Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor bir golcüyle anlaştı,ikincisi yolda!

SivasSpor.Com
28.07.2012, 01:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/omotoyossi.jpg

Sivasspor Nijerya asıllı Benin Milli takımında da forma giyen 26 yaşındaki golcüyle kesin olarak anlaşma imzaladı. Dün akşam saatlerinde Sivasspor kulübüne gelen Benin’li futbolcunun menajerleri,Sivasspor yöneticileriyle görüşüp el sıkıştı. Sivasspor yöneticileri,Mısır liginde futbol oynayan,ancak ülkedeki karışıklık nedeniyle ayrılan golcü futbolcunun Sivasspor’a transferi için 3 sezon öncede girişimde bulunulduğu,ancak bir takım nedenlerden dolayı bu transferin gerçekleşmediği ifade edildi.
Nijerya asıllı Benin’li futbolcunun Salı veya Çarşamba günü Sivas’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Öte yandan,Benin’li futbolcunun işini bitiren Sivasspor’un İngiliz bir forveti daha renklerine katmak için harekete geçtiği söylendi.
KAYNAK :HÜRDOĞAN

DOGU_BEY
28.07.2012, 01:15
Sivassporun daha önce birkaç kere gündeminde olup alamadığı bir forvet oyuncusunun peşinde olduğunu öğrendim, kesin isim alınca yazacağım...Transfer haberi almak artık çok zorlaştı; geçen senelerde de böyle olmuştu...Bunun anlamı şu: Demek ki transferlerde sona geliniyor...

buna en uygun isim de Bülent Uygun döneminde ilgilendiğimiz ve son anda yatan transfer olan OMOTOYOSSİ...Benim bugün aldığım duyum da bunu doğruluyor...Daha önce görüştüğümüz ve alamadığımız bir forvetin peşindeymişiz...Bu isim de büyük ihtimal RAZAK OMOTOYOSSİ dir...Beninli ve Nijerya asıllı...

ZiDaNe58
28.07.2012, 01:18
buna en uygun isim de Bülent Uygun döneminde ilgilendiğimiz ve son anda yatan transfer olan OMOTOYOSSİ...Benim bugün aldığım duyum da bunu doğruluyor...Daha önce görüştüğümüz ve alamadığımız bir forvetin peşindeymişiz...Bu isim de büyük ihtimal RAZAK OMOTOYOSSİ dir...Beninli ve Nijerya asıllı...

ingiliz forvet kim olabilir owen mi yoksa::)

DOGU_BEY
28.07.2012, 01:19

ben duyumunu aldığımı söylemiştim ama hadi hayırlısı 2-3 güne konu açıyorum az kaldı azz;)

ZiDaNe58
28.07.2012, 01:20
ben duyumunu aldığımı söylemiştim ama hadi hayırlısı 2-3 güne konu açıyorum az kaldı azz;)

hadi bakalım hayrlısı olsn:)inş gelir zor ama imkansız değl

MeXeS58
28.07.2012, 01:22
inşallah gercektır sivasa gelıp maca cıkmadan ınanmayacagım artık nerdeyse :)

58akif34
28.07.2012, 01:26
çok şükür sonunda aldık bakalım turnayı neresınden vurduk gözünden mi yoksa .....denmi

gürünlüyiğido58
28.07.2012, 01:26
kalbim yeniden çarpmaya başladı :) owen , ndousel , omotoyossi üf be müthiş olur :)

gürünlüyiğido58
28.07.2012, 01:27
Doğu Bey gardaşım , Owen için hala umut var mı ? Lütfen evet de :)

ZiDaNe58
28.07.2012, 01:28
yönetim owen konusunda ser verip sır vermiyor patlatın şu bombayı artık:)bizde forma satışlarını kombineleri patlatalım:)tüm dünyaya şehrimizin adı duyulsun

DOGU_BEY
28.07.2012, 01:30
şimdi aldığım bir haber bir forvetin transferi kesin ama kesin bitti diğerinin de gelme ihtimali çok yüksek, şimdiden hayırlı olsun...konuyu yarın veya diğer gün açıyorum...sadece daha da kesinleştireceğim ;)

MeXeS58
28.07.2012, 01:32
şimdi aldığım bir haber bir forvetin transferi kesin ama kesin bitti diğerinin de gelme ihtimali çok yüksek, şimdiden hayırlı olsun...konuyu yarın veya diğer gün açıyorum...sadece daha da kesinleştireceğim ;)

diğerleri derken doğu bey isim isim:)

ZiDaNe58
28.07.2012, 01:32
owen konusunda varmı gelişmeler doğu kardeş

kontente58
28.07.2012, 01:37
her bilgisyara geçtiğimde büyük bi umutla sayfaya giriyodum işte o haber geldi

kontente58
28.07.2012, 01:39
bence de omotyossi çünkü bakın http://www.transfermarkt.com.tr/tr/razak-omotoyossi/profil/spieler_37931.html

erhan 10
28.07.2012, 01:39
Omotoyssi mükemmel bir oyuncu.Hızlı,iyi koşular yapan bir isim.Çok istemiştim gelmesini geldi demek.Sonunda güzel bir haber gördük rahatladım valla.Bir de owen gelsin formasını ilk ben alacağım :D

adres58
28.07.2012, 01:48
Bir hafta önce dediğim gibi bu adamla anlaşma olasılığımız yüksek... Hadi bakalım hayırlısı. Ayrıca diğer oyuncuda muhtemelen N'dousel.

Razzak Omotoyossi kanat oyuncusu, bizle adı anıldığı zamanlarda bir kaç yer gezdi ve dikiş tutturamadı. Ama benim ilk göz ağrımı bilen bilir.

SHİKABALA....

cenk5821
28.07.2012, 01:50
Gece vakti omotoyossi haberine çok sevindim sağol Doğu_bey ne varsa sende var Sana laf atanlarda cevabını almıştır.
:D:DOwen gelirse varya Allah formamı alırım hemen :)

58CeZa58
28.07.2012, 01:58
habere sevindim kesin maliyeti cok ama ucuz paraya alinmis oyuncudur cünkü oyuncu ayrilmak istedigi icin.
ilk israil den kamanani öyle almisdik sonra eneramoyu tunusdan simdide misirdan bir oyuncu yani dünyada bir ülkede savas olacaki sivasspor ordan kacmak isteyen oyunculari alabilsin :D
ingiliz forvetde belki glasgow rangers takimindan biri olabilir cünkü 4.lige düsürüldügü icin oyuncular düsük maliyete veya belese gelebilirler
hadi hayirlisi diyim, yani madem bizi bukadar bekletiniz ozmn da beklemenin bir karsiligi olsun yani bir bomba transfer :D

münihli_58
28.07.2012, 02:00
Illa bir ülkede sorun olacakki oyuncu bize gelsin sonrada kontrati bitince gidiyolar örnek Eneramo..
Ama habere sevindim, en azindan almisiz bunun yanina Ndoussel ve Owen gelirse forvet sorunu cözülmüs sayilir ama yinede defansa takviye lazim

yigidocengiz
28.07.2012, 02:14
OMOTOYOSSİ'mi şoktayım.hadi beni utandırın be yönetim.hakkınızda söylediğim her lafı yemeye razıyım.yeterki bu sefer adam gibi transferler yapalım...

avare
28.07.2012, 02:18
Gece vakti omotoyossi haberine çok sevindim sağol Doğu_bey ne varsa sende var Sana laf atanlarda cevabını almıştır.
:D:DOwen gelirse varya Allah formamı alırım hemen :)

eger Owen gelirse zaten forma satisindan sivasspor kasasina cok para girer buna eminim,ama cok zor hic ümidim yok

oguzhan_1616
28.07.2012, 02:23
inşallah bombalar patlar

chatlaq
28.07.2012, 02:23
O ismi açıklanmayan ingiliz owen ise eğer bizi adeta salak yerine koyan ve biryerimizle gülüyoruz iması yapan sarılar a hep beraber bizde güleriz.

Eğer gelmezse sorun yok lafımızı yemeye razıyız

58CeZa58
28.07.2012, 02:25
bence n´dousell otomoyisiden daha iyi benim düsüncem
n´doussel 1,90 boyunda kafa topu hakimiyeti teknigi iyi
otomoyisinin oynadigi takimlara bakarsak sanki simdi barcelonaya transfer oluyormus gibi olacak sivasspora gelirse eger

hem dünyada 1 milyon euro altinda oyuncumu yok yaa nerde bizim scoutlarimiz sirf afrikadami gezyiorlar!!! galiba brezilyaya gitmek icin paralari yok

eyuphulagu
28.07.2012, 02:52
Omoyotossi'nin 26 Haziran 2012 de All nigeria soccer sitesindeki en son bir haberini buldum: Nijerya-Benin Cumhuriyeti doğumlu yıldız oyuncu Razak Omotoyossi takım bağlılığını gösterir yalnızca Nijerya Süper Kartallar Stephen Keshi altında Milletler Kupası ve Dünya Kupası için uygun olacağını olumlu.

Mali karşı 2013 Afcon eleme Benin için büyük bir gol Omotoyossi, diyor Onun için Eagles Afrika'da en iyi takım kalır.

'' Bizi FIFA sıralamasında unutalım. Nijerya yetenekli oyuncular bir yeri vardır, ne ihtiyaç duydukları takım karıştırma ve devamlılıktır. Oyuncular da taahhüt gerekiyor ve tek bir aile olarak oynarlar. Gerçekten yolu Nijerya Federasyonu kiralama ve yangın antrenörler bu gün hayal kırıklığına uğrattı. Ama Keshi ile sorumlu, o Milletler Kupası ve Dünya Kupası hem de onları eleme, vaat edilmiş topraklara Eagles alacak biliyorum,'' Omotoyossi allnigeriasoccer.com söyledi.

Omotoyossi Mısır'ın Zamalek ile bordro üzerinde. Yıldız golcü, İsveç ve Türk futbol devi Beşiktaş kulüplerinin de teklif olmadığını ortaya koymuştur. Ancak, o Mısır'da mutlu ve unarguably Afrika'nın en iyi liginde oynamaya devam etmek istemektedir.KAYNAK:ALL NİGERİA SOCCER

Bu makaleyi Tobi Engin adlı kişi yazmış...

avare
28.07.2012, 03:13
takimda yabanci oyuncularin yani sira yerli oyuncularinda onemi buyuk sonucta 6 yabancinin yaninda 5 te yerli oyuncu sahaya surmemiz gerekiyor kadir,erman,ziya altarnatifi olmayan oyuncular eger tam verim alamazsak yerli oyunculardan, yabancilar nekadar iyi olursa olsun sonuca etkisi fazla olmucak
insallah Riza hoca onlemlerini almistir

HALIL
28.07.2012, 03:13
çok şükür sonunda aldık bakalım turnayı neresınden vurduk gözünden mi yoksa .....denmi

:Dgece gece guldurdun beni

cenk5821
28.07.2012, 03:32
eger Owen gelirse zaten forma satisindan sivasspor kasasina cok para girer buna eminim,ama cok zor hic ümidim yok

Aynen inşallah böyle birşey olurda hem Sivasımız hem takımımız kazanır. :rolleyes:

HALIL
28.07.2012, 04:07
ya açikcasi ben emin degilim omotoyossinin olduguna ama en kuvettli ihtimal diger kim acaba

58g0kberk58
28.07.2012, 06:55
arkadaşlar bırakın owenı falan ya omotoyossi hızlı yırtıcı forvet yanına bi carlton cole alırsak hem hava toplarına hakim hem top saklayan hemde şütör bi oyunca varya bu sene cok fazla gol atarız. ben eminim ki carlton cole su an owendanda bi cok futbolcudanda cok daha fazla katkı yapar ve de gelme olasılıgı onlara gore cok daha yuksek, tekrar soyluyorum yıllardır takip ediyorum premier ligin en iyi golculerınden birisi

Murad_Kelleci58
28.07.2012, 07:55
Omotoyossi alındıysa, Owen (var olmuş olsa bile transfer görüşemesi"yada balon" nitelemesi de yapılabirlir) defteri kapanmış olur.. Çünkü aynı tarzda iki oyuncunun forvette kullanılmayacağıdır.. Omotyossi'nin yanına, en uygunu Ezikel n'dousell yada arkadaşın dediği gibi Carlton Cole tipinde central forvetlerden herhangi biri olabilir..

MEVLUTHOCAOGLU
28.07.2012, 08:41
bekleyip göreceğiz artıık sabırsızlıkla bekliyoruz

GokhanTurna
28.07.2012, 09:05
Razak Omotoyossi hep istemişimdir :)

cemahmety
28.07.2012, 09:15
Geçen sezonlarda adı bizi çok heyecanlandırmıştı ama gelmemişti. Bakalım şimdi ne işler yapacak? Transfermarkt'a gör bu işler olmaz ama son 5 yılda değeri 4'te birine düşmüş. Ama yinede 26 yaşında ve yine yeteneklerini ortaya koyarak iyi bir performans sergileyebilir. En azından Eneramo'nun yokluğunu aratmaz diye düşünüyorum.

Respect58
28.07.2012, 09:15
Yaptığım heseplamalara göre bu sezon bizimle adı geçen futbolcular 3 yıl sonra bizde.:D Bu isimlerin başında da Ndouassel var.:D

Bence Ndouassel Omotoyossiden daha iyi.Ama alındıysa yapacak birşey yok hayırlı olsun.

AmiRaLL
28.07.2012, 09:33
ya beyler bu adam uygun zamaminda hollanda kampina gelmisti son and OLMAMISTI GALIBA DEGILMI?neyse hayirlisi hizli ve teknik bi adam insalalh bize uyar.hayirli olsunnn

noname87
28.07.2012, 09:43
adamın ahı gitmiş vahı kalmış gittiği hiç bir klüpte tutunamamış sırf karışıklık var diye şimdi alıyoruz.Bize gelmediği sezon metze gitti 2.lige orda bile yedek kaldı nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum :mad:

PETKOVİC
28.07.2012, 10:25
Ben de google dan nijerya asıllı beninli oyuncu yazdığımda OMOTOYOSSİ nin ismi geçti

cemahmety
28.07.2012, 10:26
Eneramoyu aratmasın ve penaltıları atsın bize yeter

ci58
28.07.2012, 10:44
http://www.youtube.com/watch?v=zwsLSLxsSL0&feature=player_embedded yeni golcümüzün videosu :D

eyupk
28.07.2012, 10:51
Sonunda turnayı gözünden vurabildi yönetim, hayırlı olsun yeni transferimiz. Bu arada Ndousel transferindende vazgeçildi sanırım.

babapiton
28.07.2012, 11:04
Omotoyossi'yi istediğimizde 23 yaşında ve başarılı bir geçmişi vardık şuan 26 yaşında ve geçen 3 senede toplasan 10 gol atmadı inşallah omotoyossi değildir...

adres58
28.07.2012, 11:34
Omotoyossi'yi istediğimizde 23 yaşında ve başarılı bir geçmişi vardık şuan 26 yaşında ve geçen 3 senede toplasan 10 gol atmadı inşallah omotoyossi değildir...

Benin milli takımında iyi maçlar çıkarmaya başladı ama kulüp bazında felaketleri oynuyor. Temennilerine katılıyorum. İnşallah yeniden küllerinden doğar ve bize katkı sağlar. Bana sorarsanız kanımca çok zor. Bizde o özellikde Cerny Mehmet Nas Grosicki Erman gibi oyuncular varken sırf yabancı aldık diye yapılmış bir transfer gibime geldi. Sadece şundan emin değilim. Rıza Hocamız isimler verdim derken çok merak edşyorum Razzak Omotoyossinin adı varmıydı. Yarın bir gün Tshabalala yı da Güney Afrikadan aldık dersek hiç şaşırmayacağım. Çünkü zamanında bu oyuncuyuda istemiştik. :D

Bize pivot lazım... İkiyi geçtim bir tane olsa razıyız. N'dousell transfermarkette bizde görünüyor, ne oldu ne bitti bilmiyoruz....

Off yahu birileri çıksın açıklama yapsın be kardeşim, sıcaklardan iyice bunaldık siz bari rahatlatın bizi sağdan soldan isim duymaktan bıktıııkkkkkkkk...

musa harun
28.07.2012, 11:58
http://www.facebook.com/RazakOmotoyossiSivasspor58

58MUAMMER58
28.07.2012, 12:08
eneramonun yanına otomoyossi alınsaydı daha verimli olurdu henüz eneramonun yeri doldurulmuş değil otomoyossi hızlı bir oyuncu kanatlardan ceza sahasına dalan grosecki var cerny var erman var bunlar hızlı oyuncular naddüsel de hızlı ve güçlü eğer alınırsa forvette sorunumuz kalmaz abdulkadir pedriel 2.yarılarda çok işyapabilecek oyuncular

chatlaq
28.07.2012, 12:10
http://www.facebook.com/RazakOmotoyossiSivasspor58

her furbolcu geldiğinde fesybuh sayfası açan gençler seviyorum sizi

aha bende bu resmi buldum fesybuhdan

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527172_10151149865284453_12606 05705_n.jpg

YİĞİDO EMİR 58
28.07.2012, 12:38
bombalar patlamaya başlıyor haydi yönetim müjdeyi ver artık OWENİ İSTİYORUZ

Esrarenqiz
28.07.2012, 12:49
Şampiyonlar liginde oynayacaktık, adam bavullarıyla geldi kampa. Metz klubunun baskanı 100 bin euro fazla isteyince almadılar ve sonuc ortada. Anderletch bızı 5'ledi.
Bilica gitti yerine Mbrmba - Yasın cakmak alındı !
Tum gitti yerine ersen martin alındı !
Balılı gıttı yerıne agbetu alındı !
Şampıyonlar lıgınde oynayacak takım 100 bın euro fazla veremedi ve sonuc ortada işte. Takım bozuldu o zamankı hava bozuldu. Asıl o zaman cok ıyı transferler yapıp gruplara kalsaydık şampıyonlar lıgınden gelecek parayı BEŞİKTAS! cebıne ındırmemıs olacaktı. Neyse umarım omotoyossı eskı omotoyossıdır...

cemahmety
28.07.2012, 12:52
Bu adam umarım son yıllarda düşüşte olduğundan büyük bir şevkle kulübümüze hizmet eder ve bizimle başarıdan başarıya koşar.

kontente58
28.07.2012, 12:53
dünya kupası 2014 elemelerinde grubunda birinci olan benin ilk maçını 1-1 kalmış gol omotoyossiden ikinici maçını 1-0 yenmiş gol yine omotoyossi

cügo58
28.07.2012, 13:14
Transfermarkt Omotoyossiyede Sivasspora Transfer etmis bile :D

Umarim Transfermarktin dedigi olur ve Omotoyossi ile Ndouassel Sivasspordadir.

Bu Kadro Is yapar..

chatlaq
28.07.2012, 13:36
Transfermarkt Omotoyossiyede Sivasspora Transfer etmis bile :D

Umarim Transfermarktin dedigi olur ve Omotoyossi ile Ndouassel Sivasspordadir.

Bu Kadro Is yapar..

şu transfer markete bu kadar rağbet gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ordaki yöneticiler bizi takip ederek yazıyorlar oraya. Gidipte futbolcunun menajerine ulaşmıyorlar. Asıl dikkate alınacak transfer market değil biziz. Çünkü onlar bizi dikkate alıyor.

Mısırda bu sene futbol oynanmayacak olması gelmesinin en büyük nedenlerinden biri gibi

adres58
28.07.2012, 14:03
şu transfer markete bu kadar rağbet gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ordaki yöneticiler bizi takip ederek yazıyorlar oraya. Gidipte futbolcunun menajerine ulaşmıyorlar. Asıl dikkate alınacak transfer market değil biziz. Çünkü onlar bizi dikkate alıyor.

Mısırda bu sene futbol oynanmayacak olması gelmesinin en büyük nedenlerinden biri gibi

Aynen öyle transfermarkette aynı wikipedia gibi herkesin kontrolünde olmasın.. Ayrıca spor basınında da Niculae uzun bir zaman bize görünmüştü. Ama şu Mısır daki Zamelekde ne oyuncular var ne oyuncular.

Ben Shikabalayı istiyom yaav... (Şener Şenin filimindeki babası gibi seriye bağladım) :D :D

cügo58
28.07.2012, 14:24

Transfermarktin iyi kötü ne oldugunu biliyoruz, Ders vermene gerek yokdu bana..
Dikkat edersen "Transfermarkt Transfer etmis" ve "Umarim Tramsfermarktin dedigi olur" dedim.Bu cümleri dikkatce okusaydin, Transfermarkt yazdi bitti Bu Transfer diye bir düsünceye Sahip olmadigimi kolayca cikarabilecekdin.
Yönetim Aciklama yapmadigi icin, bizde iste Kendi inisiyatifimizi kullanarak Yigidolari bu Platformda bilgilendiriyoruz..

Yorum yaparken Dikkatli okuyalim ve ayni sekilde Cevap yazalim!

redwhite
28.07.2012, 14:26
Şampiyonlar liginde oynayacaktık, adam bavullarıyla geldi kampa. Metz klubunun baskanı 100 bin euro fazla isteyince almadılar ve sonuc ortada. Anderletch bızı 5'ledi.
Şampıyonlar lıgınde oynayacak takım 100 bın euro fazla veremedi ve sonuc ortada işte. Takım bozuldu o zamankı hava bozuldu. Asıl o zaman cok ıyı transferler yapıp gruplara kalsaydık şampıyonlar lıgınden gelecek parayı BEŞİKTAS! cebıne ındırmemıs olacaktı. Neyse umarım omotoyossı eskı omotoyossıdır...

çok iyi özetlemişsin kardeş diğer anadolu takımlarından 10 sene ileri gidecekken dibe vurduk

chatlaq
28.07.2012, 14:58
Transfermarktin iyi kötü ne oldugunu biliyoruz, Ders vermene gerek yokdu bana..
Dikkat edersen "Transfermarkt Transfer etmis" ve "Umarim Tramsfermarktin dedigi olur" dedim.Bu cümleri dikkatce okusaydin, Transfermarkt yazdi bitti Bu Transfer diye bir düsünceye Sahip olmadigimi kolayca cikarabilecekdin.
Yönetim Aciklama yapmadigi icin, bizde iste Kendi inisiyatifimizi kullanarak Yigidolari bu Platformda bilgilendiriyoruz..

Yorum yaparken Dikkatli okuyalim ve ayni sekilde Cevap yazalim!

Estağfirullah ders vermek haddimize değil ama son zamanlarda transfer market sanki resmi bişeymiş gibi algı yaratmaya başladı bunu açıklamak istedim. Senin nezdinde herkese yapılan bilgilendirmeydi.

Yani ders değil bilgilendirme.

psychology58
28.07.2012, 15:20
Son üç sezondur doğru düzgün top oynamamış bir Omotoyossi yerine ben Ndouassel i veya Shikabalayı istiyorum. Ya da Enaramo ile tekrar görüşülsün şu anda en mantıklısı o gibi en azından diger futbolcular gibi uyum sorunu çekmeyecek hem kendisi de hala boşta , boşta kaldıgı sürede belki Sivasın ve Sivassporun kıymetini daha iyi anlamıştır...

58MUAMMER58
28.07.2012, 15:27
haftalardır gözümüz kulağımız eneramonun yerine alınacak forvetteydi belki transferdeki suskunluğun ardından otomoyossi ilaç gibi geldide ben biraz daha temkinliyim iki oyuncunun özellikleri farklı eneramo ne olursa olsun formdaydı top saklıyabiliyordu otomoyossi biraz balili stili olan oyuncu üstelik yıllardır performansı düşük yaşı itibariyle futboldan ekmek yiyeceği çok uzun zaman var eğer kendini ispat etmek için çok çalışırsa faydalı olup hem kendi hem sivasspor kazanabilir yok eneramonun yerine bunu aldık denilirse bide tutmazsa ozaman hapı yutarız mutlaka naddüsel alınırsa ozaman alternetifimiz olur ben atıfın grroseçkinin ermanın bu tip adamlara çok gol attıracağına inanıyorum hızı ve tekniği çok iyi topa pek koşmaması mücadele etmekten kaçması - yönleri eneramo boğa gibi mücadele ediyordu bekleyip göreceğizde tam bir bomba bu oyuncu ya rakip ceza sahalarında patlatırız yada elimizde patlatırız

HALIL
28.07.2012, 15:29
Aynen öyle transfermarkette aynı wikipedia gibi herkesin kontrolünde olmasın.. Ayrıca spor basınında da Niculae uzun bir zaman bize görünmüştü. Ama şu Mısır daki Zamelekde ne oyuncular var ne oyuncular.

Ben Shikabalayı istiyom yaav... (Şener Şenin filimindeki babası gibi seriye bağladım) :D :D

koptum adeta hatirliyorm o filmi birde kulaklarinla o yaptigi hareketi yapsan tadindan yenmez

HALIL
28.07.2012, 15:34
ilk once yorumlara bakilirsa omotoyossi sivasspor taraftarlari ikiye bolmus durumda

ben açikcasi daha transfer edilmedi bile niye boyle yukleniyorsunuz birbirinize diyorum içimden

insallah alinirsa omotoyossi tekrar eski omotoyossi olur bizde kendini bulur

ndouassel'i de alirsak yanina verimli olabilir

bu arada owen'i alamayiz ingiltere'de su an bildigim kadariyla bir iç savas yok

ve son olarakta hesaplamalarima gore tshabalala 2015'de sivasspor'da tabi o ara guney afrikada savas çikarsa

kangalli58yasin
28.07.2012, 15:36
Ya ben ndouasseli istiyorum. Eneramonun yerini dolduracak tek alternatif. Omotoyossiden süphem var simdilik! Aatifin önünde ndouassel olsun muhtesem bir ikili olur gercekten...

TEHLIKE58
28.07.2012, 16:06

Razak Omotoyossi forvet..

TEHLIKE58
28.07.2012, 16:07
Sivasspor Nijerya asıllı Benin Milli takımında da forma giyen 26 yaşındaki golcüyle kesin olarak anlaşma imzaladı.
Dün akşam saatlerinde Sivasspor kulübüne gelen Benin’li futbolcunun menajerleri,Sivasspor yöneticileriyle görüşüp el sıkıştı. Sivasspor yöneticileri,Mısır liginde futbol oynayan,ancak ülkedeki karışıklık nedeniyle ayrılan golcü futbolcunun Sivasspor’a transferi için 3 sezon öncede girişimde bulunulduğu,ancak bir takım nedenlerden dolayı bu transferin gerçekleşmediği ifade edildi.
Nijerya asıllı Benin’li futbolcunun Salı veya Çarşamba günü Sivas’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Öte yandan,Benin’li futbolcunun işini bitiren Sivasspor’un İngiliz bir forveti daha renklerine katmak için harekete geçtiği söylendi.

KAYNAK :HÜRDOĞAN

Razak Omotoyossi

ZiDaNe58
28.07.2012, 16:16
Razak Omotoyossi forvet..

habern tamamını okursan birde ingiliz bir forveti renklerimize bağlamaya yakın oldğu yazılmış

infial§
28.07.2012, 16:28
n'douassel'i öncelikli transferimiz olsun

kamışlı58
28.07.2012, 17:20
ne iyisi gelecek hiç şüphem yok sivassporumuza en kalitelisi gelecek duyumlar bu yönde

cagatayakcil
28.07.2012, 18:04
bu adamın istatistikleri nedir bilen varsa yazabilirmi kaç gol kaç asist ve kaç maç oynamış?:confused:

cagatayakcil
28.07.2012, 18:06
beyler benim bi arkadaşım sivasspordan bir yöneticiye oweni sormuş adam bizim arkadaşa 1-2 dk gülmüş saçmalama ne oweni falan demiş unutun oweni :mad:

Burak Çimen
28.07.2012, 18:41
bu adamın istatistikleri nedir bilen varsa yazabilirmi kaç gol kaç asist ve kaç maç oynamış?:confused:

2011-2012 / 14 Maç, 7 Gol, 2 Asist
2010-2011 / 3 Maç, 1 Gol
2009-2010 / 30 Maç, 3 Gol, 1 Asist
2008-2009 / 25 Maç, 12 Gol, 1 Asist
2007-2008 / 34 Maç, 21 Gol, 2 Asist
2006-2007 / 2 Maç, 1 Gol

Yeter Herhalde :)

ramazan5842
28.07.2012, 18:42
beyler benim bi arkadaşım sivasspordan bir yöneticiye oweni sormuş adam bizim arkadaşa 1-2 dk gülmüş saçmalama ne oweni falan demiş unutun oweni :mad:

gülme bir taktik mi acaba.
belki diğer takımlar vazgeçsin diye olabilir.
soru:abi owen sivasa gelecekmi.?
cevap:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D
sonuç:
:confused::confused::confused:

avare
28.07.2012, 18:48
http://www.youtube.com/watch?v=zwsLSLxsSL0&feature=player_embedded yeni golcümüzün videosu :D

bu adam resmen kanat oyuncusu santrafor degil bize ilerde top tutabilecek teknik bir golcu lazim

58akif34
28.07.2012, 19:09
bir gelsinde görelim omo mu persil mi alo mu

ozledımeskıyı
28.07.2012, 20:00
O değil de biz niye adı düzgün bi oyuncu alamıyoz omotoyisşfkgj as

cheaccheahfh spikerler kafyı yiyecek

chaehschasdasd lep lüp ortaladı omotiztakunya kafayı vurdu çahıhcıhohehımkım ın ligde 4. asissti felan maç anlatımlarını sabırsızlıkla bekliyorum :D:D:D

ozledımeskıyı
28.07.2012, 20:02
2011-2012 / 14 Maç, 7 Gol, 2 Asist
2010-2011 / 3 Maç, 1 Gol
2009-2010 / 30 Maç, 3 Gol, 1 Asist
2008-2009 / 25 Maç, 12 Gol, 1 Asist
2007-2008 / 34 Maç, 21 Gol, 2 Asist
2006-2007 / 2 Maç, 1 Gol

Yeter Herhalde :)

Matematiğim beni yanıltmıyorsa 108 maç 45 gol 4 tanecik asist

adres58
28.07.2012, 20:03
O değil de biz niye adı düzgün bi oyuncu alamıyoz omotoyisşfkgj as

cheaccheahfh spikerler kafyı yiyecek

chaehschasdasd lep lüp ortaladı omotiztakunya kafayı vurdu çahıhcıhohehımkım ın ligde 4. asissti felan maç anlatımlarını sabırsızlıkla bekliyorum :D:D:D

:D :D :D

Sen daha dur araya birde shikaşukabalalahabala girerse sen seyret tiyatroyu :D :D :D

ozledımeskıyı
28.07.2012, 20:04
:D :D :D

Sen daha dur araya birde shikaşukabalalahabala girerse sen seyret tiyatroyu :D :D :D

Ha doğru bir de o var ya ben de senin gibi shikabala hastasıyım ah ah keşke o da gelse de spikerleri maymun etsek :D bi de partneri Zaki ismi kolay ama olsun. :D

Respect58
28.07.2012, 22:19

Yasin Çakmak'ın ismini gördüm tüylerim diken diken oldu :D :D

sero58
28.07.2012, 22:32
BİR SEZON DEFANSSIZ OYNADIK..BİR SEZON KALECİSİZ OYNAIK.BİR SEZONDA FORVETSİZ OYNARIZ NE OLACAK...

şarkışla 58
28.07.2012, 22:36
Ne bileyim adamı fazlamı şişiriyoruz acaba.Orta saha ve ya kanat için yeterli olabilir ama bir golcü için yetersiz bence.

şahane yiğido
28.07.2012, 23:20
nerde beleş oraya yerleş. gökdenizi de kasımpaşa almış. üçün beşin hesabını yapmaya devam. mısırda karışıklık çıkmasa bunlarda olmayacak

59yigido58
28.07.2012, 23:33
omotoyossi ve ndousell ikisi yeterli sivasa omotoyossinin teke tekte geçemeyeceği adam yok ortaya ona verilen her top gol olur seyrettim adam gerçekten müthiş ndousel desen hızlı gerçek bir santrafor bunlar alınsın ilk dört garanti derim ben owene gerek yok

Çılgın Türk
28.07.2012, 23:38
Otobilmemnesi falan bos transferler.
Aliyorsan Amr Zaki kalitesinde adam alacaksin.
Yönetim nerede telaffuzu zor adamlar var onu transfer etmek istiyor :D

şahane yiğido
28.07.2012, 23:41
Otobilmemnesi falan bos transferler.
Aliyorsan Amr Zaki kalitesinde adam alacaksin.
Yönetim nerede telaffuzu zor adamlar var onu transfer etmek istiyor :D

bizimkiler forvet arıyor; AncaKK bulmaya niyetleri yok; SEBEP, para çıkacak ya para.. ...

58ToPraK58
29.07.2012, 01:06
Alındıysa takımımıza faydalı olsun diyelim. Bu saatten sonra performansını görmeden eleştirmek pek doğru olmaz, ama birkaç videoya bakınca da Eneramo'yu arayacakmışız gibi duruyor. Onun topu saklayıp takımı ileriye çıkarma özelliği pek yok bu oyuncuda. Eğer bu oyuncu alındıysa bir de yanına Eneramo tarzı topu saklayıp takımı ileri çıkarabilen bir oyuncu lazım. Yoksa yine sıkıntı yaşarız. Umarım başarılı olabilir...

Burak Çimen
29.07.2012, 01:07
Otomoyossi istatistiklerde başarılı değil fakat oyuna çok asiri katki saglayacagindan eminim. Videosunu izleyince fikirlerim değişti. Bence çok faydalı olacak. Onun yanina da N'douassel alınırsa harika olur valla..

psychology58
29.07.2012, 01:45
Fanatik de Omotoyossi haberini geçmiş.Bu adamlarda bizim siteye bakıp bakıp haber yapıyorlar :D

Yiğido golcüsünü buldu

Eneramo'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Sivasspor forvetini buldu.

Yiğido, Nijerya asıllı Razak Omotoyossi ile anlaştı. Mısır Ligi takımlarından Zamalek’te oynayan ancak ülkede yaşanan karışıklıklardan sonra Sivasspor’un teklifini kabul eden golcü oyuncunun hafta içinde Sivas’a gideceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. 26 yaşındaki oyuncunun transferi 3 sezon önce de gündeme gelmiş, ancak gerçekleşememişti.

58CeZa58
29.07.2012, 02:02
Eneramoyu aratmasın ve penaltıları atsın bize yeter

penaltiyi ilede yeni forvvetin atmasina geek yok
erman da atar yada aatifde kim iyi atabilyiorsa artik

HALIL
29.07.2012, 02:04
penaltiyi ilede yeni forvvetin atmasina geek yok
erman da atar yada aatifde kim iyi atabilyiorsa artik

he vallaha herkez tutturmus penaltiyi kim atacak !:D

kara
29.07.2012, 02:19

Penaltı versinlerde bi atan çıkar :D

58CeZa58
29.07.2012, 02:24
beni cok merak etiren sey nedir biliyormusunuz?

Sivassporun senedeki gelirleri
ve giderleri ve aradaki fark ne oldugnu merak ediyorum kesinlikle
maddi acidan artidayiz yani borcumuz yok
ve transfer icin nekadar bücemiz oldugnu merak ediyorum
artik Sivasspor yavas yavas transferleriyle yada transfer calismalariyla utanmaya baslasin benden söylemesi
öbür ligdeki takimlar da az paraya cok iyi oyuncu aliyorlar hele
onlarin aldigi oyunculara biz ayni parayi teklif etsek ilk bize gelirler cünkü biz ligdeki cogu takimdan dahada tanilmis ve ligde ilk 8 e girmis takimiz
mesela Pino gibi oyuncu nasil da kacar simdide mersinde
adam forvet arkasi kanatdada iyi oynuyor frikikleride güzel 100 bine gitti mersine !!
artik Sivassporda birseyler degismesi lazim cogu yöneticiler bankasya zamanindan kalmis tercübesiziz
artik baskanimiz bu ise el koysun bir aciklama yapsin
baska takimlarda hocalar yeni oyuncu isteyince hemen tranfer yapiyorlar
cünkü en iysini takimion hocasi bilir
ve oyuncunun maliyetide 3-4 galibiyetle kapanmis olur oda cogu zaman o alinan oyuncunun sayesinde
riza hocaya aciyorum herkez soruyor ona tranfer yapilyiormu tranfer yoldami bilmem ne adam bu sorulari cevaplamaktan bikti ne diyeceni bilmyior adam
hep devam ediyor calismalar falan filan!!!
nerde tranferler sivasspor bu saaten sonra artik en gec bi haftadan sonra bomba bir transfer gelse bile sevinmem
transfer geldikten sonrada isteyen gelip banada burda yazsin herzamanki gibi
"nerde tranfer diyenler ciksin ortaya" falan filan artik isin seyi cikti!
herkez kampa tam kadro transferli cikti
bizde bank asya karmasi bide aatifle oynuyoruz

58CeZa58
29.07.2012, 02:25
playofflarda eneramoya penaltiyi attiranda suc
sonrada gelip rajnocha atirdilar galiba penaltiyi oda kacirdi DEFANS oyuncusuna penalti atiriyoruz
erman frikikden atiyor penaltiyida atar bence

59yigido58
29.07.2012, 08:20
razak omotoyossi hayırlı olsun arkadaşlar bize owenn lazım değil bize ndusell lazım hızlı ve genç uzun yıllar oynar

şahane yiğido
29.07.2012, 09:33
ya bu otomoyossimidir nedir? bu adam forvet değil ((FORVET DEĞİLL))) BU yanlışı neden kimse görmüyor. körmüsnüz yahuu..

bu adam sol açıkk. sol açıkdan forvet mi olur?? sivasspor hala forvetini bulamadı hala.. BUNU BİYERE NOT EDİN..

sivaslihsan
29.07.2012, 10:13
ya bu otomoyossimidir nedir? bu adam forvet değil ((FORVET DEĞİLL))) BU yanlışı neden kimse görmüyor. körmüsnüz yahuu..

bu adam sol açıkk. sol açıkdan forvet mi olur?? sivasspor hala forvetini bulamadı hala.. BUNU BİYERE NOT EDİN..

Bilende konusuyor bilmeyende...

şahane yiğido
29.07.2012, 10:15
Bilende konusuyor bilmeyende...

sen ortadasın galiba

58DK
29.07.2012, 10:50
Sahane Yigido -

transfermarkt'a gir ordada forvet olarak gösteriliyor. Nerden sol acik oldugunu cikariyon?

şahane yiğido
29.07.2012, 11:04
Sahane Yigido -

transfermarkt'a gir ordada forvet olarak gösteriliyor. Nerden sol acik oldugunu cikariyon?

transfermarkt'a göre sizi barcelona ya transfer yapaym mı? forvet sağ açık sol açık neresı uygun.

transfermarkt'a göre mi yorum yapmayn

PETKOVİC
29.07.2012, 11:40

hayır rooney :D

ramazan5842
29.07.2012, 11:49
3 sene öncesinden devam...
http://www.sivasspor.com/forum/tags.php?tag=omotoyossi

58_babacan_58
29.07.2012, 12:11
imzayı atmadan inanmam .

senbenimsin58
29.07.2012, 12:20
inşallah busefer doğru haberdir...doğruysa hayırlısı olsun

benozgurr
29.07.2012, 14:23
bizimm takım hep topu hızlı kullanan oyunculaaran ibaret ancak topu ayagında tutan takımın ılerı cıkmasını saglayan oyuncularında olması gerekır gecen yıl enaramo bunu yapıyordu enaramonun olmadıgı maclarda hep zorlandık yenıldık bu oyuncuda top tutandan zıyade hızlı bı oyuncu bu tur oyuncular orta sahası top tutan takımlarda basarılı olurlar ha eger ikinci forvet olarak alınıyorsa o olabilir ama şart olan mücaeleci hava toplarında iyi sağlam bi oyuncu şart bence

HALIL
29.07.2012, 14:46
ve bir transfer daha yilan hikayesin'e dondu arkadaslar

ozledımeskıyı
29.07.2012, 16:38
ve bir transfer daha yilan hikayesin'e dondu arkadaslar

Ne alaka aldk dedi ya gelecekmiş imzaya işte ortalığı karıştırma şimdi durduk yere .

Doğubey dün yarın yada diğer gün konu açarım demişti bekliyoruz artık diğer isim kim acaba.

58MUAMMER58
29.07.2012, 18:09
omotoyossi hızlı oyuncu bizim eneramonun yanında olmasını istediğimiz tarzda oyuncu eneramonun boşluğunu dolduracak kapasitede değil özellikleri farklı eğer şu çadlı oyuncu alınırsa ozaman bu takımın seyirine doyum olmaz groseçki erman cerny atıf bunlara dünya kadar gol attırır yeterki pis pis goller yemeyelim

GokhanTurna
29.07.2012, 18:16
Eneramonun yerinin kolay dolmayacağını anlayan yönetim işi sıkı tutuyor bence. O yüzden transfer geçikiyor. Kaliteli isimleri duyacağız bir kaç güne. Yoksa 1 hafta içinde alırlardı herhangi bir ülkeden forvet.

infial§
29.07.2012, 20:06
Omotoyossi transferinin degerlenebilmisi icin Çad'li forvetin alınması gerekli

Esrarenqiz
29.07.2012, 23:57
Ya kardeşim evet penaltı atan yok ama bence penaltımızı KORCAN atsın. Evet riskli ama kalecilerin ayağı iyi olur. Antrenmanlarda calıssa yapar. Cok mu zor havadan koseye vurmak ? Degaj yapan kale atışı kullanan bırının bunuda artık bı zahmet becerebılmesı lazım ki + reklamımız yapılır.

HALIL
30.07.2012, 01:21
Ne alaka aldk dedi ya gelecekmiş imzaya işte ortalığı karıştırma şimdi durduk yere .

Doğubey dün yarın yada diğer gün konu açarım demişti bekliyoruz artık diğer isim kim acaba.

affedersin ama resmi bir sey duyana kadar imza atilana kadar ve bir fotograf gorene kadar kimsenin lafina guvenmem

cagatayakcil
30.07.2012, 03:21
Ya geçen sene Eneramoya atıp tutan böyle futbolcumu olur diyen adamlar gelmiş Eneramo gittikten sonra Eneramo gibi topu tutan şöyle yapan böyle saklayan adam alalım diyor bi geçiniz bu işleri:confused:

59yigido58
30.07.2012, 06:41
alınacak tek isim var macar ligi gol kralı 30 golle fiatı 500-600 bin dolar al uzun yıllar forvet sıkıntısı çekmeyelim NEMANJA NİKOLİÇ

kirtanus
30.07.2012, 07:57
ANLAŞILAN FUTBOLCU
Razak Omotoyossi
TRANSFERMARKTA GÖRE!!
Şuan bizim kadroda gözüküyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/razak-omotoyossi/profil/spieler_37931.html

MEVLUTHOCAOGLU
30.07.2012, 12:13
N-DUOSELL VE OMOTOYOSSİ HAYIRLI OLSUN SİVASSPORA VE CAMİAMIZA ÇOK CAN YAKACAK BU TAKIM BU SENE

Burak Çimen
30.07.2012, 12:21
N-DUOSELL VE OMOTOYOSSİ HAYIRLI OLSUN SİVASSPORA VE CAMİAMIZA ÇOK CAN YAKACAK BU TAKIM BU SENE

Ndouassel kesin değil ki daha.. ya da eger iddianı doğrulayan bir kaynqk göster bize inanmaya calisiriz :)

B.Demirci
30.07.2012, 12:54
havuz'da patladı bu transferlerin parasını yönetim nasıl ödeyecek??

MEVLUTHOCAOGLU
30.07.2012, 12:55
http://www.facebook.com/#!/Sivaspor BURADA KAYNAK SAĞLAM SALI VEYA ÇARŞAMBA GÜNÜ KAMPA KATILACAKLAR ARTI BAŞKANIN DEDİĞİ BOMBA TRANSFERDE DE SONA YAKLAŞILDI EN SON ALDIĞIM DUYUMLAR VE VERMİŞ OLDUĞUM LİNKTE DE BUNUN UYDYRMASYON OLMADIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR ( EĞER KULÜPTEKİ YÖNETİCİLER DOĞRU SÖYLÜYORLARSA TABİ BEN ONLARIN YALANCISIYIM ) ;)

MEVLUTHOCAOGLU
30.07.2012, 12:56

KARDEŞ GECEN YIL GÜZEL PARA GELDİ ONLARDAN ÖDERLER OLMADI KAYNAK BULUNUR SEN CANINI SIKMA :)

ozledımeskıyı
30.07.2012, 15:30

Aziz demesiyle olmaz o iş okimmiş de kendi başına iş yapacakmış iş yolu var yordamı var

ozledımeskıyı
30.07.2012, 16:04
transfermarkt'a göre sizi barcelona ya transfer yapaym mı? forvet sağ açık sol açık neresı uygun.

transfer et barçaya

akkara58
30.07.2012, 16:16

yapta görelim nasıl yapılıyormuş.... bilip bilmeden yorum yapıyorlar tarnsfermarkt. uluslaraası bi site babanın sohbet sitesi sanki kafana göre transfer yapacan ordan oraya...

şarkışla 58
30.07.2012, 16:19
Bakıyorum milletin keyfi yerinde Omotoyossi bitmiş,Ndoussel gelmiş,Carew ve Owen arasında kalmışız.:D:D:D:D

cagatayakcil
30.07.2012, 16:30
Forvet Arayışları Netice buldu!
Sivasspor'umuz Nijeryalı Razak Omotoyossi ve Çad'lı Ezechiel Ndouassel'le anlaşma sağladı. Kulübümüze hayırlı olsun

Ndoussel de geldi beyler kaynak sağlam :D:D:D

mustafa_kavak58
30.07.2012, 16:39
Forvet Arayışları Netice buldu!
Sivasspor'umuz Nijeryalı Razak Omotoyossi ve Çad'lı Ezechiel Ndouassel'le anlaşma sağladı. Kulübümüze hayırlı olsun

Ndoussel de geldi beyler kaynak sağlam :D:D:D

kayak saglamsa soyleın kaynak facebook transfermarkt fanatıkse saglam degıl ozaman bize söyle kaynak neresi oldunu:D

cagatayakcil
30.07.2012, 16:44
kaynak yönetimde Ekrem Munar beyler o adamı %99 aldık dedi aynen bu cümleyi kullandı:D:D:D:D

mustafa_kavak58
30.07.2012, 16:55
kaynak yönetimde Ekrem Munar beyler o adamı %99 aldık dedi aynen bu cümleyi kullandı:D:D:D:D

o adamı mı dedı yoksa ikisinide aldik dedimi

cagatayakcil
30.07.2012, 16:59
afrikalı 2 forvet aldık biri nijeryalı biri çadlı dedi sonra ndoussel in adını söylemeye çalıştı anladık tabi o olduğunu:D

sivasheroe
30.07.2012, 17:08
Elazığspor`da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bordo-Beyazlılar, Beşiktaş`tan Tanju Kayhan, Bursaspor`dan Adem Koçak, Sivasspor`dan ayrılan Eneramo, Fenerbahçe`den Bienvenu ve Zamalek`ten Razak Omotoyossi ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
29 Temmuz 2012 12:55

Şuana kadar 16 futbolcu transfer gerçekleştiren Elazığspor’da transfer devam edecek gibi görünüyor.

Her defasında “eksik mevkilerin sıkıntısı çekiyoruz” diyen Teknik Direktör Bülent UYGUN’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor, çok önemli futbolcularla görüşmelere başladı.

Bordo-beyazlılar, öncelik verdiği sol bek transferi için Beşiktaş’tan Tanju KAYHAN’ı kadroya dahil etmek istiyor. Türk uyruklu Avusturya’lı futbolcu için girişimlerin başladığı öğrenilirken, son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Samet AYBABA’nın vereceği öğrenildi.

Elazığspor’un kadroya katmak istediği bir başka futbolcu Adem KOÇAK. Bursaspor’da forma giyen orta saha oyuncusuyla görüşmelerin sürdüğü ve bu futbolcunun yüksek maaşından dolayı şimdilik beklemeye geçildiği bildirildi.

Herve TUM’un yanına bir golcü transferi daha gerçekleştirmek isteyen Elazığspor, bu doğrultuda Sivaspor’la yollarını ayıran ve şuan boşta olan ENERAMO’yu da alternatifler arasında bulunduruyor.
Forvet transferi için Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan BİENVENU’yu da listeye dahil eden Bordo-Beyazlı yönetim, Sarı-Lacivertli teknik heyetin Kamerunlu futbolcuyla ilgili vereceği son kararı bekliyor.

Bu bölge için bir alternatif daha bulunduran Elazığspor’da son aday ise Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen Razak OMOTOYOSSİ. Mısır temsilcisinde forma giyen Amr ZAKİ’de mutlu sona ulaşamayan Bordo-Beyazlıların, Benin’li futbolcuyla görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak Günisig Gazetsi Elazig

Beyler ben artik sasirdim bu yapilmis Transferlere

mustafa_kavak58
30.07.2012, 17:11
Elazığspor`da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bordo-Beyazlılar, Beşiktaş`tan Tanju Kayhan, Bursaspor`dan Adem Koçak, Sivasspor`dan ayrılan Eneramo, Fenerbahçe`den Bienvenu ve Zamalek`ten Razak Omotoyossi ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
29 Temmuz 2012 12:55

Şuana kadar 16 futbolcu transfer gerçekleştiren Elazığspor’da transfer devam edecek gibi görünüyor.

Her defasında “eksik mevkilerin sıkıntısı çekiyoruz” diyen Teknik Direktör Bülent UYGUN’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor, çok önemli futbolcularla görüşmelere başladı.

Bordo-beyazlılar, öncelik verdiği sol bek transferi için Beşiktaş’tan Tanju KAYHAN’ı kadroya dahil etmek istiyor. Türk uyruklu Avusturya’lı futbolcu için girişimlerin başladığı öğrenilirken, son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Samet AYBABA’nın vereceği öğrenildi.

Elazığspor’un kadroya katmak istediği bir başka futbolcu Adem KOÇAK. Bursaspor’da forma giyen orta saha oyuncusuyla görüşmelerin sürdüğü ve bu futbolcunun yüksek maaşından dolayı şimdilik beklemeye geçildiği bildirildi.

Herve TUM’un yanına bir golcü transferi daha gerçekleştirmek isteyen Elazığspor, bu doğrultuda Sivaspor’la yollarını ayıran ve şuan boşta olan ENERAMO’yu da alternatifler arasında bulunduruyor.
Forvet transferi için Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan BİENVENU’yu da listeye dahil eden Bordo-Beyazlı yönetim, Sarı-Lacivertli teknik heyetin Kamerunlu futbolcuyla ilgili vereceği son kararı bekliyor.

Bu bölge için bir alternatif daha bulunduran Elazığspor’da son aday ise Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen Razak OMOTOYOSSİ. Mısır temsilcisinde forma giyen Amr ZAKİ’de mutlu sona ulaşamayan Bordo-Beyazlıların, Benin’li futbolcuyla görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak Günisig Gazetsi Elazig

Beyler ben artik sasirdim bu yapilmis Transferlere

buneya elazıgsporda biz kimi almal istesek 2 gün sonra onlar istiyo eneramo biraz zor gider oraya adama sıvasda durmadı oraya hıc gitmez omotoyossiyi biz aldık bile

35kağan58
30.07.2012, 17:16
Forvette zaten Pedriel ve Abdülkadir vardı.Razak Omotoyossi ve Ezechiel Ndouassel alındığını düşünürsek elimizde 4 tane güçlü alternatif oldu.
İnşallah yedek kalan sorun çıkarmaz aksine müthiş bi rekabet yaşanır.

sivasheroe
30.07.2012, 17:18
Ben cok rahatsiz oldum bu durumdan. Omo´ya bile razi olduk son 3 yilda 11 gol atmis olsada belki küllerinden yeni dogar diye.

Benim anlamadigim durum sadece Ndouassel 24 yasinda genc ve saglam Forvet ileride is yapacagi muhtemelen cok büyük.

Jude Aneke Nijeryanin Rekor kirmis Gol Krali Eneramomuz bile Milli Takimda oynamadi Sivastayken, Emenike cok zor Milli oldu ve bu oglani otoriteler gelecegin en büyük Golcüsü olarak gösteriyorlar. Adam Yilin Sporcusu ve yilin Gol Futbolcusu ilan edilmis Nijeryada. Bunu hak etmek kolay senin okadar meslektasin yurtdisinda Top kostururken. 22 yasinda Dünya Futboluna Damga vurucak diye yorumlar var. Ben bu iki Forvetin alinmasini istiyorum ileride hic olmasin büyük paralara satariz

sivasheroe
30.07.2012, 17:35
Meslegi icinde olan bir hareket bu, kiz hesabi 50 kisi ister biri alir, o alanda biz olalim ama Razak olmasin, bonservisi yok diye risk almak istemiyoruz herhalde ama iyi oyuncunun geldigi takimda bir degeri vardir onu bedava vermezler ;)

cagatayakcil
31.07.2012, 01:38
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/7/30/fft1mm1839752.jpg

N'Doussel Sivasspor'da

Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi.

Kaynak (http://www.fanatik.com.tr/Sivassporda-mutlu-son_3_Detail_246_271240.htm)

%99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ...

Harput0658
31.07.2012, 01:43
Hadi hayırlı olsun.

MeXeS58
31.07.2012, 01:45
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/7/30/fft1mm1839752.jpg

N'Doussel Sivasspor'da

Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi.

Kaynak (http://www.fanatik.com.tr/Sivassporda-mutlu-son_3_Detail_246_271240.htm)

%99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ...

imzayı atmadan ınanmam abı fanatık bunun gıbı kac tane haber yaptı

sivasheroe
31.07.2012, 02:23
Bende inanmiyorum artik bu tür haberlere, imza atip formasini giyene kadar

cemahmety
31.07.2012, 09:49
BU transferi yaptık bir tane haber yapmadılar 5-0 yenildik google sivasspor yazınca 3-4 haber çkıyor çok sinir oldum

SiVaS YıKıLMaZ
31.07.2012, 13:12
allah aşkına biri açıklasın çıldırıcam ya ndoussal mi geldi razak mı ??? inşallah razaktır o adamı al yönetim o adamı al bari hayatında ilk defa bi güzel iş yap

sivasheroe
31.07.2012, 13:56
allah aşkına biri açıklasın çıldırıcam ya ndoussal mi geldi razak mı ??? inşallah razaktır o adamı al yönetim o adamı al bari hayatında ilk defa bi güzel iş yap

Omotoyossi back at Zamalek
by Tarek Talaat 31 July 2012, 05:21

Zamalek marksman Razak Omotoyossi is back in Cairo after a month of boycotting his team due to financial problems.

Razak's Agent Ahmed Yehia told SuperSportcom that his player arrived in Cairo yesterday from his country and he is now ready to start training with the team.

"Razak is now back after the Zamalek board ended his problem and he will start training with the team and the head coach will then decide if he will be ready for the next game or not". Yehia said.

SuperSport's sources indicate that Zamalek owed to Razak circa $80.000.00 dollars out of which the board paid $56.000.00.

The same sources hint that the technical staff will punish Razak for his ban by CAF for four matches and for his month long absence.

Razak eski Takiminia bu Sabah geri döndü Kulübü maddi aciginin 56bin Dolarini kapatmislar, borc 80bin mis. Bugün Afrika Sampiyonlar Ligi maci icin Kadroya girecekmi diye TD karar verecekmis! Iste bizim Transferler bu kadar

sivasheroe
31.07.2012, 13:57
Zamalek caretaker coach Ismail Youssef has decided late Monday to include Benin striker Razak Omotoyossi in the club's 20-man squad that will travel to DR Congo to play the anticipated CAF Champions League clash against TP Mazembe.

Omotoyossi has just returned for the Cairo giants training sessions after boycotting it for more than a month amid rumors that he cancelled his contract following problems with payments.

"I am ready for TP Mazembe clash and I promised coach Youssef to score a goal," Omotoyossi was quoted as saying by the club's official website.

Earlier on Sunday, Youssef has announced that Veteran striker Amr Zaki won't play the game as he is distracted by the transfer offer by Turkish club Gaziantep.

Defender Mohamed Abdel-Shafy was also omitted from the squad by the head coach after refusing to feature in Sunday's 2-2 draw in a friendly match with Egyptian Premier League Dakhlya.

The White Knights, who were hit by the resignation of manager, Hassan Shehata, are bottom of Group B with no points after two successive defeats against Ghana’s Chelsea and Egyptian archrivals Ahly.

Zamalek's 20-man squad:

Goalkeepers: Abdel Wahed El-Sayed, Mahmoud Abdel-Rehim "Genish"

Defenders: Mahmoud Fathallah, Hani Saied, Hamada Tolba, Salah Soliman, Hazem Imam, Ahmed Samir and Sabry Rahil

Midfielders: Ibrahim Salah, Alexis Mendomo, Nour El-Sayed, Ahmed Tawfik, Islam Awad, Ahmed Hassan, and Said Mohamed “Otta”

Strikers: Ahmed Gaafar, Mohamed Ibrahim, Abdoulaye Cisse and Razak Omotoyossi

Kadroyada girmis Kaynaklar Egypt News ve Supersport

sivaslihsan
31.07.2012, 13:59
Zamalek caretaker coach Ismail Youssef has decided late Monday to include Benin striker Razak Omotoyossi in the club's 20-man squad that will travel to DR Congo to play the anticipated CAF Champions League clash against TP Mazembe.

Omotoyossi has just returned for the Cairo giants training sessions after boycotting it for more than a month amid rumors that he cancelled his contract following problems with payments.

"I am ready for TP Mazembe clash and I promised coach Youssef to score a goal," Omotoyossi was quoted as saying by the club's official website.

Earlier on Sunday, Youssef has announced that Veteran striker Amr Zaki won't play the game as he is distracted by the transfer offer by Turkish club Gaziantep.

Defender Mohamed Abdel-Shafy was also omitted from the squad by the head coach after refusing to feature in Sunday's 2-2 draw in a friendly match with Egyptian Premier League Dakhlya.

The White Knights, who were hit by the resignation of manager, Hassan Shehata, are bottom of Group B with no points after two successive defeats against Ghana’s Chelsea and Egyptian archrivals Ahly.

Zamalek's 20-man squad:

Goalkeepers: Abdel Wahed El-Sayed, Mahmoud Abdel-Rehim "Genish"

Defenders: Mahmoud Fathallah, Hani Saied, Hamada Tolba, Salah Soliman, Hazem Imam, Ahmed Samir and Sabry Rahil

Midfielders: Ibrahim Salah, Alexis Mendomo, Nour El-Sayed, Ahmed Tawfik, Islam Awad, Ahmed Hassan, and Said Mohamed “Otta”

Strikers: Ahmed Gaafar, Mohamed Ibrahim, Abdoulaye Cisse and Razak Omotoyossi

Kadroyada girmis Kaynaklar Egypt News ve Supersport

Keşke çevirip koysaydın :S

sivasheroe
31.07.2012, 14:09
Kendi sözlerimle ceviri yapiyorum hata olursa kusura bakmayin:

Kisaca gecici Antrenör Razaki Afrika Sampiyonlar ligi maci Kadrosuna almis.

Bir aylik Boykot dan sonra tekrar geri döndü Razak, söylentilere göre Kontratini tek tarafli fesih etmisti ödeme yapilmadi diye.

TP MAzembe macina hazirim ve Antrenörüne söz vermis gol atmak icin. Kulübün Resmi sayfasindaki aciklamasi

Razak a ait cevirmem bu

Maalesef buda olmadi

ahhguzum
31.07.2012, 14:58
nasıl yani bu adam sitede bile açıklandı şimdi gelmiyor mu?

kangalli58yasin
31.07.2012, 15:03
haha ya gülsem mi aglasam mi bilemiyorum!!! Yönetim resmen sag gösterip sol vuruyor.....tokati taraftara atiyor resmen ne yapacagimizi neye inanacagimiza sasirdik vallaha!

HALIL
31.07.2012, 15:21
her gun gibi sabahlari açiyorum hiç bir resmi imza yok ! :mad:

sivasheroe
31.07.2012, 15:26
Okadar oyuncu geldi gitti sözde sorun nerde? Ugrastiklari oyuncular Dünya Starlari degilki parayi begenmediler diye.

bonuce123
31.07.2012, 19:53
Bu ne ya kımseyi alamıyoruz herrevene 5-0 yenildiğimiz maç aklıma geliyor bu senede nünbergden 5 yedik aynı tas aynı hamam

ozledımeskıyı
31.07.2012, 20:41
Doğu bey 2-3 güne geliyorum dedi yeni haberlerle bu 3. gün :confused:

ozledımeskıyı
31.07.2012, 20:44
Arkadaş ben Rıza hoca iyidir hoştur diyorum ama 3. sezona çıkacak takımın başında takım hala aynı defans sorunu gol yemeyi alışkanlık haline getirmiş.

Bunu nasıl düzeltemiyor bu kadar zamanda bir de gidip bu defansa miy den erhan güvengibi vasat altı adamı aldırıyor erhan kim ya kayserili troisi den ceza sahası içinde 2 kere çalım yiyip gol yedirten uğurdan yakamızı kurtaramadan erhan çıktı bir de

Türkiye tarihinin en iyi sağ taraf oyuncularından biri t.d miz oldu defans lay lay lom sağ bek içler acısı :confused:

sivasheroe
31.07.2012, 20:45
Omotoyossi kesin geri döndü eski takimina, kaldi Ndouassel ve Jude Aneke.

Bunlarda yarin birgün imza atar baska takima, bizimkilerin oyuncu almaya niyeti yok. Sanki milyon dolarlik yatirim yapiyorlar istedigimiz iki tane ucuz Afrikali

58CeZa58
31.07.2012, 20:45
Herve Tumu geri alin eneramoyuda yolamayin geri gelsin
ne forvetler vardi bee simdi de
omotoyisiye bile sevinmesken dogru dürüst bide adam hic gelmickemis ya ona bile yazik
artik hic den iyi dedigmiz tranferlerede raziydikmoda olmadi

calipso
31.07.2012, 22:09
Omotoyossi kesin geri döndü eski takimina, kaldi Ndouassel ve Jude Aneke.

Bunlarda yarin birgün imza atar baska takima, bizimkilerin oyuncu almaya niyeti yok. Sanki milyon dolarlik yatirim yapiyorlar istedigimiz iki tane ucuz Afrikali

olacakları söyleyeyim..tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok..çünkü bunu her sene yaşıyoruz..fiyatlann düşmesi için son dakikaya kadar bekleriz tabi bu arada bir çok oyuncuyuda elimizden kaçırırız sonra pedriel gibi bir forvet alır kendimizi kandırırız...ligde işler kötü gitmeye başlayınca devre arası kesenin ağzını açar..1 e almadığıız adamı 1,5 vererek almaya çalışırız...

HALIL
31.07.2012, 22:51
Doğu bey 2-3 güne geliyorum dedi yeni haberlerle bu 3. gün :confused:

kardes bunu unutma eger bir turk sana 2-3 gun veya 2-3 saat derse ona inanma :D

Esrarenqiz
01.08.2012, 00:04
Herve Tumu geri alin eneramoyuda yolamayin geri gelsin
ne forvetler vardi bee simdi de
omotoyisiye bile sevinmesken dogru dürüst bide adam hic gelmickemis ya ona bile yazik
artik hic den iyi dedigmiz tranferlerede raziydikmoda olmadi

RAMAZAN RAMAZAN KAFAYI MI ÇEKTİN SEN ? ELAZIĞ LİGE ÇIKTI İLK HERVE TUM'U ALDI ZATEN. BİLENDE KONUSUYOR BILMEYENDE !

Çılgın Türk
01.08.2012, 11:47
Bu haber de BALON cikti.

Omotoyossi Zamalek kafilesi ile Kongo'ya sanpiyonlar ligi maci icin uctu.

http://elzamalek.org/main/first-team/11787-شاهد-بالصور-الزمالك-ينطلق-الي-الكونغو-لملاقاة-مازيمبي

golovaliyigido
01.08.2012, 11:58
owen değilde lafferty diye bir futbolcu gelecekmiş duyumlarıma göre

babapiton
01.08.2012, 12:00

Adam Sionla 2015 e kadar sozlesme imzaladi nasil gelecek ?

citothehan58
01.08.2012, 12:04

evt kardes kyle lafferty glasglow rangers den gelecekti 24 yasinda ama malesef sion yine kapti allah allah nedir bu sion dan cektimiz yetis yönetim !!!!

adres58
01.08.2012, 12:05
Bu haber de BALON cikti.

Omotoyossi Zamalek kafilesi ile Kongo'ya sanpiyonlar ligi maci icin uctu.

http://elzamalek.org/main/first-team/11787-شاهد-بالصور-الزمالك-ينطلق-الي-الكونغو-لملاقاة-مازيمبي

Omotoyossi o kadroda orta refüjde beyazlı olan... Dediklerin doğru gardaş...

citothehan58
01.08.2012, 12:07
O zaman forvetsiz kaldik tek abdülkadir ve pedriel var bunlarla da olmaz ki.
defans da saglam degil riza hoca isi ciddiye almazsa bu sene isimiz cok zor.

tekdoktirin
01.08.2012, 12:09
abi yok böyle birşey ya adam süper üstü bir şey vay haline liğin

adres58
01.08.2012, 12:11
O zaman forvetsiz kaldik tek abdülkadir ve pedriel var bunlarla da olmaz ki.
defans da saglam degil riza hoca isi ciddiye almazsa bu sene isimiz cok zor.

Bence Rıza hoca değil, Yönetime düşüyor. Hadi bir süre oyalandık Bjk mi yoksa Sivasmı diye ama aradan da onca zaman geçti canım. Şu taraftarın haline bak, Vurgun yemiş sünger avcısı gibiyiz. Takım hazırlık maçında yenildikçe biz burada kahırdan kahıra giriyoruz. Yazık vallahi şu taraftara, aziz mübarek günde yapılmazki...

Çılgın Türk

Beyazli olan mi? Ben beyaz formali ihtiyarin sagindaki ceki sakalliyi Omotossiye benzetmistim.

sivasheroe

Adam iki mac oynadi Sion icin en son üc gün önce gol bile atti :D:D:D:D:D

adres58
01.08.2012, 12:15
Beyazli olan mi? Ben beyaz formali ihtiyarin sagindaki ceki sakalliyi Omotossiye benzetmistim.

Yok yok beyaz elbiseli olan Razak... Sağa tıklayınca farklı pencereden açılan resim büyüyor orda rahat belli oluyor. Adam Kongoda tamtam dansına gitti bile..

Çılgın Türk

Ben beyaz gömlekli ihtiyarin sagindaki keci sakalliyi Omoyotossiye benzetmistim. Fotograflarin üstüne tiklayinca fotografin boyutu büyüyor o zaman daha net görünüyor...

citothehan58
Bence Rıza hoca değil, Yönetime düşüyor. Hadi bir süre oyalandık Bjk mi yoksa Sivasmı diye ama aradan da onca zaman geçti canım. Şu taraftarın haline bak, Vurgun yemiş sünger avcısı gibiyiz. Takım hazırlık maçında yenildikçe biz burada kahırdan kahıra giriyoruz. Yazık vallahi şu taraftara, aziz mübarek günde yapılmazki...

evt cok haklisin. Riza Hoca ne kadar bjk dediyse de sivasa ve sivasspora deger veriyor o takimi hazirladi tek bizim yönetim mecnun baskanimiz da masallah iyi baskandir ama bu yönetim de hic is yok ayni sudan cikmis balik gibi titriyoruz burda taraftar olarak hazirlik macinda yenildi neyse diyoruz ama forvet yok defans saglam degil yönetim napiyor ki ?? bir de bu var o kadar para aliyorlar bi bu oyuncular almak o kadar mi zor borc da yok! hayirlisi olsun bakalim.

Çılgın Türk
01.08.2012, 12:17
Yok yok beyaz elbiseli olan Razak... Sağa tıklayınca farklı pencereden açılan resim büyüyor orda rahat belli oluyor. Adam Kongoda tamtam dansına gitti bile..

Hmmm okay. Sen öyle diyorsan dogrudur :)
Zaten önemli olan da o kafilede olmasi hangisinin Omoyotossi olmasi sadece nüans

Çılgın Türk
01.08.2012, 12:46
Amir Zaki'nin kafilede olmamasi dikkat cekici. Adi Antep ve Elazig ile geciyor.

SiVaS YıKıLMaZ
01.08.2012, 13:00
Amir Zaki'nin kafilede olmamasi dikkat cekici. Adi Antep ve Elazig ile geciyor.

fotolara bakarsan zakide orda

Çılgın Türk
01.08.2012, 13:03
fotolara bakarsan zakide orda

Sahi mi? Ben en iyisi bir göz doktoruna gideyim :)
Shikabala'yi da gördün mü?

58hsn58
01.08.2012, 14:21
cok merak ediyorum, forvet alinacakmi diye?? yonetim ne yapmaya calisiyor...

Çılgın Türk
01.08.2012, 19:12

Sen ve benden baska adami gören yok galiba :)

SiVaS YıKıLMaZ
01.08.2012, 19:17
Sahi mi? Ben en iyisi bir göz doktoruna gideyim :)
Shikabala'yi da gördün mü?

9. foto zaki göz doktoruna gitmene gerek yok o gözleri aldır sen koçum

Çılgın Türk
01.08.2012, 19:22
9. foto zaki göz doktoruna gitmene gerek yok o gözleri aldır sen koçum

Bence sen gözlerini aldir :)
Cünkü o dedigin Amr Zaki degil!!
Eski Besiktasli Ahmed Hassan !

buraks58
01.08.2012, 19:45
sitenin her tarafından bir transfer haberi fırlıyor:) tabi bunda takımın yurtdışında olması ve yerel basınında takıma biraz uzak kalması etkili oldu. cuma gününden itibaren takımımız sivasta çalışmaya başladıktan sonra herşey net şekilde ortaya çıkacaktır.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id=28663

takım kadrosunda her iki oyuncu gösterilmiş.
http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=446&season=2012/2013

inşallah bu iki oyuncu yakında bitecekdir.

Burak Çimen
01.08.2012, 21:34

Ben cepten giriyorum istedigim kadar fotooları yakinlastirabiliyorum.
En ince ayrintisina kadar baktim o futbolcu Omotoyossi değil...

Burak Çimen
01.08.2012, 21:41

Omotoyossi' ymiş.

sivasheroe
01.08.2012, 21:47
http://www.supersport.com/football/egypt/news/120801/Zamalek_set_for_Mazembe

Football | Egypt

Mazembe fans © Action Images
Zamalek set for Mazembe
by Tarek Talaat 01 August 2012, 17:01

New Zamalek caretaker Isamil Yousef has named his 20- man squad for their next clash against TP Mazembe in the African Champions League.

he has Yousef has ruled out his attacker Amr Zaki after his absence from training all week. Yousef told SuperSport.com that he would not dress Zaki and that he had enough trust in the rest of the squad to get the job done.

"He did not train for four straight days and I can't depend on him as he is too focused on his transfer offer from Turkey".he said.

Yousef has included the Benin Striker Razak Omotoyossi. The rest of the Zamalek Squad is:

Goalkeepers: Abd Al Wahed Al Sayed , Mohamoud Abd Al Rahim Genish.

Defenders: Ahmed Samir , Hazem Imam , Hamada Tolba , Hani Said , Mohamoud Fathalla , Salah Soliman , Sabri Rahil.

Midfielders : Isalam Awad , Ahmed Tawfik , Ibrahim Salah , Nour Al Sayed, Ahmed Hassan , Alexis Enam , Said Mohammed "Otta".

Forwards: Mohammed Ibrahim , Razak , Abdoulay Ceisse, Ahmed Gaafar.

Zamalek leaves Cairo for Sudan and then to Kenya for the final flight to DR Congo

Yukaridaki yeni Antrenörün bugünkü aciklamasi, Razak Kadroya dahil edildi. Bunu artik, bedava alamadik bonservis veripte alacagiz bunu!!!

Çılgın Türk
01.08.2012, 21:57

Bende öyle demistim ama Adres58 farkli düsünüyor..

Bence Omotoyossi bu

http://i49.tinypic.com/m7cfar.jpg

Adres58'e göre Omotoyossi bu

http://i46.tinypic.com/axn22c.jpg

Karar sizin. Her ikisi de Omoyotossi diyebilirsiniz o size kalmis :D

Çılgın Türk
01.08.2012, 21:58
Karar sizin. Her ikisi de Omoyotossi DEGIL diyebilirsiniz o size kalmis..

mishka
01.08.2012, 22:48
Üstteki Omotoyossi.

Çılgın Türk
01.08.2012, 23:04
Üstteki Omotoyossi.

Sende benim gibi düsünüyorsun o zaman. Durum 2-1 :D

eyuphulagu
01.08.2012, 23:06
Bende öyle demistim ama Adres58 farkli düsünüyor..

Bence Omotoyossi bu

http://i49.tinypic.com/m7cfar.jpg

Adres58'e göre Omotoyossi bu

http://i46.tinypic.com/axn22c.jpg

Karar sizin. Her ikisi de Omoyotossi diyebilirsiniz o size kalmis :D

Tartışmaya bende katılayım..Üstteki resimdeki oyuncu%100 Amoyotossi;Çılgın Türk e katılıyorum.....Yalnız kadroda Shikibala yı göremedim; acaba ben yanılıyor muyum?Bazı Tunus ve Afrika sitelerinde Shikibala' nın bonservisinin elinde olduğunu ve Avrupa da bilhassa İngiltere,Fransa ,İspanya,Almanya'da takım aradığını okumuştum...Ayrıca Fanatik de de bundan 1 önce Shikibala'nın 600bin euro karşılığında bjk ya önerildine dair bir haber de çıkmıştı;bu haber de olayı doğruluyor...Shikibala Londra 2012 de mücadele eden Mısır Olimpik Milli takımının kadrosunda da yok gerçekten çok ilginç..Çünkü Shikibala eğer Avrupa da oynamak istiyorsa Mısır Olimpik takımnda oynayarak bu işi daha koly başarabilirdi bence...Yok diyorum çünkü Mısır ın 2 tane maçını izledim..Bir tanesi Brezilya maçıydı galiba...Sivasspor bir şeyler çeviriyor haydi hayırlısı...Enaramo dan ümidi kesmiştik ama bir anda takıma katıldı;Grosecki de bizi çok uğraştırmıştı..Sivasspor takımı son anda ,son dakika da tarnsfer yapmayı çok seviyor..Umarım kim gelirse gelsin sivasspora uygun,geleceği olan ,takımı taşıyacak oyuncularla anlaşılır..Gekas,v.b. oyuncular sivasspora yakışmaz;bu oyuncularla olası bir başarısızlık sivassporun çöküşünü hazırlar..

Çılgın Türk
01.08.2012, 23:08
Tartışmaya bende katılayım..Üstteki resimdeki oyuncu%100 Amoyotossi;Çılgın Türk e katılıyorum.....Yalnız kadroda Shikibala yı göremedim; acaba ben yanılıyor muyum?Bazı Tunus ve Afrika sitelerinde Shikibala' nın bonservisinin elinde olduğunu ve Avrupa da bilhassa İngiltere,Fransa ,İspanya,Almanya'da takım aradığını okumuştum...Ayrıca Fanatik de de bundan 1 önce Shikibala'nın 600bin euro karşılığında bjk ya önerildine dair bir haber de çıkmıştı;bu haber de olayı doğruluyor...Shikibala Londra 2012 de mücadele eden Mısır Olimpik Milli takımının kadrosunda da yok gerçekten çok ilginç..Çünkü Shikibala eğer Avrupa da oynamak istiyorsa Mısır Olimpik takımnda oynayarak bu işi daha koly başarabilirdi bence...Yok diyorum çünkü Mısır ın 2 tane maçını izledim..Bir tanesi Brezilya maçıydı galiba...Sivasspor bir şeyler çeviriyor haydi hayırlısı...Enaramo dan ümidi kesmiştik ama bir anda takıma katıldı;Grosecki de bizi çok uğraştırmıştı..Sivasspor takımı son anda ,son dakika da tarnsfer yapmayı çok seviyor..Umarım kim gelirse gelsin sivasspora uygun,geleceği olan ,takımı taşıyacak oyuncularla anlaşılır..Gekas,v.b. oyuncular sivasspora yakışmaz;bu oyuncularla olası bir başarısızlık sivassporun çöküşünü hazırlar..

Amr Zaki ve Shikibala'yi bende göremedim. Amr Zaki ile Antep ve Elazigspor ilgileniyormus..

Çılgın Türk
02.08.2012, 00:06
Elsewhere, the Egyptian international Mahmoud Abdel Razek "Shikabala" is just hours away from being officially announced as Al Wasl's second foreign player for the season.

Haber iki saat öncesine ait. Al Wasl ile anlasmak üzere..
http://www.thenational.ae/sport/football/brazil-duo-to-shake-up-al-shabab

Çılgın Türk
02.08.2012, 00:09
Amr Zaki'nin neden kafileye dahil edilmediginin cevabi da bu haber de sakli

http://news.sudanvisiondaily.com/details.html?rsnpid=213044

kangalli58yasin
02.08.2012, 00:33
Bizim düsündügümüz adamlari öbür külüpler birer birer kapiyor....

Çılgın Türk
02.08.2012, 12:58
3 gün dedin 5 gün dedin aylar oldu gelmedin.
ah gecen cuma gelecektin aylar oldu gelmedin.

http://www.youtube.com/watch?v=HKjBVwNtWnk

59yigido58
02.08.2012, 13:14
patlayacak bombalar hemde ne forvetler alacağız kimse merak etmesin bank asya veya ttf ikinci ligden olmadı üçüncü lig bir altaernatif daha var bal ligi bulacağız sudan ucuz birilerini maksat forvet almadı demesinler diye

HALIL
02.08.2012, 14:05
biz ancak aday oluruz diger turk kulupleri kapar

keko 58
02.08.2012, 15:29
Bizim düsündügümüz adamlari öbür külüpler birer birer kapiyor....

SEBEB???????????????????????

Casanova Rasit
03.08.2012, 05:59
ben birincisi daha görmedim ki :D

Bu söz bana tam yazilmis:

Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse… siz aşıksınız…

Aranizda asik olan varmi?

bassguitar
06.08.2012, 04:34
28.07.2012, günü yapılmiş bir haber bugun ise 05.08.2012 8 gündür yoldalar..yürüyerek gelmiyolardır heralde???

59yigido58
06.08.2012, 08:01
sivas nihayet iyi bir sanraforla anlaşmış rakiplerimiz gülmekten bize gol dahi atamazlar huysuz virjin i almışız sırtımız yere gelmezzzz yazıklar olsun yönetim size söylenecek tek söz bu başkasını hak etmiyorsunuz şapkanızı önünüze koyup düşünün

Casanova Rasit
08.08.2012, 04:16
Birde Owen gelseydi, bence sampiyonduk...

ama defansimiz cok cok iyi degil ama fena degil.

buarada Nuri Sahin solbek olmusmus aranizda duyan varmi?