Orijinalini görmek için tıklayınız : LORANT’IN VAZGEÇİLMEZİ
SivasSpor.Com 14.11.2005, 22:55 Sivasspor takımında şuana kadar oynanan maçlarda en çok forma giyen ve Lorant’ın gözdesi olmayı başaran Murat Duman oldu.
Sezon başından beri oynanan tüm maçlarda forma giyen başarılı defans oyuncusu, maçların hemen hemen hepsinde 90 dakika forma giydi. Sivasspor’un en çok sahada kalan ve en istikrarlı futbolcusu olan Murat Duman şuana kadar oynadığı maçlardaki performansıyla da kalitesini ve formasının hakkını verdi.
Murat Duman başarı performansıyla Alman çalıştırıcı Werner Lorant’ın vazgeçilmezleri arasında yer alırken, en çok güvendiği futbolcularının başında yer alıyor.
Şuana kadar oynanan maçlarda toplam 990 Dakika sahada kalan Murat Duman’ın en yakın takipçisi ise 964 Dakika ile Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya takip ediyor. Hayrettin’i 946 dakika ile Hakan Bayraktar izlerken, 945 Dakika ile Hakan’ın takipçisi Hakkı Hacıoğlu oldu. 900 Dakika ile Lorant’ın en gözde beş futbolcusu arasında Brezilyalı Fran Sergio Santos’da yer aldı.
murat duman bence takImImIzIn görünmez kahramanI
murat duman bence takImImIzIn görünmez kahramanI
söylediğin gibi Görünmeyen valla bence o kadarda üstünde durulacak kadar etkili oyuncu değil tabi bu benim görüşüm
insallah ikinci yaridada bu istikrarini sürdürür
ya murat neysede ben bu lorantın hakan bayraktar ısrarını anlamıyorum f.b maçında hakanın yerine bir başka futbolcu oynatsaydı maçı bence kaybetmezdik.
ben demiştim görünmez kahraman çok istekli çok çalışkan...bir okadarda adam gibi adam murat duman...performansını arttırarak devam etmesi dileğle.
Murat Duman takımın önemli isimlerinden biri iyi futbolcu dileğimiz ilerleyen süre zarfında performansını biraz daha artırması.
BROTHERS58 15.11.2005, 05:22 MURAT ABİYİ SİVASSPORA GELMEDEN CALISTIGIN OTELDEN KAYSERİ SPORLA KAMPA AYRICA AİLESİYLE TATİLE GELDİĞİNDE TANIMISTIM.TAKIMDA SEVİLEN BİRİYDİ VE BENCEDE TAKIMIN GİZLİ KAHRAMANI TAM BİR GÖREV ADAMI.DİLERİM MURAT ABİYLE SİVASSPOR COK BASARILAR KAZANIR!!
CÜSSKB-Aynur 15.11.2005, 11:33 Murat Duman, Defansın sağında çok başarılı.
Sade ve gösterişsiz futboluyla takıma faydalı oluyor.
1967_DERNEK_10UR 15.11.2005, 11:45 MURAT DUMAN SİVASSPOR'UN OLMAZSA OLMAZLARINDAN..
Sarkdakikisla58 15.11.2005, 13:08 Giydigi formanin hakkini veriyor insallah devam eder
gercek58li 15.11.2005, 13:24 Bencede hakkini veriyor formasinin,görülür hatasi az denecek kadar.
Murat Sivasspor icin kazanc ve dahada iyi olacagina inaniyorum!
bbptek58 15.11.2005, 16:20 murat şu ana kadar gayet iyiydi inşallah hep böyle gider
insallah istikrarını korur ve böyle dewam eder:::
dj_sado_88 15.11.2005, 18:20 inş. büyük takımdaki futbolcolar gibi şimarmaz ve takımına her zaman yararlı bi futbolcu olarak kalır
serhankaburcuk 18.11.2005, 23:49 Murat DUMAN Sivassporun şuanda sezon başından beri en istikrarlı futbolcusu...Aslında yıllardır Türkiye liginde oynuyan Murat hep böyle oynuyor...Tam bir görev adamı kendisini tekrardan kutluyoruz...
Murat DUMAN Sivassporun şuanda sezon başından beri en istikrarlı futbolcusu...Aslında yıllardır Türkiye liginde oynuyan Murat hep böyle oynuyor...Tam bir görev adamı kendisini tekrardan kutluyoruz...
fazla şaşalı olmayınca göze batmıyor ama helal olsun görevinide çok güzel yapıyor...
helal olsun murata.
takımın gözdesi oldu işallah böyle devam eder
GeCeVeMaVi58pRf 19.11.2005, 01:12 gercektende sivassporun gizli joker oyuncusu canlı izleyenler onun ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu zaten biliyor ama tv den izleyenler için pek dikkat cekmeyen bir futbolcu ama sahada inanılmaz işler yapabiliyor zeki ve hızlı
ElbeyLi58 19.11.2005, 12:46 [QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor takımında şuana kadar oynanan maçlarda en çok forma giyen ve Lorant’ın gözdesi olmayı başaran Murat Duman oldu.
Sezon başından beri oynanan tüm maçlarda forma giyen başarılı defans oyuncusu, maçların hemen hemen hepsinde 90 dakika forma giydi. Sivasspor’un en çok sahada kalan ve en istikrarlı futbolcusu olan Murat Duman şuana kadar oynadığı maçlardaki performansıyla da kalitesini ve formasının hakkını verdi.
Murat Duman başarı performansıyla Alman çalıştırıcı Werner Lorant’ın vazgeçilmezleri arasında yer alırken, en çok güvendiği futbolcularının başında yer alıyor.
Şuana kadar oynanan maçlarda toplam 990 Dakika sahada kalan Murat Duman’ın en yakın takipçisi ise 964 Dakika ile Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya takip ediyor. Hayrettin’i 946 dakika ile Hakan Bayraktar izlerken, 945 Dakika ile Hakan’ın takipçisi Hakkı Hacıoğlu oldu. 900 Dakika ile Lorant’ın en gözde beş futbolcusu arasında Brezilyalı Fran Sergio Santos’da yer aldı.[/QUOTE
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:13 fazla şaşalı olmayınca göze batmıyor ama helal olsun görevinide çok güzel yapıyor...
Şaşaalı değil ama tam bir görev adamı...
Evet bencede işini çok iyi yapıyor
Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...
|