Orijinalini görmek için tıklayınız : DURUM ACIL !!!
2-0;5-0;7-1 yenildigimiz maçlar
ve 0-0;1-1 berabere kaldigimiz maçlar yani 1 gol atik ve tam 15 yedik
amator takim çizgisi çizdik hazirlik maçlarinda
bu taraftar boyle saçmalayan bir yonetimi ve ruhsuz futbolculari haketmiyor,hep diken ustundeyiz korkuyoruz kume dusecez diye yazik bize
yonetim acilen toplanmali ve BONSERVISI ile beraber kaliteli futbolcular alinmali
attila out---yeni kaleci
erhan guven out---yeni sagbek !
yeni stoper
doga kaya out-------yeni on libero
yeni forvet !! tek eneramo ile olmaz !
peki sizler neler oneriyorsunuz super lige birkaç hafta kala :mad:
en az 5 transfer yonetim riza hoca çok yanliz kaldi dediklerini yapin artik yoksa size kombine yok !
Ricardo Pedriel 11.08.2012, 22:09 kayserisporun politikası iyi avrupanın büyük takımlarından gürbetçi gençleri alıyor biraz oynuyor sonra satıp iyi para kazanıyor
DoomsDay58 11.08.2012, 22:30 Şu andan itibaren doğru düzgün kimseyi alamaz yönetim ve bana öyle geliyor ki ya 1 transfer yapacaklar yada yapmayıp kapatacaklar sonra seyredurun ligdeki manzarayı!
Ricardo Pedriel 11.08.2012, 22:36 bence yönetim ve teknik heyet gitsin
Doğayla,erhanla olacak isler değil,ey rıza hoca hiç mı vicdanın Allah korkun yok nerde hulefe varsa takıma aldın :mad::mad::mad:
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...
şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
Doğayla,erhanla olacak isler değil,ey rıza hoca hiç mı vicdanın Allah korkun yok nerde hulefe varsa takıma aldın :mad::mad::mad:
Çok doğru...
Dünkü maçta Doğanın verdiği paslara baktınızmı hele hele ikinci yarıda. Hey Allahım paralarımız kimlere gitii yaa..
+imza
Poyrazcan 11.08.2012, 22:41 I halde yönetime siz aday olun, kafanıza göre transfer yapın!
Şaka bir yana, kulüp olarak gelir ve giderlerinizi hesaplamazsanız Ankaragücü'nün durumuna düşersiniz yorumcu kardeş!
Gunün sonunda bu bir hazırlık maçı.
Teknik heyetin elbet bir bildiği vardır!..
Ricardo Pedriel 11.08.2012, 22:44 I halde yönetime siz aday olun, kafanıza göre transfer yapın!
Şaka bir yana, kulüp olarak gelir ve giderlerinizi hesaplamazsanız Ankaragücü'nün durumuna düşersiniz yorumcu kardeş!
Gunün sonunda bu bir hazırlık maçı.
Teknik heyetin elbet bir bildiği vardır!..
az kaldı oyuncuyu yüksek maliyete al sonra bedavaya sat
Geçen sene de çok kötü bir çizgideydik.Sonradan toparlıyoruz ama her zaman şans bizden yana olmayabilir tabi.
Acil önemler alınmalı.
babapiton 11.08.2012, 22:52 Telaşa gerek yok Mesut Bakkal'lı ve Ceyhun Eriş'li sezonumuzda tüm hazılık maçlarını kazandık hatta ilk maçta Gs'yi 2-1 yendik herkez sivas tekrar şampiyonluğa oynuyacak dedi 15.bitirdik bu işler hiç belli olmaz lig karşılamaları farklı olur...
cenk5821 11.08.2012, 22:57 N'douessel, Aneke, Omotoyossi, Zaki gibi oyuncuları biraz para kıyıp alsaydık kamp döneminde takıma katsaydık bu durumlara düşmezdik.
Divriği58 11.08.2012, 23:16 Adam gibi transferimiz yok be.. yazıklar olsun yönetim size elınızden bır halt gelmıyor...yaşlı oyuncu varsa hep sivas'ta utanmasanız Yusuf şimşek'ide alırsınız siz.. RIza hocada işler kötu gıtsede sözleşmeyı fesh etme ümidinde sankii
akkara58 11.08.2012, 23:19 gelde kıvançı gönderen zihniyete saydırma :mad::mad:
buraks58 11.08.2012, 23:29 N'douessel, Aneke, Omotoyossi, Zaki gibi oyuncuları biraz para kıyıp alsaydık kamp döneminde takıma katsaydık bu durumlara düşmezdik.
hocam sıkıntımız hücumda değil ki. defansif yönde zaaflarımız var. yoksa eneramoda geldikden sonra müthiş bi hücum gücümüz olacak.
buraks58 11.08.2012, 23:34 Telaşa gerek yok Mesut Bakkal'lı ve Ceyhun Eriş'li sezonumuzda tüm hazılık maçlarını kazandık hatta ilk maçta Gs'yi 2-1 yendik herkez sivas tekrar şampiyonluğa oynuyacak dedi 15.bitirdik bu işler hiç belli olmaz lig karşılamaları farklı olur...
katılıyorum. benim tek kızdığım böyle bir ciddiyetsizliğin olması. yoksa yalnızca hazırlık maçında değil lig maçında da yenersin yenilirsin bunlar normal. ama sahada giydiğin formanın hakkını vermen lazım. bu mağlubiyetin takımımızı da uyandıracağını düşünüyorum.
cenk5821 11.08.2012, 23:37 hocam sıkıntımız hücumda değil ki. defansif yönde zaaflarımız var. yoksa eneramoda geldikden sonra müthiş bi hücum gücümüz olacak.
Hocam orda söylemek istediğim yani hücum olsun defansif olsun kamp döneminden önce alsaydık takıma alışsalardı Eneramo diyoruz hücum hattımızda 2 maçta 1 gol attık oda penaltıdan Eneramo tatil yaptı o daha form tutacak Bednar desen ne çıkacak belli değil Abdulkadiri yedek bırakıyor Pedriel boş kaleye gol atamıyor 3-4 haftada anca kendine gelir Eneramo Bednar Rıza hocanın dediği gibi ilk haftalarda yedek çıkacak aslına bakarsan sıkıntı yönetimin yavaş davranmasından para harcamamsından Doğa, Erhan Güven, Alican, Kaan Kılcı bunların hiçbir katkısı olmayacak Almanyadan olsun çok gurbetçi geldi ama sonuç..:confused:
58musab58 11.08.2012, 23:38 gardaş yazdığınıza sonuna kadar katılıyorum bu ne rezillik yaa ayıptır günahtır amatör takımmıyız bu ne rezillik ya nerde bu yönetim yeter artık
olaylara geniş perspektifte bakmayan, at gözlüğünü çıkartamayan,
düşüncelerin, hayallerin renkliliğini, coşkusunu ve umudunu yitirmiş sığ insanlarla bı yere varamayız
cılgınsivas58 12.08.2012, 00:15 doga atilla erhan gibi futbolcularımız oldukca bizim canımız çok yanar
erhan mersinde kaç iyi maç çıkardıki hemen alındı?
doga denen kazma antalyada hangi maçta iyi oynadı hemen alındı[sırf rıza hocanın es esden arkadaşı diye alındı)
atilla denen saatli bomba gçen sene hatalı goller yemedimi yedi
atiila niye hala takımda tutuluor doga ve erhan niye alındı
hiç kimse kusura bakmasın beleşden futbolcu alıyoruz ondan sonrada kombine almaya davet ediyorsunuz ayıppppp
gorunen su tabloya gore defansa on liberoya acilen kaliteli oyuncular lazim onumuzdeki hafta liglerin baslicani dusunursek takim lige bu kadroyla baslicak bazi seyler icin artik cok gec insallah dusundugumuz gibi olmaz
bu futbolcular cikar alinterlerini doker ve yuzumuzu karacikarirlar
migroArmis 12.08.2012, 00:39 Farklı bir başlıkta ''bu yıl Süperlig teki takımların flash transferleri olmasa bile mücadeleci bir takım ''oluşturduklarını Sivassporun bence gecen sezonlardan farklı olarak bir oluşuma gitmesini en azından Rıza Hocanın akılsız hücum futbolundan bir an evvel vazgeçmesi gerektiğini yazmıştık..Maçı izlemedim ama skor bana geçen sezonlarda çok gol yediği maçlardaki yanlışlarını tekerrür ettiğini gösteriyor....Yinede maçı izlemediğim için kesin bir yargıda bulunmayacağım...
yigido yakup 12.08.2012, 01:08 bence transfer falan hepsi hikaye bizde futboldan anlayan kac yönetici var evet yönetimimiz bütceyi cok dengeli tutuyor vede futboldan hic anlamamalrina ragmen bu takimi senelerdir bu ligde tutuyorlar ama gel görki herseyi hocaya biraktimmi arada bir gidiyor nerde ise yaramaz eski oyuncusu falan var aliyo getiriyor birde onlarin vaziyetine bakmadan banko oynatiyor.
yani bazen arada bir hocayada söyleyecek hoca bizim su derdimiz var sen altini gönderip teneke aliyorsun veya senin gönderecegin adamlar sunlar olmali diye.
sezon bitti bana sorsalar kimi gönderin kimi esatiyondan kadroda tutan diye bastan Faty,Atilla,Ugur ,Hayrettin vede giden dogrular zaten gitti.kimi alin dese doga kaya bedava oynayacagim dese kapidan iceri koymam erhan güven zaten bi soru isareti
simdi bana diyeceklerki hayrettin sehrimizin adami ugur gecen sene iyi performans sergiledi faty iyi kaiyere sahip zaten atillayi tartismaya gerek bile yok iyide bu adamlar yüzünde kac mac kaybedecegimizi varin siz hesap edin.
cünki bu adamlar diger adamlar gibi kenarda sessiz sedasiz oturacak adamlar degiller bunlarin 3 ü saglam oldukarinda hep kadroda olacaklar vede elimzde her macta 3 tane canli bomba olacak.
Allah yardimcimiz olsun.
Yonetim biraz paraya kiyip adam gibi oyuncular almaya korkuyor bu belli...
Duydugum kadariyla klubumuzun borcu yok, ozaman bu korku niye..?? Biran once yonetim bir araya gelip konusmalari lazim, bu is boyle gitmez...
kanka5885 12.08.2012, 01:38 Arkadaşlar biliyorsunuz ki birçok takim sivasi batirmak istiyor ve başaramiyor. Adam Sivasspor Gibi teknik heyetin başina geçmiş transfer yapmıo mk ya Başkalarinin istedigini kendi eliyle yapcak bu sezon bu adamin istifasini öpcem yapsin mk beşiktaşa mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin adam owen almaz en azindan teklif verir. (Gelmicek olsada ) Atilla sat gitsin Malin teki 3. ligde oynatmazlar (Servert Çetin) (Bilica) Lan bu oyuncular agladi beni göndermeyin diye Bılıca sivasda kariyerini yaşadi adam ya aptal bizim heyet herkezi 0dan yaratmak yada heyeti yeniden kurmak lazim iyi düşünmüyorlar
ligi ilk 10 da bitirirmiyiz düşünceliyim allah aşkına atilla,hayrettin,doga,erhan bu nedir ya nedir..
hayrettine saygım var ama bu takımda yeri yok gönderilsin yeter.
kanka5885 12.08.2012, 01:49 hayrettine saygım var ama bu takımda yeri yok gönderilsin yeter.
hayrettin bu takımın yedeginde otursa qine yeter ..
kanka5885 12.08.2012, 01:51 Arkadaşlar biliyorsunuz ki birçok takim sivasi batirmak istiyor ve başaramiyor. Adam Sivasspor Gibi teknik heyetin başina geçmiş transfer yapmıo mk ya Başkalarinin istedigini kendi eliyle yapcak bu sezon bu adamin istifasini öpcem yapsin mk beşiktaşa mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin adam owen almaz en azindan teklif verir. (Gelmicek olsada ) Atilla sat gitsin Malin teki 3. ligde oynatmazlar (Servert Çetin) (Bilica) Lan bu oyuncular agladi beni göndermeyin diye Bılıca sivasda kariyerini yaşadi adam ya aptal bizim heyet herkezi 0dan yaratmak yada heyeti yeniden kurmak lazim iyi düşünmüyorlar
Ricardo Pedriel 12.08.2012, 01:56 hayrettin bu takımın yedeginde otursa qine yeter ..
bence boşa uzatıyorlar hayrettinin sözleşmesini
EsEnTePeLi 12.08.2012, 01:56 Allah yardımcımız olsun ilk 8 hedefimiz yalan olmaz inşallah tek temennim bu..
58hayati 12.08.2012, 01:59 rıza istifa edince anlayacagız vahamiyeti...yönetim rızanın dediklerini yapmıyor... rızada işini biliyor 7 yemesinde bir iş var..takımı ona göre kurdu bakın biz buyuz KESİN TRASFER LAZIM diyor...defansa göreceksiniz..
GurbetciYigidom 12.08.2012, 02:03 bence bundan iki sene önceki gibi ligin ilk yarisini bu kadro ile sonlarda bitiririz, yönetim durumun vahim oldugunu görünce adam akilli transfer yapar ,yoksa bunlar nerde beles kalitesiz oyuncu varsa onlari alirlar bu saatten sonrada yönetimin paraya kiyipta adam akilli kaliteli transfer yapacagini hic ama hic ummuyorum
A.Turan Korkmaz 12.08.2012, 02:07 Defansa Ali Turan,orta sahaya Michael Fink, forvete Juan Pablo Pino olmak üzere üç takviye şart!
hayrettin bu takımın yedeginde otursa qine yeter ..
senin gibi duygusal düşünenler yuzunden hayrettin denilen takoz takımda yer alıyor bank asyada oynamayaz hayrettin sende bılıosun bunu teknık yok hız yok tecrube yok ne var pekı bu adamda sivaslı olması dışında.
bu yönetim bonservisi elinde olan hıyarları almayı bıraksın bu takım tekrar uçar.
doga,erhan,bednar.. kendı takımlarında istenmeyen kovulan adamları ya tutarsa deyıp almaya devam ettikçe hersene aynı olucak..
PETKOVİC 12.08.2012, 02:43 sürekli navratilin yanındaki partnerler değişiyor ama sonuç değişmiyor belki sorunun kaynağı navratildedir. farklı bir bakış açısıyla bakmak istedim bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz
GurbetciYigidom 12.08.2012, 02:57 galiba transfer konusunda bütün taraftar ayni konuda, ya peki yönetim niye bunu hala görmemezlige geliyor.allah askina yönetimden biri cikipta niye bi aciklama yapmiyor.bence yönetimin suyu coktan isindi artik bize yeni istekli adam akilli transfer yapan bir yönetim sart.
kanka5885 12.08.2012, 03:37 Arkadaşlar biliyorsunuz ki birçok takim sivasi batirmak istiyor ve başaramiyor. Adam Sivasspor Gibi teknik heyetin başina geçmiş transfer yapmıo mk ya Başkalarinin istedigini kendi eliyle yapcak bu sezon bu adamin istifasini öpcem yapsin mk beşiktaşa mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin adam owen almaz en azindan teklif verir. (Gelmicek olsada ) Atilla sat gitsin Malin teki 3. ligde oynatmazlar (Servert Çetin) (Bilica) Lan bu oyuncular agladi beni göndermeyin diye Bılıca sivasda kariyerini yaşadi adam ya aptal bizim heyet herkezi 0dan yaratmak yada heyeti yeniden kurmak lazim iyi düşünmüyorlar
58MUAMMER58 12.08.2012, 05:05 bu maçların sonucu belki önemli değil yalnız perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler rıza hocanın kalecinin defansın ortasahanın forvetin formsuzluğu vurdumduymazlığı ciddiyetsizliği beni düşündürüyor bu takım 15 20 gündür ne iş yaptı anlamak mümkün değil 2 forvet alındı belki ilk 2 3 hafta oynamıyacak defansın önünde oynıyacak doğada ne ışık ne tık var ortasaha ne defansa ne ofansa hayrı yok defans desen geçen yıldan beri tem otoyolu gibi millet slolom yapıyor herşeyin düzelmesi için 1hafta var ligde böyle alınacak skorlar hem takımı hem taraftarı zora sokar sonra ayıkla taşı
35gürün58 12.08.2012, 07:34 Savunmaya alınacak iyi bir oyuncu bu saatten sonra özellikle Yerli olarak zor bulunur, yabancı kontenjanımız zaten şişmiş durumda. Bunlar baştan hesaplanacaktı para para diyen yönetim paranın galibiyetlerle sağlanacağını bilmeyecek kadar akıl ve izandan yoksun mu acaba ?
Bundan sonra alınacak her mağlubiyet cepten para yemek olacaktır ki bu ancak düşüncesiz idare tarzının bir tezahürü olur.
Korkum odur ki çekirge olarak üçüncü kez sıçrayamayacağız, sıralamadaki yerimiz lig süresince 17. ve 18. lik arasında gidip gelecek gibi....
anlaşılan yönetim bu takımı biz çıkardık aynı şekilde düşürerek yönetimden ayrılırız anlayışında. Demek ki bunların süper ligde yöneticilik yapacak kapasiteleri yok, hasbelkader bu aşamaya geldik bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun, kaldı ki ben yönetime ve Sn. Odyakmaz' a bugüne kadar yapılan eleştirileri haksız olarak yorumluyordum ben bile bunları düşünecek duruma geldiysem hey hat...
kayserisporun politikası iyi avrupanın büyük takımlarından gürbetçi gençleri alıyor biraz oynuyor sonra satıp iyi para kazanıyor
sperligde 4*5 takımda oynamış oyuncuları almıyorlar
bence transfer falan hepsi hikaye bizde futboldan anlayan kac yönetici var evet yönetimimiz bütceyi cok dengeli tutuyor vede futboldan hic anlamamalrina ragmen bu takimi senelerdir bu ligde tutuyorlar ama gel görki herseyi hocaya biraktimmi arada bir gidiyor nerde ise yaramaz eski oyuncusu falan var aliyo getiriyor birde onlarin vaziyetine bakmadan banko oynatiyor.
yani bazen arada bir hocayada söyleyecek hoca bizim su derdimiz var sen altini gönderip teneke aliyorsun veya senin gönderecegin adamlar sunlar olmali diye.
sezon bitti bana sorsalar kimi gönderin kimi esatiyondan kadroda tutan diye bastan Faty,Atilla,Ugur ,Hayrettin vede giden dogrular zaten gitti.kimi alin dese doga kaya bedava oynayacagim dese kapidan iceri koymam erhan güven zaten bi soru isareti
simdi bana diyeceklerki hayrettin sehrimizin adami ugur gecen sene iyi performans sergiledi faty iyi kaiyere sahip zaten atillayi tartismaya gerek bile yok iyide bu adamlar yüzünde kac mac kaybedecegimizi varin siz hesap edin.
cünki bu adamlar diger adamlar gibi kenarda sessiz sedasiz oturacak adamlar degiller bunlarin 3 ü saglam oldukarinda hep kadroda olacaklar vede elimzde her macta 3 tane canli bomba olacak.
Allah yardimcimiz olsun.
hayrettin geçen sezon sakatlanmasa ligi duşme hattında tamamlardık.
B.DUMANLI 12.08.2012, 09:37 Sivasspor´u ameliyat masasinda bir hasta olarak düsünürsek su anda cok kan kaybettigini,ameliyati yapan cerrahin (Riza hoca)ise eli kolu bagli bir caresiz bir sekilde, bu kan kaybina müdahale edemedigini görüyoruz.Hastaya acil sifalar diliyoruz,cerrah´inda bu ameliyatlardan bir sonuc cikarmasini ve kan kaybini nereden kaynakladigini bir an evvel görmesini arzu ediyoruz.Bol sanslar cerrah bey....Taraftar umarim ileride bu ameliyatlara müdahale etmez.
kanka5885 12.08.2012, 09:39 Takım Dizilişi 4-4-2 Taktik Kanatlari Kullan Yüksek Hizda Pas yap.
------------------------------------- Korcan Celikay
Saban Özel ------------ Ugur Kavuk -------- Ziya Erdal ---------------- Jan Rajnoch
Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki
-------------------- Abdulkadir Özgen ------------ (Pedriel) Eneramo-----------------------
Arkadaşlar Şunu unutmayin ki Eneramo Almak Salaklıktı..
Kamil Ve Aatif İkilisi Muhtesem Kanat Oyuncuları 2 side Topu Alip Hizli qötürüyorlar
Benim Düşüncem Kanatlari Kullanmak Kanatlari Kullanirsak Topu Daha hizLi iç alana götürür Ve çokça pozisyonlarla gol bulmaktir örnegin
Abdulkadir özgen Muhtesem starejiye sayip bir oyuncu Kanatdan gelen bir topu güzel degenlendirerek gol atacana ınanıyorum.. Teşekkürü eksik etmeyin begendiyseniz
Ha bide Beyler Transfer Yapmadi Demeyin Sivasa Tek ihtiyac Suanda Deftir unutmayın Bi sakatlikta Yerine gecicek def Topu ilerletebilen Her Vevkide zorlanmayan bi oyuncu
Benim Eneramo Yerine Otomossiyi Tercih Ederdim Bence Baba p!tonun videolarini Takip edin..
Divriği58- 12.08.2012, 10:24 En son 05.02.2008, 14:24 tarihinde yazmışım şimdi 4.5 yıl sonra ilk kez bir yorum daha yazacağım..
Öncelikle şunu görmek lazım bu sene süperlig takımlarının transfere harcadığı toplam para geçen yıllara göre çok aşağılarda
Bursaspor transfer yapmadı Sivas Atıf dışındaki oyunları ancak yedek olur eneramo zaten bızdeydı
Bütün takımların nedendir bilinmez maddi yönden sıkıntıları var
Lige Yenı cıkan takımlardan Elazığ ve kasımpaşa çok fazla transfer yaptı. Onlarda maddi yönden çok sıkıntılar yaşayacaklar zaten elezığ spor un sıkıntısı var ekonomık sıkıntı yuzunden adının önüne bile reklam almak zorunda kaldı " Boru Elazığspor "oldu
Orduspor Kayserispor Eskişehirspor Galatasaray Fenerbahçe Bu 5 takım dısındakı tüm takımlar %80 geçen yılkı kadrolarıyla devam edecekler . Sivasspor da bunlardan biri
SİVASSPOR süperlige çıktığı ilk günden beri hep boşta kalan, bonservis ücreti olmayan süperlig oyuncuları ve 2.lig oyuncuları aldı. Üst düzey oyuncumuz hiç olmadı veya olduysada bonservis vermeden aldık (örnek Servet çetin, petkoviç )
Bu takım şampiyonlar ligine gideceği zaman bile transfer yapamadı.
Yerli oyuncular çok pahalı onun için 2.ligden alıyoruz
Yabancı alınca Sivan şehrinin şartlarından gelmiyorlar yada kısa sürede gidiyorlar Bugün sivas bir eskişehir bursa gibi şehir olarak bir konumda olsa
WOOTER, COLOSiMO, OMOTOYOSSİ daha bir çok anlaşmaya gelen ve giden oyuncular şu takımda olurdu.
Sivasspor bana göre şuan doğru olanı yapıyor Ekonomik ve sportif istikrar yakalamaya çabalıyor Uzun yıllar ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Bu doğru bir politika acele edersek başarı için parayı boca edersek Kocaelispor Maltyaspor Göztepespor gibi oluruz.
Çok gol yeme sorununa gelince Bu sorun transferle çözülmesi için stopere lugana ulfalussi gibi oyuncu almanız lazım yoksa Şu oyun sistemi içerisinde stoper alarak bu gol sorununu çözemezsiniz..
Sivassporun şuanki stoperleri pek çok anadolu klubunden daha ıyı ama sistemimiz önde oynamayı gerektirdiği için ve rıza hocanın savunma taktıklerı (örnek ofsayt taktiği , alan savunması v.b) çalıştırmadığı için defansif sisteme önem vermediği için böyle bir sonuç doğuyor .
Sivasspora istediğiniz stoperi kaleciyi alın bu defansıf mantaliteyle yine ligin en saçma gollerini en komık gollerini biz yiyeceğiz maalesef ama oyun anlamında zevk veren bol pozisyona giren takım olacağız..
Bu yılkı en buyuk kaybımız KIVANÇ ın gidip yerıne DOĞA nın gelmesı oldu onun dışında oturmus bır takımımız var tıne ılk 7-8 içerisinde oluruz ..
bir omotoyossi, ndosel gelse hücum hattı süper olurdu kıvanç kalsa ortasahayı toplardı ama yapacak bişey yok 5 liralık oyuncuya 10 lira vermek büyük risk Eğer o iyi oyuncuyu buyuk takımlara satamazsak 1 yıl sonra ücretsiz gidiyor çok zarar ediyoruz maddi yönden ... Bence yenı aldıgımız genc yerlı oyunculara bakalım ordan bı cıhan yılmaz kıvanc ayarında cıkarta bılırsek cok ıyı olur..
Sivasspor Yine ilk 7-8 içinde yer alacak bir takım olacaktır benim ilk 11 imde şöyle taktik 4-1-4-1
------Uğur kavuk(erhan güven)-----Rajnoh----Navratill---------- Ziya
------------------------------------KADİR BABA ----------------------
----Milan CERNY(ATIF ÇETO)-----Mehmet Nas ------- ERMAN------GROSICKI
----------------------------------ENERAMOO--------------
Yedekler : BORJAN - Abdulkadir - Şaban - Pedriel - Doğa kaya -
kanka5885 12.08.2012, 10:29 En son 05.02.2008, 14:24 tarihinde yazmışım şimdi 4.5 yıl sonra ilk kez bir yorum daha yazacağım..
Öncelikle şunu görmek lazım bu sene süperlig takımlarının transfere harcadığı toplam para geçen yıllara göre çok aşağılarda
Bursaspor transfer yapmadı Sivas Atıf dışındaki oyunları ancak yedek olur eneramo zaten bızdeydı
Bütün takımların nedendir bilinmez maddi yönden sıkıntıları var
Lige Yenı cıkan takımlardan Elazığ ve kasımpaşa çok fazla transfer yaptı. Onlarda maddi yönden çok sıkıntılar yaşayacaklar zaten elezığ spor un sıkıntısı var ekonomık sıkıntı yuzunden adının önüne bile reklam almak zorunda kaldı " Boru Elazığspor "oldu
Orduspor Kayserispor Eskişehirspor Galatasaray Fenerbahçe Bu 5 takım dısındakı tüm takımlar %80 geçen yılkı kadrolarıyla devam edecekler . Sivasspor da bunlardan biri
SİVASSPOR süperlige çıktığı ilk günden beri hep boşta kalan, bonservis ücreti olmayan süperlig oyuncuları ve 2.lig oyuncuları aldı. Üst düzey oyuncumuz hiç olmadı veya olduysada bonservis vermeden aldık (örnek Servet çetin, petkoviç )
Bu takım şampiyonlar ligine gideceği zaman bile transfer yapamadı.
Yerli oyuncular çok pahalı onun için 2.ligden alıyoruz
Yabancı alınca Sivan şehrinin şartlarından gelmiyorlar yada kısa sürede gidiyorlar Bugün sivas bir eskişehir bursa gibi şehir olarak bir konumda olsa
WOOTER, COLOSiMO, OMOTOYOSSİ daha bir çok anlaşmaya gelen ve giden oyuncular şu takımda olurdu.
Sivasspor bana göre şuan doğru olanı yapıyor Ekonomik ve sportif istikrar yakalamaya çabalıyor Uzun yıllar ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Bu doğru bir politika acele edersek başarı için parayı boca edersek Kocaelispor Maltyaspor Göztepespor gibi oluruz.
Çok gol yeme sorununa gelince Bu sorun transferle çözülmesi için stopere lugana ulfalussi gibi oyuncu almanız lazım yoksa Şu oyun sistemi içerisinde stoper alarak bu gol sorununu çözemezsiniz..
Sivassporun şuanki stoperleri pek çok anadolu klubunden daha ıyı ama sistemimiz önde oynamayı gerektirdiği için ve rıza hocanın savunma taktıklerı (örnek ofsayt taktiği , alan savunması v.b) çalıştırmadığı için defansif sisteme önem vermediği için böyle bir sonuç doğuyor .
Sivasspora istediğiniz stoperi kaleciyi alın bu defansıf mantaliteyle yine ligin en saçma gollerini en komık gollerini biz yiyeceğiz maalesef ama oyun anlamında zevk veren bol pozisyona giren takım olacağız..
Bu yılkı en buyuk kaybımız KIVANÇ ın gidip yerıne DOĞA nın gelmesı oldu onun dışında oturmus bır takımımız var tıne ılk 7-8 içerisinde oluruz ..
bir omotoyossi, ndosel gelse hücum hattı süper olurdu kıvanç kalsa ortasahayı toplardı ama yapacak bişey yok 5 liralık oyuncuya 10 lira vermek büyük risk Eğer o iyi oyuncuyu buyuk takımlara satamazsak 1 yıl sonra ücretsiz gidiyor çok zarar ediyoruz maddi yönden ... Bence yenı aldıgımız genc yerlı oyunculara bakalım ordan bı cıhan yılmaz kıvanc ayarında cıkarta bılırsek cok ıyı olur..
Sivasspor Yine ilk 7-8 içinde yer alacak bir takım olacaktır benim ilk 11 imde şöyle taktik 4-1-4-1
------Uğur kavuk(erhan güven)-----Rajnoh----Navratill---------- Ziya
------------------------------------KADİR BABA ----------------------
----Milan CERNY(ATIF ÇETO)-----Mehmet Nas ------- ERMAN------GROSICKI
----------------------------------ENERAMOO--------------
Yedekler : BORJAN - Abdulkadir - Şaban - Pedriel - Doğa kaya -
Hakli bir konuya deyinmişsin eneramo almak bana göre iyi fikir deyildi ? otomossiyi alsak cok qüzel olurdu onun yerine en azindan kalcasini kaldiriyor :D
bu forumda ahkam kesip yönetime laf eden arkadasları bir sene toplasan baskan yapsan amatöre kadar düşürürler yapmayın beyler yedi yıldır ligte tuttular daha saygılı eleştirin.
şamatacılar 12.08.2012, 11:31 arkadaşlar bu saatten sonra fırtına kopsa yönetımde kılı bile kıpırdamaz. vurdumduymaz ınsanlar çunku.
transfer kesınlıkle beklemeyın. bu pinti yönetim bişey yapmaz artık.
bi ihtimal bedelsız adam olur, birde gelir takımda beleş oynar para almadan, ve hatta sivassporda oynamak için para verırse belkı o transfer edılır. yanı oyle bi keriz de yoktur galıba..
BekirBayrak 12.08.2012, 14:03 bence yönetim ve teknik heyet gitsin
Yönetime ve teknik heyetede sen geçersin idare edersin deilmi_???
legolass 12.08.2012, 14:06 hazırlık maçıda olsa bu kadar ezik bir futbol ve hezimet hiçte açıklanacak bir durum değil.2 gün üst üste maç yaptı diyosunuzda sanki gençlerbirliği yapmadımı? rıza hoca bence beşiktaşa gitmedği için böyle isteksiz.beşiktaş aklını karıştırdı. saçma sapan oyuncular aldı. gardaş diğer takımlar nerden buluyo peki böyle oyuncuları çokmu pahalı bonservisleriİ. Bu sene diğer takımları görüp bizim sivasla karşılaştırıldığında hiçte iç açıcı bir tablo çıkmıyo ortaya umarım hemen bir çare bulunur yoksa bu sefer hakikaten gidiciyiz.
Murat ARICI 12.08.2012, 14:31 Burada yorum yaparak kendimizi perişan etmenin bir anlamı yok alınırsa 2.ligden veya bank asyadan bir stoper alınır o stoperde muhakkak bonservisi elinde olan uydurma bir transfer olur.
Değil 7-0 , 10-0 bile olsa şu kadroda değişen birşey olmaz..SİVASSPOR TARAFTARININ BEKLENTİSİ DAHİLİDE ŞU ANA KADAR NE YAPMIŞ YAW..?:rolleyes:
fatih585858 12.08.2012, 15:21 Hayrettin, Atilla, Uğur ve M.Nas dörtlüsü bence Süper ligte misyonlarını tamamladılar. Zorlamanın bir anlamı yok. Hem para kazanıyorlar, hem de takıma katkılarından çok zararları oluyor. Hoca tutturmuş bir santrafor diye. Yahu hocam sen sağ bekinin, stoperlerinin ve ön liberolarının yeterli olduğunu düşünüyorsan daha ne söyleyebiliriz. Herşey ortada. Bu mevkilere transfer şart iken, transfer edecek bir Doğa ile Erhan'ı bulabildiniz yönetim ile birlikte. Rıza hocanın bu mevkilere oyuncu seçimi ve transfer politası yanlış kardeşim. Bunu görmek için futbol dehası olmaya gerek yok.
badboysefaa 12.08.2012, 16:33 sivasspor bu sene düşmeye en büyük aday gösteriliyor benimde gördüğüm düşeceğiz futbolcular ruhsuz kabul ediyorum rızada aklı hala 8taşta onuda kabul ediyorum ama en büyük ruhsuz olan yönetimdir.statla ilgili alakası yok basın sözcüsü yok internet sitesi v.s bi sürü saçmalıkları olan adamlar bunar bu sene bizi düşürür.Yanılmayı çok isterim ama görünen köy misali gerek varmı klavuza?
sivasfutbol 12.08.2012, 17:24 sivasspordan ne köy olur nede kasaba
etlidöktürek 12.08.2012, 17:27 bana kalırsa bu rahatlığın iplemezliğin tek nedeni yönetimin SESSİZLİĞİ....çünkü ben geçen seneden beri ne bir yöneticiyi ,idareciyi ,sözcüyü ne bir açıklama yaparken ne de takımımızı canımız ciğerimiz SİVASSPORUMUZU savunurken gördüm..böyle bir şey yok arkadaş ya kulübümüzden haberimiz yok aramızda dedikodu yapıyoruz yok şu gelecek bu gidecek... adam akıllı biri çıkıpda demiyor ki alacaz ya da alamayacaz bu iki kelimeyi açıklayacak bir şahıs bile yok:( yönetimimiz yok ya vatandaş çıkmış diyorki: beşiktaş beni almaz mı acap, biri diyorki tek derdim beşiktaşı çalıştırmak gülmemmek elde değil..bunların kulağını çekecek bir ADAM yok mu kulüpte..sonrada yakınıyoruz 7 tane yedik diiplinsizlik var..nasıl olsa sivasspor çiftlik değilmi? başkanım ne talimat verdin bilmiyorum ama yöneticilerin genelinde bir sindirilmişlik göröyorum..geçen sene o kadar hakem hatası vardı resmen bizi ince ince kıydılar bir ALLAH kulu çıkıpda birşey demedi,eğer bu senede böle olacaksa hiç olmasın bu yönetimi ben istemiyorum..ben futbolcuyu disipline sevk edecek ,ADAM EDECEK,kes sesini diyecek yöneticiler istiyorum..mahkemeden operasyondan korkacak yönetici istemiyorum..sonra diyeceksiinz kim gececek yönetime senmi?arkadaşlar bukadar basiretsizlikle süperligde kıvranacağiıma, bankasyada gümbür gümbür top oynarım ne olacak... inşaallah güzel günler görürüz sevgili yiğidolar..
selimdelen 12.08.2012, 17:55 elazıg macından sonra zaten ilk süper lig takımına halimiz ne olucak diye dusunmeden edememiştim ve malum skor geldi rıza hoca beşiktaşa gidemediği icin hayal kırıklıgı na maruz kaldı umarım ileride toparlanır yoksa daha buyuk sıkıntılar yasamamız icten bile değil
Rıza Hocanın sadece tek bir menejerden bütün futbolcuları alması bu kadar yabancılara boş yere para vermemizin tek sebebidir ayrıca eskişehirden aldıgı futbolcular acaba futbollarımı yoksa hocayla olan ikili ilişkilerindenmi bakmak lazım takım hiç iç açıcı görünmüyo umarım yanılırız yönetimde iş bitiricek başkan hariç gerisi aksesuar ya peki arkadaşlar bizim kulüp menejeri ne iş yapar kayserideki süleyman hurma digilmi bu kadar genci bulup getiren bizdeki kimdir onu bile bilmiyoruz
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...
şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
DEĞERLİ KARDEŞİM
takıma,yönetime,futbolculara kızmakta haklı olabilirsin amaa değil sen hiçbir sivaslı takıma,yönetime,futbolculara ya da sivasspor camiasına küfür yada hakaret edemez bu hakkı sana yada senın gibilere kim veriyor.?evet kızmakta haklısın ama bunun baska yolları var mesela eleştirebilirsin,demokratik hakkın olan protesto edebilirsin,maçlara gitmezssin vs vs.Küfür nedir ya kardeşim? ozaman bırılerı de çıksın sana ve senın gıbılere küfür etsın doğru olur mu?
Lütfen herkez aklını başına alsın.Başka Sivas ve SİVASSPOR yok...çözüm yollarını farklı ve tam isabet şekilde protestolar ile yapılması gerekir.Örneğini arıyorsan Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının takımı ve kulüp yönetimini nasıl protesto edip sonuç aldıklarını araştırınız..saygılarımla
badboysefaa 13.08.2012, 05:04 Savunmaya alınacak iyi bir oyuncu bu saatten sonra özellikle Yerli olarak zor bulunur, yabancı kontenjanımız zaten şişmiş durumda. Bunlar baştan hesaplanacaktı para para diyen yönetim paranın galibiyetlerle sağlanacağını bilmeyecek kadar akıl ve izandan yoksun mu acaba ?
Bundan sonra alınacak her mağlubiyet cepten para yemek olacaktır ki bu ancak düşüncesiz idare tarzının bir tezahürü olur.
Korkum odur ki çekirge olarak üçüncü kez sıçrayamayacağız, sıralamadaki yerimiz lig süresince 17. ve 18. lik arasında gidip gelecek gibi....
anlaşılan yönetim bu takımı biz çıkardık aynı şekilde düşürerek yönetimden ayrılırız anlayışında. Demek ki bunların süper ligde yöneticilik yapacak kapasiteleri yok, hasbelkader bu aşamaya geldik bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun, kaldı ki ben yönetime ve Sn. Odyakmaz' a bugüne kadar yapılan eleştirileri haksız olarak yorumluyordum ben bile bunları düşünecek duruma geldiysem hey hat...
süper bir yazı olmuş kalbimdekileri okumuşsunuz.Ben iyi gün taraftarı asla olmadım ben amatörde de sivas maçlarını izleyen birisi olarak bu sezon maçlara gitme taraftarı değilim alnımıza kara bir leke sürdüler ve bu senede çıkarttıkları takımı düşürüp gidecekler helal olsun aldıkları oyunculara bakıyorumda gülünç durumdayız diğer anadolu takımları ne transfer yapmış?biz?bank asya seviyesinde dahi değil transferlerimiz yazıklar olsun hepsine....
58MUAMMER58 13.08.2012, 13:25 süper bir yazı olmuş kalbimdekileri okumuşsunuz.Ben iyi gün taraftarı asla olmadım ben amatörde de sivas maçlarını izleyen birisi olarak bu sezon maçlara gitme taraftarı değilim alnımıza kara bir leke sürdüler ve bu senede çıkarttıkları takımı düşürüp gidecekler helal olsun aldıkları oyunculara bakıyorumda gülünç durumdayız diğer anadolu takımları ne transfer yapmış?biz?bank asya seviyesinde dahi değil transferlerimiz yazıklar olsun hepsine....
değerli kardeşim amatördede maçlarını izleyen biri olarak demişin yaşın 23 sivasspor 7 yıldır süperligde ondan öncede 8 10 yıllık 2.lig serüveni var daha sonra 15 16 yıllık3.lig serüveni var kısa hesap bende 5 yaşından beri sivassporu takip eden biri olarak yaklaşık 35 yıldır sivassporu takip ederim sivassporumuzun istanbuldaki 3 4 maç hariç hepsine gitmiş ankaradaki 8 10 maçına gitmiş biri olarak amatöre düştüğünü hatırlamıyorum burdaki birçok taraftar gibi takımdan umutlar kesilmiş herkes adeta küme düşmeyi şimdiden kabullenmiş şu son maçlarda alınan sonuçlar belki hepimizi üzdü kızdık yönetime hocaya futbolculara yanlız okadarda değil geçen yılda böyle konuşan çok oldu sonuç hakem hataları defans ve kaleci hatalarından avrupa trenini kaçırdık şu düşme lafını artık ağzınıza almayın bu konuda fikir sahibi olmak için ilk 10 hafta geçmesi gerekir geçen yılki kadroya birçok oyuncu eklendi siz ve sizin gibi düşünenler takımdan desteğini çeker çekmez o sizin bileceğiniz iş hele bi lig başlasın yeni transferler takıma adapte olsun diğer takımları görelim sonra konuşuruz yok gerçekten düşeceğimize inanan varsa benle idda oynasın 500 $ yada boş boş konuşup moral bozmasın kal sağlıcakla
SempaticH 13.08.2012, 15:29 yönetimin çıkıpta bir bilgilendirmesi lazım taraftarın ne oluyor ne bitiyor bilmesi lazım neden böyle yapıyorlar anlıyamıyoruz o zaman hiç takımın peşine gitmeyelim maçada gelmiyelim yani banane diyip başka takım tutalım olurmu memleketin zaten hiç bir eğlencesi faliyeti yok bu sivassporda bitsinde kurtaralım istiyorsanız o başka siz sivasspora neden geldiniz tüm sivası sivaslıları yani yiğidoları bilgilendirmek mecburiyetindesiniz bunu böyle bilin bizim varımız yoğumuz bir sivassporumuz var hazırlık maçıda olsa bu sonuçları hak etmiyoruz edemeyiz varsa bir derdiniz açıklayın yiğidolar bilsin gerekirse destekleyelim.yoksa olmuyor bu sizin vurdum duymazlığınız olmuyor beyler olmuyor bizleri üzmeye hakkınız yok eğer varsa bu işi bırakın başkaları yapsın.
ah bide yonetimden birileri gelip bu yorumlarin hepsini bi okusa...
bu takımın hiç kongresi olmayacakmı kulübün paralara nerelere harçanıyor ne hesap veren var nede soran
badboysefaa 13.08.2012, 17:07 değerli kardeşim amatördede maçlarını izleyen biri olarak demişin yaşın 23 sivasspor 7 yıldır süperligde ondan öncede 8 10 yıllık 2.lig serüveni var daha sonra 15 16 yıllık3.lig serüveni var kısa hesap bende 5 yaşından beri sivassporu takip eden biri olarak yaklaşık 35 yıldır sivassporu takip ederim sivassporumuzun istanbuldaki 3 4 maç hariç hepsine gitmiş ankaradaki 8 10 maçına gitmiş biri olarak amatöre düştüğünü hatırlamıyorum burdaki birçok taraftar gibi takımdan umutlar kesilmiş herkes adeta küme düşmeyi şimdiden kabullenmiş şu son maçlarda alınan sonuçlar belki hepimizi üzdü kızdık yönetime hocaya futbolculara yanlız okadarda değil geçen yılda böyle konuşan çok oldu sonuç hakem hataları defans ve kaleci hatalarından avrupa trenini kaçırdık şu düşme lafını artık ağzınıza almayın bu konuda fikir sahibi olmak için ilk 10 hafta geçmesi gerekir geçen yılki kadroya birçok oyuncu eklendi siz ve sizin gibi düşünenler takımdan desteğini çeker çekmez o sizin bileceğiniz iş hele bi lig başlasın yeni transferler takıma adapte olsun diğer takımları görelim sonra konuşuruz yok gerçekten düşeceğimize inanan varsa benle idda oynasın 500 $ yada boş boş konuşup moral bozmasın kal sağlıcakla
vallaha size herhangi bir ıspatta bulunmaya gerek yok bizi bilen bilir ben burda kaç deplasman kaç forma aldığımı yazıp show yapmam.burda herkes düşüncesini açıklamakta hür ve özgür olduğu için forumlar var o yüzden düşeriz düşmeyiz bunlar bizlerin düşüncesi endişesi kimsenin düşüncesi kimseyi alakadar etmez idda oynayalım falan seviyeyi korumak açısından size cevap vermeceğim bu takımın düşmesi benim hayatımda en son görmek istediğim şey ancak biz bunları hazırlık dönemine göre söylüyoruz tabiki ligde başka olması en büyük temennim eklemeyi unutmuşum amatör dediğim için kusura bakmayın 3.ligden beri takip ettiğimi söylemek istemiştim
|