Orijinalini görmek için tıklayınız : AS Monaco 2-0 Sivasspor
SivasSpor.Com 19.07.2012, 23:35 http://www.sivasspor.com/images//monaco.kadrosu.jpg
Sezon öncesi hazırlık kampını Avusturya'da sürdüren Sivasspor'umuz 2. hazırlık maçında FRansa'nın AS Monaco takımıyla oynadığı maçı 2-0 kaybetti.
Maça vasat başlayan Sivasspor 26. dakika da Emir Bajrami'nin attığı gole engel olamadı 0-1..
İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtamayan Sivasspor 62. dakika da 2-0 yenik duruma düştü. Maç boyunca rakibine oyununu kabul ettiremeyen Sivasspor maçtan da 2-0 yenik ayrıldı.
Sivasspor maça şu kadroyla çıktı..
Sİvasspor: Korcan Çelikay (xx), Uğur Kavuk (x), Jacoues Faty (x), Jakub Navratil (xx), Ziya Erdal (xx), Alican Karadağ (x), Kadir Bekmezci (xx), Aatıf Chachechoue (xx), Milan Cerny (xx), Erman Kılıç (x), Abdülakdir Özgen (xx)
Oyuna girenler: Doğa Kaya (x)
Goller : Dk.26 Emir Bajrami,Dk.62 Eysseric
Eksik kadroyla çıktık zaten bu maç ölçü olamaz ama faty nin stoper oynatılmasına herkes karşı bir rıza hoca göremedi bunu.
selimdelen 19.07.2012, 23:40 ne umut vaat ediyor ne heyecan veriyor ALLAH sonumuzu hayırlı etsin :(
ne umut vaat ediyor ne heyecan veriyor ALLAH sonumuzu hayırlı etsin :(
takım güzel olumsuz düşünenler ligte görecekler.
Caner POLAT 19.07.2012, 23:43 Skora takılmamak lazım yensek +moral olurdu ama hazırlık maçı sonuçda , sağlık olsun.
cılgınsivas58 19.07.2012, 23:43 rıza hoca faty ile navratili yan yana oynatmaya karar vermiş anlaşışan
geçen sene de aynıydı
cılgınsivas58 19.07.2012, 23:44 takım olarak hala tatildeyiz gibime geliyor
cılgınsivas58 19.07.2012, 23:45 forvet şart!!!................
rıza hoca faty ile navratili yan yana oynatmaya karar vermiş anlaşışan
geçen sene de aynıydı
Olmuyor işte adam stoper oynayamıyor üstelemenin alemi ney anlamış değilim koy ön liberoya oynuyor defansada yardımcı oluyor ileriyede takıntılı bu rıza hoca adamı zorla stoper yapacak :)
takım olarak hala tatildeyiz gibime geliyor
Kamp ta tatil gibi zaten 1.5 saat idman yap ondan sonra ye iç gez.
maçı izlemedim ama yorumlara bakılırsa allah sonumuzu hayır etsin
PETKOVİC 19.07.2012, 23:59 Skora hiç bakmayın. Bir örnek vereyim; Fenerbahçe 2 sene önce şampiyon olduğunda köln gibi vasat bir takımdan 5 yemişti. Hazırlık maçlarının önemi yok takım daha yeni oturacak oyuncular daha yeni kondisyon kazanacak durun bakalım biraz zaman tanıyın takımınıza pes etmek yok hele hele önyargılı olmak hiç yok biraz daha sabredin
ahhguzum 20.07.2012, 00:02 bencede kadro süper ama faty bende karşıyım muratı kazanalım oraya ön libero oynasın
CeZa58cCc 20.07.2012, 00:44 forvet lazim abdülkadir süperligi yalniz kaldiramaz
defans sayifdi bugün
yenildiginede bakmayin cogu oyuncu oynamadi
rakipi de bilmiyorum tam kadromu degilmi ama sirf 4 yedekleri vardi yani tam kadro sayilirlardi
sivassporda yaklasik 10 yedek oyuncu vardi aralarinda
grosicki hayrettin rajnoch cerny murat akca mehmet nas
ilk golü frikik den yedik top 90 a girdi
ikincide az adamla yakalanip paslasarak gol attilar
sivasspor cok etkili olamadi abdülkadirle
erman bir kere kendi costu ve uzaktan ayni besiktasa attigi gol gibi 90 a gönderdi kaleci son anda parmaklarinin ucuyla topu kornere cevirdi
yani Sivasspor ya 2 sayif Forvetle oynar ligde yada
birtane süper golcü futbolcuyla ama bu forvetlerle isimiz zor benden söylemesi
bu sene hazirlik maclarimizla gol atamadan geri dönersek sasmayin !!!!
sag bek cenry oynamali,faty stoper oynayamaz reinoch yada murat akca o bolgede dusunulmeli,kadirin yanina mehmet nas yada daha genc biri monte etmeliyiz bence forvet arayislarini birakip biran once defansi saglamlastirmamiz lazim atamasakta kolay gol yemiyelim onemli olanda bu bence
2 macta sıfır gol... allah sonumuzu hayır etsın
Casanova Rasit 20.07.2012, 03:06 Dost Aci Söyler....
bugün böyle oynadik:
Sİvasspor:
---------------Korcan Çelikay (xx)----------------------------------
Uğur Kavuk (x), Jacoues Faty (x), Jakub Navratil (xx), Ziya Erdal (xx)
--------------Alican Karadağ (x), Kadir Bekmezci (xx)----------------
Aatıf Chachechoue (xx)-------------------------------Milan Cerny (xx)
-----------------------------Erman Kılıç (x)----------------------------
---------------------------Abdülakdir Özgen (xx)------------------------
Hayirli isler insallah aliskanlik yapmaz bu sonuc bizim yigidolara.
59yigido58 20.07.2012, 06:37 faty nin bu takımda işi yok forvet olmazsa işimiz allaha kaldı
Besyo_cu 20.07.2012, 10:19 Rıza hocanın Lig AA'ya yaptığı açıklama ;
Biz yönetime isimleri verdik. Kısa sürede bitirilmesini bekliyoruz. Transferlerin Avusturya kampına yetişmesi gerekiyor. Ancak henüz alamadık. Sadece onun sıkıntısı var.''
Rıza Hoca topu yönetime atmış durumda ancak yönetim anlaşılan transfer işinde çok yavaş davranıyor ve takıma zarar veriyorlar.
nunni5858 20.07.2012, 10:35 Eksik kadroyla çıktık zaten bu maç ölçü olamaz ama faty nin stoper oynatılmasına herkes karşı bir rıza hoca göremedi bunu.
faty nerde oynarsa oynasın her zaman sıkıntı oldu.rıza hoca illaki faty i ispatlamaya çalışıyor kendi trasferi.bence sivasın kadrosu çok iyi doğru adamlarla doğru yerde oynatılırsa rıza hocam şu faty i yolla gitsin kıvanç ondan on gömlek üstündü.
Morten58 20.07.2012, 13:14 AS Monaco 2 - Sivasspor 0 maçın golleri'ni
izlemek için TIKLAYIN... (http://www.footytube.com/video/monaco-2-0-sivasspor-123978?ref=wv_relbox)
ahmet ali 20.07.2012, 14:17 Tek Kötü Faty'mi bu takımda?? sanki diğer hepsi iyi..... deveye sormuşlar boynun neden eğri? deve cevap vermiş.. " nerem doğru ki??"..takım dökülüyor..evet eksikler çok ama oynayanlar hiç ümit vermiyor..özellikle defans ve kalecimiz berbat..... bu takıma forvet değil.. kaleci ve defans oyuncuları gerekiyor...almazsak ne olur? lig başlayınca oturur hep beraber ağlarız...
Ferhat06 20.07.2012, 14:54 AS Monaco 2 - Sivasspor 0 maçın golleri'ni
izlemek için TIKLAYIN... (http://www.footytube.com/video/monaco-2-0-sivasspor-123978?ref=wv_relbox)
videoyu açamadım.:D
demek ki ne acilen bir kaleci bir defans ve 2 forvet almamiz gerekiyor bence 4 transfer daha yapilmasi lazim
58MySouL 20.07.2012, 19:13 kimse bana erkenden yazıyor konusuyor demesin.diğer takımların transferlerıne bakın bırde bız.ALLAH korusun ama bu takım bu sene küme düşmemeye oynar.demedi demeyin
carizma0658 20.07.2012, 19:45 gecen sene iyi bir sivas fakat bu sene PATLAYAN BİR SİVAS görmek istıyoruz
Morten58 21.07.2012, 01:09 kimse bana erkenden yazıyor konusuyor demesin.diğer takımların transferlerıne bakın bırde bız.ALLAH korusun ama bu takım bu sene küme düşmemeye oynar.demedi demeyin
Bende inadina diyorum ki , cok erken konusuyorsun, Lig baslasin , Transferlerin tamami noktalansin ondan sonra Sivasspor küme düsmemeye oynar de.
Sivassporumuz elindeki Kadroyu tuttu , önemli Isimlerden sadece bir Kivanc birde Eneramo gitti , Kivanc'in yerine de Doga ve Alican geldi onlarinda en az Kivanc kadar istikrarli olacagini inaniyorum.
Tek sorun Forvet. Abdulkadir forvet degilmi derseniz , ben derim ki Abdulkadir Forvet hemde cok teknik ve akilli bir Forvet ama o tek basina oynayamaz, oynarsada sihirli bir Taktik ile oynayabilir. Yani Eneramo'nun yerini doldurduk mu tamamdir. Tabi gönül isterki birtanede güzel Stoper alinsin.
Ama sana sunu söylemek istiyorum , ümitsizlige kapilma , inancini kaybetme, herzaman elinden geldigi kadar Sivassporumuz'un arkasinda dur Taraftarlik görevini yapabildigin kadar yap gerisi gelecektir insallah.
Sakin yanlis anlama kimseye akil fikir vermiyorum ben , sadece senin bu yorumuna kendi fikirlerimi yazdim.
Morten58 21.07.2012, 01:20 Yiğido'nun tadı yok
Avusturya kampında ilk hazırlık maçını Monaco ile oynayan Sivasspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yeni transferler Atacan ve Atıf ilk kez forma giydi.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/7/20/fft1mm1824401.jpg
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Wörgl kasabasında sürdüren Sivasspor, Almanya’nın Münih kentinde yaptığı ilk hazırlık maçında Fransız AS Monaco ile karşılaştı. Yeni transferler Atacan ve Atıf da ilk 11’de şans buldu. Denenmeye gelen Unterhachingli Cenk İmsak da yedek soyundu. Alman Futbol Federasyonu’nun yasağına rağmen özel izinle karşılaşmaya taraftar alındı. Maçın ilk atağı Sivasspor’dan geldi. 8’de Erman’ın sağdan kullandığı korner atışına ceza alanında Ziya vuramadı. 26’da Faty, Toure’yi düşürdü. Frikiği Bajrami kullandı, üst köşeye giden top ağlara gitti. 0-1. 30’da Atıf gole çok yaklaştı. Uğur’un sağdan ortasına Faslı oyuncu ceza alanında vole denedi, ama topa isabetsiz vurdu. 40’ta Alican sakatlandı ve yerini Doğa’ya bıraktı. 60’ta Monaco’nun 2. golü geldi. Navratil’in hatasında topu kapan Germain’in pasıyla topla ceza alanında buluşan Eysseric düzgün vurdu ve farkı 2’ye çıkardı. 0-2. 80’de Abdülkadir ile soldan başlayan atakta yeni transfer Atıf’ın yakın kale direği dibinden şutu auta gitti. 86’da Erman kaleyi yokladı, Subasic gole izin vermedi. Maç bu sonuçla bitti: 0-2
M.Ali Sabuncu Fanatik
______________________________ _____________
güzel özetlemisler amavelakin Alican yerine önce Atacan yazmislar :D :)
Elbeyliliyiz 21.07.2012, 01:37 demek ki ne acilen bir kaleci bir defans ve 2 forvet almamiz gerekiyor bence 4 transfer daha yapilmasi lazim
Benim anlayamadigim kaleci kaleci kaleci. Eger korcan sakatlansa mahvolduk felan filan. Forvet golcü lazim Pedriel e verilen sans cihan özkara ya verilmedi? Neden? Kivanc iyiydi neden satildi ? Yaprak dökümü eneramo nun yerine oyuncu gelmeyecekse neden takimda tutulmadi vs. . Bunlar normal soru bizim kulübün basin sözcusü yokmu?
Morten58 21.07.2012, 01:42 Benim anlayamadigim kaleci kaleci kaleci. Eger korcan sakatlansa mahvolduk felan filan. Forvet golcü lazim Pedriel e verilen sans cihan özkara ya verilmedi? Neden? Kivanc iyiydi neden satildi ? Yaprak dökümü eneramo nun yerine oyuncu gelmeyecekse neden takimda tutulmadi vs. . Bunlar normal soru bizim kulübün basin sözcusü yokmu?
Eneramo hem Aile'si hemde sosyal yasantisindan sikayetciydi. Sivastaki Soguk Havaya alisamamis. Kivanc ise Antremanlarda büyük Problemler yaratmis, mesela Kaan Konuk ile beraber Antreman'dan bile kacmislar. Yani Kivanc iyi oyuncu olsada ,cok disiplinsiz ve RIZA Hocayi da cok ciddiye almiyordu.
Kivanc'in gitmesi pek önemli degil o bölgede suan: Kadir Bekmezci, Mehmet Nas, Doga Kaya ve Alican Karadag gibi Topcular var, suan tek sorun Eneramo'nun yeri'nin doldurulmasi. Forvet suan en önemlisi!
59yigido58 21.07.2012, 08:57 mecnun başkanım romanya liginde şu an fenerin rakibi olan VASLUİ takımında santrafor VESLEY adam tam bir gol makinesi sanmıyorumki orda çok paraya oynasın tam bize göre bir santrafor bu işi ancak büyük başkanımız bitirir senden müjdeli haberleri bekliyoruz saygılar.
kaptann58 21.07.2012, 10:11 taraftarı heyecanlandıracak stada çekecek transferler lazım bize elindeki kıvançıda veriyorsun defansımız kalemiz forvetimiz yine tam değil inş yanılmıyorum
58MUAMMER58 21.07.2012, 14:37 puan savaşı başlayınca mücadele daha çetin geçer bu hazırlık maçları tabikide önemli yarım kadroyla sonuç normaldir
kamışlı58 21.07.2012, 20:01 sivasspoda kaliteli golcü şart rıza hoca defans yaptırmatı bilmiyor o zaman yedigimizin 3 katı atmamız lazım bu golcülerle katiyyen olmaz kendimizi kandırmayalım
kamışlı58 21.07.2012, 20:04 sivassporumuza golcü alınmalı beyler sezon sonuna kadar gol atalım diye dua etmeyelim takımda golcü yyyoookkk
münihli_58 21.07.2012, 20:43 Hürdoganin sitesindeki yazi:
Bolu-Gerede kampından sonra 3 günlük izinin ardından Avusturya’ya giden Sivasspor,burada çıktığı ilk hazırlık maçında geçen sezon 2.lige düşen As Monaco takımına 2-0 yenildi.
Almanya’nın Münih şehrinde oynanan maçı çok sayıda Sivaslı gurbetçide izledi.
Sivasspor sahaya Korcan,Uğur,Faty,Navratil,Ziya ,Alican,Kadir,Aatıf Şaşo,Milan Cerny ve Abdulkadir onibiriyle sahaya çıktı.
Maça tutuk başlayan Sivasspor 22’de Emir Balami’nin golüne engel olamadı ve ilk yarı rakip takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ikinci yarısında biraz daha etkili görünen Sivasspor’un bir topu direkten dönerken,maçın 62. Dakikasında Eysseric skoru 2-0 yaptı ve maçta bu sonuçla sona erdi.
Maç sonrasında Sivaslı gurbetçiler takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulunurken,futbolcularlada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Öte yandan Sivasspor’da defansta oynayan Faty ve Uğur sergiledikleri futbol nedeniyle eleştirilirken,Ziya’nın ortaya koyduğu futbol alkış aldı.
Sivasspor’da Pedriel,Grosicki, Mehmet Nas, Rajnoch ve Hayrettin kısa süre forma giyen isim oldular.
Sakami bu?? bu yaziyi kim yazdiysa isten atilmali oyuncu isimlerini birak kimin oynadigindan haberi yok
kamışlı58 22.07.2012, 00:03 hazırlık maçıda olsa yenilmek hoş degil nasıl başlarsak öyle gider
kamışlı58 22.07.2012, 20:17 aynı hamam aynı tas bu senenede sivassporumuzun geçen yılkinden farklı olacagını düşünmüyorum inşallah iyi olur
Casanova Rasit 24.07.2012, 03:23 BİR KARADENİZ ATASÖZÜ DER Kİ . SEVDUĞUNİ ALAMAYSAN. ALDUĞUNİ SEVECESUN...
Transfer icin den uygun bir söz bence :D
bizde bizimkileri destekleyerim... ;)
4ever Sivas
58akif34 05.08.2012, 15:38 http://www.youtube.com/watch?v=NVdXPOD2sfo
maçın özeti
|