Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmuyor Rıza Hocam !
yorumyapıyombenya 26.05.2012, 09:23 İşte Beşiktaş'ın yerli teknik adam adayları:
RIZA ÇALIMBAY: Listenin başındaki isim. Geçtiğimiz günlerde Sivas ile sözleşme uzatmış olsa da Beşiktaş'ın en önemli alternatiflerinden. Sivas ile yaptığı anlaşmada "Beşiktaş'a gitmesi durumunda serbest kalır" şartı bulunuyor.
Sporx Özel Haberi.
İnşallah böyle bir madde olayı yalandır buna inanmak istemiyorum.
ramazan5842 26.05.2012, 09:25 eğer doğruysa o maddeyi koyduranla bir dakika bile çalışıyorsan yazık..
35kağan58 26.05.2012, 09:34 Ben pek ihtimal vermiyorum ama eğer doğruysa bu kadar transfer yapıldı,yapılma aşamasında şimdi Rıza Hoca gider de yeni biri gelirse her şey sil baştan olur.
resulsivasspor5 26.05.2012, 09:47 bence giderse büyük yanlışlarından birini yapar rıza hoca yaptıgı anlasmada Beşiktaş'a gitmesi durumunda serbest kalır" şartı bulunuyor yaptıysa yönetim yazık boşa yapmışlar o zaman. :confused:
Böyle bir madde konmuşta olabilir konmamışta olabilir.
Erman'ın sözleşmesin de konduysa Rıza hocamızın sözleşmesine de konmuştur diye düşünüyorum.
Takım kadrosunu yap alacakları al gidecekleri yolla akabinde takımı bırak git,Rıza hocamızın böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum.
Şu BJK hocasını biran önce bulsada şu dedikodulardan da biran önce kurtulsak.
izmirliyigido 26.05.2012, 10:17 Ben Rıza hocanın bizi bırakıp gideceğine inanmıyorum. Gittiği takdirde orada yıpranma ihtimali daha fazla. Sivas camiası ve taraftarı peşpeşe 4 mağlubiyeti (!) kabullenir ama Beşiktaş taraftarı 2. mağlubiyet sonunda istifaya davet eder. Bu da onu yıpratır.
Öyle bir madde bile olsa ben gidebileceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü, Beşiktaş yerli teknik direktör olması durumunda rotayı Mustafa DENİZLİ'ye çevirmiş durumda. Onun vizyonu ve cesareti Beşiktaş için istenilen ölçüde. Rıza hoca bir yere gitmez !..
.
yorumyapıyombenya 26.05.2012, 10:19 Böyle bir madde konmuşta olabilir konmamışta olabilir.
Erman'ın sözleşmesin de konduysa Rıza hocamızın sözleşmesine de konmuştur diye düşünüyorum.
Takım kadrosunu yap alacakları al gidecekleri yolla akabinde takımı bırak git,Rıza hocamızın böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum.
Şu BJK hocasını biran önce bulsada şu dedikodulardan da biran önce kurtulsak.
Abi benimde en büyük dileğim bu yönde ancak hocamızın bjk de çalışmak istediğini belirten açıklamarını duymak ve okumak beni çok üzüyor.
Beşiktaş ile adınız anılıyor bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna Hikme Karaman'ın verdiği cevap ders olacak nitelikte.
Adınız Beşiktaş'la anılıyor bu konuda ne söyleyeceksiniz?
Ben bu konuda yorum vermem, yorum yaparsam Gaziantepspor'a saygısızlık etmiş olurum.
Abi benimde en büyük dileğim bu yönde ancak hocamızın bjk de çalışmak istediğini belirten açıklamarını duymak ve okumak beni çok üzüyor.
Beşiktaş ile adınız anılıyor bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna Hikme Karaman'ın verdiği cevap ders olacak nitelikte.
Adınız Beşiktaş'la anılıyor bu konuda ne söyleyeceksiniz?
Ben bu konuda yorum vermem, yorum yaparsam Gaziantepspor'a saygısızlık etmiş olurum.
Rıza hocamızla Hikmet hocanın BJK konusundaki açıklamalarını karşılaştırınca fark anında farkediliyor.Biri kitabın başından konuşmuş biri kitabın tam ortasından konuşmuş...
Kanımca Rıza Hoca transferlere başladığına göre artık bu iş kapandı diye düşünüyorum. Yoksa o kadar adam gidip oyuncu izlemezlerdi.
Ha eğer öyle bir madde varsa da o Sivasın evladı olduğu gibi Beşiktaş içinden yetiştiğinden onlarında hakkının olması kadar doğal bir durum olamaz. Bu Futbol camiasının içindeki olağan durumlardan birisidir.
Dediğim gibi bana göre Rıza Hoca bu sene bizimle beraber...
Metal Gear 26.05.2012, 11:07 Böyle bir madde varsa rezilliktir..Şampiyon ollsak kaç yazar..:)
Ahmet1658 26.05.2012, 11:13 Rıza hoca Sivas'a geldi geleli BJK dilinden hiç düşmedi. Eğer BJK senin için çok önemli ise neden başka takımları çalıştırıyorsun . Kaldı ki BJK'de senin hiç ama hiç önemin yok . Olsaydı seni ordan kovmazlardı .
Lütfen BJK lafını bırak ve seni sen eskişehirde iken sahiplenen SİVAS'lı taraftara saygılı ol. Hikmet Karaman'ın Antep taraftarına gösterdiği saygıyı HEMŞEHRİ'lerinden esirgeme.
AYIPTIR
Eğer böyle bir durum varsa ki sanmıyorum, böyle bir maddeyi sözleşmeye koyan koyulmasına müsade eden yöneticiler bir an önce istifa edip gitmelidir.Sivasspor, Sivas kimsenin kafasına göre at koşturduğu yer kimsenin oyuncağı değildir. Böyle saygısızlık camiayı böyle bir küçük düşürme olmaz..Ama ben yine de bu haberin gerçek olduğunu sanmıyorum
astaravisa 26.05.2012, 12:50 İpler istanbululuların elinde yani öylemi.
subasi29 26.05.2012, 12:59 madeyye bakarmisiniz !!! sanki besiktasin demirbasi, tasinmaz mulkleri arasinda besiktasa giderse serbest kalir kovun gitin bu kadar gozu disarda bir madde eklettiyse,
Çılgın Türk 26.05.2012, 13:12 Madde vardir yoktur onu bilmiyorum ama bildigim bir sey var ve o soruyu burdan sormak istiyorum: Riza hoca niye sadece bir sene uzakttin???
Hep böyle bir kulagin telefonda bir yerlerden haber bekleyerek mi calisacaksin?
Gitmek istedigin takim ha batti ha batacak durumda. Sinekten yag cikartmanin hesaplarini yapiyorlar.. ben bedavaya da calismaya raziyim diyorsan güle güle..
cılgınsivas58 26.05.2012, 13:22 yine başladık.......
YİĞİDO EMİR 58 26.05.2012, 13:49 :D saçmalamayın bu kadarda olmaz herkesten beklerim RIZA ÇALIMBAYDAN BEKLEMEM
risale69 26.05.2012, 14:01 sazan olmayın. her habere de inanmayın..
rıza hocanın adamlığını bilen biliyor. başka teknik direktörlerle mukayese etmeyin. rıza hoca da bu saatten sonra bir yere gitmez.içiniz rahat olsun.
teknik dırektorlerın bonservis bedeli varmı?belesemı gidecek
kursad1981 26.05.2012, 14:07 teknik dırektorlerın bonservis bedeli varmı?belesemı gidecek
sozlesmesı devam eden hocalar ıcın bellı bı tazmınat var
vatansivas 26.05.2012, 14:17 http://www.dha.com.tr/riza-calimbay-besktasta-mi_317744.html Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adamını buldu. Beşiktaş Futbol Komitesi, 2005 yılında yaklaşık 8 ay Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini yapan Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.
'Atom Karınca' lakabıyla Siyah-beyazlı kulüpte 1980-1996 yılları arasında aralıksız futbol oynayan Çalımbay, Siyah-beyazlı kulübün efsane oyuncusu ve efsane kaptanları arasına girmişti.
2005 yılında Vicente del Bosque'nin yerine göreve gelen Çalımbay, 8 aylık görev süresinin ardından Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi ile yollarını ayırmıştı. Çalımbay, bu tarihten sonra Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve son olarak da Sivasspor'da görev yapıyordu.
Yeni sezon öncesi Sivasspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Çalımbay, sözleşmesinde yer alan, "Beşiktaşla anlaşması halinde Sivasspor'a tazminat ödenmeyecektir" maddesini kullanarak, eski takımına tazminat ödettirmeden geri dönecek.
Beşiktaş Yönetimi sır gibi sakladığı Rıza Çalımbay ismini pazartesi günü resmi olarak açıklaması bekleniyor.
ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA YAZİN YAZİN eğer giterse sivaslı bunu unutmaz. Sivasspor ne olacak.Transfer çalişması yapiyorum diyon bide.Bana ne istanbul takımlarından. Arkadaş sivas ne olacak
Çılgın Türk 26.05.2012, 14:18 "Beşiktaş, Çalımbay ile anlaştı"
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile yeniden anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adamını buldu.
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Beşiktaş Futbol Komitesi, 2005 yılında yaklaşık 8 ay Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini yapan Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.
'Atom Karınca' lakabıyla Siyah-beyazlı kulüpte 1980-1996 yılları arasında aralıksız futbol oynayan Çalımbay, Siyah-beyazlı kulübün efsane oyuncusu ve efsane kaptanları arasına girmişti.
2005 yılında Vicente del Bosque'nin yerine göreve gelen Çalımbay, 8 aylık görev süresinin ardından Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi ile yollarını ayırmıştı. Çalımbay, bu tarihten sonra Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve son olarak da Sivasspor'da görev yapıyordu.
Yeni sezon öncesi Sivasspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Çalımbay, sözleşmesinde yer alan, "Beşiktaşla anlaşması halinde Sivasspor'a tazminat ödenmeyecektir" maddesini kullanarak, eski takımına tazminat ödettirmeden geri dönecek.
Beşiktaş Yönetimi sır gibi sakladığı Rıza Çalımbay ismini pazartesi günü resmi olarak açıklaması bekleniyor.
Çılgın Türk 26.05.2012, 14:23 Erman ve Eneramo da BJK'ya transfer olursa hic ama hic sasirmam!!
Metal Gear 26.05.2012, 14:24 Biz büyük bir kulüp zaten değiliz de.."Biz büyümekte olan bir kulübüz" diyen de var mı merak ediyorum..
burak58as553 26.05.2012, 14:24 DHA'nin son dakika haberine göre Rıza hoca malesef Beşiktaş ile anlaşmış...
malesef riza hoca bjk ile anlasmis geçmis olsun demekki bjk onun için daha onemliymis
Çılgın Türk 26.05.2012, 14:27 Bakalim bu dedikodu gercek cikacak mi yoksa cöp kutusuna mi gidecek..
the reaver 26.05.2012, 14:31 Rıza Hocanın transferleri çok iyiydi bakalım yeni hoca kim olacak.
burak58as553 26.05.2012, 14:31 YALAN HABER.Az önce Fikret Orman,Vatan gazetesi yazarı Ibrahim Seten ile telefonda görüşerek kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını söylemiş...Ayrıca haber 1903te yalanlamış bu haberi az önce
Eskiler "Gönülsüz it götsüz enik enikler!" demiş. Sivas'ın başında sözleşmesini zar zor bir yıl uzatmış, gönülsüz bir Rıza Hoca olacağına onun yarısı kalitede hevesli ve bu işi severek yapan bir hoca olsun bizim için daha iyi.
Bir çift lafım da Rıza Hoca'ya: Hocam öncelikle umarım bu haber doğru değildir. Takımı önümüzdeki yıl çalıştırmayacaksan, o halde bir ay öncesinden gidecektin ki, yeni gelen hoca takıma ısınsın, kendi planlamasını ve transferlerini yapsın. Şimdi tam da kulüpler birkaç haftadır transferlerini yapmaya başlamışken ve sonraki sezona hazırlanırken bizi yarı yolda bırakıp gitmene 'kalleşlik' denir! Daha hafif bir kelime bulamıyorum.
Ama yukarıda da belirttiğim gibi zorla güzellik olacağına hiç olmasın daha iyi. Gönülsüzsen durma git. Bu yaptığın da unutulmaz!
Çılgın Türk 26.05.2012, 14:41 Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş ile anlaştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü ancak tecrübeli çalıştırıcıdan jet yalanlama geldi. Çıkan haberleri yalanlayan Çalımbay, siyah-beyazlı yöneticilere açık kapı bıraktı.
Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan siyah-beyazlı takımda arayışlar sürüyor.
Basında çıkan "Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor" haberlerine tecrübeli çalıştırıcıdan yalanlama geldi.
Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Anlaşma falan yok, kim çıkartıyor bunları anlamıyorum" diyen Çalımbay, "Ben şu an Sivasspor'un teknik direktörüyüm, Beşiktaş ile anlaşmadım. Zaten Beşiktaş'tan da bana transfer teklifi gelmedi" şeklinde konuştu..
Çıkan haberleri bu sözlerle yalanlayan Rıza Çalımbay, eski kulübü Beşiktaş'a açık kapı da bıraktı: "Evet bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi ama gelmesi halinde de tabii ki kabul ederim. Sonuçta teklif gelen takım Beşiktaş. Oturup konuşulur, anlaşma sağlanabilir."
vatansivas 26.05.2012, 14:41 Giderse gitsin ben yapacağim teknik direktörlük sivasspora beni yapsin yönetim.Çirkeflik yapmasam beşiktaş maçinda banada yiğido demesinler.Sivassporlu olmak ayricalıktır. Artık riza çalimbayın kalmasına gerek yok beşiktaşla anlaşamamasa bile yönetim göndermeli.
burak58as553 26.05.2012, 14:41 Ertem Şener : Az önce Rıza hocayla görüştüm.'Kesinlikle böyle bir şey yok.Sivassporun teknik direktörüyüm.Sözleşmemde ki Beşiktaştan teklif gelirse gidebilir maddesi doğru ama şu an Sivassporun başındayım'
Çılgın Türk 26.05.2012, 14:42 Bana sorarsaniz BJK ile Riza hoca gizlice anlasti...
Sivasspor'u incitmeden nasil kacarim planlari yakinda devreye girer..
vatansivas 26.05.2012, 14:46 Riza çalimbay giderse gitsin artık sivassporda misyonu bitti vakit kaybetmeden yeni hoca bulallim beşiktaşla anlaşamamasa bile yeni hoca bul yönetim. yeni hoca isteriz. Ali Erdal Keser kelsin .
Eskiler "Gönülsüz it götsüz enik enikler!" demiş. Sivas'ın başında sözleşmesini zar zor bir yıl uzatmış, gönülsüz bir Rıza Hoca olacağına onun yarısı kalitede hevesli ve bu işi severek yapan bir hoca olsun bizim için daha iyi.
Bir çift lafım da Rıza Hoca'ya: Hocam öncelikle umarım bu haber doğru değildir. Takımı önümüzdeki yıl çalıştırmayacaksan, o halde bir ay öncesinden gidecektin ki, yeni gelen hoca takıma ısınsın, kendi planlamasını ve transferlerini yapsın. Şimdi tam da kulüpler birkaç haftadır transferlerini yapmaya başlamışken ve sonraki sezona hazırlanırken bizi yarı yolda bırakıp gitmene 'kalleşlik' denir! Daha hafif bir kelime bulamıyorum.
Ama yukarıda da belirttiğim gibi zorla güzellik olacağına hiç olmasın daha iyi. Gönülsüzsen durma git. Bu yaptığın da unutulmaz!
aynen bu saat'en sonra giden haindir !
MİLLİYETTE DE YAZIYOR BU HABER
AMA DAHA ÖNCE DARBE YEDİĞİ KULÜBE GERİ DÖNECEĞİNİ SANMIYORUM RIZA HOCANIN. GERÇİ BELLİ DE OLMAZ
http://spor.milliyet.com.tr/besiktas-ta-riza-calimbay-donemi-basliyor/spor/spordetay/26.05.2012/1545484/default.htm
Hocam bunu yaparsan kendi kariyerini de bitirirsin.Beşiktaş macerası yine hüsranla sonuçlanırsa çalıştıracak kulüp bulamazsın.Ben zaten teknik olarak beğenmiyorum hocayı ama iş ahlakına sahip bir insan diye biliyoruz kendisini.Umarım yanlış yapmaz.Ayrıca zaten gitme niyetin varsa kulüp de bir hoca ile anlaşıp kendi işine gücüne bakardı.
Çalımbay'dan açıklama!
Çalımbay'dan açıklama! "Orman'ı 1.5 ay önce gördüm"Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı en son 1.5 ay önce gördüğünü söyledi.
26 Mayıs 2012 Cumartesi - 15:53
Sporx.com
Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konuda hiçbir görüşme yapmadığını ifade eden Çalımbay, Orman'ı en son Erdoğan Arıca'nın cenazesinde gördüğünü söyledi.
Beşiktaş'tan kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını dile getiren Çalımbay, "Bu haberlerden nereden çıktı anlamadım, ben de şu anda duydum ve şaşkın bir durumdayım. Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı ve sayın başkan Fikret Orman'ı da en son 11 Nisan'da Erdoğan Arıca'nın cenaze töreninde gördüm" dedi.
Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadığı ancak aldığı zaman da o günün şartlarına göre oturup konuşulacağını ifade eden Çalımbay, "Ortada hiçbir şey yokken bunları konuşmak doğru değil." şeklinde konuştu.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/calimbaydan-aciklama-ormani-1-5-ay-once-gordumSXHBQ281376SXQ/
Çılgın Türk 26.05.2012, 15:13 Aklim almiyor yönetim böyle bir sözlesmeye nasil izin verdigini.
Hem sadece bir sene uzatacaksin hemde madde koyacaksin!!
Hani 3 sene uzatip madde konulsa anlayacagim ama böylesini anlamak mümkün degil..
Bir sene uzatip madde koyarsan ben bu bir sene icinde teklif geldigi an BJK ye gidebilirim anlami cikar. Bu sezon basi, sezon ortasi, devre arasi da olabilir... eee pes artik
vatansivas 26.05.2012, 15:16 Riza hocayi göndermeli yönetim .Ali erdal keser gelsin.Açiklama yapsın yönetim sessiz kalmsın . Sivas yönetimi aciz kaldın şampiyonluğu kovaladıktan sonra.
Respect58 26.05.2012, 15:33 Ertem Şener'in Twitter'dan söylediklerine göre Rıza hocanın sözleşmesinde gerçekten böyle bir madde varmış.Bence hiç gerek yoktu böyle bir maddeye yönetim izin verirdi gitmesine.
yorumyapıyombenya 26.05.2012, 15:36 Ertem Şener : Az önce Rıza hocayla görüştüm.'Kesinlikle böyle bir şey yok.Sivassporun teknik direktörüyüm.Sözleşmemde ki Beşiktaştan teklif gelirse gidebilir maddesi doğru ama şu an Sivassporun başındayım'
Bende bunu merak ediyordum erman için üç büyüklere giderse 700.000 Euro getirirse serbest kalır maddesi hoca için 8taşa giderse serbest kalır maddesi bu klüpte neler oluyor hiç mi değerimiz yok neyin mücadelesini veriyoruz, Sivasspor kontratında başka takımların adının ne işi var Yazık çok yazık
vatansivas 26.05.2012, 15:38 Riza çalimbay gitsin ,Erdal keser gelsin.
Çılgın Türk 26.05.2012, 15:40 Twitter @gufy_donalds dan alinti:
Yoneticiler pazartesi gunu olmadan ruza calimbay isminin ortaya cikmasindan rahatsiz oldular. Ovunc ozdem'in haberi dogru.
Riza hoca bir aksilik olmazsa Besiktas'in yeni teknik direktoru olacak.
ilk haberi veren ovunc ozdem. Ve haberi teyit icin yoneticilere sordu herkes. Fakat yoneticiler "yok oyle bir sey "diyor
ama isin aslini ovunc yazdi. Pazartesi bekleniyor borsa icin.
Çalımbay'dan açıklama!
Çalımbay'dan açıklama! "Orman'ı 1.5 ay önce gördüm"Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı en son 1.5 ay önce gördüğünü söyledi.
Sporx.com
Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konuda hiçbir görüşme yapmadığını ifade eden Çalımbay, Orman'ı en son Erdoğan Arıca'nın cenazesinde gördüğünü söyledi.
Beşiktaş'tan kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını dile getiren Çalımbay, "Bu haberlerden nereden çıktı anlamadım, ben de şu anda duydum ve şaşkın bir durumdayım. Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı ve sayın başkan Fikret Orman'ı da en son 11 Nisan'da Erdoğan Arıca'nın cenaze töreninde gördüm" dedi.
Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadığı ancak aldığı zaman da o günün şartlarına göre oturup konuşulacağını ifade eden Çalımbay, "Ortada hiçbir şey yokken bunları konuşmak doğru değil." şeklinde konuştu.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/calimbaydan-aciklama-ormani-1-5-ay-once-gordumSXHBQ281376SXQ/
Bu açıklama doğru. Rıza hocamızla irtibat kuruldu ve bu açıklamanın doğru olduğu teyit edildi.Kısaca an itibarı ile BJK ile bi anlaşma yapılmamış..
Kısaca Hocamız.http://www.dha.com.tr/riza-calimbay-besktasta-mi_317744.html burada çıkan haberi yalanlamış oldu.Bundan sonra neler olur onuda bekleyip görmek gerek..
yigido selo 26.05.2012, 15:49 az önce a haberde soylediler rıza hoça beşiktaşta pazartesi acıklanaçakmiş
legolass 26.05.2012, 15:49 SPORX - Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 15:56 Biz medya bir milyon baloncuk yapar, ondan sonrada bu baloncuku ben tanıyorum zaten der.. Denk gelirse.. Kimse endişelenmesin Fikret ORMAN yeni sezonda İngiliz bir teknik adamla anlaştı.. Pazartesi açıklanacak isim de o isim...
***rıza hoca dan beklemem böyle bir durumu ,eger gittiğini düşünürsek en fazla orada 45 günlük kalabilir yani tayfur gibi nöbet tutar.....
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 16:11 Anti Rıza ÇALIMBAY cılar, bu habere balıklama atlıyorlar maalesef.. Gitsin de kurtulsak.. Hem diyecekler bak Rıza hem adam değil memlketini sattı ve hemde zaten ne yaptı ki ne verdi Sivas'a diyeceklerdir.. eee tabiki kimsenin ağzı ne duvar değil ki öresin, yada ne çuval değil ki büzesin.. !!!!!!!
Anti Rıza ÇALIMBAY cılar, bu habere balıklama atlıyorlar maalesef.. Gitsin de kurtulsak.. Hem diyecekler bak Rıza hem adam değil memlketini sattı ve hemde zaten ne yaptı ki ne verdi Sivas'a diyeceklerdir.. eee tabiki kimsenin ağzı ne duvar değil ki öresin, yada ne çuval değil ki büzesin.. !!!!!!!
Sivasspor taraftarı içerisinde sayıları onbinde birkaçı geçmeyecek Rıza hoca karşıtı ancak vardır, belki o kadar bile yoktur. Fakat gelişen süreçte Rıza hoca kendi eliyle anti-Rızacı bir kitle oluşturma yolunda hızla ilerliyor. Sivasspor kulübünün başındayken sürekli Beşiktaş'la fingirdeşmeler, gözkırpmalar filan. Tabi burası muz cumhuriyeti!
Hocanın yaptığı şöyle bir hareket:
http://resimzade.com/Show.html?i=35831&token=21605 (http://resimzade.com/Show.html?i=35831&token=21605)
asabibaba 26.05.2012, 16:18 Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan siyah-beyazlı takımda arayışlar sürüyor.
Basında çıkan "Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor" haberlerine tecrübeli çalıştırıcıdan yalanlama geldi.
Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Anlaşma falan yok, kim çıkartıyor bunları anlamıyorum" diyen Çalımbay, "Ben şu an Sivasspor'un teknik direktörüyüm, Beşiktaş ile anlaşmadım. Zaten Beşiktaş'tan da bana transfer teklifi gelmedi" şeklinde konuştu...
Çıkan haberleri bu sözlerle yalanlayan Rıza Çalımbay, eski kulübü Beşiktaş'a açık kapı da bıraktı: "Evet bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi ama gelmesi halinde de tabii ki kabul ederim. Sonuçta teklif gelen takım Beşiktaş. Oturup konuşulur, anlaşma sağlanabilir."
2005 yılında Vicente del Bosque'nin yerine göreve gelen Çalımbay, 8 aylık görev süresinin ardından Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi ile yollarını ayırmıştı. Çalımbay, bu tarihten sonra Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve son olarak da Sivasspor'da görev yaptı.
KAYNAK:http:sporbank.net
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 16:19 Bu açıklama doğru. Rıza hocamızla irtibat kuruldu ve bu açıklamanın doğru olduğu teyit edildi.Kısaca an itibarı ile BJK ile bi anlaşma yapılmamış.. Kısaca Hocamız.http://www.dha.com.tr/riza-calimbay-besktasta-mi_317744.html burada çıkan haberi yalanlamış oldu.Bundan sonra neler olur onuda bekleyip görmek gerek..
Abi senin haberinden alıntı yapıyorum.. Yorum yapmıyorum.. Ama yorum yapanlar sanki Rıza ÇALIMBAY'ın kendisi, menajeri yada yönetimden birileriymiş gibi yorum yapıyorlar ya.. İşte burda bu duruma sinir oluyorum..
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 16:23 Sivasspor taraftarı içerisinde sayıları onbinde birkaçı geçmeyecek Rıza hoca karşıtı ancak vardır, belki o kadar bile yoktur. Fakat gelişen süreçte Rıza hoca kendi eliyle anti-Rızacı bir kitle oluşturma yolunda hızla ilerliyor. Sivasspor kulübünün başındayken sürekli Beşiktaş'la fingirdeşmeler, gözkırpmalar filan. Tabi burası muz cumhuriyeti! Hocanın yaptığı şöyle bir hareket: http://resimzade.com/Show.html?i=35831&token=21605 (http://resimzade.com/Show.html?i=35831&token=21605)
Fikirlerinize pek katıldığımı söyleyemeyeceğim.. Adamın illa Kuran'a el basmasımı gerekiyor.. Her platformda değişik zamanlarda yok öyle bir şey diye açıklamalarda bulundu.. Şu durumu atlamamak gerekli; Beşiktaş kamuoyudanda yerli hoca veya yabancı hoca diye ikiye ayrılmışlık var.. Bu haberlerde o iki oluşumdan çıkan ve sadece kendi istedikleri insanların isimleriyle prim yapmak isteyen kesimlerdir..
Ama şu gerçek ki, hala içimizde azımsanmayacak kadar anti Rıza Çalımbaycılar mevcut...!! Saygılar
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 16:35 Kazanın doğduğuna inanıyorsunuz da...!!! Öldüğüne niye inanmıyorsunuz..!! ???? İşte bizim hikayemiz..!! :confused:
Kazanın doğduğuna inanıyorsunuz da...!!! Öldüğüne niye inanmıyorsunuz..!! ???? İşte bizim hikayemiz..!! :confused:
Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da...!!! Öldüğüne niye inanmıyorsunuz..!! ???? İşte bizim hikayemiz..!! :confused:[/
şeklinde düzeltme yapalım :))
:D
eyuphulagu 26.05.2012, 17:09 Çalımbay'dan açıklama! "Orman'ı 1.5 ay önce gördüm"Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı en son 1.5 ay önce gördüğünü söyledi.
Sporx.com
SPORX - Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
HABER - Burak ŞEN Kaynak:Sporx.Com-26.05.2012..
akkara58 26.05.2012, 17:12 abii adam sözleşmeye 8taştan teklif gelince serbest kalır maddesi koydurmuş mu koydurmuş olay bitmiştir..:mad: :mad: :mad:
Murat ARICI 26.05.2012, 17:17 Kimse sözleşmeyi görmemiş olay büyütüyor yaw.. bırakın bu işleri..
vatansivas 26.05.2012, 17:20 Kaynak:http://www.kartalbakisi.com/ozel/riza-calimbay-100-besiktasta-h11023.html Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay'la anlaştığı haberini ilk olarak veren isim olan Övünç Özdem (DHA), Kartalbakışı TV canlı yayınına telefonla konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay'la anlaştığı haberini ilk olarak veren isim olan Övünç Özdem (DHA), Kartalbakışı TV canlı yayınına telefonla konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Özdem'in açıklamalarından satır başları;
'PAZARTESİ RESMEN AÇIKLANACAK'
'Evet Rıza Çalımbay geliyor, Pazartesi açıklanacak. Bu haberden emin olmasaydık biraz daha orta da bir şekilde %80 geliyor diye verirdik. Emin kaynaklardan aldığımız için %100 Beşiktaş'ta diyoruz. Rıza hocanın Beşiktaş'ta yarım kalmış bir durumu var. 2005 de görevi bırakmasının ardından yaptığı basın toplantısında Beşiktaş'a tekrar döneceğim, bu kez daha güçlü bir şekilde olacak demişti. Bu artık gerçeğe dönüşüyor. Sivasspor'la sözleşme yaparken Beşiktaş'a gidebilir maddesini koydurtan bir teknik adam Rıza hoca. 15 yıl formasını giymiş bir efsane tekrar geri dönüyor. Durumun değişeceğini sanmıyorum. Pazartesi günü borsaya bildirdikten sonra resmi açıklamayı bekliyoruz.'Rıza Çalımbay'ın bu haberi neden yalanladığına da açıklık getiren Özdem;
'Şuan Sivasspor'un başında olması, resmi açıklamanın henüz gelmemiş olmasından dolayı Rıza hoca da tabii böyle açıklamalar yapıyor. Beşiktaş borsaya açık bir şirket, herşeyin kuralı var. Bu yüzden Çalımbay'ın borsaya bildirilmeden evet demesi beklenemezdi. Kendisine neden net bir şekilde açıklamadığını Pazartesi yapılacak imza töreninde sorarız.'
sivasfutbol 26.05.2012, 17:22 ben yönetimin yerinde olsam hemen gönderirim beşiktaşta rızaya kaldı sanki uygunsuz zamanda bırakır gider sıkıntı cekeriz sonra memlekette hoca kıtlığımı var telaşlanmaya gerek daha iyi birisi bulunur elbette..
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 17:24 abii adam sözleşmeye 8taştan teklif gelince serbest kalır maddesi koydurmuş mu koydurmuş olay bitmiştir..:mad: :mad: :mad:
8taş söylemi Sivasspor taraftarına ait olan bir alay sözü değil.. Bu sözle kimliğinizi ele veriyorusunuz gibime geldi güzel kardeşim.. Hem denildiği gibi sözleşmeyi kim görmüş.. Ama kim.. Elini tuttuğunu.. Yüksek kaldırımda güpegündüz Muallayı'da almışım.. Sonra.. Alemdara gitmişisz öylemi.. Onu da sonra anlatırım.. Fakat..... işte böyle.. miş mışş.. uyusunda büyüsünde tıpış tıpış yürüsün.. takılmayın bu haberlere.. Biz önümüze bakalım.. Hem gidersede gitsin.. Teknik direktör kıtlığımı var memlekette.. Hele bizim sitede o kadar çok ki :D boşverin.... ;)
Murad_Kelleci58 26.05.2012, 17:27 Kaynak:http://www.kartalbakisi.com/ozel/riza-calimbay-100-besiktasta-h11023.html Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay'la anlaştığı haberini ilk olarak veren isim olan Övünç Özdem (DHA), Kartalbakışı TV canlı yayınına telefonla konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay'la anlaştığı haberini ilk olarak veren isim olan Övünç Özdem (DHA), Kartalbakışı TV canlı yayınına telefonla konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Özdem'in açıklamalarından satır başları;
'PAZARTESİ RESMEN AÇIKLANACAK'
'Evet Rıza Çalımbay geliyor, Pazartesi açıklanacak. Bu haberden emin olmasaydık biraz daha orta da bir şekilde %80 geliyor diye verirdik. Emin kaynaklardan aldığımız için %100 Beşiktaş'ta diyoruz. Rıza hocanın Beşiktaş'ta yarım kalmış bir durumu var. 2005 de görevi bırakmasının ardından yaptığı basın toplantısında Beşiktaş'a tekrar döneceğim, bu kez daha güçlü bir şekilde olacak demişti. Bu artık gerçeğe dönüşüyor. Sivasspor'la sözleşme yaparken Beşiktaş'a gidebilir maddesini koydurtan bir teknik adam Rıza hoca. 15 yıl formasını giymiş bir efsane tekrar geri dönüyor. Durumun değişeceğini sanmıyorum. Pazartesi günü borsaya bildirdikten sonra resmi açıklamayı bekliyoruz.'Rıza Çalımbay'ın bu haberi neden yalanladığına da açıklık getiren Özdem;
'Şuan Sivasspor'un başında olması, resmi açıklamanın henüz gelmemiş olmasından dolayı Rıza hoca da tabii böyle açıklamalar yapıyor. Beşiktaş borsaya açık bir şirket, herşeyin kuralı var. Bu yüzden Çalımbay'ın borsaya bildirilmeden evet demesi beklenemezdi. Kendisine neden net bir şekilde açıklamadığını Pazartesi yapılacak imza töreninde sorarız.'
hep diyorum.. Atatürk ne güzel söylemiş.. "hayatta en hakiki mürşit ilimdir" diye.. okumak gerek.. !!!!
GokhanTurna 26.05.2012, 17:28 Ertem Şener yalanladı :)
eyuphulagu 26.05.2012, 17:31 Önce bir açıklasınlar sonra bizim de konuşacak bir şeylerimiz olacaktır..Mehmet Özdilek'e helal olsun..Adam 3 yıllık sözleşmeyi imzalamış;delikanlıca buradan memnunum ;beni Antalyaspor kovana kadar gitmem diyor...Önce bu iş kesinleşssin sonra konuşma sırsı taraftara gelecek..Ne olacak biliyor musunuz;eğer gerçekten ayrılık gerçekleşirse film başa sarılacak;Rıza Hoca'yıgittiğine yine pişman edekler;sonunda güle güle diyecekler..Hoca eğer giderse büyük yanlış yapar...Sivasspora yine kendine uygun hocasını bulur siz hiç merak etmeyin..Kimse 3 maymunu oynamasın ;kimse sivasspordan büyük olamaz...
Ertem şener yalanladı RIZA HOCA DA yalanladı. Eğer şu dakikadan sonra eğer rıza hoca pazartesi lafını yiyip beşiktaşa giderse yazıklar olsun !!!
Sözleşmeye " beşiktaşa giderse bırakırız" tarzı maddeyi koyduran hocaya da bunu kabul eden basiret yoksunu yönetime de yazıklar olsun ..
Hocam artık ister git ister gitme ama senin tarafını bu kadar belli edip bu kadar gitmeye gönüllü tavır koyup Sivası ve Sivassporu yok sayman bu taraftara çok koydu ayıp ettin gerçekten çok ayıp ettin. Yazıklar olsun !!!
kamışlı58 26.05.2012, 17:50 rıza hocayı seviyoruz gitmek isterse gidebilir normal karşılarız
lakin bir takımı çalıştırırken ben beşiktaş ta çalışmak isterim demesi hiç hoş degil küçülmenin anlamı yok kaldıki idda ediyorum beşiktaş istemez boşu boşuna hayal kuruyor YİGİDOYA YAKIŞMIYOR
vatansivas 26.05.2012, 17:56 Riza hoca beşiktaşa gitmezse bile göndermeli yönetim . Riza hocanın yaptiği ayip para için memleketini değişiyor.Beşiktaş sevdası deyil para sevdası .Akılı olsanız desteklemesiniz bu saaten sonra yönetim rizayi göndersin .Biz sivaslilar boş adammıyız gurur yokmu . BEŞİKTAŞI NAPARSA YAPSİN . BEN SADECE BU YAŞİMA KADAR SİVASSPORU TUTTUM . bu saatden sonra riza kalirsa birakacam futbolu hiç bi maç izlemeyecem böyle adammı olur. BEN SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM. RİZA HOCA KALİRSADE İZLEMEM TAKIMI TAKİP ETMEM. maçmiş neymiş beni ilgilendirmez.YÖNETİM AÇİL GÖNDERMELİ. YÖNETİMDE GİTMELİ.
sivasfutbol 26.05.2012, 18:05 rıza nın yaptığı hiçte etik değil .
akkara58 26.05.2012, 18:12 8taş söylemi Sivasspor taraftarına ait olan bir alay sözü değil.. Bu sözle kimliğinizi ele veriyorusunuz gibime geldi güzel kardeşim.. Hem denildiği gibi sözleşmeyi kim görmüş.. Ama kim.. Elini tuttuğunu.. Yüksek kaldırımda güpegündüz Muallayı'da almışım.. Sonra.. Alemdara gitmişisz öylemi.. Onu da sonra anlatırım.. Fakat..... işte böyle.. miş mışş.. uyusunda büyüsünde tıpış tıpış yürüsün.. takılmayın bu haberlere.. Biz önümüze bakalım.. Hem gidersede gitsin.. Teknik direktör kıtlığımı var memlekette.. Hele bizim sitede o kadar çok ki :D boşverin.... ;)
8 yediler 8 taş diyoruzz sinirlendiğimizde renkle ne alakası var bu sitede herkesin bi alt bir de üst kimliği var kabul etselerde etmeselerde...
bu saatten sonra sivassporun ne istediği değil rıza hoca ve bjk nin karşılıklı anlaşması önemli..malesefki acı gerçek böyle..ve görünen köy p.tesi rıza hoca bjk ile anlaşır...
Önce bir açıklasınlar sonra bizim de konuşacak bir şeylerimiz olacaktır..Mehmet Özdilek'e helal olsun..Adam 3 yıllık sözleşmeyi imzalamış;delikanlıca buradan memnunum ;beni Antalyaspor kovana kadar gitmem diyor...Önce bu iş kesinleşssin sonra konuşma sırsı taraftara gelecek..Ne olacak biliyor musunuz;eğer gerçekten ayrılık gerçekleşirse film başa sarılacak;Rıza Hoca'yıgittiğine yine pişman edekler;sonunda güle güle diyecekler..Hoca eğer giderse büyük yanlış yapar...Sivasspora yine kendine uygun hocasını bulur siz hiç merak etmeyin..Kimse 3 maymunu oynamasın ;kimse sivasspordan büyük olamaz...
evet güzel doğru söylüyorsunda..şifo mehmete bjk den teklif gelse ne yapar sence? ben söyliyim arkasına bakmadan soluğu istanbulda alır :D
vatansivas 26.05.2012, 18:18 Riza hocayı yönetim göndermeli ister anlaşşin anlaşmasın ders olmalı şenol hocaya benzer has sivaslı hoca yetişmeli. beşiktaş beşiktaş diyon sivasın sivassporu ne o zaman bizler ne çoçuğuyuz afedersin . hiç hoş deyil . RİZA HOCAYI GÖNDERMELİ YÖNETİM. Bi ders olur yönetimde gönderdikten sonra istifa etmeli şeçim olmalı.
kendimizi aldatilmis hissediyorum açikcasi ne yalan soylim :mad:
sebobaba 26.05.2012, 18:40 arkadaşlar bu gün trt spor haberlerinde okudum beşiktaşın rıza çalımbayla görüşdüğünü deyil anlaştığını yazıyor yaa bulunmaz bursa kumaşımı bu kadar büyütüyoruz gidenin arkasından ne ağlayacak nede üzülecek zamanımız var merak etmeyin ilk yarı bitmeden rıza hocayı kapı önüne koyacaklar bunuda unutmayın ama o zaman çok geç olacak rıza hoca
subasi29 26.05.2012, 18:41 arkadaslar riza calimbay bjk ile anlasti diye bir duyum aldim son dakika
subasi29 26.05.2012, 18:44 riza hoca bu haberi yalanlamis !!!
SivassporunSesi 26.05.2012, 18:51 Hoca bu haberi yalanladı.
babapiton 26.05.2012, 18:59 http://www.ajansspor.com/resimv3/sivasspor_rizacalimbay_15.jpg
Çalımbay: ''Fedakarlık yaparım''
Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, tekliften mutlu olduğunu, Beşiktaş'ta seve seve görev yapacağını söyledi...
Sportstv’ye konuşan Rıza Çalımbay, “Beşiktaş ile imza aşamasına gelmiş hiçbir şey yok. Beşiktaş’tan böyle bir teklif geldiği için ben de mutluyum, böyle bir şey çıktığı için.. Böyle bir şey olursa oturur konuşuruz, çünkü Beşiktaş’ın bizde yeri apayrı. Seve seve görev yaparız” diye konuştu.
İmza haberinin basında çıktığını ve yöneticilerle iletişimde olmadığını da ifade eden Çalımbay, "Beşiktaş ile imza aşamasına geldiğim yazılmış. Şuanda böyle bir şey yok. Ancak dediğim gibi Beşiktaş'ın yeri bizde apayrı, böyle bir şey olursa her türlü fedakarlığı yaparım" dedi.
Bu arada Çalımbay'ın, Sivasspor'da görev almasına karşın Beşiktaş'a olumlu sinyaller göndermesi ve "Böyle bir teklif geldiği için mutluyum" ifadesini kullanması ise farklı imalara çekilebilecek türdendi.
Ajansspor
babapiton 26.05.2012, 19:00 1 saat içinde iki zıt haber bir yalanlandı diyor bir seve seve giderim diyor ben anlamadım bu işten bişey kesin gider gidene güle güle
yigido yakup 26.05.2012, 19:03 Bülent uygun mikrofon gördümmüydü herseydi unuturdu simdide canimiz kendi öz evladimiz Riza hoca besiktas dedimmi herseyi unutuyor.
ne diyelimmm insallah bu haberler sadece yalandan ibarettir.
Besyo_cu 26.05.2012, 19:08 Bazı arkadaşlarımız durumun farkında değil ne yazıkki.
Sivasspor geçmişte olduğu gibi bundan sonrada var olmaya devam edecektir biz taraftarlarca ne efsane hocalar gelip geçti benim hatırladığım bizi şampiyon yapan Murat Hoca, İsmail Kartal, Bülent Uygun gibi ne teknik adamlar gelip geçti birgün Rıza Hoca'da mutlaka yollarımız ayrılacak.
Ancak Profesyonel bir takımda hiç bir takım takımını emanet edeceği hocasının sözleşmesine X takıma giderse serbest kalır maddesi koymaz koymamalıdır da. Demekki hocamız bizle sözleşmesini uzattığında bile her zaman olduğu gibi aklında beşiktaş varmış.
Sitemizi takip edenler bilir ben Rıza Hocayı çok severim bu sevgim ne olursa olsun değişmez ancak hocam beni çok üzdü, Hepimizin geçmişinde sevdiği olduğu hemde çok sevdiği ancak nasipten kısmetten yollarımız ayrıldı şimdi başka bir hayatımız var hiç bir zaman çok sevdiğimiz kişiyi şimdiki hayat arkadaşımız yanında konuşmadık sevgimizi de acımız gibi içimizde yaşadık.
Beşiktaş'a gitmene çok üzüleceğim kadar kendi adına da sevinirim Hocam ama Allah aşkına Sivasspor'un başındayken de kendine uzatılan her mikrofona böyle açıklamalar yapma. Bugün Hikmet Karaman'a beşiktaş için adınız geçiyor ne diyeceksiniz sorusuna o ukala Hikmet Karaman şuan antepsporun başındayım bu konuda yorum yapmam doğru olmaz diye kestirip atabiliyor.
Yönetimimizde Hocanın sözleşmesine böyle bir madde koyarak büyük bir yanlış yapmış...
58MUAMMER58 26.05.2012, 19:13 BÖYLE haber nekadar doğru nekadar değil bilemiyorum bjk küçülmeye gidecek bunu biliyoruz getirmeye çalıştığı adamlar transfer bütçesini yetersiz buluyor gelmiyor yerli adaylardan samet aybaba mehmet özdilek bana göre yetersiz ne başarısı var mustafa denizlide bütçeyi çok ister konuma uygun en iyi hoca rıza çalımbaydır bjk için 1 2 milyon €bişey degil rıza hoca öyle adamları hemen alır kendiside söyledi bjk de olsam 10 gün içinde transferi bitirirdim diye sivasspor da mecburen kaçmış kovulmuş ortada kalmış ucuz adam almaya bakıyor sözleşmesinde bjk isterse gider yazıyorsa gider bence gönlünde yatan bjk hocası olmak belki bjk yönetimi sivasspor mağdur olmasın diye bikaç futbolcuda verir sivasspor hocasız kalmaz yinede sivassporda kalmasından yanayım
ya yeter Rıza çalımbay YETER!!
GİDECEKSEN GİT, KALACAKSAN BURDAYIM DE LAFI KIVIRMA, YOK SEVİNİRİM YOK BEŞİKTAŞIN YERİ AYRI.. BİZ NEYİZ BURDA PEKİ:mad:
GİDERKEN ERMAN KILICI DA UNUTMA RIZA BEY:mad:
İş işten geçmeden Muhsin Hocaya acil GEL deme zamanı yaklaşıyor galiba...
benozgurr 26.05.2012, 19:45 ya gideceksen bi an once git hocam ki yolumuza bakalim ama eger ki istenmis olsaydin tayfuru gonderir gondermez seni alirlardi sen onlarin istedikleri biri deilsin eger seni alirlarsa sana sozlerini gecirecekleri icin ve paralari olmadigi icin bunlar olmazsa seni istemezler
Metal Gear 26.05.2012, 19:46 Her fırsatta İstanbul'a gitme hevesini söyleyen hocaya ve futbolculara sahip bir takımdan bir cacık olmaz..Taraftar bilinci olmaz,kültürü olmaz..Böyle anlayış olur mu?
burak58as553 26.05.2012, 20:01 Rıza hoca yerine en güvenilir isim Bülent Korkmaz olacak heralde..
redwhite 26.05.2012, 20:45 giden gider hiç kimse vazgeçilmez değildir sivasspor adı ve armasından başka
risale69 26.05.2012, 20:53 asparagas haberlere inanıp dolduruşa gelmeyin beyler.rıza hoca gitmeyecek bir yere.
Ferhat06 26.05.2012, 20:57 Adamın evi barkı İstanbulda, gitmek isteyebilir.Sivasa hoca mı yok.
58_SEMİH_58 26.05.2012, 21:04 Sivaslıyım diye övünen Sivasspor'u çalıştıran bir teknik direktör çıkıpta ikide bir olursa gideriz manasında açıklama yapıyorsa Sivas şehrine Sivasspor'u aşılamak çok zor.Kişiler her zaman gidicidir.Onlarca hoca geldi gitti ama Sivasspor hala ayakta.Sözleşmede de eğer öyle bir madde varsa yönetime de diyecek bir şey bulamıyorum.
Morten58 26.05.2012, 21:58 Rıza Çalımbay: "Beşiktaş'tan teklif almadım"
26 Mayıs 2012 Cumartesi 15:48:33 - trtspor.com.tr
Beşiktaş'ın başına geçtiği ve pazartesi günü imza atacağı iddia edilen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın transferi henüz net değil.
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/24-03-r%C4%B1za-%C3%A7al%C4%B1mbay.jpg
Tayfur Havutçu'nun ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile anlaştığı yönünde haberler gelmişti. TRT Spor'un edindiği bilgiye göre Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, henüz Kara Kartal'a transfer olmadı.
Deneyimli teknik adam, "Beşiktaş ile anlaşması halinde Sivasspor'a tazminat ödenmeyecektir" maddesinin olduğunu belirtirken, ancak transferi konusunda kimseyle görüşmediğini, Beşiktaş'tan da herhangi bir teklif almadığını ifade etti.
izmirliyigido 26.05.2012, 22:00 Git hoca gitt !.. Yatakta cilveleşirken aklı başkasında olan hatundan da erkekten de hayır gelmez. Al bohçanı git !..
İkide bir, bu tür açıklamaları yaparak aklını Bejeke'ye yoruyorsun, sonra da doğru dürüst bir transfer yapamıyorsun o yüzden.. Gitte 2. yarıyı göremeden kapının önüne koysunlar. Güle güle..
.
Bu habere inanmak istemiyorum.
Yeni yapılan sözleşmesinde "Beşiktaş ile anlaşması halinde Sivasspor'a tazminat ödenmeyecektir" maddesi varsa eğer,
Hem yönetime
Hem de Rıza hocanın Sivaslılığı hakkında söylenecek çok şey var elbette..
Ama şimdilik varsayımlar la yanlış şeyler söylememek lazım. Bekleyelim görelim.
Rıza hocanın sözleşmesine o maddeyi koymaya kim göz yumduysa kim koydurduysa Sivasspora ihanet etmiştir. Hoca gitsin gitmesin çok önemli değil ama " istediği an Beşiktaşa gidebilir" diye bir madde olabilir mi Allahaşkına adama gülerler.. Bu ne demektir arkadaş ya bu ; " sen istediğin dakika Beşiktaşa gidebilirsin sezon sonu, ortası, başı, ne zaman Beşiktaşın sana ihtiyacı olursa... BEN BURADA KULÜBÜMÜN, CAMİAMIN DEĞİL SENİN VE BEŞİKTAŞIN MENFAATİNİ ÇIKARINI GÖZETİYORUM" demektir . Kimse böyle bir sözleşmeye imza atamaz göz yumamaz kimse bu camiayı bu taraftarı yok sayamaz peşkeş çekemez.
Rıza hoca ptesi gider veya gitmez şu dakikadan sonra çok önemli değil. Ama kafasına karasevdası ve artık gizlemekten dahi gocunmadığı Beşiktaşı aklında iken şimdi teknik sorumlusu (!! ) ( birisi hatırlatsa fayda var) olduğu Sivasspora ne verebilir ki ???
Tamam Rıza hoca bizden birisi içimizden birisi memleketini sevdiğinden de şüphemiz yok ama sen bir takımın başındayken açık açık isterlerse giderim deyip nasıl bu camiayı incitirsin ?? Sen hazır bekliyosun ama asıl takımının gönlü ne zaman isterse o zaman emrine amadesin..
Kusura bakma hoca şu dakikadan itibaren sana ve o maddeyi içeren sözleşmeyi imzalatan sorumlulara karşı kimsenin-ya da en azından nacizane şahsımın küçücük güveni ve saygısı kalmamıştır
Allah yolunu açık etsin ....
Sivaslibey 26.05.2012, 22:56 Ne diyelim hayirlisi olsun. Besiktas bir an evvel alsinda bizde kurtulalim oda kurtulsun.
Riza hoca bu kadar kendini paralama. Isterlerse çik adam gibi gidiyorum de, bizim düsünecek koskoca bir camiamiz var. En azindan bizde teknik direktörümüzün kim oldugunu bilelim.
Metal Gear 26.05.2012, 23:02 Ben bir Sivasspor taraftarıyım.Ama her taraftar gibi benim de hayallerim var.Şu an layık olduğum takımı tutmuyorum.Ben de şampiyonuklar yaşamak istiyorum.Fırsat olduğunda ben de İstanbul takımlarını tutmak istiyorum..hatta bir arkadaşım kolumdan tutup gel sana İstanbul forması alacağım dese hiç düşünmem..
şarkışla 58 26.05.2012, 23:15 Hemen gaza geliyorsunuz arkadaşlar.Rıza Hoca yı hemen siliyorsunuz.Bir Hoca nın amaçları,hedefleri olması normal değil mi.bjk yi çalıştırmak istemesi normal.Gitmek isteyebilir.Bunda anormal birşey yok bence.
gelirken yanında Tshabalala yıda getirse ne güzle olur :)
[B]Böyle bir madde konmuşta olabilir konmamışta olabilir.
B]
Tesbitine saglik :))
fatih585858 27.05.2012, 02:35 Bir teknik direktörün, elbette futbol oynadığı, kaptanlık yaptığı bir kulüpte hocalık yapmak istemesi ve teklif aldığında gitmek istemesi gayet doğal. Lakin, ben anadolu kulübündeki görevime devam edeyim ne olur, ne olmaz belki beni istemezler, en azından şimdilik çalışmaya devam edeyimde işimi kaybetmeyeyim , teklif gelirse zaten sözleşmemde de serbest kalır maddesi var şeklinde hareket etmen hiç hoş bir davranış değil Rıza hoca. Yuvam dediğin bir kulübe böyle bir sözleşme maddesi teklif etmen ve önünde Türkiye kupası ve Avrupa ligi hedefi varken kritik haftalarda oyuncularda motivasyonu bozacak, bjk'ta çalışır mısınız? şeklinde ki her soruya genelde, tabiki çalışırım şeklinde cevap vererek hatalı söylemlerde bulundun. Ve nitekim çok güzel işler başardığın bir sezonu iki hedefe de ulaşamayarak kapattın. Allah yolunu açık etsin ne diyeyim.Yöneticilerde, böyle bir madde koymayı teklif eden bir hocayla o an yollarını ayırmayıp; 1 senelik daha sözleşme yaparak burada en büyük hatayıda onlar yaptılar. Aklı hep başka bir kulübü çalıştırmakta olan bir hocayla, bu saatten sonra devam etmekte hiç doğru olmaz. Artık bundan sonra, İnşallah yönetim bir daha böyle gereksiz sözleşmeler yapmazlar ve başarıya aç, sadece sözleşmesi bulunduğu kulübü düşünüp, çalıştırdığı takıma saygı duyacak bir hocayla anlaşırlar.
tykinik58 27.05.2012, 08:39 Bu haber maalesef doğru. Hatta dün akşam TRT 1 Teletex'te okuduğuma göre Beşiktaş ile anlaşmış Rıza hoca. Şu güne kadar Rıza hoca gözetiminde futbolcu ararken ve hatta Geckas'ın transferi de gerçekleşmesine bir adım kalmışken teknik direktör aramakla karşı karşıya kaldık. :mad:
engin2609 27.05.2012, 09:03 Sivaslıyım diye övünen Sivasspor'u çalıştıran bir teknik direktör çıkıpta ikide bir olursa gideriz manasında açıklama yapıyorsa Sivas şehrine Sivasspor'u aşılamak çok zor.Kişiler her zaman gidicidir.Onlarca hoca geldi gitti ama Sivasspor hala ayakta.Sözleşmede de eğer öyle bir madde varsa yönetime de diyecek bir şey bulamıyorum.
kardeşime katılıyorm her zaman agzından beşiktaş lafı düşmeyen bir hoca elbet gitmek istiyorsa gitsin kalması bize zarar vericektir ..
vatansivas 27.05.2012, 10:04 Riza çalimbayi gönderemese bu yönetim vede istifa etmese adam deyiller . Yönetim riza hocayi kov ondan sonra kendinizde gittin. Bi an önce yol alın hem yönetim hem riza hoca. Sivasspor kimsenin malı deyil yönetim artı riza hoca istifa. Böyle kepazelik görmedik Riza hocayi istanbuldan geldikten sonra göndermesseniiz adam deyilsiiniz.Sizde istifa ettin.
vatansivas 27.05.2012, 10:10 Yönetimi aciz olan tek klüb o da sivasspor, Açiklama yok taraftar desen çamiş,hocası desen ben oraya gidecem , biz sivaslilar neyin çoçuklarıyız arkadaş, yönetim riza hocayi göndermeseniz adam deyilsiniz. Adam olan memlektine laf söyletmez aciz duruma düşürmez.Adam olan hocayida gönderir kendide yol alir.GÖRÜNEN KİLAVUZ YÖNETİM ARTI riza çalimbayın sivassporla alaksı yok.Bi an önce giderler.
vatansivas 27.05.2012, 10:25 Riza hoca beşiktaş beşiktaş diye tutturuyo yönetimde göndersin . neyin ne olduğunu dünyanın kaç buçak olduğunu öğrenir riza çalimbay postalarsa yönetim. Ondan sonra kendide gitecek yönetim. Elin lazi trabzona laf söyletmiyo. trabzon yer üstünde kalmaz böyle olay oldumu.Riza çalimbay bi an önce postalanmalı yönetim kovamasanız açiz kalirsiniz.Açiklama yapamsanız yazık yani.
Çılgın Türk 27.05.2012, 10:40 Çalımbay ” Teklif geldiği için mutluyum “
Buyrun kendi agzindan dinleyin...
http://www.sportstv.com.tr/calimbay-teklif-geldigi-icin-mutluyum/
Çalımbay ” Teklif geldiği için mutluyum “
Buyrun kendi agzindan dinleyin...
http://www.sportstv.com.tr/calimbay-teklif-geldigi-icin-mutluyum/
dost kazığı diye buna denir herhalde.. :mad:
ünisivas 27.05.2012, 11:17 Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü ama...
İddialara göre Süper Lig'i bu sene istedikleri gibi tamamlayamayan Beşiktaş, yollarını ayırdığı Tayfur Havutçu'dan sonra yine eski futbolcusu olan Rıza Çalımbay ile el sıkıştı.
Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adamını buldu.
Beşiktaş Futbol Komitesi, 2005 yılında yaklaşık 8 ay Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini yapan Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.
ÇALIMBAY İDDİAYI YALANLADI
Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü ama Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
ATOM KARINCA ÇALIMBAY
Beşiktaş Yönetimi sır gibi sakladığı Rıza Çalımbay ismini pazartesi günü resmi olarak açıklaması bekleniyor
Yeni sezon öncesi Sivasspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Çalımbay, sözleşmesinde yer alan, “Beşiktaşla anlaşması halinde Sivasspor’a tazminat ödenmeyecektir” maddesini kullanarak, eski takımına tazminat ödettirmeden geri dönecek.
Beşiktaş Yönetimi sır gibi sakladığı Rıza Çalımbay ismini pazartesi günü resmi olarak açıklaması bekleniyor
http://www.sportstv.com.tr/yeniden-riza-calimbay/
muhsin hocayı getirirsen eline iyi bir transfer imkanı vermen gerekir keşke gelse dediğimiz beyefendi bir hoca rıza hoca giderse kesinlikle gelmeli
muhsin hocayı getirirsen eline iyi bir transfer imkanı vermen gerekir keşke gelse dediğimiz beyefendi bir hoca rıza hoca giderse kesinlikle gelmeli
Tabiki bir an önce gelmeli... Çünkü biraz hafızalarımızı yoklarsak hep zamansız geldiğinden, ekibini oluşturamadığından bahsediyordu Muhsin hocamız... İnşallah bir antrenör hoca değişikliğinde tercih Muhsin hoca olur. Kişiliğini siz bahsettiniz, futbol bilgisini zaten herkes biliyor.
burak58as553 27.05.2012, 12:25 Rıza hoca giderse kesinlikle başarılı olamaz.Neden mi?Beşiktaş krizde,yıldız oyuncuları buyuk ihtimalle satılacak.Kısıtlı bir bütçeyle başarılı olması zor.2-3 maç kazanamadığı zaman baskı altına girecek.Yine hakemlerden bahsedecek.Bence önümüzde ki sene Rıza hoca Beşiktaşa giderse sezonu bitiremez gibi...
ozledımeskıyı 27.05.2012, 12:35 Beşiktaşı adam mı zannediyor bunlar ? beşiktaşın mazisi olabilir ama devri geçti önümüzdeki 5 yıl beşiktaş hiçbir kulvarda başarılı olamaz
PETKOVİC 27.05.2012, 13:00 Hocamız yalanladı içiniz rahat olsun
ozledımeskıyı 27.05.2012, 13:06 Bir takıma ancak bu kadar saygısızlık yapılır diyorum.
yigidoyuzz 27.05.2012, 13:40 İşte Beşiktaş'ın yerli teknik adam adayları:
RIZA ÇALIMBAY: Listenin başındaki isim. Geçtiğimiz günlerde Sivas ile sözleşme uzatmış olsa da Beşiktaş'ın en önemli alternatiflerinden. Sivas ile yaptığı anlaşmada "Beşiktaş'a gitmesi durumunda serbest kalır" şartı bulunuyor.
Sporx Özel Haberi.
İnşallah böyle bir madde olayı yalandır buna inanmak istemiyorum.
Arkadsalar yazarsa yazsın giderse gitsin ya bu kadar gözunuzde buyutmenıze gerek yok Rıza hoca iyi teknik adamdır BULUNMAZDA HİNT KUMAŞI DEĞİLDİR..Herkes gider Sivasspor kalir..
Çılgın Türk 27.05.2012, 13:50 Riza hocanin dediklerini artik ezbere biliyoruz..
- Basit hata yapiyoruz, basit gol yiyoruz.
- Hakemlerden sikayet
- Bjk'nin bende yeri farkli, teklif gelirse neden olmasin vs.
Peki Mourinho'nin dediklerini okumak daha mantikli. Yöneticisi, taraftari, teknik direktörü, söylediklerinden birseyler ögrenebilir..
Bakin Italya,Ingiltere ve Ispanya futbolunu nasil kiyasliyor..
Teknik direktörlerde neyin olmasi gerektigini acikliyor..
http://www.htspor.com/futbol/haber/745582-futbolcular-cok-ozel-hayvandir
Rallim58 27.05.2012, 14:04 İşte Beşiktaş'ın yerli teknik adam adayları:
Sporx Özel Haberi.
Çalımbay'dan açıklama!
Sporx.com
Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü.
Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.
.........
Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, "Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını" dile getirdi.
Kendi haberini çürüten bir açıklama olmuş. Sporx sitesi bu haberi yapmadan önce biligi almak yerine, önce haberi yapıp sonra doğruluğunu araştırmaya girerek "derslik bir haber örneği" sergilemiştir.
Ortada bir yalancı, sahtekar profili çiziliyor, çizilen bu portrenin sahibinin kim olduğu yakında çıktığında ise kim ne cevap verecek bekleyip göreceğiz.
Çılgın Türk 27.05.2012, 14:22 Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, "Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını" dile getirdi.
Kendi haberini çürüten bir açıklama olmuş. Sporx sitesi bu haberi yapmadan önce biligi almak yerine, önce haberi yapıp sonra doğruluğunu araştırmaya girerek "derslik bir haber örneği" sergilemiştir.
Ortada bir yalancı, sahtekar profili çiziliyor, çizilen bu portrenin sahibinin kim olduğu yakında çıktığında ise kim ne cevap verecek bekleyip göreceğiz.
Ne alaka? Haberi yapan DHA.
DHA dan haber alan bir sürü site var.
Haber ciktindan sonra sporx ve diger siteler Riza hocaya ulasmis..
Rallim58 27.05.2012, 14:30 Rıza Çalımbay üzerien kurulan asperagas haberlerini tutturamayan basın şimide de Mustafa Denizli kozunu kullanmaya başladı.
teknik adamlarla yapılan görüşmelerden bir sonuç alamayan siyah-beyazlı yönetim, Mustafa Denizli ile hafta içinde bir araya gelerek tüm detayları konuştu ve 3 yıllık bir anlaşma sağladı.
http://kralspor.ensonhaber.com/mustafa-denizli-besiktasta-2012-05-27.html
Bu nedenle:
Her yazılan habere inanmamak gerekiyor, aksine malum site veya gazete sütunlarına eleştirilerimizi yazmamız gerekiyor.Hocamıza sahip çıkarak, terbiyesizce ortamı germeye çalışan haber yapan siteleri kınayıp, sivasspor.com site yönetimizden de bu ve buna benzer konuların kaldırılmasını dilerim.
Sivassporumuzun hocasının ve futbolcularının yıpranılmamasını isterim.
Rallim58 27.05.2012, 14:33 Ne alaka? Haberi yapan DHA.
DHA dan haber alan bir sürü site var.
Haber ciktindan sonra sporx ve diger siteler Riza hocaya ulasmis..
Canım kardeşim her yazılanı kendi sütunlarına taşımak ta aynı düşünceye katılmamnın bir başka yoludur.
Gelen her bilgi araştırılmadan, doğruluğu tesbit edilmeden balıklama haber yapılırsa böyle kontrpiyede bırakırlar...
Çılgın Türk 27.05.2012, 14:35 @Rallim58
Riza hocaya elestiri 3 nedenden.
1- Niye sadece bir sene sözlesmeni uzattin?
2- Niye madde koydurdun?
3- Her önüne mikrofan uzatana: "Besiktasin bende yeri farklidir, görev verilirse seve seve kabul ederim" aciklamasinadir!
Haberin dogru olup olmadigi önemli degil, burada diger noktalar önemli!
Ben Sivaspor'un basindayim, sözlesmemi yeni uzattim, butür dedikodular Sivasspor camiasini üzüyor diye bir aciklama yapsa kimse rahatsiz olmaz, Riza hocayi elestirmezdi!
Çılgın Türk 27.05.2012, 14:37 Canım kardeşim her yazılanı kendi sütunlarına taşımak ta aynı düşünceye katılmamnın bir başka yoludur.
Gelen her bilgi araştırılmadan, doğruluğu tesbit edilmeden balıklama haber yapılırsa böyle kontrpiyede bırakırlar...
Bu sitede daha bir kac gün önce Özel haber olarak Nicuale 90% Sivasspor'da haberi yapildi bir gün sonra yalanlama geldi... Haber beklemeyi sevmez, önce sunarsin sonra arastirirsin. Dogan Ajansi böyle bir haber yaparsa hic bir site önce arastirip sonra sunmaz. Önce sunar sonra arastirir..
Ama haberi kendileri yapmis olsaydi sana hak verirdim.
vatansivas 27.05.2012, 14:41 Rallim habere kızdiğimiz yok. Riza hocanın beşiktaşa giderim gelirse ayaklarından bıktık. Biz sivasliyiz sivaslının bunu dememezi lazim sözleşme varken. Biz sivaslilar kimin çoçuklarıyız acaba onun bunun çoçuklarımı. Hiç hoş deyil Hakeret etmiyorum Riza hoca bunu derse ben onu anlarım hiçe sayıyor sivası. Ben gurbetde sivassporu tutuyorsam saygısı olması gerek camiaya ya . Biz elin oğlu deyiliz .Sivasspor kimsenin malı deyil. Sivasspor ne kadar başarılı olursa göğüsümüz kabarıyor . Riza hoca vefasızlık ve vurdumdumazlık yapti, yönetimde aciz ,Ermanda dahil.Sivaslilara 3 sınıf muammele yapti. Para için her klübe gidebilir kimse bir şey demez. Ben şu anda sivassporun teknikdirektörüyüm kovulmadiğim süreçe gitmem demezi gerekirken açiklamalrı sivaslilari rençide etmiştir. Yönetimde beşiktaşa sen benim sözleşmeli adamımla nasıl konuşursun nasıl haber yaparsın demesi gerek.
Riza hocanin dediklerini artik ezbere biliyoruz..
- Basit hata yapiyoruz, basit gol yiyoruz.
- Hakemlerden sikayet
- Bjk'nin bende yeri farkli, teklif gelirse neden olmasin vs.
Peki Mourinho'nin dediklerini okumak daha mantikli. Yöneticisi, taraftari, teknik direktörü, söylediklerinden birseyler ögrenebilir..
Bakin Italya,Ingiltere ve Ispanya futbolunu nasil kiyasliyor..
Teknik direktörlerde neyin olmasi gerektigini acikliyor..
http://www.htspor.com/futbol/haber/745582-futbolcular-cok-ozel-hayvandir
.......* Masadaki Beşiktaşlılardan biri şöyle dedi: O zaman Beşiktaş’a gelirsiniz.
(Mourinho “Hayır” anlamında elini salladı.) Gelmem. Real Madrid’in üç eski teknik direktörü Toshack, Del Bosque ve Schuster Beşiktaş’a geldi, üçü de kovuldu. Dördüncü olmak istemem.
Beşiktaşa giden kovulur... İlgilenenlere duyurulur....
Rallim58 27.05.2012, 14:57 @Rallim58
Riza hocaya elestiri 3 nedenden.
1- Niye sadece bir sene sözlesmeni uzattin?
2- Niye madde koydurdun?
3- Her önüne mikrofan uzatana: "Besiktasin bende yeri farklidir, görev verilirse seve seve kabul ederim" aciklamasinadir!
..........
Ben Sivaspor'un basindayim, sözlesmemi yeni uzattim, butür dedikodular Sivasspor camiasini üzüyor diye bir aciklama yapsa kimse rahatsiz olmaz, Riza hocayi elestirmezdi!
Rallim habere kızdiğimiz yok. Riza hocanın beşiktaşa giderim gelirse ayaklarından bıktık. Biz sivasliyiz sivaslının bunu dememezi lazim sözleşme varken. ................. Ben şu anda sivassporun teknikdirektörüyüm kovulmadiğim süreçe gitmem demezi gerekirken açiklamalrı sivaslilari rençide etmiştir. Yönetimde beşiktaşa sen benim sözleşmeli adamımla nasıl konuşursun nasıl haber yaparsın demesi gerek.
Söylediklerinize katılıyorum. Benzer gerekçelerden bahsetmesi gerektiğini ben de belirtiyorum. Hatta uzatılan mikrofonlara "Ben Sivassporun başındayım ve sözleşmemi de henüz uzatmışken bu tür haberlerin dedikosu bile çok çirkin, en hafifinden ayıptır. Memleketime ve onun cefakar yiğidolarına, yönetimine saygıszılıktır" şeklinde açıklamsının daha doğru olduğundan hepimiz dem vurduk, durduk.
Her mikrofon uzatıldığında " BJK ile çalışmak benim için onurdur gururdur" derse, bu tür haberlere zemini de maalesef kendisi hazırlamış oluyor.
Kısaca yanlış tavırları olmuştur ama öyle ya da böyle; hocamız olmasından dolayı sahiplenip, yıpratılmamasını isterim.
Besyo_cu 27.05.2012, 15:12 Bu sitede daha bir kac gün önce Özel haber olarak Nicuale 90% Sivasspor'da haberi yapildi bir gün sonra yalanlama geldi... Haber beklemeyi sevmez, önce sunarsin sonra arastirirsin. Dogan Ajansi böyle bir haber yaparsa hic bir site önce arastirip sonra sunmaz. Önce sunar sonra arastirir..
Ama haberi kendileri yapmis olsaydi sana hak verirdim.
Yanlışınız var.
Özel Haber olarak Doğa ve Erhan transferi verildi, ve sonraki günlerde yönetim ve hoca tarafından özel haberimiz doğrulandı, Niculea haberi ise kaynak belirttiğimiz gibi Fanatik gazetesinin haberiydi...
Çılgın Türk 27.05.2012, 15:28 Yanlışınız var.
Özel Haber olarak Doğa ve Erhan transferi verildi, ve sonraki günlerde yönetim ve hoca tarafından özel haberimiz doğrulandı, Niculea haberi ise kaynak belirttiğimiz gibi Fanatik gazetesinin haberiydi...
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34303
Eğer yarın hoca beşiktaşa gitmezse bu hocanın yaptığı yanlışı ve kırdığı rencide ettiği Sivasspor camiasına vefa borcundan değil beşiktaşın rıza hocayı istememesinden olacaktır
Yarın ola ki bu haberden sonra kimse hocaya helal olsun demesin ...Hoş kalsa bide sezon ortasında beşiktaş kötüye giderse hoca değişikliğinde rıza çalımbayı getirelim dedikleri an hocasız kaldık demektir . Ne de olsa sözleşmede Beşiktaşın menfaatlerini kollayan bir madde var.
Hiç kimse çıkıp bu maddeyi savunamaz, hiç kimse başka bir kulüpte böyle bir madde koydurmaz koydursa da taraftar sorumlulardan hesap sorar ama bizde maşallah dert çekmeye alışkın taraftar var bunu da sineye çeker..
Ermanı da istediğnin başka oyuncu varsa çekinme hoca y kadir, navratil, murat akça çekinme al yanına yok pahasına götür.
Dolayısıyla bu sene bizim başarılı olmamız kadar beşiktaşın da başarılı olması için dua etmemiz gerekecek
Biz senin kariyerin dolayısıyla beşiktaşa gönül vermene saygı duyduk, ama sen bu kadarını yapamazsın, kişisel gönül bağın nedeniyle koca bir camiayı rencide edemezsin böyle bir hakkın yok. Bu takım başarının en büyüğünü de dibe vurmayı da gördü. Sen gidersin başkası gelir
Ama eğer gidersen de sakın ha sivastan vefasızlık gördüm nankörlük gördüm demeyesin.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34303
Değerli arkadaşımız.. Bu tarz haber ana başlıklarını sende açabilirsin... Editörlerimizin açtığı haberler değildir bunlar.. Örneğin sizin konu açma yetkiniz varsa sizde Siphiwe Tshabalala Sivassporda diye bir konu açabilirsiniz. Buda Doğu Bey adlı üyemizin bir haberidir.
Bilgilerinize....
eyuphulagu 27.05.2012, 16:13 Biraz önce ntv de bjk Samet AYBABA ile anlaştı haberi son dakika olarak geçildi..
eyuphulagu 27.05.2012, 16:19 Kartal'da en güçlü aday Aybaba
Beşiktaş Yönetimi, başta Almanlar olmak üzere, görüştüğü yabancı hocalardan bir bir vazgeçti.
Kimisinin yüksek maliyeti kimisinin ise isim olarak camiayı tatmin etmeyeceği görüşü nedeniyle geri adım atan Siyah- Beyazlılar, ibreyi yerli isimlere çevirdi. Fikret Orman başkanlığında çalışmalarını yürüten yöneticiler, sonunda tecrübeli hoca Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. Gaziantep’le mukavelesi devam eden Hikmet Karaman ve Sivasspor’un başında bulunan Rıza Çalımbay ile anlaşma sağlanamaması üzerine temasa geçilen Samet Aybaba’yla imza aşamasına gelindiği, kalan küçük pürüzlerin de çözülmeye çalışıldığı kaydedildi.fanatik.com.tr
Morten58 27.05.2012, 16:35 Teknik direktör arayışlarının sürdüğü Beşiktaş'ta yönetim kurulu Türk futbolunu ve takımı yakından tanıyan birini takımın başına getirmek istediğinden yerli çalıştırıcı üzerinde duruluyor.
Rıza Çalımbay, Hikmet Karaman, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam gibi isimlerin de gündeme geldiği belirtilen siyah beyazlı yönetimde Mustafa Denizli isminin ön plana çıktığı öğrenildi.
Hem yönetimdeki bir çok ismin hem de camianın daha önce de siyah beyazlıları çalıştıran Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesini istediği belirtildi.
Mustafa Denizli üzerinde yoğunlaşan siyah beyazlı kulübün transfer komitesinin önümüzdeki günlerde tecrübeli teknik adam ile masaya oturacağı ve takımın başına geçmesi için teklif yapılacağı öğrenildi.
Siyah beyazlı kulüp teknik direktör sorununu çözmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verecek.
http://www.ligtv.com.tr/haber/tum-yollar-denizliye-cikiyor
Bu ne bo.. tan bir takımmış be. Bulun nerden buluyorsanız hocanızı, cehennemin dibinden bulun, yeter artık nedir bu ist. takımlarından çektiğimiz be :mad:
B.DUMANLI 27.05.2012, 16:42 Birkez gövde gösterisi yapti,basarisiz oldu.Demirören biz hocamizin arkasindayiz dedi,haftasina kalmadan kagitlarini eline verdiler.Riza hoca bu kadar unutkanmi.Ridvan´ada Fenerbahce ayni seyi yapti,Ridvan Fenerbahce´de teknik direktörlük yapmayacagini beyan etti. Besiktas´ta oynamak baska orada teknik direktör olarak calismak baska.Atesten bir gömlek.Bunlari bile bie kendini atese atmak istiyorsan lütfen birkez daha o atesten gömlegi giy,ama Sivas´a asla teknik direktör olarak gelme.Biz basarisizliklarin ,basarilara cevrilecegi arena degiliz.
Rıza hocam seni çok seviyorduk ama yanlış yaptın. Yiğidonun gözündeki sevgini , sempatini bir kalemde silip attın. Bu konuda yönetimde sessiz, bir acizlik içinde. Bu saatten sonra Rıza hocadan bize hayır gelmez. En kısa zamanda yeni bir hoca getirilmeli.
sivasfutbol 27.05.2012, 17:25 Rıza hocam seni çok seviyorduk ama yanlış yaptın. Yiğidonun gözündeki sevgini , sempatini bir kalemde silip attın. Bu konuda yönetimde sessiz, bir acizlik içinde. Bu saatten sonra Rıza hocadan bize hayır gelmez. En kısa zamanda yeni bir hoca getirilmeli.
doğru söze hacı emmin ne desin..
vatansivas 27.05.2012, 17:25 Bu yönetiçiler ne işe yariyo jimnastik klübüne hayrola arkadaş yeni sözleşme imzaldım etik deyil yaptiğin ne oluyor arkdaş diyende yok gazetecilere firca atanda yok. Ne biçim anlayiş bu gazetelere hayrola ne açiklamsı yapiyon diye bi açiklama yapilir hayrola bi yerdenmi korkuyonuz. Riza hoca pazartesi gitmese sen kovacan yönetim . Ermanıda kovacan çatlak sesleri ayıklamadınmı birliktelik çatlak sesler devam eder. Birlik beraberlik ve sevgi saygı başariyı getirir. Hakemlere laf söylemeyen yönetimden ne olur. yasakmı var konuşma yasağimi.
vatansivas 27.05.2012, 17:30 Ben bir daha sivassporu desteklemiyorum spoRla artık işim yok. Futbolla yatip kalkmayacm.Ne halleri varsa görsünler umrumda deyil tarfatar filan deyilim milli takım dahil maçlarini takip edmeyecem.Böyle yönetim böyle teknik direktör böyle taraftar olmaz.
Morten58 27.05.2012, 17:32 Ya biz istersen Galatasaya git Teknik Direkör olarak herseye saygi duyariz ama o özel anlasma beni hasta etti o özel anlasma olmasaydi tamam derdim ama bukadar ucuz Takim degil Sivasspor sy RIZA Hocam!
Böyle bir madde doğrumudur bu siteden yönetime bu konu ile ilgili acıklama yapması yönünde baskı yapılmalıdır.Eğer böyle bir madde varsa da yönetim ve hoca camiadan özür dilemelidir.Bunlar olmazsa camiaya yapılan bu küçültücü tavır yüzünden gerekli küçültücü tavır hem yönetime hem de hocaya karşı uygulanmalıdır.Küme düşmekten daha beter bir durum bu ikinci sınıf takım muammelesi.Hem de yapanlar yönetim ve hoca hem de hepsi Sivaslı.Nasıl iş.Şaşkınım.
Karakter tanımı benim için, öncelikle doğduğun hem de doyduğun yere saygıdır.Bunu yapmazsan kim karaktersiz derse,bunu göze alacaksın demektir.
yigidoss 27.05.2012, 18:25 Hocaya sallamaya yer arıyorsunuz var ya. ismi geçen hocalardan biri Rıza Hoca. Acaba diğer ismi geçen hocaların çalıştırdığı takımların taraftarları da bizim gibi ortalığı velveleye veriyorlar mı. Ben Rıza hocanın yerinde olayım bir dkika durmam giderim. tabii adam gibi bir sözleşmeyle
okan3336 27.05.2012, 18:26 bu haber doğrumu bilmem ama bjk mustafa denizliyi istiyormu hemde lig tv yazıyor
http://www.ligtv.com.tr/haber/tum-yollar-denizliye-cikiyor
eyuphulagu 28.05.2012, 20:40 AJANSSPOR ÖZEL HABER:
Beşiktaş'la anlaştı mı?
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı..
Son günlerde hakkında Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile herhangi bir anlaşmanın olmadığını söyledi.
Çalımbay, “Onları kendi kendilerine çıkarıyorlar, bir anlaşma yok şu anda" dedi. Sivasspor ile 1 yıllık şartlı mukavele imzaladıklarını kaydeden Çalımbay, takımın yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’dan itibaren Bolu’da başlayacağını söyledi.Kaynak:Ajansspor.Com.. .28.05.2012..Saat:14.30
eyuphulagu 28.05.2012, 20:46 Bir haber de FANATİKTEN...
'Sivas'ta işim bitmedi'
İsmi Beşiktaş ile anılan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay net konuştu
Siyah-Beyazlılar’la hiç görüşme yapmadığını belirten Çalımbay, “Ben şu anda Sivasspor’dan başka bir şey düşünmüyorum. Yeni sezon öncesi transferini düşündüğümüz isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Geçtiğimiz sezonun üstünde bir başarı istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sivasspor’la hedeflediğim başarılar var. Bunları gerçekleştirmek istiyorum. Dediğim gibi, Beşiktaş’la görüşmedi. Görevimin başındayım” açıklamasında bulundu.Kaynak:FANATİK.COM.TR
eyuphulagu 28.05.2012, 23:58 Kafama takılan bir şey var:BJK kulübü hocayla anlaşmadan transferler yapıyor;hem de 3 tane genç oyuncu alındı..Bu biraz tuhaf değil mi?Bucadan Emre ve başka bir genç oyuncu ve de G.birliğinden Mehmet adlı bir orta saha..Acaba bu oyuncuları kendi kafalarına göre mi alıyorlar;yoksa mesela genç oyuncuları seven,oynatan tecrübeli bir hocayla anlaştılar da onun tavsiyeleri ile mi oyuncu alıyorlar?Büyük takımaların işine akıl sır ermez;sağ gösterip sol vururlar...Bundan 1-2 hafta önce Rıza Hocanın yaptığı açıklamalarda hep Bucasporda oynayan oyuncuların ismini vermesi;sivassporun da bu oyunculara talip olduğunun basında yer alamsı ve sonrasında Emre ve diğer Buca lı genç oyuncunun bjk ile anlaştığının borsaya bildirilmesi...Bunlar tesadüf de olabilir..Ama canım bende ne kadar yorum ypıyorum böyle;tesadüf canım tesadüs..Yarın veya bir kaç içinde bu sorunun da cevabını alacağız..Şunu da söyleyim;kim hangi anketi yaparsa yapsın hiç bir bjk lı şu aşamada Rıza Çalımbay'a hayır diyemiyor;bir kaç çatlak sesin dışında...Çarşının sitesinde bile Rıza Çlımbay ı destekleyen çok sayıda görüş ve yorum var..Ama yine de onlar da çok temkinli;önümüzdeki saatler de belki de bjk nın yeni hocasıyla tanışmış olacağız;bakalım bu Rıza Hoca mı yoksa başkası mı?
Çılgın Türk 29.05.2012, 00:28 Fikret Orman yeni hocalarini cuma günü aciklayacaklarini söyledi.
Bakalim kim olacak..
Rallim58 29.05.2012, 10:26 Bir haber de FANATİKTEN...
'Sivas'ta işim bitmedi'
İsmi Beşiktaş ile anılan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay net konuştu
Siyah-Beyazlılar’la hiç görüşme yapmadığını belirten Çalımbay, “Ben şu anda Sivasspor’dan başka bir şey düşünmüyorum. Yeni sezon öncesi transferini düşündüğümüz isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Geçtiğimiz sezonun üstünde bir başarı istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sivasspor’la hedeflediğim başarılar var. Bunları gerçekleştirmek istiyorum. Dediğim gibi, Beşiktaş’la görüşmedi. Görevimin başındayım” açıklamasında bulundu.Kaynak:FANATİK.COM.TR
Geçmiş ola....
Zamanında yapılması gereken açıklama, yoğun tepki sonrası yapıldı...
58MUAMMER58 29.05.2012, 20:38 ARTIK ŞU HOCA meselesinin kapanması lazım kabak tadı vermeye başladı transferlere yoğunlaşılmalı zira çok zor bilig bizi bekliyor biz bjk ile uğraşırken şimdide kasımpaşalı yöneticilerde rıza hocaya göz koydu hiç belli olmaz hocamızın işi evi düzeni istanbulda yönetimde güçlü parayıda bizden fazla verirler oraya gidersede şaşırmam
şarkışla 58 29.05.2012, 22:38 Benim tahminim Rıza Hoca bjk ye gidecek
Çılgın Türk 30.05.2012, 11:31 UEFA dan BJK'ye bir yil men cezasi geldigi icin bence yeni hocalari %99 Samet Aybaba olacak...
Çılgın Türk 30.05.2012, 13:18 SON DAKIKA | Besiktas'tan sonra Bursaspor ve Gaziantepspor da Avrupa Kupalari'ndan 1 YIL MEN edildi.
Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbol Gündemi'ne konuk olan Çalımbay, Beşiktaş iddialarını ve gelecek planlarına dair bir konuda merak edilenleri cevapladı.
"BEŞİKTAŞ İÇİN ÖZEL MADDE YOK"
Sivasspor'da çok iyi bir yönetimle çalıştığının altını çizen Rıza Çalımbay, "Birkaç yerden teklif geldi. Ama hiç bir teklifi kabul etmedim. Yönetimimiz 'Hocam artık yeni sözleşmeye imzayı atalım' dedi. Ancak ben de; Beşiktaş gibi özel durumlar olmayacağı sürece Sivasspor'u bırakmayacağımı söyledim. Asbaşkımız Erdal Sarılar da 'Beşiktaş'tan teklif gelirse önün açık' dedi. Sözleşmede öyle özel bir madde falan yok. Sadece yönetimle karşılıklı güven ilişkimiz var." ifadelerini kullandı.
"ÇOK BÜYÜK BİR TEKLİF ALDIM"
Sivasspor'un yerinin kendisi için her zaman ayrı olacağını belirten Çalımbay, "Maçlar oynanırken çok büyük bir teklif geldi. Belki de kariyerim için çok önemli bir teklifti. Ben o teklifi de kabul etmedim. Benim burada işim parayla falan değil. Huzur içinde çalımak istiyorum. Bu yüzden Sivas benim için çok önemli" diye konuştu.
"TEKLİF GELECEKSE BİR AN ÖNCE GELSİN"
Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadığını söyleyen Rıza Çalımbay, siyah beyazlı kulüpten teklif gelmesi halinde neler yapacağını da şu sözlerle açıkladı:
"Bu iş olacaksa bir an önce olması gerekiyor. Çünkü benim Sivas'ta çok büyük sorumluluğum var. Ben Sivas'ı 2. plana atamam. Ama Beşiktaş da benim futbola başlayıp bıraktığım, benim için ayrı bir yer."
ligtv
bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı gidecekse gitsin kalacaksa kalsın her yerde her ortamda bir beşiktaş muhabbeti tutturmuş gidiyor rıza hoca böyle olmaz ya gitsin biran önce yada kalıp işini yapsın taraftarda rahat etsin kendide
Çılgın Türk 01.06.2012, 14:21 RC: Erman iyi bir yere giderse gurur duyariz :rolleyes:
Hoca böyle derse oyuncusu hak ettigim yerde olmak isterim demesi normal degil mi?
akkara58 01.06.2012, 14:24 defol gitt de kurtulalım yaa 1 aydırr bıktık kendini morinyo sanıyorr
58hayati 01.06.2012, 14:25 yönetime ve rıza hocaya güvenimiz tam...biran önce netlik kazanır umarım..
yorumcuyuz 01.06.2012, 14:28 bizim gelecek diye planımız yok mu? Yönetimde bir şey demiyor nasıl bir iş bu anlamadım gitti...
Çılgın Türk 01.06.2012, 14:31 Çalımbay mesajı gönderdi!
http://www.ligtv.com.tr/haber/calimbay-lig-tvden-mesaji-gonderdi
sağ gosterıp sol vurmayi bırak artık hoca,sıvasspor kulubu alibanın çiftliği değıl,
PETKOVİC 01.06.2012, 14:36 cok büyük teklif almış. guardiolanın yerine rıza hocayı mı istiyorlar?
defol hoca defol. adam resmen alın artık beni diyor ya . sabırsızlanıyor gitmeye beşiktaşa.
aklı beşiktaşta kendisi ne kadar SİVASSPOR' DA olabilirki ...
SİVASSPORU BIRAK DA NE HALT YAPACAKSAN YAP RIZA ÇALIMBAY..:mad:
kabak tadı vermeye başladı hocaa böyle yaparak kendini bitiriyorsun.
YİĞİDO EMİR 58 01.06.2012, 14:43 yazık tek kelimeyle yazık... böyle giderse bu sene düşmemeye oynarız hoca kararını ver saygınlığını imajını yitirme yoksa SİVASLI AFFETMEZ
Güzel konuşmuş ama yine beşiktaşla bitirmiş.
Rıza hocamıza olan sevgim beşiktaş beşiktaş dedikçe azaldı bitme noktasına geldi..
yorumyapıyombenya 01.06.2012, 14:55 "TEKLİF GELECEKSE BİR AN ÖNCE GELSİN"
"Bu iş olacaksa bir an önce olması gerekiyor. Çünkü benim Sivas'ta çok büyük sorumluluğum var. Ben Sivas'ı 2. plana atamam. Ama Beşiktaş da benim futbola başlayıp bıraktığım, benim için ayrı bir yer."
ligtv
Yeter be yeterrrrrrrrrrrrr, birisi Rıza Çalımbay'a sivasspor teknik drektörü olduğunu hatırlatmalı hala beşiktaş diyip duruyorsun artık bende değerin ve saygın hiç yok
SivasSpor.Com 01.06.2012, 15:05 http://www.sivasspor.com//images/stories//2012/hoca/1.rizahoca5858.jpg
Rıza Hoca her mikrofona Beşiktaş diye konuşmaya ne yazık ki devam ediyor.
Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbol Gündemi'ne konuk olan Çalımbay, Beşiktaş iddialarını ve gelecek planlarına dair bir konuda merak edilenleri cevapladı.
"BEŞİKTAŞ İÇİN ÖZEL MADDE YOK"
Sivasspor'da çok iyi bir yönetimle çalıştığının altını çizen Rıza Çalımbay, "Birkaç yerden teklif geldi. Ama hiç bir teklifi kabul etmedim. Yönetimimiz 'Hocam artık yeni sözleşmeye imzayı atalım' dedi. Ancak ben de; Beşiktaş gibi özel durumlar olmayacağı sürece Sivasspor'u bırakmayacağımı söyledim. Asbaşkımız Erdal Sarılar da 'Beşiktaş'tan teklif gelirse önün açık' dedi. Sözleşmede öyle özel bir madde falan yok. Sadece yönetimle karşılıklı güven ilişkimiz var." ifadelerini kullandı.
Sivasspor'un yerinin kendisi için her zaman ayrı olacağını belirten Çalımbay, "Maçlar oynanırken çok büyük bir teklif geldi. Belki de kariyerim için çok önemli bir teklifti. Ben o teklifi de kabul etmedim. Benim burada işim parayla falan değil. Huzur içinde çalımak istiyorum. Bu yüzden Sivas benim için çok önemli" diye konuştu.
"TEKLİF GELECEKSE BİR AN ÖNCE GELSİN"
Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadığını söyleyen Rıza Çalımbay, siyah beyazlı kulüpten teklif gelmesi halinde neler yapacağını da şu sözlerle açıkladı:
Lig Tv
Besyo_cu 01.06.2012, 15:12 Başkanımızın mahkeme koridorlarında kendini ve Sivasspor'u savunduğu şu zor günlerde takım olarak kenetlenmek yerine Rıza Hocamız hala Beşiktaş diye konuşmaya bildiğini okumaya devam ediyor.
Eğer hala şu takımın az da olsa değeri, saygınlığı kaldıysa derhal Rıza Hoca ile yollar ayrılmalı. Artık YETER ! ! !
risale69 01.06.2012, 15:15 mesele para meselesi olsa kızmakta haklısınız ama beşiktaş rıza hocanın kara sevdası. bu yüzden anlayışla larşılamak, şayet giderse de saygıyla karşılamak lazım.
Allah Allah neymiş hocam bu çok büyük teklif ..
bu işin iyice b*ku çıktı.
İSTİFA ET DE YAPTIĞIN AÇIKLAMALAR BİZİ BAĞLAMASIN RIZA EFENDİ..
HababamHa 01.06.2012, 15:20 110 yıllık tarihini avrupa yasağı alarak taçlandırmış bi takıma ne yüzle gideceksin hocam.
Sivasspor gibi şanlı bir kulübün sözleşmeli hocası halan beşiktaş beşiktaş diyorsa biran önce sözleşme fesedilip yollar ayrılmalı.
Bu ne arkadaş memleketimizin insanı dedikçe o hala inadına beşiktaş diyor.
ankastre 01.06.2012, 15:27 hocam hocaaaaamm, herkes biliyor gönlünde düşüncende her yerinde beşiktaş var
ama delikanlıca çık ve deki
"arkadaş ben şu anda sivassporun başındayım hemde yeni sözleşme imzaladım, sivasspordan başka kulüp konuşulacaksa ben yokum. hem sivasa hemde sivasspora hainlik, çirkeflik,kalleşlik yapmış olurum"
deseydin sivaslı yiğidolar seni baştacı ederdi.
ama çok ayıp ediyorsun bunu bilesin. arkadaşın biri yazmış, yakında manşetlerde, sivaslı çalımbay sivasa çalım attı görürsek kimse aşaşırmasın.
herkes ne yaparsa kendine yapar.
ankastre 01.06.2012, 15:32 rıza hoca kafasına beşiktaşı kazıkla çakmış daha durmaz bunu bilerek başka hocayla konuşmak lazım
ama geleceğini düşünüyomda çarşı ile neler yaşıyacak neler sezonu zor bitirecek
hollywarnrvn 01.06.2012, 15:33 Hocamızın aklı Beşiktaş'ta futbola başlayıp bitirdiği yer onun için çok özel bir kulüp Rıza Hoca için fakat Sivasspor taraftarı olarak bizi tedirgin ediyor , bir an önce herşeyin netleşmesi lazım , gönlüm bizi bırakmamasından yana.
okan3336 01.06.2012, 15:41 arkadaşlar tamam dogru söylüyorsunuz ama rıza hocamız için çok değerli bir kulup bjk o yonden bakmak lazım ha bizim yonetim de bu işe bir el atmalı bizde çalışacaksak çalışalım yoksa yolumuza bakalım
Metal Gear 01.06.2012, 15:44 ""Zaman zaman takip ettiğim,ancak son günlerde fazla bakamadığım “sivasspor.com” taraftar sitesinde bazı Yiğidoların beni eleştirdiğini söylediler. Konu “ Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’l adının anılmasıymış” Şimdi diyeceksiniz ki “ Bunun seninle ne alakası var?” Doğru ,ilk duyduğumda ben de öyle dedim. Benimle alakası şöyleymiş! Rıza Çalımbay’ın adı Beşiktaş’la anıldığı halde,benim bu konuyu eleştirmememmiş! Ya arkadaşlar, tabi ki her türlü eleştiriye saygı duyarım. Ama bazen de,öyle eleştiriler yapılıyor ki (tıpkı bu konuda yapıldığı gibi) sırf eleştiri yapılmak için eleştiri yapılıyor. İşte bu olmuyor. Bu eleştiriyi yapan arkadaşlara şunu sormak lazım. “ Beşiktaş’la adı geçen Rıza hoca defalarca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu yetmedi Sivasspor yönetimi açıklama yaptı.Bunlarda yetmedi,Sivasspor’la Rıza hoca resmi mukavele imzaladı. Arkasındanda Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da açıklama yaparak Rıza Çalımbay’ın gelecek sezonda Sivasspor’un başında olduğunu,ayrıca “ Anlaşmasında “Beşiktaş’a gider “diye bir şeyin olmadığını söyledi. Bir hatırlatma daha yapayım. Bundan birkaç ay önce Rıza hocanın adı yine Beşiktaş’la anıldığı zaman bu konuyla ilgili köşe yazısı yazıp, Rıza Hocanın Sivasspor’a vefa borcu ve Sivaslı olduğunu belirtip gitmesi gerektiğini dile getirmiştim. Arkasından yardımcılarından Bülent Albayrak hoca arayıp “ Aşkolsun Abdullah,sendemi bu tür asparagas haberlere inandın! Sivasspor’dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil”demişti. Rıza hocayla ilgili haberler o günden sonrada devam etti. Bunların doğru olmadığını bildiğim için eleştiri yapmadım,daha doğrusu ciddiye almıyorum. En yetkili ağızlar “ Böyle bir şey yok” dedikten sonra benim varmış gibi kabul edip,hocayı yada yönetimi eleştirmem doğru olur mu?""
Abdullah YİĞİT'i Erman ve Rıza Hoca konusunda yazı yazmadığı için eleştirmiştim.O da böyle bir cevap yazmış benle aynı doğrultuda eleştiride bulunanlara.Kendisi daha neyi eleştirdiğimizi bile anlayamamış bile.Kendisinden hayır gelmeyecek anlaşılan..
Rıza Hoca ve Erman bu takımdan gönderilmeli.Geçen seneki FB maçıyla çoğu insanı Sivasspor'dan soğuttunuz,azıcık sevgi bıraktınız gönüllerde..Bırakın o yaraları sarmayı üstüne tuz biber bile ekiyor yönetimimiz.Açık söylüyorum Sivasspor her geçen gün itibarını sıfırlayan,büyümeye değil küçülmeye doğru ilerleyen birkulüptür artık!
ya cek git 8tasa, yada sivassporumuzun basarisini dusun..!!! herseyde korcan gibi besiktas diyeceksen zaten git, yeter artik...:mad:
cılgınsivas58 01.06.2012, 15:47 güle güle bu nasıl bir bjk sevdası böle anlamıyom yav
FEDAKARLIK YAPARIM.
Sportstv’ye konuşan Rıza Çalımbay, “Beşiktaş ile imza aşamasına gelmiş hiçbir şey yok. Beşiktaş’tan böyle bir teklif geldiği için ben de mutluyum, böyle bir şey çıktığı için.. Böyle bir şey olursa oturur konuşuruz, çünkü Beşiktaş’ın bizde yeri apayrı. Seve seve görev yaparız” diye konuştu.
İmza haberinin basında çıktığını ve yöneticilerle iletişimde olmadığını da ifade eden Çalımbay, "Beşiktaş ile imza aşamasına geldiğim yazılmış. Şuanda böyle bir şey yok. Ancak dediğim gibi Beşiktaş'ın yeri bizde apayrı, böyle bir şey olursa her türlü fedakarlığı yaparım" dedi.
Bu arada Çalımbay'ın, Sivasspor'da görev almasına karşın Beşiktaş'a olumlu sinyaller göndermesi ve "Böyle bir teklif geldiği için mutluyum" ifadesini kullanması ise farklı imalara çekilebilecek türdendi.
Ajansspor 26 Mayıs 2012
Kizilirmak58 01.06.2012, 15:56 sus be hoca sus ! sevgini kaybediyorsun . sevgili mecnun başkanım sustur şunu yada kov gitisn. kimse sivasspordan yiğidodan büyük deil ....
Çılgın Türk 01.06.2012, 16:03 Radyospor'u acin Riza hoca Radyaspor'da
Defol git artik biktik senden de asigi oldugun besiktasindan da. En kibar tabirle defol git bir camiaya bu kadar saygisizlik olmaz bu kadari yapilmaz yeter.
Bi an once git sende kurtul bizde kurtulalim
Ahmet1658 01.06.2012, 16:09 Bu ''adamcık'' çok sıktı. Bunu yönetim hemen yarın postalamazsa ayıp eder. Hikmet Karaman kadar olamadı , Samet Aybaba kadar da olamadı. Kapıdan kovulduğu yere bacadan girmeye çalışan yüzsüzün biri bu . Bu kadar yeter artık. Kimse sivası kullanamaz. Sen sivas'a geldiğin zaman senin başarılı olman için dua etmiştim . Değmezmişsin. Seni Eskişehirliler yuhaladığı ve postaladıkları günden bugüne Eskişehirspor'a ve Eskişehir'e gıcık olmuştum, yanlış yapmışım . Özür dilerim Eskişehir. Siz bizden daha akıllısınız ki bunu hemen postaladınız. Sizi şimdi daha iyi anlıyorum.
aturk_5834 01.06.2012, 16:28 Yapılan açıklamanın özeti şu : Rıza hoca beşiktaşa mesaj gönderiyor beni alacaksanız hemen alın. Sonradan gidersem Sivassporun düzenini bozup gitmiş olurum diyor
vay anasını satayım ne beşiktaş sevdasıymış bu, gidiceksen gitbe hocam, sivassporumuza hoca mı yok.
risale69 01.06.2012, 16:42 lafım rıza hocaya defol git diyenlere: bu kadar mı nankörsünüz.
sanki adam sezonun ortasında takımı bırakıp gidecekmiş gibi tepki veriyorsunuz.
adam sivasın en zor zamanında risk almış, takımı düşmekten kurtarmış.
geçen sene oynattığı futbol ortada.böyle mi teşekkür ediyorsunuz.
rıza hocanın adamlığını, sivaslılığını bilen biliyor.futbolunuz batsın sizin.
defol gitt de kurtulalım yaa 1 aydırr bıktık kendini morinyo sanıyorr
evet morinho değil ama ülkemizde morinho yu yenen tek teknik adam. denizlisporda iken.
FirtinaK 01.06.2012, 16:58 Sanki Besiktas´tan güzel bir teklif bekliyor gibi bir hali var. Umarim yaniliyorumdur. Artik karar verse gidiyorum veya kaliyorum diye iyi olur, o zaman yönetim ona göre isine bakar.
ne istiyorsun daha hocam sirtimizda mi goturek seni hayret yavgitmek istiyorsan aha kapi iste sapi
benozgurr 01.06.2012, 17:04 hocam besiktasi istemiyorum diye diye kendini dile dusuruyor ayaga dusuruyor
sivasfutbol 01.06.2012, 17:09 yalvar yalvar belki beşiktaşa alırlar yazıklar olsun defol git yeter artık
burak58as553 01.06.2012, 17:23 Artık bu saatten sonra Rıza hoca kalsa bile başarılı olma ihtimali çok az..
yigidoyuzz 01.06.2012, 17:24 RIZA HOCA BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLDİR YÖNETİM VE TEKNİK HEYETİN TARAFTARA GÖZ DAĞI VERMEYE ÇALIŞMASIDIR GİDERSE GİTSİN KALIRSA KALSIN BENİM İÇİN HİÇ FARKETMEZ SİVASSPOR KALIR.. GERİSİ YALAN OLUR GİDER..
Ahmet1658 01.06.2012, 17:34 lafım rıza hocaya defol git diyenlere: bu kadar mı nankörsünüz.
Eğer adamsa ADAM GİBİ ÇIKAR DERKİ ; BEN BJK'ye gidiyorum der. Gitmek için yalvarmaz. Mensubu olduğu camiayı küçültmez, en azından Hikmet Karamanın Antep taraftarına gösterdiği anlayışı ,inceliği, nezaketi kendi memleketinin insanından esirgemez!! Rıza hoca için SIVAS şu anda bir hiç. Varsa yoksa BJK. Aklın , kalbin başka yerde iken cisminin başka bir yerde olmasını kim nasıl izah edebilir. Biz kadir de biliriz , kıymette biliriz. Hele hele NANKÖR hiç değiliz. Sadece hak ettiğimiz saygıyı , memleketimizin hak ettiği saygıyı görmek istiyoruz.
Sivasspor çok kötü durumda idi de Rıza hocanın durumu o zaman çok mu parlaktı. El insaf . Acaba , sivas seyircisimi nankör yoksa kendini bağrına basanları hiçe sayarak BJK lafını ağzına sakız yapanlarmı nankör? Rıza hoca gibi çalıştırdığı takımı bırakıp , başka bir takımdan gelecek haberi bekleyen bir tane hoca gösterebilirmisin ? Adam çantası sırtında hazır bekliyor, bir işaretle seni yüz üstü bırakıp gidecek , sen daha nankörlükten bahsediyorsun.
Rıza hoca vizyon sahibi biri olsaydı , kendisine Ertuğrul Sağlam'ı örnek alırdı . BJK ye gitmek için yalvarmak yerine , çalıştırdığı takımı nasıl şampiyon yaparım diye hesap yapardı.
Senden bize yar olmaz Rıza hoca , yolun açık olsun , sana BJK'de ve çarşıda mutluluklar dileriz.
Metal Gear 01.06.2012, 17:36 lafım rıza hocaya defol git diyenlere: bu kadar mı nankörsünüz.
Rıza Hoca istediği her takıma gidebilir.Buna kimse karışmıyor.Bunca insanın isyan ettiğişey,hocanın gördüğü her mikrofona Beşiktaş'a seve seve gideceğini söylemesi,bunu sürekli dillendirmesidir.insan kulübunu bu kadar ayak altına almaz,iyi yönetim de aldırmaz!
Çılgın Türk 01.06.2012, 17:39 BJK icin Riza hoca, Samet Aybaba, Mustafa Denizli vs. adi geciyor/gecti ama hic birisi Riza hoca gibi hergün medyanin karsisina gecip bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarlamadi. Insanda biraz gurur olur, oturur kösesine alacak olursa zaten alir. Hergün hergün tekrarlamanin anlami ne? Birgün Radyaspor'a bir gün TRT spor'a bir gün Lig-Tv ye vs. vs. konusmanin maksadi nedir?? kovulmak mi??!!
serkan_ozcan58 01.06.2012, 17:40 ya bi daha sivasspor dayım sözleşmem var konuşmam doğru değil dersin yada defolup gidersin yazık be sana bu kadar sahip çıkan insan var sivaslısın diye bjk bjk diye ölüyorsun gideceksen biran önce git soğuduk iyice senden
''Keçi can alayında Kasap mal alayında''
Millet mahkemelerde can derdinde hoca pazarlama derdinde....
Hele bir soluklan hocam Nefes al...
35kağan58 01.06.2012, 17:45 Ligtv de başlığı görünce şaşırdım. Ben bu konunun kapandığını ve kesin olarak 1 yıl daha kaldığını düşünüyordum. Eğer kalmayacaksa da bir an önce belli olsun ve bu arada transfer yapılmasın. Transferler yapılıp kadro netleştikten snra BJK'den teklif gelirse ne olcak??? her şey sil baştan...
Murat ARICI 01.06.2012, 17:57 GİDECEKSEN GİT GİTMEYECEKSEN ADAM GİBİ YERİNDE DUR KONUŞMA..
münihli_58 01.06.2012, 18:23 DIYECEK BISEY BULAMIYORUM ARTIK HAYIRLISI OLSUN BIKTIM BU ISTEN...
BİZİM YÖNETİM , DOĞRU DÜZGÜN OTURAKLI BİR YÖNETİM OLSA HİÇ RIZA ÇALIMBAYIN TANTANALARINI DİNLETTİRMEZ BU TARAFTARA. VERİR ELİNE FESİH BELGESİNİ KAPININ ÖNÜNE KOYAR.
DAHA KAÇ LAFINI YUTACAKSINIZ BU ADAMIN AYIP BEE :mad:
Morten58 01.06.2012, 18:38 Yeter ya bukadar da olmaz be, 16. Yasindayim ve ilk defa kafam okadar karisti,hem büyük teklik aldim diyor ama Sivassporu yari yolda birakmadim diyor, ne reklam yapiyorsa anlamadim gitti, birde 1.Yil imza attim Sivassporda kalacagim diyor Özel mesele konu olmazsa. Ne Özel Meselesi Hocam, eger Kadin olsan derdim Cocuk mu dogruyon diye . Sivas Halki beni seviyor diyor birde ya konustugunu düzeltirsin yada defol gidersin.
Ayrica sunuda söylemeden duramiyacagim Eski Futbolcumuz ve Hocamiz Bülent UYGUN'a laf atanlar var ben hic elestirmedim, Bülent Hocamiz'I cünkü o bizlere Sampiyon olma heycanlarini yasattirdi , Gönüllerin Sampiyonlugu Sivassporu bizlere daha da sevdirdi, okadar Emegi varki Sivassporumuz'Da bence yeri ayRi olmasi gerekiyorda ama neymis adam oyuncularimiza satmis, menejerlik yapmis sanane be onun sucu ne Yönetim böyle görev verdi onuda yapti , ve son olarak sizlere soruyorum agzina hic Fenerbahceyi aldimi , ben Fenerde Forma giydim orda yerim ayri, dedimi ???
bassguitar 01.06.2012, 18:50 sivası garanti goruyor....................... ....................
atrium58 01.06.2012, 19:30 Çok cavradin Allah tamamına erdirsin.. Yönetim sende uyumaya devam et her zaman ki gibi..
aslanefe58 01.06.2012, 20:51 biz toplum olarak gerçek niyetini belli etmeyen tribünlere oynayarak yaşayan insanlara o kadar alıştık ki böyle mert insanlara tahammül edemiyoruz. açıklamanın tamamını ligtv den izledim. adam hiç de kıvırmıyor aslan gibi delikanlı gibi hayatımda beşiktaş formasından başka forma giymedim beni istiyorlarsa hemen gelirim yoksa bi tek sivassporda çalışırım diyor. ayrıca sivasspora zarar vermemek için bir an önce olacaksa olsun diyor. adam dsi den emekli olsa önünden geçerken duygulanıp ağlıyor. rıza hocanında beşiktaşta çalışmak istemesi gayet doğal. bunun sivassporun büyüklüğüyle falan hiç bi ilgisi yok. ancak dediğim gibi bizler bülent uygun gibi yavşaklara alıştığımız için delikanlı adamları sevmiyoruz....
58Sivaslilar 01.06.2012, 20:54 Besiktas ERTUGRUL SAGLAM GIBI adami harcadi RIZA HOCA sen onlara salata bile olamazsin Adam gibi hatirin sayilirken sivaslinin gönlünü kazanmisken neden sacma sapan aciklama yaparsin anlasilamaz:confused:
citothehan58 01.06.2012, 20:56 http://www.ligtv.com.tr/haber/calimbay-lig-tvden-mesaji-gonderdi
Izleyin Calimbay reportaj
58Sivaslilar 01.06.2012, 21:01 Büyük takimlara cagrilmak basaridan gecer sayin riza hoca sen neyi basrdin aldigin takimlari yarida birakarakmi :rolleyes: BESIKTASA yalvararak kendini kabul ettirmek istersin:confused:
ofozturk 01.06.2012, 21:05 adam sivas ı ve sivassporu seviyor ve söylediklerini yi inceleyin sivas ımıza çok önem veriyor. hangi hoca gitmez büyük takıma kaldıki yetiştiği takım. bu kadar hocaya yüklenmeyin millet.
Türkiyede iyi TÜRK hoca yok ki ?
Olsa Milli takımın başında Abdullah AVCI olmazdı !
Dolayısı ile Rıza hocamızda çok iyi bir hoca değil. 2 yıldır sık sık burada hataları ispatlandı.
Eger BJK'ye giderse hem BJK'yi hem de kendini yakar ! Yine kovulacaktır.
O yüzden bir an önce gidiyorsa gitsin, işimize bakalım ...
Gitmeyecekse de otursun adam gibi transferlerini yapsın ...
migroArmis 01.06.2012, 21:47 "Bu iş olacaksa bir an önce olması gerekiyor''
Aslında bu cümle her şeyi özetliyor..Bu gün Bursada Texaslı arkadaşlarımızdan bir tanesiyle sohbet ederken (tribüne çok yakın bir arkadaşımız) söz Rıza hoca ve Sivasspora geldi..Çok yakın bir kaynaktan şu duyumu aldığını söyledi '' Rıza Hoca b. jimnastik kulubüne gerekirse ilk bir yıl ücretsiz para almadan takımı çalıştırmayı kabul ettiğini beyan etmiş''Ben bunu duymamıştım...Doğruluk payının ne olduğunuda inanın bilmiyorum sadece duyum aldığını söyledi Bende o ana nereden duyduğunuda soramadım..Bu belki Sivasta bilinen bir olaydır ama ben duyunca Sivasspor adına üzüldüm..Üstte yazdığım söylemde zaten amacının ne olduğunu apaçık anlatıyor..B.Jimnastikte futbola başlayıp orada oynamış olması bence çokta önemli değil..Haa Kayseride ts de bilmemnereyi çalıştırıken böyle bir teklif almış olsan o zaman hak vereceğim adam b. jımnastikli dersin olur biter .Ama sen doğduğun memleketinin takımının başındayken bunu bence söylemeye ve istemeye hakkın yok..Başında bulunduğun takımda mahalle takımı değil..Anadolu devrimini başlatan bizlere tokat atıp şampiyon olmamızı sağlayan Sivassporun başındasın..Çok talihsiz açıklamalar çok talihsiz istekler...Madem gitmek istiyorsun bari alenen insanların gözünün içine bakarak bu beyanatları verme..
.Açık konuşuyorum istediğinizede sorabilirsiniz bunu bizim takımda yapacak bir hoca sabahına gönderirler ve göndermişlerdide..Zamanında gordon milne aynı beyanatı verdi sabahına yönetim feshetti gönderdi..Burada olan Sivasspora oluyor bence....
Rıza hoca valla fazla bitini şişirdin ya. Gideceksen git yaptığın iş terbiyesizliğe kaymaya başladı.
Ben gitmek istiyorum ama beni daha istemeye gelmediler. Sivasspor veriyor beni ama kayınbabam beşiktaş daha istemedi.
gibi bişey oldu bu durum
Hocam inşallah beşiktaş'ına gidersin, inşallah da üç beş maç sonra seni kapının önüne koyarlar! İnşallah!
Şu ana kadar hiç bir hoca, Sivasspor'u bu kadar küçük düşürmemişti! Bülent bile fenere yalakalık yaparken daha özenli seçiyordu kelimelerini.
Hocam inşallah beşiktaş'ına gidersin, inşallah da üç beş maç sonra seni kapının önüne koyarlar! İnşallah!
Şu ana kadar hiç bir hoca, Sivasspor'u bu kadar küçük düşürmemişti! Bülent bile fenere yalakalık yaparken daha özenli seçiyordu kelimelerini.
Bülent Başgaaan bile böyle yapmadı gereksiz konuşuyordu ama o lafları ile kendini sevimsiz yapıyordu.
Emin olun Beşiktaş Rıza hocadan bişey beklediğinden almıycak. İstediğini bulamazsa hadi Rızayı alalım bari düşüncesi ile alıyor. Rıza Hoca da emin olsun ki Bjk taraftarı Sivassporlular gibi değildir. Yarım sezon bile sabretmezler adama tenekeyi bağladılar mı yallah
erhan 10 01.06.2012, 22:07 Rıza Hoca bu açıklamasıyla malesef bunu söylemek zorundayım Beşiktaş'a kuyruk sallamıştır.Şayet memleketini değil de başka bir takımı çalıştırsaydı bu açıklama normal karşılanabilirdi.Ama bu toprakların çocuğu kendi takımına saygısızlık gösteriyor.Ben buna tahammül edemem.Gerekirse küme düşelim ama yeter ki Sivas'ı can-ı gönülden seven biri gelsin.Bıktık be yeter!
58MUAMMER58 01.06.2012, 22:09 bjk başkanının aklında yerli hoca yok bu nedenle yabancı hocaları bakıyor rıza hocaya ciddi teklifler olduğu doğru artık sivassporda transferlere yoğunlaşılması lazım
ünisivas 01.06.2012, 22:10 rıza hoca ister git ister gitme ama daha önemli olan su bu gidişle transfer yapamayacağız futbolcu ararken bi anda teknik adam mı arayacağız. ne olacaksa biran önce olsunda SİVASSPOR olarak bizde işimize bakalım.
şuayip bütün 01.06.2012, 22:15 rıza hoca daha dikiş tutmaz kalsada aklı beşiktaşta böyle yapıp kendini satlıa cıkarcana calış iyy yerlere gel ozaman kendini satlıa cıkartmana bıle gerek yok kapındanda ayrılmazlar.akıllı ol hoca diyorum cunku saygı gösterilecek hoca deyilmişsin yanlış tanımışız seni.
migroArmis 01.06.2012, 22:16 bjk başkanının aklında yerli hoca yok bu nedenle yabancı hocaları bakıyor rıza hocaya ciddi teklifler olduğu doğru artık sivassporda transferlere yoğunlaşılması lazım
Benim bildiğim b. jimnastik kulubü avrupadan men edildikten sonra yabancı hoca olasılığını tamamiyle rafa kaldırdı..Kesinlikle yerli Hoca getirecekler..Adamlar hak kazansa dahi avrupaya gidemeyecek gelir elde edemeyecek neden yabancı hoca getirsinler..
Şunu merak ediyorum;
Ola ki beşiktaş başka hocayla anlaştı rıza hoca sivassporun başında kaldı
4 Eylül stadında hangi yüzle taraftarın yüzüne gülecek başarı vadedecek ????
Yukarıda BOUN site temsilcimizin dediği gibi " Sevmediğimiz bülent uygun bile camia küçük düşmesin diye daha aklı selim konuşuyordu "
Hayır insana koyan bu tavrı beklemediğin birinden görmek.. Tekrar söylemekte fayda var ( bazıları bizim gibi düşünenleri nankörlükle itham etselerde) Sen istediğin takıma gidebilirsin, bu camia senin kariyerin nedeniyle bjk ya sempati duymana sevgi duymana sonsuz saygı duydu ama sen bu aşkını o kadar çok dile getirdin o kadar çok neredeyse seni almaları için yalvarır pozisyona geldin ki koskoca bir camiayı küçük düşürdün yok saydın es geçtin
Bu kocaman bir ayıptır kocaman bir saygısızlıktır
Eğer ola ki kalırsan ( mecburiyetten ) bu camianın yüzüne nasıl güleceksin nasıl bakacaksın ??
Sivasspor senden kocaman bir özür bekliyor
yorumyapıyombenya 01.06.2012, 22:23 Üzerimize atılan şike pisliği bile beni bu kadar üzmemişti, içimizden evladımız dediğimiz kulubun anahtarından tuvaletine kadar herşeyini emanet ettiğimiz Rıza Hocanın iğrenç bir şekilde sürekli beşiktaş demesi kadar üzücü birşey olamaz. Yönetim derhal hoca ile yolları ayırmalı, bu sezon küme düşmeye bile razıyım yeter artık bu kadar bir takım aşağılanmaz
migroArmis 01.06.2012, 22:33 Şunu merak ediyorum;
Ola ki beşiktaş başka hocayla anlaştı rıza hoca sivassporun başında kaldı
4 Eylül stadında hangi yüzle taraftarın yüzüne gülecek başarı vadedecek ????
Yukarıda BOUN site temsilcimizin dediği gibi " Sevmediğimiz bülent uygun bile camia küçük düşmesin diye daha aklı selim konuşuyordu "
Hayır insana koyan bu tavrı beklemediğin birinden görmek.. Tekrar söylemekte fayda var ( bazıları bizim gibi düşünenleri nankörlükle itham etselerde) Sen istediğin takıma gidebilirsin, bu camia senin kariyerin nedeniyle bjk ya sempati duymana sevgi duymana sonsuz saygı duydu ama sen bu aşkını o kadar çok dile getirdin o kadar çok neredeyse seni almaları için yalvarır pozisyona geldin ki koskoca bir camiayı küçük düşürdün yok saydın es geçtin
Bu kocaman bir ayıptır kocaman bir saygısızlıktır
Eğer ola ki kalırsan ( mecburiyetten ) bu camianın yüzüne nasıl güleceksin nasıl bakacaksın ??
Sivasspor senden kocaman bir özür bekliyor
Giderse zaten gidiyor olacak olay bitecek .Ama yok gitmezde kalırsa '' tüh bu kaosta b. jimnastik fırsatını nasıl kaçırdım nasıl bu iş olmadı diye aklı orada kalacak..Ben Rıza Hocanın insanlığıyla ve hocalığını hep ayrı düşünmüşümdür.Hoca olarak evvel ezel yeterli bulmamışımdır..Sivassporadan öncede böyle düşünüyordum..İnsan olarak sempatik efendi gördüğüm için ayrıca sevgi saygım var..
Ama bu saatten sonra Sivasspora faydası olamaz..Şunuda belirtmek isterim geçtiğimiz sezon ben Rıza hoca başarısız olur derken Sivassporu tüm olumsuz şartlara rağmen başarılı bir sezon geçirmiştir..Geçtiğimiz sezon için hakkınıda yemiyelim...
Giderse zaten gidiyor olacak olay bitecek .Ama yok gitmezde kalırsa '' tüh bu kaosta b. jimnastik fırsatını nasıl kaçırdım nasıl bu iş olmadı diye aklı orada kalacak..Ben Rıza Hocanın insanlığıyla ve hocalığını hep ayrı düşünmüşümdür.Hoca olarak evvel ezel yeterli bulmamışımdır..Sivassporadan öncede böyle düşünüyordum..İnsan olarak sempatik efendi gördüğüm için ayrıca sevgi saygım var..
Ama bu saatten sonra Sivasspora faydası olamaz..Şunuda belirtmek isterim geçtiğimiz sezon ben Rıza hoca başarısız olur derken Sivassporu tüm olumsuz şartlara rağmen başarılı bir sezon geçirmiştir..Geçtiğimiz sezon için hakkınıda yemiyelim...
Hocam yazdıklarında aynı kanaatteyim. Sivasspor başarının zirvesini görmüştür. Zirveden dibe çöküşü de görmüştür. Ama her zaman birkaç gereksiz kulüp ve camia dışında saygı görmüştür itibarını korumuştur. Ama gel gelelim ki geçen sene ligin son maçıyla ve son 15 20 gündür teknik sorumlusunun kendini bilmez sorumsuz açıklamaları ile saygınlığını yitirecek kıvama gelmiş durumda
Biz hep memleketimizde başka takım forması giyip gezenlere, şampiyonluk kutlayanları eleştirdik kızdık tenkit ettik. Bizim takım sorumlusu iki lafından birinde istanbul takımından hayranlığından fedakarlık yapmaya hazır olduğundan bahsediyor ..Neyi tartışıyoruz biz ??
Yere batsın başarısı da play off u da şampiyonluğu da ..Futboldan önemli şeyler vardır, itibar, onurlu duruş ve saygınlık gibi...
etlidöktürek 01.06.2012, 23:00 lanet olsun içindeki bu bjk sevdasına...tamam hoca ekmek yedin anladık,bşiktaştan teklif beklediğinide biliyorduk,gideceğinide tahmin ediyorduk ama bu kadarda değil ya:( Sivasporu ve Sivası kimsenin ezmesine izin vermem hacı kusura bakma..gideceksen emin ol ki bu taraftar seni sivasa geldiğinde yine bağrına basacaktır bunu bizden de iyi biliyorsun ama lütfen camiayı küçük düşürme!!! başkanımızın konuya el atması lazım bu işin suyu çıktı artık...
migroArmis 01.06.2012, 23:17 Hocam yazdıklarında aynı kanaatteyim. Sivasspor başarının zirvesini görmüştür. Zirveden dibe çöküşü de görmüştür. Ama her zaman birkaç gereksiz kulüp ve camia dışında saygı görmüştür itibarını korumuştur. Ama gel gelelim ki geçen sene ligin son maçıyla ve son 15 20 gündür teknik sorumlusunun kendini bilmez sorumsuz açıklamaları ile saygınlığını yitirecek kıvama gelmiş durumda
Biz hep memleketimizde başka takım forması giyip gezenlere, şampiyonluk kutlayanları eleştirdik kızdık tenkit ettik. Bizim takım sorumlusu iki lafından birinde istanbul takımından hayranlığından fedakarlık yapmaya hazır olduğundan bahsediyor ..Neyi tartışıyoruz biz ??
Yere batsın başarısı da play off u da şampiyonluğu da ..Futboldan önemli şeyler vardır, itibar, onurlu duruş ve saygınlık gibi...
Bir konuda Rızaya hak veririm oda şudur...Yaptığı sonuçta geçimi için bir meslektir ekmek kapısıdır.Ve icra ettiği meslekte profosyonellikten geçiyor..Buraya kadar doğru..Rızanın tavrı ve tarzı yanlış olmuştur bu olayda...
Kovun gitsin ya beşiktaş ta beşiktaş yeter bu ne lan transfer yapacaksın sonra bırakıp gideceksin yeni gelecek teknik direktör ben bunlarla çalışamam deyip oda transfer yapmak isteyecek devre arasına kadar devam et yapalım diyecekler gönderecek ne var ne yok alacaklar faso fiso oyuncuları toplama kampına dönderecekler sonrası bank asya yemezler rıza hoca kararını ver gideceksen şimdi bırak git gitmeyeceksen adam gibi çık gitmiyorum teklif gelsede de !!! her defasında beşiktaşa gönderme yaparak açık kapı bırakıyorsun birde yöneticileri pof pof luyorki teklif gelince zorluk çıkarmasın göndersinler diye sende hak ettiğin yere git sivas almasa seni sende boşta geziniyordun kime iyilik yapılsa ondan kötülük buluyoruz bu saatten sonra seninle suyumuz ısınmaz hocam başarılar beşiktaşta sana.
Morten58 02.06.2012, 00:20 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,A Milli takıma Sivasspor’dan en az bir futbolcunun gitmesi gerektiğini söyledi.
Dün lig tv’de canlı yayında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,Sivasspor’un her türlü sıkıntılara rağmen iyi bir sezon geçirdiğini belirterek “ Takım olarak mükemmel bir sezon yaşadık. A Milli takımda oynayacak kapasitede futbolcularımız var. Bunların başında Erman,Kadir ve Ziya geliyor. En azından bunlardan birisi A Milli takımımızın kadrosunda olmalıydı.”dedi.
YÖNETİM YOLUMU AÇTI
Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği konusuna da görüşlerini açıklayan Çalımbay “ Bu konu ilk gündeme geldiğinde Başkanvekilimiz Erdal Sarılar bana ( Hocam bu konuda biz senin önünü açarız gitmek istiyorsan yardımcı oluruz) dedi. Bende Sivasspor’un kendimden bir parça olduğunu,onun için en azından bir sezon daha kalıp daha fazla başarılar elde etmek istediğimi söyledim. Bu konuda yönetimimiz bana her türlü kolaylığı gösterdi ama ben Sivasspor’da daha yapacağım güzel işler olduğu için gitmeyi düşünmedim” şeklinde konuşta.
Sivas Hürdogan
biz toplum olarak gerçek niyetini belli etmeyen tribünlere oynayarak yaşayan insanlara o kadar alıştık ki böyle mert insanlara tahammül edemiyoruz. açıklamanın tamamını ligtv den izledim. adam hiç de kıvırmıyor aslan gibi delikanlı gibi hayatımda beşiktaş formasından başka forma giymedim beni istiyorlarsa hemen gelirim yoksa bi tek sivassporda çalışırım diyor. ayrıca sivasspora zarar vermemek için bir an önce olacaksa olsun diyor. adam dsi den emekli olsa önünden geçerken duygulanıp ağlıyor. rıza hocanında beşiktaşta çalışmak istemesi gayet doğal. bunun sivassporun büyüklüğüyle falan hiç bi ilgisi yok. ancak dediğim gibi bizler bülent uygun gibi yavşaklara alıştığımız için delikanlı adamları sevmiyoruz....
Cok guzel yazmissin yigido, ama isin gercegi ortada kalan sivassporumuz oluyor.. Transferler yarim kaliyor, simdi birakip gitse ( yavas yavas alismisken ) yine takim ruhuymus, havasiymis hepsi gidecek... Bizim kizdigim noktada bu, durduk yere sivassporumuzu ortada birakamaz yalnis olur...
asabibaba 02.06.2012, 00:45 biz toplum olarak gerçek niyetini belli etmeyen tribünlere oynayarak yaşayan insanlara o kadar alıştık ki böyle mert insanlara tahammül edemiyoruz. açıklamanın tamamını ligtv den izledim. adam hiç de kıvırmıyor aslan gibi delikanlı gibi hayatımda beşiktaş formasından başka forma giymedim beni istiyorlarsa hemen gelirim yoksa bi tek sivassporda çalışırım diyor. ayrıca sivasspora zarar vermemek için bir an önce olacaksa olsun diyor. adam dsi den emekli olsa önünden geçerken duygulanıp ağlıyor. rıza hocanında beşiktaşta çalışmak istemesi gayet doğal. bunun sivassporun büyüklüğüyle falan hiç bi ilgisi yok. ancak dediğim gibi bizler bülent uygun gibi yavşaklara alıştığımız için delikanlı adamları sevmiyoruz....
Teşekkürler ... Saygılarımla ;)
Elbeyliliyiz 02.06.2012, 07:33 Bu Besiktasin yeni yönetimini övenlere soruyu soruyorum: duygulariyla hareket eden bir yönetim Profesyonel olamaz ( Kupada 2. Lig Takimina elendi diye carvalhal i )gönderdi sayin orman. Sayin Riza Hoca Sivas daki Huzuru bulabilirmisin Besiktas da sanmiyorum. Su anda Besiktasin ihtiyaci var ama Ertugrul Saglam i harcayan eski yönetimden ne farki var bu yönetimin?????? Sayin Riza hoca iyi düsün.
***rıza hoca bizim takımı çalıştırıyor siyah beyaz eşofman giyiyor dur diyen yok bizim yüneticilermizn bazıları fb. formasını nerdeyse giyecekler..samet aybaba a.gücünü çalıştırır ken yine öyle . bu mah. .takımları tutan antrenörler hep ihanet ederler ekmeğini yediği yere.
cemahmety 02.06.2012, 08:21 Hocam artık ya git ya kal lütfen böyle açıklamalarda da bulunma.
Eğer Rıza Hoca giderse ben Bülent Uygun'u takımda görmek isterim.
rivaldo58 02.06.2012, 09:30 defol hoca defol. adam resmen alın artık beni diyor ya . sabırsızlanıyor gitmeye beşiktaşa.
aklı beşiktaşta kendisi ne kadar SİVASSPOR' DA olabilirki ...
SİVASSPORU BIRAK DA NE HALT YAPACAKSAN YAP RIZA ÇALIMBAY..:mad:
dügün konuş ne demek defol ayıp ayıp..... hımmm
burak58as553 02.06.2012, 09:34 Bülent Fenerli,Rıza hoca Bjk'li..
Seneye büyük ihtimalle Bülent Korkmaz gelecek :)
ressam58 02.06.2012, 09:46 Yahu arkadaşlar adamın ne dedeiğini ya anlamıyorsunuz yada anlamamak için direniyorsunuz..Beşiktaş falan demiyor ya varsa yoksa SİVASSPOR diyor görmüyormusunuz.BUrda mutluyum benim için birinci sırada sivas diyor..Lütfen çarpıtmayın Hocamızı Küstürmeyin......!
eyupkocak 02.06.2012, 10:27 Rıza hocam jimlastik kulübü için açık bir kapı bırakıyorsun nden bu gitme hesabın ve hevesin yoksa başarısızlıktan mı korkuyorsun bizi bi avrupaya götürmeden bir yere gitme pişman olursun
halilim5858 02.06.2012, 11:05 http://resimzade.com/Show.html?i=35894&token=38731 (http://resimzade.com/Show.html?i=35894&token=38731)
Baskanimiz besiktas sitesine aciklamada bulunmus arkadaslar iste o aciklama
Sivasspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş ile adının anılmasının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Otyakmaz yaptığı açıklamada;
Beşiktaş yönetimi ile bir görüşmesinin olmadığını dile getiren Otyakmaz, " Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde " Beşikta isterse giderim" diye bir madde yok. Fakat Rıza Çalımbay, Sivas'da doğan Beşiktaş'ta doyan bir insan. Bu iki kulüpte onun için çok önemli. Eğer bize Beşiktaş'tan bir teklif gelirse Beşiktaş ile bütünleşmiş hemşerimizin önünü açmak isteriz. Artık bu konunun bitmesini istiyoruz. Beşiktaş istiyorsa elimizden ne gelirse yaparız. Çünkü önümüzdeki senenin takımını kurmaya çalışıyoruz. Yaşanan bu olaylar bizim konsantrasyonumuzu bozuyor. Daha öncede belirttiğim gibi Beşiktaş yönetiminden bir açıklama bekliyoruz. Ancak henüz bir açıklama yapılmadı. Rıza hocayı istiyorlarsa her hangi bir beklentimiz olmadan Rıza hocayı Beşiktaş'a göndeririz. Sözleşmesi varken Beşiktaş'tan bir şeyler koparalım gibi bir düşüncemizde yok. Beşiktaş Kulübünden her hangi bir yönetici beni aramadı. Bende bu yüzden artık bu konunun kapandığını düşünüyorum. Eğer kapanmadıysa bir an önce bu işi bitirelim. Beşiktaş için bir beklentimiz olmadan hakkımızı helal edebiliriz." dedi.
- RIZA HOCA İLE GÖRÜŞMEMİZE GEREK YOK -
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gitmesine izin vereceklerini vurgulayan Otyakmaz, " Beşiktaş ile ilgili Rıza Çalımbay ile görüşmemize gerek yok. Biz konuşmadan da onunla anlaşırız. Ben onun ne istediğini biliyorum, oda bizim ne istediğimizi biliyor. Bizde bu konuda bir sorun yok. Beşiktaş'tan da artık bu konuyu noktalamasını talep ediyorum. Eğer gerçekten istiyorlarsa bize bunu söylesinler bizde hakkımızı helal edelim." diyerek sözlerini tamamladı.
ozledımeskıyı 02.06.2012, 11:14 Çok yanlış yapılıyor bu yapılanlar etik değil ne demek bjk isterse önünü açalım engel olmayalım okadar sezon planlaması yapıp takımı yüzüstü bırakmak hangi kitapta yazıyor.
Ayrıcıa sözleşmesi varken para koparmayalım da ne demek bjk sözleşmeli bir td transfer edecekse bonservis bedeli illaki ödeyecek bonservisin adı ne zamandır para koparmak olmuş başkan.
Rıza Hoca Sivaslılar gözünde Beşiktaşlılara yaranmak için değerini gün geçtikçe kayıp ettiyor.Madem gidecektin neden sözleşme imzladın madem gidecektin yardımcı hocalarını neden yurt dışında oyuncu baktırmaya gönderiyorsun. Diyeceksinki Sivasspor için oyuncu baktıyorum. Peki siz gidince yerinize gelen hoca yaptığınız transferleri beğenecekmi hayır asla. Tamam Sivassporlular ve sivaslıalr ın kalbinde yerin çok değrli ama Sivaslı ve bir Yigi oda gibi çıkıp bundan sonra Sivassporu asla yarı yolda bırakmam diye kestirip atacaksın.Şunu unutmaki geçen yılki Sivasspora vermiş olduğunuz emeği bir çırpıda giderseniz siler atarsınız
B.DUMANLI 02.06.2012, 11:22 Hala bir gün Besiktas´da antrenörlük yapacagi günlerin hayaliyle yasayan bir hocaya takimi teslim etmek ve al bu takimi calistir demek ne derece dogru?
Herkes Riza hoca´yi sevmeye calisir,acaba o Sivas´li olmasina ragmen Sivas´a ve Sivas´liya gereken ilgiyi gösterirmi? Bilindigi üzere Gaziantep deplasmanina giderken kara yoluyla Sarkisla´da sevgi gösterenlere Riza hoca yeterince ilgiyi birakin, onlari adeta yok saymisti.Iste bizim Sivas´li Riza hocamiz.Yerel ve görsel basina her zaman ,icindeki Besiktas sevgisini utanmadan anlatan bu sempatik olmayan hacamiz,seyrcinin azligindan yakinmasin.Seyirci neyin ne oldugunu cok iyi biliyor.O Sivasspor´un basina gectikten sonra yaptigi Besiktas aciklamalari seyircinin stadyumdan ayaginida ceker oldu.Besiktas´i her seferinde ön plana cikarmasi Sivasspor´u rencide ediyor.Ya gercek Sivas´li gibi yere saglam bas,sadece SIVASSPOR´u düsün veyahutta PILINI PIRTINI TOPLA Sivas´i terket.O kadar basit.Al aileni etrafina Besiktas sevgini onlara anlat, bize degil.Bizi Besiktas´ta oynaman ilgilendirmiyor.Orada oynaman bizi yakindan uzaktan ilgilendirmedigi gibi duymakta istemiyoruz.
B.DUMANLI 02.06.2012, 11:31 Konu kapansada ,her firsatta Besiktas sevgisini icinde tasayan hocamiz Sivasspor´dan bahsedecegine bir gün Besiktas´ta teknik ditertörlük yapacagi günlerin hayaliyle yasiyor.Bu sartlarda futbolcu bu sahsi ne derece sayar ve sever buda tartisilir.Kovuldugu yere insan yan gözle bakmaz.Bizimki pembe bulutlarda dolasiyor.
58MUAMMER58 02.06.2012, 11:40 yapılması gereken şu olmalıydı lig bitmiş iyi yada kötü bjk ye hoca lazım rıza hocanında bjk de tekrar hocalık yapmak istediğini sağır sultan bile biliyor lig bittikten sonra teklifini yaparsın olursa olur olmazsa çekilirsin bjk nin yaptığı ayıp evli birinin başkasıyla evli kadını ayartmaya çalışması gibi birşey rıza hocada önce sivası garantiye alıyım bjk olursada öpüp başıma korum hesabı yapmamalı bjk li yöneticilerle konuşup eğer böyle düşünceleri varsa açıkça söylesinler yok böyle düşünceleri yoksa medyaya demeç vermesinler adını bjk yle anmasınlar:mad: önümüzdeki sezon çetin geçecek daha ortada doğru dürüs transfer yok herkes rotasını çizsinki bizde gideceğimiz yeri bilelim bu iş hepimizi geriyor taraftarla hocanın arası soğuyor zira böyle devam ederse rıza hoca azıyla kuş tutsa yaranamıyacak aklı fikri bjk de olan hocanında eliişde gözü oynaşda hesabı sivasspora çok katkısı olacağını sanmıyorum bu iş biran evvel netlik kazanmalıki bizde yolumuza bakalım
asdera58 02.06.2012, 11:54 bndan sadece sivasspor etkilenir transfer adam akıllı olmaz neye göre tansfer yapılacakları bilinmez transferler gecikirrr..
Morten58 02.06.2012, 11:56 http://www.ligtv.com.tr/haber/teknik-direktor-bilmecesi-2
|