sinan58_34
16.11.2005, 22:21
TURKIYEM ISVICRE MILLI TAKIMLA OYNADIGI MACI 4:2 KAZANDI AMA FINAL KUPASINDAN ELENDI CANIN SAGOLSUN TURKIYEM
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : CANIN SAGOLSUN TURKIYEM sinan58_34 16.11.2005, 22:21 TURKIYEM ISVICRE MILLI TAKIMLA OYNADIGI MACI 4:2 KAZANDI AMA FINAL KUPASINDAN ELENDI CANIN SAGOLSUN TURKIYEM Arif Coşkun 16.11.2005, 22:27 TURKIYEM ISVICRE MILLI TAKIMLA OYNADIGI MACI 4:1 KAYBETTI VE FINAL KUPASINDAN ELENDI CANIN SAGOLSUN TURKIYEM Sanırım yalnış yazdın 4-2 kaybetti.Sağlık olsun artık.Bu oyuna bu sonuç olmamalıydı.İlk dakikada gelen penaltı herşeyi altüst etti. Herkese sabırlar diliyorum. 1967_Dernek_Ayhan 16.11.2005, 22:31 UMARIM BU BİR DERS OLUR....... ANADOLU TAKIMLARINDAN UZAK BİR MİLLİ TAKIMA İYİ BİR CEZA OLDU... ElbeyLi58 16.11.2005, 22:33 gardas artik canin sag olmayla bu isler olmuyor bu isler Gol atmayla oluyor!!!! ElbeyLi58 16.11.2005, 22:34 UMARIM BU BİR DERS OLUR....... ANADOLU TAKIMLARINDAN UZAK BİR MİLLİ TAKIMA İYİ BİR CEZA OLDU... gardas ne dersi almanyaya gitemedik Almanyaya gelseler sanki evinde oynamis gibi olacakti artik biz bu maclari alamiyorsak hic bir maci alamayizz 5841 16.11.2005, 22:44 YAZIK OLDU BUNCA EMEKLERE....BİZ MAÇİ COK ÖNCEDEN KAYBETMİŞTIK 5841 16.11.2005, 22:45 UMARIM BU BİZE DERS OLUR sinan58_34 16.11.2005, 22:48 PARDON ARKADASLAR 4 2 BU MAC BIZI COK ETKILEDI :-( Arif Coşkun 16.11.2005, 22:50 YAZIK OLDU BUNCA EMEKLERE....BİZ MAÇİ COK ÖNCEDEN KAYBETTİK.. Bu oyunun iki kader anı var bence. Biri İsviçre'de Hakan pozisyonunda verilmeyen penaltı.2.Ciside daha oyunun ilk dakikasında verilen penaltı. Yapacak birşey yok artık. Üzülmek var yılmak yok.Artık bundan sonrasına bakacaz. 1967_CLUB_ÖZGÜR 16.11.2005, 22:52 BU MACTA VERILMEYEN PENALTIMIZ VAR..ACIK BI SEKILDE PENALTIYDI...AMA HAKEM GORMEDİİ sinan58_34 16.11.2005, 22:53 MACTA TARTISMALI POZISYONLAR VARDI AMA BUNLARIN HICBIRI SONUCU ETKILEMEZ HAYIRLISI OLSUN DIYELIM BU MAGLUBIYETI UNUTUM YOLUMUZA DEVAM EDECEGIZ sivasli_tufan 16.11.2005, 22:54 yinede futbolcularimiza helal olsun yasin_58 16.11.2005, 22:56 abicim herşey çok iyiydir sadece hakem hariçç....böle hakem görmedim adam resmen topu eliyle kornere atıyo korneri veriyorlar penaltıyı vermiyorlar.. AMCA58 16.11.2005, 23:02 DÜNYANIN SONU DEĞİL TABİİKİ. AMA ARTIK FATİH HOCADA YENİ BİR JENERASYONA YÖNELECEK .BU JENERASYON GÖREVİNİ TAMAMLADI ARTIK HEPSİNE TEŞEKKÜRLER.8-10 YILLIK BİR GENÇ JENERASYON OLUŞTURACAK.NİCE GELECEK VAAD EDEN GENÇLERİMİZ SIRANIN KENDİLERİNE GELMESİNİ BEKLİYORLAR. YİNEDE ÇOK ÜZÜLDÜK.TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOK ARKADAŞLAR. serhat3358 16.11.2005, 23:11 OYNADIĞIMIZ OYUNUN,VERDİĞİMİZ EMEĞİN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI.KÜSTAH isviçrelileri ELEMELİYDİK... dogukan58 16.11.2005, 23:15 ben cezayı sadece ve sadece ersun yenal a kessiyorum mc58 16.11.2005, 23:17 Fatih terim zamaninda bu takimin basina gelseydi bunlar yasanmazdi ve direk olarak katilirdik dogukan58 16.11.2005, 23:21 Fatih terim zamaninda bu takimin basina gelseydi bunlar yasanmazdi ve direk olarak katilirdik keşke ,,,,,,,,,,,,,,,,!!! ama artık neyse diyelim şimdide avrupada top koşturan fenerbahçe ve beşiktaş a başarılar dileriz insallah seneye SİVASSPOR da uefa liginde yer alır revenge58 16.11.2005, 23:22 NE DERSİ NE SABIRI AVRUPA KUPASINDAN SONRA DÜNYA KUPASINA DA KATILAMADIK.KALEYE VOLKANI FORVETE HAKAN ŞÜKÜR GİBİ KENDİSİ BİLE NE YAPACAĞINI ÖNCEDEN BİLMEYEN BİR ADAMI KOYAN ZİHNİYETİ.... sinan58_34 16.11.2005, 23:24 takımımız canla basla oynadı ama yınede elendık isvicre lılere burda guzel bı ders verecektık ama kısmet degılmıs takıma soylenecek pekfazla bısey yok hepsı cok emek sarfettı drummer 16.11.2005, 23:27 her önemli maçta bir cins çıkar bu maçın cinside alpay denen bunamış oyuncu. ama sonuç ne olursa olsun,fatih hoca iyi hazırlamıştı çocukları 4 gol çok iyi skor.ama defansın hatalarını koca bir ülke çekti,gol zaten geliyorum dedi,ve geldi umutları söndürdü. sağlık olsun ama bir dört yıl daha bekleyeceğiz,dünya kupasınde takımı izlemek için. sVs 16.11.2005, 23:28 herşeyden önce gol yememeyi öğrenmemeliyiz bu nasıl defans anlayamıyorum hala, taca giden topu sen içeri çevir yok böyle şeyler, hadi diyelim ki ders almalıyız avrupa kupası elemelerinde letonya ya karşıda böyle hata yaptık ders alamadığımız açıkca ortada anadolupls 16.11.2005, 23:29 tabi bu arada 4 yıl sonraya kim öle kim kala :-( ofgurleyuk78 16.11.2005, 23:32 1. dakikada o penaltiyi Alpay yapmayacakti. Bütün düzen o an bozuldu. Hakem fena degildi. Salladik ama yikamadik. drummer 16.11.2005, 23:38 hakem çok berbattı fatih hoca nasıl isyanlardaydı,adamın eline hakemi verseler valla hakeme hiç de iyi şeyler yapmazdı. avsarli behlül 16.11.2005, 23:40 UMARIM BU BİR DERS OLUR....... ANADOLU TAKIMLARINDAN UZAK BİR MİLLİ TAKIMA İYİ BİR CEZA OLDU... senin türklügünden süphe ediyorum.bu nasil bir yazi .ders olsun! o takim bizim milli takimimiz hatirlatirim sanaaaaaaaaaaaaaaa......... ElbeyLi58 16.11.2005, 23:43 HIC KIMSE BAHANE ARAMASIN aylili 16.11.2005, 23:56 Is bugüne bile kalmamasi gerekirken Alpayin ilk dakikada büyük hatasi 2. yarida yenilen gol ve kendini bilmeyenler ne icin mücadele edildigini anlayamanlar yüzünden bütün türk ve türkiye taraftarlarina hic hakketmedikleri üzüntüyü yasatiyorlarla. iste onlarla ve onlari oraya yakistiranlara ne desek az.. neyse ne mutlu türküm diyene deyip gecmis olsun diyelim. ! Gecti zaten ! revenge58 17.11.2005, 00:04 ANADOLU TAKIMLARINDAN KİM AVR Kİ MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYSİN?SİVASSSPOR LUYUM AMA HAKKIYI MİLLİ TAKIMDA DÜŞÜNEMİYORUM BİLE Yavuz_58_Viyana 17.11.2005, 00:07 hatalardan ögrenmek gerekir insallah Bir gün Dünya ücüncülügünden daha iyi yere geliriz agca58 17.11.2005, 00:38 tüm avrupalı şerefsizler türkiye üzerine oyunlar oynuyor,dümenler çeviriyor..önümüzde fifa gibi bi engel olduktan sonra ancak buraya kadar gelebilriz...ama tabiki türkiyenin elenmesindeki en büyük pay sahibi teknikdirektör bozuntusu ersun yanal...hep onun yüzünden...ama napalım kısmet . GuNaY 17.11.2005, 00:39 genel olarak iyi oynadık hatta yetmesi gereken 3 golden fazlasını bulduk ama gel görki alpayın daha oyunun başında topu tokatlaması, tolganın ikinci yarıda gereksiz topu içeriye atması.... yazılacak çok şey var ama ................. amasıda var :( :( :( agca58 17.11.2005, 00:40 herkese iyi geceler..bu maçran sonra piskolojim altüst oldu.uyumak lazım agca58 17.11.2005, 00:42 son bikez..bu tolga ve üsüyün cimşir,milli takıma hata yapmak için mi alınıyor..adam karşı kaleye asist yapmaz bizim kaleye yapıyor ya..offffffffffff offffffffffffffffffffffffff kafayı yememek elde değil....of GuNaY 17.11.2005, 01:51 offffffffffffff offfffffffffffffffff offffffffffffffffffff hastaneye kaldırılmış onlardan bir oyuncu.. fair playi bir dakikalığına kenara bırakarak AZ BİLE OLMUŞ SANA EZİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!! !!!!! gercek58li 17.11.2005, 02:14 offffffffffffff offfffffffffffffffff offffffffffffffffffff hastaneye kaldırılmış onlardan bir oyuncu.. fair playi bir dakikalığına kenara bırakarak AZ BİLE OLMUŞ SANA EZİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!! !!!!! Bu saatten sonra acima duygusu aranmaz(ISTISNA). Hakettiklerine inaniyorum! Serd@r 17.11.2005, 02:38 OYNADIĞIMIZ OYUNUN,VERDİĞİMİZ EMEĞİN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI.KÜSTAH isviçrelileri ELEMELİYDİK... Evet ağabeyciğim bende sana katılıyorum. Ben kaybetmetmekten ziyade onların sevinmesine üzülüyorum,biz bu oyunla bu sonucu haketmiyorduk ama onlar bu ve geçen haftaki slovak hakemle sevinmeyi hakettiler.Kaypak isviçreliler. puar 17.11.2005, 03:06 KİM NE DERSE DESİN KOSKOCA AVRUPA ZOR DEVİRDİ BİZİ ORDA VE BURDA İKİ HAKEM YIKTI RESMEN...AB=FAIRPLAYMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ YAZIKLAR OLSUN AVRUPAYAAAAA SIRACALI 17.11.2005, 03:11 TURKIYEM ISVICRE MILLI TAKIMLA OYNADIGI MACI 4:2 KAZANDI AMA FINAL KUPASINDAN ELENDI CANIN SAGOLSUN TURKIYEM Isvicrede oynanan macla ilgili hicbir olay yazmadi. Ve TÜRKIYE Gazetelerde ilk baslik EU? ,Isvicreliler havalimaninda barbarca karsilandilar. Hakem iyiydi,bedavadan Almanyaya gelmek yok gibi haberler gazetede yer aliyor.Böyle pis görüntüleri almanyada istemiyoruz,yoldaslarimizi tebrik ediyoruz.Hakem, kim ne derse desin iyiydi gibi haberler yaziliyor.Bana göre bu eleme macina Türkiye zaten masada yenik basladi.Herseye ragmen bunlarin burunlarini sürttürecektik ama olamdi.Türkiyem sagolsun,bu bize ders olur insallah,halkimiz bu üzüntüleri yasamayi hak etmiyor. Serd@r 17.11.2005, 03:17 Birde biz bu isviçreyi medeniyetin başkenti,başmimarı sayıp isviçre medeni kanununu alıp hukuk değerlerimiz arasına sokmuşuz.Bumu medeniyet?Ne güzel söylemiş ruhu şad olsun MEHMET AKİF ERSOY:MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR DİYE. Dağcı 17.11.2005, 08:52 İlk maçta uyumamızın faturası ağır oldu. Birde biz kendi hakemlerimize kızıyorduk, el insaf yani bu 2 kasabı gördükten sonra bizim hakemlere fazla laf söylemeye gerek yok. Asıl sorun bir türlü bitmek bilmeyen savunma hatalarındaydı. Alpay'ın İngiltere maçından sonra yine gereksiz bir penaltıya sebebiyet vermesine artık kader mi diyelim basiretsizlik mi bilemiyorum. Ancak pozisyon kesinlikle penaltıydı. Nitekim orta alanda, Tolga'nın ters vuruşuyla başlayan hatalar zinciri de ikinci gole sebep oldu ve bütün emekler heba oldu. Böyle defans olduktan sonra ne kadar gol atarsan at. (En iyi defans örneği:Sivasspor) Dün gece bir kez daha gördük ki, taraftarımız dünyanın birçok ülkesinden daha çok Almanya'yı hak etti. Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gidemeyişi sadece Türkiye'deki Türklerin değil, Avrupa'da yaşayan 4 milyona yakın Türk için de bir kayıp oldu. En kısa zamanda hiç kimseyi karalamadan ve hakaret etmeden analizler yapmalı ve 2008 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden milli takımlarını hazırlamalıyız. Başka çare yok... serrkann58 17.11.2005, 09:07 Gerçekten çok yazık oldu aslında isviçredeki maçın hakemi baştan olayı bitirdi ordaki penaltı verilse biz turu rahatlıkla geçerdik ASLINDA YAZILICAK ÇOK ŞEY VAR AMA BU MAÇI UNUTUP 2008 AVRUPA ŞAMPİYONASINA NASIL GİDERİZ ONU DÜŞÜNELİM AKŞAM FATİH TERİM BAZI ŞEYLER İMA ETTİ 23. 24 25 YAŞINDAKİLERİN YANINA GENÇLERİDE EKLEYEREK HAZIRLANICAGIZ DEDİ HADİ BAKALIM HAYIRLISI...... YUZUK58 17.11.2005, 09:10 SAĞLIK OLSUN TÜRKİYEM İNŞALLAH BAŞKASENEYE ZATEN BİZİ HAKEMLER YENDİRİYO PENALTIMIZI VERSELERDİ TURU GECERDİK CÜSSKB-Aynur 17.11.2005, 09:38 İlk maçta uyumamızın faturası ağır oldu. Birde biz kendi hakemlerimize kızıyorduk, el insaf yani bu 2 kasabı gördükten sonra bizim hakemlere fazla laf söylemeye gerek yok. Asıl sorun bir türlü bitmek bilmeyen savunma hatalarındaydı. Alpay'ın İngiltere maçından sonra yine gereksiz bir penaltıya sebebiyet vermesine artık kader mi diyelim basiretsizlik mi bilemiyorum. Ancak pozisyon kesinlikle penaltıydı. Nitekim orta alanda, Tolga'nın ters vuruşuyla başlayan hatalar zinciri de ikinci gole sebep oldu ve bütün emekler heba oldu. Böyle defans olduktan sonra ne kadar gol atarsan at. (En iyi defans örneği:Sivasspor) Dün gece bir kez daha gördük ki, taraftarımız dünyanın birçok ülkesinden daha çok Almanya'yı hak etti. Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gidemeyişi sadece Türkiye'deki Türklerin değil, Avrupa'da yaşayan 4 milyona yakın Türk için de bir kayıp oldu. En kısa zamanda hiç kimseyi karalamadan ve hakaret etmeden analizler yapmalı ve 2008 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden milli takımlarını hazırlamalıyız. Başka çare yok... Arkadaşım yorumunu çok beğendim. Aynı fikirdeyim seninle. rguler 17.11.2005, 09:44 tabiki canları sağolsun hepside ellerinden geleni yaptı hemso58 17.11.2005, 10:41 OFF OFF OFF. BILMIYORUM KI NASIL OLACAK BU ISLER.ORDA VERILMEYEN PENALTI KIRMIZI KART.BURDA POZISYONA COK YAKIN OLDUGU HALDE GORMEDIGI YADA GORMEK ISTEMEDIGI BIR PENALTI POZISYONU. BIZ MACLARIMIZI MASA BASINDA KAYBETMISIZ SAHDA CIKIP ASLANLAR GIBI OYNASAK NE FAYDA. AKSAM FUTBOLCULARIMIZ ASLANLAR GIBI TOPLARINI OYNADILAR.TABIKI ILK DAKIKADA KI PENALTI POZISYONU GEREK FUTBOLCULARIN GEREKSE OYUNCULARIN DUZENINI BOZDU.AMA GENEDE 3 1 ONE GECMEYI BILDIK.AMA GEL GORKI SON 30 DAKIKADA 1 GOL ATAMADIK TABIKI ATAMAYANA ATARLAR KURALINDAN DOLAYI GOLU KALEMIZDE BULDUK.SON DAKIKALARDA 4.GOLUDE BULDUK AMA NEYE YARAR. 3 MACIMIZI KURTARDI UKRAYNADA YILDIZDI DANIMARKAYA ATTIGI HARIKA FRIKIK GOLU HALA AKILLARDA PLAY OFF LARA YUKSELMEMIZ ICIN YENMEMIZ GEREKEN ARNAVUTLUK MACINDAKI GOLMUZU DE O ATTI.FAKAT BU BUYU DUN AKSAM TUTMADI SON DAKIKADAKI FRIKIKTE HERKES NEFESINI TUTTU VE TUMERI IZLEDI AMA OLMADI. OYUNU KATLEDEN KIYIM YAPAN ADI S.RE.F.S.Z IKI HAKEM YUZUNDEN SU ANDA ISVICRE DUNYA KUPASINDA.FATIH HOCANINDA MACTAN SONRA DEDIGI GIBI TURK HAKEMLERE AGZIMI ACARSAM BUNDAN SONRA KONUSMAK NASIP OLMASIN. 2012'YI MASA BASINDA KAYBETTIK ARDINDAN DUNYA KUPASINIDA RESMEN MASA BASINDA KAYBETTIK.BU KADAR GUZEL OYNUN EMEGIN KARSILIGI BU OLMAMALIYDI. FATYIH TERIMEDE HELAL OLSUN YAPTIGI HAKLI VE SUPER ACIKLAMALRDAN DOLAYIO ONU KUTLUYORUM SUREKLI INSANLARA POZITIF DUSUNCE ASILIYOR.TAM BIR TEKNIK ADAM HARIKA BIR INSAN. 1967_DERNEK_10UR 17.11.2005, 11:44 TÜRK'ÜN hakkının yenmeyeceği tek yer AHİRET olacak.. Dağcı 17.11.2005, 12:17 Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve Türkiye'nin Almanya vizesini kaybettiği milli maçın ardından, staddan ayrılan Türk Milli Takımının futbolcu ve teknik heyetini taşıyan otobüs taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Öfkeli taraftarları İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah sakinleştirmeye çalıştı. Maçın bitiminin ardından, 100-150 kişilik bir taraftar grubu, Türk Milli Takımı'nı taşıyan otobüsün çıkacağı kapının çevresinde toplandı. Grubun olay çıkaracağını anlayan Çevik Kuvvet polisleri, kapı yakınında ve grubun etrafında güvenlik çemberi oluşturdu. Grup üyeleri, kendilerini dağılmaları yönünde uyaran polislere dağılacaklarını söylemelerine rağmen, Milli Takım'ı taşıyan otobüsün çıktığını görünce o yöne doğru koşmaya başladı. Milli Takım oyuncularına tepki gösteren taraftarlar, otobüsü taşlamaya başladı. Bunun üzerine polis gruba müdahale etti. Bu sırada olay yerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdür Celalettin Cerrah öfkeli taraftarlarla konuştu. Cerrah, taraftara alınan sonucun normal olduğunu söyleyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Habertürk.... Dağcı 17.11.2005, 12:23 Benim korkum FİFA başkanı da isviçreli olduğu için ceza almamız. Dağcı 17.11.2005, 12:36 İŞTE HAÇLI KAFASI...ü FIFA'nın İsviçreli Başkanı Blatter'den şok açıklama: Türkiye'nin FIFA üyeliği askıya alınabilir. Türkiye, 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2010 Dünya Şampiyonası'na gidemeyebilir. FIFA Başkanı Sepp Blatter, dün gece oynanan Türkiye - İsviçre maçı sonrasında meydana gelen olaylara çok sert tepki gösterdi. AFP'nin haberine göre Blatter, Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası'na katılmasını yasaklayabilecekleri mesajını verdi. İsviçre radyosunda konuşan ve çok kızgın olduğunu söyleyen FIFA Başkanı, Türkiye'yi önemli bir cezanın beklediğini belirtti: "Böyle bir olayı daha önce hiç görmedim". Blatter'ın saat 12:30'da bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. İSVİÇRE ŞİKAYET ETTİ İsveç Futbol Federasyonu'nun FIFA'ya gerekli şikayetleri yaptığı bildirilen haberde, İsviçre takımının hocası Kobi Kuhn'un başına bozuk para geldiği ve bir İsviçreli oyuncunun hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Benjamin Huggel'in sahadan çıkarken Mehmet Özdilek'e tekme attığı ve Alpay'ın da Steller'e tünel girişinde vurduğu belirtildi. Soyunma odası koridorlarında kazıklarını tekme yiyen İsviçreli savunma oyuncusu Stephane Grichting Acibadem Hastanesi'ne kaldırıldı. İsviçre'nin Türkiye hakkındaki şikayeti 9 Aralık'ta görüşülecek. HALİL: CİDDİ BİR OLAY OLMADI Milli Takımımızın golcüsü Halil Altıntop ise maçtan sonra "Bazı takım arkadaşlarımız maçtan sonra aşırı reaksiyon gösterdi. Ama ciddi bir olay olmamasına sevindim. İsviçre soyunma odasına gittim, herşeyin yolunda olduğunu söylediler" diye konuştu. Milliyet shadow3458 17.11.2005, 12:37 HAKEMLER DEĞİŞİRKEN ŞENEZ ERZİK BEYEFENDİ NERDEYDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK TEK KELİMEYLE YAZIK OLDU ŞENEZ ERZİĞİ KINIYORUM GuNaY 17.11.2005, 12:45 bizde asyada mücadele ederiz :) hem orda kupa almamız daha kolay :) revenge58 17.11.2005, 12:49 GÜNAY KARDEŞİN DEDİĞİ DOĞRU YILLARDIR AYNI ŞEY.HEP MASADA KAYBEDİYORUZ.AÇIK BİR ŞEKİLDE AVRUPA BİZİ İSTEMİYOR BİZ NİYE HALA ANLAMAK İSTEMİYORUZ.BİZ ASYA KUPALARINA KATILMALIYIZ... Dağcı 17.11.2005, 12:52 Dün maçtan sonra CNN Türk'ü izledim. Mehmet Hocanın soyunma odasına giden futbolculara çelme takması hiç hoş değildi... Ondan sonra ortalık karıştı zaten... GuNaY 17.11.2005, 13:16 açıklamada cezanın ağır olabileceğini söyledi fifa başkanı... işin ilginç yanıda milli marşı protesto etmemiz için soruşturma açılacakmış... daha ne olsun??? Sarkdakikisla58 17.11.2005, 13:48 Futbolculari tek tek kutluyorum saglik olsun diyecem ama ...., neyse Hayaller baska bahara kaldi FATIMA 17.11.2005, 14:05 aslında türkiye üzerindeki karanlık gölgelerin bu şekilde aydınlanması daha iyi oluyor önce aihm nin aşşağılayıcı kararı,daha sonra spordaki avrupa takımı dediğimiz medeniyetin beşiği diye adlandırılan medeniyetsiz bazı kurum yada kuruluşların türkiye hakkındaki görüşlerinin bu şekildeki ortaya dökülme noktası...türkiye artık sesini duyuruyor ve bu başarılar bazı noktaları o kadar rahatsız ediyorki bariz haksızlıklar yaparak dikkat çekmeyi bile göze alabiliyorlar...böyle devam ettiğimz sürece bizi ya kabullenecekler yada cephede savaş ilan edecekler....tarihte uslanmayanları gelecekte uslandırmak şimdide sahalarda düşüyor sanırım... TÜRKÜZ ,DOĞRUYUZ,ÇALIŞKANIZ... revenge58 17.11.2005, 14:26 İSVİÇRE Yİ VE ÜRÜNLERİNİ PROTESTO EDELİM.... revenge58 17.11.2005, 14:28 HATTA KESELİM,BİÇELİM BİRŞEYLER YAPALIM.OLAYI ÇIKARTAN ONLAR SUÇLANAN BİZLERİZ.İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN ARTIK MASA BAŞINA KAYBETMEYE ULUSÇA DAYANAMIYOURZ... veysel 17.11.2005, 14:52 HASAT YINE BASKA BAHARAMI? << VIYANALI YIGIDO >> 1967_CLUB_MESUT 17.11.2005, 15:11 bu alpaydan cektigi nedir milli takımında tek suclu varsa alpaydırrr!!!! veysel 17.11.2005, 15:14 bu alpaydan cektigi nedir milli takımında tek suclu varsa alpaydırrr!!!! YAPMA BE ABI BÖYLE ANLIK MESELEDEN DOLAYI YÜKLENMEYIN ALPAY A << VIYANALI YIGIDO >> bbptek58 17.11.2005, 15:30 takımın her hattı mükemmeldi sadece defans sırıttı toramanla ümit özatı almayınca böyle olur Sarkdakikisla58 17.11.2005, 15:36 Alpay bir kac hata yapti ama bence güzel oynadi kaybettik diye tüm sucu alpayin üstüne atmak dogru deyil GuNaY 18.11.2005, 00:47 bence dünkü maçı sivasspor oynasaydı durum daha farklı olabilirdi alpayın hatası çok büyük taşındı...... Serd@r 18.11.2005, 01:38 Söylenecek ne kaldı ki keşke kötü oynasaydıkta yüreğimize dert olmasaydı. Kaptan-58 18.11.2005, 08:18 VATAN SAĞOLSUN.. AY-YILDIZIMIZIN CANI SAĞOLSUN.. |