Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-3 oyuncuyla transferi kapatacağız

SivasSpor.Com
15.06.2012, 12:29
http://www.sivasspor.com/images/2012/baskan/mecnun-otyakmaz-2012.jpg

Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, 2 veya 3 yabancı futbolcu alıp transfer dönemini kapatacaklarını söyledi.

Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminin dün başladığını anımsattı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Odyakmaz, ''2 veya 3 yabancı futbolcu alıp transfer dönemini kapatacağız. Başarılı olmuş bir takım var. Takımdan ayrılanların yerine de daha iyisini transfer etme gayretindeyiz. Bunu başardığımız takdirde geçen sezondan daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle de yine güzel bir Sivasspor izlettirmek arzusundayız'' ifadelerini kullandı.

Erhan Güven, Doğa Kaya, Abdulkadir Özgen ve Şaban Özel ile anlaşma sağladıklarını hatırlatan Odyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine, Keçiörengücü takımından genç oyuncu Alican ile ön anlaşma imzaladıklarını belirterek, Alican'ın gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu söyledi.

Kamp programı
28-29 Haziran'da Sivas'ta toplanacak kırmızı-beyazlı ekip, Bolu ve Avusturya'da yapacağı kamplarla yeni sezona hazırlanacak. Bolu Gerede'de 1 Temmuz'dan itibaren kamp yapacak olan Sivasspor, Bolu kampının ardından Avusturya'ya gidecek. Avusturya'da 17-31 Temmuz tarihleri arasında kamp yapacak olan Yiğidolar, kamp döneminde 5-6 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Fotomac

babapiton
15.06.2012, 12:31
Alican Karadag Kimdir ? (http://www.transfermarkt.de/de/alican-karadag/profil/spieler_169802.html)

Mevkii: OrtaSaha Ortası
Takım: Keciörengücü

sefacoban58
15.06.2012, 12:36
Otyakmaz'dan transfer yorumu

Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer dönemi hakkında açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, 2 veya 3 yabancı futbolcu alıp transfer dönemini kapatacaklarını söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminin dün başladığını anımsattı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Otyakmaz, ''2 veya 3 yabancı futbolcu alıp transfer dönemini kapatacağız. Başarılı olmuş bir takım var. Takımdan ayrılanların yerine de daha iyisini transfer etme gayretindeyiz. Bunu başardığımız takdirde geçen sezondan daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle de yine güzel bir Sivasspor izlettirmek arzusundayız'' ifadelerini kullandı.

Erhan Güven, Doğa Kaya, Abdulkadir Özgen ve Şaban Özel ile anlaşma sağladıklarını hatırlatan Otyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine, Keçiörengücü takımından genç oyuncu Alican ile ön anlaşma imzaladıklarını belirterek, Alican'ın gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu söyledi.

-Kamp programı-

28-29 Haziran'da Sivas'ta toplanacak kırmızı-beyazlı ekip, Bolu ve Avusturya'da yapacağı kamplarla yeni sezona hazırlanacak. Bolu Gerede'de 1 Temmuz'dan itibaren kamp yapacak olan Sivasspor, Bolu kampının ardından Avusturya'ya gidecek. Avusturya'da 17-31 Temmuz tarihleri arasında kamp yapacak olan Yiğidolar, kamp döneminde 5-6 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

sporx.com

eyupk
15.06.2012, 12:41
bu takımı yine eskisi gibi şampiyonluğa oynatıcağınızdan şüphem yok başkanım, Allahın yardımıylada yarım kalan işi tamamlayıp şampiyon olucağımıza yürekten inanıyorum.

Salim58
15.06.2012, 12:43
Yapılan ve yapılacak olan transferler Bolu kampına yetişse'de gidip görme görüp tanışma fırsatımız olsa.

Gangstayigido
15.06.2012, 12:49
alican kim ya
adam 22 yasinda gelecegimi kalmis, herkes 16 17 yasindakileri aliyor 21 22 de satarim veya iyi oyuncu olur oynatirim diye bizimkiler 22liye genc diyor hemde umut bagliyor.
madem okadar iyi 17 yasindayken niye almadin 1ligden alinmis olsa hadi derim belki kivanc gibi olabilir diye ama 2-3 ligden gelen futbolcu bu yasda ne isi var bizde

babapiton
15.06.2012, 12:53
alican kim ya
adam 22 yasinda gelecegimi kalmis, herkes 16 17 yasindakileri aliyor 21 22 de satarim veya iyi oyuncu olur oynatirim diye bizimkiler 22liye genc diyor hemde umut bagliyor.
madem okadar iyi 17 yasindayken niye almadin 1ligden alinmis olsa hadi derim belki kivanc gibi olabilir diye ama 2-3 ligden gelen futbolcu bu yasda ne isi var bizde

Ön yargılı olmayalım Rıza hocanın aldığı gençlerden hangisi kötü çıktı...

babapiton
15.06.2012, 12:55
o bölgeye aslında Ishak Çakmak (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ishak-cakmak/profil/spieler_144456.html) düşünülüyodu çok talibi vardı olmadı demekki...

HababamHa
15.06.2012, 12:57
Başkan ne diyorsa doğrudur.!!

DoomsDay58
15.06.2012, 13:01
Yabancıları henüz bilmiyoruz ama yerli transferler ne kadar tatmin edici, tartışılır

sivaslıadem
15.06.2012, 13:35
bu forvet transferinde hiç gelişme yok mu yav
Emeramo gitti yerine hala transfer yapılmadı
Bir an once alınsın ki sezon içinde uyum sorunu yaşanmasın
Gol bölgesi önemli ihmale gelmez hiç bir zaman

HALIL
15.06.2012, 14:09
soyledigim gibi birkaç saglam adam alalim yeter

ci58
15.06.2012, 14:22
2-3 adam sanki biraz az gibi geldi bana ben 5 adam beklerdim 1 kaleci 2 forvet 2 defans 1 sag acik

58akif34
15.06.2012, 14:29
Ben transferler hakkinda ki yorumlarimi maclar basladiktan sonra yapmayi tercih ediyorum sebebi gecen sezon ki gulunc duruma dusen bazi taraftarlar dir kivanc alindiginda buradan bu transferi yapanlari resmen dilenci yaptilar belesciler dediler kivanc herkesin agzinin payini verdi simdi bence yine cogu ayni duruma dusecek ve buraya gelirken biraz olsun yuzu kizaracak bence onyargili olmak yerine bekleyin ve gorun neler oluyor

akifesk
15.06.2012, 14:40
Stat işi ne olacak başkan, yaptığını begeniyormusun 25 bin bize yeter demekle ne yaptığının farkında misin ????? Sen bugün varsın yarın yoksun nasıl vereceksin bunun hesabını bu memlekete

İHsNCskN
15.06.2012, 15:48
benim anlamadığım geçen sezon en çok sıkıntı çekilen defans ve kaleye neden hala transfer yapılmadı. ciddi bir politika yanlışımız var.

Külhan
15.06.2012, 16:11
Takimini tanimiyan bey ler elestiriden uzak durun herkes otuz ve otuzun üzerinde yasta futbolcu aliyor bizimkiler 22 yasindakine kafa takiyor insaf beyler hem sonra bu yönetim ne yapacagini iyi biliyor onun bunun demesi ile oyuncu alinmaz her kafadan bir ses cikmASIN

akifesk
15.06.2012, 16:17
Yabancıları henüz bilmiyoruz ama yerli transferler ne kadar tatmin edici, tartışılır

alican ı genç diye alıp umut bağlıyorlar, bence transfer politikamız yok. nerde beleş adam var 3.liğ amatör hatta mahelleden bile alabiliriz. 3.lig takımlarındaki oyuncuya bel bağlayan tek süper lig takımı sivasspor..

sivasspor toplama kapmı değil. kayseri premier ligden oyuncu alıyor bizde mahelle takımlarını dolduruyoruz kulubeye.

cihan özkara muhammed ali atam,kaan timuçin konuk.. birde alican geldi yetiştirme yurduna döndük.

futbolcu alın artık top toplayıcı değil..

Çılgın Türk
15.06.2012, 16:23
http://www.sporkeyfi.com/resimler/kat_buyuk/00e8228cee11906d27f1c7fdc07b97 58.jpg

ALİCAN KARADAĞ

2011/2012 sezonu Kiciörengücü
2010/2011 yarim sezon Kizilcihamamspor
2010/2011 yarim sezon 1461 Trabzonspor

2010/2011 sezonunda iki gol
2011/2012 sezonunda bir gol

akifesk
15.06.2012, 16:26
http://www.sporkeyfi.com/resimler/kat_buyuk/00e8228cee11906d27f1c7fdc07b97 58.jpg

ALİCAN KARADAĞ

2011/2012 sezonu Kiciörengücü
2010/2011 yarim sezon Kizilcihamamspor
2010/2011 yarim sezon 1461 Trabzonspor

2010/2011 sezonunda iki gol
2011/2012 sezonunda bir gol

ne zaman adam gibi transfer yapacak bu yönetim . alınan yıldıza bak vay be helal olsun. bombayı patlattılarr..

cılgınsivas58
15.06.2012, 16:36
forvet alın forvet

karamik
15.06.2012, 16:41
Ya rüyamda gördüm Allah göstermesin sivasspor düşüyodu kabus gibiydi valla ağladım :)

sivasfutbol
15.06.2012, 20:34
Başkan ne diyorsa doğrudur.!!

hiçte doğru değil 22 yaşındaki oyuncu zaten iyi olsa bize kaptırmazlardı kesin beleş gelmiştir çok değil 6 ay sonra kiraya verilir.

benozgurr
15.06.2012, 21:00
valla kim ne derse desin ben alınan oyuncuları begenıyorum bı erhan guven yası 30 dıe ıstemıyorum rıza hocanın oyun tarzına uygun oyuncular bence asıl sorun defansın ağr olusu arka atılan her top gol oluyor

sivasfutbol
15.06.2012, 21:06
alican karadağ rıza hocanın akrabası herhaldeki alındı..

mayhos
15.06.2012, 21:08
doğa denilen adama ii denilip alınıyorsa artık ben bilmiyom bu işi eğer yapacakları yabacılarda transfer ettikleri yerliler gibi olcaksa ki öyle görünüyor bu sivasspor dan bi cacık olmaz.seneye kafa yemeye devam beyler hiç ağlamayalım görünen köy klavuz istemez ...bizimkiler yine beleş yabancı peşince bundan eminim..görürsünüz .izlemeye devem...rıza konusunda basiretsiz kalan yönetim transfer için de yılarca uyguladığı beleşçi politikasını hiç bırakmıyor...tipik anadolu takımı olduk valla..

58MUAMMER58
15.06.2012, 21:08
ben taraftar olarak şu mevkilere adam alınmasını bekliyorum

KALECİ=borcandan daha kaliteli tecrübeli olmayacaksa borcan nihat yeter eger münkünse karcemaskas gibii bikaleci alınması iyi olur

STOPER=navratil defansın ağırlığını çekti raynoch ne çok iyi ne çok kötü faty stoperde degilde defansın önünde daha faydalı neticede hepsi ağır topu oyuna iyi sokamıyor raynochu fatyi yedek bırakacak hızlı güçlü kaliteli topu oyuna iyisokan dany sivok egemen gibi savasçı kaliteli stoper alınması gerekiyor

ORTA SAHA =busezon groseckinin ermanın pedrielin eneramonun beklenenden az kendini göstermelerinin tek nedeni kaliteli teknik topu iyi daıtan iyi orta yapan bi ortasahamızın olmaması yoksa saydığım oyuncular attıklarının attırdıklarının 2 katını yaparlardı

FORVET=eneramoyu tutamadık baktığımızda eneramonun bu takımın herşeyi olduğunu gördük mutlaka en az onun kalitesinde bitirici hızlı güçlü sırtı kaleye dönükde oynayabilen top tutan kaliteli forvet kesinlikle şart hatta yanına 1tane balili gibi pırpır diye tabir edilen biforvet daha alınmalı pedriel abdulkadir anca bu takımda iyi yedek olur bana göre en az 5 sağlam alınmalı eger borcan kalacaksa stopr ortasaha 2 forvet daha alınmalı şu halimizle akhisar elazığ antalya antep den sonra en zayıf halkayız takım güçlenmeli inşallah hayırlısı olur anlaşılan başkan paraları mezara götürecek millet bobo alıyor biz 3.ligden ne olduğu bilinmiyen yıldız adayı :mad:

Elbeyliliyiz
15.06.2012, 22:21
Öncelikle cok yetenekli Güven veren Kaleci lazim hemde acil. rakip defansi zorlayacak bir stoper. Ve penalti atabilen bir Golcü ozaman gör Sivasspor un bilegi bükülmez. Insallah isabetli Transferler olur ve uyum sorunu yasamazlar
Sivasspor forever!!!

58megayigido
15.06.2012, 22:57
herşeyden önce sivasspora kaleci lazım geçen seneki gib aptalca goller yememek için

birde ben eneramonun gidişine hiç üzülmedim goller attı ama okadar çok net pozisyon kaçırdıki çok puan kaybettik sayesinde
bize golcü lazım 20 pozisyondan 3 tanesini gole cevirecek adam cok bizde...

kaleci ve 1 golcü alınsın adam gibi başka bişeye gerek yok grosicki erman pedrielle zirvedeyizs kesin
(bbu arada defansta ziya erdalında performansı çok iyi orta açıyor kantlardan bindiriyor . )

Çılgın Türk
16.06.2012, 01:11
Sözkonusu 2-3 yabanci UEFA'dan karar cikmadan alinacagini sanmiyorum.
10 gün sonra Baskanun mahkemesi var. Hakim Savcinin mutealaasi yönünde hüküm verirse ay sonunda Mecnun Otyakmaz'in baskanligi bile düsebilir. Dikkat ederseniz bu saydigim üc kulüpte trasfer yapmiyor..
Iki hafta sonra bazi seyler netlesir ve transferlerde ona göre yapilir diye tahmin ediyorum.

YİGİDOKENTLİ
16.06.2012, 03:05
5 tane yapilan isimlerin hepsine iyi bence alicak yabancilar ligi sallariz

59yigido58
16.06.2012, 07:15
selam arkadaşlar başkanımız ve rıza hocamız bu çağrıma kulak versin galatasaray assaidiyi almaktan vaz geçmiş hem fiyatı uygun hemde sivasaımıza uzun seneler hizmet eder çok kaliteli birisi bence kaçırmasınlar derim

58MUAMMER58
16.06.2012, 08:41
selam arkadaşlar başkanımız ve rıza hocamız bu çağrıma kulak versin galatasaray assaidiyi almaktan vaz geçmiş hem fiyatı uygun hemde sivasaımıza uzun seneler hizmet eder çok kaliteli birisi bence kaçırmasınlar derim

fiyatı uygun dediğin oyuncunun bonservisi 7 milyon€ biraz akla mantığa uygun düşünmek lazım elazığ bu paraya lig takımı kuracak Profil sahibi Oussama Assaidi

© unbekannt Vatandaki isim: أسامة السعيدي
Doğum tarihi: 15.08.1988
Doğduğu il: Beni-Boughafar
Boyut: 1,78
Uyruk: Fas
Hollanda
Pozisyon: Forvet - Sol Kanat
Ayak: sağ ayak
Piyasa değeri: 7.000.000 €
16.500.000 TL

35kağan58
16.06.2012, 08:51
Navratil, Rajnaoch, Grosicki, Cerny(Pedriel) bu yazdığım 4 yabancı isim büyük ihtimal ilk 11 oynayacak gibi gözüküyor. Yabancı sınırlamasının 6 olduğunu düşündüğümüzde geriye kalan 2 yabancı hakkımızı kalede ve forvette kaliteli transferlerle kullanmalıyız.
Başkan 2 ya da 3 yabancı oyuncu demiş. Eğer 3. yabancı da alınacaksa birden fazla mevkide oynayabilen yedek kaprisi olmayan bir oyuncu olursa maçlarda joker olarak kulübeden gelip katkı sağlayabilir.

calipso
16.06.2012, 18:28
şu ana kadar alınan oyuculardan hiçbiri ilk 11 de oynayacak banko oyuncu değil..iyi bir yedek mi o da tartışılır...giden forvet var 10 kişiyiz ben onu bilirim...

TEKOTORİTE58
16.06.2012, 18:41
ha bize gelince sen daha iyi santrafor bulup alacaksın almassan yine golleri kaçıran ve kolay gol yiyen takım oluruz
19:34
TEKOTORİTE58:
hadi madem iyi bir santraforsa hadi gitsin başka takımda oynasında görek kimse almaz onu
19:33
TEKOTORİTE58:
kafa vurmayı beceremez neymiş 14 gol atmış ya kaçırdıgını sayın beyler bence en az 100 attıgı gollerin hepsi basit goller zor golü yok
19:32
TEKOTORİTE58:
sivaspor kolay gol atamıyor kolay gol yiyor neden mevcut kalecilerin hepside kötü elinde santrafor yok eneramo desen zaten iyi degildi ayak içi vuramaz şut atamaz penaltı atamaz vole vuramaz
19:31
TEKOTORİTE58:
ayak sürün siz iyi bir kaleci almayın görürüsünüz mevcut kalecilerin hiçbirinin işe yaramadıgını sivasın en acil transferi kalecidir bu bir sonrada adam gibi santrafor almnasak ancak ligde kalırız

ahmet ali
16.06.2012, 19:07
Başkanım neden iyi bir kaleci almıyorsunuz?? Bu takıma tek transfer yapın kaleci olsun...Kalecimz yok....