Orijinalini görmek için tıklayınız : Sende mi Erman ?
SivasSpor.Com 14.05.2012, 14:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/futbolcu/1.ermankiliccc.jpg
Erman'dan taraftarı kızdırıcak açıklamalar, hak ettiğim yerde olmak istiyorum. Beşiktaş'ta oynamak isterim"
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Sivassporlu Erman Kılıç, TRT Spor'a konuştu: "Ben de hak ettiğim yerde olmak istiyorum."
Bu sezon Sivasspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen ve birçok kulübün gözdesi haline gelen Erman Kılıç, TRT SPOR'a net konuştu. Beşiktaş'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu konuyla ilgili şunları söyledi: "Sivasspor'la olan sözleşmemde bir yıllık opsiyonum kaldı. Onda da üç büyük kulübün 750 bin TL getirmesi halinde serbest kalır maddesi var. Bu da kulüplerin iştahını kabartmıştır diye düşünüyorum. Tabii ki ben de her futbolcu gibi Beşiktaş'ta oynamak isterim. Hak ettiğim yerde olmak istiyorum. Bu sezonunu iyi geçirdim ve bunun da transferimin düşünülmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Bir iki gün içinde transfer konusu netleşecek."
Sivası ve Sivassporu istemeyenlerle işimiz olmaz.
Biz yiğidolar gelene nasıl hoşgeldin demesini biliyorsak gidene de güle güle demesini biliriz.
Besyo_cu 14.05.2012, 14:59 Yazıklar olsun demekten başka birşey diyemiyorum. O kadar Sivasspor'un ekmeğini yedin bu sezon biraz oynadın yaptığın açıklamalara bak. Birde bu oyuncu bizim KAPTAN'ımız... Çok da görmüyorum hocamız bile her fırsatsat beşiktaş'ta çalışmak isterim dedikten sonra kaptanımız demiş çok mu ?
İstanbul takımlarında oynamak istemek en doğal hakkın ama Ben de hak ettiğim yerde olmak istiyorum ne kadar da talihsiz bir açıklama.
Ne zaman şu takıma Balili gibi büyük takımda oynamak istermisin dediğinde ben zaten büyük takımda oynuyorum diye cevap verecek, Gökhan Bozkaya gibi burası benim evim insan evinden ayrılır mı diyebilecek oyuncu gelecek...
aRsima58 14.05.2012, 15:00 suç bizdeki seni bu kadar büyüttük :mad:
bence gitsin. her ne kadar bazı maçları çevirmiş olsa da dikkatlice izlendiğinde bencilliği nedeni ile kaybettiğimiz çok maç var.
sivaslıadem 14.05.2012, 15:03 iyi git beşiktaş seni harcasın ondan sonra gör hak ettiğin yeri
Hak ettiğim yer derken kulübeyi kastediyorsan o başka
Bu kadar ucuz olmamalı erman
BekirBayrak 14.05.2012, 15:15 Hakkında hayırlısı olsun ERMAN
Gidersende bu büyük taraftarın seni unutmayacağını bil yeter.
bize gelmeden önce adın şikeyle anılıyodu erman paşa ve g*tünü kaldıramıyordun. seni erman yapan kulube bunu söylüyorsan defol git. beşiktaşta oynarım sanma yabancı hoca gelır kendı oyuncusunu da getırır 18 e bıle giremez bu erman hıyarı.. defol..
kısacası erman seninde ..ötün kalktı.. hadi sana güle güle yolun açık olsun...
babapiton 14.05.2012, 15:22 Normalde bu konularda kızmam haklı bulurum kendiliğinden teklif gelirse ama Erman baktı teklif yok 1 yıl opsiyonlu filan bu hareketiyle kendini küçük düşürüyor Yönetim çok az fiyata opsiyon yapmış 1 trilyon olsaydı...
GROSİCKİ5858 14.05.2012, 15:23 Şuan Şoktayım ama Bu takım hiç birşeye muhtaç değil
Morten58 14.05.2012, 15:28 Ya sizler nebicim Taraftarlarsiniz Sivasspr'u hic desteklemiyorsunuz ,Fener,Cimbom Formalariyla istasyon Caddesinde tur atiyorsunuz sonra Erman'a laf atiyorsunuz,eger Takim Taraftarlarina sahib cikmazca Oyuncular niye ciksinki bu sözüm sadece sahte Sivaslilara!
engin2609 14.05.2012, 15:35 belediye macında yenilirken oyundan cıktıktan sonra kulubede üstünü deiştirirken gülüyordu ya orada bitirdi beni oncataraftar üzülürken adamın umrunda bile degilki demekki gülüyor diyicek lafım yok gidiyorsa gitsin futbolcu mu yok ?
ADAM PROFOSYONEL ARKADAŞLAR. BİZM SİVASLILAR BAŞKA TAKIM FORMALARIYLA ŞEHİRDE TUR ATARKEN BU İŞİ PARA İÇİN YAPAN BİR PROFOSYONELE KIZMAYA SİTEM ETMEYE HAKKIMIZ YOK. KALIRSA BAŞIMIZN ÜSTÜNDE YERİ VAR GİDERSE DİYECEK TEK ŞEYİMİZ VAR HİZMETLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ERMAN. BİZ SENİ UNUTMAYACAĞIZ SENDE SİVASI UNUTMA.
bulentt07 14.05.2012, 15:40 Bu kadar acık net konusmussa ne denırkı gıtsın ıstedıgı yere.Hanı uzatılmıstı sozlesmesı?750 bine giderse yönetime yazıklar olsun.Bu sekılde konusması Sivasta hayrına oynuyormus zorla tutuyormusuz gıbı olmus.Cok oyuncu Sivastan gitti ama boyle konusmadı yazıklar olsun..Sivas almasa ikinci liglerde gezerdin.Erman gıderse Sivas Bitmez ama Erman iki yıl sonra bankasyada oynar.
Zannediyor ki beşiktaşta yıldız olurum unutulmaz olurum vazgeçilmez olurum.Yedek kulübesinden çıkarmazlar adamı...Seneye de çıkar beni Sivasspora geri alın dersin...
Ne yazıkki erman da dahil bazı futbolcuların amacı futbolda başarı değil parıltılı yaşam ego tatmini ve göz önünde olmak. Sivassporlu yöneticilerin eğer ermanın bu tarz bir düşüncesi varsa zorluk çıkarmadan kapıyı göstermeleri lazım..5-6 maç iyi oynayıp sezonu kotaran ardından bu tarz açıklamalardan çekinmeyen oyuncularla işimiz olmaz..Büyük bir hayal kırıklığı...
babapiton 14.05.2012, 15:45 Gitsin adammı yok....Oussama Darragi veya Semir Stilic Alırız hiç sıkıntı yok ikisininde sözleşmesi bitti ikiside takımdan ayrılacak bence alalım...
Ferhat06 14.05.2012, 15:47 Erman eğer klübe para kazandıracaksa gitmesinde sakınca yok.Ermanın oyun içinde devamlılığı yok,takım savunmasına katkısı nerdeyse sıfır o yüzden ortasahada bu sene çok açık verdik.
mesut_tncsvs 14.05.2012, 15:49 SİVASSPORU hakettiğini düşünmüyüp takımımızın ismini küçülten futbolcular Biran önce gönderilmeli. SİVASSPOR için ruhunu ortaya koyacak futbolcular gerekli bizim için.
Divriği58 14.05.2012, 15:51 Yazıklar olsun Erman ilk 2 sene takımda pas yapamazken taraftar arkanda durdu. Fakat gol atmaya başlayınca bıtarafların oynamış, Seni yoktan var eden takımı küçümser olmuşsun SANADA BU YAKIŞIR !!
Kimliğini ortaya koymana gerek yoktu ben senı geldıgın ılk seneden berı bılıyorum ve o yuzden profıl resmımı hiç değiştirmedım..senden bu açıklamayı 3 senedır beklıyordum. yazık ...
Morten58 14.05.2012, 15:52 http://www.ligtv.com.tr/haber/cete-dagiliyor-mu-2 Bu Haber'de de Erman'nin adi geciyor, ya söylemedi demeyin Türk Medyasi bu 4 Büyütülmüsleri büyüttügü icin cogu oyuncularda büyütülmüs takimlarda oynamak istiyor, ama ben Erman icin hayirlisinin olmasini istiyorum birde bedava gitmesin giderse.
bu aciklama ne kadar dogru, onu bilemem, ama bu hic yakismadi ermana... yazik...
GokhanTurna 14.05.2012, 15:53 Erman başka takımda bu grafiği sergileyemez :) İstediği yere gitsin adım gibi eminim sergileyemez çünkü burda sistem kendi üstüne kurulu olduğu için başarılıydı. Büyük takımlar almaz Erman'ı merak etmeyin. Her futbolcunun hayalidir büyük takımda oynamak adamı yadırgamayın.
bu aciklama ne kadar dogru, onu bilemem, ama bu hic yakismadi ermana... yazik...
İşte Kartal'ın iki gözdesi
Portekizliler başta olmak üzere kadrodaki birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, transfer listesindeki isimler için girişimlerine başladı. Kartal'ın hedefindeki ilk oyuncu bu sezon kariyerinin altın çağını yaşayan Sivassporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç. Sözleşmesinde '750 bin TL bonservis bedeli karşılığında serbest kalır' maddesi bulunan solak futbolcu için öncelikle Sivasspor'la masaya oturulması planlanıyor. Beşiktaş'ın listesinin ikinci sırasında ise Gençlerbirliği'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yasin Öztürk var. Genç kanat oyuncusunun maliyetinin düşüklüğü Fikret Orman ve ekibinin işini kolaylaştıran bir faktör. Başkent ekibine 500 bin Euro ödenmesi halinde bonservisi alınacak genç yıldız için Başkan Fikret Orman'ın bizzat Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la görüşmesi bekleniyor.
alaybeyi 14.05.2012, 16:04 Böyle bir şey söyleyen Erman'ın nereyi hakkettiği konusunda bir şey diyemeyeceğim Ancak şunu belirtmekte fayda var
"Erman Sivasspor'u haketmiyorsun!"
Respect58 14.05.2012, 16:09 Erman'ın bjkye gitmek istemesine birşey demiyorum ama 750 bin TL nedir ya insafsız biz senin için takımın yarısı verdik üzerinede para verdik.Birde üç büyük takım için madde koydurmuş zaten para onlarda anadolu takımı çıkıpta 3-5 milyon euro verecek hali yok ya.Yazıklar olsun sanada o maddeyi kabul edip sözleşmene koyanada.
dogan5880 14.05.2012, 16:12 yav nıye kızıyorsunuz kı nasıl kotu topcuyu gondermek lazım ise ıyı topcuda istedı yere gıder adam en fazla 3.4 sene daha top oynuycak gelıcegı var
EneS ElmaS 14.05.2012, 16:14 Ben Erman'in böyle birsey söyledigine inanmiyorum. Medya yine kendi istegine göre haberi cevirmistir, herzaman burada mutlu oldugunu söyleyen bir futbolcu neden "hak ettigim yerde olmak istiyorum" desinki? Sivasspor'u kücük düsürücü bir aciklama kesinlikle beklemem Ermandan. Bir ihtimal "ben Sivasspor'u haketmiyorum" demek istemistir. :rolleyes:
bassguitar 14.05.2012, 16:15 bir futbolcunun cıtayı yukseltmek istemesi gibi dogal birsey oalamaz.hakkıdır istanbul takımlarında oynamak istemesi..ama unutulmamalıdırki Erman istanbul takımlarında kulbeden cı-ka-maz....
cılgınsivas58 14.05.2012, 16:17 güle güle yandaş erman iki sene önce oynıyamıyodun seni erman yapan sivastır
gs,fb,bjk ye karsi dotunu yirtmasi bellı oldu,
Morten58 14.05.2012, 16:18 Ben Erman'in böyle birsey söyledigine inanmiyorum. Medya yine kendi istegine göre haberi cevirmistir, herzaman burada mutlu oldugunu söyleyen bir futbolcu neden "hak ettigim yerde olmak istiyorum" desinki? Sivasspor'u kücük düsürücü bir aciklama kesinlikle beklemem Ermandan. Bir ihtimal "ben Sivasspor'u haketmiyorum" demek istemistir. :rolleyes:
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/14-05-erman.jpg Iste Belge
cilgin1966 14.05.2012, 16:22 adam profosyenel kim olsa aynısını yapar hayırlı olsun
aturk_5834 14.05.2012, 16:24 Erman başka takımlarda oynamak isteyebilirsin bunu anlarım başarılar da dilerim ama gel gelelim HAK ETTİĞİM YERDE OLMAK İSTİYORUM sözü değil senin messi gelse onun haddi değil. Madem bu klubün hak ettiğin yer olmadığını düşünüyorsun neden geldin seni erman yapan Sivasspora ve onun vefalı taraftarına saygın olsun biraz. En azından yediğin çanağa pislemeseydin. Umarım, umarım gidersinde tükürdüğünü yalamak zorunda kalmazsın. Hadi yolun açık olsun.
babapiton 14.05.2012, 16:30 http://www.ajansspor.com/resimv3/rizacalimbay_sivasspor_190811. jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Erman Kılıç'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı..
Sivasspor'un başarılı oyuncularından Erman Kılıç, Beşiktaş'a gidecek mi? Beşiktaş'ın bir kaç gün içinde Erman Kılıç'ın menajeri ile transfer görüşmesi yapacağı yönündeki haberler üzerine, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, SPORTİVİ'ye açıklamalarda bulundu..
Beşiktaş Kulübü'nden iyi bir teklif gelirse Erman Kılıç'ın Sivasspor'dan gidebileceğini söyleyen Çalımbay; "Erman, bizim iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Ama hayat onun hayatı. Eğer gitmek istiyorsa ve iyi bir teklif gelirse tabi ki gider. Beşiktaş Kulübü iyi bir kulüptür ve giderse de iyi bir kulübe gitmiş olur" dedi.
Erman Kılıç'ın sözleşmesinde; '750 bin TL verilirse serbest kalıyor' maddesi olup olmadığı yönündeki soru üzerine Çalımbay; "Erman sözleşmesini kendi yaptığı için bir bilgim yok. Zaten bizim haberimizin olup olmadığı da önemli bir konu değil. Bu Erman'ın kendi bileceği bir şeydir. Kendisi için en doğrusu en hayırlısı neyse onu yapmasını dilerim" diyerek sözlerini bitirdi.
Ajansspor
Adam bu sezon iyi performans sergiledi yalan yok.Transfer istemes ide en doğal hakkı..Ancak şöyle bir durum var ki Erman'ın Beşiktaş'taki akıbeti,Sezer Badur'un Trabzon'daki durumuyla aynı olur.Giderse de yolu açık olsun.Bize katkısı bu sezon çok oldu.Allah yolunu açık etsin
Rallim58 14.05.2012, 16:37 1- Erman Sivasspor yönetimine ve taraftarına açıklama yapmadan inanmak istemem. Bu açıklaması doğru da olsa, rencide edici söylemlerden kaçınmalıyız. Profesyonel futbolcunun transferi en doğal hakkıdır.
2- Sivasspordan "büyük takım sevdası" ile gidenlerin akıbetlerini bizim gibi Erman da görüyordur.
Veee umarım "Benim götürmem tepki toplar"....!!! düşüncesinin alt yapısı ve gizli planı değildir.
burak58as553 14.05.2012, 16:43 Messi Erman, dediniz dediniz bak ne oldu şimdi ?
Bence Rıza Hoca Beşiktaş ile anlaştı bile,kendi kadrosunu kuruyor
hasanim58 14.05.2012, 17:29 eeeeee bu isler boyle kardesim hoca........comaat .... diye bi laf var sende git erman biz bidaha buluruz yere goge sigdiramayak baska birini...sivas buyuk bir camia daha niceleri gecer senin gibi bu kapidan
etlidöktürek 14.05.2012, 17:38 erman böle bişey söylediysen yazık harbiden..tamam profesyonelsin anladık da her şeyin bir adabı vardır..''kendimin burayı haketmediğimi düşünüyorum'' dersen bizim uşah hemen kalaylar adamı..akıllı ol deki ''kulubümün menfaatleri doğrultusunda büyütülmüş kulüplerde oynayabilirim'' dersen kimse sana bişey demez babayiğit..
izmirliyigido 14.05.2012, 17:40 Futbol mesleğinin raconu bu. Kızmaya gerek yok arkadaşlar. Adamlar topu topu 10 yada 12 sene oynuyorlar futbolun doğası gereği bu süre zarfında tabi ki iyi transferler yapıp para kazanmak isteyecekler. Erman'da öyle düşünmüş.
Onun gidişi Sivasspor için kayıp mıdır? Bir yere kadar kayıptır fakat sonun başlangıcı değil. O nasıl SİVASSPOR'dan daha iyi ve daha büyük kulüp bulduysa, SİVASSPOR'da ondan daha iyi ve daha büyük futbolcu bulacaktır. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kızmamak lazım.
Benim korkum Rıza hoca Beşiktaş'a giderse, peşi sıra Erman Kılıç, Grosicki ve Kadir Bekmezci'yi de götürmek isteyecektir. Onun için bir an önce o da durumunu netleştirsede ya transferi kendisi yapsa, ya da yeni gelecek hoca 3 yıllık bir kadro oluştursa.
Ne diyelim, gelene hoşgeldin, gidene güle güle. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Hepsinin alternatifi bulunur.
.
Harput0658 14.05.2012, 17:54 Ermanın O cümleyi kurduğunu sanmıyorum. "Hak ettiğim yerde olmak istiyorum" Dememiştir. Gitmek istemesi de doğal.
hasantuan 14.05.2012, 18:09 niye kızıyorsunuz ermana...sivasın düşmemeye oynadığı maçların birinde amcanın biri kulaklıktan bi şeyler dinliyor... o ara goollll diye bi bağırdı .ötünü yırtarcasına...lan ne oluyor biz gol mol atmadık dedik bi baktık amca febenin maçını dinliyor....BİZ BÖYLE BİR TOPLUMUZ...LİGDE TAKIMIMIZ VAR HALA YER GÖK SARI-KIRMIZI-LACİVERT-SİYAH-BEYAZ...EEE O HALDE ERMANDA HER TÜRLÜ AÇIKLAMAYI YAPAR..KIZMAYIN BEYLER KIZMAYIN....
poolat58 14.05.2012, 18:21 tamam erman büyüklerin futbolcu çöplüklerinden olan bjk kulubesinin müdavimi ol koş çabuk koş...burda kralken orda piyon ol koş çabuk ol beleşe bile oynarsın demi orda hadi hadi çabuk.....:mad:
asabibaba 14.05.2012, 18:24 Sohbette arkadaşlara anlatmıştım ;MİLLİ TAKIMA BURADAN SEÇİLEMEYECEĞİM O YÜZDEN BÜYÜK TAKIMA GİDECEĞİM DEMİŞ diye yazmıştım ...ÜZGÜNÜM:mad::mad::mad:
yorumyapıyombenya 14.05.2012, 18:31 Erman gibi bir oyuncu nasıl olurda 750.000 Tl ye serbest kalır maddesi olur akla mantığa uyacak gibi değil. değil Bank Asya 2. ligde bile bu fiyata kalbur üstü oyuncu bulamazken bizim serbest kalması için koyduğumuz fiyat şaka gibi. Erman için Tum + Sylla + para verdik ve sözleşmesine de 750.000 Tl ye serbest kalır koyduk öylemi olacak iş değil inanmıyorum buna. Eğer doğruysa bu sözleşmeyi hazırlayanın Futboldan yakından uzaktan anlamadığı ortada.
34orhan58 14.05.2012, 18:32 Yok arkadaş kime kızaym bilmiyormki sözleşmeleri kısa yapan yönetimemi eneramo ve ermandaki sözleşme bunlara örnek olabilir adamlar bedava gidiyor maddi yönden kâr elde edemiyorz ermanın dediği ayrı bir konu ne anlamda söylemiş çözmek lazım her futbolcu her zaman daha büyük takımda olmak ister oda bunu istemiştir buda normaldir arkadaşlar futbolcular geçicidır biz taraftarlar ve camia kalıcıdır bence ermanın söylediğ çarpıtılmaya çok yakın ama sözleşme detayını söylemesi bana göre daha büyük bir hata ne diyelim giden gitsin ama Sivasımız için hayırlısı ne ise o olsun
35kağan58 14.05.2012, 18:33 Erman Elağzıspor'dan beri bilinen bir oyuncu onu Sivasspor'da farklı yapan Rıza Hoca'nın oyun sisteminde onu serbest rolde yani 10 numara pozisyonunda oynatması oldu. Ama gitmeyi kafaya koymuş gözüküyor.
34orhan58 14.05.2012, 18:34 Bazen aslında futbolcularada kızamıyorm bütün bizim insanımızın takımı sahiplenmemesı ve yeterli yatırımın olmayıp şehrin kalkınmamasından kaynaklanıyor şehrimiz gelişmediği için gelende haliyle sıkılıyor özelllike yabancılar
35kağan58 14.05.2012, 18:34 Ayrıca süper ligde neredeyse her kulüp oyuncu satışından kar sağlarken biz fazla gelir elde edemiyoruz.
Çılgın Türk 14.05.2012, 19:03 Erman'a sallayanlari anlamiyorum
Enermo'nun sözlesmesi bitti Sivas'a bes para kazandirmadan gidiyor.
Emran'in da sözlesmesi bitti ama o ne yapti? Sivasspor para kazansin diye sözlesmesini bir sene daha uzatti. Adam girsede para kazandirmis olarak gitmis olacak.
Bu arada Erman'in BJK ile adinin gecmesi bence Riza hocanin da BJK yolunda oldugunu gösterir...
Metal Gear 14.05.2012, 19:04 Her futbolcu bir kendisine göre belirlediği hedefler doğrultusunda transfer isteyebilir.
Ancak böylesine rencide edici bir açıklama kabul edilemez..Hocamız ve kaptanımız Beşiktaş diye can atıyor ve bunu dile getirmeye çekinmiyor.Kimse Sivaslı'ya İstanbulluları desteklemeyin demesin.Sözleşmesindeki "3 büyük 750 bin getirirse serbest kalır" ifadesi varsa da bu tamamen küçücük,sıradan bir takımın yapacağı sözleşmedir.Komedi,başka bir şey değil!:)
sivasfutbol 14.05.2012, 19:10 erman devamlılığı olmayan bir futbolcu ermanı geldiği günden beri bütün maçlarını yüzde yüzünü seyretmiş biri olarak bir maçında etkili oluyor ondan sonra 5 maç yok örnek playof maçları nerede idin kardeşim beşiktaşa gitsin de görsün sivasspordan gidibte başarılı olan futbolcu görmedim bilica dahil 18 e bile giremiyor onunda olacağı o
58SARKISLALI58 14.05.2012, 19:14 ulan bıze gelen adamın g.tu kalkıYor nasıl ıstır erman bjk ye gıtsın en fazla bes mac oynatırlar sen kımsınkı ıkı macda ıkı guzel gol attın gotun kalktı bjk senı bı sezon oynazmaz oynatırsa bende essek gıbı anırırım hemen yonetımın yollaması lazım ermanı yanında kadırıde al bjk de oynarsınız bak servette gıttı cıncona nehale geldı cok gulerım sızın gıbı dusunen beyınlılere
Burak Çimen 14.05.2012, 19:20 adamın da bir yerde hakkı var tabi sivasspor' a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
poolat58 14.05.2012, 19:50 bi galibiyet alıyosun 750 bin tl alıyosun ermanı satıyosun (güya) 750 bin tl alıyosun!!!!!!!!?????? erman konuşma uslubun hiç yakışmamış ayıp be. yani sivasspor o kadar düşük bir klüpki ''hakkım olan yerde oynamak istiyorum'' demişsin ha yazık ayıp ettin erman!!
Yusuf Enes 14.05.2012, 19:54 Sivastaki kimse kalıcı değildir. SİVASSPOR kalıcıdır.İstemeyen .iktir olup gider...:mad:
İmam Cemaat meselesi!!!!
Bir ölür bin yaşarız... Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır... Erman bıraktımı bırakmadımı konusu bir tarafa kalan sağlarla mücadelemize devam ederiz. Bir Erman gider bin Erman kalır. Önemli olan ARMA nın dimdik ayakta kalmasıdır.
Profesyonelliğin bir gereğidir transfer olmak. Kimileri adam kaçırır kimileri adam kandırır kimileride çirkeflikle ayrılır gider. O mazinin tozlu sayfalarında kaybolur gider.
Eskiden Tamer diye bir oyuncumuz vardı, Muhteşem sol ayağı ile kornerden gol atar, taraftar adeta tapardı. İstanbulda yetişmiş bizim tabirimizle çikolata çocuğu idi. Ama o bizi bırakmadı gitmedi. Gönüllerimizde TAM-ER olarak kaldı. Çünkü o amatör bir profesyoneldi. Böyle futbolcuları artık nadir görüyoruz. Erman danda bunu isteyemeyiz tabiki...
Taraftarın bu sezonda bu gibi durumlarına alışması yada sağduyulu olması gerekiyor. Bizden gidipde dikiş tutturan bir tek TUM oldu. Onun haricindekiler bizim sayfalarımızda toz olduğu gibi kendi futbol sayfalarında toz olup gidecekler. Ama sen'ler ben'ler biz'ler taraftarlar Armalar hep baki kalacak. Bizler daha nice Ermanları nice Mehmet Yıldızları Bülent Uygunları Balilileri bulup alkışlayacağız. Bu devran maalesef böyle. Bugün varsın yarın yoksun...
Eğer aslı çıkarsa bize güle güle demekten başka bir seçenek kalmıyor.
noname87 14.05.2012, 20:18 Ayrıca süper ligde neredeyse her kulüp oyuncu satışından kar sağlarken biz fazla gelir elde edemiyoruz.
Katılıyorum asıl üstüne durulması gereken konulardan biri de budur.
B.DUMANLI 14.05.2012, 20:26 Allahaskina git defol.Sivasspor gibi ciftlik bulmussun bunuyorsun.Besiktas seyircisi ,Sivas seyircisi gibi degil.Su Sivas´a geldin geleli kac kez güzel oynadin hepsi sayilidir.Hatta bir ara gönderilmen gündeme gelmisti ,seyirci seni resmen istemiyordu.Bu günleri ne cabuk unuttun.Git memleketin Elazig´a git.Sen kim ,Besiktas´ta oynamak kim.
münihli_58 14.05.2012, 20:30 YAZIKLAR OLSUN DAHA PLAY OFF A KALMISKEN BENIM YERIM SIVASSPOR BURDA KALMAYI DÜSÜNÜYORUM DIYORDU SONUNCU OLDUK KALDIRAMADI DEFOLSUN GITSIN SENIN YERINIDE DOLDURURUZ MERAK ETME
Nankörlük yapmış, yazıklar olsun sana erman. Def olup gidebilirsin artık...
sivasliapocan 14.05.2012, 20:45 Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer küpçü dükkanı bu sözü unutma erman
Yazıklar olsun demekten başka birşey diyemiyorum. O kadar Sivasspor'un ekmeğini yedin bu sezon biraz oynadın yaptığın açıklamalara bak. Birde bu oyuncu bizim KAPTAN'ımız... Çok da görmüyorum hocamız bile her fırsatsat beşiktaş'ta çalışmak isterim dedikten sonra kaptanımız demiş çok mu ?
İstanbul takımlarında oynamak istemek en doğal hakkın ama Ben de hak ettiğim yerde olmak istiyorum ne kadar da talihsiz bir açıklama.
Ne zaman şu takıma Balili gibi büyük takımda oynamak istermisin dediğinde ben zaten büyük takımda oynuyorum diye cevap verecek, Gökhan Bozkaya gibi burası benim evim insan evinden ayrılır mı diyebilecek oyuncu gelecek...
Hocam agzına saglık herseyı guzelce izah etmısınn dıyecek baska bısey yok adam gıbı adam gerek..
sivasfutbol 14.05.2012, 21:01 arkadaşlar anadolu takımlarında 1 sezon iyi oynayan oyuncular ucuza kapatacakları için istanbul takımlarının iştahını kabartıyor birde oynadıkları takımları güçsüz duruma düşürmek için oyuncuları alıyorlar ve coğu zaman ilk 11 de oynayamıyorlar yedek kalıp hazırlık maçları veya kupa maçlarında oynuyorlar ve körelip gidiyorlar ondan sonra ver elini bank asya takımları, kendilerine yazık ediyorlar .
dedebali58 14.05.2012, 21:11 hak etmediğin yere gelmeseydin gardaş,silah zoruylamı getirdiler neden iyi oynamaya başladığın belli oluyor buhale gelene kadar fıtık ettiğin günleride unutmadık.büyük oyuncu yok büyük sivasspor var...
eyuphulagu 14.05.2012, 21:16 Eğer haber doğruysa bence hemen gönderilmeli;kimse sivasspordan büyük olamaz..Rıza Hoca Burak KAPLAN'ı bjk dan geçen yıl istemiş ama olmamıştı..Bence ikisini takas edelim olsun bitsin..Onlar tecrübeli bir oyuncuya biz başarıya aç ,geleceği olan bir oyuncuya sahip olmuş oluruz...Erman sivassporad bulduğu havayı başka bir takımda ne kadar bulur onu da zaman gösterir;bizim şehrin havası başka yere benzemez;Buyrun Bilica'ya şu anda ondan şu anda söz eden var mı?
Abdullah DuMaN 14.05.2012, 21:42 bu ne iştir yaa baş tacı ettiğimiz futbolcular bizi bırakmak istiyo karar senin ama dön bi bak bakalım bilicaya sezer öztürke sercana anadolu kulüplerinden gittiler ama kadroya bile giremiyorlar bu hayalin futbolculuk kariyerinin sonuda olabilir sivasta baş tacısın bence kıymetini bil
58MUAMMER58 14.05.2012, 22:02 ERMAN KARDEŞİM SENİN 2.LİG GÜNLERİNİDE BİLİYORUZ BÜLO SENİ ALMAK İÇİN SİVASIN SAVAŞÇILARINI VERDİ ÜSTÜNEDE DÜNYANIN PARASINI VERDİ SENİN OYNAMANI 2 YIL BEKLEDİK RIZA HOCA GELİNCE BİRAZ OYNAR GİBİ GÖRÜNDÜN :mad:HERFUTBOLCUNUN GÖNLÜNDE BÜYÜK KULÜPTEN OYNAMAK VAR SENİNDE OYNAMAK İSTEMENE LAFIM YOKDA NEYSE GİDERSEN GÜLE GÜLE KALIRSAN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR ŞUNUDA UNUTMA SİVASDAN GİDİPTE BAŞKA TAKIMDA VARLIK GÖSTEREN FUTBOLCU HATIRLAMIYORUM TUM VAR ONUDA AĞLATARAK BÜLO YOLLADI PARAYI BULURSUN BELKİDE ŞÖHRETİ ASLA :mad:
Niye kızılıyor anlamadım Erman'a ?
Büyük takım olma vasfına sahip olmayan Sivas gibi kent takımlarının oyuncularının tek hedefi 3 büyüklerde oynamaktır !
ERMAN'A KIZACAĞINIZA ÖNCE 2 GÜNDÜR BAŞKA TAKIM FORMALARI İLE ŞEHİRDE TUR ATAN İNSANLARA KIZIN SAYIN ARKADAŞLAR !!!
TARAFTARI BAŞKA FORMA GİYEN ŞEHRİN , OYUNCUSUDA BAŞKA TAKIMI İSTER TABİİ ...
kaplanlı 14.05.2012, 22:10 erman kılıç ta iyi biliyorki beşiktaş a gelse bile fazla forma şansı bulamayabilir.fakat istanbul cazibesi anadoluda oynayan her futbolcuda olduğu gibi erman dada var.gidene yolu açık olsun demek lazım.zorla güzeelik olmaz.
Arkadaşlar ayıp ediyorsunuz ama yorumları okudum bu kadar terbiyesizlik olmaz tamam erman bi dengesizlik yapmış bizede yolun açık olsun demek düşer sivasspor taraftarı bu değil.
şarkışla 58 14.05.2012, 23:03 Rıza Hoca buradayken Erman bir yere gidemez.Bu sezon biraz oynamayla bjk nin seni alacağınımı sanıyorsun.istanbul da öyle SİVASSPOR daki gibi istediğin maç oynayıp,istemediğin maç yatamazsın Erman bey.İstanbul cadı kazanıdır.Senin gibi nice topçuları öğütmüştür.
Bu konuyu kaldırın bence, çünkü Erman imzasını atmış Sivassporla devam........
benozgurr 14.05.2012, 23:11 Niye kızılıyor anlamadım Erman'a ?
Büyük takım olma vasfına sahip olmayan Sivas gibi kent takımlarının oyuncularının tek hedefi 3 büyüklerde oynamaktır !
ERMAN'A KIZACAĞINIZA ÖNCE 2 GÜNDÜR BAŞKA TAKIM FORMALARI İLE ŞEHİRDE TUR ATAN İNSANLARA KIZIN SAYIN ARKADAŞLAR !!!
TARAFTARI BAŞKA FORMA GİYEN ŞEHRİN , OYUNCUSUDA BAŞKA TAKIMI İSTER TABİİ ...
Aynen katiliyorum, biz hic bir platformda birlesemezsek birlesip buyuyecegimize birbirimizle didisirsek evdekini birakip elin pesinden kosarsak olacagi budur erman hatta diger oyuncular gitmek istediklerinde 4 buyuklere haklilardir onu bi macta 3 bin kisi alkisliyor digerini en az 30 bin kisi
CILGINSiVASLINL 14.05.2012, 23:28 ya arkadaslar gitmese bu takimdan Mehmet Yildiz gitmezdi adamin hakki gitsin oynasin istedigi yerde bize daha heyecanli ac oyuncular lazimm hic uzulmem valla riza hocayla beraber gider belkide
migroArmis 14.05.2012, 23:39 Ermanın gideceği önceden belliydi zaten..Belirtmiştikte bunu...Bence profosyonelce alınmış bir karar ..Ama uslubu bu şekilde olmamalıydı..''Hak ettiğim yerde olmak '' tabiri bir yerde Sivassporu hiçe saymaktır..Kaptanlık pazu bandını verenler bu usluba güzel bir cewap wermeyide bilirler bence...
okan3336 14.05.2012, 23:39 http://www.ligtv.com.tr/haber/yolcu-yolunda-gerek
bu habere göre erman anlaşmış beşiktaşla
Metal Gear 14.05.2012, 23:47 Bugün Erman SRT'ye bağlandı ama en sonunda denk geldim.İzleyen yok mu?
sivasdergi 14.05.2012, 23:58 Arkadaşlar eğer giderse de biz Erman'a her zaman saygı gösteririz. Futbolda var böyle şeyler. İlk senesinde iyi oynayamıyordu ama şahsım adına hep destek verdik. Sonrasında çok iyi performans gösterdi. Taraftarın sevgilisi oldu. Giderse de her giden oyuncumuz gibi yine destekleriz. Yolu açık olsun. Para kazandırıp gider zaten.
58megayigido 15.05.2012, 00:11 erman kendini bu kadar küçük düşürme utanmasan 4 büyüklerin kapısında yatacaksın beni alın diye takımın utanıyor senden
ozsivasli58 15.05.2012, 01:10 Gençler Rıza Hoca İle Ermanı Aynı kefeye koymayın Rıza'yı Rıza Yapan Beşiktaş elbette gitmek ister.Yıllarca ekmeğini yedi Rıza yı Rıza yaptı.Kim olsa rıza gibi düşünür. Ama Erman ben hak ettiğim yerde olmak isterim demesi çok talihsiz bir açıklama Erman Sivas'a gelmeden kim tanıyordu buna yediği ekmeğe ihanet etmek denir.Bir Erman gider bin Erman gelir.Demekki sen Sivas'ı hak etmiyormuşsun.Tabiki bütün futbolcuların hayali üç büyüklerde oynamak ama öyle açıklama yapılmaz.Ekmek yediğin yeri küçük görmek yakışmadı.
badboysefaa 15.05.2012, 02:11 neden hiç şaşırmadımki? taraftara kızıyoruz bütünlük yok diye ama takımdaki adam böyle yaparsa taraftar ne yapsın yolun açık olsun ermancım ayağına sağlık güle güleeeeeee
gitmek isteyenleri zorla tutamayız, zorla tutulan futbolcudan birşey beklemek hayal olur bence.
her futbolcu üçbüyüklerde oynamak ister ermanda bunu dile getirmiş doğal karşılamak gerek
***habere cok sevindim .17 macda 2 mac mücadele eden ve diğer maclarda yürüyen adamı takımda izlemek istemiyorum.tam bjk göre macların devre arasın sergen gibi gitsin at yarışları oynasın
HababamHa 15.05.2012, 10:37 kimse kalıcı değil herkes gelir gider kalıcı olan sivasspordur
böyle talihsiz bi açıklama yapmışsa haddini aşmış ve terbiyesizlik yapmış
erman bu açıklamaya bi cevap verirse güzel olur
Boyle diyen adam ertesi gun imza atarmi?? riza hocamizin dedigine gore boylesi haberlere inanmayin erman imza atti demis...:confused:
Boyle diyen adam ertesi gun imza atarmi?? riza hocamizin dedigine gore boylesi haberlere inanmayin erman imza atti demis...:confused:
Erman'ın 1 yıllık sözleşmesi daha var.İmza attığı sözü bana pek doğru gibi gelmiyor
Erman'ın 1 yıllık sözleşmesi daha var.İmza attığı sözü bana pek doğru gibi gelmiyor
Erman için teklif gelirse gurur duyarız ancak Erman Sivasspor'da kalacak imzasını attı,
Gazetede yer alan her habere inanmasınlar ben Beşiktaş ile görüşmedim, Erman içinde öyle her habere inanmasınlar
Bunu okuyarak oyle yazdim gardas... Senin dedigin de dogrudur...
Ben sadece son günlerdeki gelişmelerden Erman'ın gitme ihtimalinin yüksek olduğunu gördüm.Hocamız hem kendi hem de Erman hakkındaki Beşiktaş söylentileri hakkında hep açık kapı bırakıyor.
Bu arada 750bin getirirse serbest kalır maddesini koyanları da tebrik etmek lazım.Bülent Uygun transfer etmişti sanırım Erman'ı.
yiğidolargeliyo 15.05.2012, 12:35 yazıklar olsun sana erman biz seni gözümüde çok büyütmüşüz kaleterinde senin kocaman 00000000000000000000
Erman'ın Sivasspordan ayrılacağı ile ilgili resmi bir açıklama yokken bu kadar ağır eleştirilere maruz bırakılması hiç etik değil.Profosyenel bir futbolcu nereye gitmek isterse gidebilir,gidecekse de yolu açık olsun.Vermiş olduğu hizmetler için de teşekkürler demek daha etik olur.
Çılgın Türk 15.05.2012, 13:33 "Beşiktaş'ı istiyorum"
http://www.fanatik.com.tr/Besiktasi-istiyorum_3_Detail_33_262589.h tm
poolat58 15.05.2012, 13:42 bazı arkadaşlara sesleniyorum biz gitmek istemesine birşey demiyoruz doğal hakkıdır. ama kullandığı kelimeler SİVASSPORUMUZU küçük düşürecek kelimeler biz buna kızıyoruz. insanda biraz vefa biraz saygı olmalı klübüne karşı.
benozgurr 15.05.2012, 14:05 Bir zamanlar Murat Hacioglu da anadolu kuluplerinde basarili oldu goller atti frikikler atti ve neticesinde fenere transfer oldu yedek kaldi ertesi yil kiralik gitti. Sonrada sutladilar simdi bizim Erman da kendi havalarinda...
Ama sunu unutmamali Sivas'ta iyi oynadigi maclar oldu gollerde atti macta kazandirdi ancak oynayamadigi maclarda oldu, hic gorunmedigi ortada dolastigi... Ancak yedek kulubesinde yerine oynayacak biri olmadigi icin katlanilmak zorunda kalindigi maclar...
Eger ki kafasinda takim varsa umarim bir an once gider aksi halde sivasspora o kafayla zarar verir.
Tabi soylenenler gercekse...
GROSİCKİ5858 15.05.2012, 18:28 Erman Milli takıma seçilmemiş...
Metal Gear 15.05.2012, 18:57 Bu arada 750bin getirirse serbest kalır maddesini koyanları da tebrik etmek lazım.Bülent Uygun transfer etmişti sanırım Erman'ı.
Habere göre "3 büyükler bu parayı getirrise serbest kalır" ifadesi varmış..Tek kelime ile rezillik.
sana superman falan diyoruz sen ne yapoyorsun :mad:
Rallim58 15.05.2012, 22:34 Bir zamanlar Murat Hacioglu da anadolu kuluplerinde basarili oldu goller atti frikikler atti ve neticesinde fenere transfer oldu yedek kaldi ertesi yil kiralik gitti. Sonrada sutladilar simdi bizim Erman da kendi havalarinda...
Ama sunu unutmamali Sivas'ta iyi oynadigi maclar oldu gollerde atti macta kazandirdi ancak oynayamadigi maclarda oldu, hic gorunmedigi ortada dolastigi... Ancak yedek kulubesinde yerine oynayacak biri olmadigi icin katlanilmak zorunda kalindigi maclar...
Eger ki kafasinda takim varsa umarim bir an once gider aksi halde sivasspora o kafayla zarar verir.
Tabi soylenenler gercekse...
Tam isabet ve yerinde analiz yapılmış...
Sivas'tan gidenlerin akıbetlerini biliyordur umarım...
yigidoss 15.05.2012, 22:40 Erman'ı savunmak gibi bir niyetim yok ayanlış yapmış ama: yaklaşık 1,5 yıldır Sivas'ta bulunan sizin değiminizle Karaboğa bana göre Karayılan Enaramo efendi her fırsatta Sivas'tan ayrılacağını üstüne bastıra bastıra ima etti. Canı istedi oynadı canı istemedi oynamadı. O adama sahip çıkıp ta kaç yıldır Sivas'a hizmet eden ve elinden geleni yapan bir Erman, başka kulübe gitmek istedi diye bu kadar acımasız eleştirmeniz bana adaletsiz geldi.
nadirbky 15.05.2012, 23:25 sende sezer badur gibi olur kaybolursun..iyi düşün
Elbeyliliyiz 16.05.2012, 08:29 Sivasda kralsin ama besiktasta kral cok. Merakim para icin mi yoksa krallar krali olmak icinmi??????? Yazik
by_hunter 16.05.2012, 13:53 sitemizin kalitesi icabı bu güne kadar kimseye küfürlü bir yazı yazmadım
ama hak edeninde hakkını vermek lazım
arkadaşlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten
erman gibi düşünen bir çok futbolcumuz vardı gittikleri yerde maç kadrosuna
giremeden sezon bitirdiler.
astaravisa 16.05.2012, 18:15 gitmeeeee........
sivasfutbol 16.05.2012, 19:36 bırakın gitsin ya bu saatten sonra sivasspora faydası olacagını düşünmüyorum aklı hep beşiktaşta olur da oynayamaz
erman kaç sezondur bizdesin daha bu sezon top oynamaya başladın ulan başka takıma gitsen sana kim bu kadar sabreder adam ol harcanıp gidecen bank asyada takım bulamayacan ha bu laftan sonra daha kalacam sivasta diyorsan sözleşmesine 1 lira yazacan bu adam artık para etmez.
astaravisa 17.05.2012, 16:18 Arkadaşlar kimse ona kızmasın. yada diğerlerine.
Bu adamlar profesyonel..
Senin benim gibi taraftar değil.
Ekmeğini bu işten kazanıyor. ve oynayabileceği yıllar kısıtlı..
en basiti kendinizle kıyaslayın..
Örneğin 1500 lira kazancı olan bi yerde çalışıyorsunuz.
başka bi firma size daha iyi şartlarda 3000 bin lira teklif ediyor. gitmezmisiniz orada çalışmaya ?
by_hunter 19.05.2012, 11:09 gitmeeeee........
Hiç güleceğim yokto walla :D
58MySouL 19.05.2012, 12:57 inşallah hakettiğin yere gidersin.emeklerinden dolayı tşk ederiz.en güzel söylenecek söz bu.;)
istanbul kulüplerine giderse şayet gerçekten haketiği yere KULÜBEYE gitmiş olur.ayrıca hiç bir ist. kulubünün ermanı alacağını sanmıyorum.
Metal Gear 19.05.2012, 23:17 iki tane gazeteci,kameraman görünce İstanbul diye tutturan oyuncumuz olmaz olsun.İsterse 100 gol atsın..
panik yok,erman gs,fb,bjk'dan teklif alırsa gıder,bunun dısında sivasspor kulubunden ayrılmaz,asıl eneramo bırakıp kaçtı soğuk falan bahane avrupada oynamak ıstıyor ve ts ye ımza atacak dıye bılıyorum bu gun bunları konuştuk arkadaslar ile,haftalık toplantı
|