Orijinalini görmek için tıklayınız : Başımız Sağolsun Türkiyem!

izmirliyigido
09.08.2012, 13:49
İzmir'in huzur dolu ilçelerinden biri olan FOÇA'da PKK'nın bugün sabah saatlerinde yapmış olduğu eylemle ortalık kan gölüne döndü.

"İzmir’deki Foça Deniz Üs Komutanlığı’nda görevli askeri personeli taşıyan araca, yalnızca askerlerin kullandığı, ancak bir süre önce sivillerin de kullanımına açılan yolda mayınlı saldırı düzenlendi. İlk patlamadan sekiz dakika sonra ikinci patlamanın yaşandığı saldırıda, ilk belirlemelere göre 1 uzman çavuş şehit olurken 11 asker de yaralandı. Şehit olan askerin er Özkan Ateş olduğu belirlendi. Yaralı askerler sedyeyle ambulanslara taşınırken yakınlarını arayıp iyi olduklarını haber verdi.

Askerlere yönelik saldırı, Foça İlçesi Değirmenlik Caddesi'nde bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İzmir’de oturan askeri personeli alan 24 kişi kapasiteli askeri servis aracı, uzun yıllar sivil araçlara kapalı olan ancak 5 Nisan’da sivillerin kullanımına açılan yola girip ilerlemeye başladı. Üsse 1.5 kilometre uzaklıkta, sağ tarafında yazlıklar bulunan, sol tarafı ise ağaçlık olan yola teröristler tarafından yerleştirilen bomba uzaktan kumandayla patlatıldı. Tahrip gücü yüksek bombanın patlamasıyla askeri araçta hasar oluşurken, içinde bulunanlardan yaralananlar oldu."

Foça'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden askerimiz Özkan Ateş'e Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.''

Bunlar münferit olaylar değildir !.. Bunlar PKK'nın son çırpınışları değildir !.. Bunlar ordusu zayıflatılmış, askeri sindirilmiş, ordusu ve birlikleri bir avuç çapulcu karşısında aciz duruma düşürülmüş bir devletin acz ve çare'siz duruma düşürülmüş görüntüleridir.

Bizler atalarımızdan gördük, atalarımızdan öğrendik. Savaşçı bir ruha, adaletli bir vicdana ve korkusuz bir yüreğe sahibiz. Bu vatanı satarak değil, yan gelip yatarak değil, canımızı cana katarak, şehit olup yatarak kazandık. Bir avuç çapulcuya meydan bırakmayız. Devlet uyuyorsa, millet uyumuyor bunu bilin. İçimizde ki hainlerde bunu bilsin !..

Başımız sağ olsun, TÜRKİYE'miz ilelebet yaşayacaktır, bayrağımız sonsuza dek dalgalanacaktır, Atatürk'ün gençleri hainlere, itlere geçit vermeyecektir, bu böyle biline !...

.

sivaslıadem
09.08.2012, 14:13
izinden de erken dönmüş
mekanı cennet olsun
Allah yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin

58hsn58
09.08.2012, 14:49
Allah rahmet eylesi, mekani cenet olsun insallah...

Nezaman duracak, nezman bitecek bu lanet teror...:mad::mad:

oguzhan_1616
09.08.2012, 14:57
soyu sopsuz,sütü bozuk adi şerefsizler... Allah belanızı versin.
Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah'ım sabır versin.. Gazilerimize de Allahım acil şifalar versin inşallah... Milletimizin başı sağolsun

babapiton
09.08.2012, 14:58
Allah Rahmet Eylesin...Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner

PETKOVİC
09.08.2012, 15:52
o.çocukları ya ne mübarek gün biliyorlar ne allah biliyorlar

B.DUMANLI
09.08.2012, 16:12
o.çocukları ya ne mübarek gün biliyorlar ne allah biliyorlar

PKK´nin dinide yok Allah´ida yok.Ama gel görki Imranli´da yatan serefsizin karnini hala Türkiye doyuruyor.

HALIL
09.08.2012, 16:44
bu ramazan ayinda allah yanlarina birakmaz insallah

asabibaba
09.08.2012, 17:00
Şehit analarımızı ellerinden öper ülkemi bu duruma düşürenler ülkem insanları tarafından mutlak cezalandırılacaklardır .. bu ceza en demokratik ve en insani şekilde olacaktır kimsenin şüphesi olmasın:mad::mad::mad::mad::ma d:

abdullahmkaya
09.08.2012, 17:57
Herşey iyi güzelde Tanrı nedir arkadaşım ?

psychology58
09.08.2012, 18:04
[QUOTE=izmirliyigido;799827][B]Bunlar münferit olaylar değildir !.. Bunlar PKK'nın son çırpınışları değildir !.. Bunlar ordusu zayıflatılmış, askeri sindirilmiş, ordusu ve birlikleri bir avuç çapulcu karşısında aciz duruma düşürülmüş bir devletin acz ve çare'siz duruma düşürülmüş görüntüleridir.

Yazının bu kısmı olayı gayet güzel özetlemiş...

Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum mekanınız cennet olsun ana kuzuları...

xremix
09.08.2012, 18:15
teröristi çadır da yargıladılar başımıza çıkardılar,Yüce Türk Milletinin asil subaylarını terör örgütü suçlaması ile , balyoz ile falan filan ile gibi hayali suçlar ile içeri attılar, TSK nın etkisiz hale getirilmesi çabası hiç bir zaman gerçkeleşmeyecek ,çünkü dışarıda milyonlarca neferi var
ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİM

benozgurr
09.08.2012, 18:31
Allah mekanlarını cennet eylesin geride kalanlarına sabır yaralılara tez zamada iyileşmeyi nasip eder İnşallah rabbim.

adres58
09.08.2012, 18:55
Başımız sağolsun...

Ne zaman nereye kadar sürecek bu dram. Kim bu kuzuların hesabını ödeyecek. Artık inanmıyoruz size. Bu kan yerde kalmayacak yalanlarınıza, şu gün hesabını ödeteceğiz hikayelerinize. Buna sebep olanların hepsinin;

ALLAH BELASINI VERSİN

Bu mübarek günde bizim boğazlarımızı düğümleyenlerin Allah binbir türlü belasını versin...

İnna lillahi ve inna ileyhi Raciun...

HALIL
09.08.2012, 20:22

dogru allah yazmasi lazim

Kibrisli
09.08.2012, 22:22

Hicbirsey iyi güzel degil gardas. Teror eylemi olmus bassagligi dileyecegine sen iyi guzel diyorsun Tanri tabirine takiyorsun. Bu nasil bir mantik anlamadim. Gazilere acil sifalar dilerim.yakinda yakalanirlar İzmir de barinamazlar. Sehidimizin de mekani cennet olsun.

58MUAMMER58
09.08.2012, 22:30
tüm şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin ailelerine başsağlığı diliyorum:mad:ülkemizin yanı başına abd yi yerleştiren kurtarılmış pkk bölgesi yapan ülkeyi akpli yalakalara peşkeş çekmekten sağlam karakol inşaatına yeteri kadar eğilmeyen mecliste eli kanlı terör temsilcileriyle sarmaş dolaş olan kendi zibidileri piçleri ya askerden kaçan yada çürük raporu alan ticaretle uğraşıp gemicikler sürüp milyonlarının üstüne milyon katan pkk lı yandaşlarının oylarıyla iktidara gelen zihniyetin bu pkk illetini bitireceğini sanmıyorum it iti ısırmaz çünkü :mad:

migroArmis
10.08.2012, 04:44
Bu vatan uğruna şehit olmuş ve şu sancılı süreçte canını kanını düşünmeden bu vatana feda eden mehmetçiklere Allah rahmet eylesin..En büyük temennimiz birlikte yaşadığımız vatanımıza ihanet eden bu köpeklerin en kısa sürede bertaraf edilmesidir..Hiç kimse ama hiç kimse şehit olan çocuklarımızın şu dönem içerisinde bana mantıklı bir açıklamasını yapamaz...Ayrıca dinlediğim haberlerin bir bölümünde tam anımsamıyorum ama Sivas Şarkışlalı bir şehidimizin olduğunu duydum..Allah ailesine sabırlar versin..Hepimizin başı sağolsun......

vahit5834
10.08.2012, 08:56
allah rahmet eylesin nur içinde yat mekanın cennet olsun

berduh
10.08.2012, 09:44
Atatürk yıllar önce söylemiş.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Başımız sağolsun

izmirliyigido
10.08.2012, 09:57

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Başımız sağolsun

Şimdi Atatürk bir müneccim midir de böyle demiştir? Yoksa Türk milletinin karakterini ve zayıf yönünü bildiği için mi böyle demiştir. 2 kuruş kömüre kendini satan, bir iftar çadırına tav olanlar sayesinde mi "fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmektedir" bu millet? Bu millet bu kadar aciz midir? Bu millet bu kadar düşmüş müdür? Atatürk ve silah arkadaşları vatanı uçurumun kenarından kurtarmışken, şimdi uçurumun dibine atmak için bu çabaya seyirci kalmak nedendir?

Askerimiz, ordumuz, bizim evladlarımız değil midir? Bu vatan bizim değil midir? Dağda ki çapulcuya göz yummak nedendir? Buna çanak tutanlara tokat atmamak nedendir? Ben hayretle ve esefle izliyorum geldiğimiz şu noktayı. Yazık, çok yazık bu ülkeye, bu vatana, bu evlatlara. Ve yazıklar olsun sesini çıkartmayıp suçluyu haklı görenlere.

.

35gürün58
10.08.2012, 10:43

Başımız sağolsun

çok yerinde bir saptama tebrik ederim, burada çok önemli notu da paylaşmak istiyorum, bildiğimiz üzere Hükümet dolayısıylada devlet adına PKK terör örgütü ile Oslo da görüşmeler yapan Mit yetkilisi PKK yetkilisine aynen şöyle diyor ( ki bunu dün akşamki Habertürk söyleşi programında Deniz Baykal ' elde ettiği bir bilgi olarak aktardı.)

''Söyleyin PKK olarak sizi rahatsız eden Jandarma komutanı veya emniyet müdürü varsa ismini verin bize gereğini yapalım''

İşte bu ifade zaptı Savcıların eline geçince mit başkanı hakkında derhal soruşturma açıldı. Sonra ne oldu Sn.Başbakan Mit başkanı benim talimatımla görev yapmıştır dedi ve savcıyıda devre dışı bırakarak Mit e dava açmak için başbakanın izni gerektiğine dair karar çıkardı, bu sözün bittiği yerdir tüm vatanseverlerin uyanması gerekiyor, aynı duyarlılık Generallere gösterilmemiş ve üstelik PKK lıların gizli tanıklığı ile TSK komuta kademesi adeta esir alınmıştır. Bu kürt devleti kurulması önündeki en büyük engel olan ABD ve İsrail e direnen türk subaylarının devre dışı bırakılması operasyonudur. birazcık aklı olan bu gerçeği görür gençliğe hitabe ile Atatürk bunu 100 yıl evvel görmüş.

TekSivas
10.08.2012, 11:49
Sehit Ölmez Vatan Bölünmez!!! Kürdistan saklanrak kuracak maymun kiyikli serefsiz pokistan olur bu dünyada ama kürtsüz olur pok bile daha akili

infial§
10.08.2012, 13:31
ülkeyi bölmek adına yapılmış saldırılardır. baştakilerin pek de umrunda değildir. malum; zırhlı araçlar içinde sorun yoktur.

abdullahmkaya
11.08.2012, 00:18
Hicbirsey iyi güzel degil gardas. Teror eylemi olmus bassagligi dileyecegine sen iyi guzel diyorsun Tanri tabirine takiyorsun. Bu nasil bir mantik anlamadim. Gazilere acil sifalar dilerim.yakinda yakalanirlar İzmir de barinamazlar. Sehidimizin de mekani cennet olsun.

iyi güzel dediğim bunu düşünmesi bu yazıyı yazması.Bunu anlayamayamamış olmana şaşırdım dogrusu.

Kibrisli
12.08.2012, 00:17
iyi güzel dediğim bunu düşünmesi bu yazıyı yazması.Bunu anlayamayamamış olmana şaşırdım dogrusu.

Bak gardaş bunu yazan kişi Tanrı demek ister Allah demek ister kimisi God der kimisi demez Müslüman değildir bile bilemezsin. O O'nun tercihidir karışamayız. Doğru olan bu acıyı birlikte bölünmeden paylaşmaktır. Benim demek istediğim de bunlara takılmayın acıyı hep birlikte paylaşalım milletçe... Başınız sağolsun, başımız sağ olsun...

koyusivasli
12.08.2012, 12:01
rabbim kari gazb eylesin bunlarin dini allahiyo sehitlerimize allah dan rahmet dilerim 1 ölü bin diriliriz