Orijinalini görmek için tıklayınız : Mevcut Kadro - Muhtemel 11

ReFRaCToRY
25.07.2012, 10:07
Herkes bu başlık altında şuanki mevcut kadromuzdaki oyunculardan kurulu ilk 11'ini yazsın... İlk ben başlayayım..

http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468158_Sivasspor.jpg

esrarengiz
25.07.2012, 10:49
kadro zaten riza hocanin kafasindaki kadro...fakat ben ilerde abdulkadir olsun derim...ve pedriel iyi oyuncu fakat nedense sivassporda adam kendini ispatlayamadi...sanki biraz daha tecrubeli bir forvet alinirsa daha iyi olur...ornek sercan yildirim alinirsa gercekten sivasda basarili olur...genc ve oyun yapisi sivasa uyar....eger sercani bir anadolu takimi almazsa bu sene genc bir yetenegi daha kaybeder turk futbolu...

58_babacan_58
25.07.2012, 12:28
Bu iş abdülkadirle pedrielle olacak iş değil, Bizim ileride top tutacak takımı ileriye taşıyacak iyi bir forvete ihtiyacımız var.

58g0kberk58
25.07.2012, 13:37
aynen katılıyorum bu kadroya zaman zaman aatıf erman veya grosicki ikinci forvet olarak önde oynarlar bu da hucum zengınlıgı kazandırır ama yine yukarıda arkadaşımızın dediği gibi abdulkadir ve pedriel iyi birer yedek olur ama son vuruşu iyi, iyide top saklayabilen ve en önemlisi bencil olmayan bir forvet şart tabii bunların hepsi tecrübeyle sabittir umarım hocamız yonetimimizde boyle dusunuyodur yoksa gol sıkıntısı çekmemiz muhtemel

infial§
25.07.2012, 13:59
Erhan güvene uyum oluyom,

Champion_58
25.07.2012, 14:38
Bu iş abdülkadirle pedrielle olacak iş değil, Bizim ileride top tutacak takımı ileriye taşıyacak iyi bir forvete ihtiyacımız var.

kesinlikle doğru kardeşim,bizim ileride top tutamayışımız başladığı an 10 dakka içinde gol yiyoruz birsürü maçta gördük bunu.

ileride top saklayan adam oynatmak puan garantilemek gibi denilebilir.

35kağan58
25.07.2012, 15:13
Mehmet Yıldız ve Eneramo oyun yapısı itibariyle ileride top saklayabilen arkadaşlarının geriden oyuna katılmasına yardımcı olabilen forvetlerdi.
Sİvasspor yıllardır bu oyuncularla oynadığından bu sisteme alışık.
Eğer ileride top saklayabilen,duvar olabilecek bi forvet alınırsa Aatıf'da şov yapar diyorum.

Countach
25.07.2012, 15:34
ugur kavukdan kurtulak baskada bısey ıstemem

SiWaSSpOr 4ewer
25.07.2012, 15:40
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468380_Sivasspor.jpg

bozkurt187
25.07.2012, 18:44
Benimki Böyle Olurdu.

Kaleci : KORCAN

Defans: Ziya ; Rajnoch ; Navratil ; Erhan Güven

Orta Saha : Grosicki ; Kadir Bekmezci ; Erman Kilic ;

Oyun Yapan Futbolcu : Aatif Chauechouhe

Forvet : Abdulkadir ; Ricardo Pedriel

Ama Michael Owen Gelirse Michael Owen Ricardo Pedriel Yerine Oynasin.

58MUAMMER58
25.07.2012, 20:03
Kaleci : borjan

Forvet : naddüsel; Ricardo Pedriel

halilxx58
25.07.2012, 20:18
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468588_Sivasspor.jpg

SiWaSSpOr 4ewer
25.07.2012, 21:11
Benimki Böyle Olurdu.

Kaleci : KORCAN

Forvet : Abdulkadir ; Ricardo Pedriel

Ama Michael Owen Gelirse Michael Owen Ricardo Pedriel Yerine Oynasin.

Owen gelmiyor gardaş ...

avare
25.07.2012, 21:15
Cenry bu takimda kesilmesi gereken en son oyuncu bence, su ana kadar yapilan kadrolarda hic goremedim ben yeni transferlerimiz doga ve erhan a cok ta guvenmiyorum bu oyuncularin mutlaka altarnatifi olmali

59yigido58
25.07.2012, 21:31
eskişehirde batuhan karadeniz kadro dışı kalamış rıza hocanın talebesi bence onu alalım hem iyi sanrafor hem türk uzun yıllar oynar bu işi hoca bitirir

59yigido58
25.07.2012, 21:32
galatasaraydan sercan yıldırım kiralanabilir bizde iş yapar

SiWaSSpOr 4ewer
25.07.2012, 21:34
Cenry bu takimda kesilmesi gereken en son oyuncu bence, su ana kadar yapilan kadrolarda hic goremedim ben yeni transferlerimiz doga ve erhan a cok ta guvenmiyorum bu oyuncularin mutlaka altarnatifi olmali

CENRY Mİ? CERNY Mİ ?

avare
25.07.2012, 22:12
CENRY Mİ? CERNY Mİ ?

kucuk teferruatlar cokta onemli degil kardes benim demek istedigimi anladin sanirim ha cenry hada cerny

avare
25.07.2012, 22:18
daha oncede yazmistim benim kafamdaki onbirde bu

----------------------------korcan-------------------------------
cerny-------reinoch-----------------navratil(murat)-----ziya
-----------------alican--------------kadir----------------
atif--------------------erman--------------grosecki----
-------------------------yeni forvet --------------------

şarkışla 58
25.07.2012, 22:33
Herkes bu başlık altında şuanki mevcut kadromuzdaki oyunculardan kurulu ilk 11'ini yazsın... İlk ben başlayayım..

http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468158_Sivasspor.jpg

benim de favori kadrom bu işte

Gangstayigido
26.07.2012, 12:29
buda benim kadrom

...........................bor jan/korcan................

ugur/erhan........navratil.....rajn och..........ziya

pedriel..............kadir.... .....doga..........grosicky

.............................. aatif......................... .....

.........................abdül kadir/yeni forvet..........

cemahmety
26.07.2012, 13:03
Korcan (Borjan)
----Uğur(Erhan)------Navrati--------Rajnoch(Murat Akça)-----Ziya
-----------------Doğa(Mehmet Nas)-----Kadir-------------------
-------Erman--------------Aatıf---------------Grosicki(Cerny)---
--------------------Transfer(Pedriel-Abdülkadir)

Bu şekil idealidir. Şaban ve Hayrettin sol bekte oynayabilir. Faty her ne kadar yetmese de duruma göre ön libero veya stoper olabilir. Ön libderoda doğanın mehmet nasın kıvançın yerini doldurabilecek performans gösterebilmesi önemli.

badboysefaa
26.07.2012, 18:08
eneramo ya sallayanlar şimdi eneramo tipinde adam alınmalı diyor Allahım ne büyüksün:)

Murad_Kelleci58
26.07.2012, 18:58
KALECILER: Korcan -Borjan - Atilla - Nihat
SAG BEKLER : Ugur - Erhan - Cerny - Mehmet Nas
SOL BEKLER : Hayrettin - Ziya - Saban -Rajnoch
STOPERLER : Navratil - Murat - Faty - Rajnoch - Erhan - Hayrettin
ON LIBEROLAR : Kadir - Doga - Mehmet Nas - Faty - Cerny - Alican - Kivanc *
ORTA SAHA SAG / SOL : Atıf - Cerny - Grosikci - Pedriel - Erman - Abdulkadir - Mehmet Nas
ORTA SAHA CENTRAL : Erman - Atif - Grosicki
FORVET : Pedriel - Abdulkadir ve 2 YENI FORVET

Goruldugu uzere iki mevkiide alternatif sayisi az.. Biri pas trafigi yapacak kreatif oyuncu secenekleri ve bi diger eksiklik Riza Hoca'nin da dedigi gibi en az bir, gerekirse 2 yeni forvet..

adres58
26.07.2012, 19:07
KALECILER: Korcan -Borjan - Atilla - Nihat
SAG BEKLER : Ugur - Erhan - Cerny - Mehmet Nas
SOL BEKLER : Hayrettin - Ziya - Saban -Rajnoch
STOPERLER : Navratil - Murat - Faty - Rajnoch - Erhan - Hayrettin
ON LIBEROLAR : Kadir - Doga - Mehmet Nas - Faty - Cerny - Alican - Kivanc *
ORTA SAHA SAG / SOL : Atıf - Cerny - Grosikci - Pedriel - Erman - Abdulkadir - Mehmet Nas
ORTA SAHA CENTRAL : Erman - Atif - Grosicki
FORVET : Pedriel - Abdulkadir ve 2 YENI FORVET

Goruldugu uzere iki mevkiide alternatif sayisi az.. Biri pas trafigi yapacak kreatif oyuncu secenekleri ve bi diger eksiklik Riza Hoca'nin da dedigi gibi en az bir, gerekirse 2 yeni forvet..

Faty geldiği takım da (Socheaux) sağ bek oynuyordu diye biliyorum Murat kardeşim. Tespitlerinde ve düşüncelerinde haklısın Merkez tabir ettiğimiz orta saha da hatta ileriye gidersek Play-maker da oynayacak oyuncumuz bana göre yok. Forvette N'dousell işi hemen hemen tamam gibi görünüyor acaba tek forvet yetermi diye düşünüyorum. Yapamıyorlarsa yeter gibi. Abdulkadir ve Pedriel bu işi değişikli götürüler heralde.

Murad_Kelleci58
26.07.2012, 19:23
Faty geldiği takım da (Socheaux) sağ bek oynuyordu diye biliyorum Murat kardeşim. Tespitlerinde ve düşüncelerinde haklısın Merkez tabir ettiğimiz orta saha da hatta ileriye gidersek Play-maker da oynayacak oyuncumuz bana göre yok. Forvette N'dousell işi hemen hemen tamam gibi görünüyor acaba tek forvet yetermi diye düşünüyorum. Yapamıyorlarsa yeter gibi. Abdulkadir ve Pedriel bu işi değişikli götürüler heralde.

Atilla abi benim gormeyip te senin gordugun tesbitlerde yerinde tesbitler..

avare
27.07.2012, 01:19
biz ne dersek diyelim son karar riza hocanin insallah takimdan istedigi verimi alabilir

mustafa koçak
27.07.2012, 08:45
Kadro iyi gözüküyor ama atıfın attıgı pasları degerlendirmede biraz pasif kalıyor ileri hucm hattı bir forvet gerekli ! :confused:

mrhgnr58
27.07.2012, 14:55
buda benim kadrom

...........................bor jan/korcan................

ugur/erhan........navratil.....rajn och..........ziya

pedriel..............kadir.... .....doga..........grosicky

.............................. aatif......................... .....

.........................abdül kadir/yeni forvet..........

gardas sen ermani oynatmiyormusun?? :)

babapiton
27.07.2012, 15:07
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/469975_Sivasspor.jpg

ahmet ali
27.07.2012, 16:42
Görüyorum ki herkes aynı fikirde bu sene Korcan kalede..yani kalecisiz oynayacağız.. Hayırlı olsun...

dedebali58
27.07.2012, 16:57
takım kazansın nasıl olursa olsun,özellikle ilk birkaç maçı almamız gerekli lig ozaman iyi geçer

kamışlı58
27.07.2012, 20:46
mehmet yıldız veya enaremo tipi bir santrafor olmazsa olmaz balili tipi bir siprinter orta saha birde bizim hiç olmayan çok teknik firikik uzmanı oyun kurucu bir orta saha sivasspor bunları almalı sivas seyircisi bunların özlmini çekiyor

kamışlı58
27.07.2012, 21:08
buda benim kadrom

petkoviç

abdurrahman bilika navratil ziya

mohammet ali n voter kadir balili

mehmet kamil

---------------------------------------------------------------------------------------
yedekler
korcan --fransercıo --- hakkı---hayrettin---ilhan
kalla---musa---ibrahim---çetkov
anderson--------cihan

DOGU_BEY
28.07.2012, 00:11
Burda farklı kadrolar yapan arkadaşlara saygı duyuyorum yalnız bir hatırlatma yapacağım veya bir uyarı: Sivasspor bu sene geçen sezonun aksine ofansif değil daha defansif bir oyun anlayışını uygulamaya çalışacak..Yani bu sezon en başta defans diyecek çünkü zaten gol atmada pozisyon üretmede sıkntı yok defansif yönü biraz daha güçlendirince daha oturaklı vce dengeli bir takım oluşturulmak isteniyor...Tabi transferlerin şu ana kadar bitirilmemeis bu şablonu nasıl etkiler orası soru işareti hele bu eksikler de forvetse???

HALIL
28.07.2012, 02:37
Burda farklı kadrolar yapan arkadaşlara saygı duyuyorum yalnız bir hatırlatma yapacağım veya bir uyarı: Sivasspor bu sene geçen sezonun aksine ofansif değil daha defansif bir oyun anlayışını uygulamaya çalışacak..Yani bu sezon en başta defans diyecek çünkü zaten gol atmada pozisyon üretmede sıkntı yok defansif yönü biraz daha güçlendirince daha oturaklı vce dengeli bir takım oluşturulmak isteniyor...Tabi transferlerin şu ana kadar bitirilmemeis bu şablonu nasıl etkiler orası soru işareti hele bu eksikler de forvetse???

iyide o zaman stoper alsinlar

avare
28.07.2012, 03:39
muhtemel kadromuzda en az bes mevkii turk oyunculardan olusacak kale,sagbek,solbek ve on libero mevkilerinde turk oyuncular oynucak
su an kadromuzda bulunan turk oyunculara baktigimda korcan,kadir,erman,ziya ve ugur dan tam verim almamiz sart
bu oyuncularin yada bu mevkilerin verimi maclarda direk sonuca etki edecektir

Esrarenqiz
28.07.2012, 21:08
---------------------KORCAN---------------------

--ERHAN-------NAVRATIL-----RAJNOCH--------ZİYA--

-----------------KADİR-------DOĞA------------------

--GROSİCKİ----------CHAHECHOUE---------ERMAN----

---------------------OMOTOYOSSİ-------------------

şarkışla 58
28.07.2012, 21:49

benim kafamdaki 11 de aynı

avare
29.07.2012, 01:04
OMOTOYOSSİ videolarindan anladigim kadariyla kanat oyuncusu yada rakip defansin gerisine atilacak toplarda bize fayda saglicak tipte bir oyuncu
bence bize topu rakip kaleye yakin tutan teknik biri lazim

Burak Çimen
29.07.2012, 01:18
Çok güzel ve alternatifli bir 11' imiz olustu. Bu sene çok mutluyum bundan dolayı.. bu kadro bile biz yeter..

cagatayakcil
29.07.2012, 16:12
--------------korcan--------------
uğur----rajnoh----navratil-----ziya

--------------kadir----------------
--------aatıf----------erman-------
----omotoyossi-------------grosicki---
----------abdülkadir(yeni transfer)---

T.D Rıza Çalımbay :D:D

ci58
29.07.2012, 17:06

kadro zaten büyük ihtimalle bu sezon böyle olucak gibi ama genede birkac oyuncunun yerine baska biriside oyniyabilir...kampdaki performanslara göre kadro kurulucaktir...mesela doga nin yerine alican,erhanin yerine ugur,ziyanin yerine saban gibi degisiklikler olucaktir....forvette umarim omotoyossi olmaz :rolleyes: tabi performansi bizde nasil olucak bilmeyiz ama genede transfer edilicekse ndouassel yada en kötü pedrielle basliyalim

eXi
29.07.2012, 18:22
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/471800_Sivasspor.jpg

gönlümden geçen bu ama rıza hoca büyük ihtimal doğanın yanına kadir'i koyup forveti tekleyecektir. ksımet oda kim olur bilemem :) ndousselide yazdım ama omotoyossi varken alacaklarını sanmıyorum :)

sibur
29.07.2012, 18:40
kadro zaten riza hocanin kafasindaki kadro...fakat ben ilerde abdulkadir olsun derim...ve pedriel iyi oyuncu fakat nedense sivassporda adam kendini ispatlayamadi...sanki biraz daha tecrubeli bir forvet alinirsa daha iyi olur...ornek sercan yildirim alinirsa gercekten sivasda basarili olur...genc ve oyun yapisi sivasa uyar....eger sercani bir anadolu takimi almazsa bu sene genc bir yetenegi daha kaybeder turk futbolu...

Sercan yıldırım a yetenek dıyen ve tecrubelı dıyen bır zıhnıyetın bılgısınden şüphe duyarım..sercan kim ki sivasspor ile adı anılsın?sercan bızım ancak yıldız takımında oynatılabılecek(o bıle olmaması gerek) topcu..gece alemı,dısıplınsız davranısları top ayagına gelınce amator topcular gıbı heyecana kapılan daha neler neler.sercanı kımse bursalı vatandaslardan ıyı tanıyamaz.bursaspor gıbı bı kulupte kendını kovdurmussa bızım gıbı sanlı takımla ısı olamaz.adını bıle anmayın !!

59yigido58
29.07.2012, 19:33
KORCAN ZİYA RAJNOCH NAVRATİL ERHAN ERMAN KADİR ATIF GROSİCKİ OMOTOYOSSİ NDUESELLL

59yigido58
30.07.2012, 06:44
NEMANJA NİKOLİÇ bu adamı alalım 30 golle geçen sezon gol kralı oldu macar liginde fiatı 500-600 bin dolarrrr rıza hoca ve yönetimin dikkatine?

59yigido58
30.07.2012, 06:46
golcünün kralı attığı 30 gol fiyatı bize göre 500veya 600 bin dolar NEMANJA NİKOLİÇ

59yigido58
30.07.2012, 14:32
bir santrafor daha gerekli hızlı çevik dağıtıcı fırsatçı buda afrika kökenli biri olmalı razak ın yanına

59yigido58
30.07.2012, 14:33
stad ihalesi biteli 1 ayı geçti ne kime verildiği belli nede ne zaman temeli atılacak o belli yine papatya falına kaldı iş bu işin ardını bırakmayalım arkadaşlar

babapiton
30.07.2012, 21:29
Giden-----Yerine Gelen

Sandro--->--->---Aatif

Rada--->--->--->-Doğa

Kıvanç--->--->---Alican

Cihan--->--->--->Abdulkadir

MuhammedAli--->-Erhan

Kaan--->--->--->Şaban

Senekcy--->--->-?YOK?

Eneramo--->--->-Omotoyossi+YENİ FORVET(?N'doussel?)

Görüldüğü üzere gecen sene giden bu sene gelen oyuncuları mevkiilerine göre eşleştirdim 7 kişi geldi+1 tane daha alınacak 8 kişi gitti bunlardan 5 kaleci olduğu için senecky gönderildi ve yerine kimse alınmadı.Diğer transferler ise çoğu gecen sene gidenlere göre daha iyi Kıvanç ve Eneramo hariç...

*Kıvanç yerine alınan Alican hakkında yorum yapamam nasıl bir oyuncu olduğunu bir kaç maç sonra anlarız ama kağıt üstünde Kıvanç daha iyi oyuncu olarak gözüküyor.

*Eneramo yerine alınan Omotoyossi aynı mevkii oyuncusu olsalarda tam anlamıyla aynı görevleri üstlenecek forvet değiller bu nedenle Eneramo'nun yerine daha bir forvet almadık. ilk 11 'den giden tek oyuncu olan Eneramo bu nedenle ilk transferimiz bir forvet alarak gerçekleştirmeliydik ama hala gerçekleşmedi..İsmi geçen Ndoussel Eneramo'nun yerini doldurabilir.Carew yaşı nedeniyle bir soru işareti ama ben Abdulkadir'in ilk 11'i kapacağını düşünüyorum ve 10 gol barajını aşacak gibime geliyor yanına N'doussel güzel olur,Omotoyossi ve Pedriel yedek olur

Şöyle düz bir hesap yapalım geçen seneyi gayet başarılı bazı nedenlerle hakkettiğimizin 2-3 sıra altında 8.bitirdik.bu sene 8 oyuncu gönderdik,bunların sadece 1 tanesi ilk 11'den gerisi hep yedek hatta ilk 18'e giremiyorlardı.Yerine aldığımız oyuncuların 6 tanesi eskilerden çok daha iyi futbolcular,en az 4 tanesi ilk 11'de oynuyacak kapasitede (Aatif,Doğa,Abdulkadir,Yeni forvet>(?N'doussel?))

BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ?

avare
31.07.2012, 05:22
--------------------------------korcan--------------------------------

cerny-----------reinoch----------------------murat------------ziya

------------------kadir------------------------faty-------------------

grosecki-----------------------atif----------------------------erman

-----------------------------N’Douassel------------------------------

son hazirlik macindan sonra gorunen o ki sag bek,stoper ve on libero bolgelerine saglam oyuncular alinmali veya elimizdeki baska oyuncular bu bolgelerde kullanilmalidir
sag bekte ugur ve erhanin yeterli degil,stoperde navratil cok yavas ve en onemli bolge onlibero da bu is doga ve alicanla olmucak gibi gozukuyor

------------------------------