Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıvanç'tan Şok Karar
babapiton 01.07.2012, 23:01 http://sivasinsesi.com/images/genel/vb3gevpv129855372500218362.jpg
Geçtiğimiz sezon başında İzmir Karşıyaka'dan Sivasspor'a transfer olan ve kısa süre içerisinde sergilediği performansla taraftarın beğenisini kazanan Kıvanç Karakaş takımla yol ayrıma geldi.
Sivasspor'un dün başlayan Bolu kampına katılmayan genç oyuncu, kırmızı-beyazlı yönetime takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.
Sivasspor ile yola devam etmeme kararı alan Karakaş'ın kendisine yeni bir takım arayışında olduğu ve önümüzdeki günlerde kırmızı-beyazlılardan bonservisini isteyeceği öğrenildi.
Sivasinsesi
mustafa_kavak58 01.07.2012, 23:04 kivanc niye ayrilmak istyio acaba :confused::confused::confused: :confused:
babapiton 01.07.2012, 23:05 Kıvanç'ı 1.ligden alıp şans verdik bu sezon en az 25 maç oynardı kendi bilir gidene kal demeyiz ama ücretsiz ayrılmasına izin vermemeliyiz...
kivanc niye ayrilmak istyio acaba :confused::confused::confused: :confused:
Yok öyle demeyelim....
HAYDAAAAA desek daha doğru olur. Umarım asparagas haberdir.
Haber doğru ise tabii şunları düşünüyorum ;
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil !
Kalmasını isterim, yararlı bir oyuncu ama illa gidecem diyorsa UĞURLAR OLA !
Onu Kıvanç yapan SİVASTIR ...
Sivaslibey 01.07.2012, 23:13 Ne kadar doğru bilemem ama kendi kayıp eder. Şahsen bence isabet olur. Kendisinin hiç bir katkısını göremedim Mersin macı hariç. Beğenmediğim Mehmet Nas bile ondan cok daha iyi.
engin2609 01.07.2012, 23:15 sivassporda iyi bir sezon geçirdi ama ilk yarı sarı yemişşe tehlike çanlarını çaldırıyordu.. giderse kendi bilecegi iş sivasspor kaybetmez ..
B.DUMANLI 01.07.2012, 23:16 En iyisini yapar ayrilmakla.Gecen yil buldugu forma sansini bu yil bulamiyabilir.Malum yasida ilerledi,gitmek istiyorsa güle güle.
cenk5821 01.07.2012, 23:23 2. ligden gelip Sivassporda sürekli forma şansı buldu neden ayrılmak istiyor önemli olan o tabi ki ?
Giderse yeri dolmayacak bir futbolcu değil güle güle yolun açık olsun.
Gidebilir...
4 Eylül Belediyespor'da Dahi Kendi Ayarından Oyuncular Var...
insallah dogru degildir bu sezon cok isimize yaricak iyi bir oyuncu
insallah dogru degildir bu sezon cok isimize yaricak iyi bir oyuncu
Bencede haklısınız. Kıvanç'ın sorunu sadece kondüsyondu. Dikkat ederseniz hemen hemen hiç bir maçı tam olarak oynayamadı. Buda fiziki yetersizliğinden kaynaklanıyordu. Ama bana sorarsanız kötü oyuncumuydu. HAYIR... İnşallah bir daha gözden geçirir kararlarını, devam eder Kıvanç.
psychology58 01.07.2012, 23:54 Kalmasının takıma faydalı olacagını düşünüyorum kadroda yer almasının bir zararı olmaz ama neden ayrılmak istediginide ögrenmek lazım takımla mı bir sorunu var yoksa ailevi meseleler mi onada bakmak lazım tabi
Güle güle, bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz, ama şunu unutmasın eğer adı şanı duyulduysa Sivassporumuz sayesindedir, Karşıyakadayken esamesi bile tanınmıyordu.
psychology58 01.07.2012, 23:56 ''Eğer kulüpler isme bakıp oyuncu alırsa batarlar''
Hikmet Karaman
Abi ne kadar doğru bir söz söylemiş Hikmet hoca.Bu sözü Sivasspor yıldız alsın diyenlerin beynine sokmak lazım
Divriği58 02.07.2012, 00:07 Bence kalmalı ama kımsenın yerı doldurulamayacak gıbı degıldır..
Biz ne sezer badurlar, musa aydınlar, ibrahım dağaşanlar gördük. Gittikleri gibi BİTTİLER !! Senı sen yapan SİVASSPORDUR KIVANÇ akıllı ol.
eğer haber doğruysa sivas kıvancı değil, kıvanç sivassporu çok arar..
ertan_58 02.07.2012, 00:44 arkadaşlar kadirin sözleşmesi bitti görünüyor bu konuda bilgisi olan varmı...
Çılgın Türk 02.07.2012, 00:55 Haberin sunulus seklinde bir tuhaflik var..
1- Kivanc'in 2013'e kadar sözlesmesi var.
2- Sözlesmesi oldugu halde birakin beni gideyim diyorsa buna yönetim izin veriyorsa o futbolcu düsünülmüyor demektir.
3- Kivanc kendiliginden gitmek degil de yönetim kendine kulüp bul demis olabilir.
4- Baska kulübe giderse bonservis istenecek mi?
arkadaşlar kadirin sözleşmesi bitti görünüyor bu konuda bilgisi olan varmı...
kadir ve erman sezon icerisinde sözlesmelerini 1er yil uzattilar...
migroArmis 02.07.2012, 02:17 İsteyen iatediği yere gidebilir...konu Sivasspor başka biş ideğil...
ertan_58 02.07.2012, 03:08 kadir ve erman sezon icerisinde sözlesmelerini 1er yil uzattilar...
teşekkurler uzulmuştım kadirin sözleşmesi bittii diye
PETKOVİC 02.07.2012, 06:19 adam olduğu sivasspora sözleşmesi devam ederken yapılan ihanetten başka bir şey değildir
kaptann58 02.07.2012, 07:43 kendi bilir sivasspor gibi bir kulüp bulmak zordur futbolcu için öenmli olan para kazanmak değilmi paranı günü gününe almak değilmisivassporda okonuda en büyük klüp BULUNMAZ BURSA KUMAŞI DEĞİLSİN KIVAÇ TAMAM MÜCADELE EDİYORSUN AMA SATTLİ BOMBA GİBİSİN SENİN YERİN HER ZAMN DOLAR BU TAKIMDA KIÇINI KALDIRMAYACAKSIN GETİR BONSERVİSİNİ ANCA GİDERSİN
kaptann58 02.07.2012, 07:45 senin gibi kimler geldi kimler gitti biz senden daah kaliteli futbolcular alırız
Yeri dolmayacak bir futbolcu değil hatta takımı çoğu zaman gereksiz sarı kart görerek 10 kişi bırakmıştı.Bence gitmesi dahada hayırlı olur. Bu yılki kadroda yer bulması imkansız.
yorumyapıyombenya 02.07.2012, 07:50 En iyi zamanında Rıza hoca oynatmadı, bir hafta önce maçı kazandıran oyuncu iken ertesi hafta 11'de forma şansı bulamadı iyi bir oyuncu ve sürekli oynayacağı takıma gitmek istemesi son derece normal. Rıza Hocanın adaletli forma verdiğine inanmıyorum. Kıvanç gibi bazı oyuncuları küstürdü, Rajnoch, Cerny, Cihan Yılmaz, Cihan Özkara, Murat Akça'yı da bunlar arasına katabiliriz.
En iyi zamanında Rıza hoca oynatmadı, bir hafta önce maçı kazandıran oyuncu iken ertesi hafta 11'de forma şansı bulamadı iyi bir oyuncu ve sürekli oynayacağı takıma gitmek istemesi son derece normal. Rıza Hocanın adaletli forma verdiğine inanmıyorum. Kıvanç gibi bazı oyuncuları küstürdü, Rajnoch, Cerny, Cihan Yılmaz, Cihan Özkara, Murat Akça'yı da bunlar arasına katabiliriz.
Cihan ÖZKARAYA şans vermedimi kardeş.)) Murat akça desen haddinden fazla forma şansı buldu ve buluyordu da Sivassporun taraftarları sadece eleştirmek için yorum yapılmayacağını artık öğrenemsi gerekir. Kıvançın orta sahada boş yere 2.sarı karttan kırmzı kart görüp takımın kaderiyle oynadığını ne çabuk unuttun
Kizilirmak58 02.07.2012, 08:49 tıpkı erman gibi konuşup sonrada geri dönecek ama bunlarda yüz yokkii defool git o azaman kıvanç bu saatten sonra yiğido olamazssın sen...
bonuce123 02.07.2012, 09:03 yazık rahat batmış.
benozgurr 02.07.2012, 09:06 Belki ailevi bi nedenden dolayı gidiyordur iyi oyuncu ancak her an kırmızı görecek diye korkutmuyor değildi yolu açık olsun
psychology58 02.07.2012, 10:21 En iyi zamanında Rıza hoca oynatmadı, bir hafta önce maçı kazandıran oyuncu iken ertesi hafta 11'de forma şansı bulamadı iyi bir oyuncu ve sürekli oynayacağı takıma gitmek istemesi son derece normal. Rıza Hocanın adaletli forma verdiğine inanmıyorum. Kıvanç gibi bazı oyuncuları küstürdü, Rajnoch, Cerny, Cihan Yılmaz, Cihan Özkara, Murat Akça'yı da bunlar arasına katabiliriz.
Kardeş Rıza Hoca nasıl şans vermedi dersin. Sırf Cihan Özkara ya şans vermek için Rasmussen gibi bir oyuncuyu göndermede mi Rıza Hoca ?
Murat Akça desen kaç defa oynadı (23 maç ) belki çalışırsa daha da iyi olur ama mutlaka kendini geliştirmesi lazım bu haliyle bizde sürekli oynaması çok zor sadece bir alternatif olur.Çok gereksiz hareketleri var o oynarken maçı rahat izleyemiyorum açıkcası.
Cihan Yılmaz desen onun gönderilme sebebi futbolculugu degil zaten yedek kalmayı hazmedememesi ki böyle sorunlu futbolcuların takımda olmaması takımın huzuru açısından daha olumlu bir hareket zaten
ya bir durun ya daha ne oldugu belli degil belki yalan haber belki adam'in ozel hayatinda bir sorunu var ... bekleyip gorecez
eyupkocak 02.07.2012, 11:11 bnce ilk 11 de sürekli oynamadığı için gitmek istemiştir ama
2 gün sonra sivassporda oynamak onur verici diye açıklama yapar
münihli_58 02.07.2012, 11:34 Iyi düsünsün :rolleyes:
Ben severim Kivanc'i , attigi goller, yaptigi asistler, oynadigi oyun olsun Kadirin yanina yakisiyordu :)
tıpkı erman gibi konuşup sonrada geri dönecek ama bunlarda yüz yokkii defool git o azaman kıvanç bu saatten sonra yiğido olamazssın sen...
Ne demek defol git... Bizim takıma emek vermiş kah iyi oynamış kah vasat oynamış ama vazife verildiğinde kaçmamış. Empati yapalım. Belkide ailevi bir durumu söz konusu arkadaşım ne demek defol git. Bu kadar basitmidir. NE olursa olsun bir futbolcu 10 yıl bu işten ekmek yiyor. Onlar daha çok para kazanacağı yada her daim oynayacağı bir takıma gitmek istemeleri doğal değilmidir.
ozledımeskıyı 02.07.2012, 12:57 Dogu bey nerde diyorum baska bir sey demiyorum
mucahitbaba58 02.07.2012, 13:17 Giderken kapiyi kapatsinda gitsin adammi olmus simdi sivasi kac mac yakti gitse sevinirim
LOKLOKNOM 02.07.2012, 13:34 gidenin yolu acık olsun kalırsa faydalı olur
YİĞİDO EMİR 58 02.07.2012, 13:42 giderse gitsin kardeşim sanki emre belözoğlu kıvanç kim ya
Morten58 02.07.2012, 14:03 Arkadaöar öncelikle sunu belirtmek istiyorum , KIVANC KARAKAS iyimi Oyuncu diye sorarsaniz Evet derim.
Ama KIVANC KARAKAS DOGAL olarak cogu Futbolcular gibi sürekli ilk 11.de oynamak istiyor , ve kendisi cogu mactada oynadi , lakin kendisinde yedek kalacagim korkusuda olabilir , korkudan ziyade bu tip oyuncular yedek kalmayi sevmeyen oyunculardir . Örnek Cihan Yilmaz benim halen cok begendim Oyuncu onu da Karsiyadan almistik zaten , ama oda Sivassporda özelikle 2011-2012 Sezonunda fazla hatta hic sans bulmadigi icin ,Sezonun ikinci yarisinda sürekli oynayabilecegi Takima gittmisti oda eski Takima Karsikaya oldu biliyorsunuz. Ve ayrica bildigim kadariyla Takimin kaptani suan.
Ama mesela M.Nas niye takimda kaldi ve niye kendisi gitmek istemiyor derseniz, onuda bilmeyenlere söyleyeyim , Mehmet NAS oynadigi maclarda 1. elinden geldigini yapiyor cok caliskan isim , oynamadigi maclarda ise ben niye ilk 11 de degilim diye moralini bozmuyor.
Kendisi ayrica gelecek Sezonda Sivasspor ile yoluna devam edecek.
Son sözüm de HAYIRLISI OLSUN!
badboysefaa 02.07.2012, 14:08 güle güle demek en güzeli olur
badboysefaa 02.07.2012, 14:09 giderse gitsin kardeşim sanki emre belözoğlu kıvanç kim ya
kıvançla emreyi nasıl kıyaslarsınız?kıvançın adamlığı yeter!
transfer listesi artti korcan'in yerine kaleci lazim bide :mad:
cemahmety 02.07.2012, 14:35 Korcan gidersen git hangi takımda oynayabileceğini sanıyorsun. Bu kadar şans bulduğuna dua et
Morten58 02.07.2012, 14:39 Korcan gidersen git hangi takımda oynayabileceğini sanıyorsun. Bu kadar şans bulduğuna dua et
Ne Korcan'I yav haberi okudunuz mu konu Kıvanç'la ilgili.
Korcan zaten Sivasporda.
58sinan58 02.07.2012, 15:50 haber ne kadar doğru bilmiyorum ama bu takımdan kimler geldi kimler geçti gideceksede kendisi bilir herkes gelip geçici sivassporumuz kalicı
sivasfutbol 02.07.2012, 18:14 bonservis bedelini ödesin istediği yere gitsin
35kağan58 02.07.2012, 18:16 Kadir, Mehmet Nas ve Doğa Kaya o mevkide oynayan diğer oyuncularımız.
Orta sahaya bir transfer yapılacağından bahsediliyor. Etti 4 futbolcu.
Bu oyunculardan Mehmet Nas'ın yaşı düşünüldüğünde Kıvanç'ın kalmasında fayda var. Ama ille de gidecem diyorsa yolu açık olsun.
kamışlı58 02.07.2012, 18:38 güle güle sevdigim bahtın açık olsun:D:D orhandan
asabibaba 02.07.2012, 20:45 kimsenin küstüğü falan yok .... ben daha önce yazmıştım mini sohbette Kaan ve Kıvançın disiplin sorunu var diye 2 defa biri istanbul diğeri sivas olmak üzere bu iki arkadaş kamptan kaçmıştı ve kadro dışı kaldılar ama dışarıya aksetmemişti ..sanırım kendiisini düşünülmemesin sebebi bu istenmediğini anladığı yerde kalmamak istememesi normal diye düşünmekteyim. saygılarımla
cemahmety 02.07.2012, 20:56 Ne Korcan'I yav haberi okudunuz mu konu Kıvanç'la ilgili.
Korcan zaten Sivasporda.
Korcan yazmışım aklım korcanda kaldığından Kıvanç yazacaktım. Yoksa Korcan zaten vazgeçilmezlerimden :D
noname87 02.07.2012, 21:46 defans yapmıyordu yaşı da 27 olduğuna göre bu saatten sonra kendini geliştirmesi imkansızdı geçen sene Cihan'ın ayrıldığına üzülmüştüm keşke dönse
Morten58 02.07.2012, 22:31 kimsenin küstüğü falan yok .... ben daha önce yazmıştım mini sohbette Kaan ve Kıvançın disiplin sorunu var diye 2 defa biri istanbul diğeri sivas olmak üzere bu iki arkadaş kamptan kaçmıştı ve kadro dışı kaldılar ama dışarıya aksetmemişti ..sanırım kendiisini düşünülmemesin sebebi bu istenmediğini anladığı yerde kalmamak istememesi normal diye düşünmekteyim. saygılarımla
Dogru,dogru demistin , Disiplin yoksa bu is yürümez , Kaan zaten gitti, KIVANC da giderse gitsin! Önemli olan Sivassporumuzun basarisi, basari olmak icin Disiplin cok önemli.
Mesut Bakkal mesela gelmisti (Hoca) Sivasspora nekadar ici Teknik Direktör olursa olsun , biraz Disiplin ögretmesi lazimdi Sivasspora.
Tabi eglenmek sakalasmak , bilmem Tiyatro oynamak onlar da cok önemli ama Antreman herzaman Disiplinli olmai lazim.
Böyle disiplinsiz oyuncularda istemiyoruz zaten.
MEVLUTHOCAOGLU 03.07.2012, 15:31 Böyle disiplinsiz oyuncularda istemiyor ve esef ile kınıyoruz
Çılgın Türk 03.07.2012, 16:57 Vazgecilmezlerden degil. Kalirsa iyi bir yedek olur. Giderse de güle güle
Respect58 10.07.2012, 10:48 Kıvanç Karakaş gerçekten ayrılmış takımdan.Derdi neydi acaba ?
|