Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet Çok Yakın

SivasSpor.Com
13.05.2012, 16:50
http://resimzade.com/Show.html?i=35602&token=39583 (http://resimzade.com/Show.html?i=35602&token=39583)
Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan Servet Çetin eski takımı Sivasspor'a dönecek

G.Saray'da Fatih Terim'in ilk onbirde yer vermediği Servet Çetin, eski takımı Sivasspor'a dönüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncunun İngiltere ve Almanya'dan beklediği teklifleri alamadığı, Rusya'ya ise gitmek istemediği bildirildi. Servet'in eski takımı Sivasspor ile görüştüğü, olmazsa MP Antalyaspor'la masaya oturacağı öğrenildi.

(Medyaspor)

kamışlı58
13.05.2012, 16:57
aman aman aman aman uzak dursun bizim kara muratımız var

babapiton
13.05.2012, 17:02
İnşallah gelir defansı toparlayacak tecrubeli bir adama ihtiyacımız var...

cenk5821
13.05.2012, 17:08

Murat Akça ile Serveti nasıl bir tutuyorsunuz bende bunu anlamıyorum gerçekten...:confused:

adres58
13.05.2012, 17:14
Kara Murat'ın en az 2 yıl daha pişmesi lazım. Özellikle son paslarda çok kötü. Topuda oyuna sokamıyor. Ayrıca Servetin gelmesine de karşıyım. Rajnoch ve Navratil fevkalade iyi ikili oldular. Ayrıca gitmezse Faty de alternatif olarak yerlerini doldurabilir. Bizim orta sahaya kaleye forvete ve sağ kanata oyuncuya ihtiyacımız var.

58MUAMMER58
13.05.2012, 17:24
herkes servetin sivasspordaki eski servet olduğunu sanıyor adamın yaşı 30 servet sivasa 26 yasında geldi illede alınacaksa karim saidiyi alsınlar o adamı elden kaçıran yönetimi kınıyorum golcü diye ersen martini aldıkları gibi:mad: bu takıma mutlaka topu oyuna sokabilecek hızlı yerden havadan kuş uçurtmayacak stoper lazım o adam servet olmamalı defansda 4 ağır adamla tonla gol yeriz ziya ağır uğur ağır navratil ağır faty zaten gidecek gibi raynochda öyle ahım şahım değil defans değil

34orhan58
13.05.2012, 17:34
Servet zaten ağır yaşıda var zaten navratilde ağır defans hattı komple ağır kalıyor bizim defansa yaşı ilerlemiş değil savaşçı oyuncular lazım

Rallim58
13.05.2012, 17:51
Servet Sivas'a gelirse, çimlere su tutmaya gerek kalmaz...:)

Gelmesine karşıyım... Bize hedefi olan, yıldızlığını Sivas'ta parlatmayı düşünen futbolcular lazım. Servet'in 1. dönem transferinde olduğu gibi...

Salim58
13.05.2012, 17:55
Gelmesi iyi olur çok gol yememizin başlıca sebebi defans ve kaleci.

Abdullah DuMaN
13.05.2012, 17:59
Defansımız bu sezon aşırı derecede fazla ama yinede navratil hariç sürekli oynayan oyuncu yok savunma oyuncuları bazen orta sahada bile oynuyo bence servet alınmalı murat bariz hatalar yapıyor bunu son maçtada gördük herkes servet eskisi gibi değil diyo ama şuda bir gerçekki takımda kimse eskisi gibi değil erman dışında hırslı oynayan kalmadı SERVET GELSİN VE KAPTANLIĞI ALSIN bu takımı hırslandıracak kaptan lazım

pover58
13.05.2012, 18:06
servet ne kadar yaşlı olsada sivasspora faydalı olur.bizim defansımız çok kötü servet toparlar sanıyorum.

CILGINSiVASLINL
13.05.2012, 18:13
mevcut defansimiz cok kotu bu sene defans dortlusu ve kalecimiz cok iyi olmali servet cetin simdiki oyunculardan cok daha kaliteli mesela navratil,rada,faty,raynoch murat akca bunlarin hepsiyle kiyasladigimizda servetin kalitesi daha ust duzey onun icin gelmesi bizim icin daha iyi olucak

noname87
13.05.2012, 18:28
Servet ya da Bilica bir stoper alınmalı Bomba Murat ile olacak iş değil

Besyo_cu
13.05.2012, 18:32
Servet'in adamlığı bile şuan takımda bulunan herkese ders olacak nitelikte. Sezon sonu sözleşmesi biteceği halde sözleşmesini sırf Sivasspor'a para kazandırmak için yenilemiş birisidir, Gs ile anlaşmış olmasına rağmen Gs ile yaptığımız maçta müthiş bir oyun ortaya koymuş sahanın yıldızı olmuştur.

Yurt içi ve dışından bir çok takım isterken bir gün bile ağzından gitmek istiyorum, orası benim evim, büyük takımda çalışmak istiyorum dememiştir.

Sivasspor'a bu kadar hizmeti dokunmuş herşeyi ile örnek olan kaptana en zor durumunda kucak açmak bizim boynumuzun borcu olması gerek.

FANATIK YIGIDO
13.05.2012, 18:34
servet gelırse bence takıma faydalı olur servetı sadece defans oyuncusu olarak dusun mıyeceksın hava toplarınada ıyı cıkıyor yerı geldıyınde de kafayla golde atıyor gelırse cok faydalı olur cok:D

yiğido58sinan
13.05.2012, 18:44
evet servet hiç oynamasa bile takıma nasıl defans yapılacağını öğretir diğerlerini yönetmesi bile bizim için çok büyük iş şuan.

Arif Coşkun
13.05.2012, 18:46
Servet'in Galatasary'da forma şansı bulamaması bizde oynayamaz anlamına gelmez. Galatasaray kadro olarak zengin bir kulüp. Hem 30 yaş çokta sayılmaz ben Servet'in 2-3 sezon daha rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Hem tecrübe, deneyim olarak takımı toparlar motive eder. Umarım bir aksilik çıkmaz kadromuza katılır.

burak58as553
13.05.2012, 18:54
Servet ve bana göre bir de Navratil'e yedek olacak olan Bilica'yı almamız gerekiyor.Faty'ninde kalacağını varsayarsak 5 tane stoper olacak ve çok alternatifli bir kadroya sahip olacağız.

Kıvanç,Faty,Kadir bir oyuncu daha alırsak bu bölgeye tam 4 alternatik olacak..

Kanatlara en az 2 oyuncu transfer etmeliyiz.Grosicki,Cerny + 2 transfer

Forvet'e hızlı,yaratıcı,son vurusları etkili olan bir isim lazım.Bizde pivot santrafor var zaten.Bknz Pedriel..

Ayrıca bizim kaleci almamıza gerek yok sadece Kaleci antrenörünü değiştirsek yeter..

sivaslıadem
13.05.2012, 19:07
servet fenerbahçede şans bulamadı gönderildi bonservisiyle
Sivasspor formasını giymeye başladıktan sonra ilk maçta milli takım 11inde sahaya çıktı ve başarılı maçlar çıkardı
Kalitesini tez zamanda ispatladı ve sivasspora para kazandırarak ayrıldı ayrıca sivasın tanıtılmasında da pay sahibi oldu
Ve galatasarayda da aynı kaderi yaşadı
Eğer antalya gibi toplama takımı tercih ederse kendini ispatlayamaz
Sivasla gönül bağı var kaptanlık yaptı
Sivasın da ona ihtiyacı var
Insaallah yönetim elini çabuk tutar

58svs58
13.05.2012, 19:08
gelirse harika olur hatta gökhan zan ve bilicanında sözleşmesi sona erdi 3 ü birden harika olur

gülkız
13.05.2012, 19:24
Servetin Sivasspora çok emeği geçti zamanında..Ancak takımda şimdi aynı verimi göstereceğini zannetmiyorum..Çünkü Servet,ağır futbolcudur ve çok faullu oynar..Süper ligde bundan dolayı sarı kartlarında müdavimidir..Türkiyede süratli futbol oynandığı için ve Sivassporda da defans bu bakımdan ağır kaldığı için takımın en çok gol yiyen olması da bundandır..Eğer Servet düşünülürse bana göre defans hattının kablumbağadan farkı olmaz..Gökhan Zan deniyor ama çok sakatlanan bir oyuncudur,lakabı da cam adamdır zaten..Bilica deseniz o da diskotek adamı olmuştur,hayır geleceğini zannetmem..Defansa özellikle Semih Kaya veya Egemen Korkmaz stillerinde birilerini adapte edebilirlerse çok iyi olacaktır mutlaka..

Respect58
13.05.2012, 19:26
Servet gemileri yakmış :D Şampiyonluk töreninde kendisine uzatilan kaşkolu almamış. İnşallah bize gelir.

58SARKISLALI58
13.05.2012, 19:43
murat aksa ca servette ikiside yaramaz aman haaaa lar degerlendirmesini bile yapmayin

SivassporunSesi
13.05.2012, 19:50
İlk başta Servet'in eski Servet olmayacağı olamayacağı kesin fakat hem Rıza Hoca'nın eski öğrencisi hem de eski Sivassporlu . Sivasspor'un kariyeri açısından ne olduğuda malum Servet'i Servet yapan Rıza Çalımbay ve Sivasspor'dur.Ama daha sonra eski günlerine döndüreceğine Rıza Hoca'nın kesin denecek kadar inanıyorum.

ccey
13.05.2012, 19:52
SERVETİN ELİMİZDEKİLERDEN ÜSTÜN YANI YOK BENCE

KaRiZmA YiĞiDo
13.05.2012, 20:10
Al işte Takım Değil Toplama Kampı sanki,ne yapacağız Serveti Yaşını,başını almış koşamaz,hoplayamaz,zıplayamaz baba onlar artık Bank Asya'lık ne işi var Süper Liğde:mad:

izmirliyigido
13.05.2012, 20:14
Servet'in tecrübesi ve kalitesi takımda rekabeti getirir. Ayrıca takımın değeri ve kalitesi artar. Rakipler bir Murat Akça'dan mı çekinir, yoksa Servet Çetin'den mi? Ben Servet'in eski kalitesini çok kısa sürede yakalayacağına inanıyorum.

Onun takımda olması hem defansa hemde orta sahaya güven verir. Ben gelmesine olumlu bakıyorum.

.

bumin58
13.05.2012, 20:14
ya bırakın serveti falan büyük düşünün terimin oynatmadığı topcu bizi şampiyonmu yapacak. bizim hedefimiz hep düşmemeyemi olacak. Gerci haber yalan haber , ama bu haber basının bizi nekadar küçük gördüğüne delalet eder yani basın diyorki galatasarayı yedeği 2. sınıf topcu Sivasa gider. SEVGİLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZE LAYIK OLAN HER ŞEYİN EN İYİSİ BÖYLE BASİT ADAMLARI TAKIMA NASIL LAYIK GÖRÜYORSUNUZ

SIRF BU HER ŞEYİ KABULLENDİĞİMİZDEN 25.000 LİK STADI BİZE KAKALADILAR. BU KAFAYLA BİZ ÖNÜMÜZE NE KONURSA ONU YEMEYE DEVAM EDERİZ !!

YİĞİDO EMİR 58
13.05.2012, 20:54
inşallah bu transfer olur

Kokomo
13.05.2012, 21:23
Bize seneye Navratil - Rajnoch - Murat üçlüsünün yanna 1 stoper lazımdı. (2 de olabilir)

Dolayısı Servet çok iyi bir tercih, umarım olur ...

Metal Gear
13.05.2012, 21:29
Raymond Kalla da gelsin..

ahmet ali
13.05.2012, 21:40
30 yaş çok fazla değil.. ,Sorun geçen sene hiç oynamaması...
Her şeye rağmen gelirse en azından hırsı ile takıma faydalı olur...

B.DUMANLI
13.05.2012, 21:40
Eskiye ragbet olsaydi,bit pazarina nur yagardi.

yorumyapıyombenya
13.05.2012, 21:53
Defans hattımız Yobo, Egemen ve Ujfalusi varda Serveti istemiyorsunuz bakalım Servet Sivasa gelirmi kendimizi dev aynasında görmeyi ne kadar da seviyoruz

Morten58
13.05.2012, 21:54
Aman hic gelmesin 365 gün yatan oyuncu'dan da birsey olmaz hic faydasi olmaz bence!

dogan5880
13.05.2012, 21:58
GELSIN 1 .2 TANE OLGUN ADAM LAZIM

kara
13.05.2012, 22:05
Servetin gelmesine herkesden çok karşı çıkanlardanım çünki servet eski servet değil çok ağır tonla gol yeriz hiç gerek yok bize sağlam hızlı adamlar lazım sivassporun artık ne kaybedecek zamanı nede parası var biran önce takım oturmalı.

ahhguzum
13.05.2012, 22:08
antalya ya gider sıcak iklim diye inşallah da öyle olur ağır adamları doldurduk resmen bir kamara yı durduramadık gördünüz çıldırdım ya

Burak Çimen
13.05.2012, 22:27
Ben servetin alınmasından yanayım, oynamasa da takima karakteriyle olumlu etki sağlayabilir ki bence oynar da...

GokhanTurna
13.05.2012, 22:35
Böyle bir transfer olcağını sanmıyorum. Yönetim daha önce yalanlamıştı çünkü

şarkışla 58
13.05.2012, 23:01
Servet konusunda gelsin diyenlere de hak veriyorum gelmesin diyenlere de.Ama Servet konusunda SİVASSPOR a çok hizmet etmiş,yok para falan kazandırmış konusuna katılmıyorum.Servet bize geldiğinde futbol hayatı bitme durumundaydı.En son Milli maçta Shevçenko Onu yerlerde sürüklüyordu.Bize geldi tekrar kendini buldu.Servet bize 1 kattıysa SİVASSPOR Ona 10 katmıştır.
Bence yaşı fazla sorun değil 30 yaş defans oyuncusu için fazla sayılmaz.Bunun örnekleri çok kendine baktıktan sonra 35 e kadar yolu var.
Takıma olgun abilerde lazım.Defansta bir rekabet ortamı oluşur.Navratil-Rajnoch u sıkıştıracak biri lazım.Murat var ama önünde daha çok yol var.

aRsima58
13.05.2012, 23:45
Servet bizdeyken iyiydi ama şuan yaşlı hemde 1 sezondur adam akıllı top oynamadı.Eğer yeni sezonda üst sıraları zorlamak istiyorsak bunuda göz önünde bulundurmamız gerekiyor.Defans hattımız zaten sıkıntılı eğer bu bölgeye transfer yapmak istiyorsak kaliteli oyuncu almamız daha mantıklı olur.

fatih585858
14.05.2012, 00:51
Servet, kariyer ve savunma yetenekleri açısından hem Rajnock'tan , hem de Navratil'den , çok çok daha üstün bir oyuncu. Yorumlara bakıyorumda birçok arkadaş Servet'in ağır bir futbolcu olduğunu söyleyip karşı çıkmışlar. Navratil ve Rajnock'u beğenenleri görünce şaşırıyorum doğrusu. Duran toplarda bazen gol attıkları için mi beğeniyorsun ben anlamıyorum arkadaş? Teke tekte çok ağır ve başarısızlar. Ayrıca rakip oyuncunun yüzü kaleye dönükken, topa müdahalelerde de yetersiz kalıyorlar.Bence A.Gücü takımı dışında bütün takımlar içerisinde ki; ağır ve vasat stoperlerin başında bizim Navratil ve Rajnock'ta yer alır diye düşünüyorum. Açıkcası takımdan ayrılsalar bile takımın güç anlamında hiç etkilenmeyeceğinide düşünüyorum. İnşallah Servet'i transfer ederler. Yanına da iyi, hızlı bir stoperde takıma kazandırılır.

bassguitar
14.05.2012, 01:59
Stoper lazım ama bu isim SERVET olmamalı..zira servetin belden aşagısından haberi yok,ilk topa mudahale etti etti edemedi iptal.topu oyuna sokma yok.teknik degil.hızlı degil.geriden top şişirmekten baska yaptıgı bişey yok.paraya kıyılsın ve kalıtelı stoper alınsın.

HababamHa
14.05.2012, 07:22
Gelse iyi olur ama gelirmi acaba.

tykinik58
14.05.2012, 07:56

Senin kara Murat dediğin, Murat AKÇA'mı???? Tebrik ediyorum teşhisin için...!!!! Canlı bombaya güveniyorsun tebrikler. Murat'ın oynadığı son 5-6 maçına bak bakayım nasıl bir canlı bomba??? Onun sayesinde kaç gol yedik puan ve puanlar kaybettik. Bence gitmesi gerekenlerin başında yer almalı Murat AKÇA.

ankastre
14.05.2012, 08:22
goca reis gelse iyi olur.akşam törende kaşkolude almadı.kupayıda kaldırmadı. galiba emeğim olmayan kupayı kaldırmam dedi sanıyom. kesinlikle servet kafasında cinconu bitirmiş.sivasa gelsin tecrübesi fiziği ile düşmana göster-çek çok fazla üzerine gelen olursa üzerine sümkürür gene püskürtür:D:D:D

shang
14.05.2012, 09:42
biz ve antalya varsa antalyaya gider

bulentt07
14.05.2012, 12:34
Bence faydalı olur Futbolunu hırsını Sıvasın faydasına kullanırsa ondan hazır oyuncu bulamayız.Kampta takımın lıderı olabılır.Hayrettın sahada olması takımı hırslandırıyordu bu sezon onun eksıklıgını hıssettık.

citothehan58
14.05.2012, 17:10
Bence Servet gelsin! Bizim Defans oyuncularindan bin kat daha iyidir!
Hem Servet Takima abilik ve kaptanlik yapar hem de öbür stoperlere nasil defans yapildigini gösterir. Kendisi Sivassporda basarili olup GS e gitmisdi. En cok üzüldügüm o kadar az paraya satilmasiydi. Ama ben inaniyorum ki Servet en kisa zamanda iyi bir formu yakalamaya calisacaktir lakin fatih terim onu kadro disi birakti.

35kağan58
14.05.2012, 17:37
Bu transfer gerçekleşecekse Servet'in son durumu iyice araştırılmalı adam 1 yıldır doğru dürüst top oynamadı.

cücü baba
15.05.2012, 10:28
Eski takımına yani bitmişken bizde tekrar doğması bize karşı bir vefa borcu olması vede halada canını dişine takarak oynayacağına emin olduğumdan faydalı bir transfer olur.......

benozgurr
15.05.2012, 13:09
Servet gelse iyi olur bence cunku yuregi ile oynayan biri

karen
15.05.2012, 13:14
serveti sivasspor napsin be,servet sivasa gelirse sivas küme düser.yasi yetmis isi bitmis murat akca daha iyi bence cocuun yasi genc hemde hirsli,servet bu saaatten sonra gitsin ikinci ligde oynasin,sivasa yaklasmasin,kalas gibi oyuncu,hicbir özelligi yok,

Anadoluvoyages
15.05.2012, 14:55
serveti sivasspor napsin be,servet sivasa gelirse sivas küme düser.yasi yetmis isi bitmis murat akca daha iyi bence cocuun yasi genc hemde hirsli,servet bu saaatten sonra gitsin ikinci ligde oynasin,sivasa yaklasmasin,kalas gibi oyuncu,hicbir özelligi yok,

Murat AKCA tam saatli bomba! Bizim defansa genclerin arasina tecrubeli adam lazim. Servet tam aradigimiz defans...

HALIL
15.05.2012, 18:10
gelmesini isterim ama olmicak bence her yil ayni haber

infial§
15.05.2012, 18:59

Euro 2008 dekı performansıyla avrupa'ya goz kırptı, marsılya'ya transfer olamayınca hayatı değıstı,lakin marsılyada kı yonetim değısıkliğı yuzunden o gun bugundur toparlanamadı,ben takıma gelmesını ısterım muratçık beklesın bıraz

ş.usta
17.05.2012, 15:28
Servet Sivas'a gelirse, çimlere su tutmaya gerek kalmaz...:)

Gelmesine karşıyım... Bize hedefi olan, yıldızlığını Sivas'ta parlatmayı düşünen futbolcular lazım. Servet'in 1. dönem transferinde olduğu gibi...

Eski takımına yani bitmişken bizde tekrar doğması bize karşı bir vefa borcu olması vede halada canını dişine takarak oynayacağına emin olduğumdan faydalı bir transfer olur.......

karşı fikirleri savunup birbirinize teşekkür ediyorsunuz,çok centilmensiniz çok:):)

Salim58
17.05.2012, 15:50
Basında Trabzona gidecek haberleri dolaşıyor ama bakalım Servet'in son kararı ne olacak.

Casanova Rasit
17.05.2012, 19:05
Servet bence iyi bir oyuncu ama Servet trabzona yakin diye duydum..

kamışlı58
17.05.2012, 19:10
Murat Akça ile Serveti nasıl bir tutuyorsunuz bende bunu anlamıyorum gerçekten...:confused:

futboldan anlamadıgın kesin bizde bir atasözüdür küpe olsun kardeşim
denenmişi denemek aptallıktır

Rallim58
17.05.2012, 19:57
karşı fikirleri savunup birbirinize teşekkür ediyorsunuz,çok centilmensiniz çok:):)

Kamyonların arkasında eskiden yazarlardı şimdilerde var mı? Bilemem...

Kıskananlar çatlasın....

Öylemi Cücüüüü :)

şuayip bütün
17.05.2012, 20:10
fatih terimin secici tavrı yuzunden gsde forma şansı bulamıyordu sivasa gelse bence yararı olur

dogan5880
17.05.2012, 20:46
sertvet gelsın oynamasa bıle abı lık yapar

avare
17.05.2012, 21:08
sertvet gelsın oynamasa bıle abı lık yapar

bir takimda cok abi olursa hic ise yaramaz hayrettin,ugur kavuk,mehmet nas bide servet gelirse tam olur

HALIL
17.05.2012, 21:51
gelsin bence turku babay'a kapimiz daima açiktir

58MySouL
19.05.2012, 12:05
servet gelsinnnnnnnnnnnnnn

ozledımeskıyı
19.05.2012, 16:35
Servet gelmeli bence defansımıza ve takımımıza tecrübesiyle katkı sağlayacaktır elbette milli takım seviyesinde bile uzun yıllar mücadele etti bu aralar futbola aç Sivas a kesinlikle katkı sağlar.

citothehan58
20.05.2012, 13:53
Trabzon 'Servet' peşinde

Gaziantep'in Dany için 4 milyon Euro istemesi Trabzonspor'u geri adım atmaya yöneltti. Galatasaray ile yollarını ayıran Servet Çetin'in adı stoper arayışlarında tekrar 1 numaraya yükseldi
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/19/fft1mm1748651.jpg
Yeni sezonun transferlerini en kısa zamanda yapıp kampa rahat girmenin yollarını arayan Trabzonspor’da savunmaya takviye konusunda somut gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği oyuncuların başında olan Gaziantepspor’un Kamerunlu’su Dany’nin bonservisi Bordo-Mavililer’i geri adım atmaya yöneltti. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin 25 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro talep ettiği, indirim ve takas formüllerine de olumlu bakmadığı vurgulandı. Bu gelişme üzerine B Planı’nı devreye sokan Karadeniz temsilcisinin kurmayları, tanıdık bir ismi, tekrar listesinin en üstüne yazdı. O oyuncu da Servet Çetin’den başkası değil. Şenol Güneş’in, ‘tecrübeli stoper’ arayışına da uyan Servet Çetin’in Galatasaray’dan sözleşmesi biterek, yani bonservissiz ayrılması da bir başka avantaj. Önümüzdeki günlerde Trabzonsporlu idarecilerin İstanbul’da oyuncunun menaceriyle masaya oturacağı ve pazarlıkların başlayacağı kaydedildi. Servet Çetin’in Trabzonspor’u hem Avrupa Ligi’ne direkt katılacağı hem de Şenol Güneş ile çalışacağı için istediği de sızan bilgiler arasında.

citothehan58
20.05.2012, 13:54
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/19/fft1mm1748651.jpg

Keske bize gelse ne güzel olur ya!
Hayirlisi olsun insallah.

ünisivas
20.05.2012, 14:11
Servet Çetin'den küfür!

Transfer sorularına öyle bir cevap verdi ki...

Adı Galatasaray’dan gönderilecekler listesinde geçen Servet Çetin, önceki gün Akmerkez’deydi.

Çetin, gazetecilerin takımdan ayrılacağı haberlerini sorması üzerine, “Konuşmamız yasak. Yoksa ağ... s..r. Ama haberlere de inanmayın. İki hafta sonra her şey belli olacak” dedi.

citothehan58
20.05.2012, 14:26
Servet Çetin'den küfür!

Transfer sorularına öyle bir cevap verdi ki...

Adı Galatasaray’dan gönderilecekler listesinde geçen Servet Çetin, önceki gün Akmerkez’deydi.

Çetin, gazetecilerin takımdan ayrılacağı haberlerini sorması üzerine, “Konuşmamız yasak. Yoksa ağ... s..r. Ama haberlere de inanmayın. İki hafta sonra her şey belli olacak” dedi.

hadi hayirlisi olsun insallah!