Orijinalini görmek için tıklayınız : BEYAZ SARAY´DAN 7 KOMBINE

SivasSpor.Com
16.11.2005, 00:22
http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Mehmet%20Capraz.JPG

Almanya’da sevilen büyük iş adamalarımızdan Dortmund Beyaz Saray salonları sahibi Mehmet ÇAPRAZ en son olarak da kombine bilet kampanyasına katılarak gerek Sivas gerekse Sivasspor için yapmış olduğu yardımlara bir yenisini daha eklemiştir… 1952 yılında Sivas'ta Alibaba mah. doğmuştur. Evli olan ÇAPRAZ Almanya’da beyaz saray salonlarını işleterek çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

ÇAPRAZ Almanya’da beyaz saray salonlarını işleterek çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Sitemizde 1967 Genç Taraftarlar Derneği Sivasspor için kombine bilet kampanyası düzenlemiş ve Sn Mehmet ÇAPRAZ duyarlılığını bir kere daha göstermiş ve 7 kombine bilet alarak 1967 Genç Taraftarlar Derneğine hediye etmiştir. Bu biletler sayesinde Sivas’taki maçlarda dernek üyeleri kolayca girebilerek takımına desteğini rahatça verebilecek duruma gelmiştir.

Aynı zamanda site üyelerimizden olan Mehmet ÇAPRAZ (Beyazsaray) Sivasspor.com da gerçekleştirilen organizasyonlara maddi ve manevi destek olarak birlik ve beraberliğin sadece aynı sınırlar içerisinde olmadığını ortaya koymaktadır.

Sivasspor.com olarak geçen sezon ortalarında birçok üyemizin katılımıyla yaptırdığımız ve şu anda tribünlerde gururla açmakta olduğumuz dev bayrak kampanyasında da desteğini esirgemeyerek Sivasspor için her türlü organizasyonun içinde yer alacağını göstermiştir.

Ayrıca derneğin geçen sezon mersin deplasmanına gitmesi için Sivasspor.com olarak yapılan destek kampanyasına da katılarak miktarın büyük bir bölümünü karşılamıştır.

Sn Mehmet ÇAPRAZ’a Sivasspor.com olarak yapmış ve yapacak olduğu destekler için teşekkür ederiz…
http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Beyaz%20Saray%20Plakat.JPG
Sivasspor ve Sivas için çalışmalarından dolayı SivasSpor.com adına Sn: Rüştü Elmas sitemizin adına Sn. Mehmet ÇAPRAZ'a plaket takdim etmiştir.

GeCeVeMaVi58pRf
16.11.2005, 00:28
kendisinden ALLAH razı olsun sivasspora emeği gecen herkese teşekkür ediyorum böyle duyarlı oldugumuz sürece sivasspor basarılı olacaktır

GuNaY
16.11.2005, 00:33
mehmet bey'e çok teşekkür ederim... yapmış olduğu yardımlar ve bir çok özveri ile yiğidolara örnek teşkil etmektedir...

dogukan58
16.11.2005, 00:38
helal olsun

Serd@r
16.11.2005, 02:04
Bak çıkmaz diyorduk Başarı peşi sıra desteği sonrada parayı getiriyor,İnşallah MEHMET ÇAPRAZ bey SİVASIN havasını solumuş en azından kimliğine veya yüreğinin bir köşesine SİVAS emaresi konmuş diğer işadamlarımıza örnek olur.ALLAH MEHMET Beyden ve SİVASSPORumuza emeği geçen herkesten razı olsun.

habercim
16.11.2005, 07:41
mehmet çapraz beye tek kelime ile tşklerrrr.
kolay gelsin
hayırlı işler ...

CEVIK
16.11.2005, 09:02
sayın mehmet caparazı istanbul seyehatinde tanışdım gercekden bir sivas beyefendisi

o bir sivas sevdalısı

o bir dortmunt karizması

o bir adam gibi adam

CÜSSKB-Aynur
16.11.2005, 09:27
Hemşerimize bu güzel davranış için teşekkür ederiz.
Diğer iş adamlarımızada örnek olmasını dileriz.

serrkann58
16.11.2005, 09:43
mehmet bey'e çok teşekkür ederim... yapmış olduğu yardımlar ve bir çok özveri ile yiğidolara örnek teşkil etmektedir...

melih_58
16.11.2005, 09:59
Sayin Mehmet Capraza bu olgun davranislarindan dolayi kendisine tesekkürlerimizi bir borc biliriz insallah bu güzel davranisi diger sivasli is adamlarimiza örnek bir davranis icin bir yol olur diye düsünüyorum haydi sivasli isadamlarimiz simdi sahlanmanin zamani simdi kendinizi göstermenin zamani...........SIVASLININ VE SIVASSPORUN SIZLERIN DESTEGINIZE IHTIYACI VAR SIMDI DESTEK ZAMANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII III

habercim
16.11.2005, 10:26
her iş adamı bir mehmet çapraz gibi oolmalı ve düşünmeliii
tşk sayın çaprazzz

CAGLAYAN
16.11.2005, 10:47

Sevgili Mehmet Capraz her zamanki gibi asilligini göstermis Yurtdisindaki Isadamlari icerisinde yine Ilklere damgasini vurmustur.
TESEKKÜRLER asil Insan.

habercim
16.11.2005, 10:54
çağlayan abi merhaba ,helal olsun mehmet beye
benim adıma tebrik edin
pazartesi canlı yayında söyleyeceğim bu güzel davranışını

CAGLAYAN
16.11.2005, 11:02
eyvallah Gardas. selamlarini Mehmet Capraz beye iletecegiz ......
Pazartesi günki Spor Saati´ni de 4 gözle bekliyoruz. :)
Simdiden Tesekkürler MUSTAFA ATES.

şampiyon71
16.11.2005, 11:08
Mustafa ateş demi bu sitede yaaa
inan çok sevindimmm
mustafa abi merhaba

şampiyon71
16.11.2005, 11:09
Ayrıca almanyadaki bu gurbetçimizin hareketini alkışlıyor herkese örnek olmasını diliyorumm..
spor saatinide beğeni ile takip ediyorum dijitürkten

LütfiÜnal
16.11.2005, 11:58
Öncelile Sayin Mehmet Capraz abime bende tesekkür ediyorum.Insallah bu örnek davranisi kulaklarini kapatan diger hemserilerimizide tesvik eder.
Degerli mehmet abimiz sadece Sivasspora yaptigi yardimlarla kalmayip biz Almanya Sivaslilar Kültür ve Dayanisma Dernegimizede her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgememistir.Yine Mart ayinda yapacagimiz gece icin iki salonunu hic bir ücret talep etmeden bizlere sunmustur.
Beyaz Saray deyince akla kalite geliyor,Mehmet Capraz geliyor.Biraz reklam gibi oluyor ama bu kadarinida yazmamiz lazim.Tekrar tesekkürler Allah kesene bereket versin.

GuNaY
16.11.2005, 12:22
Öncelile Sayin Mehmet Capraz abime bende tesekkür ediyorum.Insallah bu örnek davranisi kulaklarini kapatan diger hemserilerimizide tesvik eder.
Degerli mehmet abimiz sadece Sivasspora yaptigi yardimlarla kalmayip biz Almanya Sivaslilar Kültür ve Dayanisma Dernegimizede her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgememistir.Yine Mart ayinda yapacagimiz gece icin iki salonunu hic bir ücret talep etmeden bizlere sunmustur.
Beyaz Saray deyince akla kalite geliyor,Mehmet Capraz geliyor.Biraz reklam gibi oluyor ama bu kadarinida yazmamiz lazim.Tekrar tesekkürler Allah kesene bereket versin.
allah razı olsun mehmet abiden... bunlar sadece duyduklarımız birde dymadığımız neler vardır allah bilir!!!

1967_DERNEK_10UR
16.11.2005, 13:05

Almanya’da sevilen büyük iş adamalarımızdan Dortmund Beyaz Saray salonları sahibi Mehmet ÇAPRAZ en son olarak da kombine bilet kampanyasına katılarak gerek Sivas gerekse Sivasspor için yapmış olduğu yardımlara bir yenisini daha eklemiştir… 1957 yılında Sivas'ta doğmuştur. Evli olan ÇAPRAZ Almanya’da beyaz saray salonlarını işleterek çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

ÇAPRAZ Almanya’da beyaz saray salonlarını işleterek çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Sitemizde 1967 Genç Taraftarlar Derneği Sivasspor için kombine bilet kampanyası düzenlemiş ve Sn Mehmet ÇAPRAZ duyarlılığını bir kere daha göstermiş ve 7 kombine bilet alarak 1967 Genç Taraftarlar Derneğine hediye etmiştir. Bu biletler sayesinde Sivas’taki maçlarda dernek üyeleri kolayca girebilerek takımına desteğini rahatça verebilecek duruma gelmiştir.

Aynı zamanda site üyelerimizden olan Mehmet ÇAPRAZ (Beyazsaray) Sivasspor.com da gerçekleştirilen organizasyonlara maddi ve manevi destek olarak birlik ve beraberliğin sadece aynı sınırlar içerisinde olmadığını ortaya koymaktadır.

Sivasspor.com olarak geçen sezon ortalarında birçok üyemizin katılımıyla yaptırdığımız ve şu anda tribünlerde gururla açmakta olduğumuz dev bayrak kampanyasında da desteğini esirgemeyerek Sivasspor için her türlü organizasyonun içinde yer alacağını göstermiştir.

Ayrıca derneğin geçen sezon mersin deplasmanına gitmesi için Sivasspor.com olarak yapılan destek kampanyasına da katılarak miktarın büyük bir bölümünü karşılamıştır.

Sn Mehmet ÇAPRAZ’a Sivasspor.com olarak yapmış ve yapacak olduğu destekler için teşekkür ederiz…
Sivasspor ve Sivas için çalışmalarından dolayı SivasSpor.com adına Sn: Rüştü Elmas sitemizin adına Sn. Mehmet ÇAPRAZ'a plaket takdim etmiştir.
BURDA MEHMET ÇAPRAZ BEY'E KATKILARINDAN DOLAYI ŞAHSIM VE DERNEĞİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM..AYRICA LÜTFİ ÜNAL BAŞKANIMIZ,HAKKI ABIMIZ VE SEVDE58'DE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM..

sivaslibozo
16.11.2005, 13:49
Sayin Mehmed Capraz abimizin yaptigi Örnek davranis acikcasi bizim gelecegimize daha fazla umutla bakmamizi sagladi....böyle Sivassporlu böyle yigitler oldugu müddetce inaniyorum ki Sivasspor YANliZ yürümiyecektir ASLA...

ALLAH ONDAN RAZI OLSUN....Is hayatinda basarilar dilerim..

ZAMAN BIRLIK VE BERABERLIK ZAMANI

VeSSelam

abircan
16.11.2005, 13:58
helal olsun mehmet beye

MERİÇ
16.11.2005, 14:00
walla helal olsun abimize:D

MERİÇ
16.11.2005, 14:01
sivasspor için herkes böle düşünceli olursa çok ii olur

bbptek58
16.11.2005, 15:36
mehmet beye teşekkürler sivasa emeği geçen herkese teşekkürler

ElbeyLi58
16.11.2005, 18:23
Sayin Mehmet Capraza helal olsun

davranisi diger Sivasli is adamlarimiza örnek olur ins.

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.11.2005, 18:35
1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine yapmış olduğu katkıdan dolayı sayın MEHMET ÇAPRAZ abimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY

HakkıTİMUÇİN
16.11.2005, 18:38
sayın mehmet caparazı istanbul seyehatinde tanışdım gercekden bir sivas beyefendisi

o bir sivas sevdalısı

o bir dortmunt karizması

o bir adam gibi adam +++ imza

mehmet bey dev bayrak organizasyonunda da bize büyük katkı sağlamıştı..bir kez daha ne denli Sivas aşığı bir abimiz büyüğümüz olduğunu gösterdi...

Sitemiz aracılığı ile kendisini Bir sivasspor maçında ağırlamak istediğimizi bildirmek isterim. Bize vakit ayırıp bu davetimizi kabul ederse çok mutlu oluruz

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.11.2005, 18:39
AYRICA BURDA GİZLİ KAHRAMANLARIDA UNUTMAMAK LAZIM BU KOMBİNE İŞİNDE BİZE YARDIMCI VE BU OLAY İÇİN VESİLE OLAN LÜTFÜ ABİMİZE ÇAĞLAYAN ABİMİZE RÜŞTÜ ABİMİZE ÇEVİK ABİMİZE EMİN ABİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.11.2005, 18:42
SENİ YAZMAYI UNUTTUM HAKKI ABİ HAKKINI HELAL ET BU OLAYI İLK BAŞLATAN KİŞİ SENSİN ABİ

1967_DERNEK_10UR
16.11.2005, 18:42
BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR...1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..

GuNaY
16.11.2005, 19:00
+++ imza

mehmet bey dev bayrak organizasyonunda da bize büyük katkı sağlamıştı..bir kez daha ne denli Sivas aşığı bir abimiz büyüğümüz olduğunu gösterdi...

Sitemiz aracılığı ile kendisini Bir sivasspor maçında ağırlamak istediğimizi bildirmek isterim. Bize vakit ayırıp bu davetimizi kabul ederse çok mutlu oluruz
BU ŞEKİLDE BİR MAÇ ARKASINDAN DA BİR GECE YAPABİLİRSEK ÇOK GÜZEL OLUR...

Hüseyin_58
16.11.2005, 22:50
Iste taraftar, iste yardim.
Gercekten bunlari görünce Mehmet Capraz abiyi tebrik etmek isterim.
Bu kadar güzel yardimi yapan insana bu ödül bile az.
Bu ödülü vermekle en güzel hediyeyi vermis oldunuz Mehmet beye.
Kendisinin cok sevindigini zannediyorum.

1967_Dernek_Ayhan
16.11.2005, 23:09
kendisinden ALLAH razı olsun sivasspora emeği gecen herkese teşekkür ediyorum böyle duyarlı oldugumuz sürece sivasspor basarılı olacaktır

HakkıTİMUÇİN
16.11.2005, 23:23
SENİ YAZMAYI UNUTTUM HAKKI ABİ HAKKINI HELAL ET BU OLAYI İLK BAŞLATAN KİŞİ SENSİN ABİ

ne demek mustafa gardaş...herzaman söylüyorum..Bizler Sivasın ve Sivassporun birer neferleriyiz..elimizin erdiği gücümüzün yettiği kadar Sivasın ve Sivassporun arkasındayız...

ofgurleyuk78
16.11.2005, 23:53
Mali durumu iyi olan Sivaslilarin örnek almasi gerekir bence. Sivas' liyada bu yakisir.

osman_58_1967
17.11.2005, 14:08
Örnek bir davranis .Allah razi olsun.

cengaver
17.11.2005, 14:37
Hemşerimize bu güzel davranışi için teşekkür ediyorum

veysel
17.11.2005, 15:15
TESEKÜRLER MEHMET AMCA
<< VIYANALI YIGIDO >>

BOUN
17.11.2005, 15:39
Beyaz Saray'ın efendisi ''bush'' değil Mehmet Çapraz Beyefendidir.

Kendisine buradan teşekkür ediyorum. herkes kesesine uygun bir şekilde bu takıma sahip çıkarsa Sivassporumuzun sırtını kimse yere getiremez.

İnşallah diğer büyük zenginlerimizde buradan dersler çıkarırlar.

Bizim büyük, haşmetli zenginlerimiz umarım Kadir Has örneğnden kendilerine bir pay biçerler. Belki duymamış olanlarınız olabilir size meseleyi anlatayım. Malum bildiğiniz üzre Kadir Has isimli iş adamımız Kayseri'lidir. Geçen yıl Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseri'ye bağışladı. Bu 150 milyon dolarlık miktarın da 10 milyon dolarlık kısmını Kayseriye yapılacak ve Türkiye'nin en modern stadı olması planlanan stada bağışladığını açıkladı.................... Fazla lafa gerek yok...................... Yorum sizin................

Ben buradan tekrar Mehmet Bey'e teşekkür ediyorum.

serhat3358
17.11.2005, 20:04
Mehmet Beye sonsuz TEŞEKKÜRLER...
Yüce Allah sizi ve sizin gibileri daim eylesin...

58_KARTAL
17.11.2005, 20:41

Almanya’da sevilen büyük iş adamalarımızdan Dortmund Beyaz Saray salonları sahibi Mehmet ÇAPRAZ en son olarak da kombine bilet kampanyasına katılarak gerek Sivas gerekse Sivasspor için yapmış olduğu yardımlara bir yenisini daha eklemiştir… 1952 yılında Sivas'ta Alibaba mah. doğmuştur. Evli olan ÇAPRAZ Almanya’da beyaz saray salonlarını işleterek çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

BU ÖRNEK DAVRANISINIZA SAPKA CIKARIYORUM SAYIN MEHMET CAPRAZ

bektasi
17.11.2005, 22:34
Mehmet Beye sonsuz TEŞEKKÜRLER...

senem58
17.11.2005, 23:09
mehmet beyi tebrik ederim. bu gibi davranışların artmasını umuyorum.

Serkan-58
17.11.2005, 23:50

mehmet beye teşekkürler sivasa emeği geçen herkese teşekkürler

yigido24
19.11.2005, 23:16
Bu örnek davranis tüm Sivasli is adamlarina örnek olmalidir.

Helal olsun Mehmet beye.

serhankaburcuk
19.11.2005, 23:21
Değerli büyüğümüz abimiz sayın Mehmet ÇAPRAZ'a yapmış olduğu bu jestten dlayı teşekkür ediyoruz....Kendisinin daha öncedende yardımları olmuştu...Bir kez de deplasman için bize otobüs yardımında bulunmuştu...Dev bayrak kampanyasına büyük maddi katkıları oldu...Böyle bir hemşerimizin olmasından son derece mutluluk duyuyorum...Bu davranışını diğer hemşerilerimizede örnek teşkil etmesini temenni ediyorum...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Tribün Temsilcisi
Serhan KABURCUK

Hüseyin_58
20.11.2005, 14:38
O kadar cok Sivasli zenginlerimiz varki, sayisini bilemeyiz.
Hepsi ufak bir yardim yapsa, hem Sivasspor hemde taraftarlirimizi kimseler durduramaz.
Bence bu tür veya benzeri bir yardim etmek isteyenler, burada yazsinlar.

YUZUK58
20.11.2005, 14:43
çok güzel yapmış çok güzel davranış

1967 dernek serkan20
20.11.2005, 14:46
mehmet çapraza teşekkürler onun gibi insanlardan Allah razı olsun

Hüseyin_58
09.12.2005, 01:09
NEDEN BASKA BUNUN GIBI HAYIRSEVERLER CIKMIYOR.
DÜNYADA ZENGIN ISADAMLARIMI YOK?

AMA HERKES KENDI CEBINI DOLDURMAKLA MESGUL.
BÖYLE MEHMET CAPRAZ BEYEFENDI GIBI, YARDIM YAPMAK GALIBA ONLARIN ZORUNA GIDIYOR.

koz58
09.12.2005, 01:43
Bravo,

gercekten cok güzel bir yardim olmus.

SONMEZ
12.12.2005, 21:48
MEHMET BEY'İN BU ONURLU DAVRANIŞINI
TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM. MEHMET BEY,
BİLMEM BU MESAJLARI OKUMAK FIRSATINIZ
OLACAK MI...? BİLEMİYORUM AMA, EMİNİM Kİ
TÜM YİĞİDOLARIN, İÇTENLİKLE TEŞEKKÜRLERİ
VE DUALARI KULAKLARINIZI ÇINLATIYOR OLMALI.

SİZLER, KİLOMETRELERCE UZAKLARDAN, SİVAS'IMIZA
VE SİVASSPOR'UMUZA MUHABBETLE VE ALKIŞLANACAK
BİR DURUŞ VE TAVIRLA ŞUNU GÖSTERDİNİZ : BEDENİNİZ
YAD ELLERDE, ANCAK YÜREĞİNİZ SİVAS'IMIZDA.

SİZLER, BİRER GURBET KUŞLARISINIZ... VE BU ŞEKİLDE
HER KANAT ÇIRPIŞINIZDA DA, SİVAS'IMIZ DAHA YÜKSEKLERE
ERİŞECEK; SEMALARDA SEVDALI SEVDALI SÜZÜLECEKTİR.....

MEMLEKETİMİZDEKİ KUŞLARIN, GURBET KUŞLARINI ÖRNEK
ALMALARI VE KANATLARINI ÇIRPMALARI DİLEĞİYLE...

SELAMLAR...

Mehmet Capraz
17.02.2006, 21:54
DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

DEĞERLİ KARDEŞİM RÜŞTÜ BEY'İN, BÜYÜK ÖZVERİ VE FEDAKARLIKLARLA TÜM YİĞİDOLARIN HİZMETİNE SUNDUĞU BU SİTE ARACILIĞI İLE SİZLERİ SELAMLIYORUM. BİZLER, SİVAS'IMIZA VE SİVASSPOR'UMUZA ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN MİSALİ, KÜÇÜK BİR KATKIMIZ OLDU. ANCAK SİZLERİN TEVECCÜHÜ, ÇOK BÜYÜK OLMUŞ. BU ALAKANIZ, BU DUALARINIZ, BİZLERE GURBETTE GÜÇ VERMEKTE VE MEMLEKET HASRETİMİZİ DİNDİRMEKTEDİR.

HEPİNİZİ BAĞRIMA BASIYOR; MEMLEKETİMİZ İÇİN HERKESİN BİRŞEYLER YAPABİLECEĞİNİ VE BİZLERİN DE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİVAS'IMIZ İÇİN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİMİZİ BELİRTMEK İSTİYORUM.

''BİRİMİZ HEPİMİZ; HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN''

SEVGİLERİMLE...

Mehmet Capraz

CAGLAYAN
17.02.2006, 22:03

Sevgili Mehmet Capraz her zamanki gibi asilligini göstermis Yurtdisindaki Isadamlari icerisinde yine Ilklere damgasini vurmustur.
TESEKKÜRLER asil Insan.

CEVIK
17.02.2006, 22:10

TESEKKÜRLER asil Insan.
DEGERLİ MEMET ABİMİZLE İSTANBULDA TANIŞ MA FIRSATI BULDUM SANKİ 40 YILLIK DOST GİBİ SICAK BİR SOHBET ETDİK HAVAALANI YOLUN DA MEHMET.ABİİ

GERCEKDEN BİR SİVAS SEVDALISI BİR ABİMİİZ SAYGIYLA SELAMLIYORUM

hüseyin karaca
17.02.2006, 22:47
Ben memleketine sahip çıkan iş adamlarını ibadet eden insanlar kadar sever takdir ederim.Mehmet Beyin bu davranışı inşallah diğer işadamlarına örnek teşkil eder.Bu hafta oynanacak maç nedeniyle heryerde sivas konuşuluyor bundan daha güzel ne olabilir.Ayrıca maç için sivasa gelenlerin getirisinide göz önünde bulundurmak gerekir.
İZMİRDEN SİVASLI HÜSEYİN KARACA

1967_DERNEK_10UR
17.02.2006, 22:57
BİZE KOMBİNE BİLET GÖNDEREREK DESTEK OLANLARIN SAYESİNDE MAÇLARIMIZI RAHATÇA İZLİYORUZ..BU DESTEĞİN HER SENE SÜRMESİ DİLEKLERİYLE...

özsivasli1903
18.02.2006, 00:22
ne güzel bir davranis örnegi sayin abimden...
bütün sivasli is adamlari böyle cömert ve iyimser olsa inanin sivas türkiyenin en büyük göc veren degil göc alan memleketi olurdu...
kazancin bol olsun beyaz saraylilar...
her sey sivas icin sivasimiz icin...

slmlar özsivasli bugra...

GuNaY
18.02.2006, 00:50
Türkiye'de herşeyin gözünün önünde olmasına rağmen gönlünde olmağından yardımı esirgeyen iş adamlarımıza inat, Uzakta olmakla gönüldeki sevginin asla tükenmeyeceğini bizlere gösteren Syn Mehmet Bey'e çok teşekkür ederim...

TracyMcGrady58
18.02.2006, 01:42
allah razi olsun ondan.böyle kisiler oldugu sürece sivasspor her zaman basarili olacaktir

RüStü ElmaS
20.03.2006, 15:05
Mehmet abiyle, hafta sonunda görüştüm.

Kendisiyle birlikte Fenerbahçe Sivasspor maçına İstanbul' a inşaallah geleceğiz.

1967_DERNEK_10UR
20.03.2006, 15:06
Mehmet abiyle, hafta sonunda görüştüm.

Kendisiyle birlikte Fenerbahçe Sivasspor maçına İstanbul' a inşaallah geleceğiz.
SONUÇ SADECE İSTANBULA MAÇA MI GELECEKSİNİZ???

RüStü ElmaS
20.03.2006, 15:09
SONUÇ SADECE İSTANBULA MAÇA MI GELECEKSİNİZ???

Evet maça geleceğiz gardaş. Tabiiki taraftarlarla bulusacağız, sohbetler edeceğiz.
Şimdiden o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Burdan bizlen birlikte gelmek isteyenlerde tabiiki gelebilir, bu konu hakkında bir organizemiz var zaten.

freeboy-apo
20.03.2006, 15:19
bence hepimiz büzün sivaslilar en azindan elimizden geldigi kadar sivasspora yardim etmeliyiz
hepimiozin günlük alis veris yaptigi kartlar var -sivasspor karti alsak yaptigimiz alisverislerle takimimiza yardim etmis oluruz-hepimiz alalim

1967_DERNEK_10UR
20.03.2006, 15:28
Gardaş bizim amacımız maça gelmek, yokda tarih olarak pahalı bir sezonu seçmezdik. Almanların Yumurta tatiline rastgeldiğinden uçak biletleri pahalı.

Sonra bir aynısını Sarıyer maçındada yapmadıkmı gardaş, tabiiki geldiğimizde Istanbul' u gezmeden dönmek olmaz.

Bir kaç gün kalıp döneceğiz.
İYİ ABI BOL BOL SİVASSPORA DESTEK OLUN...ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA ..

RüStü ElmaS
20.03.2006, 15:35
İYİ ABI BOL BOL SİVASSPORA DESTEK OLUN...ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA ..

Hep beraber destek olacağız gardaş, yoksa siz destek olmayacakmısınız ? :)

1967_DERNEK_10UR
20.03.2006, 15:44
Hep beraber destek olacağız gardaş, yoksa siz destek olmayacakmısınız ? :)
ABI KOLAYMI İSTANBULA MAÇA GELMEK..BİZ HER ZAMAN DESTEK OLUYOZ..

yerliturkuaz
20.03.2006, 15:52
ISADAMLARIMIZIN BOYLE KATKILAR SAGTLAMASI GUZEL BIR OLAY BENIM ISTEGIM DIGER UYUYAN SIVASLI ISADAMLARININ HAREKETE GECMESIDIR

RüStü ElmaS
20.03.2006, 21:23
ISADAMLARIMIZIN BOYLE KATKILAR SAGTLAMASI GUZEL BIR OLAY BENIM ISTEGIM DIGER UYUYAN SIVASLI ISADAMLARININ HAREKETE GECMESIDIR

Maalesef işadamlarımızın uyanmaya hiç niyetleri yok gibi.

hattab
20.03.2006, 21:56
ULA GARDAS GERCI DAHA IS ADAMI OLMADIK AMA FIRMA SAHIBIYIZ VEDE SIMDILIK ELDEN BISEY GELMIYO BU GAVURUN ULKESINDE UFAK FIRMALARIN KASASI BUYUKLERE GORE DAHA COK KONTROL ALTINDA TUTULUYO CAKTIRMADAN UC BES KURUS CEKIP YOLLASAK VALLA ELIMIZDEKI FIRMADANDA OLACAZ INSALLAH SENE SONUNDA FIRMA KAZANCI YUKSEK OLURDA BIZDE BIR SPONSORLUK ORGANIZASYONUNA DESTEK OLURUZ EN AZINDAN

SARL DECO DESIGN
NUMAN SARICA VE CALISANLARI

serhankaburcuk
21.06.2006, 15:57
Geçen sezon değerli abimiz büyüğümüz MEHMET ÇAPRAZ beyin yaptığı kombine bilet desteğinin diğer firma sahiplerine ve tüm yiğidolara örnek olmasını temenni ediyoruz....

PARTNER58AHMET
21.06.2006, 17:10
mehmet beye sivasa ve sivasspora yapmış olduğu katkılardan dolayı kutluyorum ve bunun gibi bazı iş adamlarımızdanda yardım bekliyoruz inşallah

LORDKRAL
21.06.2006, 18:40
Bu güzel davranışından dolayı abimize teşekkür ediyorum.Demek ki böyle iyi kalpli hemşerilerimiz de varmış.Helal olsun...

çılgın-sedat
21.06.2006, 18:48
HELAL OLSUN MEHMET CAPRAZA
ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN

1967_Dernek_Serkan
21.06.2006, 19:01
derneğimiz adına bende mehmet abimize ve diğer abilerimize sonsuz teşekkürler

LiS67_Uğur
21.06.2006, 19:15
Bu örnek davranısından dolayı değerli abimize tsekkuru bir borc biliriz

yiğidosebo58
21.06.2006, 19:16
SAYIN MEHMET ÇAPRAZ GARDAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH COCUKLARINA BAĞIŞLASIN ALLAH KENDİSİNE UZUN ÖMÜR KESESİNE BEREKETLER VERSİN SİVASLILAR SENİNLE GURUR DUYUYOR İSTANBUL TUZLADAN SELAMLARRRRRRRRRRRRRRRRR

FurkaN
21.06.2006, 20:13
BU ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. DİĞER İŞ ADAMLARIMIZA ÖRNEK OLMASI TEMENNİSİYLE.

Degerli Arkadaslar bu Topic gecen sezon acilmisti.!!
Tabiiki Mehmet Capraz bu Sezonda Kombine Bagisinda bulunacaktir.
bu sekilde Emrivaki oldugunu düsünerek bu basligi kapatiyorum.
Lütfen bu Basliga bundan böyle yorum yapmayalim.Tesekkürler

CAGLAYAN