Orijinalini görmek için tıklayınız : Suç ve Ceza

adres58
19.06.2012, 18:54
http://resimzade.com/Show.html?i=36006&token=101260

SUÇ ve CEZA

Ne güzel bir görüntü değilmi? Tüm guruplar bir arada....

Başkanımızın da içinden geçen ve bir türlü bir araya gelemeyen bu görüntü... Gelin bir olalım...

Aşıklar kenti, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzide şehrimizde neden bu taraftarlarımız bir araya gelemiyor.

Gelin tartışalım... Gelin canlar bir olalım.. Başka Sivasspor yok, başka Yiğido yok.. Adımız Yiğido namımız Mertlik...

Hep beraber deplasmanlarda, hep beraber omuz omuza mücadelemize devam edelim. Hep anti düşüncelerle bir olamadık olamıyoruz. Hep beraber tartışalım görüşelim...

Kim suçlu kim cezasını çekiyor...

Army
19.06.2012, 19:17
Uzun zamandır bu tür bir topic açan yoktu meraklanmıştık :)

Bu arada Yeniçeriler tribünden çekileli sene oldu.

ozledımeskıyı
19.06.2012, 19:28
Hep hayal ettiğim bir şey benim de bütün taraftar gruplarının bir olup maratonu kapattığını görmek şovlar 58 . gösterileri spikerleri bunları anlatmak zorunda bırakmak.

Hayal olarak kalmaz inşaallah diyorum ama kendimi bile inandıramıyorum açıkçası.

58akif34
19.06.2012, 19:29
.Ben takimimizin bir taraftar gurubu olduguna inanmiyorum ne bir mars ne bir organizasyon var biz istanbulfaki taraftarlar elimizden geleni yapiyoruz takimimizu buradaki maclarda destekliyoruz gerekirse.maci izlemiyoruz takim ugruna sesimuz kisilana kadar bagiriyoruz genelde fazla kalabalik olamiyoruz fakat yilmadan destek veriyiruz sibastaki maclari tv den izliyorum 10 dakikayi gecmiyor takima destek arada bir sivas diye bir ses baska birsey yok aslinda fazla bir fedakarliga.gerek yok ornegin en son ibb macinda otobus beklerken iki uc defa bir marsi soyledik ve herkes ezberledi statta iki defa soyledik ucuncude katilim baya artti davul cok onemli statta ses kesilince devreye giriyor ve cosku hic bitmiyor az kaldi islerim belli olsun gelecegim insallah tek bir taraftar gurubu olusacak ve bu guruba sadece takima destek verenler olacak digerleri sayin seyirci olarak kenarda bekleyecek

YİĞİDO EMİR 58
19.06.2012, 19:40
aynen bu konunun üzerinde duralım saçma sapan şehirlerin bile taraftarı var ama bizim yok tezahürat yok mutlaka bu konu tartışılmalı başkanımız grup başkanlarıyla konuşmalı

Del Piero
19.06.2012, 21:06
yıllardır söyleriz isteriz ama olmaz

benozgurr
19.06.2012, 21:07
,şte bunu başardığımızda ben duygusunu bırakıp biz diyebildiğimizde paydamız sadece sivas ve sivasspor oldugunda, sesimiz bir çıktığında bir şeyleri elde ederiz aksi halde gelen vurur giden vurur

resulsivasspor5
19.06.2012, 21:07
birleşirse yönetimde sahip cıkarsa birleştirilen grup daha da büyür ve çok güzel şeyler ortaya çıkar. :rolleyes:

hoLiGan Enes
19.06.2012, 21:36
Yönetim isterse o stadda en az bin kişi 90 dk susmadan destekler ama sadece bu yönetim isterse olur.

migroArmis
19.06.2012, 21:58
Yönetim isterse o stadda en az bin kişi 90 dk susmadan destekler ama sadece bu yönetim isterse olur.

Yönetimler gelip geçici taraftar ve takım daimdir...Her ne kadar yönetim bu konuda güç sahibi gibi görünsede bütün kudret taraftarın elindedir..Hele Sivasta bu büyük oluşum bir başlasın sonra yönetimide yöneticisinede ihtiyaç kalmayacak...Yönetim bu konuda yapacağı tek şey taraftarı bağırtmaktan ziyade Sivastaki bu taraftar gruplarını bir araya getirmek için öncü bir oluşum başlatmalıdır...

kamışlı58
19.06.2012, 22:54

SUÇ ve CEZA

Başkanımızın da içinden geçen ve bir türlü bir araya gelemeyen bu görüntü... Gelin bir olalım...

Aşıklar kenti, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzide şehrimizde neden bu taraftarlarımız bir araya gelemiyor.

Gelin tartışalım... Gelin canlar bir olalım.. Başka Sivasspor yok, başka Yiğido yok.. Adımız Yiğido namımız Mertlik...

Hep beraber deplasmanlarda, hep beraber omuz omuza mücadelemize devam edelim. Hep anti düşüncelerle bir olamadık olamıyoruz. Hep beraber tartışalım görüşelim...

Tek hatamız cumhuriyetin temellerinin sivasımızda atılması çünkü seçim öncesi atılan temellere benziyor temel sivasta atıldı:D:D:D PERSASINI LAZ TEMELLER TOPLUYOR niçin temel attık anlamıyorum NE BİR BAŞBAKAN NEDE BİR TEMELİNİ ATTIGIMIZ SEYİN BAŞKANI OLABİLDİK:D:D:D:D

migroArmis
19.06.2012, 23:22
Tek hatamız cumhuriyetin temellerinin sivasımızda atılması çünkü seçim öncesi atılan temellere benziyor temel sivasta atıldı:D:D:D PERSASINI LAZ TEMELLER TOPLUYOR niçin temel attık anlamıyorum NE BİR BAŞBAKAN NEDE BİR TEMELİNİ ATTIGIMIZ SEYİN BAŞKANI OLABİLDİK:D:D:D:D

Varsın bi başbakan veya lider çıkartmayın...Cumhuriyetinin temelinin atıldığı kent namı bir çok değerin üstündedir....Bir ikinci husus başbakandan bakandan ziyade Aşık Veyseller Muhsin Yazıcıoğlu gibi şahsiyetler çıakrtmış bu şehriniz ayrıca Yiğidoluk hamuruyla yoğrulmuş...Bundan büyük şahsiyet bundan büyük onur olabilirmi..?

burak58as553
19.06.2012, 23:44
Gurur meselesi bence bu iki grupta birleşmez

Kizilirmak58
20.06.2012, 07:42
sivas taraftarından bi cacık olmaz ......

58hsn58
20.06.2012, 09:30
zaten 1 senedir kimseden ses cikmiyor, masal gibi oldu, bir varlar bir yoklar...:mad: sonucta sivassporumuz icin gelmiyorlarmi??? Sike olaylari ciktiktan sonra hepsi buyuk sevdasi Sivassporumuzu birakip gitti... Hani sadece iyi gunde degil kotu gundede destekleyecektik... :confused::mad: Hadi yigidolar kendimize gelelim, sivassporumuzun kiymetini bilelim....

LOKLOKNOM
20.06.2012, 18:58
Gurur meselesi bence bu iki grupta birleşmez

ben hiç gurup göremedim bu gune kadar yaşlıların gıdıpte durmadan küfür edenleri gurup olarak sayarsak o başka

Morten58
20.06.2012, 19:44

SUÇ ve CEZA

Süper olur , ben bu Sezon ilk kez Sivassporumuzun macini izleyebilecem , malum yurt disinda yasiyorun , insallah cok güzel bir atmosfer olur ya 1.Hafta veya 2.Hafta Süper Lig maci olacak,insallah o günü sabirsizlikla bekliyorum , hayatimda cok diledigim sey gercek olacak.

Ayrica Taraftar birlesirse ,Birlik ve Beraberlik olur bizede asil bu yakisir.

HALIL
20.06.2012, 19:53
nerde o gunler insallah olur ...

velibircan
21.06.2012, 03:45
.Ben takimimizin bir taraftar gurubu olduguna inanmiyorum ne bir mars ne bir organizasyon var biz istanbulfaki taraftarlar elimizden geleni yapiyoruz takimimizu buradaki maclarda destekliyoruz gerekirse.maci izlemiyoruz takim ugruna sesimuz kisilana kadar bagiriyoruz genelde fazla kalabalik olamiyoruz fakat yilmadan destek veriyiruz sibastaki maclari tv den izliyorum 10 dakikayi gecmiyor takima destek arada bir sivas diye bir ses baska birsey yok aslinda fazla bir fedakarliga.gerek yok ornegin en son ibb macinda otobus beklerken iki uc defa bir marsi soyledik ve herkes ezberledi statta iki defa soyledik ucuncude katilim baya artti davul cok onemli statta ses kesilince devreye giriyor ve cosku hic bitmiyor az kaldi islerim belli olsun gelecegim insallah tek bir taraftar gurubu olusacak ve bu guruba sadece takima destek verenler olacak digerleri sayin seyirci olarak kenarda bekleyecek

sivas taraftarından bi cacık olmaz ......

aynen bu konunun üzerinde duralım saçma sapan şehirlerin bile taraftarı var ama bizim yok tezahürat yok mutlaka bu konu tartışılmalı başkanımız grup başkanlarıyla konuşmalı

Sorsan 3 lü nedir mehter nedir bilmez Hayatında belki bir kere bile deplasman yapmamış o çileyi görmemiştir Ne çekiyor bu taraftarların derdi ne diye sormaz. Ama Laf Tribündeki bir avuç insana hakaret etmeye geldiğinde en önde gider.

Yenilgi de Teknik direktör , Sezon kötü geçtğinde başkan , Taraftarı begenmediğinizde Tribün reisi kesilirsiniz zaten.

kral sizsiniz

58akif34
21.06.2012, 04:45
Sorsan 3 lü nedir mehter nedir bilmez Hayatında belki bir kere bile deplasman yapmamış o çileyi görmemiştir Ne çekiyor bu taraftarların derdi ne diye sormaz. Ama Laf Tribündeki bir avuç insana hakaret etmeye geldiğinde en önde gider.

Yenilgi de Teknik direktör , Sezon kötü geçtğinde başkan , Taraftarı begenmediğinizde Tribün reisi kesilirsiniz zaten.

kral sizsiniz

türkler her şeyi biliyor fakat hepsini tam bilmiyorlar

frank rijkaard

infial§
21.06.2012, 13:05

Sivas'ı bilmek tanımak ısteyenler için ahmet turan alkan'ın 6.şehir kıtabını tavsıye ediyorum,sivas'ın çok guzel bır dille anlatıldıği deneme kıtabıdır.

eyupk
21.06.2012, 15:07
ne zaman görüceğiz taraftar gruplarımızın birlikte hareket ettiğini Allah bilir :) artık onu bunu bırakıp birlik olma zamanı değil mi şu an arkadaşlar, neyin gururunu yapıyoruz?

migroArmis
21.06.2012, 17:53

kral sizsiniz

Ortada oluşmuş veya oturmuş bir taraftar grubunun olmadığı aşikar...Bence gerektiğinde olmusuz anlamdada yorum ve düşünceler olacakki doğrulara ulaşabilelim..Üstüme vazife olmadan arkadaşın söylediğini bir parçada olsa savunmuş gibi oldum ama ben tüm arkadaşların olumsuz yorum yapmış olsalar dahi bunun Sivasspor adına taraftarı adına içindeki kötü durumdan kurtulmak veya kurtarmak için söylediklerini düşünüyorum...Bazen bazı gerçekler hepimizin içini acıtıyor...Yanlışları görüp bulalımki doğrusunu yapabilmek için oradan başlayalım işe...saygılar...

velibircan
23.06.2012, 00:36
Ortada oluşmuş veya oturmuş bir taraftar grubunun olmadığı aşikar...Bence gerektiğinde olmusuz anlamdada yorum ve düşünceler olacakki doğrulara ulaşabilelim..Üstüme vazife olmadan arkadaşın söylediğini bir parçada olsa savunmuş gibi oldum ama ben tüm arkadaşların olumsuz yorum yapmış olsalar dahi bunun Sivasspor adına taraftarı adına içindeki kötü durumdan kurtulmak veya kurtarmak için söylediklerini düşünüyorum...Bazen bazı gerçekler hepimizin içini acıtıyor...Yanlışları görüp bulalımki doğrusunu yapabilmek için oradan başlayalım işe...saygılar...

hayır efendim birisi beni yaptığım işten dolayı yargılayacaksa o konuda bilgisi olacak.Ben kalkıp motor ustasına sen ısını yanlıs yapıyorsun dıyebılırmıyım ? hariçten gazel okumaya kimse kalkışmasın arkadaşım.

izmirliyiğido35
23.06.2012, 13:21
SADECE DÜŞÜNCELER FARKLI ORTAK NOKTA YİNE SİVASSPOR...