asabibaba
24.05.2012, 21:52
Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Sivasspor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Önceki gün İstanbul’da Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde Başkanvekili Erdal Sarılar ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ında yer aldığı toplantı yapıldı.
Bucaspor’dan Abdulkadir’i Mersin İdmanyurdu’ndan Erhan Güven’i ve Antalyaspor’dan Doğa Kaya’yı renklerine bağlayan Sivasspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Gelecek sezon Kırmızı-Beyazlı takımı zirveye oynatacak bir kadro kurmayı planlayan Sivasspor yönetimi, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la koordineli çalışmasını sürdürüyor.
Başkan Mecnun Otyakmaz’ın İstanbul’daki ofisinde bir araya gelen Başkanvekili Erdal Sarılar ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, şu ana kadar yapılan transferleri ve yapılacak olanları masaya yatırdı. Saatler süren toplantıda yurt içinden ve yurt dışından transfer edilecek isimler bir kez daha gözden geçirildi.
SAKARYALI ŞABAN OLAYI
Öte yandan , Sakaryaspor’un genç futbolcusu Şaban Özel’in Sivasspor’la anlaştığı haberleri yönetim tarafından doğrulanmadı. Sivasspor yönetimi, bu futbolcunun gündemlerinde olduğunu, ancak henüz kesin olarak anlaşılmadığının altını çizdi.
Ayrıca, Samsunspor’un eski futbolcusu Yunanlı Gekas’ında Sivasspor’un gündeminde olmadığı belirtildi.
erhan guven transferine bı anlam veremiyorum
erhan guven transferine bı anlam veremiyorum
her güzelin bir kusuru vardır.
rıza hocanında var, sandroyu nasıl tuttu, radayı nasıl tuttu..göndermedi..pili bitik adamları..
şimdide erhan güven..maleseff..
resmi sözleşme imzalamadan transfer haberlerine inanmak istemiyorum bizi uçuracak oyuncu haberleride yok zaten beklentimizin altında oyuncular gündemde bu oyuncular bizi hedefe kesinlikle götürmez
35kağan58
25.05.2012, 08:08
Herkes Erhan Güven transferinden rahatsız ama oyuncuya bonservis ödenmedi.
Ligimizde direk sağ bek olarak oynayan sayılı oyuncu var ve çoğu stoperden devşirme sağ bek olmuş oyuncular. Baktın bu transfer gene de olmadı bonservis ödemedin sadece oyuncunun yıllık ücretini verip yollarını ayrırsın diye düşünüyorum.
Diğer transferler içinde yine bonservisi elinde olan yerli oyuncular içinden seçim yapılmalı. Eğer başarı istiyorsak yabancı transferinde gerçekten katkı sağlayacağına inanılan oyuncular için gerekli maddi külfet yerine getirilmeli...
ozledımeskıyı
25.05.2012, 09:05
Doğu bey bu görüşmeden haberdardır. Bilgileri bekliyoruz inşallah.
ciddi ciddi erhan guven'i almislar affedersiniz ama dangalaklik resmen
58akif34
25.05.2012, 16:56
Ben erhan guvenin yerine koyuyorum kendimi sivasspora transter olmusum taraftar sitesine giriyorum daha maca cikmadan idam edilmisimneden oynuyum ki zaten parami aliyorum takim basarili olmus umrumdami derim alir parayi yatarim eminim erhan i burada olumsuz yorum yapanlar alici gozu ile hic izlememis birkac kisinin yorumlarina bakarak suru psikolojisi ile kinleniyorlar erhan eger bu siteye giriyor bu yorumu okuyorsan bilki sana olumsuz yorum yapanlar iki gun once erman kadir ugur petriel eneramo vs takimda yildizlasmis bircok futbolcuya ayni yorumu yapiyorlardi sikinti etme sirtina sivasspor formasi giymis herkes bizim canimizdir
hoLiGan Enes
25.05.2012, 17:50
Erhan güven , doğa kaya sanki bank asya hazırlığı var gibi..
58MUAMMER58
25.05.2012, 20:45
insan çamura düştümmü yol gösteren çok olur :mad: 2 yıl önce takımı daıttınız yerine koyamadınız zorla ligde kaldık ank bbspor düşürülmeseydi bizde düşüyorduk geçen sene yine aynı transfer metodlarını uyguladınız rıza hocaya sarıldınız oda takımı ite kaka ligde tuttu şimdi o takımın en önemli gücü gitti ligde kaldığımıza aldanmayın sakın bu takım 3 maçı deplasmanda kazanmasaydı evindede 2 maçı boş geçseydi bu yılda düşebilirdik hernekadar elimizde birbirini tanıyan kemik kadro olsada yeni çıkan takımlar heyecanla transfer yapacaklar geçen yıl korku gören karabük ordu mersin işi şimdiden sıkı tutuyorlar henüz son sözümüzü söylemek için erken belki fakat yönetim ve hoca bu takım yeter 3 4 transfer yapıp kapatacağız derlerse geçmiş olsun bankasyaya 1 2 :mad:öncelikle eneramonun yerine adam gibi forvet onun yanına hızlı bitirici golcü ortasahada pas daıtan gol atan penaltı serbest vuruş atan kaliteli orta saha oyuncusu borcandandan daha tecrübeli kaliteli kaleci çok kaliteli stoper alınmazsa bu takım çok zor durumda kalacaktır transferdeki gecikmeyi transferde ince eleyip sık dokumaya yoruyorum yeterki kaliteli adamlar alınsın beklemeye razıyım alınanların içinde abdulkadir harici adam yok:mad:
***cok adam takıma almak yarar sağlamaz,alacagımız nokta transferler olmalı en fazla 5 kaliteli adam,yarın kötü sonuclar alırsak hocamız diyecek takım halen oturmadı diyecek. defansa sag ve sol bek ,su anda aklımda gecen murat erdoğan,hasan kabze ,ve eskişehirspodan burhan .
***doga ve erhan güven gereksiz transfer gibi
Hemen asıp kesmeye başlamışsınız ağzı olan konuşuyor arkadaş ya yok şu kötü yok bu kötü adam bi maça çıksın izle o zaman yorumunu yaparsın bazı oyuncular çok iyidir uyum sağlamaz oynayamaz bazılarıda orta düzeydir uyum sağlar parlama yapar takımın can damarı olur ön yargılı olmayın sivasspor formasını giyecekse düzgün konuşun eleştiri yapılır ama seviyeyi aşmadan yapılır rıza hocaya güvenimiz sonsuz iyisini yapacağından kuşkunuz olmasın ermandan içinde bunu nerden aldılarki birde messi diyorlardı bilmem ne diyordunuz rıza hoca geldi erman başka bir erman oldu yani erken konuşmayın.
yigidocengiz
26.05.2012, 00:47
biz uğura kazma diyorduk daha kazmasını aldılar.