Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?
Morten58 23.05.2012, 20:35 Sevgili Yigidolar Süper Lige cikacak 3 Takim Play-Off Final macinda Adanaspor ile Kasimpasa arasinda oynanacak!
Ve bende sizlere soruyorum:
Andanasporlu SivaslI 58 Forma Numarali İzzet Yıldırım'in Takimimi 3.Lige cikar yoksa
Kasımpaşa'li SivaslI 58 Forma Numarali Attila Yıldırım'in Takimimi!
Atilla:http://vrt.images.infostradasports.co m/images/lib/basic/person/pp_clubteam/large/915838.jpg
İzzet: http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_85219_6_2010_1.jpg
Ikisi kardes olabilirmi onu bilen varsa yazsin lütfen cünkü ikiside SivaslI ve Soyisimleri Yıldırım!
kasımpaşa baydı artık. 5 istanbul takımı lige çok fazla.
adanaspor lige renk katacaktır..
Ben Kasımpaşanın çıkmasını istiyorum. İstanbulun diğer takımları hariç Kasımpaşanın asansör olacağını tahmin ediyorum. Hiç değilse hemşerilerimiz bir kaç maç daha fazla seyretme imkanı bulurlar. Ama görüntü Adananın daha hazır olduğu yönünde...
burak58as553 23.05.2012, 20:40 Adana'yı sırf taraftarı için istiyorum.En azından lige renk katarlar..Boş tribünler görmek istemiyoruz (bizde dahil )
Morten58 23.05.2012, 20:43 Ben oyumu Adana'ya verdim cünkü Adana daha güclü suan ve formda olan bir Takim,ayrica iki Takimdada SivasLI var soyisimleride ayni bunlar acaba akraba mi kardeslermi bilen varmi?
Ferhat06 23.05.2012, 20:44 Kasımpaşa iyi takım,Adanayı pek izlemedim.Kasımpaşa çıkar gibi..
citothehan58 23.05.2012, 20:49 Sevgili Yigidolar Süper Lige cikacak 3 Takim Play-Off Final macinda Adanaspor ile Kasimpasa arasinda oynanacak!
Ve bende sizlere soruyorum:
Andanasporlu SivaslI 58 Forma Numarali İzzet Yıldırım'in Takimimi 3.Lige cikar yoksa
Kasımpaşa'li SivaslI 58 Forma Numarali Attila Yıldırım'in Takimimi!
Atilla:http://vrt.images.infostradasports.co m/images/lib/basic/person/pp_clubteam/large/915838.jpg
İzzet: http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_85219_6_2010_1.jpg
Ikisi kardes olabilirmi onu bilen varsa yazsin lütfen cünkü ikiside SivaslI ve Soyisimleri Yıldırım!
ikiside iyi oyuncular ancak kardes olacaklarini sanmiyorum!
Cünki izzet üsküdarda atilla ise mergentheim da dogudu!!!
58akif34 23.05.2012, 20:49 gönlüm adanadan yana fakat kasımpaşa olsa istanbul da 1 mac daha izleme fırsatım olacak kımın hakkıysa o gelsın ıyı olan kazansın yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
adanaspor çıksın,şehır takımı trıbunude renkli
Kasımpaşa süper ligden gideli fazla olmadı, Adanaspor çıksa muhteşem olur..
58MUAMMER58 23.05.2012, 21:03 iki takımda süper ligi kafaya koymuş adana bikere daha böyle süper lige çıkmıştı yine şehir inanmış çıkabilirler şansları bana göre eşit denk güçteler ayrıca adananın hocası bu ligi tanıyor ve daha tecrübeli kadınlar ve çocuklar izleyecek kasımpaşanın seyirci avantajı olmayacak kasımpaşa çıkarsa başkanı TURGAY CİNER 90 trilyon bütçe ayıracakmış adam işi bilen biri koruları ormanları eski devlet binalarını tekel binalarını beleşe kapatıyor şimdide spora el attı adana çıksın isterim
aslında adananın çıkması iyi olur.nede olsa istanbuldaki sivaslılarda maça gitmiyor. bu arada kasımpaşa çıkarsa bjk mı yoksa kasımpaşa mı küme düşürülecek merak ediyorum. ankarasporun küme düşürülme gerekçesinin bir benzeri orada yaşanıyor.bkj as başkanı kasımpaşanın başkanı olmuş. yönetim tamamen bjk lılardan oluşuyormuş. bakalım kasımpaşa lige çıkarsa ne olacak
kamışlı58 23.05.2012, 21:23 kasımpaşa ve ibb nin bu ligde yeri yor inş adanaspor çıkar
münihli_58 23.05.2012, 21:28 Adana ciksin Kasimpasayi hic sevmiyorum hem Adana yakin deplasman :)
Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadın'da oynanacak Bank Asya 1. Lig play-off finali saat 19.00'da başlayacak.
Bu maçı yerinde izlemek gerek.:)
rEsuLAKPINAr 24.05.2012, 03:33 Ellbette Adana çıksın . Kayseri - Sivas maçında kayserinin stadı yapılırken maç Adanada oynanmıştı ve bizi Adanaspor taraftarı desteklemişti. Adanademir ise kayseri tarafında yer almıştı . Deplasmanlara gidenler bilir .
tykinik58 24.05.2012, 08:18 Adanaspor çıksın. Türkiye Süper Liginde İstanbul takımı yeter. Hatta İ.B.B.'de düşse de İzmir'den bir takım çıksa, mesela Altay... O da taa nerelerde sürünüyor. :)
Adanasporun çıkması her bakımdan olumlu sonuçlar meydana getirir.Akdenizdeki takım sayısı 3 e çıkacak, Sivas'a mesafe olarak yakın, en önemlisi de futbolun geleceği için mühim.Adana, istikrarlı futbol oynuyor finallerde, K.Paşa ise şansı ile oynuyor,karşısında diri bir konya olmadığı için finale çıktı.Finalde Adana kazanır diyorum, kazamasını da diliyorum.
vallaha kasımpaşa yine lige çıkarsa çıkarsa şasırmam :D adamlar bi düşüyor bi çıkıyor bu kadar asansör takım görmedim ben :D
izmirliyigido 24.05.2012, 09:33 Bende şehir takımı çıksın isterim ama Kasımpaşa öyle (!) yada böyle çıkacak. Hem Kasımpaşaspor'un kadrosu daha iyi gibi. Aslında lige düşecek takım lazım :D
.
adanasporun çıkması daha iyi olur anadolu takımları çoğaldıkca ligin daha zevkli geçmesine vesile olur
insallah adanaspor cikar... kasimpasa da bize ters dusen bir takim...
benozgurr 24.05.2012, 10:45 seneye dusecek takim olmasi icin kasimpasa ciksin, sivas deplasmana adanaya giitiginde seyirci baskisi olusturabilir adanaspor, dogal olarak galip gelmesi zorlasir, kasimpasa da ise hem cok taraftari yok hemde istanbulda diger yigidolar yaliniz birakmaz
ankastre 24.05.2012, 11:24 başbakanın kasımpaşalı olduğunu unutuyonuz :):):)
adanaspor kasımpaşaya ters gelen bir takım..ayrıca adanasporlu futbolcular takip ettiğim kadarıyla daha hareketli mücadeleci..bence ibre adanadan yana
Adanaspor daha çok yakışır lige...
şarkışla 58 27.05.2012, 08:57 Şehir takımlarının çıkmasını isterim.Gerçi gönlüm K.paşa dan yana çünkü İstanbuldayım SİVASSPOR umun bir maçı fazla olur burada.Ama mantığım Adana nın çıkmasından yana.İlçe takımının ne işi var.Adana hem köklü hemde taraftar olarak iyi bir takım.Benim felsefem şu..İstanbul takımları hangi deplasmana giderse gerçek deplasman yaşasın istiyorum.Gerçi Adana da kozmopolit bir şehir oldu her milletten insan var Adanalılık ruhu ne kadardır bilemem.Gerçi biz SİVAS da bunu yapamıyoruzki kaç milyonluk Adana bunu nasıl yapsın.
58MUAMMER58 27.05.2012, 09:13 kasımpaşa daha iyi takım adana embilla nın sayesinde buralara geldi onu tutarlarsa rahat galibiyet alırlar metin diyadin daha önce oftaşı çıkarttı yine çıkartır kasımpaşanın kaybedeceği bişey yok adana stresli bu stresi taraftar baskısını kaldırabileceklerini sanmıyorum kasımpaşa çıkar
engin2609 27.05.2012, 10:00 kaşımpasanın süperlige cıkması biz istanbuldaki taraftarlar olarak işimize gelir 1 otobuse binip stadlarındayız :) ama benim gönlüm adanaspordan yana son maçlarını izledim adanaspor daha iyiydi paşadan adanaspor çıkar inşallah :)
Kasım Öktem 27.05.2012, 10:12 Turuncu Adana'ya başarılar dilerim.
Bu lige 5 İstanbul takımı fazla gelir.
ZiDaNe58 27.05.2012, 11:28 Portakallar gelsin portakallar:-) dışarda maça gtdğn zaman deplasmana gtdgni hssedeceksn taraftarı olan takımlarn süperlgte olmasını isterim
B.DUMANLI 27.05.2012, 11:47 Kasimpasa´nin cikmasi Sivasspor icin bir avantaj olur.Adana cikarsa basimiza bela olabilir.Fellahlardan gecmiste az cekmedi bu Sivasspor.Adana ´nin cikmasini isteyenler , Adanademirspor araciligiyla elinden sampiyonlugu alinan Sivasspor´un Adana´lilar tarafindan ne kadar magdur edildigini bilmeyen veya ogünleri yasamayan nesildir.Adana´ya HAYIR,Kasimpasa´ya EVET.
Umarım Adana gelir. Adana 'da oynanan Kayseri maçında demirsporlular para için kayseriyle tribün yaparken Adanasporlular bizim yanımızdaydı.
Kasimpasa´nin cikmasi Sivasspor icin bir avantaj olur.Adana cikarsa basimiza bela olabilir.Fellahlardan gecmiste az cekmedi bu Sivasspor.Adana ´nin cikmasini isteyenler , Adanademirspor araciligiyla elinden sampiyonlugu alinan Sivasspor´un Adana´lilar tarafindan ne kadar magdur edildigini bilmeyen veya ogünleri yasamayan nesildir.Adana´ya HAYIR,Kasimpasa´ya EVET.
Aynen sizin gibi düşünüyorum... Yeni yetmeler bilmez bunları ama ben Kasımpaşanın çıkmasını istiyorum. Bir çok sebebi var. İstanbul takımları derken Kasımpaşa, Sarıyer, Kartal demiyoruz. Fener Galatasaray Beşiktaş diyoruz... Bu takımlar asansördür, her asansör takım bizi ligde tutacak yüzdedir, Sivaslı hemşerilerimizin daha fazla maç seyretmesi demektir. Ama Adana gelirse sıkı bütçe taraftar baskısı demektir.
Hadi Kasımpaşa...
ozledımeskıyı 27.05.2012, 13:54 3. lige çıkma ne alaka
Ayrıca kasımpaşa dan Adem büyük alınabilir ama bonservisi kimde bilmiyorum çok kaliteli teknik oyunucu.
inşallah adana cıkar....
semt ve mahalle takımlarından gına geldi artık...
Aslında Adana mı Kasımpaşa mı çıkmalı sorusu doğrudan beni ilgilendirmiyor. Ben olaylara tamamen Sivasspor'un menfaatleri açısından bakarım. Hangisinin çıkması bizim menfaatimize olur? Asıl sormamız gereken soru bu.
Yaklaşık 7-8 ay evvel pek gündeme gelmeyen ve fazla ses getirmeyen bir kulüp satışı gerçekleşti. Habertürk grubunun sahibi ve özellikle madencilik alanında faaliyet gösteren, Türkiye'nin en büyük gruplarından birisi olan Ciner Grubu'nun patronu Turgay Ciner Kasımpaşaspor'u satın aldı.
Ayrıca geçen hafta yapılan genel kurulda Kasımpaşa'nın yeni yönetimi oluşturuldu. Bakın yeni yönetimde kimler var? Habertürk'ten alıntı yapıyorum:
Bir dönem Beşiktaş Asbaşkanlığı da yapmış olan, Türk futbolunun ve iş dünyasının saygın şahsiyetlerinden, İstinye Park'ın ortaklarından Zafer Yıldırım, Kasımpaşa Kulübü Başkanı oldu.
Zafer Yıldırım'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Kasımpaşa'da, yönetim kurulu da iş dünyasından çarpıcı isimlerden oluştu.
Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre; şirkette, görev bölümü sonrasında Zafer Yıldırım başkan, Hasan Hilmi Öksüz başkan vekili, Can Kaymak genel müdür oldu.
Şirkette Ciner Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıTurgay Ciner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, iş adamları İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Turgut Yılmaz ve Mehmet Fatih Saraç yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.
Kasımpaşa Kulübü Derneği Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ise kulübün profesyonel futbol şube yönetiminin idaresinin Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de olacağını belirtti. Güçlü bir yönetim oluştuğunu kaydeden Öksüz, ''Öncelikle altyapı tesislerimize yönelik çalışmalarla işe başlayacağız. Ardından Avrupa'yı hedefleyen bir takım kuracağız'' şeklinde konuştu.
Takımın patronu Ciner Grubu'nun sahibi olan Turgay Ciner. Yönetim kurulunda armatör İhsan Kalkavan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, eski başbakan Mesut Yılmaz'ın işadamı kardeşi Mehmet Turgut Yılmaz ve diğer işadamları var.
Kısacası Kasımpaşa bu defa eskisinden çok daha farklı geliyor. Asansör takımı olacağını düşünenler yanılacak. Umarım bu akşam Adanaspor Süper Lig'e çıkar diyorum. Adana'yı sevdiğim için mi? Tabii ki hayır, Sivasspor'un menfaatleri Kasımpaşa'nın gelmemesini gerektirdiği için.
B.DUMANLI 27.05.2012, 15:12 Aslında Adana mı Kasımpaşa mı çıkmalı sorusu doğrudan beni ilgilendirmiyor. Ben olaylara tamamen Sivasspor'un menfaatleri açısından bakarım. Hangisinin çıkması bizim menfaatimize olur? Asıl sormamız gereken soru bu.
Yaklaşık 7-8 ay evvel pek gündeme gelmeyen ve fazla ses getirmeyen bir kulüp satışı gerçekleşti. Habertürk grubunun sahibi ve özellikle madencilik alanında faaliyet gösteren, Türkiye'nin en büyük gruplarından birisi olan Ciner Grubu'nun patronu Turgay Ciner Kasımpaşaspor'u satın aldı.
Ayrıca geçen hafta yapılan genel kurulda Kasımpaşa'nın yeni yönetimi oluşturuldu. Bakın yeni yönetimde kimler var? Habertürk'ten alıntı yapıyorum:
Bir dönem Beşiktaş Asbaşkanlığı da yapmış olan, Türk futbolunun ve iş dünyasının saygın şahsiyetlerinden, İstinye Park'ın ortaklarından Zafer Yıldırım, Kasımpaşa Kulübü Başkanı oldu.
Zafer Yıldırım'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Kasımpaşa'da, yönetim kurulu da iş dünyasından çarpıcı isimlerden oluştu.
Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre; şirkette, görev bölümü sonrasında Zafer Yıldırım başkan, Hasan Hilmi Öksüz başkan vekili, Can Kaymak genel müdür oldu.
Şirkette Ciner Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıTurgay Ciner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, iş adamları İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Turgut Yılmaz ve Mehmet Fatih Saraç yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.
Kasımpaşa Kulübü Derneği Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ise kulübün profesyonel futbol şube yönetiminin idaresinin Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de olacağını belirtti. Güçlü bir yönetim oluştuğunu kaydeden Öksüz, ''Öncelikle altyapı tesislerimize yönelik çalışmalarla işe başlayacağız. Ardından Avrupa'yı hedefleyen bir takım kuracağız'' şeklinde konuştu.
Takımın patronu Ciner Grubu'nun sahibi olan Turgay Ciner. Yönetim kurulunda armatör İhsan Kalkavan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, eski başbakan Mesut Yılmaz'ın işadamı kardeşi Mehmet Turgut Yılmaz ve diğer işadamları var.
Kısacası Kasımpaşa bu defa eskisinden çok daha farklı geliyor. Asansör takımı olacağını düşünenler yanılacak. Umarım bu akşam Adanaspor Süper Lig'e çıkar diyorum. Adana'yı sevdiğim için mi? Tabii ki hayır, Sivasspor'un menfaatleri Kasımpaşa'nın gelmemesini gerektirdiği için.
Türkiye´nin kalbur üstü kisileri Kasimpasa´da bulusmus.Bunlar rahatlikla süper lige cikar.Bugün hakemlerde Kasimpasa´li olurlar.Süperlige ciktiklari andada transferleri arka ,arkaya patlatirlar.Hemde ne transferler.Bizede Doga´li ve Erhan´li lig hayirli olsun.
Aslında Adana mı Kasımpaşa mı çıkmalı sorusu doğrudan beni ilgilendirmiyor. Ben olaylara tamamen Sivasspor'un menfaatleri açısından bakarım. Hangisinin çıkması bizim menfaatimize olur? Asıl sormamız gereken soru bu.
Hasbi Menteşeoğlu, Cem Uzan, Fadıl Akgündüz... Bu üçünün arasındaki ortak nokta Futboldu. Şimdi bu guruba Cinerler dahil oluyor. Onun için Kasımpaşa bizim menfaatimize diye düşünüyorum. İddaalıyım bu takım yine asansör olacak. Çünkü Yıldırım Demiröreni karşılarında bulacaklar. Bunun açılımını sezon sonuna söylerim.:D
Kasım Öktem 27.05.2012, 15:40 Kasimpasa´nin cikmasi Sivasspor icin bir avantaj olur.Adana cikarsa basimiza bela olabilir.Fellahlardan gecmiste az cekmedi bu Sivasspor.Adana ´nin cikmasini isteyenler , Adanademirspor araciligiyla elinden sampiyonlugu alinan Sivasspor´un Adana´lilar tarafindan ne kadar magdur edildigini bilmeyen veya ogünleri yasamayan nesildir.Adana´ya HAYIR,Kasimpasa´ya EVET.
Sen de Adanademirspor ile Adanaspor arasında hem kulüp bazında hem de taraftar bazında büyük bir fark olduğunu bilmeyen nesildensin galiba.
Yigido DogaN 27.05.2012, 15:54 Adana'yı sırf taraftarı için istiyorum.En azından lige renk katarlar..Boş tribünler görmek istemiyoruz (bizde dahil )
VALA DOGRUU adana ...taraftarı adetaa. mest ediyoo rakiplerini
bizim gibi tiyatro isler gibi değiler....
Yigido DogaN 27.05.2012, 15:56 Sen de Adanademirspor ile Adanaspor arasında hem kulüp bazında hem de taraftar bazında büyük bir fark olduğunu bilmeyen nesildensin galiba.
aynenn......
adana milli manevi degerlerine sahip çıkan yiğit insanların takımı mert delikanlı taraftar.........
demirspor ise malesef.........sol..devrimci. . görüşlerin kümelendiği ama... muazzam bir taraftar topluluguuu ..adeta kendınden gecıolar maçlarda :)
guneydogudan ne kadar az takim olursa o kadar iyi olur polislerie askerlere tas atmalariyla meshur olan adanasporu supe rligde istemiyorum ikinci bir diyarbakir vakasi istemiyorum kasimpasa gelsin nasil olursa akhisar ile beraber geri duserler
B.DUMANLI 27.05.2012, 17:30 Sen de Adanademirspor ile Adanaspor arasında hem kulüp bazında hem de taraftar bazında büyük bir fark olduğunu bilmeyen nesildensin galiba.
Adana´lilar FELLAHTIR.Yoksa sende o soydanmisin evlat?
YYILDIRIM 27.05.2012, 17:43 Adana´lilar FELLAHTIR.Yoksa sende o soydanmisin evlat?
aynen öyle pis insanlar, ben iyi biliyorum adanada yaşadım.
Morten58 27.05.2012, 17:44 Ben aslinda Konyaspor'un gelmesini cok ama cok istiyordum Süper Lig'e. Malesefef bu Sezon icin olmadi seneye insallah! Adanaspor ile Kasimpasa ise beni pek fazla ilgilendirmiyor suan cok kararsiz oldugum icin en cok hakeden gelsin diyorum. Taraftarlar olarak Adana Taraftarlari hakediyor Süper Ligi. Futbol Takimi olarakda iki takimda hakediyor Süper Ligi. Hayirlisi bakalim. Ayrica su bir gercek cok cekismeli,heycanli bol gollü mac olacagini tahmin ediyorum.
Morten58 27.05.2012, 21:02 5. Istanbul takimlari Süper Lige fazla. Insallah Adanaspor cikar mac 2-2 oldu gol Mbilla.
Ayrica Hakem cok kötü ve adaletsiz mac yönetiyor Adana'nin 2 Penaltisini ve Kasimpasaya Luiz Henriuge ye Kirmizi vermedi resmen.
Haydi Anadolu,Haydi Adana!
Morten58 27.05.2012, 21:05 Ilk önce kararsizdim ama Babamla karar verdim bugün Adanasporluyuz.
58MUAMMER58 27.05.2012, 21:47 kasımpaşa daha iyi takım adana embilla nın sayesinde buralara geldi onu tutarlarsa rahat galibiyet alırlar metin diyadin daha önce oftaşı çıkarttı yine çıkartır kasımpaşanın kaybedeceği bişey yok adana stresli bu stresi taraftar baskısını kaldırabileceklerini sanmıyorum kasımpaşa çıkar
ADANASPORLU OYUNCULAR stresi kaldıramadı gereksiz kartlarla hayallerini suya düşürdüler kasımpaşa haketti tebrikederim
benozgurr 27.05.2012, 21:53 sahsen kasimpasanin cikmasini itiyordum cunku seneye tekrar dusecek takim lazim kasimpasada taraftar baskisi yok istanbulda hemerilerimizde yalniz birakmaz takimimizi ancak adanada ole deildi adananin fellahlarinin isi belli olmaz die kasimpaayi istedim oda oldu
B.DUMANLI 27.05.2012, 21:53 Macin bitiminde Adana´li fellahlarin yaptigi cirkeflikler,bir Anadolu takimina yakismiyacak nitelikteydi.Hosgeldin Kasimpasa mütevazi seyircinle Süperlige.Adanaspor´a gelince, daha nice yillar Bankasya´da oynamaniz umuduyla.Allah´ín adaleti yerini buldu.
tahmin ettiğim gibi yine KASIMPAŞA :D
akkara58 27.05.2012, 22:21 yiki kasımpaşa çıkmışşş holiganbu adanalılar ankarayı altüst eddiler:mad::mad::mad:
Kasımpaşanın çıkmasına çok üzüldüm, BİZANS 5 takım oldu !
Anadoludan bir takımın çıkmasını her zaman tercih ederim ...
Kasım Öktem 27.05.2012, 22:35 Adana´lilar FELLAHTIR.Yoksa sende o soydanmisin evlat?
Evlat?
Adam Rıza Baba'nın teki çıktı beyler.
1- Türk'üm. Avşar Türkü'yüm. Fellahlar Arap'tır.
2- Sünniyim. Fellahlar Alevi kökenlidir.
3- Çiftçilikle uğraşmıyorum. Fellahlar çiftçilik yapar. Zaten Fellah'ın kelime anlamı da çiftçi, toprak işçisidir. (Arapça)
4- Her Adanalı Fellah değildir. Adana'da birçok etnisiteden insan yaşamakta. Fellahlar bunların çok küçük bir kısmını oluşturur.
5- Fellahlar Adanaspor'u sevmez, Adana Demirspor'u tutarlar. Adana Demirspor taraftarının siyasi görüşü sol ağırlıkta olduğu için Kürtler, Fellahlar ve devrimci Türkler Adana Demirspor'u destekler.
Adanaspor'u ise genellikle milliyetçi-muhafazakar kesimdeki Türkler destekler.
Adanaspor taraftarı ile Adana Demirspor taraftarı arasındaki farktan bihaber olduğun gayet sarih bir şekilde ortadadır.
Bana Fellah mısın diye sual etmen ne kadar doğru, ne kadar yerinde buyur sen karar ver.
B.DUMANLI 27.05.2012, 22:47 Ne Adanaspor nede Adanademirspor beni ilgilendirmiyor.Allah´in adaleti yerini buldu ve Kasimpasa süperligde.Adanademirspor´da Bankasya´ya cikti iki kulüp kendi liglerinde oynasin.Ben Sivasspor´uma bakarim .Banane Adana sehrinden.
bu uygulama saçmaliktan başka bı sey değil,kasımpasa'ya bu ne kupası, şampıyon mu oldular,3.mü oldular?
migroArmis 27.05.2012, 23:14 Futbol oyun anlayışı ve üstünlüğü anlamında Kasımpaşa maçı baştan sona kadar haketti.Adanasporlu taraftarların yaptıkları olaylardan haberim yok ama maç başından sonuna kadar eksiksiz layıki ile takımlarını desteklediler..
B.DUMANLI 27.05.2012, 23:22 Futbol oyun anlayışı ve üstünlüğü anlamında Kasımpaşa maçı baştan sona kadar haketti.Adanasporlu taraftarların yaptıkları olaylardan haberim yok ama maç başından sonuna kadar eksiksiz layıki ile takımlarını desteklediler..
Adana bu oyunuyla süperlige ciksaydi,Kasimpasa futbolun adaletsizligine ugramis olurdu.Macdan sonra olay cikaran Adana´lilar barbarligin örneklerini sergilediler 19 Mayis Stadyumunda.Koltuk kirip sahaya atmak insanlik disi bir olaydir.Adanaspor gerekli cezayi görmelidir.
Morten58 27.05.2012, 23:29 Ben hic üzülmedim ama sevinmedimde Kasimpasa'nin cikmasina cünkü 5.Istanbul takimi cok fazla oldugu kanatindeyim.
Benim tek üzüldüm nokta ANADOLU TAKIMLARINA yapilan haksizliklar. Ya maci izleyen zaten bana hak vereceklerdir, Kasimpasa topu eliyle disara atiyor Hakem Penalti verecegine Korner diyor, oda yetmedi Rahman gol atmadan önce bir Serbest Vurus Karari geldi ve Fifa Hakem'i Fırat Aydınus herkesin tereddütsüz Sari Kart verecegi Pozisyonda Hakem görmemezlikden geciyor sanki eger Luiz Henrigue'ye ikinci Sari Kart'i gösterseydi Kasimpasa o dakikalarda 10.Kisi kalacakdi. Ben burada Adanasporu savunmuyorum benim savundugum ANADOLU TAKIMLARI.
Sivasspor da hic yara almadi mi Hakemlerden , Volkan Sen Trabzon-Sivas macinda Kaan 'a yumruk atiyor Hakem Kuddusi Müftüoglu aferim Cocugum diyor resmen Volkan'a. Sonra Baris Simsek , Abdullah Yilmaz'in bizlere yaptiklarini aklima getirdigim zaman cildiriyorum. Bu pis insafsiz Hakemler 4.Büyütülmüs takimlara hem jest yapiyor hemde Anadolu takimlarinin hakkini yiyor. Bu zararları sadece Külübler görmüyor ,Türk Futbolu da görüyor. Sonra Ne Yazık Ki hep geride kaliyoruz!
SenSetik 27.05.2012, 23:33 çokta tınnnn...kim çıkarsa çıksın...bana ne adana çıksa nolur kasımpaşa çıksa nolur?? al birini vur ötekine..2 gün sonra çıkacak taraftarları bize şikeci diye bağırmayacaklarmı???...Sivassp or gerisi yalan...
arkadaşlar fellahmış falanmış ayrımcılık yapmak bize düşmez diye düşünüyorum.
Ferhat06 28.05.2012, 09:24 Adana bu oyunuyla süperlige ciksaydi,Kasimpasa futbolun adaletsizligine ugramis olurdu.Macdan sonra olay cikaran Adana´lilar barbarligin örneklerini sergilediler 19 Mayis Stadyumunda.Koltuk kirip sahaya atmak insanlik disi bir olaydir.Adanaspor gerekli cezayi görmelidir.
Holiganlık artık moda oldu.İşi buralara getirenlere veyl olsun.Kasımpaşa haketti hayırlı olsun.
Harput0658 28.05.2012, 11:20 Adana geleydi iyiydi. Adamlar neredeyse her sene final oynu hep de eleniyolar. Yazık.
Hoş geldin PAŞA....Dün Ankara caddeleri ve G.Parkı her iki takım taraftarı ile doluydu dışarda taşkınlık yapmadan güzel güzel geziyor maç saatini bekliyorlardı...Maçı takip edeyim dedim baktım hem gişelerde hemde stad önünde çok yoğunluk vardı vazgeçtim...İyiki vazgeçmişim biber gazı bana hiç iyi gelmiyor.:D
Ferhat06 28.05.2012, 11:42 Hoş geldin PAŞA....Dün Ankara caddeleri ve G.Parkı her iki takım taraftarı ile doluydu dışarda taşkınlık yapmadan güzel güzel geziyor maç saatini bekliyorlardı...Maçı takip edeyim dedim baktım hem gişelerde hemde stad önünde çok yoğunluk vardı vazgeçtim...İyiki vazgeçmişim biber gazı bana hiç iyi gelmiyor.:D
Sen ses etmeyince ben de evde izledim.Biber bana tohunur.
|