Orijinalini görmek için tıklayınız : Savunmaya Transfer...

babapiton
09.08.2012, 02:06
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/8/8/fft1mm1856183.jpg

Eneramo ile yeniden anlaşan, Bednar'ı da transfer ederek hücum hattını güçlendiren Sivasspor rakiplerine korku saçıyor. Rıza Çalımbay da, “Artık başarı vakti” diyor.
Uzun süren golcü arayışlarının ardından Eneramo ile tekrar anlaşan, Bednar’ı da kadrosuna katan Sivasspor’da yüzler gülüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi en çok takviye yapılmasını istediği hücuma iki önemli transfer yaptıklarını belirterek, “Eneramo’yla yeniden anlaşmamız çok iyi oldu. Hem takımı hem de ligi tanıyan bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon ligde attığı 15 golün üstüne çıkacaktır. Bednar’ın da takıma katkı sağlayacağından şüphem yok. Savunmaya da bir transfer yapmamız halinde yeni sezona hazır olacağız ve Sivasspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Fanatik

babapiton
09.08.2012, 02:14
İyi bir stoper hiç fena olmaz...

HALIL
09.08.2012, 02:17
oh beeeeeeeeeeee istee buuuuuu yaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! sonundaaaaaaaa!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D

dogan5880
09.08.2012, 02:18
keşke samsunsporun kaptanını alsaaydık çok ıyı topcu

yigidocengiz
09.08.2012, 02:19
Ya adamlar kendi paralarını harcıyo!!! zaten ne transferinden bahsediyosunuz.bunlar için SİVASSPOR kümede kalsın yeter.işlerini yürütüyolar,öyle başarılı olacakmış takım umurlarında değil,kendi çarkları dönsün yeter,boşa hayal kurmayalım.5 ay boyunca forvet forvet diye bi tarafımızı yırttık ala ala ne idiğü belirsiz bi adam aldılar,bide eneramo o da gelecek mi gelmeyecek mi belli değil.

onun dışında doğayı aldık adam futbolu unutmuş,3.ligden,2.ligden topçular aldık .erhan diye birini aldık uğura alternatif sözümona...
Yani bu senede çıldırmayız İNŞALLAH.Bu yönetimede daha ne kadar katlanırız orasını ALLAH bilir.

dogan5880
09.08.2012, 02:19
unuttum yada fınkı alsaydık ıyı olurdu

babapiton
09.08.2012, 02:21
Ya adamlar kendi paralarını harcıyo!!! zaten ne transferinden bahsediyosunuz.bunlar için SİVASSPOR kümede kalsın yeter.işlerini yürütüyolar,öyle başarılı olacakmış takım umurlarında değil,kendi çarkları dönsün yeter,boşa hayal kurmayalım.5 ay boyunca forvet forvet diye bi tarafımızı yırttık ala ala ne idiğü belirsiz bi adam aldılar,bide eneramo o da gelecek mi gelmeyecek mi belli değil.

onun dışında doğayı aldık adam futbolu unutmuş,3.ligden,2.ligden topçular aldık .erhan diye birini aldık uğura alternatif sözümona...
Yani bu senede çıldırmayız İNŞALLAH.Bu yönetimede daha ne kadar katlanırız orasını ALLAH bilir.

Rıza hoca Eneramoyu aldığımız iyi oldu diyor sen aldıkmı almadıkmı belli değil diyosun...

GokhanTurna
09.08.2012, 02:23
Deneyimli bir stoper gerekli olur. Navratil-Rajnoch çok iyi ikili ama hücumu düşünen tipte iki defans olunca gol yiyoruz daha çok. Transfer edilecek oyuncu bunlardan üstün değilse almayalım. Yedekte Murat ve Faty var zaten.

yigidocengiz
09.08.2012, 02:24
Rıza hoca Eneramoyu aldığımız iyi oldu diyor sen aldıkmı almadıkmı belli değil diyosun...

hepsini bıraktın orayamı takıldın sende be kardeşim...

babapiton
09.08.2012, 02:25
hepsini bıraktın orayamı takıldın sende be kardeşim...

Yanlış bir onu bulabildim :)

58MUAMMER58
09.08.2012, 03:41
egemen tipinde savaşçı stopr alınırsa bence çok iyi olur

vahit5834
09.08.2012, 07:38
güzel güzel stopere şöyle top yapan biri olursa seviniriz emeği geçenlere tşk

59yigido58
09.08.2012, 07:42
enaramo geldiyse sivas ilk sekize yine oynar kimsenin şüphesi olmasın arkadaşlar iskeleti bozulmadı çünki yine çok gol atarız ama defansın kendini toparlaması gerek çok atıp çok yiyoruz bu hastalığa bir türlü ilaç bulamadık.

Kokomo
09.08.2012, 07:44
İŞTE BU !

Sonunda birisi dediğimi fark etti !

En büyük sorunumuz kesinlikle ÇOK İYİ bir YEDEK STOPER'DİR !

Navratil - Rajnoch tamam ama yedekleri olan Murat şu an için yetersiz, FATY ise hep dediğim gibi bize gelen en kötü yabancıdır ...

EneS ElmaS
09.08.2012, 08:45
Bilica tarzında birini getirin ve ilk 4 garanti!

karahisarli
09.08.2012, 09:29
savunma yeterli orta sahaya üst düzey defnsif oyuncu lazim kadirin yanina...

PETKOVİC
09.08.2012, 10:02
Emre güngör antalyayla anlaşmadıysa alınabilir. Ayrıca keşke sağ beke samsundan ADEM ALKAŞİ alınsaydı gerçekten inanılmaz sağlam ve hücumda da çok etkili bir oyuncu. ama yönetim nerde onları göreceeekk. Ben burda ta nisan ayında Ferhat Kirazı alalım diye resmen yalvardım adamı haziranda bursa kaptı. gözümüzün önündeki futbolcuları göremiyoruz ya ben ona yanıyorum

teknik
09.08.2012, 10:05

işte doğru tespit.Savunma sıkıntımız bence orta saha kurgusundan kaynaklanıyor.Kadir M.Nas oynuyor.Kenarlarda sahte savunmacılar var.Eğet kanatlara gerçekten geri dönen ve savunmayı bilen oyuncular monte edersek o zaman sıkıntı kalmaz.Ya da üçlü orta saha ile oynayacağız ve çift santrafor deneyeceğiz.Bireysel anlamda defansımız ligin ortalamasının üstünde.

Besyo_cu
09.08.2012, 10:15
Geçen sezon bizim gol atmada, pozisyona girmede bir sorunumuz yoktu, tek ve en büyük sorunumuz kolay gol yemekti.

Bu sorunu gidermek için hiç bir şey yapmadık, bırakın ilk 11'i kadroya girmede zorlanacak Şaban ve Erhan Güven'i transfer ettik. Faty, Navratil, Rajnoch ve Murat AKÇA'dan biri ile yollarımız ayrılmalı ki bu isimde garanti Faty olmalı. Defansımıza hızlı ve oyun kurabilecek bir defans oyuncusu alırsak Avrupa Kupalarına katılacak bir takım oluruz ancak şu durumda geçen sezonki gibi ne kadar gol atarsak atalım kolay gol yeme sorunumuz yüzünden bir çok puanı kaybedeceğimiz gerçeği ortada.

Cley
09.08.2012, 10:42
egemen tipinde savaşçı stopr alınırsa bence çok iyi olur

Bircok macı 11 kisi tamamlayamayız.

ahmet ali
09.08.2012, 10:52
KALECİ...KALECİ....KALECİ.. iyi bir kaleci alamazsak, almazsak.. sonumuz husran olacak..

DoomsDay58
09.08.2012, 10:52
Zor geçilen mücadeleci bir stoper lazım yaşı hiç önemli değil

58_SEMİH_58
09.08.2012, 11:32
Piyasada Türk stoperde kalmadı.Eğer direkt 11 oynayacak bir oyuncu düşünülüyorsa stopere bu da Türk olmalı.6 yabancı hakkının 2 tanesini stoperde kullanmak orta saha ve forvette bizi zorluyor.

münihliyigido58
09.08.2012, 12:36
Duyumlarima göre defansa transfer gelirse, yerli oyuncu olmasi en büyük ihtimal ve calismalar bu yönde. isim veremiyorum.

psychology58
09.08.2012, 12:39
Duyumlarima göre defansa transfer gelirse, yerli oyuncu olmasi en büyük ihtimal ve calismalar bu yönde. isim veremiyorum.

Piyasada çok fazla kaliteli yerli stoper yok olanlarda kapıldı zaten benim aklıma sadece galatasarayda oynayan Gökhan Zan geliyor başka da kimse gelmiyor...

59yigido58
09.08.2012, 12:42
üç büyüklerde kadroya giremeyenlerden kiralayalım defans için daha mantıklı olur bence

psychology58
09.08.2012, 12:43
üç büyüklerde kadroya giremeyenlerden kiralayalım defans için daha mantıklı olur bence

Fenerbahçe den Serdar Kesimal ı kiralasak süper olur ,fenerbahçe de kadroya girmesi de zor...

GokhanTurna
09.08.2012, 12:45
Tercihim Ömer Erdoğan;)

Esrarenqiz
09.08.2012, 12:46
ORTA SAHAYA ES-ES DEN PELE

DEFANSA EMRE GÜNGÖR ŞU ANDA BOŞ (ANTALYA İLGİLENİYO SANIRSAM)

GokhanTurna
09.08.2012, 12:58
ORTA SAHAYA ES-ES DEN PELE

DEFANSA EMRE GÜNGÖR ŞU ANDA BOŞ (ANTALYA İLGİLENİYO SANIRSAM)

Pele konusunda senle hemfikirim. Emre'nin Yasin Çakmak'dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

SiVaS YıKıLMaZ
09.08.2012, 13:26
çok iyi olur iyi biri gelmeli ve mutlaka yerli olmalı yabancı uyum sorunu yaşar gökhan zan gelebilir bence çünkü gsde oynayamaz bence o olmalı

şamatacılar
09.08.2012, 13:37
defansa alınacak adam faty ' den iyi olmalı. yoksa kalabalık yapmasın daha iyi.

58hsn58
09.08.2012, 13:45
once ugurun yerine bi oyuncu alinmali, suanda en zayif noktamiz orasi bence...

adam durduramiyor, yada durdurunca adami olduruyor nerdeyse, sonrada kart yiyor...

Ondan haric bide navratil-rajnoch ikilisinin bi yedegi bulunmali...

insallah hayirlisiyla transferi bitiripte takim cabuk uyum saglar...

babapiton
09.08.2012, 13:53
Yabancı kadro şişmiş oluyor ama Jerry Akaminko bizim işimize yarar hep sağ bek hep stoper gayet hızlı ve iyi bir oyuncu...

şamatacılar
09.08.2012, 13:55
Yabancı kadro şişmiş oluyor ama Jerry Akaminko bizim işimize yarar hep sağ bek hep stoper gayet hızlı ve iyi bir oyuncu...

pinti yönetim beleş ister . beleş mi bu adam ?

babapiton
09.08.2012, 13:56
pinti yönetim beleş ister . beleş mi bu adam ?

Eskişehir istiyodu 2 milyon euro istemiş Manisa vazgeçtiler ama bizim başkanla Manisanın başkanın arası iyi hatta bize borçları bile var satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz...

şamatacılar
09.08.2012, 14:02
Eskişehir istiyodu 2 milyon euro istemiş Manisa vazgeçtiler ama bizim başkanla Manisanın başkanın arası iyi hatta bize borçları bile var satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz...

aman gardaş gözüünün yağını yıyım yaa . bizim başganın aziz yıldırımlada arası çok iyiydı. başkanlar arası samımıyet ıyı olmuyor . 100 mılyar ıçın transferden vazgeçıyor bızım pıntı yonetım. 2 milyon ne yaptın sen ya. burası sıvasspor sıtesı . ücretsız transfer olur ancak. gardaş

babapiton
09.08.2012, 14:07
aman gardaş gözüünün yağını yıyım yaa . bizim başganın aziz yıldırımlada arası çok iyiydı. başkanlar arası samımıyet ıyı olmuyor . 100 mılyar ıçın transferden vazgeçıyor bızım pıntı yonetım. 2 milyon ne yaptın sen ya. burası sıvasspor sıtesı . ücretsız transfer olur ancak. gardaş

O zaman rizede Sezer Özmen (http://www.transfermarkt.de/de/sezer-oezmen/profil/spieler_110697.html) var o olmamı :)

şamatacılar
09.08.2012, 14:10
O zaman rizede Sezer Özmen (http://www.transfermarkt.de/de/sezer-oezmen/profil/spieler_110697.html) var o olmamı :)

bu adam kel demı. hatırlıyorum sankı. neyse boşuna yorma kendını . defansa kımse alınmaz. rahat ol

asdera58
09.08.2012, 14:41
baştan beri bizim defsnsda sorun var diodum bunu düşündüğğnüz iyi olmus ama kaliteli topcu olcak alacağımız

MeXeS58
09.08.2012, 14:42
sonunda anladılar ama defansa da transferın gereklı oldugunu hatta kaleye ve orta sahaya da kadırın yanına oyunun ıkı yonunu oynayan bır adama ıhtıyac var ancak bır forvet transferını 2a yda zor yapan yonetım bu transferlerı ancak seneye yetiştirir herhalde

mzahidsahin
09.08.2012, 14:47
bence navratil rajnoch defansta iyi bir ikili oluşturdular.zaten rajnoch ligin ikinci yarısında geldi.rajnoch gelmeden önce sivasspor daha çok gol yiyordu ve ligi bitirdiğinden daha da alt sıralardaydı.hem ligin ikinci yarısında yediğimiz goller daha çok kanattan bence iyi bir sol bek almalıyız.tamam ziya çok iyi bindirme yapıyor ama defansif yönü biraz zayıf.

PETKOVİC
09.08.2012, 14:53

rize bonservisiyle yeni aldı

eyupk
09.08.2012, 15:04

Sacmaliyorsun kusura bakma, yazinin ilk basini okuyunca geri kalanini okuma geregi bile duymadim.

B.DUMANLI
09.08.2012, 15:18
Insallah defans istemi lafta kalmaz.Hayata gecirilir.

HALIL
09.08.2012, 15:47
benim tek bildigim riza hoca bir sey dediyse onu yapar

ozledımeskıyı
09.08.2012, 17:34
Eneramo ile yeniden anlaşan, Bednar'ı da transfer ederek hücum hattını güçlendiren Sivasspor rakiplerine korku saçıyor. Rıza Çalımbay da, “Artık başarı vakti” diyor.

Uzun süren golcü arayışlarının ardından Eneramo ile tekrar anlaşan, Bednar’ı da kadrosuna katan Sivasspor’da yüzler gülüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi en çok takviye yapılmasını istediği hücuma iki önemli transfer yaptıklarını belirterek, “Eneramo’yla yeniden anlaşmamız çok iyi oldu. Hem takımı hem de ligi tanıyan bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon ligde attığı 15 golün üstüne çıkacaktır. Bednar’ın da takıma katkı sağlayacağından şüphem yok. Savunmaya da bir transfer yapmamız halinde yeni sezona hazır olacağız ve Sivasspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Çoğu arkadaşımızın sitede değindiği noktaya Rıza hoca da parmak basmış 2 forvetten sonra transfer olayı kapanmayacak gibi muhtemelen defans yerli olur (alınırsa) malum zaten takımda yeterince hatta fazlasıyla yabancı var.

NOT: Yönetimden ricam sakın boşta diye gidip Emre Güngör ü felan almayın G. antepli taraftarlardan dinlediğim kadarıyla takımdan ayrılmasıyla adeta sevince boğulmuşlar ya sakat ya da saç baş yoldurur diyorlar.Ama bonservisi yok tabi.

benozgurr
09.08.2012, 17:40
Bence forvettende acıl bı konuydu defans konusu ama alınan oyuncu hızlı olması lazım yoksa yine iş görmez artı olarak kadro şişyor çok oyuncu demek maçlar başladıktan sonra problem demek çünkü oynamayanlar ya da sıranın kendisine gelmeyeceğini düşünenler huzursuzluk yapar en azından ihtimali var bununda çözümü bulunur umarım

SiVaS YıKıLMaZ
09.08.2012, 17:45
gsden gökhan zan iyi bi tercih olur kadroya giremiyor zaten bence iyi olur

35kağan58
09.08.2012, 17:47
Kadromuzda;
Borjan, Faty, Navratil, Rajnoch, Aatif, Grosicki, Cerny, Eneramo, Bednar ve Pedriel olmak üzere 10 yabancı oyuncu var.
Yabancı kontenjanının da giderek azalacağını düşünürsek transfer edilecek oyuncu yerli olmalı.
Eğer transfer stoper mevkisine yapılacaksa zaten rajnoch,faty,navratil olmak üzere o mevkide oynayan 3 yabancı oyuncumuz var.
Benim önerim; Gaziantepsporla sözleşme imzalayıp, sonradan feshetti diye bildiğim Ali Turan olur.

benozgurr
09.08.2012, 17:49
Kardeş gökhan da ağır bizdekilerin problemler ağır oluşu zaten

ozledımeskıyı
09.08.2012, 17:53
Pele konusunda senle hemfikirim. Emre'nin Yasin Çakmak'dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

Pele mi? antrenman a sarhoş gelen adam istemem ben Sivasspor da

avare
09.08.2012, 17:54

aynen katiliyorum asil sorunlu bolge kadirin yani doga ,mehmet nas,alican bu isimleri yeterli bulmuyorum

adres58
09.08.2012, 17:58
Bırakın artık, şu takıma 2 tane forvet aldırana kadar göbeğimiz çatladı bir de onun için uğraşmayalım :D

Nede olsa 3 yiyip 4 atacağız :D

buraks58
09.08.2012, 17:59
defansa transfer gerekmez. kadirin yanına oyunu her iki yönüyle oynayabilecek çok iyi bir oyuncu aldığımızda bizim takım gerçekten korkulu rüya olur. bakıyorum da kimleri kaçırdık bu sene? Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir. hadi bunlar olmadı Nizamettin Çalışkan'ı bile alsak harika olurdu. aslında sezon biterken ilk istediğim futbolcu michael fink'di.bu topçular gerçekten takım savunmasına ve oyunumuza direk kademe atlattıracak önemli futbolculardı. inşallah sivassporumuz adına herşeyin en iyi olur.

cenk5821
09.08.2012, 18:13
İŞTE BU !

Sonunda birisi dediğimi fark etti !

En büyük sorunumuz kesinlikle ÇOK İYİ bir YEDEK STOPER'DİR !

Navratil - Rajnoch tamam ama yedekleri olan Murat şu an için yetersiz, FATY ise hep dediğim gibi bize gelen en kötü yabancıdır ...

ondan önce sayacak çok isim var emin ol...

Respect58
09.08.2012, 18:31
defansa transfer gerekmez. kadirin yanına oyunu her iki yönüyle oynayabilecek çok iyi bir oyuncu aldığımızda bizim takım gerçekten korkulu rüya olur. bakıyorum da kimleri kaçırdık bu sene? Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir. hadi bunlar olmadı Nizamettin Çalışkan'ı bile alsak harika olurdu. aslında sezon biterken ilk istediğim futbolcu michael fink'di.bu topçular gerçekten takım savunmasına ve oyunumuza direk kademe atlattıracak önemli futbolculardı. inşallah sivassporumuz adına herşeyin en iyi olur.

Aklımdan geçenleri yazmışsınız.Defansımızdaki oyuncu sayısı ve kalitesi yeterli.Kadirin yanına Mehmet Güven'i alsaydık bizim takıma cuk otururdu.Geçen Marsilya maçında izledim.Oyunu müthiş yönlendiriyor ve hep tek top oynuyor.

infial§
09.08.2012, 18:41
Erhan güven ve guvensiz kaleciler varken bu defans her zaman S.O.S verecektir

münihliyigido58
09.08.2012, 19:09
Kadromuzda;
Borjan, Faty, Navratil, Rajnoch, Aatif, Grosicki, Cerny, Eneramo, Bednar ve Pedriel olmak üzere 10 yabancı oyuncu var.
Yabancı kontenjanının da giderek azalacağını düşünürsek transfer edilecek oyuncu yerli olmalı.
Eğer transfer stoper mevkisine yapılacaksa zaten rajnoch,faty,navratil olmak üzere o mevkide oynayan 3 yabancı oyuncumuz var.
Benim önerim; Gaziantepsporla sözleşme imzalayıp, sonradan feshetti diye bildiğim Ali Turan olur.

Gözükmüyor olabilir, ama suan sakatlik yasayan Tomas Rada'nin kontrati daha 1 sene sürmesi lazim, benim bilgilerime göre takimda

HALIL
09.08.2012, 19:16
erhan guven'i daha oynamadan elestirenler var bir once forma sansi bulsun adam

ayrica bu defa transfer yapalim diye transfer yapmayalim takim fazla kalabalik olmasin saglam bir stoper/sagbek/solbek oynayabilecek bir futbolcu olsun

HALIL
09.08.2012, 19:25
riza hoca bir eksikligimizi gorurse bir oyuncu daha transfer eder bence

calipso
09.08.2012, 21:24
şimdi siz 2 ay boyunca forvet alacağız diye bekleyen yönetimden , 1 haftada iyi bir defansmı almasını bekliyorsunuz...komik olmayalım lütfen :confused:

babapiton
09.08.2012, 21:33
Gözükmüyor olabilir, ama suan sakatlik yasayan Tomas Rada'nin kontrati daha 1 sene sürmesi lazim, benim bilgilerime göre takimda

Rada "FC Vysocina Jihlava" takımına kiralandı...

babapiton
09.08.2012, 21:36

Bencede Ali Turan iyi tercih olur en kötü sağ bek oynar stoper olarakta hızlı çok hamleli oyuncu...

Emrah5800
09.08.2012, 21:39
Bizim Mamadou Diallo vardi ona ne oldu, bir sakatlandi geri dönmedi

şarkışla 58
09.08.2012, 23:03
Bence stopere gerek yok.Çok gol filan diyoruzda arkadaşlar 2 maç da 10 gol yedik.Böyle olunca gol yeme sayımız yükseldi.Bence problem orta sahamız ve defansımızın gereksiz ileri çıkışları.Bu da topçularla değil sistemle alakalı birşey.Navratil ve Rajnoch duran toplar hariç ileri çıkmamaları gerekir.Ayrıca orta sahadaki adamların pres yapmama ve adam kovalamaması da bir etken.

Respect58
09.08.2012, 23:22
Bence stopere gerek yok.Çok gol filan diyoruzda arkadaşlar 2 maç da 10 gol yedik.Böyle olunca gol yeme sayımız yükseldi.Bence problem orta sahamız ve defansımızın gereksiz ileri çıkışları.Bu da topçularla değil sistemle alakalı birşey.Navratil ve Rajnoch duran toplar hariç ileri çıkmamaları gerekir.Ayrıca orta sahadaki adamların pres yapmama ve adam kovalamaması da bir etken.

Kesinlikle sistemle alakalı.Diğer anadolu takımlarına baktığınızda hiç birinin defans oyuncuları bizimkinden iyi değil.Defansif bir oyun sergileyip hızlı atağa çıkan bir takım olursak ligin en az gol yiyen takımlarında biri oluruz bence.

Yok illa birisi alınacaksa defansa şuanda Ali Turan bizim için ideal bir oyuncu olur.

ardich
10.08.2012, 00:55
Bizim pastamızda hiç fena değil bi stoper transferiyle ilk 6 da çok rahat yer buluruz

museboy
10.08.2012, 01:01
çok gol yememizdeki temel sorun, kadirin yanında en az kadir ayarında bir futbolcuya sahip olmamamız. genel kanı stoper ve sağ bek şeklinde, bu konuda bir öneri de benden; Jerry Akaminko. hem ligi biliyor hem sağ bek ve stoperde oynuyor hem de kalitesini ispatlamış durumda. ilaç gibi olur ilaç.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jerry-akaminko/profil/spieler_86612.html

cengo64
10.08.2012, 01:03
Defansif orta saha için Eskişehirde oynamayan ama bence ligin en saglam topcularından Pele ilk tercih olmalı.Sonra Galatasaraylı Cihan.Bence ne sag ne sol beke ihtiyacımız var.Bizim sistemde bekler sadece bek o yüzden göze batmadan işlerini yapıyorlar.Ayrıca yine G:S dan Yiğit kiralanırsa süper olur bence.Takım dinamizm kazanır ve bizim Faslı ,Hagi olur bu sene.

redwhite
10.08.2012, 01:21
kemal tokak düşünülebilirdi antebe gitti gerçi rıza hocanın kafasında isimler vardır mutlaka hayırlısı olsun

PETKOVİC
10.08.2012, 02:24
gsden gökhan zan iyi bi tercih olur kadroya giremiyor zaten bence iyi olur

gökhan zanı alırsak averaj takımı oluruz

miralay
10.08.2012, 03:14
kesinlikle uğurun yerine biri alınmalı uğur olduk olmadık yerde kart görüp faul yapıyor hemde kolay geçiliyor

cenk5821
10.08.2012, 03:24
kesinlikle uğurun yerine biri alınmalı uğur olduk olmadık yerde kart görüp faul yapıyor hemde kolay geçiliyor

Erhan güven var sağ kanatta zaten

babayavuz
10.08.2012, 05:48

ya gardaşım sende amma pimpiriklisin o olmaz bu olmaz paran çoksa iyi bi taransfer yapta görelim ortalığı bulandırmaktan başka bi işin yok

keko 58
10.08.2012, 11:50
once ugurun yerine bi oyuncu alinmali, suanda en zayif noktamiz orasi bence...

adam durduramiyor, yada durdurunca adami olduruyor nerdeyse, sonrada kart yiyor...

Ondan haric bide navratil-rajnoch ikilisinin bi yedegi bulunmali...

insallah hayirlisiyla transferi bitiripte takim cabuk uyum saglar...

Arkadasim sana katiliyorum ama Kadir unutun :D:D

HALIL
10.08.2012, 12:31
gokhan zan mi allah korusun servet çetin su an eskisehirspor'u da marsilya maçinda batirdi resmen iyiki almamisiz savunmalari çok yavas es-es'in

emre gungor antalya'da

sizce de ali turan'i mi dusunuyorlardir bizimkiler bence hiç adi sani duyulmamis 3.ligden oyuncu alirlarsa sasirmam

sivastatlıbelam
10.08.2012, 13:32
şaban,erhan,abdülkadir ve diğer genç oyuncular takımla iyi bütünlkeşirlerse ve bir hedefimiz olursa başarılı olacağımıza inanıyorum...hedef ilk 4 olmalı bence bu yıl:rolleyes:

Casanova Rasit
11.08.2012, 02:21
Bence Savunma oyuncularimizi simdilik yeterli...
(innenverteidiger)
hepsi de milli olmus zaten, yani deneyimli adamlar...
rajnoch, navratil, fati, murat, olmadi hayro... veya gencler...

(gerci hayronun milli olma yasi cok geride kaldi ama yine de o isi orda iyi yapar)

B.DUMANLI
11.08.2012, 05:25
Sivasspor bence bu yil savunmaya transfer yapmaz .Bu isi ara transfere birakacaklardir.Ümarim ozamanda is isten gecmemis olur.Defansin sag kanadi cok zayif.Bu is Ugur´la olmiyacagi belli artik.Yeni alinan Erhan ise öylesine yapilmis transfer oldugu icin onunda basarili olacagini tahmin etmiyorum.Ugur gecen yil zaman zaman iyi oyunlar cikardi bunu kabul ediyorum,fakat devamliligi yok.Gücünün yetmedigi yerde rakibini al assagi ediyor.Artik yasida ilerliyor ,fakat nedense Riza hocanin gözdelerinden biri.Anlamak mümkün degil.

58MUAMMER58
11.08.2012, 05:55
anlaşılan sivassporun maçları hep üst bitecek yediğimizin 1 fazlasını atabilirsek ne alaa atamazsak kriz yaşarız:mad: çok gol yememizin nedenlerinden biri kalede dırrık tutturamadık borjan korcan atilla nihat senecy hepsi maşallah 3 er 4 er tane gol yedi diğeride ortasahanın defansa yardımın az olması kadirinde geçen yıl formunda olmaması uğrunda tüm iyi niyetine rağmen yetersiz kalması diallonun ligin başında sakatlanması sol tarafta hayrettinin ziyanın sakatlanması kaanın yetersiz kalması bu sene soltarafta hayrettin ziya şaban var sağ kanatta uğur erhan cernyde faty de oynar önliberolara çok iş düşecek özelliklede kadire yeniler alışana kadar mehmet nas yardımcı olur alican doğa çok çalışmalılar sivasspor maçları kendine göre sınıflandırmalı güçlü takımlarla oynarken çift önliberolu oynamalı (faty[cerny] kadir [alican])normal takımlarla hucum ağırlıklı oynamalı nasılsa attığımızın 1 fazlasını atarız defansda geçen yılki gibi çok sorun yaşıyacağımızı sanmıyorum borcanında formda olması avantaj erhanda yavaş yavaş ısınıyor takıma 15 güne takım kendine gelir elde olsada bitane dany ve ernest bulunsa iyide yerli stoper zaten yok yabancı 10 tane oldu anca faty yada raynoch gidrse yerine adam alınır sanıyorum

babapiton
12.08.2012, 00:09
Bencede Ali Turan iyi tercih olur en kötü sağ bek oynar stoper olarakta hızlı çok hamleli oyuncu...

Ali Turan ile Sivasspor İlgileniyor... KAYNAK:33sivasli58

kamışlı58
12.08.2012, 00:21
sivassporun tek sorunu takım olamamasıdır takım oyununu iyi oynayayamayan kazanma alışkanlığı olmayan istikrarsız futbol anlayışıyla hiç bir yere varılamaz biz bu sonuçları 3 sezondur hazırlık maçlarında hep gördük ve o sezonlarda hiçbir zaman kişilikli futnol oynayamadık seyirci heyecanını kaybetti hiçbir final maçını kazanamadık sivassporumuz hazırlık maçlarında bir ağır siklet boksörünün daha birinci rauntta rakibinden aldığı ağır bir yumrukla abondöne olmuş gibi sezonuda ne oynadığını bilmeyen bir görüntü çiziyor bizim tek eksiğimiz hazırlık maçlarına gereken önemi vermediğizdendir bence sivassporun tek sorunu budur bu sorunu çözücek teknik kadrodur 2 sezondur bunu başaramayan teknik kadroda yetersizdir

kamışlı58
12.08.2012, 00:26
aklımın almadıgı rıza hoca yıllarca savunmada oynayan bir topçuydu hala sivassporun savunması sos veriyorsa iki kere düşünmek lazaım hocalıgını

kangalli58yasin
12.08.2012, 00:36
Bence bu Defansi toptan komple revizyona gitmek lazim! Kalacak tek defans oyunculari Saban Özel, Ziya ve Navratil cünkü Ziya cok cabuk bir oyuncumuz ve Navratil'de savasci kimligi ile biliniyor!!! Saban ise gelecegi olan bir oyuncu...

A.Turan Korkmaz
12.08.2012, 02:05
G.Antep'le anlaşamayan Ali Turan defansa takviye edilebilir.

GurbetciYigidom
12.08.2012, 02:13
bence durum cok vahim acil stopere kaliteli ve sag defansa takviye yapilmasi sart bu isi ugur ve erhanin götüremeyecegi bes belli ,stoperde navratil ve rajnoch iyi anlasiyor gibi görünüyor ama bence onlarda yetersiz. bana kalirsa ziya haric komple defansi yenilemek sart ,yoksa samar oglani oluruz gelen vurur giden vurur, benden demesi

B.DUMANLI
12.08.2012, 10:09
Savunma oyuncularindan biri kirmizi kart ,biride sakat olsa ne olur bu savunmanin hali düsünmek bile istemiyorum.Artik Murat Akca´nin bu takimda ilk 11´de oynamasi icin zamanin geldigini düsünüyorum.

kanka5885
12.08.2012, 10:21
Def şart aynen def transfer ediirse güzel olacak kaleyede korcan gecerse

kanka5885
12.08.2012, 10:24
yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Demeyin Düzelir İnş Nazar Deymesin Diyin :)

kanka5885
12.08.2012, 10:25
Takım Dizilişi 4-4-2 Taktik Kanatlari Kullan Yüksek Hizda Pas yap.

------------------------------------- Korcan Celikay

Saban Özel ------------ Ugur Kavuk -------- Ziya Erdal ---------------- Jan Rajnoch

Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki

-------------------- Abdulkadir Özgen ------------ (Pedriel) Eneramo-----------------------

Arkadaşlar Şunu unutmayin ki Eneramo Almak Salaklıktı..
Kamil Ve Aatif İkilisi Muhtesem Kanat Oyuncuları 2 side Topu Alip Hizli qötürüyorlar
Benim Düşüncem Kanatlari Kullanmak Kanatlari Kullanirsak Topu Daha hizLi iç alana götürür Ve çokça pozisyonlarla gol bulmaktir örnegin

Abdulkadir özgen Muhtesem starejiye sayip bir oyuncu Kanatdan gelen bir topu güzel degenlendirerek gol atacana ınanıyorum.. Teşekkürü eksik etmeyin begendiyseniz

DoomsDay58
12.08.2012, 10:52
Bir Gaziantep olamıyoruz arkadaş, üstelik adamlar ligi daha alt sırada bitirdiler ama yaptıkları transferlere bakıyorsun adam gibi oyuncu alıyorlar biz ne yapıyoruz? DOĞA, ERHAN gibi futbolla işi bitmiş kişileri alıyoruz. Eğer bu oyuncular ligde de böyle giderlerse işimiz var!

şamatacılar
12.08.2012, 11:23
antep maçından önce acıl stoper alın yönetım . yoksa averaj takımı oluruz :mad:

fatih585858
12.08.2012, 16:22
Ali Turan ile Sivasspor İlgileniyor... KAYNAK:33sivasli58

İnşallah alamazlar. Doğa ve Erhan gibi gereksiz bir transfer olur. halihazırda kadroda bulunan,Murat,Navratil ve Rajnock'un hiçbirinden daha iyi bir ouncu değil...

şamatacılar
13.08.2012, 21:19
savunmaya transfer? ama ne zaman?

bu sene mi..