Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangisi Daha Güzel???
kızıl cehennem
yigido arena
mekan of yigido
yigitler diyarı
yigido stadyum
4 eylül cehennemi....
4 eylül stadının taraftarlar arasında ve medyada yer alacak şekilde bir isim olarak bunlar seçilmiştir...
HakkıTİMUÇİN 16.11.2005, 18:41 bence 4 eylül cehennemi :)
ElbeyLi58 16.11.2005, 18:42 bence 4 eylül cehennemi :)
BENCEDE.....
1967_DERNEK_10UR 16.11.2005, 18:45 YİĞİDO ARENA DAHA BİR GÜZELLİK KATIYOR
YİĞiTLER OTAĞI nıda ankete dahil etmenizi isterdim ama anketteki favorim 4 eylül cehennemi.
birde anlamadıgım mekan of yiğitler miş ya kardesim biz buna neden yiğitlerin mekanı diyomuyoruz illaki şekilli olması için ecnebi kelime mi kullanmalıyız?
NOT: OYLAMAYA SUNULAN İSİMLERİ CİHANAKKUS ÜYEMİZ BELİRLEMİŞTİR....
1967_DERNEK_MUSTAFA 16.11.2005, 19:00 4 EYLÜL CEHENNEMİ BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK
dj_sado_88 16.11.2005, 19:04 hacı işin sonu YiĞiDo ArEnA
Sarkdakikisla58 16.11.2005, 19:18 Bencede yigido arena
bence 4 eylül cehennemi :)
evet bu olsun
Arif Coşkun 16.11.2005, 19:36 YİĞİDO ARENA bencede hem anlamlı hem kulağa daha hoş geliyor.
sinan58_34 16.11.2005, 19:37 bence yıgıdo arena
1967_Dernek_Ayhan 16.11.2005, 20:50 kışın yiğido arena
yazın 4 eylül cehennemi olsun
çünkü sivasın kışında bu söz biraz saçma olabilir :D
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.11.2005, 22:37 MEKAN OF YİĞİDO!!!!!!!!
Sweetgirl 16.11.2005, 22:41 Bence bunlarin hicbirisi. Daha iyi seyler düsünmeliyiz arkadaslar.
HAVASI SERT INSANI MERT SIVASIN YIGIDOSUUUUUUUUU.....
YİĞİDO ARENA DAHA BİR GÜZELLİK KATIYOR
BENCEDE DAHA GUZEL
sivasli_tufan 16.11.2005, 22:53 mekan of yigido
YİĞİDO ARENA
BENCE DAHA BİR FARKLI NEDERSİNİZ?
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.11.2005, 22:58 mekan of yigido
EVET EN URKUTUCU BU BENCE
revenge58 16.11.2005, 23:19 Bence bunlarin hicbirisi. Daha iyi seyler düsünmeliyiz arkadaslar.
bence de hiçbirisi,ankete hiçbirisi diye başlıkda açarsanız daha iyi olur...
bence en iyisi hem klasik olmayışı hemde alıntı olmayan MEKAN OF YİĞİDO
anadolupls 16.11.2005, 23:43 4 eylül cehennemi sanki biraz daha ürkütücü....
Yavuz_58_Viyana 17.11.2005, 00:12 bence 4 eylül cehenemi WELCOME TO THE HELL
4 eylül cehennemi güzel... hem isminde değişiklik olmaz stadın sadece eklenti olur :)
arena...amsterdem arena...sivas arena
Bencede YİĞİDO ARENA en güzel olanı...
Diğerlerinin benzeri olan yerler var ama bunun gibisini duymadım.Mesela 4 eylül cehennemi benzeri Kadıköy cehennemi bu slogan belki havalı ama sıradan RADİKAL takımın farklı sloganı olmalı.Sezon başında BÜLENT UYGUN hocamız Brezilya ekolümü oluşturuyorsunuz sorusuna(Aldığımız Brezilyalı futbolculara istinaden)"hayır bizimki çok farklı bu bir YİĞİDO ekolü olacak"deyip farklılığın ve radikalliğin tesbitini sunmuştur""
4 eylül cehennemi ve yigido arenası arasında geçeceğe benziyor :)
4 eylül cehennemi güzel... hem isminde değişiklik olmaz stadın sadece eklenti olur :)
Arkadaşım cehennem kelimesi hemen hemen bütün stadlar için kullanılıyor.
Bence en güzeli, en anlamlısı ve en etkileyici olanı YİĞİDO ARENA.....
CÜSSKB-Aynur 17.11.2005, 08:40 Bence, Yiğido Arena.
Cehennem kelimesi itici geliyor bana.
bence yiğido arena daha uygun :)
bencede 4 EYLUL CEHENNEMİ
shadow3458 17.11.2005, 09:58 YİĞİDO ARENA
GeCeVeMaVi58pRf 17.11.2005, 10:03 bence artık sıvassporun hedefi avrupa kupaları o yüzden avrupai bir isim olması lazım burda en iyiside arena olsa gerek diye düşünüyorum
benim tercihim 4 EYLUL CEHENNEMİ...
bence artık sıvassporun hedefi avrupa kupaları o yüzden avrupai bir isim olması lazım burda en iyiside arena olsa gerek diye düşünüyorum
mekan of yiğido o zaman senin tercihin :D
1967_DERNEK_10UR 17.11.2005, 12:54 HAYDİ YİĞİDO ARENA'CILAR BASTIRIN BU STADA EN YAKIŞAN İSİM..YİĞİDO ARENA
oylamalara neden katılım az??? tamam yorum yapmayın ama en azından bir oy kullansanız birşey olmaz heralde???
yiğido arena...(gladyatörler)
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.11.2005, 14:02 YİĞİTLERİN YİĞİDOLARIN MEKANI!!!!
MEKAN OF YİĞİDO
HODRİ MEYDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
YİĞİTLERİN YİĞİDOLARIN MEKANI!!!!
MEKAN OF YİĞİDO
HODRİ MEYDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Ya hu Sevgili Özgür kardeşim. Bence daha fazla bu ''mekan of yiğido'' isminde ısrar etme.
Birincisi 'mekan of yiğido' diyeceğine 'yiğidoların mekanı' desen daha ''milli'' bir duruş sergilemiş olursun.
İkincisi kusura bakma ama bana çok saçma geliyor. Millet bu tarz isim kullananlara genelde 'kıro' gözüyle bakar. Bence bu bakış açısıda bir nebze doğruluk ihtiva ediyor.
Üçüncüsü kullanacağımız isimin 'yiğido' namına uygun anlam taşıması gerekir ki 'Arena' ismide 'yiğido' ile birlikte anılmaya müsait.
Uzun lafın kısası...... YİĞİDO ARENA......
YIGIDO ARENA YAKISIR SIVASSPORUMUZA
<< VIYANALI YIGIDO >>
Sarkdakikisla58 17.11.2005, 15:43 Boun arkadasin dedigi dogru
bbptek58 17.11.2005, 15:44 bence 4 eylül cehennemi :)
bizim stadın neresi cehenneme benziyo
yoksa zebaniler çekirdek çitleyenler mi söyler misin
SEMİH-58 17.11.2005, 16:04 hepsi birbirinden güzel
Bencede Yiğido Arena Daha bi Carizma duruyooo..
Sivas`in namina göre yigitler diyari cok iyi yakisiyor
serhat3358 17.11.2005, 18:50 Bencede YİĞİDO ARENA en güzel olanı...
Diğerlerinin benzeri olan yerler var ama bunun gibisini duymadım.Mesela 4 eylül cehennemi benzeri Kadıköy cehennemi bu slogan belki havalı ama sıradan RADİKAL takımın farklı sloganı olmalı.Sezon başında BÜLENT UYGUN hocamız Brezilya ekolümü oluşturuyorsunuz sorusuna(Aldığımız Brezilyalı futbolculara istinaden)"hayır bizimki çok farklı bu bir YİĞİDO ekolü olacak"deyip farklılığın ve radikalliğin tesbitini sunmuştur""
Bencede YİĞİDO ARENA en güzel olanı diğerlerinin benzeri çok ama YİĞİDO ARENAnın bir eşi yok...
YİĞİDO ARENA Söylemesi bile güzel Valla
_KanKaa_ 17.11.2005, 19:31 ABI EN GUZELI YIGIDO ARENASI DIGERLERIDE GUZEL AMA BENCE BU DAHA GUZEL. BU ISIMLERI BULAN VE BIZIM DE GORUSLERIMIZE SUNAN ARKADASLARADA TESEKKUR EDERIM
EN BUYUK SIVASSSSSS
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.11.2005, 19:32 Ya hu Sevgili Özgür kardeşim. Bence daha fazla bu ''mekan of yiğido'' isminde ısrar etme.
Birincisi 'mekan of yiğido' diyeceğine 'yiğidoların mekanı' desen daha ''milli'' bir duruş sergilemiş olursun.
İkincisi kusura bakma ama bana çok saçma geliyor. Millet bu tarz isim kullananlara genelde 'kıro' gözüyle bakar. Bence bu bakış açısıda bir nebze doğruluk ihtiva ediyor.
Üçüncüsü kullanacağımız isimin 'yiğido' namına uygun anlam taşıması gerekir ki 'Arena' ismide 'yiğido' ile birlikte anılmaya müsait.
BOUN!!!DUSUNCELERINI YAZMISSIN!!EY WALLAH AMAAA BENIM FİKRİME DİL UZATMA!!!
MEKAN OF YİĞİDO <<<<<SORUYORUM DIGER ARKADASLARA BU ISIM KIRO BI İSİM Mİ!!???
MEKAN OF YİĞİDO
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.11.2005, 19:33 Boun arkadasin dedigi dogru
.............................. .................
SIMDI BU NOKTA NOKTA NE DIYE SORARSINIZ.....YORUM YOK DEMEK!!!
revenge58 17.11.2005, 19:55 hiçbirisi sivas ile ilgil birşey olması lazım.taklitçi zihniyete son...
YİGİDO OCAĞI
İMAJ OLSUN,İSİM OLSUN ZAMANLA KENDİLİĞİNDEN OLAN ŞEYLER ARKADAŞLAR.HADİ ONLAR YAPTI BİZDE YAPALIM DİYE DÜŞÜNCE GÜZEL AMA BU İSİMLER SİVASSPOR LA BAĞLAŞMIYOR.ÖNCELİKLE BİR TARAFTAR GRUPLARI ŞEKİLLENSİN TRİBÜNLERİ İNLETSİN,RAKİP TARAFTAR DESİN 4 EYLÜL CEHENNEMİ DİYE...ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARLA CEHENNEM FALAN OLUNMAZ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM...
YAHU NE KADAR MUHALEFET Bİ MİLLET OLDUK BİZ!!!İSİMLERDEN HOŞLANMADIYSAN BAŞKA Bİ İSİM ÖNER YAHUT İSTEMİYORSAN TOPİC İÇİN YORUM YAPMA!!!ÇÜNKÜ AMAÇ BURDA Bİ İSMİN OYLAMA SONUCU BELİRGİN HALE GETİRİLMESİ...SİZ KALKIP TEPKİ VERİYORSUNUZ NE İŞ ANLAMADIK....
BEN DAHA TOPİC İN BAŞINDA HİÇBİRİ DİYE BİR ŞIK DA OLMASINI SÖYLEDİM.BİZİM TERCİHİMİZDE HİÇBİRİ!!!EĞER HİÇBİRİ DİYE ŞIK KONURSA TEPKİLERDE ANLAYACAĞIN(!) KADARIYLA HEPSİNDEN FAZLA OY ALACAKTIR.BİZ SİVASLILAR KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYİZ SİVAS KANGAL GİBİ SÜRÜYÜ YÖNETİRİZ BUNU DA UNUTMA!!!!!
benim anlamadıgım bu kadar tepki verecek ne var??? yigido ocağı sıkların arasında olmadıgı içinmi begenmedigin icinmi??? eğer vardıysa daha güzel bir isim aklında neden önceki topiğe yazmadın??? burada oy kullanmama zaten bir tepki sayılır.. ayrıca formun başında yazmış olduğun hiçbiride aynı şekilde!!! eleştiri yapılacaksa olumlu olmalı çamur at izi kalsın hesabı gibi olmuş seninki!!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.11.2005, 19:58 hiçbirisi sivas ile ilgil birşey olması lazım.taklitçi zihniyete son...
EVET COK HAKLISIN ONUN BUNUN STADININ ISMINI KULLANARAK TARTISMAK BILE HATA!!!
58hayati 17.11.2005, 20:07 YİGİDO ARENA YİGİTLER DİYARI
serhat3358 17.11.2005, 20:17 Ya hu Sevgili Özgür kardeşim. Bence daha fazla bu ''mekan of yiğido'' isminde ısrar etme.
Arkadaşım kusura bakma ama merak ettim.
Yazında Milli duruştan bahsetmene rağmen profil resminde ZİDANE nin resmi var,bu ZİDANE ki Fransa-TÜRKİYE maçında attığı golün hemen ardından TÜRKCELL panosunun özelliklede TÜRK yazılı olan kısmına tekme attı.Gazetecilerin"neden tekme attınız"? sorusunuda cevapsız bırakarak yaptığı hareketin bilincinde olduğunu gösterdi.
revenge58 17.11.2005, 20:25 ÇOK DOĞRU....DİNİ'ME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA HESABI..
ErdalGüler 17.11.2005, 21:11 tabi ki yiğitler diyarı...
revenge58 17.11.2005, 21:38 tabi ki hiçbiri:P
bencede stat lakabı turkce kelımelerden olsmalıdır. yakısmaz oyle ecnebı (bu slogan olacak cunku)
YİĞİDO ARENA DAHA BİR GÜZELLİK KATIYOR
imzaaaa
mühür
kaşe
deli_yigido 17.11.2005, 22:46 yiğido arena...(gladyatörler)
Evet bencede "YİĞİDO ARENA" :)
ofgurleyuk78 17.11.2005, 22:49 Bence hiçbirisi uygun degil. Ali Sami Yen'in adi var mi? inönü stadinin adi var mi? Saraçoglu Stadinin ad1 var mi? Avni Aker'in ad1 var mi? isim takiyoruz demekle isim takilmaz kardesim. Takilsa da yerinde durmaz. Ben bu konu da tercih yapmiyorum. Stada isim aramadan önce siz guruplari baristirin aralarini düzeltin de Sivasspora katkida bulunun. Selam ve sevgiler.
deli_yigido 17.11.2005, 23:38 Bence hiçbirisi uygun degil. Ali Sami Yen'in adi var mi? inönü stadinin adi var mi? Saraçoglu Stadinin ad1 var mi? Avni Aker'in ad1 var mi? isim takiyoruz demekle isim takilmaz kardesim. Takilsa da yerinde durmaz. Ben bu konu da tercih yapmiyorum. Stada isim aramadan önce siz guruplari baristirin aralarini düzeltin de Sivasspora katkida bulunun. Selam ve sevgiler.
Bencede ayrı gayrı taraftar olmaz önce kendi içimizde birligi saglamamız lazım!!
Bence hiçbirisi uygun degil. Ali Sami Yen'in adi var mi? inönü stadinin adi var mi? Saraçoglu Stadinin ad1 var mi? Avni Aker'in ad1 var mi? isim takiyoruz demekle isim takilmaz kardesim. Takilsa da yerinde durmaz. Ben bu konu da tercih yapmiyorum. Stada isim aramadan önce siz guruplari baristirin aralarini düzeltin de Sivasspora katkida bulunun. Selam ve sevgiler.
bence bu arkadaş haklı
ama illaki bir isim konması gerekiyorsa
oda gelenlerin çekinerek geldiği bir yer olacak şekilde isimlendirilmesi lazım.
bu da oradaki kızıl cehennem olabilir.
arena sözcüğünü pek sevmedim.
ispanyolların boğa güreşi yaptıkları yerin adı değilmi arena.
bu stadda futbol oynanıyor boğa güreşi yapılmıyorki.
bence bu arkadaş haklı
ama illaki bir isim konması gerekiyorsa
oda gelenlerin çekinerek geldiği bir yer olacak şekilde isimlendirilmesi lazım.
bu da oradaki kızıl cehennem olabilir.
arena sözcüğünü pek sevmedim.
ispanyolların boğa güreşi yaptıkları yerin adı değilmi arena.
bu stadda futbol oynanıyor boğa güreşi yapılmıyorki.
Glatyatörlerin savaş meydanının adıda ARENA
Arkadaşım kusura bakma ama merak ettim.
Yazında Milli duruştan bahsetmene rağmen profil resminde ZİDANE nin resmi var,bu ZİDANE ki Fransa-TÜRKİYE maçında attığı golün hemen ardından TÜRKCELL panosunun özelliklede TÜRK yazılı olan kısmına tekme attı.Gazetecilerin"neden tekme attınız"? sorusunuda cevapsız bırakarak yaptığı hareketin bilincinde olduğunu gösterdi.
Sevgili Serhat! Açıkçası senin bahsettiğin olaydan benim haberim yok. İlk defa senden duyuyorum. Ama doğrudur, birşey diyemeyeceğim. Bu konuda ki eleştirini de kabul ediyorum.
Ancak...... Benim Zidane'a karşı Müslüman olmasından dolayı taşıdığım bir sevgi var. Kendisi her zaman için her platformda Müslüman, ve köken olarakta Cezayir'li olduğunu gururla söylüyor. Yani bizim toplumumuzda bir çok kişinin yaşadığı şahsiyetsizlik problemini ve aşağılı kompleksini bünyesinde taşımayan birisi. Bu yönüyle her zaman takdir ediyorum.....
Bence hiçbirisi uygun degil. Ali Sami Yen'in adi var mi? inönü stadinin adi var mi? Saraçoglu Stadinin ad1 var mi? Avni Aker'in ad1 var mi? isim takiyoruz demekle isim takilmaz kardesim. Takilsa da yerinde durmaz. Ben bu konu da tercih yapmiyorum. Stada isim aramadan önce siz guruplari baristirin aralarini düzeltin de Sivasspora katkida bulunun. Selam ve sevgiler.
YAHU NE KADAR MUHALEFET Bİ MİLLET OLDUK BİZ!!!İSİMLERDEN HOŞLANMADIYSAN BAŞKA Bİ İSİM ÖNER YAHUT İSTEMİYORSAN TOPİC İÇİN YORUM YAPMA!!!ÇÜNKÜ AMAÇ BURDA Bİ İSMİN OYLAMA SONUCU BELİRGİN HALE GETİRİLMESİ...SİZ KALKIP TEPKİ VERİYORSUNUZ NE İŞ ANLAMADIK....
Sivas Park ÇOK GÜZEL BENCE
Sevgili Serhat! Açıkçası senin bahsettiğin olaydan benim haberim yok. İlk defa senden duyuyorum. Ama doğrudur, birşey diyemeyeceğim. Bu konuda ki eleştirini de kabul ediyorum.
Ancak...... Benim Zidane'a karşı Müslüman olmasından dolayı taşıdığım bir sevgi var. Kendisi her zaman için her platformda Müslüman, ve köken olarakta Cezayir'li olduğunu gururla söylüyor. Yani bizim toplumumuzda bir çok kişinin yaşadığı şahsiyetsizlik problemini ve aşağılı kompleksini bünyesinde taşımayan birisi. Bu yönüyle her zaman takdir ediyorum.....
Arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol bende ZİDANE nin müslüman olduğunu bilmiyordum Fransa-TÜRKİYE maçını bende seyrettim doğru Türkcell panosuna tekme attı ancak o zamanlar müslüman değildi sanırım olsaydı spiker söylerdi hem olsaydı eminim bu hareketini yapmazdı.Bu yazından sonra araştırdım müslüman olduğunu öğrendim ama tarihine ulaşamadım.Böyle önemli bir futbolcunun müslüman olması büyük bir kazançtır diye düşünüyorum.
Arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol bende ZİDANE nin müslüman olduğunu bilmiyordum Fransa-TÜRKİYE maçını bende seyrettim doğru Türkcell panosuna tekme attı ancak o zamanlar müslüman değildi sanırım olsaydı spiker söylerdi hem olsaydı eminim bu hareketini yapmazdı.Bu yazından sonra araştırdım müslüman olduğunu öğrendim ama tarihine ulaşamadım.Böyle önemli bir futbolcunun müslüman olması büyük bir kazançtır diye düşünüyorum.
sonradan olma müslüman değil ailesinde ötürü öyle... en azında o şekilde biliyorum :)
ORTAKÖYLÜ58 18.11.2005, 13:47 bence yigido arena olsun
SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOGULUR
sonradan olma müslüman değil ailesinde ötürü öyle... en azında o şekilde biliyorum :)
Aileden müslüman...
EN İYİSİ 4 EYLÜL STADYUMU :D
ŞAKA BİR YANA 4 EYLÜL CEHENEMİ DAHA BİR GÜZEL DURUYO SANKİ...
revenge58 18.11.2005, 18:00 ÇEKİRDEK TARLASI:))
erhan5834 18.11.2005, 18:07 kızıl cehennem
yigido arena
mekan of yigido
yigitler diyarı
yigido stadyum
4 eylül cehennemi....
4 eylül stadının taraftarlar arasında ve medyada yer alacak şekilde bir isim olarak bunlar seçilmiştir...
4 EYLÜL CEHENNEMİ ÇOK UYGUN VE GÜZEL SENPATİK GELİYOR ....
süper sivas 18.11.2005, 18:09 4 EYLÜL CEHENNEMİ GÜZEL OLUR AMA
DAHA SAĞLAM OLUR !!!!!1
BEN DAHA TOPİC İN BAŞINDA HİÇBİRİ DİYE BİR ŞIK DA OLMASINI SÖYLEDİM.BİZİM TERCİHİMİZDE HİÇBİRİ!!!EĞER HİÇBİRİ DİYE ŞIK KONURSA TEPKİLERDE ANLAYACAĞIN(!) KADARIYLA HEPSİNDEN FAZLA OY ALACAKTIR.BİZ SİVASLILAR KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYİZ SİVAS KANGAL GİBİ SÜRÜYÜ YÖNETİRİZ BUNU DA UNUTMA!!!!!
iyide ne alaka...hepimiz sivaslıyız..sence bu topic'i açan kişi uzaylımı!!!
Siir_Misali 18.11.2005, 18:25 yiğido arena...:k15:
cihanakkus 18.11.2005, 20:19 tesekkür ederim günay abi ben bu anketi acmaya calıstım ama acamadım..senin yardımınla actık....
en güzeli kızıl cehennem ve yigido arena...
sarkislalirecep 18.11.2005, 20:43 en güzeli 4 eylül cehennemi
ne zamana kadar sürecek bu cihan?? bilgilendirme yapalım???
ercan_dpinar 18.11.2005, 21:33 bencede 4 eylül cehennemi
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.11.2005, 03:41 BENIM MAKAN OF YİĞİDO NUN IBRESI HALA AYNI :) UMUDU KESTIM BEN AMA YAZIK OLDU GUZEL ISIMDI..ARENA FELAN BASKA TRUBUN ISMINDEN ALINTI GIBI OLUYOR :)
sağlık olsun özgür... demokratik bir oylama oluyor :)
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.11.2005, 03:44 EVET ABI ADALET KARSISINDA BOYNUMUZ KILDAN İNCE...AHA SİİİİZZZ AHA ARENAA ALLAH VERE KURTULASINIZ :D
arenaya giren zor cıkar özgür biliyorsun... boğa ölmek zorunda, yada matador artık ama genelde olan boğaya oluyor...
Favorim:
Y İ Ğ İ D O A R E N A
çok az oy kullanılmış her an değişebilir sonuçlar...
ElbeyLi58 19.11.2005, 04:49 biras gayret arkadaslar
oy kulanalim ltf.
Bencede:13000 üyesi olan bir siteye bu kadar oy devede kulak,ayrıca burda yazılı tercihleri beğenmiyorsanız kendi fikrinizide iletin tamam Ben YİĞİDO ARENA diyorum ama daha güzelide yoktur demiyorum.El elden üstüdür.
Bencede:13000 üyesi olan bir siteye bu kadar oy devede kulak,ayrıca burda yazılı tercihleri beğenmiyorsanız kendi fikrinizide iletin tamam Ben YİĞİDO ARENA diyorum ama daha güzelide yoktur demiyorum.El elden üstüdür.
zaten form acıldı... fikirler istendi.. yazmaya gelince kimse birsey yazmaz ancak insanların emeklerini kötülemeye gelince üstümüze yok!!!
zaten form acıldı... fikirler istendi.. yazmaya gelince kimse birsey yazmaz ancak insanların emeklerini kötülemeye gelince üstümüze yok!!!
Evet yani kimse oy kullanmak zorunda değil ama SİVASSPOR com üyesiysen fikrini beyan etmek zorunda hissetmelisin kendini,nihayetinde kimse kendisine çalışmıyor ne yapılıyor veya yapılmaya çalışılıyorsa SİVAS veSİVASSPOR için yapılıyor.
Eleştriye gelince usta yazarlara taş çıkartıyoruz şuraya bir oy kullanıp iki kelime yazmaya parmaklarımızı kımıldatmıyoruz.YAZIK!..
cihanakkus 19.11.2005, 23:31 ABİCİM BU AYIN 27 SİNDE PAZAR AKSAMI BİTİRELİM NE DERSİN....
ABİCİM BU AYIN 27 SİNDE PAZAR AKSAMI BİTİRELİM NE DERSİN....
tamam cihan 27 kasım son ratih oylama için!
BekirBayrak 20.11.2005, 13:51 bencede 4 eylül cehennemi daha yakısık alır bızım için
gelen takım nereye geldıgını bılmelı bence
1967 dernek serkan20 20.11.2005, 14:12 4 eylül cehennemi
bence seceneklere bir de "Hiçbiri" seçeneği eklenmeli...
fazla oy kullanılmamasının sebebi bu olabilir bence...
ReDYiGiDo 20.11.2005, 15:53 bence de hiç bir güzel değil.. değişik birşeyler farklı bir şeyler olmalı herkesin kullandığı şeyle bir yere varılamaz daha marjinal daha değişik fikirleri olan varsa söylesin
Blackkite 20.11.2005, 15:58 arena neymiş kardeşim !! bizim kaymak gibi türkçemizden çıkma yiğitler diyarı en uygunu bence
sadece arena değil bence hepsi öyle...
neden böyle bir çaba içerisine girildi bilemiyorum bence 4 Eylül yani orjinal isim çok çok güzel ve anlamlı ...
hem böyle bir isim bulma işi öyle bir kaç haftalık anketlerle falan olmaz, olursa da herkesin zihninde yer etmiş ve benimsediği "bir" isim olmalı.Bir yani "tek" olmalı.yoksa bir kaç seçenekten hangisi olsun la olacak iş değil...tutacağını da sanmıyorum...
arkadaşlar bu isim yakıştırma niye Türkiye'de hangi stadın isminde bu sıfatlar varki
zaten stadımızın çok güzel ve anlamlı bir ismi var "SİVAS 4 EYLÜL STADI"
bence gerisi saçma ve gereksiz
saygı ve sevgilerimle,
Sweetgirl 20.11.2005, 17:25 zaten form acıldı... fikirler istendi.. yazmaya gelince kimse birsey yazmaz ancak insanların emeklerini kötülemeye gelince üstümüze yok!!!
bu sözünde banami yegennn, valla hic alinmadimmmm... :D
revenge58 20.11.2005, 17:56 muhalefet yapmak ya da eleştirmek gibi bir niyetimiz yok ama gercekçi olmak lazım.Ben ve benim gibi düşünen insanlar Hiçbirini istiyor....
DAHA FAZLA SEÇENEKLE DAHA ÇOK KATILIMIN SAĞLANACAĞI BİR ANKET İSTİYOR BU ANKETİ PROTESTO EDİYOR VE ONAYLAMIYORUZ...
Seçenek için ortaya çıkanlar bunlar oldu.Tabiki stadımızın orjinal ismi en güzeli,sonuçda isimde değişme olmayacak.Ama protesto fikri bence uygunsuz,kendi kendimizi tabiki protesto edemeyiz.ama akla gelenler bunlar daha değişik şeyler bulduysanızz buyrun söyleyin tartışalım,protesto olmadan tartışacak kadar samimi ve saygılı ortamımız mevcuttur.
kimsenin sevkini bende kirmak istemem, fakat isimlerin hicbiriside güzel degil
hangi stadin adi "cehennem" ki???
arena zaten olmaz-arena nedir bilen varsa yazsin.
arena dedigmde aklima gelen stadlar dan birtanesi allianz-yada aufschalke arenasidir.
bizim sirin 4 eylül ne arena olur nede cehennem-üstelik cehennem olabilmesi icin-ici yanmasi gerek-ben bizim taraftarlarin henüz bi maytap dahi yaktiklarina sahit olamadim. 4 eylül stadi adinin suyumu ciktida böyle gereksiz yeni isimler pesinden kosturuluyor???
4 eylül tarihi Sivasimiza ve tüm halkimiza güzellikleri sunuyor zaten.
Saygilarimla
gelen yoğun istek ve protestolar sonucu hiçbiri şıkkınıda eklemiş bulunmaktayız...
gelen yoğun istek ve protestolar sonucu hiçbiri şıkkınıda eklemiş bulunmaktayız...
Eyvallah gardaş iyi yapmışsın en azından ELEŞTRİ değil HİÇBİRİ seçilir.
Benim yinede Favorim:
YİĞİDO ARENA
Eyvallah gardaş iyi yapmışsın en azından ELEŞTRİ değil HİÇBİRİ seçilir.
Benim yinede Favorim:
YİĞİDO ARENA
evet gardaş kimsede kırılmamış olur... şimdi herkes oylamaya :)
HİÇBİRİ SEÇENEĞİ EKLENMİŞTİR!!!!
gercek58li 21.11.2005, 03:07 YİĞİDO ARENA DAHA BİR GÜZELLİK KATIYOR
Katiliyorum...
Oylamaya devam.... anket 27/11'de son bulacak...
yakup_kadri58 21.11.2005, 08:20 yiğido arena tutacak gibi
bbptek58 21.11.2005, 11:09 HİÇBİRİ SEÇENEĞİ EKLENMİŞTİR!!!!
BU SEÇENEK DAHA ÖNCE NİYE EKLENMEDİ YA... BEN OYUMU KULLANDIKTAN SONRA BENİM NE İŞİME YARAYACAK...
1967_DERNEK_10UR 21.11.2005, 23:52 BASTIRIN ARENACILAR..UĞUR DÜNDAR DA BİZE DESTEK OLUYOR:D
mustafabursal 23.11.2005, 13:03 kesinlikle yiğido arena
BROTHERS58 23.11.2005, 13:11 YİĞİDO ARENA'YI TERCİH ETTİMÇÜNKÜ;O ARENADAN COK YİĞİTLER GELDİ GEÇTİ VE O ARENAYA CIKMAK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİL.
34istanbul_58 23.11.2005, 13:37 bencede en yakışanı "YİĞİDO ARENA" , tabi diğerleride güzel ama en güzeli bu olmuş herkese teşekkür ediyorum.
----------------------------------------
YİĞİDO ARENA DA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
bbptek58 23.11.2005, 15:36 HİÇBİRİ GÜZEL DEĞİL BUNLARIN...HEPSİ KLASİK...
1967_DERNEK_10UR 23.11.2005, 20:23 YİĞİDO ARENA'YI TERCİH ETTİMÇÜNKÜ;O ARENADAN COK YİĞİTLER GELDİ GEÇTİ VE O ARENAYA CIKMAK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİL.
bülentçim çok güzel yazmışsın bende aynısını düşünüyorum..
ofgurleyuk78 23.11.2005, 20:31 isim takmaya ne kadar merakli imisiz. Arena demekle arena mi olacak, cehennem demekle cehennem mi olacak? Siz çekirdeklerinizi yiyin baskalari isim bulur bize merak etmeyin.
cehennem çok abzürt kaçıo
üçlerbeyli 23.11.2005, 20:58 ""Yiğidoların Misafir Alanı "" 4 Eylül Stadınada bir isimde benden
SEMİH-58 29.11.2005, 16:27 abi siteye takma isimler nereye yazılıyor benbi tane buldum
Ronaldinho 29.11.2005, 17:47 bence yiğido arena olsun.................
YiĞiDo ArEnA'ya karar verilmiştir arkadaslar.....
cemal58yiğido 05.12.2005, 14:02 BENCE 4 EYLÜL CEHENNEMİ
neden böyle bir arayış içinde olduğunuzu anlamadım....
mesela yenilsek şöyle mi yazacaklar
"yiğidolar kızıl cehennemde beşiktaşa yenildi"
"yiğidolar mekan of yiğido da yenildi"
ı ıh....olmaz
ama illa da birini seçeceksek içinde yiğido geçmesin ve kızıl cehennem olsun....o da olmaz ya hadi neyse
1967_DERNEK_NAİL 23.12.2005, 18:50 ama illa da birini seçeceksek içinde yiğido geçmesin ve kızıl cehennem olsun....o da olmaz ya hadi neyse
NEDİYORSUN KARDEŞİM YİGİDONASIL OLMAZ BİZ YİGİDO DOGDUK YİGİDO OLARAK ÖLÜRÜZ YİGİDONUN KIYMETİNİ ANCA YİGİDO DOGANLAR ANLAR
1967_DERNEK_10UR 23.12.2005, 19:10 ama illa da birini seçeceksek içinde yiğido geçmesin ve kızıl cehennem olsun....o da olmaz ya hadi neyse
YOK YA STAR WARS FİLMİNDEMİYİZ..YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR.YİĞİDO DEĞİLSEN BİZİM SORUMUZ DEĞİL..:mad:
alimuharrem58 23.12.2005, 19:36 HEPSİ BİRBİRİNDEN GUZEL
serhankaburcuk 23.12.2005, 19:36 4 Eylül cehennemi benim fikrimdi...İnşallah o seçilir...
4 Eylül cehennemi benim fikrimdi...İnşallah o seçilir...
Bence Cekirdek Cenneti Olsun ...:D
Etem-Murat 23.12.2005, 20:13 YOK YA STAR WARS FİLMİNDEMİYİZ..YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR.YİĞİDO DEĞİLSEN BİZİM SORUMUZ DEĞİL..:mad:
HELAL KOCUM YAKIŞIR KONUŞ
1967_DERNEK_10UR 23.12.2005, 20:38 HELAL KOCUM YAKIŞIR KONUŞ
EYWALLAH ABICIM..BİZ YİĞİDOYUZ..
emrullah_58_ 23.12.2005, 23:50 4 eylül cehennemi daha bi şekil duruyo ya
extrasivas 24.12.2005, 20:49 bence bunlarin hic biri olmasin ozentilik var daha orjinal bir sey olmali
yerliturkuaz 27.12.2005, 16:26 dort eylul cehennemi olmali ama stadta boyle bir ortam daha ben goremedim
Champion_58 27.12.2005, 16:34 BU TABELADAN TIRSMAYAN TAKIM KALMAZ YAKINDA
ÖZENTİ YOK YİĞİDOLUK VAR
Sivas Park ÇOK GÜZEL BENCE
EVET KARDEŞİME KATILIYORUM...
Champion_58 27.12.2005, 18:50 " Evet Sayın seyirciler tüm Sivaslıların "YİĞİDO ARENA "sında ki muhteşem atmosferde SİVASSPOR'A farklı bir skorla mağlub olan avrupa devi ........"
Ercan Taner abimizden bu cümleyi duyarız inşallah
NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI?
LORDKRAL 08.01.2006, 13:59 bence 4 eylül cehennemi:)
capkin sivasli 08.01.2006, 14:09 welcom to yigdostars from sivas bu nasil ama
dj_sado_88 08.01.2006, 14:09 YiGiDo_ArEnA işin sonu
BENCE YİĞİDO ARENA DAHA ŞIK DURUR...
CEHENNEM BİRAZ İTİCİ GELİYOR BANA...
dj_sado_88 08.01.2006, 14:13 BENCE YİĞİDO ARENA DAHA ŞIK DURUR...
CEHENNEM BİRAZ İTİCİ GELİYOR BANA...
sen bu işi biliyosun abi;)
karacaören34-58 08.01.2006, 14:15 bence de yiğido arena
mtoprak58 08.01.2006, 14:27 4 eylül cehennemi daha bır hos gelıyor. bence 4 eylul cehennemı
serhankaburcuk 08.01.2006, 15:23 Onur kardeşimizin sloganı 1.oldu...Onu kutluyorum..Ama bence 4 Eylül Cehennemi daha orjinaldi...Tabiki bu benim fikrim...
kral5892 08.01.2006, 18:41 Hepinizin gelecek Kurban Bayramınızı kutlarım TOLGA YİĞİT
yiğido orbay 08.01.2006, 18:43 sivas duyulsun ne olursa olsun herşey sivas icin
KIZIL CEHENNEM BUNLARIN İÇİNDE E İYİSİYDİ.
ASLINDA BU TİP YARIŞMALAR ORGANİZELİ YAPILIR.
SADECE TOPİK AÇILMIŞTI SONRA YARIŞMAYA DÖNDÜ BU İŞ.
VATANDAŞA ÜRETMEK İÇİN ZAMAN TANINSAYDI VEYA BUNUN BİR YARIŞMA OLDUĞU BAŞTAN SÖYLENSEYDİ,ÇOK DAHA GÜZEL İSİMLER BULUNABİLİRDİ.
GENEDE HAYIRLI OLSUN.
Etem-Murat 08.01.2006, 19:39 Onur kardeşimizin sloganı 1.oldu...Onu kutluyorum..Ama bence 4 Eylül Cehennemi daha orjinaldi...Tabiki bu benim fikrim...
tebrikler onur senin sloganın birinci olmuş
alimuharrem58 08.01.2006, 19:49 TEBRİKLER ONUR ABİ
tertibim başarılarının devamını diliyorum:)
Etem-Murat 13.01.2006, 18:47 TEBRİKLER KOC DAHA GÜZELLERİ HAZIRLAMA DİLEĞİYLE BAŞARILAR
alimuharrem58 13.01.2006, 20:16 BUNA DA OY KULLAMALIM
deli_yigido 13.01.2006, 21:06 Yiğido Arenaaaaaa
yiğido arena yı tek geçerim...
Berkem 58 13.01.2006, 23:01 Yiğido Arena çok güzel Tebrikler......
erhan5834 13.01.2006, 23:14 4 eylül cehennemi başkasını tanımam
dj_sado_88 14.01.2006, 01:17 gardaş la yigido arena hakketen işin sonu ha
alimuharrem58 17.01.2006, 18:17 YIGIDO ARENA GUZELDE ARENA BASKETBOLLARDA KULLANILIYOR BENCE YİĞİDO STADYUM
^ramazan^ 17.01.2006, 18:34 ben pek beğenmedim ama hiçbiride demek olmaz ondan sonra sen bi şey söyle dersiniz
ulaşlı yiğido58 29.01.2006, 16:53 kızıl cehennem
4 eylül cehennemi
yigido arenea
ulaşlı yiğido58 29.01.2006, 16:54 bence only sivas daha iyi olur
Etem-Murat 29.01.2006, 17:00 kızıl cehennem
4 eylül cehennemi
yigido arenea
üçüde güzel
bozok1071 29.01.2006, 17:27 Bence TÜRKÇE isim olmalı 4 eylül cehannemi
1071 den beri TÜRK YURDU
TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur
NAUGHTYBOY58 29.01.2006, 17:27 bence 4 eylül cehennemi
omerdogan 29.01.2006, 18:13 YİĞİDO ARENA EN GÜZEL İSİM BASKA ARAMAYIN
juventus1994 11.02.2006, 19:05 kızıl cehennem kulağa daha hoş geliyoo
düşününsene
KIZIL CEHENNEM STADYUMU SİVASSPORLU TARAFTARLARLA DOLUP TAŞTII
BENCE YİGİDO DİYARİ OLSUN ÇÜNKÜ CEHENNEM TABİRİ BİZE YAKIŞMIYOR
NASILKI KADIKOYU ALISAMIYENI INONUSU VARSA TAKIMLARIN SIVASINDA DORT EYLULU VAR BENCE EN IYISIDE BU ZATEN TARIHTEKI ANLAMIDABUYUK CEHENNEME BILMEM YIGIDO MEKANINA FALAN GEREK YOKDORT EYLUL DEDIKMI ZATEN TARIH BILEN HERKESIN AKLINA SIVAS GELIYO
Champion_58 27.02.2006, 14:21 HALA BİTMEDİMİ BU OYLAMA KARDEŞLER
ARTIK Bİ KARAR VERİLSİN
EN ÇOK OY ALAN YİĞİDO ARENA İŞTE
KAÇ AY OLDU BAŞLAYALI BU SEZON BİTECEK HALA KARAR YOK MAŞALLAHH
yigitler diyarı... en iyisi
TracyMcGrady58 27.02.2006, 14:53 ...........yigido arena süper
KIZILCAN 27.02.2006, 15:00 Bence hiçbiri güzel değil...
kızıl cehennem=sivassporu tam olarak nitelemiyor.
mekan of yiğido=bu isim ne türkçe ne de ingilizce.yapmışken hepsini ya ingilizce yada türkçe yapın.
yiğitler diyarı=bu ünvan sadece stad içindeki taraftarlar için değil tüm sivas halkı için daha uygun.örneğin dadaşlar diyarı erzurum gibi...
4 eylül cehennemi=alıntı yapılmış gibi.kadıköy cehennemi mesela.taklide ne luzüm var!
yiğido arena=stadımız çok büyük de arenası kaldı...
yiğido stadyum=belki içlerinden en iyisi bu olabilir.ama bu da iç açıcı değil.neyse yakışanı buluruz inşallah...
YİĞİDO ARENA UYAR GARDAŞLAR
Etem-Murat 10.03.2006, 22:00 yiğitler diyarı=bu ünvan sadece stad içindeki taraftarlar için değil tüm sivas halkı için daha uygun
revenge58 10.03.2006, 22:53 GECEN ANKETTE HICBIRI NEDEN KONULMUYOR DEMISDIM COK ELESTİRİ ALMISTIM AMA BU ANKETTE GORUYORUM KI SİVASSPOR DA DEMOKRASI VAR....
valllaha hic biri desem yalan olur
erdaleren58 21.06.2006, 13:50 heside irenc ya biraz kibar olun ne cehenem nefret dolu sözcukler kulaniyorsunuz isani sözcukler olamazmi?
yiğidostadyum akıldakalıcı ve tv'söylenilebilir.
bence eniyisi
RECEP_YÜKSEL 27.06.2006, 20:24 bence 4 EYLÜLÜ STADYIMU EN GÜZELİ
çılgın-sedat 27.06.2006, 21:25 ARKADAŞLAR KIZIL CEHENMEM DAHA GÜZEL OLUR
yigido0058 28.06.2006, 18:55 bence mahşer of dört eylül iyi olur ama hazırlıyan arakadaşa teşekkürler diğerleride çok güzel
4 Eylül stadyumu en iyisi bence çünkü yazılanlardan bazıları stadyuma verilebilecek isim değil bazıları da (mekan of yiğido gibi) Türkçe'ye aykırı kelimeler
aslansivasli 28.06.2006, 19:29 kızıl cehennem... kızıl cehennemde kulaga hoş gelmiyor
yigido arena... arena diye yabancı bi takımın stadyumunun ismi vardı. bence bude olmaz
mekan of yigido... Türkçe bir isim olmuyor
yigitler diyarı... burda da sanki yiğitler diyerek erkekleri kasediyomuş gibi oluyor
yigido stadyum... yiğidlerde geliyor stada bu olmaz bence
4 eylül cehennemi...cehennem ismini daha önce başka bi takım kullanıyordu
HAZIRLAYANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA EN İYİSİ 4 EYLÜL STADYUMU
serhankaburcuk 28.06.2006, 19:32 En güzeli 4 Eylül Cehennemi....
::::::::::BEYAZ,KIRMIZI ANADOLU YILDIZI::::::::::
ANADOLU YILDIZI BENCE UYAR
BU YAZI ISMINI HATIRLAYMADIGIM BIR UYEDEN KOPYADIR
aslansivasli 28.06.2006, 20:36 BEYAZZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCEDE.
ANADOLU YILDIZIIIIIIII :-))
cehenneme gerek yok
onu bu dünyada yaptığımız,işlediğimiz günahlara karşı ahirette buluşacağız
bu dünyamızı da cehenneme çevirmeyelim.yiğido arena bence en makul olanıdır.
selam ve dua ile
ylnzkrt58 08.07.2006, 03:57 yigido arena iyi güzel iyi bir isim olur
sivasligenc 08.07.2006, 04:40 walla radikal yaklaşmak istiyorum yine ve farklı bir ismi sunucam müsadenizle oylamaya yiğido harmanı :=) çok mu komik oldu yoksa
sivasligenc 08.07.2006, 04:42 ya arkadaşlar zaten cehennem lakabını bir çok takım kullanıyor bence biraz monoton gibi
çılgın-sedat 08.07.2006, 04:44 ****KIZIL CEHENNEM***** NE GÜZEL YA
aykut-akay 13.07.2006, 00:24 yigido arena daha güzel daha kolay söylenebilir daha akilda kalici yani
yigido_bekir 03.08.2006, 13:48 kızıl cehennem yada 4 aylul cvehennemı
yigido Atilla 03.08.2006, 15:57 4. Eylül Cehennemi Rakibi piskolojik olarak ürküteceksin
babayavuz 03.08.2006, 17:40 BENCE DORTEYLUL CEHENNEMI DAHA IYI
ya arkadaşlar bence en güzeli sivas 4 eylül stadyumu.ne oyle cehennem falan...sivas cennettir,hoşgörünün,güzellikl erin merkezidir.hem futbol anlamında da stadı taraftar cehennemine çeviremiyoruz maalesef.haksız mıyım?
PRoFeSSioNaL 03.08.2006, 19:27 ---------> tabikide (kızıl cehennem)
yigido arena
mekan of yigido
yigitler diyarı
yigido stadyum
4 eylül cehennemi
jakobieen 03.08.2006, 19:31 ya arkadaşlar bence en güzeli sivas 4 eylül stadyumu.ne oyle cehennem falan...sivas cennettir,hoşgörünün,güzellikl erin merkezidir.hem futbol anlamında da stadı taraftar cehennemine çeviremiyoruz maalesef.haksız mıyım?
senin gibi çekirdek bile çikletmeyenlerden taraftar olursa cehenneme çeviremeyiz tabii..:D
|