Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
12.05.2012, 16:56
http://www.ajansspor.com/resimv3/sivas_eskisehir_120512.jpg

Sezonun son maçını Eskişehir maçı ile 1-3 yenilerek sonlandırdık.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

benozgurr
12.05.2012, 16:57
prestij maciydi bizim icin 17 yasindaki ugur kavugu, 18 yasindaki mehmet nasi ve sozlesme yenileyen Enaramoyu gorduk iyi topcular, ya hocam iyisin hossun ama gencleri denesen daha iyi olmazmiydi en azindan o cocuklar sevlenirdi neyse hayirlisi olsun bakalim ama bizim bu seneden en buyuk cikaracagimiz ders defans oyuncularimizin hepsinin agir olmasi forvetlerin sayesinde bu sene ort bas edildi ama seneye forvet oyuncularimiz dagilirsa cok zorluk cekeriz umarim onlemler alinir

RoKeT
12.05.2012, 16:58
O kadar amaçsız maçtı ki izlemedim Yönetim Teknik heyet ve futbolculara teşekkürler ...

Elbeyliliyiz
12.05.2012, 17:03
Sivassporda is Yok Taraftar olarak destek de destek bukadar olr ya !Galibiyet nbir beraberlik kalan maclar nakavt Korcan derhal degistirilmeli yedek bile olmamali.

adres58
12.05.2012, 17:08
Beraber güldük, beraber ağladık, üzüldük kederlendik... Bir sezon boyunca hiç umulmadık bir yerde bitirdik. Hakem hataları en fazla aleyhimize çalındı, Play-off ları bir hakem bozuntusu sayesinde kaybettik. Kanımca maddiyatı hariç hiç bir amacı olmayan Avrupa Play-offlarında Belediye maçlarında 2 penaltı ile hedefsiz kaldık.

Her kesimin artık Sivasspor küme düşer dediği takım bu liglerin en zevkli müsabakalarını sergiletti. Eneramosundan Pedrieline, Uğurundan Grosickisine Ziyasına Ermanından Kadirine kadar tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Artık bu amaçsız müsabakanın değerlendirmesini değilde top yekün teşekkürü hakettiniz.

Şimdi dinlenme zamanı... Tüm futbolcu kardeşlerimize hayırlı istirahatlar diliyorum..

infial§
12.05.2012, 17:20
maçı ızlemedim,grupta bızde başka 3 takım daha vardı hepsıde canla,başla mucadele ettiler bızim futbolcular hariç

poolat58
12.05.2012, 17:21
keşke samsunu düşürmeseydik play off tam bir fiyasko oldu. yine sezon için hepsine teşekkürler...

58MUAMMER58
12.05.2012, 17:32
:mad:Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:lige havlu atmış hocasının 1 kulağı bjkden haber bekleyen futbolcularının aklı haklı olarak tatilde olan taraftarlarının aklı fikri FB-GS MAÇINDA olan sivassporla kuş taşa çarparmı hesabıyla ciddi oynayan eskişehirsporun zevksiz tadsız tuzsuz gayesiz can sıkıcı maçı oldu yenildiğimiz için bizi dahada sıktı bu maç :mad:
:mad:kamara
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad:
:mad:belkide hakemlikl hayatının en iyi en kolay maçını yönetti
Maçın Kader Anı :
:mad:eneramonun direkten dönen topu sanırım
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :mad:aklı BJK de sanıyorum takımı son maçta iyi motive edip enazından galibiyet pirimi 800 milyarı kazandırsa iyi olurdu neyse geçti artık tüm oyuncularımıza teknik heyete iyi tatiller dilerim bize bu sene zevkli heyecanlı bazende sinir bozucu maçlar izletterdiler hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim :mad:

mühendisburak58
12.05.2012, 17:42
bizim grup boşa oynanmış oldu

badboysefaa
12.05.2012, 17:46
ne olursa olsun bu takıma sonsuz teşekkür ederim...sezonun ne kadar sıkıntılı başladığını hepimiz çok iyi biliyoruz..ama bu takım çok güzel işler yaptı isim isim söylemeye gerek yok hepsine helal olsun bu maçı değerlendirmeye gerek yok prestij maçıydı kaybettik sağlık olsun teşekkürler yiğidolar.....

sivasliapocan
12.05.2012, 18:56
sivasspor 2. yarını sonlarına doğru bastırıyordu ondan önce çok kötüydü

sefilix
12.05.2012, 18:59
yine çok gol kaçırmışız. penaltımız yemiş gibi geldi hakem. sezonu her şeye rağmen güzel kapattık.teşekkürler sivasspor. benim zoruma gidense şu an sivasta iş yerlerinde fener gs marşı çalıp formalarıyla tur atamayı bekleyen insanlar.ikisinden birisi şampiyon olacak ve biz rakiplerimizin sevgisini içimizden hala atamadık.

shang
12.05.2012, 19:54
iyi giden sezonun çöküşü oldu play off tam bir hayal kırıklıgı oldu sağlık olsn

pover58
12.05.2012, 20:13
yine erman ve eneramo hariç herkes gezdi sahada ziya ve korcan bu takımın topçusu degiller.hakemin yanlış kararlarıda var sivassporun ruhsuz futboluda var kısaca es es haklı bir galibiyet aldı.başkanın stad konusunda başbakanla bir görüşme yapıp kapasitenin 33 000 e çıkmasını saglaması lazım yoksa her maçı 10 00 kişiyle oynar bunu untmasın yönetim.seyircinin az gelmesi birazda bundan dolayıdır.

eyuphulagu
12.05.2012, 20:20
Sivassporun bu sezonun son maçını statta izledim....Allah hiçbir takımı hedefsiz bırakmasın..Sivasspor maçın ilk yarısında bilhassa hedefsizliğin verdiği ruhiyetle oynadı..Yine pozisyonlara girdik;yine goller kaçırdık..Bu maçta da defansta yine akıl almaz saçma sapan hatalar yaptık...Bilhassa Murat yaptığı pas hatalarıyla saç baş yoldurdu...Yenilen 2. golde de Murat ın yaptığı pas hatası vardı...Maçta sivassporun 2 tane topu direkten döndü..Enaramo golünü attı ama yine goller kaçırdı...Pedriel sahada neredeyse hiç yoktu..İlk golün ofsayt olduğunu söyleyenler var..Ben bu pozisyonu tam göremedim...Grosecki sahadamıydı yoksa Polonya mıydı kimse anlayamadı...Takımın üstündeki yorgunluk açıkca belliydi..Eskişehir'de Sahanın yıldızı Senegalli oyuncuydu;adam maç boyunca neredeyse her tarafta oynadı ...Sivasspor bu oyuncuyu bir türlü durduramadı..Golleri Batuhan attı ama Siyahi oyuncu Kamara bu maçta alkışı hak etti...Korcan elinden geleni yaptı;ama yediği 3. golde hatalı olabilir...Sivasspor 2. yarı yenilen 2 gole rağmen rakibinden daha üstün oynadı ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti..Enaramo biraz bencillik yapmasa arakadaşlarına bazı topları verebilse sivasspor bu maça ortak olabilirdi..Maçın son yarım saatinde Bursa'nın maçta 3-0 üstün oynadığının bilinmesiyle Eskişehir takımı adeta maçı bıraktı...Çünkü onlar için bu maçın sonucu sadece para demekti;onlarda defansa çekilerek skoru korumayı düşündüler...Bu maç ta gösterdi ki Enaramo bu takıma çok yakışıyor ;Enaramosuz sivasspor nasıl olur gelecek sezon hep beraber göreceğiz...Umarım Enaramo takımda kalır..Enaramo'nun boşluğu umarım en az onun kadar iyi bir forvetle doldurulur....Ben bu maçı ilk defa stressiz bir şekilde vip de izledim...Bu maçta statta çok fazla da seyirci yoktu;çünkü takımın iddiasız olması taraftarı etkilemiş olmalı ki maça ilgi azdı..Maraton bile bu maçta çok ıssızdı...Sivasspora bize Avrupa Final Grubuna kalarak heyecen yaşattığı için çok teşekkür ediyorum...Teşekkürler Rıza HOCA,teşekkürler Sivasspor takımı.....Umarım yeni sezonda daha güzel günler yaşarız...BEN BU TAKIMI,BU ŞEHRİ,BU ŞEHRİN YİĞİDOLARINI ÇOK SEVİYORUM!

gülkız
12.05.2012, 21:32
Maçın değerlendirilecek bir tarafı yok..Diğer maçlarda gol atamayan Batuhan Karadeniz gibi ağır bir oyuncu bu maçta 2 gol atabiliyorsa durum çok vahim demektir Sivasspor açısından..Ayrıca Sivassporun ileri çıkmasından dolayı arkayı boş bırakması ve bu yüzden sıklıkla gol yeme sevdasından vazgeçmediği belliydi..Ama takım çok yoruldu,çok maç oynandı üstüne de bir sürü haksızlıklarla muhatap olmak zorunda kaldılar..Önümüzdeki sezonun çok zor ve rekabetin üst düzeyde olacağı düşünülürse Sivassporun çok dikkatli davranması gerekiyor..En iyilerinden kaleci,santrafor,sağ kanat oyuncusu,Egemen Korkmaz gibi defansı derleyip toplayacak defans oyuncusu,Rajnoch'un orta saha modeli gibi bir orta saha oyuncusu,süratli ve hızlı forvet oyuncularının takıma kazandırılması mutlak..Tabi bir de federasyondaki trabzon lobisini mutlaka düşünmeleri gerekiyor..Gerçekçi olmak lazım..Bunların üzerinde durmazlarsa yeni sezonda ilk 10 hayal bile olabilir..Uzun bir aradan sonra süper ligde ikinci senesini yaşayan Mersin İdman Yurdu transfere 30 milyon tl ayırdığını söylüyorsa bazı şeylerin daha fazla düşünülmesi gerekiyor..

DOGU_BEY
12.05.2012, 21:35
Bu maçı izlemedim, son anda izlememey kara verdim...Maç öncesi isteksizlik ve boşvermişlik haberlerini alınca gidip orda sinir harbi yapmayayım dedim...bu maça ve sezona şu değerlendirme yeter sanırım: küme düşmeye aday denilen takım avrupa yolunu zorladı ve tam o yoldan içeri girecekken elindeki büyük fırsatı kendisi hediye etti...

SivasSpor.Com
12.05.2012, 22:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.essivas58.JPG

Sezonun son maçını Eskişehir maçı ile 1-3 yenilerek sonlandırdık.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

KaRiZmA YiĞiDo
13.05.2012, 20:39
Kalede Kaleci değil bir kabus duruyor sanki,ya böyle kalecimi olur? kale boş kalsa daha iyi olurdu,Hadi takım göçtü,ne orta saha,ne defans,ne forvet iş yapamaz durumda.Rıza Hoca 'ya zaten akıl sır ermiyor,bari son maçın biraz asıl nerde,kimse kusura bakmasın Rıza Hoca'la küme düşmezsek iyidir seneye

cılgınsivas58
13.05.2012, 21:14
murat ve korcanın eline saglık