Orijinalini görmek için tıklayınız : Erman Ağız Değiştirdi
SivasSpor.Com 30.05.2012, 08:32 http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/futbolcu/1.ermannn.JPG
Trt Mikrofonlarına hak ettiğim yerde oynamak istiyorum diyen Erman ağız değiştirdi.
Sivasspor’la sözleşmesinin devam ettiğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, “Menacerler transferimle alakalı olarak görüşmüş ama kulübe gelen resmi bir teklif yok. Yalnızca menacerler arasında birkaç görüşme gerçekleştirilmiş. Hâlâ Sivasspor’un sözleşmeli futbolcusuyum ve burada çok iyi 3 sezon geçirdim. Burada mutsuz olmam gibi bir durum da söz konusu değil. Her zaman Sivasspor’da oynamaktan dolayı gurur duydum” ifadelerini kullandı.
Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Yiğidolar’da, Kamerunlu golcü Yannick Ndjeng ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.
Fazla havalara girmiştin kıvrak ERMAN .. Abdullah Avcı ya yine mesaj atıyormu acaba.. Gerçi rıza çalımbayi zor tutuyoruz Beşiktaş aşkı yüzünden ..
HababamHa 30.05.2012, 08:50 Beşiktaş'ta oynamak isterim. Hak ettiğim yerde olmak istiyorum.
Erman bi önceki açıklamasında böyle demişti,keşke bu açıklamasına da bi açıklık getirseydi.BJK dan olumlu sinyaller gelmeyince Erman çark etti diyelimmi.??
izmirliyigido 30.05.2012, 09:03 Üzerinde durmayalım. Genç futbolcu, ideali elbette olacak. Sadece cümle kurarken kelime seçimi yanlış, ifade biçimi yanlış. Tabi ki, hedefi olacak. Çok fazla eleştirmemek lazım. Netice de bizim futbolcumuz, sürekliliği olmasa da 3 yılda bize faydalı olan, maçlar kazandıran, puanlar kurtaran bir futbolcu kimliğindeydi. Kalırsa bu sene daha da başarılı olacağına inanıyoruz.
.
Erman'ı seviyoruz. Herkes büyük takımlarda oynamak istiyor tabiki. Bunu belki yanlış zamanda yanlış kelimelerle dile getirmiş olabilir ama bu konularda saygı duymalıyız. Kalırsa da giderse de bizim için önemli bir isim olarak kalacaktır hep.
erman sana güle güle senide bitirdik artık hakettiğin yerlerde oyna sen gardaş "olum bak git " diyoruz
burak58as553 30.05.2012, 09:47 Erman'a kızanlar ile bu haberden sonra U dönüşü yapanlar aynı kesimler :)
sivaslıadem 30.05.2012, 09:48 erman gardaş beni alsınlar diye önce hak ettiğim yerde olmak istiyorum de
Sonra teklif gelmeyince burda mutluyum de ...
Sanki biraz kötünün iyisi diye dusunuyon sivası ??
Senden daha dik bir duruş beklerdim zira bu takımda kaptanlık da yapıyorsun
Profesyonel oyuncu böyle düşünmez
35kağan58 30.05.2012, 09:57 İbb'de futbol kariyerin düşüşteyken Sivas'a geldin. İlk iki sezonu idare ettin, bu sezon Rıza Hoca seni ayrıcalıklı kılarak 10 numara pozisyonunda oynattı ve kariyerinde yeniden yükselişe geçtin. Tam Rıza Hoca'ya ve Sivasspor'a borcunu ödeyeceğin sezonda önce hakkım olan büyük kulüplerde oynamam gerekiyor dedin o büyük kulüplere transferin gerçekleşmeyince Sivas'ta mutluyum diyerek ağız değiştirdin. Genede her şeye rağmen bu taraftar seni seviyor, bizlere sahada daha çok sorumluluk alarak özürünü dilemen gerekiyor...
erman,kendinden kaçarken kendine tutuluyorsun,
Bu aciklamayi onceden yapsaydin...?? Taraftar olarak hepimiz seni seviyorduk, yine seviyoruz ama ozurunu bekliyoruz...
başka bir takım taraftarı yokki oyuncusunu, hocasını, yöneticisini kısaca kendi değerlerini yoketmek için yarış sergilesin...
klasik bir sivas geleneği, kendi değerlerine hiç bir zaman gerekli değeri önemi vermemiştir ve öyle yapmayada devam ediyor.
Anadoluvoyages 30.05.2012, 10:23 Her profesyonel futbolcu gibi Erman da Istanbul takimlarina transferi dusunebilir; normaldir. Kotu soz soylemeye gerek yok. Ama Istanbul takimlari Erman ve benzerlerini yer bitirir.
Hangimiz zaman zaman kendini yanlış ifade etmiyor,yanlış cümleler kurmuyor.Erman sevdiğim bir futbolcu Sivas'ın keyifli maçlarında en büyük pay da ona ait.Her zaman başarılı olmasını isteriz.
PETKOVİC 30.05.2012, 10:51 Seni hala sevebiliriz ama eskisi kadar ASLA!!
Çılgın Türk 30.05.2012, 11:14 Besiktas'a UEFA'dan 1 sene men cezasi geldi, ondan agiz degistirmis olabilir mi :D
engin2609 30.05.2012, 11:14 bana göre bjk ermanın transferinden vazgeçtigi için ermanda sivassporda kalıcagı için agız degiştirdi ama yemezler erman
yorumyapıyombenya 30.05.2012, 12:11 Hangimiz zaman zaman kendini yanlış ifade etmiyor,yanlış cümleler kurmuyor.Erman sevdiğim bir futbolcu Sivas'ın keyifli maçlarında en büyük pay da ona ait.Her zaman başarılı olmasını isteriz.
Ne yaptın aga sen o kadar da değil, Nerdeyse dil sürçmesi diyeceksin. Adam açık açık hak ettiğim yerde oynamak istiyorum dedi. Bundan ötesi var mı ?
Söylemeye çalıştığım şu kendimizi ifade ederken bazen yanlış cümleler seçiyoruz.
samsara58 30.05.2012, 12:46 Gözlerim doldu ermann.. Bu arada transfer haberide yalan o oyuncu siona imzayi attii bile!
Respect58 30.05.2012, 13:00 Erman ağız değiştirdi diyerek futbolcuyu karşınıza almakdaki amaç ne? Erman gitse burada sallayanlar cebinden para koyup yerini dolduracak mı? Hadi para verdiler Erman gibi bir futbolcu bulabilecekler mi? Takmışlar kafayı Erman'a,İbrahim Toraman'a.Nerede boş konular var onun peşindeler.İnsanlar hata yapabilir ve hatasını anlayıp bu hatadan dönebilirler.Daha zorlamanın ne anlamı var.Sanki çok iyi imkanlara sahiplermiş gibi herkese atar yapıyorlar.Erman gitse seneyede Ermanı niye gönderdiniz diye konuşursunuz.
58Sivaslilar 30.05.2012, 13:21 Yigidoya gönül vermis SIVASSPORDA oynayan cani gönülden emegi gecen gecmekte olan her futbolcu yandasimizdir kardesimizdir onlari dislamak gibi bir lüksümüz olamaz olmamali elestirmek haktir ileri gitmemek kaydiyla:confused:
benozgurr 30.05.2012, 13:42 ermanin eski aciklamalari talihsizdi buyuk yerlerde oynamak herkesin bence hakkidir ama layik oldugum yerde olmak istemiyorum demesi hataydi bi anlik dalginlik olsa gerek ama bundan sora ole bisey olmaz umarim
Harput0658 30.05.2012, 13:44 Ne yaptın aga sen o kadar da değil, Nerdeyse dil sürçmesi diyeceksin. Adam açık açık hak ettiğim yerde oynamak istiyorum dedi. Bundan ötesi var mı ?
Bunu duyanınız varmı? İzlediniz mi görüntüleri? Ben yazıları okudum yazılara da inanmak zor. Erman böyle söylememiştir. Çarpıtılmıştır bunlar.
yigidoss 30.05.2012, 14:50 başka bir takım taraftarı yokki oyuncusunu, hocasını, yöneticisini kısaca kendi değerlerini yoketmek için yarış sergilesin...
klasik bir sivas geleneği, kendi değerlerine hiç bir zaman gerekli değeri önemi vermemiştir ve öyle yapmayada devam ediyor.
Hay ağzını seveyim kakikli gardaş. Benim yazacaklarıma tercüman olmuşsun. Bizim taraftarın ... gönlünü okşa gerisini boş ver. Gün gelip te Erman'ı savunacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Erman kardeşim bu şekilde oynamaya devam ettiğin sürece başımızın üstünde yerin var. sen sözde sivaslı topçulardan daha Sivaslısın benim gönlümde
Her futbolcunun bir hedefi var dir zira büyük takimlarda avrupa hayallei kurarlar ama avrupaya gitmek pekaz futbolcuya nasib olur bunlar herkesin gayet tabi hakki hic kimse bir takimda kalici degildir bunun icin kimseye serzeniste bulunmaya kimsenin hakki yok ermanin da bunlari dillendirmesi normal kendisine basarilar diliyorum bize cok faydasi oldu bunu unutmamak lazim gidersede kalirsada bizim icin birsey degismez biz onu hep seviyoruz ve saygi duyuyoruz o bizden birisi.
cemahmety 30.05.2012, 15:47 Erman şu takımda eğer isteyerek,hırsla oynayacaksan kal aklın başka takımlarda olacaksa derhal, hiç zaman kaybetmeden git
ahmet ali 30.05.2012, 16:02 Erman'ı Rıza Çalımbay'ı gönderip Sivasspor'da oynamak isteyen futbolcu ve hocayı getirelim.Bu o kadar zor değil.Yeter ki niyet ve kararlılık olsun Gidenler hak ettikleri yerlere,hayalini gördükleri yerlere gitsinler. Uğurlar olsun.
kaptann58 30.05.2012, 16:08 kimse sivassporun üsütnde değildir isteyen gelir isteyen gider kimse bu takımdan daha iyi bir takım bulamaz
YİĞİDO EMİR 58 30.05.2012, 16:14 olsun bi anlık heyecana kapıldı ama hatasını anlamış ermanı kaybetmemeliyiz
kaptann58 30.05.2012, 16:14 sivassporumuzn menfaatleri doğrultusunda satılmayacak futbolcumuz yoktur neden herkes futbolcularla ilgili bişeyler yazıp çiziyorlar anlamıyorum yazıkya burdan atıp tutmak çok kolay
asabibaba 30.05.2012, 17:03 Genç bir futbolcu ideali olana biri ve en önemlisi BİZİM FUTBOLCUMUZ ...Lütfen sahip çıkalım yıpratmayalım ;);)
akkili olan bizde kalir zaten ayrica yannick n'djeng transferi olursa super olur
Erman her ne kadar yaptığı açıklamada yalnış yapmışsada söylediğide meçhul zaten belkide medyanın saptırmasıdır. Asıl ayıbı site habercisi yapmış ağız değiştirdi ne demek ya gerçekten çok ayıp hala sivasspor umuzda forma giyen ve bu sene takımı sırtlayan bir futbolcumuza yüklenmek bize yakışmıyor.
ZiDaNe58 30.05.2012, 20:36 canın saolsun be erman herzmn başımızn üstünde yerin var.
58MUAMMER58 30.05.2012, 20:45 erman gardaşım 20 sn yesine hükmedemediğin dünyada fırıldak olmaya gerek yok otur oturduğun yerde belki büyük takımda oynamak rüyanı süşleyebilir oralar bataklıktır kaç tane anadoludan futbolcu gelmiş kaybolmuştur o takımların taraftarı senin oynamanı bizim gibi 2 yıl beklemezler biz bekledik taş yerinde ağırdır
yigido yakup 30.05.2012, 20:55 öyle agiz degistirmek ne kolaymis site yönetimi lütfen bazi basliklara dikkat edelim.
erman 1.5 sene bizlerin sayesinde herve tum ve sylla verildi diye sahsi elestirilerek verim alamadik kendi elimizdeki gücü kendimiz imha ettikk
lütfen dikkat edelim
bu siteye sadece seyirciler vede sivaslilar girmiyor.
baslik söyle olabilirdi erman sözlerine aciklik getirdi.
Her futbolcu gibi Erman'ında hakkıdır kendince daha büyük gördüğü kulüplerde oynamak istemesi. Bu gayet doğal. Amaaa Layık olduğum yerde oynamak istiyorum diyerek , 3 yıldır ekmeğini yediğin tasa sı...amazsın.!!! Sonra işte böyle kıvırtmak zorunda kalırsın. Bu hatayı Rıza hoca da yaptı, bak ne oldu ?
Erman : Layık olduğum yerde oynamak istiyorum demek yerine, ist kulüplerinden birinden oynamak istiyorum deseydin, hiç kimsenin itirazı olmazı buna.
Rıza hoca: Bjk den teklif var, koşa koşa giderim demek yerine, şu an hizmet ettiğim ve sözleşmemin devam ettiği kulübüm var. Bu konuda bir şey söylemek Sivasspor camiasına haksızlık olur desen, inanki bu yiğidonun gönlünde bir kez daha taht kurmuştun. Ama maalesef sen o tahtın ......
Sivasspor hiç bir zaman kişilere bağımlı olmadı, kişiler hiç bir zaman Sivassporun üzerinde değildir. Hiç kimseyi zorla tutacak halimiz yok, zamanı gelince verdiği emekler için teşekkürümüzü eder, güle güle deriz. Herkes gelir gider ama bu taraftar NANKÖRLÜĞÜ unutmaz !!!
B.DUMANLI 30.05.2012, 21:13 Sen bu yil bir oynamada bakalim seyirci sana gecmis yillardaki toleransi gösteriyormu.Sivasspor senin babanin ciftligi degil ,önce konusup sonradan agiz degistirmek kimlere mahsustur bilirsin Erman......Bak dogdugun sehrin takimida süperligde senin ELAZIG´IN.
Çılgınlar58 30.05.2012, 23:38 ERMAN KILIÇ SEN BİLMEZSİN SİVASIMIN BİR YİYECEĞİDİR SAC EKMEĞİ AYNI SAC EKMEĞİ GİBİSİN ÖNCE HAK ETTİĞİM YER BEŞİKTAŞTIR DEDİN SONRA BEŞİKTAŞ TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEDİ ÇÜNKÜ SENİ NE YAPSIN SENİN OYNADIĞIN YERDE 3 TANE OYUNCU VAR TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN TİLKİ DÜKKAN FIKRASI GİBİ SİVASIMA DÖNDÜN SENİN GİBİ DÖNEK ADAMLAR YÜZÜNDEN TAKIMIN MAÇLARINA GİTMEYE ÇEKİNİR OLDUK GERÇİ SEN KİMSİN Kİ BENİ SİVASSPORUMDAN SOĞUTACAKSIN O AYRI AMA SİVASIMI EZİP BENİM HAK ETTİĞİM TAKIM BEŞİKTAŞDIR DİYORSAN SENİN BU TAKIMDA BU ŞEHİRDE İŞİN YOK BEN KOLAY KOLAY BİR FUTBOLCUDAN NEFRET ETMEM ETTİMMİ DE BİR DAHA SEVMEM SEN BİR DÖNEK SEN BİR SATICI SEN BİR DALAVERECİ BİR ADAMSIN UNUTMA SİVASSPOR SENİ ALMAK İÇİN 2 OYUNCU VE BİR MİKTAR PARA VERDİ 1 SENE KADROYA DAHİ GİREMEDİN BU TAKIM SANA SAHİP ÇIKTI AMA SEN KENDİNE SAHİP ÇIKAMADIN SİVASIM DEĞİL SEN SİVASIMI HAK ETMİYOSUN O YÜZDEN TAKIMDAN AYRILMAN GEREK BENCE BEŞİKTAŞ TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEYİNCE SİVASSPOR TARAFTARININ ÖNÜNE NASIL ÇIKACAM DERDİ OLDU VE DÖNEKLİK ETTİN SENİ ŞU ŞEHİR VE TARAFTAR ULAŞAMAYACAĞIN HAYAL EDEMEYECEĞİN YERLERE YÜCELTTİ AMA O YERDEN DE SENİ İNDİRMESİNİ BİLİR SÜLÜK ERMAN............. ARKADAŞLAR ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA BU ADAM BENİ ARTIK SİNİR EDİYOR KONUŞMALARI DA BİTİREN SON DAMLA OLDU TEKRAR ÖZÜR DİLERİM......
tekdoktirin 31.05.2012, 10:15 erman gardaş sen arzincanlısın yani unutma sıvaslısın senin takımın iyisin ama dahada olabilkirsin o sende var gayretet sen türkiyede tek olursun ömin ol
badboysefaa 31.05.2012, 10:57 dengesiz erman 2 gün önce ne diyordun şimdi anlaşma yapamayınca böle konuşuyorsun seni gerçekten çok sevmiştim ama o sözlerin sana yakışmadı ve benim gözümde değerin malesef yok erman kılıç gitsende kalsanda hiç bir duygu beslemiyorum sana....
Erman'ı kaybetmemeliyiz. Takımın ana yapısının bozulmasına yol açar.
58Sivaslilar 31.05.2012, 13:21 Ben derimki erman kardesi fazla zorlamayalim simdiye kadar SIVASSPORA faydali bir futbolcu oldugu gibi bundan sonrada olur insallah zaten isteksiz oynarsa kadroda yer bulamaz daha iyi takimlardan teklif beklerken ikinc ligde var hesapta:confused:
yigidocengiz 31.05.2012, 23:33 bu ağızlar iyi ağızlar değil ama hatanın neresinden dönerse kardır.Tamam beşiktaşta oynamak istemene kimse bişey diyemez ama bunu ifade ederken iki yıl boyunca ekmeğini yediğin SİVASı da küçümseme be kardeşim.biz seni efendi olarak tanıdık hep öyle kalırsın İNŞALLAH.
titizyiğido 02.06.2012, 00:04 böylelerine kıvır.........kıvır......derle r
Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak. Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..
58_SEMİH_58 02.06.2012, 20:29 Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak. Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..
Memleketi Sivas olan insanlar bile çıkıp olursa gideriz diyorsa Erman'ın bunu demesini normal karşılayacağız.
Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak. Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..
Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!!
Her futbolcu bir gün gidecek, en doğal hakkı. Ama bu hakkını kullanırken de ekmek yediği yeri, küçümsemeyecek, nankörlük etmeyecek.
Layık olduğum yerde oynamak istiyorum demek ne demek ?
Tepki bu yüzden...
asabibaba 02.06.2012, 22:58 Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!!
Her futbolcu bir gün gidecek, en doğal hakkı. Ama bu hakkını kullanırken de ekmek yediği yeri, küçümsemeyecek, nankörlük etmeyecek.
Tepki bu yüzden...
Layık olduğun yerde oynamıyorum demek bence Milli takıma buradan gidemeyeceğim demek.. bana amma safsın demeyin bakış açısı farklı olabilir ama yine yazıyorum BENCE :)
şarkışla 58 02.06.2012, 23:05 bjk zaten seni ne yapsın Erman.Sana süpERMAN diye diye sende kendini birşey sandın herhalde.
layık olduğu yere(paf takıma gonderılsın)hoca ayrı telden futbolcusu ayrı telden,bunlarla mı başarı yakalayacaz
Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!!
Tepki bu yüzden...
Türkçe öyle bir dil ki nereye çeksen oraya gidiyor.Farklı ınsanlarca farklı sekıllerde yorumlanabılıyor. Size göre Sivasspor'u küçük görmüş gibi yorumlanabilir,bana görede daha büyük bir klüpte,daha iyi şartlarda oynamak istiyorum diye yorumlanabilir. Türk futbolunda bir gerçek var,kim nerede oynarsa oynasın gözü İstanbul'daki üç klüpte olmuştur,eline geçen ilk fırsatı da değerlendirmiştir. Erman 20 li yaşlarının sonuna merdiven dayamış biri olarak bunu yapıyor ve ben bir üst basamağa çıkmak istiyorum diyor. Sivasspor'u küçümsemek değildir bu!
Morten58 03.06.2012, 22:41 Ya konuyo abartmayin ,RIZA CALIMBAY bile diyor Besiktas'A gibi bir Külübe tekrar seve seve gelirim diye, Erman niye demesin peki???
citothehan58 11.06.2012, 11:05 11 Haziran 2012, Pazartesi
Erman Kılıç Sivas'ta!
Sivasspor'un yıldız ismi Erman Kılıç, Süper Lig'de geçtiğimiz sezona damgasını vuran futbolcuların başında geldi.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/10/fft1mm1773422.jpg
Kırmızı-Beyazlılar’ın başarısında önemli rol oynayan 28 yaşındaki oyuncunun, sezonun bitmesinin ardından ise ismi Beşiktaş’la anılmaya başlamıştı. Sözleşmesinde üç büyüklerden teklif gelmesi durumunda 750 bin Euro bonservis bedeliyle serbest kalır maddesi bulunan Erman’ın, Sivasspor’dan ayrılmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da yakın çevresine, “Erman yeni sezonda da bizimle olacak” dediği belirtilirken, Beşiktaş’ın bu transferden vazgeçtiği iddia edildi. Bu arada Yiğidolar, Clup Africain’de oynayan golcü Ndouassel’le temaslarını sürdürüyor.
Kaynak: Fanatik
Erman: "Sözleşmemi uzattım"
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, yeni sezonda da kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceğini söyledi.
Geride kalan 2011-2012 sezonunda 1'i kupada, 9'u ligde olmak üzere 10 kez fileleri havalandırarak Sivasspor'un en golcü isimlerinden biri olan Erman Kılıç, Sivasspor ile sözleşmesini sezon içerisinde 1 yıl uzattığını, ancak bunun basına yansımadığını ifade etti.
Takımdan ayrılması halinde Sivasspor'un da para kazanması amacıyla sözleşmesine madde koydurduğunu belirten Kılıç, kendisiyle ilgili basında çeşitli transfer haberlerinin yer aldığını, ancak bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Sezon içinde uzattığı sözleşmenin basına yansımadığı için şimdi spekülasyonlar yapıldığını öne süren Kılıç, ''Şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Yeni sezonda da Sivasspor'un başarısı için ter dökeceğim. Seneye daha çok çalışarak daha iyi duruma gelmeyi hedefliyorum'' dedi.
Eksikliği hissedilen mevkilere takviye yapılması halinde takımın daha iyi olacağını vurgulayan Kılıç, ''Takımda arkadaşlık açısından bir sıkıntımız yok, zaten o olduğu zaman her şey oluyor'' diye konuştu.
Sivasspor'u ve taraftarları çok sevdiğini belirten Kılıç, ''Sonuçta Erman Kılıç olduysak da Sivasspor'da olduk. İnşallah seneye de Sivasspor'un başarısı için iyi bir performans sergileriz. Takımın iyi yerlere gelmesine katkı sağlarız'' ifadelerini kullandı.
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120613/erman_sozlesmemi_uzattim.html? ref=son3haber
Erman ve Rıza Hoca dereyi görmeden paçaları sıvayarak zamansız ve gereksiz açıklamalarıyla hepimizi üzseler de bu mevzuyu uzatmanın bize bir fayda getireceğini sanmıyorum.Sivasın meşhur lafıyla; "Ölü bizim ölü"
cemahmety 13.06.2012, 16:32 Aferim erman demekki sende farkındasın (Sivasspor'u ve taraftarları çok sevdiğini belirten Kılıç, ''Sonuçta Erman Kılıç olduysak da Sivasspor'da olduk)
keşke bunları zamanında da söyleseydin neyse işini yap biz sana yine süpermanımız demeye hazırız
sivasfutbol 13.06.2012, 16:56 canım sivassporumuzdan kendilerini yüksekte görerek ayrılan futbolcular herzaman hüsrana ugramışlardır gittikleri yerde kadroya bile giremiyorlar akıllı olsunlar..
Morten58 13.06.2012, 18:26 Türkçe öyle bir dil ki nereye çeksen oraya gidiyor.Farklı ınsanlarca farklı sekıllerde yorumlanabılıyor. Size göre Sivasspor'u küçük görmüş gibi yorumlanabilir,bana görede daha büyük bir klüpte,daha iyi şartlarda oynamak istiyorum diye yorumlanabilir. Türk futbolunda bir gerçek var,kim nerede oynarsa oynasın gözü İstanbul'daki üç klüpte olmuştur,eline geçen ilk fırsatı da değerlendirmiştir. Erman 20 li yaşlarının sonuna merdiven dayamış biri olarak bunu yapıyor ve ben bir üst basamağa çıkmak istiyorum diyor. Sivasspor'u küçümsemek değildir bu!
Yüzde 100 % katiliyorum , hem ayrica SIVASLI Teknik PATRON RIZA CALIMBAY Sivassporumuzu kücümsediyse diger oyuncularin kücümsemesi gayet normal.
AYRICA Oyuncunun ne dedigine degil , sahada ne is yaptigini bakacan , yoksa diyelim gelsin Tomas Rada desin Sivasspor'da cok mutluyum ,Sivasspor gibi büyük bir Külübde oynuyorum desin bizde ooooooo RAda Sivassporumuz'a övgüler mi yagdirdi diyecegiz, adam mesela Sivas'in parasini yese ve hic katki saglamasa!!!
Yani isi özetlersek , Oyuncun ne dedigi bos , önemli olan Takima verdi katkilar !
migroArmis 13.06.2012, 19:03 İlk verdiği beyenat her ne kadar yanlış bir söylem olsa dahi Erman bence Sivasspor adına önemli bir futbolcu.Kalıyor olması takıma fayda getirecektir diye düşünüyorum..
|