Orijinalini görmek için tıklayınız : Söz Başkan'da
Mecnun Otyakmaz : Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Rıza Çalımbay hakkındaki bir takım medyada çıkan haberlere açıklık getirdi.
- Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Rıza Çalımbay hakkındaki bir takım medyada çıkan haberlere açıklık getirdi.
Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Cihan muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, teknik direktörleri Rıza Çalımbay'ın son günlerde adının bir takım medya tarafından Beşiktaş'a gidiyor denilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, "Beşiktaş kulübününden kamuyouna bir açıklama bekliyoruz. Rıza Hocamız ile ilgili Beşiktaş'tan bizim tarafımıza gelen hiçbir teklif ya da görüşme talebi yok. Hocamızla da konuştum kendisine bizzat yapılmış bir teklif olmadığını doğruladı. Beşiktaş camiasının Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gelmesini istemesi de çok doğal. Fakat biz hocamızla uzun yıllar beraber olmak istiyoruz. Beşiktaş kulübünden bu konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." dedi.
KONSANTRASYONUMUZ BOZULMAYA BAŞLADI
Başkan Mecnun Otyakmaz, bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu da söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Yeni sezon hazırlıklarımızın yanı sıra, transfer edeceğimiz oyuncularında planlamaları var. Hocamızla uzun vadede beraberliğimizi sürdürmek için bir takım hazırlıklar içindeyiz. Bu haber yüzünden konsantrasyonumuz da yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bu belirsizlik bizim camiamıza zarar verir. Bu durum da hem yönetim olarak bizi üzer ve zor durumda bırakır hem de yeni sezon öncesinde taraftarımızın moralini bozar."
BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK
Bu arada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz spor kamuoyunda yanlış bilinen bir görüşü de Cihan Haber Ajansı aracılığıyla düzelmek istediğini söyledi.
Başkan Otyakmaz, Cihan muhabirine, Rıza Çalımbay'ın 1 sene daha sözleşmesinin olduğunu ve 'Beşiktaş'tan teklif gelirse gider' şeklindeki bir maddenin de sözleşmede olmadığını sözlerine ekledi.
CİHAN
ünisivas 27.05.2012, 23:33 içim biraz rahatlı ama daha sert olabilrdi başkanımız...
B.DUMANLI 27.05.2012, 23:35 Mademki Riza hocayla uzun süreli calisilmak isteniyorda neden bir yillik anlasma yapiliyor?
SenSetik 27.05.2012, 23:36 jimnastik kulüp...Allah belanızı versin hepinizin...Türk futbolunu zımparalamaktan başka ne yaptınız bugüne kadar..Rıza Hoca kendini bikez daha harcamak istiyorsa yolu açık olsun
asabibaba 27.05.2012, 23:38 BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK
Bu arada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz spor kamuoyunda yanlış bilinen bir görüşü de Cihan Haber Ajansı aracılığıyla düzelmek istediğini söyledi.
Başkan Otyakmaz, Cihan muhabirine, Rıza Çalımbay'ın 1 sene daha sözleşmesinin olduğunu ve 'Beşiktaş'tan teklif gelirse gider' şeklindeki bir maddenin de sözleşmede olmadığını sözlerine ekledi.
BAZILARINA KAPAK OLSUN....... :D
Morten58 27.05.2012, 23:40 Mademki Riza hocayla uzun süreli calisilmak isteniyorda neden bir yillik anlasma yapiliyor?
RIZa CALIMBAY bunu her Külübde yapiyor,bence gayet dogru ben olsam bende 1.YIl imza atarim veya uatirim sözlesmemi cünkü ilerde veya iki sene sonra ne olacagi belli degil bu fani dünyada!
asabibaba 27.05.2012, 23:42 Mademki Riza hocayla uzun süreli calisilmak isteniyorda neden bir yillik anlasma yapiliyor?
RIZA hoca bunu canlı yayında açıklamıştı... İzleme fırsatı buldum ... Benim prensibimdir .Her çalıştığım takımda 1 yıllık anlaşma yaptım .. Bu tarafların yeni yılda rahat karar alma ve rahat hareket etme kolaylığı sağlıyor ... demişti .Yanlış hatırlamıyorsam ......
Sivaslibey 27.05.2012, 23:43 BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK
BAZILARINA KAPAK OLSUN....... :D
Vay be, görüyorsun degilmi Asabibaba, millet ortaliga ne fitneler atiyor bizde koyun gibi daliyoruz hemen.
Bu madde olayini çikaran gazeteci bozuntusu rahat uyuyormu acaba geceleri
58MUAMMER58 27.05.2012, 23:52 yetkili bir ağızdan geçde olsa bi açıklama geldi biraz olsun rahatladık başkanın sözleri haklı bu olay hem yönetimin hem takımın hemde bizlerin konsantrasyonunu bozdu umarım olay tamamen netleşirde yolumuza bakarız
rıza çalımbay düşmanları neredesiniz? gündüz yazmıştım, bilmediğiniz madde üzerinden insanları suçlamayın demiştim.
haydi çıkın delikanlı gibi özür dileyin...
engin2609 28.05.2012, 00:08 rıza çalımbay düşmanları neredesiniz? gündüz yazmıştım, bilmediğiniz madde üzerinden insanları suçlamayın demiştim.
kardeşim oyle diyenlerin çocukluguna vermek lzm bi ara chatte baktımda birisi hakkı hocaoğlu geçsin takımın basına diye yazı yazmıs :) sadece gülelim biz oyle sacma sapan konusulanlara
asabibaba 28.05.2012, 00:10 kardeşim oyle diyenlerin çocukluguna vermek lzm bi ara chatte baktımda birisi hakkı hocaoğlu geçsin takımın basına diye yazı yazmıs :) sadece gülelim biz oyle sacma sapan konusulanlara
hee bende A 2 mi yazdım sırttımm sustu :D:D:D:D:D
ulan bjk inşallah borç batağında yok olur gidersin:mad::mad:
Metal Gear 28.05.2012, 00:14 Bu sözleşmedeki madde varsa eğer diye yönetiem kızılıyordu.Rıza Hoca'ya kızanlar (ben de dahil) ikide bir Beşiktaş sevgisini,orda çalışma hevesini sürekli dillendirmesi,seve seve giderim cümleleri için kızdılar.Bu çok acı ve eleştirilmesi gereken bir durumdur.Bırakın bu Rıza Hoca düşmanalrı çıksın safsatalarını falan.Ortada Rıza Hoca'ya düşman olan yok..Birisini eleştiriyorsak o bizim düşmanımız mıdır?Bırakın boş lafları..
engin2609 28.05.2012, 00:15 hee bende A 2 mi yazdım sırttımm sustu :D:D:D:D:D
aynen kardeş yapıcak bişey yok valla yaş sınırlamasıda yok aç bi kayıt gir istedigini yaz :) git acun ılıcalıyı t.direktor yap :) mesela
Morten58 28.05.2012, 00:16 Haberin Linki
http://www.cihan.com.tr/caption/Mecnun-Otyakmaz-Besiktas-kulubunden-kamuoyunu-aydinlatmasini-bekliyoruz-Ozel--CHNzEwNzEwLzI=
kursad1981 28.05.2012, 00:22 sivassporla sozlesme ımzaladıktan sonra rıza hocanın artık besıktas tan teklıf gelırse oturur konusurum demesı cok abes kacıyo bu saatten sonra boyle acıklamalar yapmaya son verırsın artık rıza hoca
yigido yakup 28.05.2012, 00:32 Baskanim aciklama yapmaniz cok güzel fakat asil bu konulari sürüncemede birakan muglak ifadelerle besiktasa her zaman hazirim mesajlari gönderen bizim kendi evladimiz Riza hocadir.
bu konular medyada cikinca ben sivassporun sözlesmeli hocasiyim baska hicbir durum benim alakadar etmiyor deseydi hicbir uzatma olmayacakti.
Besiktas neden aciklama yapsinki onlar teklif etmeden kosa kosa hazirim diye sinyal gönderen insan net ve keskin aciklama yapmadiktan sonra.
Harput0658 28.05.2012, 00:40 Aynı şekilde Ermanı söylemediği bi söz yüzünden dar ağacına alacaklardı neredeyse.
Geç kalınmış ve gayet yumuşak bir açıklama .
Başkanın Rıza hocayla başbaşa oturup adamakıllı konuşması, tabiri caizse kulağını çekmesi lazım. Rıza hoca medya aracılığıyla resmen kendisini bjk ye pazarlıyor. Memleketinin takımını hep ikinci planda tutuyor. Bu saatten sonra takımda kalsa bile ne kadar faydalı olur, soru işareti.
2 yıldır Rıza hocaya atıp tutanlara karşı olan ben bile bunu söylüyorsam eğer, Rıza hocanın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.
ünisivas 28.05.2012, 00:51 rıza çalımbay düşmanları neredesiniz? gündüz yazmıştım, bilmediğiniz madde üzerinden insanları suçlamayın demiştim.
ben rıza hocayı hiç bir zaman kötülemedim ama suda var rıza hoca sütten çıkmıs ak kaşık değil neden mi
hiç bir teknik adam bi takımın başındayken öbür takıma övgü yağdıramaz. teklif gelirse görüşürüz bjknin bende yeri ayrı falan filan bunlar yanlış cümleler. şuda var kimse bana kızmasın bunları söyleyen kim olursa olsun SİVASSPOR CAMİASI ÇOK BÜYÜK Bİ AİLEDİR İSTEMEYEN GİDER İSTEYEN KALIR HİÇ KİMSEYİ ZORAKİ TUTMUYORUZ...
http://www.sportstv.com.tr/calimbay-teklif-geldigi-icin-mutluyum/
eyuphulagu 28.05.2012, 01:05 Bunların hepsi Rıza Hoca'dan kaynaklanıyor...Rıza Çalımbay yıllar önce BJK dan erken ayrılmasını içine yedirememiş durumda..BJK dan ayrıldıktan sonra Ankarspor,Eskişehirspor ve en son da sivassporda çalıştı..İşin ilginç yanı Rıza Hoca gerek Ankarasporun hocasıyken,gerek Eskişehirspordayken de kendisine her mikrofon uzatılıp bjk ile ilgili sorular sorulunca hep şu anda ne söylüyorsa o zaman da aynı şeyleri söyledi ve söylemeye devam ediyor....Rıza Hoca'nın BJK aşkı böyle giderse onun başını sürekli ağrıtacak;BJK ile ilgili konuşmaktan malesef çalıştırdığı takımlara istenen şeylerin bence ancak %50-60 ını verebiliyor..Kendini BJK ya tekrar hoca olması için için şartlandırmış durumda...Sivasspor kulübü de bence ikilem içinde ..Çünkü Rıza Hoca ile son yıl yakalanan başarı;transferlerin iyi çıkması yöneticileri de Rıza Hoca ile ilgili karar verirken düşünceye sevk ediyor..Çünkü ortada iyi giden bir takım;geleceği olan ,umut veren oyuncular var..Bu oyuncuları getiren Rıza Hoca olduğu için;sivassporun Rıza Hoca'dan önceki 2 yılı küme düşme hattında geçtiği için Rıza Hoca ya bu kadar taviz veriyorlar;ve basındaki söylentilere kulaklarını tıkıyorlar..Onlar da bence şu anda psikolojik olarak etkilenmiş durumdalar;Rıza Hoca nın bu yılda kesinlikle takımın başındayım demesini dört gözle bekliyorlar..Aslında piyasa da Sivasspor gibi her hocanın çalışmak isteyeceği bir takım var...Çünkü buraya gelen her hoca sonuç ne olursa olsun buradan çok mutlu ayrılıyorlar...Rıza Hoca artık aklını başını toplamalı kendini sadece sivasspora vermeli;bjk sevdasını da başka bir bahara bırakmalı...Çünkü bu iş sakıza döndü;bundan en büyük zararı sivasspor görüyor...Her takımın harıl harıl transfer görüşmesi yaptığı bir dönemde sivassporun kaybedecek zamanı olmadığını düşünüyorum...KİMSE SİVASSPORDAN BÜYÜK OLAMAZ..HERKES GİDİCİ SİVASSPOR KALICIDIR...
bulentt07 28.05.2012, 01:31 günlerdir Rıza hocaya hain gibi davrananlara inat bu acıklamayı bekledim Başkanım Rıza hocam hariç kimseyi muhatap almamak en iyisi herzaman
Buyur burdan yak !! Riza hoca da sozlesmede boyle bir madde var dogrudur diyor. Kime inanicaz ??? Muhtemelen olasi bir ayriliga kilif uydurma aciklamasi gibi geldi bana...
Geç kalınmış ve gayet yumuşak bir açıklama .
Başkanın Rıza hocayla başbaşa oturup adamakıllı konuşması, tabiri caizse kulağını çekmesi lazım. Rıza hoca medya aracılığıyla resmen kendisini bjk ye pazarlıyor. Memleketinin takımını hep ikinci planda tutuyor. Bu saatten sonra takımda kalsa bile ne kadar faydalı olur, soru işareti.
2 yıldır Rıza hocaya atıp tutanlara karşı olan ben bile bunu söylüyorsam eğer, Rıza hocanın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.
Dogru soze ne hacet.
Çılgın Türk 28.05.2012, 02:06 SPOR SERVİSİ - 28.05.2012
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yeni sezon öncesinde ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Bir süre önce yeni sezon için sözleşmesini uzatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile takıma kazandırılması gerekli olan futbolcuların transferleri ile ilgili olarak yapılan görüşme Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde gerçekleştirildi.
BEŞİKTAŞ’A GİDECEK Mİ?
Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşmesinin ardından kendisiyle ilgili “Beşiktaş Rıza Çalımbay ile anlaştı “ dedikodularının ortaya atıldığını ve kesinlikle böyle bir anlaşma olmadığını dile getiren Çalımbay “ Ben Sivasspor’un hocasıyım.Beşiktaş ile anlaşmam olmadı. Ben Sivasspor ile anlaşma yaparken anlaşma şarntnamesinin içerisinde “ Beşiktaş isterse ,her türlü fedakarlık yapılacak “ sözünü medya Beşiktaş’a gidiyor diye dillendiriyor.Benim hiç bir yere gittiğim yoktur. Başkan Otyakmaz ile yeni transferleri ve takım için yapılması gerekenleri konuştuk “dedi
Bu haber dogru ise sözlesmede böyle bir madde var!
http://www.yeniulke.net/6237/baskan_mecnun_otyakmaz__riza_h ocayla_bir_aradaydi
ünisivas 28.05.2012, 08:07 SPOR SERVİSİ - 28.05.2012
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yeni sezon öncesinde ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Bir süre önce yeni sezon için sözleşmesini uzatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile takıma kazandırılması gerekli olan futbolcuların transferleri ile ilgili olarak yapılan görüşme Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde gerçekleştirildi.
BEŞİKTAŞ’A GİDECEK Mİ?
Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşmesinin ardından kendisiyle ilgili “Beşiktaş Rıza Çalımbay ile anlaştı “ dedikodularının ortaya atıldığını ve kesinlikle böyle bir anlaşma olmadığını dile getiren Çalımbay “ Ben Sivasspor’un hocasıyım.Beşiktaş ile anlaşmam olmadı. Ben Sivasspor ile anlaşma yaparken anlaşma şarntnamesinin içerisinde “ Beşiktaş isterse ,her türlü fedakarlık yapılacak “ sözünü medya Beşiktaş’a gidiyor diye dillendiriyor.Benim hiç bir yere gittiğim yoktur. Başkan Otyakmaz ile yeni transferleri ve takım için yapılması gerekenleri konuştuk “dedi
Bu haber dogru ise sözlesmede böyle bir madde var!
http://www.yeniulke.net/6237/baskan_mecnun_otyakmaz__riza_h ocayla_bir_aradaydi
tamm güzel haber de ama rıza hoca da ağzıyla söyledikleri burada biz neye inanacağız onu anlamadım. kimse beni yanlış anlamasın rıza hocayı eliştirmiyorum.
http://www.sportstv.com.tr/calimbay-...icin-mutluyum/
Millet Rıza Hocayı eleştirirken birilerinden icazet mi alacak yani anlamadım.Eleştirilecekse eleştirilecek.Ben çok severdim hocayı.Omurgasızgillerden olmadığı için.Ama Sivassporun başındayken her defasında beşiktaşa gidecem demesi ne kadar ahlaki.Sevgiliniz ben her an şu adama kaçabilirim haberin olsun haaa demeye benzer bu iş.
SivasSpor.Com 28.05.2012, 08:58 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/hoca/1.imzarizahoca.jpg
Başkan, Çalımbay'ın son günlerde adının bir takım medya tarafından Beşiktaş'a gidiyor denilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, "Beşiktaş kulübününden kamuyouna bir açıklama bekliyoruz. Rıza Hocamız ile ilgili Beşiktaş'tan bizim tarafımıza gelen hiçbir teklif ya da görüşme talebi yok. Hocamızla da konuştum kendisine bizzat yapılmış bir teklif olmadığını doğruladı. Beşiktaş camiasının Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gelmesini istemesi de çok doğal. Fakat biz hocamızla uzun yıllar beraber olmak istiyoruz. Beşiktaş kulübünden bu konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." dedi.
KONSANTRASYONUMUZ BOZULMAYA BAŞLADI
Başkan Mecnun Otyakmaz, bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu da söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Yeni sezon hazırlıklarımızın yanı sıra, transfer edeceğimiz oyuncularında planlamaları var. Hocamızla uzun vadede beraberliğimizi sürdürmek için bir takım hazırlıklar içindeyiz. Bu haber yüzünden konsantrasyonumuz da yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bu belirsizlik bizim camiamıza zarar verir. Bu durum da hem yönetim olarak bizi üzer ve zor durumda bırakır hem de yeni sezon öncesinde taraftarımızın moralini bozar."
BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK
Rallim58 28.05.2012, 09:00 Geç kalınmış ve gayet yumuşak bir açıklama .
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Söz gümüş ise sükut altındır...
sivaslihsan 28.05.2012, 09:03 Bekleyip górecegiz
Mademki Riza hocayla uzun süreli calisilmak isteniyorda neden bir yillik anlasma yapiliyor?
+1
çocuk kandırıyorlar :D
yorumyapıyombenya 28.05.2012, 09:38 Beşiktaş'ın hocayı istemesinde sorun yok olamazda zaten bizim kızdığımız isyan ettiğimiz nokta hocanın her mikrofona beşiktaşta çalışmayı isterim demesidir. Bunu neden anlamazsınız ki. Medem uzun süreli çalışmak istiyoruz da neden anlaşma 1 yıl yapma başkanım yapma bari sen yapma
yigidolar06 28.05.2012, 10:03 aynen kardeş yapıcak bişey yok valla yaş sınırlamasıda yok aç bi kayıt gir istedigini yaz :) git acun ılıcalıyı t.direktor yap :) mesela Hakkı hocaya ayıp ediyorsunuz bencede sivassporu en güzel yerlere getirir illa üç büyük takımın birinde oynasaydı hakkı hoca iyimi olacaktı yazık futbol anlayışınıza hemde çok yazık
engin2609 28.05.2012, 10:45 Hakkı hocaya ayıp ediyorsunuz bencede sivassporu en güzel yerlere getirir illa üç büyük takımın birinde oynasaydı hakkı hoca iyimi olacaktı yazık futbol anlayışınıza hemde çok yazık
hakkı hocaoglunun zaten futboluna laf ettigimiz yok sadece suanlık süperligde takım çalıstıracak bir t.direktor olarak goremiyorm ben kendi adıma
etzel1967 28.05.2012, 10:50 daha önce çalıştı ve görevden ayrılmak zorunda bırakıldı...rıza hoca bunu da göz önüne alıyordur mutlaka...
Hoca böyle bir madde koydurduğunu zaten söyledi ama bu madde Beşiktaş isterse tazminat ödenmez şeklinde,yani Beşiktaş isterse gider şeklinde değil.Artık şu kişileri Sivas'tan daha önemli görme huyumuzdan vazgeçelim.Kalıcı olan Sivasspor ve önemli olan Sivasspor'un çıkarları.Zamanında Bülent Uygun'un da yanlışlarını söyledik Rıza Hoca'nın yanlışlarını da elbette söyleyeceğiz.
risale69 28.05.2012, 11:07 fırsat bu fırsattır diyerek rıza hocaya atıp tutanlar biraz utandılarmı acaba.
dilimizde tüy bitti, yazılan her habere inanmayın sonradan utanacağınız şeyler söylemeyin diye . ama dinleyen kim. herşeyi anlarım da herkese örnek olması gereken yönetime ne demeli.rıza hoca hakkında söyledikleri şeylerm için utandılar mı şimdi.
Arkadaş utanması gereken varsa Rıza Hoca'dır.Beşiktaş sevdası yüzünden kendi kariyerini de hiçe sayıyor.Her fırsatta seve seve çalışırım,sözleşmeye bunun için madde koydum diyen kendisi değil mi?
SenSetik 28.05.2012, 12:01 transfer başlığında yayınladım...hoca bir yere gitmiyor arkadaşlar...gitse bile büyütecek bişey yok..kendi kaybeder...
Çılgın Türk 28.05.2012, 12:03 Riza hoca yaklasik 10 dakikadir Radyospor'da yayinda..
Riza hoca yaklasik 10 dakikadir Radyospor'da yayinda..
ne konuştu ben sonuna yetiştim anlamadım
Çılgın Türk 28.05.2012, 12:32 Yaklasik 15 dakika reportaj verdi. Baskandan firca yedigi cok net belli oluyor :)
BJK ile ilgili sorulardan bu sefer kacindi.
Sözlesmedeki madde hakkinda söyle dedi:" Yazili degil, sözlü olarak" var dedi.
Yani sözlesmeyi uzatmadan önce konusmuslar. Imzalarim ama BJK'den teklif gelirse kolaylak yapin demis.
Morten58 28.05.2012, 12:45 Arkadaslar lütfen biraz Profesyonel düsünelim , Riza HocamIZ 1970-1980 yilina kadar Alyapida kariyeri var sonra 1980-1996 yilina kadar BJK'da Profesyonel Kariyeri var, Adam Besiktas disinda hic baska bir Külüb de oynamamis sizce Besiktas'Da ve Sivasspor'da benim yerim ayrica biri Yillardir hizmet ettigim Külüb biride Memleketimin Takimi. Adam Sivasspor'u elestirdigi yere attigi yok , vallaha BJK'ya da gitse yolun acik olsun derim , Sivassporda kalirsa da basarilar dilerim.
Bukadar basit, ya düsünün yani Rıza Çalımbay 26 YIL az MI bir süre?
Seni herseye ragmen Seviyoruz RIZA HOCAM !
cılgınsivas58 28.05.2012, 13:20 bjk kulübünü kınıyorummm
35kağan58 28.05.2012, 13:26 Rıza Hoca çalışkanlığıyla bu takımı 8. yaptı. 13-14 kişilk kısıtlı kadroyu verimli kullandı.
58Sivaslilar 28.05.2012, 13:47 Riza hoca degerini bilirse SIVASSPOR DA kral gibi tek basina bir hoca Besiktasta öyle degil Bir sürü Hoca var yönetimdeki herkes hoca orda SIVASPORDAKI rahatligi cok ararsin teklif bile gelse he demeden önce cok düsün Orda yükselmekte cok cabuk geri atilmakta bence Sevildigin yerde kalsan daha dogru olur
B.DUMANLI 28.05.2012, 15:06 Bunların hepsi Rıza Hoca'dan kaynaklanıyor...Rıza Çalımbay yıllar önce BJK dan erken ayrılmasını içine yedirememiş durumda..BJK dan ayrıldıktan sonra Ankarspor,Eskişehirspor ve en son da sivassporda çalıştı..İşin ilginç yanı Rıza Hoca gerek Ankarasporun hocasıyken,gerek Eskişehirspordayken de kendisine her mikrofon uzatılıp bjk ile ilgili sorular sorulunca hep şu anda ne söylüyorsa o zaman da aynı şeyleri söyledi ve söylemeye devam ediyor....Rıza Hoca'nın BJK aşkı böyle giderse onun başını sürekli ağrıtacak;BJK ile ilgili konuşmaktan malesef çalıştırdığı takımlara istenen şeylerin bence ancak %50-60 ını verebiliyor..Kendini BJK ya tekrar hoca olması için için şartlandırmış durumda...Sivasspor kulübü de bence ikilem içinde ..Çünkü Rıza Hoca ile son yıl yakalanan başarı;transferlerin iyi çıkması yöneticileri de Rıza Hoca ile ilgili karar verirken düşünceye sevk ediyor..Çünkü ortada iyi giden bir takım;geleceği olan ,umut veren oyuncular var..Bu oyuncuları getiren Rıza Hoca olduğu için;sivassporun Rıza Hoca'dan önceki 2 yılı küme düşme hattında geçtiği için Rıza Hoca ya bu kadar taviz veriyorlar;ve basındaki söylentilere kulaklarını tıkıyorlar..Onlar da bence şu anda psikolojik olarak etkilenmiş durumdalar;Rıza Hoca nın bu yılda kesinlikle takımın başındayım demesini dört gözle bekliyorlar..Aslında piyasa da Sivasspor gibi her hocanın çalışmak isteyeceği bir takım var...Çünkü buraya gelen her hoca sonuç ne olursa olsun buradan çok mutlu ayrılıyorlar...Rıza Hoca artık aklını başını toplamalı kendini sadece sivasspora vermeli;bjk sevdasını da başka bir bahara bırakmalı...Çünkü bu iş sakıza döndü;bundan en büyük zararı sivasspor görüyor...Her takımın harıl harıl transfer görüşmesi yaptığı bir dönemde sivassporun kaybedecek zamanı olmadığını düşünüyorum...KİMSE SİVASSPORDAN BÜYÜK OLAMAZ..HERKES GİDİCİ SİVASSPOR KALICIDIR...
Riza hoca Besiktas´tan ayrilmadi arkadasim.Demirören tarafindan KOVULDU.Kovulmadan bir hafta önce biz hocamizin arkasindayiz sonuna kadar dedi ;Bunlari yapiyorsunsonra kapiyi gösterdi.Ayni seyi Fenerbahce´li Ridvan´ada yaptilar adam gururlu oldugu icin daha teklifte gelse bu teklifi redederim diyor .Bizimki ise bir kulagi devamli Besiktas yönetiminde.Demekki kovulmak hosuna gidiyor.Madem bunlari yapiyorsun Besiktas´a olan hayranligini gizleyemiyorsun ,o zaman Sivasspor teknik direktörüyken yapma.Bu Sivasspor´lu taraftarlarin,Galatasaray haric,Bülent Uygun´la Fenerbahce,Riza hocayla Besiktas düskünlügünden bize gina geldi.Yakinda birde Galatasaray´li TEKNIK DIREKTÖR BULUNDA bu üclü karo as tamamlansin.
2-3 gündür yaşananlar şunu gösterdi ki ;
"Arkadaşlar - FANATİK, FOTOMAÇ gibi gazeteler başta olmak üzere, çeşitli kalitesiz web sitelerindeki transfer haberlerini (dedikodularını) okuyup, onu bunu asıp kesmemeliyiz ! "
İşin aslını 1.ağızdan duymadan yorum yapmakta fayda yok, açık ...
nokta !............................. ......
Çılgın Türk 28.05.2012, 16:03 “Beşiktaş Kulübü ne yapacağına karar vermeli“
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile ilgili basında çıkan haberler hakkında SPORTİVİ'ye açıklamalarda bulundu.
İşte Mecnun Otyakmaz'ın SPORTİVİ'ye yaptığı açıklamalar;
Beşiktaş Kulübü'nden konu ile ilgili basın açıklamaası beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz; "Beşiktaş Kulübü, takımın başına Rıza Çalımbay'ı getirmeyi düşünüyorsa ve bu konu da ciddiyse eğer bunu biran önce gerçekleştirmeli derim ben. Çünkü bizim yapacak çok önemli işlerimiz var. Bizim işimize engel oluyorlar. Bu yüzden bunu olumlu ya da olumsuz olarak biran evvel çözümlendirirlerse hepimiz rahata kavuşmuş oluruz. Hocamızın sözleşmesinde Beşiktaş Kulübü, teklif ederse gider diye bir madde yok. Rıza Hoca'nın iki tane kulübü var. Bir tanesi doğduğu yer, bir tanesi de doyduğu yer. Biri Beşiktaş, biri Sivasspor. Eğer Beşiktaş isterse de bizim onları yokuşa sürmek gibi bir derdimiz asla yok. Rıca hocamızın mutluluğu bizim için herşeyden önemli. O yüzden Beşiktaş Kulübü'nden tek isteğim bunu biran evvel sonuca getirsinler ve biz de gelecek sezon için çalışmalarımıza istekli bir şekilde kaldığımız yerden devam edelim." dedi.
Basında çıkan bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu söyleyen Otyakmaz; "Bu dedikodular bizim dengemizi alt üst etti. Biz şu anda önümüzdeki sezonun programını yapıyoruz ama bu haberleri gördükçe ve okudukça tedirgin oluyoruz. Rıza Hoca ile uzun süre çalışmak istiyoruz. Şimdilik sözleşmesini 1 yıllık uzattık ama eğer o da isterse bu uzun yıllar devam edebilir. Ama eğer olurda beşiktaş Kulübü Rıza Çalımbay'a bir teklifte bulunursa, Rıza hocamız bu kararı kendi verecektir." diyerek sözlerini bitirdi.
http://www.sportivi.com.tr/futbol/besiktas-kulubu-ne-yapacagina-karar-vermeli-h6738.html
Çılgın Türk 28.05.2012, 16:10 Yukardaki yazinin özeti: BJK artik karar versin, bu is uzamasin, gidecekse gitsin, kalacaksa kalsin!!
YİĞİDO EMİR 58 28.05.2012, 16:17 MECNUN ODYAKMAZ BÜYÜK BAŞKANSIN
Şu anda herşeyden önemli olan şey beşiktaşın menfaati..rıza hoca gözü yollarda beşiktaştan haber bekliyor.çıkmış sözleşmede bana sözlü olarak söz verildi diyor
Rıza hoca beşiktaş kendisine ihtiyaç duyduğu anda emrine amade şekilde bekliyor.Bir Allahın kulu da çıkıp " hemşerim seninle 1 sene kapı gibi sözleşmemiz var nereye ?? " demiyor. Bir karar versin deniyor
Komik duruma düştük şu dakikadan sonra benim rıza hocaya sempatim inancım kalmadı.Gönderin gitsin .
Sivasspor kimsenin ne oyuncağı ne de boşta kaldığında sığınacak limanı değildir...
ofozturk 28.05.2012, 16:39 Şu anda herşeyden önemli olan şey beşiktaşın menfaati..rıza hoca gözü yollarda beşiktaştan haber bekliyor.çıkmış sözleşmede bana sözlü olarak söz verildi diyor
Rıza hoca beşiktaş kendisine ihtiyaç duyduğu anda emrine amade şekilde bekliyor.Bir Allahın kulu da çıkıp " hemşerim seninle 1 sene kapı gibi sözleşmemiz var nereye ?? " demiyor. Bir karar versin deniyor
Komik duruma düştük şu dakikadan sonra benim rıza hocaya sempatim inancım kalmadı.Gönderin gitsin .
Sivasspor kimsenin ne oyuncağı ne de boşta kaldığında sığınacak limanı değildir...
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yazık be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
Rallim58 28.05.2012, 16:50 Yukardaki yazinin özeti: BJK artik karar versin, bu is uzamasin, gidecekse gitsin, kalacaksa kalsin!!
Bu da kısaca; "Davul bizde tokmak Orman'da" mı? oluyor.
Ağlanacak halimize güleriz...
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yuh be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
İyi de güzel hemşerim başkanın bu açıklaması şık duruyor mu sence.Fitneyle ne alakası var.Rıza Hoca bizle anlaşmış gelecek senenin programı yapılıyor.Dur bakalım sen ne yapıyorsun hoca diyen yok.Sivassporun geleceği Beşiktaşa mı endekslenecek.Ben RIza Hocaya çok saygı duyar ve severdim.Tam bir Anadolu evladıdır.Ama bu son yaptıklarını kendisine yakıştıramadım.Anlaşmışsan yuvam dediğin Sivassporla susar işine bakarsın.
Bu iş çok çirkinleşmeye başladı.Bu saatten sonra Rıza Hocaya nasıl saygı duyar taraftar.
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yazık be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
Yukarıdaki yazı hakikaten çok açık daha nasıl bu kadar saf bakabiliyorsun olaya ?? Ortada kocaman bir camiayı yoksayan bir tutum var bizim hangi fitneliğimizen bahsediyorsun ?? Başka yerde sözleşmeye böyle madde koy, hocan gözü yollarda haber beklesin adama gülerler.gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koyarlar gözünüzü açın biraz
hasanim58 28.05.2012, 17:32 bu konu acildiginda dusuncelerimi hemen yazmadim ve hic bir yorum yapmadim dereyi gormeden paca sivanmazmis bi dinleyip anlamak lazim cogu riza hocaya camur atti gidecekse gittin falan diyenler oldu simdi bakalim ne diyecekler... uzun zamandir boyle comak sokanlar sivassporun dengesini bozmak icin ama biz aldiris etmememiz lazim sonucu gormeden yigidolugumuza yakisan yorumlar yazmaliyiz karalamadan once cunki karaladigimi ne kadar silsekte izi kaliyor
sivasfutbol 28.05.2012, 17:41 ateş olmayan yerden duman cıkmaz demekki bir şeyler varki böyle dedikodu cıkartıyorlar..
KaRiZmA YiĞiDo 28.05.2012, 17:51 Sayın Başkan Olaya derhal el koymalı,SivasSpor Şanlı tarihinde çok büyük başarılar elde etmiş bir takım.Sadece eksikliğimiz taraftar çoşkusunu kaybettik.Onuda en kısa zamanda yeniden kazanmalıyız,stadı yine hınça hınç doldurmalı,İstanbul Takımlarının taşeronluğunu bırakmalı,özümüze dönmeliyiz.Bizi istemeyeni bizde istememeliyiz.Kimsenin babasının çiftliği değil Sivas Spor şanımıza yakışır transferler yaparak,başarımızı mutlaka kupa veya kupalarla taşlandırmalıyız.2011-2012 Futbol sezonu bitti.Artık önümüze bakmalıyız.Rıza Hoca gitsin veya kalsın bu çok önemli değil,eminim oturmuş,geçmişi başarılarla dolu,temiz bir maziye sahip,bu takımı çalıştırmaya can atan bir çok hoca vardır.Önemli olan duruşumuz,önemli olan tavrımız kim gelmiş kim gitmiş çokta önemli değil.Asansör takım olmadık,çıktığımız günden itibaren Süper Liğde mücadele ediyoruz,Avrupa arenasına çıktık,başarılı olamamamış olabiliriz,düşünsenize biz tarihinde Avrupa da kamp bile yapmamış bir takım ken Avrupada Devlerle mücedele ettik.Ama istikrar vardı,heyecan vardı malesef son 3 yılda buda gitti.Ben Bülent UYGUN gibi bir hoca istiyorum dediğimde herkes neler neler yazdı.Sözümün arkasındayım Heyacan için,başarı için,birlik ve bütünlük için yine söylüyorum.Bülent UYGUN gibi hocalara ihtiyacımız var.Keyifle,heyacanla maçlara giderdik,yensekte,yenilsekte mücadele ediyor,savaşıyor,rakiplerimize göz dağı veriyorduk.Bu yıl en kolay maçları hem evimizde hem deplasmanda verdik,Yüzde yüz garanti alacağımız maçları kaybettik,Sorumlusu kim? taraftarmı? Tabiki Hayır.Şimdi şapkamızı önümüze koyarak,hatalarımızı,eksikleri mizi görerek,tekrar büyük ve güçlü bir takım olmanın çaresini bulmalıyız.Saygılarımla
ahmet ali 28.05.2012, 19:17 Tek çözüm Rıza Çalımbay'ın gönderilmesi.... Gitsinde ister Beşiktaş'a ister Chelsa'ya.... yeter ki yakamızdan düşsün...
rıza çalımbay düşmanları neredesiniz? gündüz yazmıştım, bilmediğiniz madde üzerinden insanları suçlamayın demiştim.
Kakikli,duşmanlık lafı ağir olmadı mı,kımse duşmanlık yapmadı elestırılerını yazdılar,eleştıri elmastır,almayı bilene,
Başkan bu açıklama,antlaşmada madde olmasından daha kötü. Büyük takımların almak istemediği teknik direktörlerle devam edeceklermiş.Eğer alırlarsa başkaları ile.Bi de nerdeyse yalvarıyor erken karar verin diye.Çatkapıspor başkanı değil bunları söyleyen.Neymiş efendim önemli olan Rıza efendinin mutluluğu imiş.Mecnur başkan senin emeklerinin ürünü gerçi şimdiki Sivasspor ama bu sana bu camiaı bu kadar küçültmeni gerektirmiyor.İstanbullu beylerin keyfleri halihazırda bizim feryatlarımızdan önemsiz yani.Onlar Hayrettini de istedi ama o dönüp bakmadı bile.Getirsene onu takımın başına.En azından birileri gibi yarı istanbullu kırma değil.
dogan5880 28.05.2012, 23:12 sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
Her işi işledik illaha başladık... Nerden çıktı şimdi bu gardaş... Hele dur bir transferler başlasın, kamp başlasın, lig başlasın, devre olsun.. Hele bir dur....
yigidocengiz 29.05.2012, 00:54 Yukarıdaki yazı hakikaten çok açık daha nasıl bu kadar saf bakabiliyorsun olaya ?? Ortada kocaman bir camiayı yoksayan bir tutum var bizim hangi fitneliğimizen bahsediyorsun ?? Başka yerde sözleşmeye böyle madde koy, hocan gözü yollarda haber beklesin adama gülerler.gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koyarlar gözünüzü açın biraz
Senin hemen üzerinde bi arkadaşın yorum daha vardı biribirine çok benziyor diye onu alma gereği duymadım.
Öncelikle Rıza hoca benim futbol camisında tanıdığım ''EN ŞAHSİYETLİ'' insandır.Şu hakaretamiz tavrınızı bi düzeltin isterseniz.Adam kümeye düşecek takımı neredeyse şampiyonluğa oynattı hemde bunca çalkantılar içinde.
Eğer suçlanacak birisi varsa o da hiç toz kondurmadığımız ''biricik başkanımızdır''.ve tabiki onun yönetimi ama neyi yönetiyolar kim yönetiyo onuda pek bilmiyorum açıkcası.
Ya bi başkan çıkıp böyle konuşabilir mi ALLAH aşkına ya.yada hangi başkan konuşur.biz bu başkanın bülent efendinin patavatsızlıklarına,aymazlıkla rına iki yıl boyunca ses çıkarmadığını hatta her fırsatta onu savunduğunu_hemde SİVAS halkına defalarca hakaret etmiş olmasına ramen_ne çabuk unuttuk.
Siz adama transfer yapma garantisi vereceksiniz(yani düşünün bi hoca transfer garantisi alıyor başkanında oysaki bu zaten o kulübün olmazsa olmazı asli görevi) buna ramen şu zaman olmuş nerde beleş topçu var harıl harıl onları arayacaksın...
Ya bırakın arkadaşlar ya bu yönetime hangi hoca güvenebilirki ALLAH aşkına.
Artık yeter arkadaşlar dertleri SİVAS olmayanları ne zamana kadar sırtımızda taşıyacağız.Başkanımız çıkıyo ve 25 bin kişilik stat bize yeter diyor,şimdiki stadımız bize yetmiyormuydu.o adi erdoğan bayraktar SİVASı satsan 55 milyon etmez dedi gıklarını çıkarmadılar bu mu büyük başkan bumu büyük yönetim.Neye karşı olduğumuzu kimleri savunduğumuzu bilelim arkadaşlar.Taraftar olamadığımız için eleştirmeyi,yapılan yanlışlara karşı çııkmayı bilmiyoruz maalesef.takıma sahip çıkmak yapılan her yanlışa sahip çıkmak demek değil kardeşim.kimse SİVASSPORumuzun üstünde değil ve orası kimsenin babasını çüftliği değil ama maalesef şu an o durumda.Keyifleri yeterse transfer yaparlar bizde burda kendimizi parçalayacağız ve kendi çocuğumuzu yerden yere vuracağız öylemi??Rıza hoca olmasaydı küme düşmüştük beSADECE BİRAZCIK VEFA...
izmirliyigido 29.05.2012, 08:34 Aşağıda ki haber, sanırım Yiğidolar'ı biraz olsun rahatlatacak ama açtığı yarayı kapatacak mı? Bir zamanlar Bülent Uygun'a söylenenlerden hiç bir farkı yok bu davranışın ama neyse bunu da sineye çekelim. İnşallah hoca kendini bu dedikodulardan ve kaostan kurtarıp tamamıyla SİVASSPOR'umuzla ilgilenir. Transferiyle, takımıyla, lige hazırlamasıyla tam bir konsantrasyon bekliyoruz RIZA HOCA !..
İşte Beşiktaş sitesinden alınan haber aşağıda;
2008-2009 sezonunda Beşiktaş'ı hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaştıran ve kariyerinde hem Galatasaray hem de Fenerbahçe takımlarında şampiyonluk yaşamış olan "Büyük Mustafa" lakaplı Mustafa Denizli tekrar yuvasına dönüyor.
Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen deneyimli çalıştırıcının, Rangnick ile anlaşılamaması ve Hikmet Karaman ile beraber Rıza Çalımbay'ın durumlarının netleşmemesi sebebiyle Beşiktaş'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Siyah Beyazlı yönetim Mustafa Denizli iddialarına dair herhangi bir açıklama yapmazken tecrübeli çalıştırıcının Beşiktaş'ta görev almak istediği ve teklif geldiği taktirde kabul edeceği biliniyor.
TARAFTAR ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş'ı ligde son kez şampiyonluğa ulaştıran ve o sezon Türkiye Kupası'nı da Beşiktaş'ın müzesine götüren Mustafa Denizli, bir sonraki sezon sağlık sorunları sebebiyle Beşiktaş'tan kopmak zorunda kalmıştı. Siyah Beyazlı taraftarların genel olarak takımın başına gelmesi halinde memnun olacaklarını özellikle taraftar forumlarında belirttikleri Mustafa Denizli'nin tecrübesiyle ekonomik sıkıntılar içerisinde bulunan kulübümüze uygun teknik direktör olduğu ise kulislerde konuşuluyor.
YILDIZLARI ANCAK O YÖNETEBİLİR
Beşiktaş kulislerinde konuşalan bir diğer konu ise Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesi durumunda ekibimizde fazlaca bulunan yıldızlardan verim alabilecek bir teknik adam olduğu görüşünde...
Geçtiğimiz sezon Tayfur Havutçu'dan önce takımı çalıştıran Portekizli teknik adam ile vatandaşlarının yaşadığı sorunlar günlerce manşetlerden düşmez iken Mustafa Denizli'nin takımda kalması muhtemel olan yıldız futbolcular üzerinde hem ağırlık kurabileceği hem de bu yıldızlardan verim alınacağı yönünde görüş belirtiliyor.
Kaynak: http://www.karakartal.com/futbol/buyuk-mustafa-ikinci-kezSXHBQ48277SXQ
.
Rallim58 29.05.2012, 09:11 izmirliyiğido kardeşim, tabiri caizse "kendi kendine gelin güvey" meselesi oldu.
Yiğidoların tepkisi, mevcut sözleşmesi olduğu, hemde henüz uzatılan bir sözleşme olduğu halde "davet edilirsem severek gelirim, beşiktaşın yeri bende başkadır" gibi yersiz söyleminedir.
Öte yandan, nasıl bir düzendir, sistemdir ki, mevcut elimizdeki hocayı, başka bir takım isterse "her an hocasız kalabilme" ihtimalim oluyor.
Davul boynumuzda çomak başkasında... Çok yazık...
Başkan ne derse ne yaparsa hakkıdır onu çok seviyorum inşallah birgüb tanışırım
sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
la bi git..........
sebasteia 29.05.2012, 12:15 sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
olum bak git!
http://www.olumbakgit.com/
HababamHa 29.05.2012, 14:05 sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
la bi git süpürgenin sapını çevirirsem.:)
citothehan58 29.05.2012, 14:46 Şike davasına öğle yemeği için verilen yaklaşık 1 saatlik aranın ardından tekrar başlandı. Duruşmaya tutuksuz sanık Zeki Mazlum'un çapraz sorgusu ile başlandı.
"ODYAKMAZ BENİM 15 YILLIK DOSTUM"
Mecnun Odyakmaz ile 15 yıllık dostluğunun bulunduğunu belirten Mazlum, "O görüşmeler rutin görüşmedir. Başka bir amacı yoktur. Mecnun Bey bana Trabzonspor'dan birilerinin kendi takımını(Sivasspor) girdiğini söylüyor. Ben de bunun Trabzospor yönetimi ile alakası olmayacağını söyledim. Evet ben Sadri Şener'den para istedim. Trabzonspor stadının güvenliğini yapıyorum. Güvenlik şirketim var. 12 Mayıs'ta Sadri Bey'e paramız var mı diyorum. Başkanımız bana 'var' diyor. Benim telefonumu şike ilgili mesaj geldi. İbrahim Akın ile alakalı mesaj. Bu mesajı Tahir Kıran gönderiyor. Ona da başka birinden geliyor. Ben de aynı mesajı Trabzonlu arkadaşa gönderiyorum. Bu konu ile alakalı, bu mesaj ile ilgili Sadri Başkan ile görüşecektim" diye konuştu.
Mazlum, "Fransa'dan birisi arıyor. Orada yaşayan bir işadamı. Son maç ile alakalı konuştuk. 'Mecnun ile aran iyidir, diyor bana. Ben de Fenerbahçe buraya kadar getirmiş son maçta bırakır mı' diyorum" dedi.
-TRABZON'DAN GÜVENLİK HİZMETİ KARŞILIĞI PARA ALDIM-
İddianamede yer alan şike iddialarına ilişkin bir şey duymadığını belirten Mazlum, "Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan ben maç bileti aldım. Maç bileti ile alakalı görüştüm" şeklinde konuştu. Sadri Şener ile yaptığı görüşmenin ardından yaklaşık 1 hafta sonra kulüpten kendi güvenlik şirketine 46 milyar ödeme yapıldığını belirterek, "Bu ödeme bana olan borç karşılığında yapılan ödemedir. Güvenlik hizmetinin karşılığıdır" diye konuştu.
SG-CT (MK) - İstanbul / Şişli
Morten58 29.05.2012, 20:41 http://www.hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg
Zaman zaman takip ettiğim,ancak son günlerde fazla bakamadığım “sivasspor.com” taraftar sitesinde bazı Yiğidoların beni eleştirdiğini söylediler. Konu “ Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’l adının anılmasıymış” Şimdi diyeceksiniz ki “ Bunun seninle ne alakası var?” Doğru ,ilk duyduğumda ben de öyle dedim. Benimle alakası şöyleymiş! Rıza Çalımbay’ın adı Beşiktaş’la anıldığı halde,benim bu konuyu eleştirmememmiş! Ya arkadaşlar, tabi ki her türlü eleştiriye saygı duyarım. Ama bazen de,öyle eleştiriler yapılıyor ki (tıpkı bu konuda yapıldığı gibi) sırf eleştiri yapılmak için eleştiri yapılıyor. İşte bu olmuyor. Bu eleştiriyi yapan arkadaşlara şunu sormak lazım. “ Beşiktaş’la adı geçen Rıza hoca defalarca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu yetmedi Sivasspor yönetimi açıklama yaptı.Bunlarda yetmedi,Sivasspor’la Rıza hoca resmi mukavele imzaladı. Arkasındanda Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da açıklama yaparak Rıza Çalımbay’ın gelecek sezonda Sivasspor’un başında olduğunu,ayrıca “ Anlaşmasında “Beşiktaş’a gider “diye bir şeyin olmadığını söyledi. Bir hatırlatma daha yapayım. Bundan birkaç ay önce Rıza hocanın adı yine Beşiktaş’la anıldığı zaman bu konuyla ilgili köşe yazısı yazıp, Rıza Hocanın Sivasspor’a vefa borcu ve Sivaslı olduğunu belirtip gitmesi gerektiğini dile getirmiştim. Arkasından yardımcılarından Bülent Albayrak hoca arayıp “ Aşkolsun Abdullah,sendemi bu tür asparagas haberlere inandın! Sivasspor’dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil”demişti. Rıza hocayla ilgili haberler o günden sonrada devam etti. Bunların doğru olmadığını bildiğim için eleştiri yapmadım,daha doğrusu ciddiye almıyorum. En yetkili ağızlar “ Böyle bir şey yok” dedikten sonra benim varmış gibi kabul edip,hocayı yada yönetimi eleştirmem doğru olur mu?
KALECİ MAÇI KESİN SATMIŞ!
Pazar akşamı Ankara 19 Mayıs stadında oynanan süper lige yükselme final maçında Adanaspor’un attığı golü görünce hemen aklıma, geçen sezonun son haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında yerden seken topu yiyen Sivas kalecisi Korcan için iddia edilen “ Golü bilerek yedi” iftiraları aklıma geldi.
O gole “ Bilerek yedi” diyenler acaba,Kasımpaşa kalecisi Tolga’nın yediği golü görünce ne düşündüler? Onların mantığına göre,Kasımpaşa kalecisi maçı satmış! Çünkü final maçında rakibinin vurduğu topu yumrukla kendi kalesine attı! Tabi futbolu çok az bilen birisi bile futbolda kalecilerin her zaman böyle goller yiyeceğini bilir,ama dananın altına buzağı arayanlar hiç bir zaman bunu görmezler,daha doğrusu görmezlikten gelirler.
Bu konuda Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’ın çok günahı aldılar.
Hemde bir hayli çok! .
Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2012-05-29
Çılgın Türk 29.05.2012, 21:21 Abdullah Yigit yine carptirmis olayi.
Tartisilan nokta cikan haberlrin dogru olup olmadigi degil, Riza hocanin bu haberle ilgili önüne tutulan her mikrofona verdigi demeclerdir..
Abdullah Yigit diyebiliyor mu?
Eeeyy...! Riza hoca... Sen Sivasspor'un hocasisin, en az bir sene daha burdasin, ne demek teklif gelirse seve seve BJK'ye giderim??? diye,
hayir diyemiyor o yüzden carptiriyor konuyu...
Anlaşılan cuma ya kadar bekliyecegiz beşiktaş yeni hocasını açıklamadan içimiz rahat etmeyecek
Çılgın Türk 31.05.2012, 12:21 Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor. Sivasspor- Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe'nin bilet tapeleriyle ilgili konuşmalar sırasında anlaşmazlık yaşandı.
Rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugünkü duruşmaya da katılamadı.
DURUŞMADAN NOTLAR
Mecnun Odyakmaz: Aziz Yıldırım, Diyarbakır'ın hükmen düşürülmemesi için çalışmıştı ve az daha biz düşecektik. Demek ki bizim 'çetemiz' o zaman kurulmamış.
Avukat Yasemin Merçil: Genç, Fenerbahçeliliği ile bilinen bir bayan gazetecidir. Aziz Başkan'la yakınlığı yok ancak görüşmeleri var.
Hakim: Kim bu Lube Ayar?
Mecnun Odyakmaz: Tahir arkadaşım. Aziz Yıldırım ile arası kötüdür, ben hep ortam gerilmesin diye onları sakinleştirmeye çalıştım, düzeltmek istedim. Lube'nin yazısı üzerine Aziz Bey'i aradım. Çünkü Tahir Lube'nin yazılarını Aziz Bey yazdırıyor evhamına kapılmıştı.
Hakim: Lube Ayar, Tahir Kıran'la ilgili yazı yazmış.
Avukat Şeref Dede: Sivas Kulübü ve Fenerbahçe Kulübü'nün hesapları açıktır. Belgeleriyle açıklama yapılır, tatmin olunur. Kaldı ki 53 bilet açığı çıksa ne olur? Bu iddianamede adı geçen bir eylem değildir ve 53 biletle şike, teşvik eylemi gerçekleşmez.
BİLET KARMAŞASI
Sivasspor'un Fenerbahçe'ye verdiği bilet sayısında bir tartışma yaşanıyor. Hakim; "Resmi rakam 7 bin ama Aziz Yıldırım 10 bin 900" diyor. Bunun üzerine Ali Yıldırım; "Son biletler karaborsa" cevabını verdi.
Mecnun Odyakmaz: Maraton tribünü Fenerbahçe, Sivas'a gelene kadar kendi tarafımıza ayrılmıştı. Ancak bilet fiyatlarının yüksek olması sebebiyle, büyük boşluk oldu. Biz de bu biletleri de Fenerbahçe'ye verdik. Biletin üzerindeki rayic bedelin üstünde para almadık.. Ne yazıyorsa o alındı..
Mecnun Odyakmaz: Bilet fiyatı ne kadarsa o kadar ödeme yapıldı ve Bülent Bey o bilet sayısını kafasından söylüyor, yanılma payı olabilir.
Mecnun Odyakmaz: Rakamları hatırlamıyorum.
Heyet Üyesi: Fenerbahçe'ye verilen bilet konusunda önceki celselerdeki beyanlarınız doğru mu?
Bülent İşçen: Bilet görüşmesinde ben de vardım. Stat krokisini çıkarıp kağıt üstünde, yüz yüze görüştük. Tapelerde bu yok.
Mecnun Odyakmaz: Önemlidir.
Hakim: Bu bilet işi o kadar önemli mi ki başkanlar buluşuyor?
Mecnun Odyakmaz: Aziz Başkan'la iki görüşme oldu. Biri statta ne kadar kontenjan ayrılacağına yönelik planlama yapıldı. İkincisi ise, bilet alımı ve Trabzonspor teşvik girişimini önleme amaçlıydı.
"SEFA'DAN PEK HOŞLANMAYIZ"
İlhan Ekşioğlu: Bahsi geçen şahısla kulüp arasında bir bağ yoktur. Sefa'dan pek hoşlanmayız. Ne iş yaptığını da bilmeyiz.
"BENDEN 100 BİLET İSTEYEN KİŞİ GFB AMİGOSU SEFA'DIR"
Mecnun Odyakmaz: Bilet konusunda yetkili ben olduğum için benimle irtibat kuruluyor, her ne kadar rahatsız olsam da... Tarafımdan 100 bilet isteyen kişi GFB amigosu Sefa'dır.
"KENDİMDEN EMİNDİM, FAKAT..."
Mecnun Odyakmaz: Bülent İşçen ile görüşmem Fenerbahçe maçı biletlerine ilişkindir. Onun vasıtasıyla biletleri Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdik. Takipten endişe etmemin sebebi, seçime yakın bir dönemde olduğu ve kritik bir maç öncesi olduğu için Fenerbahçe'den kimseyle temas kurmak istemedim. Kendimden emindim ama spekülasyona yol açaçağından tedirgindim.
Çılgın Türk 31.05.2012, 12:33 SON DAKIKA: Savci yarin mutalaa'sini verecek ve kimin hakkinda ne kadar ceza verilmesini istedigini soyleyecek. Sonraki durusmada da karar aciklanacak
Murat ARICI 01.06.2012, 19:08 BEN BAŞKANDAN MÜKEMMEL TRANSFERLER BEKLİYORUM BU YILDA..
Çılgın Türk 01.06.2012, 19:38 Savcı mütalaa veriyor
Savcı Peker hakkında bazı suclardan beraat, bazılarından ise cezalandırılmasını istedi..
Savci Yıldırım icin örgütten ceza istedi..
Yıldırım icin gencler macında ceza istedi..
Yıldırım icin Eskişehir maci icin ceza istedi..
Yıldırım icin ibb maci icin ceza istedi..
Yıldırım icin karabuk maci icin ceza istedi".
Yıldırım icin agucu maci icin ceza istedi.. Sivas maci icin de istedi..
Savci Yıldırım'in özetle hem örgütten hem sike ve teşvikten cezalandırılmasını istedi...
Savci. Aziz Yıldırım icin örgüt, sike ve teşvikten dolayı 14 yıldan 39 yıl 9 aya kadar ceza istedi...
Çılgın Türk 01.06.2012, 19:40 Ahmet celebi icin Sivas-fb maci icin ceza istedi..
Ali Yıldırım icin örgüt ve sikeden ceza istendi..
Çılgın Türk 01.06.2012, 19:48 Bulent uygun icin örgüt ve sikeden ceza istendi...
İşcen icin örgüt ve sikeden ceza istendi...
Kıratli icin sikeden de ceza istendi..
Kıratli icin örgüt ve teşvikten ceza istendi..
|
|