Orijinalini görmek için tıklayınız : Doga ve Erhan Sivasspor'da

SivasSpor.Com
16.05.2012, 12:49
http://resimzade.com/Show.html?i=35654&token=20834 (http://resimzade.com/Show.html?i=35654&token=20834)http://resimzade.com/Show.html?i=35655&token=15598 (http://resimzade.com/Show.html?i=35655&token=15598)
..................Doğa KAYA.......................... ....Erhan GÜVEN..............

Sivasspor'da transfer çalışmaları meyvelerini vermeye başlıyor. Sezonun ilk transferini teknik direktörümüz "Rıza Çalımbay'la devam" kararıyla başlayan yönetim, Çalımbay'ın listesinde olan futbolcularla anlaşmaların sona ermeye başladığı bildirildi.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre ilk transfer, MP. Antalyaspor'dan Doğa Kaya ile Mersin İdmanyurdundan Erhan Güven oldu. Başarılı teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın eski futbolcuları olan Kaya ve Güven'in önümüzdeki hafta içerisinde Sivas'a gelerek, imzalarını atacaklar.

Sivassporumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Sivasspor.Com özel haberidir.

ramazan5842
16.05.2012, 12:53
Hayırlı olurlar inşallah.

Rallim58
16.05.2012, 12:55
Sivassporumuz için hayırlı olsun..

Yiğidolarımızın önyargılı yaklaşmamalarını diliyorum...

3 sezon boyu saç baş yolduran Erman'ı Messi ettiğimizi, SüpERMAN ettiğimizi unutmayalım...

Hayırlı olsun...

turks
16.05.2012, 12:59
doğa çok çalışkan bir oyuncu inşallah güzel bir uyum süreci yaşarlar ve takımımıza katkı sağlarlar

benozgurr
16.05.2012, 13:01
Valla Doga ya gercekten sevindim futbolu yuregi ile oynayan bi oyuncu kadirden daha sert kivanctan da daha yumsak bi oyuncu ben doga ya sevindim erhan ise iyi bir altenatif

Salim58
16.05.2012, 13:01
Sivassporu'ma Hayırlı olsun. Hocamız en az sekiz futbolcu alacağız demişti biri kaleci olmak üzere kaldı altı transferimiz.

furky.b
16.05.2012, 13:03
Doga supriz oldu...valla sevindim ben bu habere..
Eses de begeniyordum kendisini..
Insallah hayirlisi olur..

Mete209
16.05.2012, 13:06
Hayırlı olsun. İnşallah iyi işler yaparlar.

asabibaba
16.05.2012, 13:06
yine 10 u bulur bence 8 densede bu yıl çok sıkıntı çektik yedek kulübesinden dolayı....bence tabi ki;)

Ferhat06
16.05.2012, 13:13
süper haber.ortasahada savaşçı birine çok ihtiyaç vardı,doğa iyi oldu.

engin2609
16.05.2012, 13:47
hayırlı olsun tam yerine gore transfer helede doga kaya ...

Kizilirmak58
16.05.2012, 13:53
doğa tam isabet olmuş. nokta transfer eğerki doğruysa . orta sahayı düşünüyorumda kadir , kıvanç, doğa . çok hareketli olur orta saha

mustafa_kavak58
16.05.2012, 14:13
doga bize geliyosa oazaman eneramo kesin antalyaspora gider

Kokomo
16.05.2012, 14:20
Yerinde transferler, devamını dilerim ...

Respect58
16.05.2012, 14:34
Direk 11e yapılan transferler olsaydı vasat transferler olurdu.Alternetif olarak alındıkları için idare eder diyebiliriz.

Uğur - Erhan
Ziya - Hayrettin
Navratil - Murat
Rajnoch - Faty
Kadir - Doğa
Kıvanç - Mehmet Nas
Grosicki - ?
Cerny - ?
Suarez - ? - ?

Kanatların alternatifi ve özellikle forvet oyuncularının üst düzey olması gerekir.Kaleciyide unutmamak lazım.

Ferhat06
16.05.2012, 14:41
Direk 11e yapılan transferler olsaydı vasat transferler olurdu.Alternetif olarak alındıkları için idare eder diyebiliriz.

Uğur - Erhan
Ziya - Hayrettin
Navratil - Murat
Rajnoch - Faty
Kadir - Doğa
Kıvanç - Mehmet Nas
Grosicki - ?
Cerny - ?
Suarez - ? - ?

Kanatların alternatifi ve özellikle forvet oyuncularının üst düzey olması gerekir.Kaleciyide unutmamak lazım.

Doğa Kadirin alternatifi değil ,ikisi bilikte oynar.

fanatikk
16.05.2012, 14:44
Çok faydalı transferler. İnşallah uyum süreci kısa olur.

yigido_furkan
16.05.2012, 14:57
gecen sene en buyuk sıkıntıyı yedek kulubesınden cektık oyuncu degısıklıklerımız genelde yensekte yenılsekte aynıydı. cenry oynuyosa yerıne suarez kıvanc oynuyorsa yerine mehmet nas aradada cıhan felan gırıyor. oyuzden bu sene yapılacak transfer kulubeyıde zengınlestırmelı. zaten bızım takımımız cok ıyı yapacagımız saglam 6 transferle cok daha ıyı yerlere gelırız hayırlı olsun yenı transferlerde ıns basarılı olurlar. Bu tur sureklı takım degıstıren oyuncular genelde bizde basarılı oluyor. ornegın bı devran bı murat duman bi abdurrahaman sedat bayrak gibi inş yenı transferde oyle olur

sivaslıadem
16.05.2012, 15:15
doğanın alınmasına sevindim
Ama erhan için aynı şeyi düşünemiyorum gerek yoktu bence
Umarım sivas formasıyla yıldızları paslar ikisinin

YİĞİDO EMİR 58
16.05.2012, 15:21
doğa süper topçu kadir gibi laubali değil erhan güvende idare eder uğurdan iyi olduğu kesin hayırlısı olsun

Besyo_cu
16.05.2012, 15:27
Doğa'dan ümtliydim genç yaşında adından çok söz ettirmeye başlamıştı ancak yıllar geçtikce yeteneğini ilerletmeden çok geriye götürdü şuan ki haliyle yedek olabilecek takıma fazla artısı olmayak bir oyuncu aklımda Eskişehir - Beşiktaş maçında Yusuf'tan üst üste 3 çalım yiyen oyuncu olarak kalacak. Rıza Hoca onun için büyük şans olacak.

Erhan Güven İnanmak dahi istemediğim bir transfer haberi. Bu adam ligin en kötü sağ kanat oyuncusu adamın hiç bir özelliği yok ağır, doğru düzgün orta bile açamıyor 1 kere bile bindirdiğinin görmedim fiziğide iyi değil ve hava toplarında çok zayıf. Bu sene bank Asya'da oynar diye düşünürken Sivasspor'un bu oyuncuyu alması çok şaşırtıcı. En iyi zamanında Beşiktaş'a transfer olduğunda bile Mustafa Denizli çok eleştirilmişti, doğru düzgün de oynamadı zaten, Antalya'ya kiralık gönderildiği zaman defansın ortasında oynadı ve biraz kıpırdar gibi oldu ama hepsi o kadar. Şu haliyle defansın ortasında oynaması imkansız sağ kanatta oynarsada rakibin sol kanat oyuncusu maçın yıldızı olur gollerin çoğunuda orda yeriz.

Abdurrahman'ın en formsuz hali bile Erhan'dan 10 kat daha iyidir hatta Murat Sözgelmez bile çok daha iyidir. İnşallah ben yanılırım....

Eskişehirden ayrılmak üzere olan Koray Arslan o bölge için harika bir tercih olurdu.

noname87
16.05.2012, 15:28
Doğa fena transfer değil de Erhan transferi bizim çapımımızı gösteriyor orta yapamaz yanındakine pas atamaz teknik 0 Uğur Kavuk yanında daniel alves kalır o derece:mad:

shang
16.05.2012, 15:33
sağ bek alternatifi çok iyi oldu ugur neredeyse bi sezon tek başına oynadı o mevkide

skep06
16.05.2012, 15:39
Eğer doğruysa vasat transferler.Yedek olurlar.

Bizim transferde öncelik vermemiz gereken mevkiler belli;
1 kaleci,
1 sol açık(kamilin yerine),
1 oyun kurucu(ermanın yerine),
2 forvet(eneramonun yerine,cihan zaten yetersizdi kiralık veriliyormuş)
Bunlara ilaveten;
1 sağ açık cerny ye alternatif(hoca zaman zaman oynatsa da pedriel sağ açık değil)
1 sol bek (hayrettinin nasıl oynayacağı muamma,ziya nın defansif yönü yetersiz kağanı hiç yazmaya gerek yok)

Kibrisli
16.05.2012, 15:53
Erhan Güven eh işte diyeyim, mevkisinde adama ihtiyacımız olduğu için alınır yoksa takım seviyesini yükseltecek bir adam değil. Yani Uğur Kavuk ile eş değerde, bir Uğur Uçar olsa ben de uçardım... Amaaaa Doğa'ya çok sevindim. Mehmet Nas ile anlaşmaya bile gerek yoktu aslında Doğa'yı alıyorsan...

legolass
16.05.2012, 15:56
orta sahamız daha dirençli hale geldi kadir kıvanç mehmet nas doğa hepside yaklaşk oalrak birbirine benzeyn oyunculr.Erhan'ın gelmesiyle de sanırm uğur kavuktan kurtlacaz :D

babapiton
16.05.2012, 15:57
Doğa iyi oyuncu ilk 11 oynayabilir ama Erhan Uğuru kesemez inşallah bizi şaşırtır...

35kağan58
16.05.2012, 16:00
Doğa Kaya yılmadan mücadele eden bi oyuncu Kadir ile uyumlu bir ikili olabilirler diye düşünüyorum. Erhan Güven transferi ile de sağ bekteki alternatifsizlik sona ermiş oldu.

benozgurr
16.05.2012, 16:37
Oyuncu adi yasi

Nihat Sahin 23
Atilla Koca 32
Jacques Faty 28
Jakub Navratil 28
Murat Akça 22
Hayrettin Yerlikaya 31
Uğur Kavuk 33
Ziya Erdal 24
Kamil Grosicki 24
Mehmet Nas 33
Milan Cerny 24
Kadir Bekmezci 27
Erman Kılıç 29
Kıvanç Karakaş 27
Pedriel Suarez 25

su an mevcut oyuncular bunlar olacak anlasilan

Yas Ortalamasi : 27,33

Eger dogru ise Erhan GÜVEN :29
Doga KAYA :27

Bunlarin yas ortlamasi da katilinca :27,45 civari oluyor takim yas ortalamasi
Bu asamaya kadar problem yok ancak bundan sonrada transfer edilecek olanlarin yaslari buyuk olursa o zaman sikinti olur Allah göstermesin gecen yil besiktas ve antalya ligin en yasli takimlariydi ve durumlari ortadaydi. Umarim korkulan olmaz

xremix
16.05.2012, 17:00
doğa ve erhan da çok güzel transferler bu isimler beni çok umutlandırdı hayırlı uğurlu olsunn

burak58as553
16.05.2012, 17:24
Doğa transfer için sevindim fakat Erhan transferi bir soru işareti maalesef..

akifesk
16.05.2012, 17:58
hoca 8 futbolcu alacaz dedi ya şimdi anlaşılıyor niye böyle dediği..

mersin ve antalyanın vasat oyuncularını topluyoruz.. transfer yapmak için adam almayın lütfenn..

rıza efendi galiba hedef küçülttü seneye ligde kalmak için oynarız bu armutlarla..

hiç bişey yapamıyorsan bank asyadan parlayan gençleri al . bu nasıl transfer...:mad::mad::mad::mad ::mad:

citothehan58
16.05.2012, 18:04
Hayirli ugurlu olsun! Bence daha iyi transferler yapacaz bunlar sadece yedek olarak ugur dan kurtulalim artik!

erhan 10
16.05.2012, 18:47
Eğer doğruysa Doğa Kaya iyi tercihtir ama Erhan Güven'e sevindiğim tek nokta adımı taşıyan bir futbolcunun Sivas'a gelmesi.Tamamen fos bir oyuncu.Pas atmayı bile bilmiyor.Diğer transferler bunun gibi olmaz umarım(!)

HALIL
16.05.2012, 18:50
riza hocanin vardir bir bildigi ! onyargili olmayin

mishka
16.05.2012, 18:53
Erhan iyi bir transfer değil bazen saman alevi gibi parlayan ama genelde vasat bir futbolcu,Doğa ise çok iyi ama uzun zamandır eski formundan uzak, form tutması Erman gibi uzun zaman alabilir.Ben bu sene ümitliydim transferlerden ama yine aynı senaryo gibi.Transferin çabuk yapılması,futbolcuların takımla antrenman yapması falan önemli ama lig biteli 3-4 gün oldu bu kadar çabuk transfer yapılıyorsa nokta atışı olması lazım.Ama ikisi de o nitelikte değil.

MaXiMuM
16.05.2012, 19:03
Hayırlı olsun, özellikle Doğa transferi orta sahamıza güç katacak.

Sol bek içinde bir transfer düşünüyordur inşallah hoca. Şu an için 3 tane sol bek futbolcusu var ama ben önümüzdeki sezon içi üçününde yetersiz olduğunu düşünüyorum.

eskibektaşlı
16.05.2012, 19:19
Doğa'da Erhan'da vasat altı oyuncular transfere böyle başlayınca umutlarım yok oldu,

Beğenmediğimiz Uğur bile Erhan'dan 3 gömlek iyidir, Doğa' nın bugüne kadar üstün başarılı performansına hiç tanık olmadım..

Eyvah yine sıkıntılı bir yıl yaşayacağız gibi, bari bundan sonra alınacaklar ses getirecek isimler olsa..

58MUAMMER58
16.05.2012, 20:11
SİVASSPORA GELEN KAZMA OYUNCULAR sivasda yıldız oluyor bu böyle ben bu transferle sivassporun biyere gideceğini sanmıyorum doğanın koşmaktan başka özelliği yok erhanında hızlı golcülere eskortluk yapmaktan başka üstün özelliği yok inşallah yanılırım bu arkadaşlarımız üstün performans gösterirler musa aydın düşmüş samsundan abdurahman sedat küme vdüşmüş akçabattan balili kayseriden kovuldu adamlar bizde futbol hayatlarının eniyi futbollarını oynadı bu oyuncularda öyle olabilir yedek golcü olarak adem sarı alınsa iyi olur

infial§
16.05.2012, 20:17
es es taraftarının deyımıyle doğa kadar guzel,kaya gıbı sert,yusuf şımşek ten art arda 3 çalım yemesı ayrı hatır,

SivasSpor.Com
16.05.2012, 21:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg

Sivasspor'da transfer çalışmaları meyvelerini vermeye başlıyor.

Sezonun ilk transferini teknik direktörümüz "Rıza Çalımbay'la devam" kararıyla başlayan yönetim, Çalımbay'ın listesinde olan futbolcularla anlaşmaların sona ermeye başladığı bildirildi.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre ilk transfer, MP. Antalyaspor'dan Doğa Kaya ile Mersin İdmanyurdundan Erhan Güven oldu. Başarılı teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın eski futbolcuları olan Kaya ve Güven'in önümüzdeki hafta içerisinde Sivas'a gelerek, imzalarını atacaklar.

Sivassporumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Sivasspor.Com özel haberidir.

serkan_ozcan58
16.05.2012, 21:28
doğa benimde beğendiğim çalışkan efendi bir oyuncu sahada sırıtmıyor defansı toparlayan bir ön libero kadire yardımcı olur iyi ikili olurlar kıvançda var o bölgede rekabet kaçınılmaz olur...erhan güven sadece alternatif olur diye düşünüyorum ama umarım bizi yanılıtır hayırlı olsun...

dedebali58
16.05.2012, 21:34
adam olsun gün gelir lazım olur yedek sıkıntısı çoook çektik,gelen ağam giden paşam

Morten58
16.05.2012, 21:50
http://www.hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg

Sivasspor’da hareketlilik başladı

Her sezon bittiğinde transfer dedikoduları da başlar.” Felan futbolcu geliyor,filan gidiyor” diye gazeteler haber yapar,doğal olarakta taraftarlar yazılan bu isimleri konuşur. Sivasspor’un Avrupa Final grubundaki son maçının ardından bu tür haberler ve söylentiler dahada arttı.
Dün değerli Başkan Mecnun Otyakmaz’la transferler ve hoca konusunu konuştuk. Rıza hocayla kesin olarak önümüzdeki sezonda da devam edileceğini söyledi. Dolayısıyla,Sivasspor’un transfer gündeminden hoca çıkmış oldu. Bu Sivasspor için önemli bir adım. Zira,Rıza hoca bundan sonra tamamen Sivasspor’a odaklanacak ve ona göre de transferler yapacak.
Nitekim böylede oldu. Hoca eski öğrencilerinden ikisiyle yeni sezon için anlaştı. Bunu sayın Başkanda doğruladı,ancak resmi imza atılmadığı için isimlerini yazmak istemiyorum. Zira bizim için haber değil,Sivasspor’un menfaatleri ön planda. Ama şunu söyleyebilirim,bu iki isimden birisi Beşiktaş’ta forma giydi.Diğeri ise herkesin “ çok iyi adam” diyeceği bir futbolcu. Yani ben iki imside duyunca “ Tam yerinde bir transfer” dedim.
Bu isim için yapılacak tek eleştiri yaşları olabilir. Birisi 28,diğeri 30 yaşında. Ama ben futbolcuda yaşa değil,.performansa bakarım. Mesela,bu sezonun en başarılı ve flaş isimlerinden Erman Kılıç 29 yaşında. Buna Barcelona’lı 34 yaşındaki Puyol örneğini de verebilirim. Sivasspor bu sezon ne çektiyse defansından çekti! Ligin en fazla gol yiyen takımlarından birisi olmasıda bunun açık göstergesi. Bu nedenle Rıza hoca transferlere önce defanstan başladı. Sanıyorum bu iki defansif transferden sonra kaleciye ağırlık verecek. Bence Sivasspor’un şu anda en önemli problemlerin birisi istikrarlı bir kalecisinin olmayışıdır. Korcan iyi kaleci,ancak dediğim gibi istikrar yok. Bir maçta iyi,sonrasında kötü! Sivasspor bu sezon 40 lig maçı oynadı ve ben hiç birisinde kalecinin ön plana çıktığı maç hatırlamıyorum,tam tersine takımın iyi oynadığı,ancak kalecinin basit goller yemesiyle çok maçlar kaybedildiğini biliyorum.
Bu nedenle Sivasspor’un kesinlikle ve kesinlikle iyi ve istikrarlı bir kaleciyle sezona başlaması şart! Tabi Eneramo’nun gittiğini düşünürsek,buna birde santrafor eklemek gerekir.

Morten58
16.05.2012, 21:51
Bence gayet iyi Transfer!

eyuphulagu
16.05.2012, 22:17
Doğa geçen yıl Bülent UYGUN engel olmasa gelecekti..Kısmet bugüneymiş..Ligdeki vasatı aşan ,iyi orta sahalardan birisidir...uzun zamandır istenen patlamayı malesef yapamadı umarım bizde yapar...Erhan Güven ise ligin tecrübeli sağ beklerinden..Bizde ilk 11 mi oynayacak yoksa yedek kalacak hep beraber göreceğiz...Vasat bir oyuncu ama kadro derinliği açısından bizde iş yapabilir..Benim gönlüm daha genç,geleceği olan aynı Gökhan Gönül,Uğur UÇAR,Ömer AYSAL stilinde bir sağ bekin takıma kazandırılmasıydı;ama olmadı..Rıza Hoca riske girmek istemeyip daha tecrübeli bir oyuncuyu tercih etti...Umarım takıma faydalı olur....

Harput0658
16.05.2012, 22:45
Doğa fena transfer değil de Erhan transferi bizim çapımımızı gösteriyor orta yapamaz yanındakine pas atamaz teknik 0 Uğur Kavuk yanında daniel alves kalır o derece:mad:

Allah iyiliğini versin ne güldüm. "Daniel Alves Kalır" :):):)

İkisi de takımımıza katkı sağlar inşallah.
Bu arada Çoğunluğun aksine ben Uğur Kavuk'u beğeniyorum.

asdera58
16.05.2012, 23:13
doğa neysede erhanın uğurdan farkı yok gereksiz bnce

dogan5880
16.05.2012, 23:31
çok ama çok boş transferler ılaçolmaz bunlar ıyı olsalar takımları bırakmaz

DoomsDay58
16.05.2012, 23:35
Açıkçası iki oyuncuyuda hiç takip etmedim umarım takıma uyum sağlayıp güzel grafik çizerler

etzel1967
16.05.2012, 23:40
ilk bakışta tatmin edici gelmeyen sıradan iki transfer...özellikle erhan güven konusunda son derece endişeliyim...doğanın, daha genç olması hariç, mehmet nastan üstün bir yanını göremiyorum...

fatih585858
17.05.2012, 00:09
Takımımızın geçen sezon en çok eleştirildiği bölgelerin başında sağ bek ve ön libero mevkileri geliyordu. Bu yapılan transferlerin şu an oynayan Uğur kavuk ve Kadir'den iyi olduğunu kimse söyleyemez. Hatta daha da vasat oyuncular bunlar. Yıllardır bu ligte izliyoruz bu oyuncuları; Hiçbir zaman bizim takıma katkı sağlarlar demediğimiz adamlar bunlar. İnşallah yanılırım.

fatih585858
17.05.2012, 00:14
Mehmet Nas'la yeniden sözleşme yapılması ve bu iki transferle birlikte; hocamızın koyduğu ilk 4 hedefine nasıl ulaşacağız ve o düzeyde futbol oynayacağız anlam veremiyorum. 8 futbolcunun transfer edileceği Rıza hoca tarafından söylenmişti. Bu transferlerle kaldı 6 transfer inşallah diğer alınacak oyuncular iyi düzeyde futbolcular olur.

DOGU_BEY
17.05.2012, 00:21
ancak 2 iyi yedek olabilirler...doğa kadirin yanına kıvanç ve nasla değişerek oynar..erhan güven ise eğer eski günlerine yani ankarasporda parladığı günlere dönebilecekse takıma girebilir yoksa yedekte bekler durur...

aslanefe58
17.05.2012, 00:24
futbolu bilmeden atıp tutanlar yine dolmuş buraya. doğa kaya bu ligin en önemli ön liberolarından biridir. müthiş transfer. erhan güven çok kalite bi oyuncu. o da iyi transfer. bu oyuncuların ortak özelliği mücadeleci ve idman yemeye müsait adamlar olmaları. her oyuncu her takımda her hocayla başarılı olamaz. örneğin bunların ikisini de teknik bi takıma koyarsan oynayamazlar. ancak sivasspor gibi kondisyona mücadeleye dayalı takımlarda çok başarılı olurlar. rıza ikisini de parlatacaktır...

yigido yakup
17.05.2012, 01:35
es es taraftarının deyımıyle doğa kadar guzel,kaya gıbı sert,yusuf şımşek ten art arda 3 çalım yemesı ayrı hatır,

heee gardas o yedigi calimlar bizim sampiyonluga engel olan nedenlerden biriydi,hatta söyle diyim resmen isyan etmistim 22-23 yasindaki genc nasil olurda 35 yasindaki adamdan o kadar calim yer 40-45 dripling yapmasina izin verir diye düsünmüstüm halen olmus doga ismi gecince benim aklima baska bisey gelmiyor

ne diyelim hayirli olsun insallah bize cok katkisi olur

bulentt07
17.05.2012, 01:51
Bence doga Antalyada cokta ıyı degıldı Erhanda mersinde kalsın dıye pek gönüllü degildisanırım umarım hayırlı olur

dogan5880
17.05.2012, 03:39
boş hemde çok boş trasferler bunlar hıç gerek yok boyle saçma sapan adamları almaya

eskibektaşlı
17.05.2012, 05:50
Bu futbolcular (Doğa-Erman) kulüpleri ile sözleşmeleri sona ermiş ve kulüpleri tarafından tekrar oynamaları için teklif götürülmeye değer görülmemiş oyuncular olup bu tip oyuncuların alınmasının takıma katkı sağlayacağına inanmıyorum , Mehmet Nas ne kadar katkılıydı da yanına bir de doğa alınıyor Mehmet Nas larımız çoğaldı desene , iyi futbolcu olsalardı kulüpleri satmaz tekrar çalışmak istediklerini belirtirlerdi, anlaşılan kulüp ucuz oyuncu olsun da nasıl olursa olsun diyor Çalımbay'a, o zaman Paty bunlardan 3 gömlek üstün ve mücadeleci takımda tutarım daha iyi..

4eylül
17.05.2012, 07:55
yeni sezonda avrupayı hedef gösteren yönetim teknik kadro bu iki isimle ne kadar doğru bir yol çizdiği düşündürücü bu iki oyuncunun şimdiki mevcut kadroda daha iyileri yokmuki...

B.DUMANLI
17.05.2012, 08:53
Erhan Güven hakkinda süpheler olmasina ragmen ,Riza hoca´yi mahcup edecegini sanmiyorum.Onun istemiyle takima alindigindan ben Erhan´in basariyi Sivas´da bir kez daha yakalayacagini umuyorum.Ayrica Doga´da basarili olacaktir.Riza hoca istediyse mutlaka basarili olacagindan takima almistir.Ayrica "AT SAHIBINE GÖRE KISNERMIS".Bu ata sözünüde unutmuyalim.

eyupk
17.05.2012, 12:15
ANTALYASPORLU DOĞA KAYA VE MERSİN İDMANYURDULU ERHAN GÜVEN SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN.

sivasliapocan
17.05.2012, 12:54
İnşallah yararlı olurlar

bonuce123
17.05.2012, 12:57
doğa'nın geldiğine cok sevındım gercekten oyunun hucum yonunude gelıstırms antalyada ınsallah basarılı olur erhan ıse bence gereksız

ahhguzum
17.05.2012, 13:28
hayırlı olsun doğa nn istikrarı yok hatırladığım kadarıyla ama faydalı olacaklardır hayırlısı olsun bakalım

ahhguzum
17.05.2012, 13:30
bu erhanın mevki nedir

Morten58
17.05.2012, 15:12
Erhem Güven'in mevkisi Sag Bek!

Bence Erhan Güven gayet iyi Transfer Fifa 11 de Erhan'in gücü 68, Abdurrahmanin gücü 67 ve Gökhan Gönül ile Sabri 73 olarak görülüyor. Ayrica Ugur Ucar ve Serkan Balci'nin da gücü 68 Ali Tandogan ise 69. Suan benim en beyendim Sag Bek, Serkan Balci cok caliskan ama Erhan Güven de iyi oyuncu!

Ayrica Erhan nin gücü 68 ve Ugur Kavuk'un gücü ise 63 Fifa 11'de!

Hayirlisi olsun!

benozgurr
17.05.2012, 15:32
ulusal haber sitelerinede dusmeye basladi transfer haberi http://yurthaber.mynet.com/detay/sivas-haberleri/sivasspor-transfere-hizli-basladi/229105

poolat58
17.05.2012, 15:35
kardeşim ona bakarsan sabrinin gücü pes12 de 85 :D

mishka
17.05.2012, 15:40
kardeşim ona bakarsan sabrinin gücü pes12 de 85 :D

Sabri Reyiz 10 kaplan gücünde

Çılgın Türk
17.05.2012, 20:05
hayirli olsun.
erhan güven bence bank asya ayarinda futbolcu ama doga is görür.

eyuphulagu
17.05.2012, 23:22
Sivasspor’da transfer harekatı

18.05.2012

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmanın hesaplarını yapan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferde kolları sıvadı. Yeni sezon öncesinde eski öğrencilerini yakın markaja alan Çalımbay'ın Antalyaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Doğa Kaya'da ısrarcı olduğu öğrenilirken, Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Erhan Güven'e sıcak bakmadığı belirtildi.

C.KAAN KARAGUŞ
Yeni sezon için transfer çalışmalarında düğmeye basan Sivasspor'da, Doğan Kaya ve Erhan Güven sesleri yükseliyor.
Kırmızı-beyazlıların taraftar sitesinde yayınlanan Doğa Kaya ve Erhan Güven'in Sivasspor'a transfer olduğu yönündeki haberlerin ardından açıklama yapma gereği duyan Sivasspor yönetimi, bu iki ismin beklemede olduğunu, 2 yerli futbolcuyla kesin olarak anlaştıklarını ve önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Eskişehirspor'da görev yaptığı süre zarfında vazgeçemediği oyuncuların başında gelen ve bu sezon Antalyaspor'un istikrarlı isimleri arasında yer alan Doğan Kaya'nın takıma kazandırılması konusunda görüşmelerin olduğu doğrulandı. Tecrübeli çalıştırıcının, orta sahadaki çalışkanlığı ve paslarıyla dikkatleri üzerine çeken Doğa'yı, Kadir Bekmezci'ye alternatif olarak düşündüğü vurgulandı.
Öte yandan bir dönem Beşiktaş forması giyen ve bu ay sonunda Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sona erecek olan Erhan Güven'e ise teknik heyetin sıcak bakmadığı öğrenildi.Kaynak:Sivas'ın Sesi

berduh
18.05.2012, 10:29
doga bize geliyosa oazaman eneramo kesin antalyaspora gider

maalesef trabzon da :mad:

byemgineer
18.05.2012, 11:05
genc kadro ıle ınsallah hayırlı ısler yaparız..

eyuphulagu
18.05.2012, 11:17
Erhan ın alınınıp alınmayacağı kesinleşmemiş gözüküyor...İstenilen oyuncular alınamazsa Erhan mecburen alınabilir..Bir arkadaş Çek liginden bir sağ bek alınacağını söylemişti..Bakalım bu haber duoğru çıkacak mı?Çünkü şu anda sivassporun yardımcı hocaları Çek Cumhuriyeti'ndeymiş deniliyor..

yorumyapıyombenya
20.05.2012, 13:09
Erhan'ı bank asya takımları bile istemezken biz nasıl olurda alırız ? yönetimin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum yoksa sonu Tolga gibi olur

citothehan58
20.05.2012, 13:58
Erhan'ı bank asya takımları bile istemezken biz nasıl olurda alırız ? yönetimin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum yoksa sonu Tolga gibi olur

Daha kesin degil insallah dogru degildir! Bizim Ugur bile ondan bin kat daha iyi.
Adam ne cekiyoruz ama onun yaninda yildiz kaliyor!

Insallah Doga, Abdülkadir ve Niculae imzasini atar erhani da almazlar...

ardich
21.05.2012, 00:25
riza hoca eski ogrencisi dogayi bedava kapmasi hem mali hem de kadro genisligi icin cok iyi oldu yeni transferler hayirli olsun

asdera58
21.05.2012, 01:03
ben onu bunu bilmem defansa kapı gibi bi adam almadıkça ileriye alınan topçuları topçu saymam 2 gol at 3 ye böyle yürümez her şey defansta bitiyor kaliteli defans istiyorum bn

akifesk
22.05.2012, 14:55
uğur kavuk patlamaya hazır bomba, birde ERHAN GÜVEN gelirse yanına o zaman LİGDE NAL TOPLARIZ BU YIL...!:mad: