Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarın İstekleri
izmirliyigido 08.08.2012, 11:56 Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım;
1-) Stada giriş turnikeleri ile çıkış kapıları çok acil düzenlenmeli. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. (izmirliyigido)
2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli. (GokhanTurna)
3.) İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı. (GokhanTurna)
4.) Kulüp resmi sitesi daha güncel olmalı. (GokhanTurna)
5.) Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? (GokhanTurna)
6.) Gol sonrası çalınan müzik değişmeli (sinan-58)
7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu o yazı yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! (SiVaS YıKıLMaZ)
8.) Maça pankart qetiriyoruz içeri almıyorlar (kanka5885)
9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez Anons edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. (buraks58)
10.) 25.000 kişilik Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. (yorumyapıyombenya)
11.) Bütün deplasmanlara otobüs sağlanmalı takım yalnız kalmamalı. (EsEnTePeLi)
12.) Tuvaletlerin temizliği ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... (adres58)
13.) Sivasspor Tv kurulsun. Alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin. Genc yeteneklerimizi bizde seyredelim, Tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir. (avare)
14.) Tam donanimli, icerisinde tamamen Sivasspor urunleri bulunan bir arac
15. Bozuk para kepazeliği... dusunulebilir.
Sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza Sivasspor urunleri ulastirilmis olur. İnaniyorum ki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmun kalir hemde kulup kazanc saglamis olur
Birden fazla oy kullanabilirsiniz...
.
GokhanTurna 08.08.2012, 12:02 2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli.
3.) İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı.
4.) Kulüp web sitesi daha güncel olmalı.
Not: Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ?
sinan-58 08.08.2012, 12:04 2.stattaki bozuk turnikeler tamir edilmeli bir bileti yüzlerce defa okumamalı.
3. gol sonrası çalınan müzik değişmeli
SiVaS YıKıLMaZ 08.08.2012, 12:09 öncelikle güzel bi konu
1.kulüp otobüsünde gerçek armamız olsun
2.stadda eskiden anadolununyıllar süren susukunluğunun çığlığıdır sivasspor yazıyordu o yazı yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!!
3.taraftarlar birleşmeli sağa sola gidilmemeli maratonda buluşmalı taraftarlar
4.VE TABİKİ ARTIK ŞAMPİYONLUK !!!!
SiVaS YıKıLMaZ 08.08.2012, 12:10 ve birdefutbolcularımız maça çıkarken nuri alçonun operasyon müziği çalsa bence süper olur :D
kanka5885 08.08.2012, 12:11 1-
2-
3-
4-
5-
Saten Böyle bir Yönetim Sivasspor Taraftarinin Degerini Bilseydi Şimdiye Çok şey Başarmiştik Gurbetcilerimiz Maça pankart qetiriyor içeri Almiolar Yazikkk
buraks58 08.08.2012, 12:26 gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez söyletilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
yorumyapıyombenya 08.08.2012, 12:26 25000 Kişilik Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular bunun hesabını versinler tek isteğim bu.
benim istegim taraftarlardan, lutven maclarda kufur etmeyelim,sonuc ne olursa olsun takimimiza zarar verecek tezahurattan kacinalim bu sezon ligin en centilmen takimi biz olalim bide maca sadece cekirdek yemeye gitmeyelim
58^SiVaS^58 08.08.2012, 12:52 Avrupa´daki Yigidolarin daha cok ürün almak icin imkanlari olmali . Yani Internetden Ürünler alabilmek icin
DoomsDay58 08.08.2012, 13:10 Adidas Oliviumlarda forma satışı olmalı
Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım;
1-) Stada giriş turnikeleri ile çıkış kapıları çok acil düzenlenmeli. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. (izmirliyigido)
2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli. (GokhanTurna)
5.) Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? (GokhanTurna)
7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu o yazı yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! (SiVaS YıKıLMaZ)
9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez Anons edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. (buraks58)
10.) 25.000 kişilik Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. (yorumyapıyombenya)
.
tebrik ediyorum sizleri yigidolarim hepsi birbirinden guzel fikirler insallah yonetimimiz hepsini halleder ama pek umitli degilim bizi dinlemeliler
en buyuk sorun bence taraftari hiç kaile almiyorlar bile .
aklima birkaç fikir gelince yazacam izmirliyigido kardesim çunku çok var
abdullahmkaya 08.08.2012, 13:26 Avrupada oldugu gibi maç esnasında oyuncuları gaza getirme adına oyuncuların ismi anons edilmeli,Bu olay belki taraftarlarıda gaza getirebilir.
Maraton tribünün en üstündeki gecis koridoruna taraftar alınmamalı orda ayakta mac izlemeye musade edilmemeli. Gecen sezon kac kisi üstümüze yıkıldı bu yüzden
2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli.
3.) İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı.
4.) Kulüp web sitesi daha güncel olmalı.
Not: Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ?
Amblemler konusunda sanırım ikimiz rahatsızız. Yukardakilerin hepsine katılıyorum.
Ayrıca başkanımız şu soyadı yazım karmaşasına son nokta koymalı rahatsız olmuyor mu bilmiyorum. Herkes başkanın soyadını farklı yazıyor.
Başkanın bir konuşma arasında çıkıpta soyadımın doğru yazılışı OTYAKMAZ demesi gerek. Bu kargaşaya son vermeli.
Burak Çimen 08.08.2012, 14:11 Kulübe basın sözcüsü alınmalı. Transfer dedikoduları vb. Konularda taraftar basın sozcusunden olmasa da resmi siteden aydinlatilmali.
Kulübe basın sözcüsü alınmalı. Transfer dedikoduları vb. Konularda taraftar basın sozcusunden olmasa da resmi siteden aydinlatilmali.
Amcaya sormuslar. Sivasspor resmi sitesi varmi diye. Cvp: Resmi site mi? Resmi site ne arar la Sivasda demis
http://resimzade.com/Show.html?i=36506&token=47859
şamatacılar 08.08.2012, 14:27 bu sorulara cevap aramayın. boşuna beklersınız zamanınıza yazık gençlik. bu sorunlar kimin umrunda ? bir muhatap Var mı karşınızda?
YOKKKKKKKKKK... !!!
Sanal Alışveriş Sitesi gerçekten çok yararlı olacaktır ...
hayir bizim site çok takip ediliyor herkez tarafindan yumrugumuzu masaya koyarsak hep beraber buyuk tepki gostersek burada hep beraber kimse duramaz karsimizda butun siteler'de haberimiz çikar yigidolardan'dan buyuk tepki diye o zaman yonetim birsey yapmaz ise iyice gozumuzden duserler
Amblemler konusunda sanırım ikimiz rahatsızız. Yukardakilerin hepsine katılıyorum.
Amblemler konusunda rahatsız olanlara beni de ekleyin. Bence bu sıkıntıların en önde gelenlerinden biri ama sanırım herkes aynı görüşte değil.
şamatacılar 08.08.2012, 16:02 bu sorulara cevap aramayın. boşuna beklersınız zamanınıza yazık gençlik. bu sorunlar kimin umrunda ? bir muhatap Var mı karşınızda?
YOKKKKKKKKKK... !!!
eger bu sorunlarin bi kactanesi duzelirse, taraftar yine cogalir bence...
hepside birbirinden onemli sorunlar, insallah yonetim sesimizi duyarda, ilerleme olur...
58akif34 08.08.2012, 16:13 Yönetim taraftara destek olmalı yanlız bırakmamalı polisle tanıştığında veya güvenlik le olaya müdahale etmeli giriş çıkışlarda belgesi taraftardan önce parasını veren taraftar statta yerini almalı eğer ücretsiz taraftar alınacaksa normal Taraftar zarar görmeyecek şekilde olmalı
münihli_58 08.08.2012, 16:19 Allah göstermesin ama sehitlerimiz olunca taraftara türk bayragi dagitilsin siyah forma giyelim stadda tek tek isimleri okunsun tezahürat yapalim sehitlerimiz adina ama rakip tribünle karsilikli dayanisma olsun yani
münihli_58 08.08.2012, 16:23 Biraz gündemi takip edelim ya lig sadece hafta sonu oynaniyor hafta ici bir gelisme olursa onu göz önüne serelim aktif olalim ve cekirdek satisi durdurulsun!!!
hoLiGan Enes 08.08.2012, 16:58 Resmi sitemizin güncellenmesi
Yönetimin taraftar grublarıyla işbirliği yapması
Harika bir konu herkesin istediğinde bütünleşerek bunu yönetime bi mektup ile bildirebiliriz.
1- Taraftarın daha coşkulu olması ve rakip takıma baskı için davulların içeri alınması eskişehir taraftarı içeriye bando ekibiyle giriyor.
2- Pankart ve bayraklar içeri alınsın uzaktan bakınca hiçte taraftar varmış gibi durmuyor stadda.
3- Basın sözcümüz olmalı ama gerçekten o görevi yerine getirebilecek birisi olmalı.
bos konusmayan bir basin sozcususu istiyoruz bu taraftar çok bilgisiz kaliyor rezalet skandal :mad: !!!
biz de taraftarlar olarak stadi doldurmamiyiz her ne olursa olsun
Yönetim ile taraftar arasında bir toplantının hasıl olmasını istiyoruz, hatta TALEP EDİYORUZ... Çünkü birebir temas, sorunları daha kolay aşmamızı ve çözümün sağlanması adına daha etkin olacağı kanaatindeyim.
59yigido58 08.08.2012, 20:14 takım otobüsümüze şu yazıyı yazsınlar bence SUYU SERT YİĞİDİ MERT YİĞİDOLAR
şarkışla 58 08.08.2012, 20:20 Genelde bütün arkadaşlar eksiklileri dile getirmişler.
Stad hoparlörlerinden devamlı taraftarı ateşleyecek marşlar,sözler söylenmeli.
Maçtan önce tüm futbolcular tribünlere çağrılmalı
Netten ürünsatışı olmalı
Ferhat06 08.08.2012, 21:56 Yönetim ile taraftar arasında bir toplantının hasıl olmasını istiyoruz, hatta TALEP EDİYORUZ... Çünkü birebir temas, sorunları daha kolay aşmamızı ve çözümün sağlanması adına daha etkin olacağı kanaatindeyim.
Son derece mühim ve haklı bir teklif,meselelerin birebir konuşulması bir çok sıkıntıyı hal yoluna koyar.
58MUAMMER58 08.08.2012, 23:08 1ADAM GİBİ KONUŞMASINI BİLEN BASIN SÖZCÜSÜ AYARLANMALI 2 RESMİ SİTE HABERLERİ İLK ELDEN VERMELİ CANLI FAAL OLARAK FAALİYET GÖSTERMELİ
3 YÖNETİCİLERDEN EN AZ 1TANESİ MAÇ BAŞLIYANA KADAR TARAFTARIN İÇNDE OLMALI POLİSE ÖZEL GÜVENLİĞE ANARJİ TERÖR YAPTIRMAMALI 4 STADYUM TEMİZLİĞi GİRİŞ ÇIKIŞLARIN DÜZENE SOKULMASI
asabibaba 08.08.2012, 23:39 BOZUK PARA SAÇMALIĞI:mad:
GurbetciYigidom 09.08.2012, 00:25 Avrupa´daki Yigidolarin daha cok ürün almak icin imkanlari olmali . Yani Internetden Ürünler alabilmek icin
aynen benimde tek istegim suanda bu
EsEnTePeLi 09.08.2012, 00:29 Bütün deplasmanlara otobüs sağlanmalı takım yalnız kalmamalı.
Tuvaletlerin temizliği ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... :D
sivasspor tv kurulsun
alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin genc yeteneklerimizi bizde seyredelim,tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir
sivasspor tv kurulsun
alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin genc yeteneklerimizi bizde seyredelim,tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir
isteğinizdir saygı duyuyorum ama şuan için ütobik bişey. ondan önce yapılan işlerin hakkıyla ve profesyonelce yapılması lazım
isteğinizdir saygı duyuyorum ama şuan için ütobik bişey. ondan önce yapılan işlerin hakkıyla ve profesyonelce yapılması lazım
evet bende olmuyacagini biliyorum ama olsa cok iyi olurdu
oylama'ya katilmiyacagim nedenmi çunku hepsine ihtiyacimiz var arkadaslar oyle rastgele birini seçemem
babapiton 09.08.2012, 02:23 oylama'ya katilmiyacagim nedenmi çunku hepsine ihtiyacimiz var arkadaslar oyle rastgele birini seçemem
Tüm seçenekleri işaretliyebiliyorsun :)
Tüm seçenekleri işaretliyebiliyorsun :)
oyle mi bilmiyordum yapacagim simdi o zaman tessekurler
yigidocengiz 09.08.2012, 02:28 1 ve tek;yönetimin lakayıtlığı ve vurdumduymazlığı,
Bunlar halledilirse bütün sorunlar giderilir...
tam donanimli icerisinde tamamen sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza sivasspor urunleri ulastirilmis olur inaniyorumki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmunkalir hemde kulup kazanc saglamis olur
58MySouL 09.08.2012, 03:06 ALLAH RIZASI İÇİN TURNİKELER DÜZELTİLSİN.BİRDE ÇIKISLARDA YAŞANAN TEL SÜRGÜLÜ KAPILAR KOMPLE ACILSIN.GİRİŞTE REZİLLİK ÇIKIŞTA REZİLLİK.:mad:
Rallim58 09.08.2012, 03:38 http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34417
Daha önce hem yaşanılanları hemde bu sıkıntıları yaşayan biri olarak çözüm önerilerini hep birlikte paylaştık, sunduk. Ne değişti ki?
İlave teklifim, 3. ligde idik galiba; O dönemin yönetim kurulu üyeleri, her giriş kapısında adeta nöbet tutardı. Yani yiğidolar haksız yere işkence çekmesin diye "kontrolorlük" görevi yaparlardı.
Daha geçen hafta Tokatsporla yaptığımız özel karşılaşmada bile giriş rezaleti yaşadık. Sağolsun Uğur Akkuş beye ulaşıldı da kapılar açıldı, rahat rahat giriş sağlandı.
Kısaca yiğidonun yaşadıklarını görmeyen bakar körlerin, gözlerini açması lazım. Yoksa, kemik sayı olarak nitelenen 5.000 kişiden de olunacak.
Bizlerden söylemesi.
taraftar sayısında artış istiyorum. seyirci yada başarı varken gelen takım ilk tökezlediğinde giden sözüm ona taraftar istemiyorum artık. 8 yıldır süperligde oynuyoruz ama hala 6 7 bin kişiyi geçen bir taraftar sayımız olmadı.
Guzel ve gerekli bir konu acilmis..:)
kutluyorum.
buraks58 09.08.2012, 07:18 tam donanimli icerisinde tamamen sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza sivasspor urunleri ulastirilmis olur inaniyorumki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmunkalir hemde kulup kazanc saglamis olur
deplasmanda takımımızı desteklemek isteyen ve orjinal formasını almak isteyen bir çok taraftarımız çıkacaktır. güzel bir uygulama olur. ancak bazı deplasmandalarda o otobüsü rahat bırakmazlar bunun için kolay sağlanabilecek birşeyde değil.
mzahidsahin 09.08.2012, 14:55 la formayı değiştirin la
şamatacılar 09.08.2012, 15:10 ya bazı arkadaşlar ne kadar hayal dünyasında yaşıyor.
sivasspor tv diyen arkadaştan bahsedıyorum.
daha yeni forma çıkarmaktan aciz bir yönetim var . nerdeyse kırmızı atletle maça çıkaracaklar takımı . iki de beyaz şerit attım mı kırmızı beyaz forma olur o biçim. ne gerek var dımı her sene her sene yenı formaya. taraftar forma alır klübe gelir olurr.. sakın yapmayın ne gerek var dımı ..:mad:
B.DUMANLI 09.08.2012, 15:22 Resmi site varmi yokmu belli degil.Haftalarca bayatlamis haberler sitede yer aliyor bir Allah´in kuluda bu haberleri degistirme gereksimini duymuyor.
tam donanimli icerisinde tamamen sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza sivasspor urunleri ulastirilmis olur inaniyorumki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmunkalir hemde kulup kazanc saglamis olur
gardaaaş canını yedüüğüm yine avare bişey istemişssin. daha kendi şehrinde ve o şehrin en merkezinde kendi ürününü doğru düzgün satamayan kulüp tam donanımlı araç alacakta onları maçlara götürecekte satacak. vay babam vayy. yaz gelince ekin biçecezzz
ya bazı arkadaşlar ne kadar hayal dünyasında yaşıyor.
sivasspor tv diyen arkadaştan bahsedıyorum.
daha yeni forma çıkarmaktan aciz bir yönetim var . nerdeyse kırmızı atletle maça çıkaracaklar takımı . iki de beyaz şerit attım mı kırmızı beyaz forma olur o biçim. ne gerek var dımı her sene her sene yenı formaya. taraftar forma alır klübe gelir olurr.. sakın yapmayın ne gerek var dımı ..:mad:
bi gırmızı tişort bide üstüne biyaz cızgı. oldu mu sana forma. ne geraaa var yenisini çıkarmaya
benozgurr 09.08.2012, 17:36 Ya aslında bunların geneli hep haledileblinir konular ancak çok kez dile getirildi ancak kimse duymadı uğraşmadı yapmak istemedi ve şimdi bunları buradan görüp ilgilenecek yetkiliyi bulmak sorunları halletmesini beklemek hayal gibi geliyor umarım hayal gerçek olur
Yönetim bu konuları takip edip halletmeli.
Çünkü gerçek olayları yaşayan yiğidolardır.
Yönetim.....Özel güvenlik rezaletini, girişteki turnike işkencesini, emniyetin gazete toplamasını, bayrakların plastik sopalarını ve bozuk para toplamalarını acilen halletmelidir.
Casanova Rasit 09.08.2012, 23:55 Gol sonrası çalınan müzik değişmeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Önerilerim:
1. Gitme Turnam vuracaklar...
2. DJane My Party <3
3. Mezdeke (Alabina ya...)
4. Hakki Bulut (Ben Tövbemi geri aldim...)
asabibaba 09.08.2012, 23:56 Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım;
11.) Bütün deplasmanlara otobüs sağlanmalı takım yalnız kalmamalı. (EsEnTePeLi)
12.) Tuvaletlerin temizliği ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... (adres58)
13.) Sivasspor Tv kurulsun. Alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin. Genc yeteneklerimizi bizde seyredelim, Tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir. (avare)
14.) Tam donanimli, icerisinde tamamen Sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir. Sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza Sivasspor urunleri ulastirilmis olur. İnaniyorum ki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmun kalir hemde kulup kazanc saglamis olur
Birden fazla oy kullanabilirsiniz...
.
Ben bozuk para saçmalığını da işlemenizi rica ediyorum. Girişte alınan ama 2 adım ötede çay alınca bozuk para verilen bir stada ve bunu uygulayan mantıksız biri sisteme sahibiz.:confused::confused:
gardaaaş canını yedüüğüm yine avare bişey istemişssin. daha kendi şehrinde ve o şehrin en merkezinde kendi ürününü doğru düzgün satamayan kulüp tam donanımlı araç alacakta onları maçlara götürecekte satacak. vay babam vayy. yaz gelince ekin biçecezzz
benim istedigim takimim faydasina olacak seyler belki olmasi imkansiz ama olsa kotumu olur
orhan_sivasli 11.08.2012, 14:35 Değerli yiğidolar burada yönetimden isteklerimizi paylaşalım belki bizi duyan olur. :confused:
Ben öncelikle profosyonel bir takım olarak bir BASAIN SÖZCÜSÜ istiyorum ....
alaattin 5858 16.08.2012, 13:27 gardaşlar bende istanbul gibi buyuk şehirlerde bize hitap eden sivas storların kurulması çakma forma atkıdan bıktık hem takımımız kazansın hem biz sivaslılar orjinal formalarımıza ve kaliteli ürünlerimize kavuşalım
zaralı19 16.08.2012, 13:46 orijinal ürün istiyoruz siteyi güncel istiyoruz.....
serdarslan58 16.08.2012, 13:58 Yeni sezon formaları NERDEEEEE ??? , Yönetim sesimimizi hiç duymuyor. mail atıyoruz cevap yazmıyorlar.
|