Orijinalini görmek için tıklayınız : Grosicki'nin aklı hala Galatasaray'da
SivasSpor.Com 15.06.2012, 15:16 http://www.sivasspor.com/images/2012/futbolcu/grosicki.jpg
Galatasaray’a transferi sık sık gündeme gelen Sivassporlu Kamil Grosicki, “Galatasaray’da oynamayı kim istemez.
Böyle büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayalidir” diyerek gönlünün Cim Bom’da olduğunu hissettirdi.
Polonya Milli Takımı’nda fazla şans bulamamasını da büyük takımlarda oynamamaya bağlayan Grosicki, “Galatasaray gibi bir takımda oynamak, milli takım açısında da tabii ki bana önemli bir avantaj sağlar. Teknik direktörüme neden beni takımda fazla düşünmediğimi sorduğumda yeterince takip edemediğini söylüyor” diye konuştu. Teknik direktör Smuda’nın gözüne girmek için her şeyi yaptığını ifade eden genç oyuncu, “Hızlı ve güçlüyüm. Çek maçında oynarsam, çok başarılı olacağıma inanıyorum” dedi. Yunanistan karşılaşmasında 10 kişi kalmalarının teknik direktörün planlarını bozduğunu ve bu yüzden oynayamadığını söyleyen Grosicki, “Kırmızı kart olmasaydı en azından 15 dakika oynayabilirdim” iddiasında bulundu.
okan3336 15.06.2012, 15:21 bu ne ya rıza hoca bjk ye erman bjkye kamil galatasaraya msj yollar istemiyorsanız gidin burası dingonun ahırı mı ya nedir bu büyük takım hevesiniz anlamıyorum ki büyük takıma gitseniz ne yapacaksanız sanki yedekte oturmaya gideceksiniz o zaman görürüz biz seni büyük takımlar cok çabuk oyuncu harcar ama biz harcamayız kamil bey ve onun gibi düşünenler aklınızı başınıza alın
58akif34 15.06.2012, 15:37 Palavra haber millet ortaligi karistirmanin derdinde eminim simdi cukar gs yalakasi defol git yazarlar yorumlarda
Çılgın Türk 15.06.2012, 16:16 Resmi teklif gelmeden böyle abuk sapuk aciklama yapip kendi takimini kücük düsüren futbolculara gicik oluyorum.
grosicki sen kim galatasaray kim.. kendini bişey sanıyor bu
GokhanTurna 15.06.2012, 17:04 Yalan haber. Daha öncede bu tarz haberler çıktı ama doğru olmadığını belirtti Grosicki. Her yazılanı gerçek sanıp kabul etmeyin biraz süzgeçten geçirin.
adama demezlermi grosicki sen yıldızsan küçük takımda oynuyorsan takımını kaç kez ipten aldın yada takımını kaç kez zafere ulaştırdın sezonun ikinci yarısı birtek süperfinla bursa maçında oynadın sen oynadında biz ayaklarınımı tuttuk
senin işin biraz gönülsüz it hesabına döndü
sivaslıadem 15.06.2012, 17:51 kendileri sallıyorlar haberi sonra kendi kendilerini inandırıyorlar
yeter artik ! biktik camia olarak
Haber doğru olmayabilir. O nedenle haberle ilgili yorum yapmayacağım ama Grosicki ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer ciddi bir teklif gelirse bu oyuncunun satılmasını istiyorum. Zamanında Musa, Abdurrahman, Mehmet Yıldız'ı da satmadık sonra hepsi ücretsiz gitti. O nedenle Grosicki şampiyonada biraz süre alıp birşeyler ortaya koysa da iyi paraya satabilsek keşke.
cemahmety 15.06.2012, 18:40 eskişehir alper potuk için 5 milyon istediğine göre en az 7.5 istememiz lazım grosicki için 27 yaşında demba ba ya 11 milyon euro verecek paraları varsa grosickiye 5-6 vermek zorundalar
58ToPraK58 15.06.2012, 19:16 grosicki sen kim galatasaray kim.. kendini bişey sanıyor bu
Diyelim ki gerçekten de Grosicki böyle bir açıklama yaptı. Galatasaray öyle ahım şahım bir takım değil. Uefadan başka bir Avrupa başarısı yok, ligimizde şampiyon oluyor da ne oluyor Avrupa'da hallerini görüyoruz. Sivasspor onlardan daha iyi ve daha büyük bir takım benim için. En azından kendi kapasitesinin farkında. Sivasspor kendisine o üç büyütülmüş gibi dev aynasından değil boy aynasından bakıyor ve lige çıktığından beri de katılmadığı hiçbir organizasyon kalmadı. Bunları elindeki kısıtlı oyuncu kadrosuyla ve kısıtlı bütçeyle yaptı. Siz şimdi hem bizim oyuncumuzu hem de takımımızı küçümsemeyin. Buna cevabınız küçümsemiyorum olacaktır, ama küçümsediğiniz açıkça ortada. Grosicki zaten büyük bir takımda top oynuyor ve hedefleri olan bir takımda oynuyor.
medya yine 3 büyütülmüşler için çalışmaya başladı...
kanka5885 15.06.2012, 20:57 Arkadaşlar bildigimiz qibi biz ne kadar oyuncu aldıysak sivasspor tarafindan büyüdüler kariyeri qelişti birakin qitsin bi bok yapamaz
benozgurr 15.06.2012, 20:58 bu tür haberler pek ınandırıcı gelmıyor artık ya tutarsa dıe sallıyorlar grosıckı kafasını verdıgı zaman her takımda oynayabılecek bırısı ama gel gor kı ruhen macta oldugu nadir
kanka5885 15.06.2012, 21:01 bu tür haberler pek ınandırıcı gelmıyor artık ya tutarsa dıe sallıyorlar grosıckı kafasını verdıgı zaman her takımda oynayabılecek bırısı ama gel gor kı ruhen macta oldugu nadir
ya hemşom bunlar fala fiso Örnegimiz Cok bilica Musa Aydin Mehmet yildiz Balili :S
şarkışla 58 15.06.2012, 22:55 Teknik direktörüme neden beni takımda fazla düşünmediğimi sorduğumda yeterince takip edemediğini söylüyor” diye konuştu.
Allahaşkına hangi topçu Hocasına beni neden oynatmıyorsun diyebilir.
Velevki dedi Hoca nın cevabına bak....Seni yeterince takip edemiyorum.Madem oyuncunu takip edemiyorsun sen ne diye Hoca oldun o zaman.
migroArmis 15.06.2012, 23:46 Diyelim ki gerçekten de Grosicki böyle bir açıklama yaptı. Galatasaray öyle ahım şahım bir takım değil. Uefadan başka bir Avrupa başarısı yok, ligimizde şampiyon oluyor da ne oluyor Avrupa'da hallerini görüyoruz. Sivasspor onlardan daha iyi ve daha büyük bir takım benim için. En azından kendi kapasitesinin farkında. Sivasspor kendisine o üç büyütülmüş gibi dev aynasından değil boy aynasından bakıyor ve lige çıktığından beri de katılmadığı hiçbir organizasyon kalmadı. Bunları elindeki kısıtlı oyuncu kadrosuyla ve kısıtlı bütçeyle yaptı. Siz şimdi hem bizim oyuncumuzu hem de takımımızı küçümsemeyin. Buna cevabınız küçümsemiyorum olacaktır, ama küçümsediğiniz açıkça ortada. Grosicki zaten büyük bir takımda top oynuyor ve hedefleri olan bir takımda oynuyor.
Yabancı futbolcular (sözde)büyük takımlarda oynamak istemelerinin birincil sebebi Avrupadaki CL ve UEFA maçlarında boy gösterip büyük takımlara gitmek için merdiven olarak kullanmak istemeleridir..Yoksa o takım bu takım umurlarında bile olduğunu sanmıyorum...
fatih585858 15.06.2012, 23:51 Polonya Milli Takımı’nda fazla şans bulamamasını da büyük takımlarda oynamamaya bağlayan Grosicki, “Galatasaray gibi bir takımda oynamak, milli takım açısında da tabii ki bana önemli bir avantaj sağlar. Teknik direktörüme neden beni takımda fazla düşünmediğimi sorduğumda yeterince takip edemediğini söylüyor” diye konuştu.
Bir teknik direktör yeterince takip edemediği bir futbolcuyu nasıl milli takıma seçiyor çok ilginç! Açıkcası çok tuhaf bir açıklama olmuş. Bu röportaj bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca bir oyuncu gerçekten mevkisinde başarılı ise, formayı hakediyor ise; oynadığı takımın pek önemli olduğunu düşünmüyorum.
Şu tarz ne olduğu belli olmayan aslı olup olmadığı bilinmeyen haberleri gündeme taşıyıp futbolcu ayartmayı son derece iyi başaran sonra da sözde cenilmenlikten bahseden sahtekar riyakar gs camiasına ve ona çanak tutanlara meydan vermeyin..
Çok istiyolarsa öderler bonservis bedelini alırlar bu kulüpte daha 2 sene kapı gibi sözleşmesi var
kamil millitakima seciliyorsa sivassporda oynadigi icin eger gs de olsaydi kulubeden cikamazdi milli takimida zor gorurdu yatsin kalksin sivasspora dua etsin her mac ilk onbirde oynuyor
bunlar yemek yedigi kapa pisliyen insanlar bu kadar nankor olunmaz yani
ligin ikinci yarisindaki performansida benim gozumde sifir hic faydali olamadi takima
kamil millitakima seciliyorsa sivassporda oynadigi icin eger gs de olsaydi kulubeden cikamazdi milli takimida zor gorurdu yatsin kalksin sivasspora dua etsin her mac ilk onbirde oynuyor
bunlar yemek yedigi kapa pisliyen insanlar bu kadar nankor olunmaz yani
ligin ikinci yarisindaki performansida benim gozumde sifir hic faydali olamadi takima
Aynen öyle....
İmza...++
Elbeyliliyiz 16.06.2012, 00:37 Grosickinin ikinci yari karnesi koskocaman bir bir. Adam cani istedimi oynuyor bize herzaman catir catir kosan oynayan Gol atan lazim! Inisli cikisli degil. Büyük kulüpler hep onun pesinde idi ama istikrarsiz olusu Transferini engelledi!
58MUAMMER58 16.06.2012, 08:26 AKLI bjk de kalan rıza hocayla,aklı gsde olan groseçkiyle ,aklı layık olduğum büyük takımda oynamak istiyorum diyen ermanla bu sezon sivasspor neyapacak çok merak ediyorum:mad:ben bu sivassporu şampiyonluğa oynatacağım diyecek ona göre transfer yapacak bi hoca ,ben sivassporun unutulmaz futbolcusu olmak istiyorum sivasspordaki başarılarımın karşılığını milli takıma seçilerek almak istiyorum diyecek groseçki,benim için sivasspor doğduğum takım diyecek erman daha çok katkı yapardı :mad:kovulmuş rıza hocaya sivasspor kucak açtı 1 maç oynayıp 5 maç kaybolan groseçkiye gs taraftarı katlanmazdı ermanın oynamasını 2 yıl bekledik biraz insaf olması gerekir groseçki gsyi unutup sivassporun başarısı için daha çook çalışması gerekir bu haliyle milli takımda anca yedek kalır :mad:
35kağan58 16.06.2012, 08:37 Grosicki ligin ikinci yarısında Euro 2012 rüyasından dolayı sakatlanırım diye top bile oynamadı. Bu gidişle maça çıkacağı da yok bi sakatlık falan çıkmadan Polonya ile elenip takıma dönmesinde fayda var.
etzel1967 16.06.2012, 09:10 sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
sivasspor bence dünyanın en büyük kulübü, peki ya bir polonyalıya göre de böyle mi?
profesyonellikte duygusallığa yer olmaz...adam ekmeğini bu işten kazanıyor...herkes daha iyi bir şehirde, daha iyi maaşla, daha iyi yaşam koşullarında yaşamak ister...örneğin grosickiye "hain" damgasını vuran arkadaşım bunu istemez mi? bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir...sana göre büyük olan da bana göre aslında küçüktür...mantık yoksunu yorumlardan artık vaz geçsek diyorum, dost var düşman var...
kanka5885 16.06.2012, 10:02 sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
sivasspor bence dünyanın en büyük kulübü, peki ya bir polonyalıya göre de böyle mi?
profesyonellikte duygusallığa yer olmaz...adam ekmeğini bu işten kazanıyor...herkes daha iyi bir şehirde, daha iyi maaşla, daha iyi yaşam koşullarında yaşamak ister...örneğin grosickiye "hain" damgasını vuran arkadaşım bunu istemez mi? bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir...sana göre büyük olan da bana göre aslında küçüktür...mantık yoksunu yorumlardan artık vaz geçsek diyorum, dost var düşman var...
haklısın kardeşim
Respect58 16.06.2012, 10:06 Bu haberin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum ancak diyelim ki doğru.Bak Kamilcim sen antremanlarda yatarsan maç esnasında ayağına top beklersen,ikili mücadelelere girmezsen kısacası kız gibi futbol oynarsan ne milli takımda oynarsın ne gsde ne fbde nede başka bir takımda.Evet çok yeteneklisin Süper Ligin en hızlı futbolcususun ancak fiziğin iyi olmadığı sürece bunları bir maçta 2-3 defa kullanırsın oda ancak bizi gaza getirir.Sen çalış iyi oyna bak o zaman değil gs avrupanın büyük kulüpleri bile seni ister.
Mustafa58Ağa 16.06.2012, 10:29 Haber doğru olmayabilir. O nedenle haberle ilgili yorum yapmayacağım ama Grosicki ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer ciddi bir teklif gelirse bu oyuncunun satılmasını istiyorum. Zamanında Musa, Abdurrahman, Mehmet Yıldız'ı da satmadık sonra hepsi ücretsiz gitti. O nedenle Grosicki şampiyonada biraz süre alıp birşeyler ortaya koysa da iyi paraya satabilsek keşke.
mesela karabük emenikeyi sattı ve iyi oyuncuları götürüyor
Bu haberin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum ancak diyelim ki doğru.Bak Kamilcim sen antremanlarda yatarsan maç esnasında ayağına top beklersen,ikili mücadelelere girmezsen kısacası kız gibi futbol oynarsan ne milli takımda oynarsın ne gsde ne fbde nede başka bir takımda.Evet çok yeteneklisin Süper Ligin en hızlı futbolcususun ancak fiziğin iyi olmadığı sürece bunları bir maçta 2-3 defa kullanırsın oda ancak bizi gaza getirir.Sen çalış iyi oyna bak o zaman değil gs avrupanın büyük kulüpleri bile seni ister.
Evet okadar........
Kamil sen bir sene bizim Takim da iyi oyna ve bak yukarda Arkadasin dedin gibi TR deyil sonra Avrupa da büyük bir Takim oynabiliceksin!!!
NOT: bazen arkadaslar diyorki satalim!! tamam satik diyelim 5 miliona eeeeeeeee bunun yerine KIM gelecek??? 2.lig oyncu mu gene yooook böyle oyncu Takim da görmek istemiyorum artik herkeze güzel transfer yapiyorlar ve biz??? 200.00€ oyncu aliyorus yeter artik :mad::mad:
KAMIL SENI SEVIYORUMMMM:)
kürşadın soyu 16.06.2012, 11:24 yeter artık bırakın bu futbolcunun peşini
cılgınsivas58 16.06.2012, 11:34 bu habere inanmıyorum
ama grosickinin satılmasını istiyorum
psychology58 16.06.2012, 12:14 Grosicki hakkında en güzel yorumu Erman Kılıç lig tv de yayınlanan quız programında yapmıştı.Erman gördügün en tembel futbolcu sorusuna hiç düşünmeden Grosicki demişti ve yanına eklemişti gördügüm en yetenekli ve aynı zaman da en tembel futbolcu diye yani sözün özü çok yetenekli futbolcu kendini futbola verse biraz çalışsa belki de avrupanın üst düzey kulüplerinde bile oynar ama çalışmayarak kendi yetenegine ihanet ediyor ben 4-5 milyon euro veren bi takım bulunursa satılması görüşündeyim aklı başka yerde olan Grosickiden bize hayır gelmez
citothehan58 16.06.2012, 12:59 Grosicki hakkında en güzel yorumu Erman Kılıç lig tv de yayınlanan quız programında yapmıştı.Erman gördügün en tembel futbolcu sorusuna hiç düşünmeden Grosicki demişti ve yanına eklemişti gördügüm en yetenekli ve aynı zaman da en tembel futbolcu diye yani sözün özü çok yetenekli futbolcu kendini futbola verse biraz çalışsa belki de avrupanın üst düzey kulüplerinde bile oynar ama çalışmayarak kendi yetenegine ihanet ediyor ben 4-5 milyon euro veren bi takım bulunursa satılması görüşündeyim aklı başka yerde olan Grosickiden bize hayır gelmez
aynen öyle kardes! Ama eger Grosicki dogru dürüst oyniyacaksa bizde kalmasi daha iyi olur bakmak lazim o Euro 2012 icin oynamadi. Simdi Kadroya bile alinmiyor. Hic oynamadan geri gelsin o zaman sivas icin oyniyacaktir.
Eger gercekten Galatasaraya gitmek istese bile bunu kim napsin calisirsa gider!
YİĞİDO EMİR 58 16.06.2012, 13:12 grosicki 1 sene daha kalmalı eğer giderse çok ararız eneramoda gitti buda giderse yıkım olur
mucahitbaba58 16.06.2012, 13:54 bu haber skti biraz adam ne desin gs fb bjkde oynamayi kim istemez ki ayrica sivassporla sozlesmesi var bitene kadar sivasimiz icin calisacak bittiginde istedigi takima gidebilir veya kalabilir zaten gsde oynamayi ben istemem demesi anormal olur sacma olur
DoomsDay58 16.06.2012, 14:05 Artık böyle haberlere kulak asmamak gerekiyor sonuçta sözleşmesi devam ediyor galatasaray istiyorsa getiririk iyi bir teklif alır yoksa bu işler yalan dolan gazete haberleriyle olmaz
adam haklı beyler . milli takımda oynamak hakkı . ve oynaması için gündemde olan takımlardan birinde oynamalı . veya 15 dk da olsa verilen şansı çok iyi değerlendirmeli .
akkara58 16.06.2012, 17:33 valla ben kızamıyorum bu açıklamalara herkes büyük takımda oynamak ister burdan eleştri yöneltenerde dahil....haaa kamill takım ismi kullanmadan daha büyük kulüpler gibi bişey kullansa daha mantıklı olurdu....rıza bjk ya erman fenere kamil galatasaraya gitmek ister isteyecektir de bunu engellemenin tek yolu en az o kulüpler kadar başarılı olmaya çalışmaktır müzeyi zenginleştirmeye çalışmaktır...
kamışlı58 16.06.2012, 17:41 YYYYYYAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAA AANNNNNNNNNN
sanki galatasarayda oynasa milli takım hocası herhafta gelip onu izleyecek..her maç tv den ligtv de ekranda zaten..sivassporun maçları da dahil..bize hikaye okuma..senide senin futbolunuda hiç sevemedim..yallah anca gidersin..
35kağan58 16.06.2012, 22:32 Kamil euro 2012'de ilk kez polonya - çek cumhuriyeti maçının 56. dakikasında oyuna dahil oldu.
Sivas_SporLu58 16.06.2012, 23:41 abi bu yönetimden bişey olmaz rıza bjk kapısında beni alın diye bi hoca bunu nasıl diyebilir ya ayrıca yönetim nasıl böyle bir madde koyar 1 yıllık sözleşme bjk isterse gider böyle bi saçmalık olabilirmi abi amatör klupmü bu takım daha transfer çalışması yapmadı adam offf of
aRsima58 17.06.2012, 11:40 Bıktık bu galatasarayın çirkefliğinden her zaman aynı şeyi yapıyorlar. Bu işin sonu amrabat gibi olmaz inşallah..
sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
"bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir."kardesim bu yazi senin yazin basklarinin yorumlarini mantik yoksunu olarak degerlendiriyorsun sana gore mantiksiz olan bana gore mantiklidir belki
Birincisi bu haberin kaynağı neresidir ? Nasıl inanalım ?
İkincisi Grosicki gitse ne olur kalsa ne olur ? Devamlılığı olmayan vasat bir oyuncu.
Dün akşam oynanan Polonya maçında gördük, tek bir olumlu hareketi & katkısı olmadı ...
***takımda gitsinde nereye giderse git sin derim ,cünkü takıma yararlı bir oyuncu değil zaten 17 mac yatar, bir mac şans eseri oynar .
58CeZa58 17.06.2012, 21:29 grosicki resmen galatasaraya "beni alinda yedek kalsam bile gelirim demek istiyor"
anadoludaki iyi oyuncular byzant takimlarinda yedek kalip cürütülüyor!
grosicki resmen galatasaraya "beni alinda yedek kalsam bile gelirim demek istiyor"
anadoludaki iyi oyuncular byzant takimlarinda yedek kalip cürütülüyor!
Gardaş İstanbul için "Bizans" benzetmelerini bir çok kez yorumlarda okudum ve hiç hoş bir benzetme değil doğrusu. Ecdadımızın, Fatihin kemiklerini sızlatmayalım lütfen.
Gardaş İstanbul için "Bizans" benzetmelerini bir çok kez yorumlarda okudum ve hiç hoş bir benzetme değil doğrusu. Ecdadımızın, Fatihin kemiklerini sızlatmayalım lütfen.
İstanbulun mahalle takımları desek daha doğru olmazmı???
İstanbulun mahalle takımları desek daha doğru olmazmı???
Aynen öyle ciğerim :D
muratduru58 18.06.2012, 13:56 aklı başka yerde olan futbolcuyu tutmayacaksın.
aklı başka yerde olan futbolcuyu tutmayacaksın.
Kardesim aslinda senin dedin gibi dogru ama sanetmem kamil böyle aciklama YAPMADI!!!
böyle daha iyi deyilmi.......
aklı başka yerde olan HOCAYA tutmayacaksın :D:D
ankastre 18.06.2012, 17:31 kendi sivasta aklı başka yerde olan her kim olursa olsun anında kapı önne koyacaksın. buna çalımbayda dahil.zaten seneye yalvarsada sivasta kalmamalı
astaravisa 18.06.2012, 18:01 aklı başka yerde olan bizimle aynı yola çıkmamalı. kim varsa defolsun gitsin.
ozledımeskıyı 18.06.2012, 18:59 grosicki sen kim galatasaray kim.. kendini bişey sanıyor bu
Alttan alttan gsye niye gaz veriyon sen rieradan neyi eksik düşün de bull
tekdoktirin 18.06.2012, 21:55 süreklili olmayan adam ama yinede iyi derim
ezelşener 19.06.2012, 16:57 bencede bu haber doğru olmayabilir arkadaşlar. hemen tepki göstermeyelim..kötü oyuncu değil ama istediği maçlarda iyi oynuyor.bir pedriel kadar mücadeleci değil.hangi tarafta oynasa o taraf defans yardım gelmediği için aksıyor.(Örnek: Gayseri-Sivas maçı 6-2) iyi para verirlerse satılması tarafıyım...bu arada yeni üyeyim.herkesten HOŞGELDİN bekliyorum.değerli yiğido kardeşlerim...
Morten58 19.06.2012, 18:11 bencede bu haber doğru olmayabilir arkadaşlar. hemen tepki göstermeyelim..kötü oyuncu değil ama istediği maçlarda iyi oynuyor.bir pedriel kadar mücadeleci değil.hangi tarafta oynasa o taraf defans yardım gelmediği için aksıyor.(Örnek: Gayseri-Sivas maçı 6-2) iyi para verirlerse satılması tarafıyım...bu arada yeni üyeyim.herkesten HOŞGELDİN bekliyorum.değerli yiğido kardeşlerim...
HOŞGELDİN Sivassporumuz'un Özgür Taraftar Sitesine
noname87 19.06.2012, 20:51 Avrupa Şampiyonasında Grosickinin yıldızı parlayacağı geyikleri boş çıktı yalnız:D
millet ne hayaller kuruyordu Polonya'ya da yazık oldu gerçekten Smuda gibi bir adamla yola çıkmakla çok büyük hata yapmışlar:mad:
sivaslıadem 20.06.2012, 00:07 bencede bu haber doğru olmayabilir arkadaşlar. hemen tepki göstermeyelim..kötü oyuncu değil ama istediği maçlarda iyi oynuyor.bir pedriel kadar mücadeleci değil.hangi tarafta oynasa o taraf defans yardım gelmediği için aksıyor.(Örnek: Gayseri-Sivas maçı 6-2) iyi para verirlerse satılması tarafıyım...bu arada yeni üyeyim.herkesten HOŞGELDİN bekliyorum.değerli yiğido kardeşlerim...
Bir hoşgeldin de benden
Insaallah hoş vakit geçirirsın sitemizde
Bu futbolculara akıl sır ermiyor gardaş sivasda tanındın sivasa biraz önem versen ne olur üç külupten bahsedip duruyorlar oyna sivasımızda lider olun o zaman sende kazanırsın sivasımızda önce bulunduğun doyduğun kulübe hizmet et burada yapacak işin kalmazsa ondan sonra ayrılmayı düşünün bu söylemlerinizden dolayı insanı kendinizden soğutuyorsunuz
YİĞİDO EMİR 58 20.06.2012, 14:53 kendini çok büyütüyosun ama o kadarda iyi değilsin milli takımda 35 dakka oynadın ayağına top değmedi boşuna gs hayalleri kurma gidiceksende git BURASI gayseri DEĞİL SİVAS
bassguitar 20.06.2012, 14:56 kamil bu sezonda sivassporda.milli takımda forma bulamadı beklenen cıkısı yakalama sansı olmadı.ayrıca galatasaray AMRABAT ı alrak bu mevki icin transferini yapmiş oldu...konu kapanmalı bence....
Respect58 20.06.2012, 16:42 Evet gs Amrabatı alıyor.Şükür dedikodular kesilecek.
yigidoyuzz 20.06.2012, 19:03 SENİ BORCELONA ALSIN LA HAVAN BATSIN ILK GELDIGIN ZAMAN OYNADIGIN OYUNCULUGUN GUZELDI HERKESIN HOŞUNA GİDİYORDU ŞİMDİ BOŞ BOŞ KONUŞUYOR SEN OYNA KENDINI HER HAFTA KANITLA GALATASARAY ALIR HAYALIN GERCEK OLUR ÖNCE SİVAS İÇİN TER DÖK SONRA GERİSİNİ DÜŞÜNME EVDE KALMAN...
eyupkocak 23.06.2012, 14:50 grosiçki önce bizde oyna istikrar sağla da sonra kendini pazarla daha bizde istikrar sağlayamadın GS seni ne yapsınn
Morten58 23.06.2012, 17:28 Yazik vallahi yazik nebicim Medya var Türkiyede , Oyuncularin yakasini birakmiyorlar, Grosicki degil de simdi Türk genc parlak oyuncular malesef , Türkiye Liginde cabuk sönüyor , Arda gitti , Mehmet Topal gitti mesela simdi aslanlar gibi oyunuyor Avrupada.
Bu türk medyasinin ilk görevi Yildiz ,Parlak oyunculari söndürmek ve kücük gördükleri takimin yildiz oyuncularinin kafasini karistirmak tipki Grosicki gibi.
Allah böyle haber yapanlari, yalan haber yapanlari bildigi gibi yapsin!
Casanova Rasit 26.06.2012, 04:53 bence grosicki sivassporun en iyi oyuncusu... yalan yok...
|