Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu konu kapansın artık..!


Rallim58
04.06.2012, 11:32
http://resimzade.com/Show.html?i=35928&token=16893 (http://resimzade.com/Show.html?i=35928&token=16893)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın yeni sezonda Beşliktaş'a gidip gitmeyeceği yönündeki belirsizlik sürerken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz adeta ateş püskürdü. Çalımbay'ın gideceği yönündeki haberlerin kamuoyunda çok uzatıldığını söyleyen Otyakmaz; “Önümüzdeki sezonun hesaplarını yaptığımız şu günlerde yaşanan olaylar Sivasspor'a zarar vermektedir. Bu konu biran önce kapansın artık" dedi.

Sivasspor ile bir yıllık sözleşme imzalamasının ardından, adı Beşiktaş ile yankılanmaya devam eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın eski takımına gidip gitmeyeceği konusu tam bir yılan hikayesi döndü.

Teknik Direktör Çalımbay’ın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile aralarında transfere ilişkin herhangi bir görüşmenin yaşanmadığını söylemesinin ardından, konuyla ilgili bir açıklamada Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan geldi.

Çalımbay'ın Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberlerin Sivasspor'a zarar verdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Otyakmaz, artık bu konunun kapanması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübünden, konuya ilişkin kırmızı beyazlı yönetime herhangi bir teklif gelmediği söyleyen Otyakmaz; “Beşiktaş Kulübünden her hangi bir yöneticiyle görüşmemiz olmadığı için ben bu konunun kapandığını düşüyordum. Anlaşılan o ki pek kapanmışa benzemiyor. Kamuoyunda her gün farklı farklı haberler okuyorum. Olayların bu şekilde ilerlemesi bizi son derece rahatsız ediyor" dedi.

Otyakmaz; “Hocamız için Sivasspor ve Beşiktaş'ın ayrı bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak kendisiyle yapmış olduğumuz bir yıllık sözleşme var. Ayrıca önümüzdeki sezonun hesaplarını yaptığımız şu günlerde yaşanan olaylar Sivasspor'a zarar vermektedir. Bu konu biran önce kapansın artık" dedi.



C.KAAN KARAGUŞ/SİVASIN SESİ

bomba5858
04.06.2012, 11:35
Bencede Yeter Eğer kendi memleketini yönetmesse başka bir şey demiyorum :)

karşıyakalı
04.06.2012, 11:38
sayın başkan olayı gündemde tutan rıza hocanın radyalara verdigi beyanlardır.lütfen rıza hocayala görüş ve gitmek istiyorsa gönder.bu olanlardan sonra artık rıza hocayı istemiyoruz bırakın gitsin.ya gitsin yada sussun artık.ben sivassporun hocasıyım desin ve bu olayı kapatsın ikide bir her gördügü mikrofona beşiktaşa giderdem serbest kalacam diye beyanatlar vermesin

oNuR
04.06.2012, 11:38
Başkanım,sen bunu Rıza hocaya söyleyeceksin..

YİĞİDO EMİR 58
04.06.2012, 11:43
başkanım çek bi kenara konuş rıza çalımbayla gitmek istiyosa hiç ısrar etme kalmak istiyosada ağzını kapatsın işine baksın transferler gecikmesin zaman su gibi akıp geçer kalırız yine ortada

FirtinaK
04.06.2012, 11:44
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=23599


Imzayi atmis ama böyle imzami olur Allah askina? Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Hem imza atacaksin hemde Besiktas´tan teklif gelirs giderim diyeceksin, sende bunu yönetim olarak kabul edeceksin. Olacak sey degil.

cılgınsivas58
04.06.2012, 11:45
rıza çalımbay her açıklamasında bjk beni istiyor ben gitmek istiyom derse bu konu kapanmaz

Rallim58
04.06.2012, 11:56
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=23599


Imzayi atmis ama böyle imzami olur Allah askina? Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Hem imza atacaksin hemde Besiktas´tan teklif gelirs giderim diyeceksin, sende bunu yönetim olarak kabul edeceksin. Olacak sey degil.

Kötü sen burda dur iyiyi buldum buldum bulamazsam ......... gibi birşey olmuş...

Tabii doğru ise...

Salim58
04.06.2012, 12:09
Bu sorun nekadar uzadı böyle uzadıkça'da Sivasspor'a zarar vermeye devam edecek gibi.

Başkan bu konuda BJK Yönetiminden açıklama yapılmasını istemişti zannedersem bi açıklama yapılmadı.Başkan Rıza hocayı karşısına alacak bu konu kapanmıştır hocam diyecek.
Yoksa Beşiktaş hoca bulana kadar Rıza hocamız aynı şeyleri söylemeye devam eder..

cemahmety
04.06.2012, 12:24
Başkanım artık şu konuda ağırlığını koy ve rıza hocanın nazına gelme restini çek gidecekse gitsin kalacaksa kalsın

yiğido58sinan
04.06.2012, 12:27
Sayın Abdullah Yiğit kardeşimizden bir yazı bekliyorum bu konuyla ilgili...

Rallim58
04.06.2012, 12:47
Rıza hocamızın BJK AŞKI, Sivas'tan da Sivasspordan da üstün olduğu aleni olarak deklare edilmiş oldu.

Rıza hoca, Sivasspor teknik patronu olduğunu beynine yer edip, BJK'ya da hoca olmayı (en azından bu sezon için) beyninden çıkarmadığı müddetçe, Sivasspora asla faydalı o-la-maz.

HababamHa
04.06.2012, 12:51
Sayın Abdullah Yiğit kardeşimizden bir yazı bekliyorum bu konuyla ilgili...

29-05-2012 de yazdı kardaş sen demekki kaçırdın.

Yalan habere yorum olur mu?

Zaman zaman takip ettiğim,ancak son günlerde fazla bakamadığım “sivasspor.com” taraftar sitesinde bazı Yiğidoların beni eleştirdiğini söylediler. Konu “ Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’l adının anılmasıymış” Şimdi diyeceksiniz ki “ Bunun seninle ne alakası var?” Doğru ,ilk duyduğumda ben de öyle dedim. Benimle alakası şöyleymiş! Rıza Çalımbay’ın adı Beşiktaş’la anıldığı halde,benim bu konuyu eleştirmememmiş! Ya arkadaşlar, tabi ki her türlü eleştiriye saygı duyarım. Ama bazen de,öyle eleştiriler yapılıyor ki (tıpkı bu konuda yapıldığı gibi) sırf eleştiri yapılmak için eleştiri yapılıyor. İşte bu olmuyor. Bu eleştiriyi yapan arkadaşlara şunu sormak lazım. “ Beşiktaş’la adı geçen Rıza hoca defalarca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu yetmedi Sivasspor yönetimi açıklama yaptı.Bunlarda yetmedi,Sivasspor’la Rıza hoca resmi mukavele imzaladı. Arkasındanda Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da açıklama yaparak Rıza Çalımbay’ın gelecek sezonda Sivasspor’un başında olduğunu,ayrıca “ Anlaşmasında “Beşiktaş’a gider “diye bir şeyin olmadığını söyledi. Bir hatırlatma daha yapayım. Bundan birkaç ay önce Rıza hocanın adı yine Beşiktaş’la anıldığı zaman bu konuyla ilgili köşe yazısı yazıp, Rıza Hocanın Sivasspor’a vefa borcu ve Sivaslı olduğunu belirtip gitmesi gerektiğini dile getirmiştim. Arkasından yardımcılarından Bülent Albayrak hoca arayıp “ Aşkolsun Abdullah,sendemi bu tür asparagas haberlere inandın! Sivasspor’dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil”demişti. Rıza hocayla ilgili haberler o günden sonrada devam etti. Bunların doğru olmadığını bildiğim için eleştiri yapmadım,daha doğrusu ciddiye almıyorum. En yetkili ağızlar “ Böyle bir şey yok” dedikten sonra benim varmış gibi kabul edip,hocayı yada yönetimi eleştirmem doğru olur mu?
http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&yid=abdullah_yigit&id=879

Çılgın Türk
04.06.2012, 12:54
Sayın Abdullah Yiğit kardeşimizden bir yazı bekliyorum bu konuyla ilgili...

Daha cok beklersin :D

infial§
04.06.2012, 12:58
bu mevzu bende dahil herkesin canını sıkıyor,ama hocamız mikrofonu ve kamerayı görunce bül bül gibi şakıyor,:mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad:

Besyo_cu
04.06.2012, 13:49
Bu konunun kapanması Rıza Hocanın her mikrofona Beşiktaş diye demeç vermesinden geçiyor !

Çılgın Türk
04.06.2012, 13:52
Anormal gelisme olmazsa BJK'nin yeni hocasi Mustafa Denizli olacak. carsamba/persembe netlik kazanacakmis, o yüzden R. Calimbay biran önce hayal kurmayi biraksin ve kendini Sivasspor'a versin..

Çılgın Türk
04.06.2012, 14:00
Bu konunun kapanması Rıza Hocanın her mikrofona Beşiktaş diye demeç vermesinden geçiyor !

Güvenlik kamerasi görse reportaj verecek.. :D

asabibaba
04.06.2012, 14:25
siz neredesin bilmiyorum ama Başkan ,Rıza hoca 1 haftadır sivasta antrenman sahasının sert zeminin yumuşatılması çalışmalarını izliyor ve ona refaket ediyor ... Başkanlada sürekli görüşme halinde eeee gideceksem ne demeye sivasta bu işleri yapayım ki bilip bilmeden konuşmuyoruz biliyoruz da yazıyoruz sevgilli kardeşim saygılarımla

asabibaba
04.06.2012, 14:27
bir demeci 20 ayrı yerde 20 ayrı zaman yayınlandı hala konuşuyonuz adam transfer yapıyor rapor veriyor ve ben takımdayım diyor...

KaanK
04.06.2012, 14:39
Baskanin bunlari hocaya soylemesi lazim. Tutsun cenesini biraz ...

Çılgın Türk
04.06.2012, 14:39
siz neredesin bilmiyorum ama Başkan ,Rıza hoca 1 haftadır sivasta antrenman sahasının sert zeminin yumuşatılması çalışmalarını izliyor ve ona refaket ediyor

Bu bilgiyi kulagina kim fisildadi ise yanlis bilgi vermis.
Gecen haftanin nerede ise tamamini Baskan Mahkeme sonlonlarinda gecirdi.
Riza hoca da Istanbuldaydi, Lig-Tv stüdyolarina konuk oldu..

iborotti58
04.06.2012, 15:16
Rıza hocam sezonun ilk maçlarındaki bocalamasını beşiktaşta yapsaydı sonucu %90 ilk beşiktaş macerası gibi olurdu.Beşiktaş Sivas gibi sabredemez,yiğido kovulacağı yere gitmez;hele atom karınca yiğido hiç gitmez.Onun için rıza hoca kesin gitmez,dil sürçmesi sadece.

35kağan58
04.06.2012, 18:31
Bjk teknik direktörünü bir an önce bulsa da bu saçma durumdan kurtularak önümüze baksak...

MaXiMuM
04.06.2012, 18:57
Rıza hoca yerine herhangi bir hoca olsaydı, eminim ki Mecnun başkan o hocayı çoktaaan kapının önüne koymuştu. Bu ayrıcalığının kıymetini bil Rıza hoca...Memleketine borcun çoğaldı...

burak58as553
04.06.2012, 19:08
Şu açıklamayı 2 hafta önce söylecekti..

kamışlı58
04.06.2012, 19:22
insanlara deger verildigi yerde nedense rahatsız oluyorlar eleştiri küfür iyi geliyor ELLEHAM

HALIL
04.06.2012, 20:00
her adamin bir zafi vardir ama belli etmemelidir

58MUAMMER58
04.06.2012, 20:29
bu olay taraftarlarla rıza hocanın arasındaki saygıyı sevgiyi büyük ölçüde zedeledi uzadıkça zedelemeyede devam edecektir

ankastre
04.06.2012, 21:28
konuyu ben sen değil Rıza efendi kapatacak. ne yüzünen bakacak yiğidoların yüzüne.

migroArmis
04.06.2012, 23:08
Konuyu kapatmayan Rıza Hoca zaten..Anlatıldığı üzere radyo programlarında medyada her fırsatta gündemde tutan kişi kendisi...Mecnun Başkan neden bunu Rıza Hocaya söylemiyor...

fatih585858
05.06.2012, 01:40
Bu konunun konuşulmasının, en büyük nedeni Rıza Hoca'dır. Ortada fol yok, yumurta yokken, kendisine teklif gelmeden bjk'yi çalıştırmak istediğini ve sözleşmesini uzatmasına rağmen, yönetimle sözlü olarak anlaşıp, teklif geldiğinde, yönetim bana izin verecek şeklinde bir demeci kendisi medyaya verdi. Bu haberlerin çoğu hocanın kendi ağzından verdiği röportajların basına yansımasından dolayı kaynaklanıyor.Bu imtiyazıda hocaya zaten yönetimin kendisi tanıdı. Rıza hocaya böyle bir olanak verdiği için yönetimin doğru mu, yanlış mı? yaptık diye kendilerine özeleştiride bulunmaları gerekir diye düşünüyorum.

izmirliyigido
05.06.2012, 07:17
Rıza hoca akıllı bir adam değilmiş. Akıllı olsaydı, kendi kendine bu kadar töhmetin, yükün altına girmezdi. Yaptığı açıklamalarla camiamıza zarar verdiği kadar, kendine de, altından kalkamayacağı bir yük yükledi.

Gitse zaten başarısız olduğu anda madara olacak, 2. dönemi göremeden kapının önüne konacak. Gitmezse, ister istemez bizde çıtayı yükselteceğiz büyük başarılar bekleyeceğiz. Puan kaybettiği her maçın sonunda, "sezon başında bir BeJeKe lafı çıkarttı, kendini transfere ve lige veremedi. Hep o yüzden" diyeceğiz.

Küçük başarılar bizi kesmeyecek, her daim başarı bekleyeceğiz. Maçların alayını kazanmasını bekleyeceğiz. Kupa da final bekleyeceğiz. Ligde en azından 2.lik bekleyeceğiz.

Ahh be Rıza hocam, kendi kendini yaktın. Halbuki Sivas'lı seni ne kadar sevmişti !...








.

migroArmis
05.06.2012, 17:57
Rıza hoca akıllı bir adam değilmiş. Akıllı olsaydı, kendi kendine bu kadar töhmetin, yükün altına girmezdi. Yaptığı açıklamalarla camiamıza zarar verdiği kadar, kendine de, altından kalkamayacağı bir yük yükledi.

Gitse zaten başarısız olduğu anda madara olacak, 2. dönemi göremeden kapının önüne konacak. Gitmezse, ister istemez bizde çıtayı yükselteceğiz büyük başarılar bekleyeceğiz. Puan kaybettiği her maçın sonunda, "sezon başında bir BeJeKe lafı çıkarttı, kendini transfere ve lige veremedi. Hep o yüzden" diyeceğiz.

Küçük başarılar bizi kesmeyecek, her daim başarı bekleyeceğiz. Maçların alayını kazanmasını bekleyeceğiz. Kupa da final bekleyeceğiz. Ligde en azından 2.lik bekleyeceğiz.

Ahh be Rıza hocam, kendi kendini yaktın. Halbuki Sivas'lı seni ne kadar sevmişti !...








.
Yeni başlayacak sezonda Sivassporun her başarısızlığı her kesim tarafından Rıza Hocanın b.jimnastikte aklının kaldığıyla ilişkilendirilecektir..Yıpranm asın çabuk olma mümkünlüğüde artmıştır..Bir başka deyişle kendi kendini yakmak buna denebilir..

yigidocengiz
05.06.2012, 22:44
bencede kapansın sayın başkan.bülentin diline kilit vuramadın 1 senede Türkiyenin en antipatik takımı yaptı bizi.biraz basiret gösterde rıza efendinin azını kitle yada şutla gitsin..

Rallim58
06.06.2012, 12:57
Bugün yapılacak transfer konusundaki önemli görüşmelerin başında sanıyorum;

"Rıza hocam senin gönlünde BJK'ya hoca olmak kadar doğal birşey olamaz. Ama bizim hocamız iken; bu açıklamalarda bulunman hem seni, hem yönetimimizi hem de taraftarımızı gerdi. Yeter artık mümkünse sus" denilecek.

MEVLUTHOCAOGLU
06.06.2012, 14:31
SPORX ÖZEL - Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan ve bugün yönetici Ahmet Çebi'nin açıklamalarının ardından "Rıza Çalımbay'la görüştük" açıklamalarına tecrübeli teknik adam son noktayı koydu.

Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay, Sporx.com'a, "Beşiktaş'la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. Ben Sivasspor'un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor'un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, "Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara 'Ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın' dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek" dedi.

ÖZEL HABER - Eray Emin Aydemir

OLAY BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR ARTIK SADECE YAPILACAK OLAN TRANSFERLERE ODAKLANMAK LAZIM RIZA HOCA BEŞİKTAŞ DEFTERİNİ KAPATMIŞTIR......

Çılgın Türk
06.06.2012, 14:46
Mecnun Otyakmaz: "Rıza Çalımbay'ın bu saatten sonra Beşiktaş'a gitmesi doğru olmaz." (Lig Tv)

MaXiMuM
06.06.2012, 19:02
Diğer takımlar çatır çatır transferlerini yaparken, biz papatya falı açtık, hoca kalacak mı - gidecek mi diye düşünüyoruz.
Bravo rıza hoca bravo ........

adres58
06.06.2012, 19:05
Diğer takımlar çatır çatır transferlerini yaparken, biz papatya falı açtık, hoca kalacak mı - gidecek mi diye düşünüyoruz.
Bravo rıza hoca bravo ........

Merak etme abi, Papatyada dal kalmadı... Bu iş bitti... Rıza Hoca Sivasla bir yıl daha devam ediyor...

kara
06.06.2012, 19:14
bjk nın vurdumduymazlığı çıkarda açıklama yaparmı ilgilenmiyoruz diye nasıl olsa hazırda rıza hoca var eğer bulamazlarsa teknik direktör rıza hocaya dönecekler ben rıza hocanın yerinde olsam çenemi kapar işime bakardım adam yalvaracak nerdeyse ya beni alın diye

migroArmis
06.06.2012, 23:13
Merak etme abi, Papatyada dal kalmadı... Bu iş bitti... Rıza Hoca Sivasla bir yıl daha devam ediyor...

Bağışlayın beni ama devam kararını okuduktan sonra insanın '' oh ne ala memleket '' diyesi geliyor..Olay Rıza Hocanın başarılı veya başarısızlığı değil.Bunu hepimiz biliyoruz.Ama her ne olursa olsun bir takımdan bir takıma transferinde bir adabı usulü vardır.Benim anlamadığım Rıza dünkü cocuk değil ki neden basına böyle demeçler veriyorsun.Ne görüşme yapılacaksa kimsenin haberi olmasın..Eğer sen başında bulunduğun takımdayken böyle demeçler veriyorsan bu düpedüz Sivassporu ayaklar altına almaktan başka bir şey değildir..Rıza Hoca sahip olduğu profosyonlliği bile bu davranışıyla kaybetmiştir..Ben Mecnun Başkanı sizler kadar tanımam.Burada takip ettiğim kadarıyla mert dürüst bir insan..Ama başta Mecnun başkan ve ekibi takımın hocasının bu şekilde hareketlerine demeçlerine izin veriyorsa o zaman bence yönetimde de çok ciddi sıkıntılar vardır...Unutulmasın sizin adınıza söylüyorum bu kelamı ''Hiç kimse Sivassporun üstünde değildir ve hiç kimse Sivassporu bu şekilde aşağılamaya hakkı yoktur(Rıza Hocayı kasden)

adres58
06.06.2012, 23:37
Bağışlayın beni ama devam kararını okuduktan sonra insanın '' oh ne ala memleket '' diyesi geliyor..Olay Rıza Hocanın başarılı veya başarısızlığı değil.Bunu hepimiz biliyoruz.Ama her ne olursa olsun bir takımdan bir takıma transferinde bir adabı usulü vardır.Benim anlamadığım Rıza dünkü cocuk değil ki neden basına böyle demeçler veriyorsun.Ne görüşme yapılacaksa kimsenin haberi olmasın..Eğer sen başında bulunduğun takımdayken böyle demeçler veriyorsan bu düpedüz Sivassporu ayaklar altına almaktan başka bir şey değildir..Rıza Hoca sahip olduğu profosyonlliği bile bu davranışıyla kaybetmiştir..Ben Mecnun Başkanı sizler kadar tanımam.Burada takip ettiğim kadarıyla mert dürüst bir insan..Ama başta Mecnun başkan ve ekibi takımın hocasının bu şekilde hareketlerine demeçlerine izin veriyorsa o zaman bence yönetimde de çok ciddi sıkıntılar vardır...Unutulmasın sizin adınıza söylüyorum bu kelamı ''Hiç kimse Sivassporun üstünde değildir ve hiç kimse Sivassporu bu şekilde aşağılamaya hakkı yoktur(Rıza Hocayı kasden)

Mutlaka ama bu işin bir de Basın tarafı var... Onların ağzına diline düş yeterki, bir kere ağzından çıkmaya görsün yazarlar da yazarlar... Tabiki hiç kimse hiç bir takımın üzerinde olmaz ama bazı gerçekleride göz ardı edemeyiz. Biz bir Bursa kadar bir İzmir kadar sosyo-politik kozmopolit ve yaşanası yerleri bol olan bir yer değiliz. Bunun kadar doğal bir şey olmadığını yıllarca bize gelen ve gitmek isteyen bir çok oyuncudan anladık. Empati kurunçoluğunuz çocuğunuz aileniz belki ekonomik bir işyeriniz herşeyiniz bir yerde siz ise böyle kıt imkanlara sahip bir yerdesiniz. Elinize bir fırsat geliyor. Değerlendirmek için bir girişimde bulunursunuz mutlaka. Ama bu futbol adına geçerli bir kurammıdır onu şu platformda bir türlü çözemedik. Çoğunluğumuz yanlış dedi azınlığımız doğru dedi. Ha etikmidir değilmidir tabiki değildir. Yalnız yinede diyorum empati kurduğunuzda belki bir çok yanlış diyenlerin doğruya yöneleceği kanaatindeyim... Ben Türkiyenin ücra bir köşesinde görev yapıyorum ve yıllarca Sivasa tayin isteyip gidemiyorum. Bir fırsat buldum ve arayada adeta torpiller ordusu koydum. Şimdi vuslata ermek üzereyim. İşet bunu ''buna'' benzetiyorum. Benim kızdığım nokta klavye başında yazarken karşınızdaki kişilere saygısızlık ederek cümle kurmalar.. Yoksa etikmi değilmi konusunu tartışsak belkide doğruyu bulacağız...

migroArmis
06.06.2012, 23:50
Mutlaka ama bu işin bir de Basın tarafı var... Onların ağzına diline düş yeterki, bir kere ağzından çıkmaya görsün yazarlar da yazarlar... Tabiki hiç kimse hiç bir takımın üzerinde olmaz ama bazı gerçekleride göz ardı edemeyiz. Biz bir Bursa kadar bir İzmir kadar sosyo-politik kozmopolit ve yaşanası yerleri bol olan bir yer değiliz. Bunun kadar doğal bir şey olmadığını yıllarca bize gelen ve gitmek isteyen bir çok oyuncudan anladık. Empati kurunçoluğunuz çocuğunuz aileniz belki ekonomik bir işyeriniz herşeyiniz bir yerde siz ise böyle kıt imkanlara sahip bir yerdesiniz. Elinize bir fırsat geliyor. Değerlendirmek için bir girişimde bulunursunuz mutlaka. Ama bu futbol adına geçerli bir kurammıdır onu şu platformda bir türlü çözemedik. Çoğunluğumuz yanlış dedi azınlığımız doğru dedi. Ha etikmidir değilmidir tabiki değildir. Yalnız yinede diyorum empati kurduğunuzda belki bir çok yanlış diyenlerin doğruya yöneleceği kanaatindeyim... Ben Türkiyenin ücra bir köşesinde görev yapıyorum ve yıllarca Sivasa tayin isteyip gidemiyorum. Bir fırsat buldum ve arayada adeta torpiller ordusu koydum. Şimdi vuslata ermek üzereyim. İşet bunu ''buna'' benzetiyorum. Benim kızdığım nokta klavye başında yazarken karşınızdaki kişilere saygısızlık ederek cümle kurmalar.. Yoksa etikmi değilmi konusunu tartışsak belkide doğruyu bulacağız...

Yorumumdada belirttim gitmesi problem değil..Rıza gider başka biri gelir..Rızanın tarzı kesinlikle amatörce hareket edilmiş bir tarz..Ve bunu yaparken Sivasspora zarar verirken Sivassporu bir ist takımına karşı bir yerde küçültüyor..Benim itirazım tarzınadır...gitmesine değil