Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidoların yayın isyanı
Rallim58 11.08.2012, 03:58 Ankara'da düzenlenen, TSYD kupa karşılaşmalarına katılan Sivassporumuzun taraftarlarından Sivas TV'lerine ağır eleştiriler geldi.
Sivassporun yanısıra, Gençlerbirliği, Karabükspor ile Elazığsporun katıldığı TSYD turnuvasında, henüz yeni süper lige çıkan Elazığsporun yerel kanalı olan Kanal23 Tv müsabakayı 3G sistemiyle ekranlarda taraftarları ile buluştururken, Sivas TV'lerinden yayın yapılmaması yiğidoları çileden çıkardı. Kendi yerel kanallarına tepkilerini dile getiren taraftarlar, Sivassporumuz kupa karşılaşması yaparken ekranlara cinsel ilaçları göstermeyi görev kabul eden yerel kanallarımızı kınıyoruz şeklinde konuştular.
Yiğidolar ayrıca, süper lige henüz çıkan Elazığsporun karşılaşmasını taraftarları ile buluşturan Kanal 23 yönetiminden övgü ile bahsederek; "Bizim yerel kanallarımız ancak düğün dernek gösterilerini ısıtıp ısıtıp ekranlara getirirler, cinsel ilaç reklamları yapmaktan, zayıflama hapını millete yuttururken bizleri de uyutmaktan zaman bulup teknolojiden faydalanarak yüzbinlerce yiğidonun merakla beklediği karşılaşmayı yayına vermekten acizler. Şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştular.
58MUAMMER58 11.08.2012, 04:48 eskiden yerel tvler yokken sivassporumuzun maçlarını radyo vermiyordu merak ederdim sonucu sivasa SRT ye telefon ederdim tlfndaki kişi bazen bilir bazende yanındakine sorup cevap verirdi daha sonra tv 58 çıktı maç öncesi röportajlar maç sonu futbolcu yazar yorumcu hoca yöneticiler ile yapılan röportajları yayınlarlardı imrendim ilk işim uyduyu takmak oldu iyi kötü ana haber sonu sivassporla ilgili haberleri verirlerdi nail sertakan ve mustafa ateş sivassporun nabzını tutardı iyi kötü spor proğramı sunulurdu diğer kanallarda piyasaya çıkınca aralarında tatlı rekabet olur diye düşünmüştüm hepsininde canlı yayın aracı var bu kanalların spor programlarının tadı kaçtı ilgisiz ahbab çavuş ilişkili nedediğinden bişey anlaşılmayan adamları konuk etmeye başladılar sivassporla ilgili bihaber alamaz olduk tv 58 zarasporu sivasspordan daha önemli hale soktu proğram boyu zaraspor haberleri yorumları yayınlamaya başladılar:mad: ALLAH canımı aldiye proğram yapmaya başladılar birbirlerini taklit etmeye başladılar bilmem ne dağındaki bilmemneköyünün piknikteki görüntülerini saatlerce yayınlamaya başladılar indirici kaldırıcı büyütücü zayıflatıcı ağrısızı giderici hap melhem reklamı yapmaktan sivas ve sivasspor hakkında doyurucu haber yayın yapmadılar yapmıyorlarda sivas halkına hunharca başka tvler saldırırken sivasın tesisleri yerlebir edilirken kapatılırken stadyum konusu gündemdeyken sivaslıların taraftarın isyanını gündeme getirmediler axsine 25 bin neyimize yetmiyor diyen çakalları ekrana çıkarttılar başka illerin kanallarıbu konuda daha faal:mad: şurda ankaranın göbeğinde sivasın en büyük markası sivassporun maçını hadi trt vermiyor sivasın 3 tane yerel kanalı canlı vermekten acizmiydi ?hadi canlısından vazgeçtik maçı çekip bi linkten banttan vermektendemi aciz bu kanallar :mad:elazizin yerel kanalı elinden geldiği kadar yayınlamaya çalışmış hepimiz tesekkür ettik şu maçı bizim kanallardan biri yayınlasada biz teşekkür etseydik elazığlılarda tesekkür etse kötümü olurdu ?belki bu maçları tüm türkiye izlerdi benim için artık ağızlarıyla kuş tutsalaR 3 kanalında gözümde bit kadar değeri yok takii sivaslılardan özür diliyip bu hatalarını düzeltene kadar af yok devam etsinler kaldırıcı reklamına :mad:
B.DUMANLI 11.08.2012, 04:53 Bizim yerel kanallar seyircisine gercekten ne veriyor?Yukarida arkadasin dile getirdigi luzumsuz seyleri yayinliyarak insan sagligini tehlikeye atarak yapmis oldugu reklamlar tamamiyle ticari amacli.Önemli olan kasalari dolsun.Sehirlerinin takimi kimin umurunda.3G yayinindadanda vazgectik,tek kamerayla maci yayinlamaktan aciz kanallarimiz var.
B.DUMANLI 11.08.2012, 06:10 Sivasspor-Genclerbirligi maci TRT Avaz kanalindan yayinlanacakmis,duyurulur.
59yigido58 11.08.2012, 06:53 en azından takımımızı izleme fırsatımız olacak teşekkürler trt avaz
eskiden yerel tvler yokken sivassporumuzun maçlarını radyo vermiyordu merak ederdim sonucu sivasa SRT ye telefon ederdim tlfndaki kişi bazen bilir bazende yanındakine sorup cevap verirdi daha sonra tv 58 çıktı maç öncesi röportajlar maç sonu futbolcu yazar yorumcu hoca yöneticiler ile yapılan röportajları yayınlarlardı imrendim ilk işim uyduyu takmak oldu iyi kötü ana haber sonu sivassporla ilgili haberleri verirlerdi nail sertakan ve mustafa ateş sivassporun nabzını tutardı iyi kötü spor proğramı sunulurdu diğer kanallarda piyasaya çıkınca aralarında tatlı rekabet olur diye düşünmüştüm hepsininde canlı yayın aracı var bu kanalların spor programlarının tadı kaçtı ilgisiz ahbab çavuş ilişkili nedediğinden bişey anlaşılmayan adamları konuk etmeye başladılar sivassporla ilgili bihaber alamaz olduk tv 58 zarasporu sivasspordan daha önemli hale soktu proğram boyu zaraspor haberleri yorumları yayınlamaya başladılar:mad: ALLAH canımı aldiye proğram yapmaya başladılar birbirlerini taklit etmeye başladılar bilmem ne dağındaki bilmemneköyünün piknikteki görüntülerini saatlerce yayınlamaya başladılar indirici kaldırıcı büyütücü zayıflatıcı ağrısızı giderici hap melhem reklamı yapmaktan sivas ve sivasspor hakkında doyurucu haber yayın yapmadılar yapmıyorlarda sivas halkına hunharca başka tvler saldırırken sivasın tesisleri yerlebir edilirken kapatılırken stadyum konusu gündemdeyken sivaslıların taraftarın isyanını gündeme getirmediler axsine 25 bin neyimize yetmiyor diyen çakalları ekrana çıkarttılar başka illerin kanallarıbu konuda daha faal:mad: şurda ankaranın göbeğinde sivasın en büyük markası sivassporun maçını hadi trt vermiyor sivasın 3 tane yerel kanalı canlı vermekten acizmiydi ?hadi canlısından vazgeçtik maçı çekip bi linkten banttan vermektendemi aciz bu kanallar :mad:elazizin yerel kanalı elinden geldiği kadar yayınlamaya çalışmış hepimiz tesekkür ettik şu maçı bizim kanallardan biri yayınlasada biz teşekkür etseydik elazığlılarda tesekkür etse kötümü olurdu ?belki bu maçları tüm türkiye izlerdi benim için artık ağızlarıyla kuş tutsalaR 3 kanalında gözümde bit kadar değeri yok takii sivaslılardan özür diliyip bu hatalarını düzeltene kadar af yok devam etsinler kaldırıcı reklamına :mad:
çok doğru tespitler yapmışsınız. sivasta sadece tv değil gazetelerde de sorun var. ihale mahkeme kararı yayınlamaktan başka ne yapıyorlar. doğru düzgün web siteleri yok. tv lerde öyle. ya hu uyduya çıktın nasıl yayın yapamazsınız. inşallah stada muhabir falan yollamışlardır. en azından kanal23 çalışanlarına bu sistemin nasıl çalıştığını nasıl naklen yayın yaptıklarını masrafının ne kadar olduğunu sormuşlardır. kanal 23 yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz bu arada. onlara da bir hatırlatma yapalım. keşke maçı yayınlayacaklarını daha önce duyursalardı belki sivastan ve istanbuldaki sivaslılardan reklam alırlardı. bu anlamda organize olamamışlar gibi geldi.
etzel1967 11.08.2012, 09:20 hadi maçı yayınlayacak zihniyet ve beceriye sahip değilsin, hiç olmazsa maçın skorunu ekrana yazın...o da yok...
DoomsDay58 11.08.2012, 09:50 Abi bırakın ya o kanalları izleyeceğinize televizyonunuzu satın daha iyi böyle yerel kanal mı olur? 2.-3. lig de oynayan takımların lig maçlarını yayınlayan yerel kanallar var bizimkiler turnuva yayınlamaktan acizler bizde bunlara hala yerel medya diyoruz!
cemahmety 11.08.2012, 10:13 Yiğidolar Elazığspora helal olsun. Adamlar lige yeni çıkan takımlarına ne kadar destek oluyor, maçları için yerel tv tek kamera ile yerelden yayın yapıyorlar. Bizim 2 sene şampiyonluğa oynamış, geçen sezonu çok iyi bir performansla geçirmiş bir takımımız var yerel tvlerden destek yok vallaha ayıp oluyor Sivassporumuza.
ankastre 11.08.2012, 10:48 hadi maçı yayınlayacak zihniyet ve beceriye sahip değilsin, hiç olmazsa maçın skorunu ekrana yazın...o da yok...
he ya deli oldum.maçın yayını için ekranlara baktım tık yok. skor ekrandadır dedim tık yok. edemedim hepsinide aradım dedim"sivasın maç sonucu ne" aldığım cevap
"sivasın maçımı vardıki"
allah sizin......................... ..........:mad:
he ya deli oldum.maçın yayını için ekranlara baktım tık yok. skor ekrandadır dedim tık yok. edemedim hepsinide aradım dedim"sivasın maç sonucu ne" aldığım cevap
"sivasın maçımı vardıki"
allah sizin......................... ..........:mad:
Bizde yerel tv lerimizin boşa günahlarını alımışız.
Demekki haberleri yokmuş haberleri olsa kesin yayınlarlardı.:)
karşıyakalı 11.08.2012, 11:35 Alıntı:
GurbetciYigidom Nickli Üyeden Alıntı
onlar anca köy senlikleri ve ot reklami yapmakla mesgül birakin maci naklen vermeyi dogru dürüst programlari bile yok.Halbuki sivasimizin tek markasi sivasspor bence köy senlikleri yerine sivassporun antremanlarini verseler daha cok reyting alirlar
arkadaşlar bu kanallar yayınladıkları köy şenliklerini bedava yayınlamıyorlar.yüklü bir para karşılıgında yayın yapıyorlar üstelik çekime gittikleri şenliklerde izzet ikram görüp protokol muamelesi görüyorlar.amacı para olan bir tv neden masraf yapıp sivassporun maçlarını yayınlasınki.umarım bu tv lerdeki kalitesiz spor programlarını kimse izlemez.sezon açılınca balıklama dalarlar sivasspor haberlerine bırakın maçı vermeyi üst köşeye skoru yazın bari bu kadar vurdumduymazlık olmaz pes yani.taraftar tepki vermeli bınlara maçlarda mikrofon uzattıkları taraftar konuşmamalı ve bu olaylardan dolayı 3 yerel kanalıda protesto etmeli
Ferhat06 11.08.2012, 11:44 Alıntı:
GurbetciYigidom Nickli Üyeden Alıntı
onlar anca köy senlikleri ve ot reklami yapmakla mesgül birakin maci naklen vermeyi dogru dürüst programlari bile yok.Halbuki sivasimizin tek markasi sivasspor bence köy senlikleri yerine sivassporun antremanlarini verseler daha cok reyting alirlar
arkadaşlar bu kanallar yayınladıkları köy şenliklerini bedava yayınlamıyorlar.yüklü bir para karşılıgında yayın yapıyorlar üstelik çekime gittikleri şenliklerde izzet ikram görüp protokol muamelesi görüyorlar.amacı para olan bir tv neden masraf yapıp sivassporun maçlarını yayınlasınki.umarım bu tv lerdeki kalitesiz spor programlarını kimse izlemez.sezon açılınca balıklama dalarlar sivasspor haberlerine bırakın maçı vermeyi üst köşeye skoru yazın bari bu kadar vurdumduymazlık olmaz pes yani.taraftar tepki vermeli bınlara maçlarda mikrofon uzattıkları taraftar konuşmamalı ve bu olaylardan dolayı 3 yerel kanalıda protesto etmeli
olayın özü budur.yani tamamen duygusal.:)
58MUAMMER58 11.08.2012, 12:18 demeyi unuttum hadi yerel kanallarımız tenezüll etmedi yayın yapmaya ülkede 250 taneden fazla kanal var herbiri abuk subuk yayınlarla vakit geçiriyor :mad: hadi onlarda yayınlamadı diyelim bu ülkenin vergileriyle yürüyen özel kanallar açan ilgisiz gereksiz dizilere milyonlarca tl veren her iktidarın yandaşlarını iş güç sahibi yapıp tıkış tıkış adam doldurulan trt ne iş yapar :mad:deki 1 kanalı olimpiyatları veriyor trt 2 var trt 3 var trt 4var trt 5 var trt 6 var neticede 1 kanalını bu maça tahsis edebilirdi yol parası yok bişey yok kapının önündeki maçı yayınlamaya engel nedir ?gerekli donanımı var spikeri var yazıklar olsun hakkım varsa haram zehir zıkım olsun :mad:
Sivasspor-Genclerbirligi maci TRT Avaz kanalindan yayinlanacakmis,duyurulur.
trt avazın yayın akışında görünmüyor :confused:
HababamHa 11.08.2012, 12:34 Nail abi bu maçları yayınlardı ama demekki izin çıkmadı.
favori58 11.08.2012, 13:13 Sivas tvlerini kınıyorum,elazığ tvsinie helal olsun. Sivas kanalları utandılar mı acaba? yazıklar olsun
ben iki gün önce tvleri arayıp tepkimi gösterdim sizde telefon açıp tepki gösterin. Burdan başta Aptullah yiğit olmak üzere sesleniyorum bu konuyu lütfen haber yapıp eleştirinde boylarının ölçüsünü alsınlar
Olmaz olsun böyle sivas kanalları!!!!!!!!!!!!
kanka5885 11.08.2012, 13:20 aÇtiniz Konuyu Mail olarak Kendilerine Gönderdim
beyler bunların yaptıgı yayını dugun kameramanı bile daha profesyonel verir benim gibi koyu sivaslı bir insan bile en yakın sivas kanalı 50.sırada cok nadir acıyorum ondada koy dernek bilmeme ne ya belediyeyi vekilleri hiç kimseyi elestirmiyolar sivas köy olmus bunların umrunda bile degil bir zamanlar kayseride konut projeleri yapan reklamı sabah aksam izlettiler bizlerin goç etmesine çanak tuttular ballandırdılar oraları yada kayseri tıp yok goz merkezi anlayacan kayseriye ilçe diye bagladılar bizi cinsellik hapları orjin krem ya bunlar adnan oktara bile yayın verdiler anlayacan parayı veren dudugu calıyor yazıklar olsun diyorum.
demeyi unuttum hadi yerel kanallarımız tenezüll etmedi yayın yapmaya ülkede 250 taneden fazla kanal var herbiri abuk subuk yayınlarla vakit geçiriyor :mad: hadi onlarda yayınlamadı diyelim bu ülkenin vergileriyle yürüyen özel kanallar açan ilgisiz gereksiz dizilere milyonlarca tl veren her iktidarın yandaşlarını iş güç sahibi yapıp tıkış tıkış adam doldurulan trt ne iş yapar :mad:deki 1 kanalı olimpiyatları veriyor trt 2 var trt 3 var trt 4var trt 5 var trt 6 var neticede 1 kanalını bu maça tahsis edebilirdi yol parası yok bişey yok kapının önündeki maçı yayınlamaya engel nedir ?gerekli donanımı var spikeri var yazıklar olsun hakkım varsa haram zehir zıkım olsun :mad:
kardes ben TRT de calısıyorum su an ramazan olsun olimpiyat olsun cok fazla mesai yapılıyor trt yıllarca baskıya ramen cumhuriyet turnavasını yayınladı hemde kurus almadan.
Ankara'da düzenlenen, TSYD kupa karşılaşmalarına katılan Sivassporumuzun taraftarlarından Sivas TV'lerine ağır eleştiriler geldi.
Sivassporun yanısıra, Gençlerbirliği, Karabükspor ile Elazığsporun katıldığı TSYD turnuvasında, henüz yeni süper lige çıkan Elazığsporun yerel kanalı olan Kanal23 Tv müsabakayı 3G sistemiyle ekranlarda taraftarları ile buluştururken, Sivas TV'lerinden yayın yapılmaması yiğidoları çileden çıkardı. Kendi yerel kanallarına tepkilerini dile getiren taraftarlar, Sivassporumuz kupa karşılaşması yaparken ekranlara cinsel ilaçları göstermeyi görev kabul eden yerel kanallarımızı kınıyoruz şeklinde konuştular.
Yiğidolar ayrıca, süper lige henüz çıkan Elazığsporun karşılaşmasını taraftarları ile buluşturan Kanal 23 yönetiminden övgü ile bahsederek; "Bizim yerel kanallarımız ancak düğün dernek gösterilerini ısıtıp ısıtıp ekranlara getirirler, cinsel ilaç reklamları yapmaktan, zayıflama hapını millete yuttururken bizleri de uyutmaktan zaman bulup teknolojiden faydalanarak yüzbinlerce yiğidonun merakla beklediği karşılaşmayı yayına vermekten acizler. Şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştular.
Sivas ta yerel ne görsel nede yazılı basın var Bunlar sadece ve sadece İlan tahtası gibi devlet ihalelrini yayınlayarak yada 10 gün önceki bir haberi ısıtarak yanınyaıp Sivaslıyım diyenelri aptal yerine koyarak para kazanann şirketler.
Şimdi o görsel basında tv spor proğramlırı yapanlar bir hafta sonrautanmadan Sivasspordan bahsederek 10 dk birde içerden reklama girmemiz isiyorlar reklamlardan sonra burdayız diyerek para kazanmasıın bilecekelr. Yada Sivasporlu bir futbolcu ile röportaj yapmak için saatler ce bekelyeckler onuda az sonra yayınlayacağız diyerek saat 11 kadar milleti ekran başına kilitleyip reklam geliri elde etmesin bilirler
bence yayınlarlarsa fazla zararlarıda olmaz. önceden haber vermek suretiyle böyle bi işe girebilirleridi. örneğin elazığ kanalında altta hep reklam vardı reklamları hiç bitmedi adamlar kar bile etti sivastada reklam veren olurdu bence.
by_hunter 11.08.2012, 14:13 son zamanlarda açılmış en iyi konu
tebrik ederim
yorumlarda mükemmel
favori58 11.08.2012, 14:21 Valla şunu söyleyim, eğer biz gerçekten birlik olsak,tepkimizi iyi yapsak,bu yerel kanalları adam ederiz,ama her zamanki gibi yine bir kaç gün burada yazar,çizer içimizi dökeriz.yarın bir gün spor programları başlayınca yine üvgüler yaparız ne yazıkk böyleyiz. Sivasspor için "büyük taraftarı var" diyen bazılrının kulakları çınlasın
Burak Çimen 11.08.2012, 14:27 eskiden yerel tvler yokken sivassporumuzun maçlarını radyo vermiyordu merak ederdim sonucu sivasa SRT ye telefon ederdim tlfndaki kişi bazen bilir bazende yanındakine sorup cevap verirdi daha sonra tv 58 çıktı maç öncesi röportajlar maç sonu futbolcu yazar yorumcu hoca yöneticiler ile yapılan röportajları yayınlarlardı imrendim ilk işim uyduyu takmak oldu iyi kötü ana haber sonu sivassporla ilgili haberleri verirlerdi nail sertakan ve mustafa ateş sivassporun nabzını tutardı iyi kötü spor proğramı sunulurdu diğer kanallarda piyasaya çıkınca aralarında tatlı rekabet olur diye düşünmüştüm hepsininde canlı yayın aracı var bu kanalların spor programlarının tadı kaçtı ilgisiz ahbab çavuş ilişkili nedediğinden bişey anlaşılmayan adamları konuk etmeye başladılar sivassporla ilgili bihaber alamaz olduk tv 58 zarasporu sivasspordan daha önemli hale soktu proğram boyu zaraspor haberleri yorumları yayınlamaya başladılar:mad: ALLAH canımı aldiye proğram yapmaya başladılar birbirlerini taklit etmeye başladılar bilmem ne dağındaki bilmemneköyünün piknikteki görüntülerini saatlerce yayınlamaya başladılar indirici kaldırıcı büyütücü zayıflatıcı ağrısızı giderici hap melhem reklamı yapmaktan sivas ve sivasspor hakkında doyurucu haber yayın yapmadılar yapmıyorlarda sivas halkına hunharca başka tvler saldırırken sivasın tesisleri yerlebir edilirken kapatılırken stadyum konusu gündemdeyken sivaslıların taraftarın isyanını gündeme getirmediler axsine 25 bin neyimize yetmiyor diyen çakalları ekrana çıkarttılar başka illerin kanallarıbu konuda daha faal:mad: şurda ankaranın göbeğinde sivasın en büyük markası sivassporun maçını hadi trt vermiyor sivasın 3 tane yerel kanalı canlı vermekten acizmiydi ?hadi canlısından vazgeçtik maçı çekip bi linkten banttan vermektendemi aciz bu kanallar :mad:elazizin yerel kanalı elinden geldiği kadar yayınlamaya çalışmış hepimiz tesekkür ettik şu maçı bizim kanallardan biri yayınlasada biz teşekkür etseydik elazığlılarda tesekkür etse kötümü olurdu ?belki bu maçları tüm türkiye izlerdi benim için artık ağızlarıyla kuş tutsalaR 3 kanalında gözümde bit kadar değeri yok takii sivaslılardan özür diliyip bu hatalarını düzeltene kadar af yok devam etsinler kaldırıcı reklamına :mad:
Müthiş olmuş valla 10 teşekkür hakkım olsa hepsini verirdim tebrik ederimm...
3 kanalı toplasan da bir b.k olmaz onlardan
dogma büyüme istanbul'lu biri olarak sivassporla ilgili bilgi almak için ne zaman sivas kanallarını açsam ya dügün var yada cep telefonu tanıtımı yada bitkisel ilaç reklamı yazıklar olsun başka bişey demiyorum..
GokhanTurna 11.08.2012, 16:01 SRT kanalı uyduya geçtiğinde "en iyi anadolu kanalı olacağız" dedi. Ama bal reklamlarından öteye gidemedi.
TV 58 yeni yayın dönemine geçcez dedi. Sadece görüntü kalitesi değişti. Zihniyet daha kötüye gitti.
Arkadaş yayın yapmak çok mu zor. Programlar düzenleyin sohbet programları, müzik programları, siyaset programları falan. Hiç mi bu şehirde konuşmasını bilen adam yok. Tvlerde konuşan spikerlerinize gelince hiç mi diksiyon olmaz arkadaş. Bu üniversite niye var? Memleketin çocuğu yapamıyorsa git üniden konuşmasını bilen öğrenciler al. Ünide radyo tv, gazetecilik bölümleri boşa mı var.
Buarada spor programları yapan Nail Bey ve Abdullah Bey'in yeterli olduğunu hiç bir zaman düşünmedim. Vizyon yok malesef.
Küçük düşünen kaybeder.
izmirliyigido 11.08.2012, 16:09 SRT kanalı uyduya geçtiğinde "en iyi anadolu kanalı olacağız" dedi. Ama bal reklamlarından öteye gidemedi.
TV 58 yeni yayın dönemine geçcez dedi. Sadece görüntü kalitesi değişti. Zihniyet daha kötüye gitti.
Arkadaş yayın yapmak çok mu zor. Programlar düzenleyin sohbet programları, müzik programları, siyaset programları falan. Hiç mi bu şehirde konuşmasını bilen adam yok. Tvlerde konuşan spikerlerinize gelince hiç mi diksiyon olmaz arkadaş. Bu üniversite niye var? Memleketin çocuğu yapamıyorsa git üniden konuşmasını bilen öğrenciler al. Ünide radyo tv, gazetecilik bölümleri boşa mı var.
Buarada spor programları yapan Nail Bey ve Abdullah Bey'in yeterli olduğunu hiç bir zaman düşünmedim. Vizyon yok malesef.
Küçük düşünen kaybeder.
Gökhan'cım müsaadenle altına imzamı atıyorum. Ağzına sağlık !..
.
B.DUMANLI 11.08.2012, 16:14 SRT kanalı uyduya geçtiğinde "en iyi anadolu kanalı olacağız" dedi. Ama bal reklamlarından öteye gidemedi.
Küçük düşünen kaybeder.
Tespit olarak cok dogru tespitler.Hele Nail arkadasimizin sordugu soruyu defalarca sormasi,degilmi Riza hocam deyip zoraki tasdik ettirmesi tamamiyle amatörce.Adamlara gel bu isi yap demisler,onlarda yapabilirmiyim diyerekten bu ise tesadüfen baslamislar.Yetenek dogustan olur,Nail´de oldugu gibi sonradan kazanilmaz.Onlari seyredende suc zaten.Ayni seyler M.Ates icinde gecerli,A.Yigit icinde gecerli.Hele M.Ates´in yaptiklari 10 parmakta ,10 hüner misali.Sporaktif sunucusu,Spor yönetmeni,Zaraspor ile cok yakin alakasi var,Sivasspor sempatizani ve en önemli hüneri FENERBAHCE hayrani.Bravo mustafa sipikerligi cok amatörce yapiyorsun ama bu hünerlerinden ötürü Sivas´lilarin gönlünde taht kurmussundur......
buraks58 11.08.2012, 16:19 http://www.kanal23.com/canlianlatim-1-b-SB-Elazigspor---KKarabukspor.html
bu adamların yerel tvleri ile bizim yerel tvleri kıyaslamak mı? benim real madrid ile sivassporumu kıyaslamam gibi birşey olur herhalde. sivassporumuza gereken önemi daha bizim yerel basınımız vermiyor ki biz ulusal basını suçlayalım.
Yahu kardeşim siz bu yerel medyayı gözünüzde cok büyütmüşsünüz.Kendilerini yayıncı zanneden (srt,sipas,58 )uyduya girdi diye kendilerini teknoloji aynasında görmesinler.Halen bir konuşmacı kimdir adı sanı nedir ne konuda sohbet var anlayamassınız.konuşmacının adını yazmaktan aciz biçare dirler.
Sivas'ın yerel kanalları koy kanalından farksız nerde bir diri viri şenlik koy toplantısı varsa hepsi birden yayımlıyorlar çok seviyesiz kanallar
Trt avaz hiç bi zaman biz yayınlayacağız dememiş ki. Bizde hurdoğana inandık umutlandık
şampiyon71 11.08.2012, 17:52 insanlar hak edildiği gibi yönetilir.Demekki bizler bu adamları ,kurumları öyle yada böyle destekliyoruz.Geçmişe takılmanın anlamı yok.Abdullah yiğitten Sivas milliyetçisini göremiyorum.İyi yapar kötü yapar Mustafa Ateş bu işi en iyi yapanlardan biri idi.Bu adamlar tv programıyla 35- 40 otobüsü kayseri yollarına döken insanlar değilmiydi.Tv ler işi ticarete döktü.Spor programlarının sürelerinden çaldılar.Bal Reklamı , iktidar hapları , köy şenlikleri daha fazla kazandırıyor olmalı ki tercihlerini o yöne yapmışlar.
Tv sahipleri memnun olmasa bunlar Sivasspora bu kadar duyarsız olmaz.Sivasspor şu an bence gömezlikten geliniyor.Sivas'a katkısı demekki tvler tarafından görülmüyor. Nail abide işini sever4ek yapan biri.Bence çok kırıcı olmayın.Sorun tv lerin maddi sorunu ve yanlış yayın politikasıdır.
Sivasspor her zaman büyüktür.Büyük kalacaktır.Sivassporun yanında küçülenler, ezilenler düşünsün."
Sivastaki gerilemenin en büyük örneği tv lerin Ankarada ki TSYD tunuvasına bakış açısıdır.
Sivasspor Süper ligde ,
tv'ler maalesef Amatör Kümededir.
kkemal58 11.08.2012, 20:13 Sivas televizyonlarından 20. senesini kutlayanlar var ama bir 20 sene daha geçse adam olmazlar. Ancak kendini övüp duruyorlar. Bakın stadyum konusunda daha bir haber var mı? 2 ay oldu ihale biteli daha sözleşme dahi imzalanmadı ama ne sivas haberlerinde ne de gazetelerinde bu konuda bir haber ve tepki var. yazıklar olsun!
Ricardo Pedriel 11.08.2012, 20:16 kanal 23'ü tebrik ediyorum geleneksel iftar programı oluyordu bu saatlarde elazığspor için fedakarlık yapıp yayınlamadılar.bizim kanallar cinsellik hapları,bal reklamı yapr anca
ankastre 12.08.2012, 03:44 Sivasspor maçının olup omadığını bile bilmeyenlerden ne beklenirki.Adamlar Dr. bilmem kimin kuklalığını yapıyorlar."Vermiş ellerine" oynatıp duruyorlar cd lerini.Arkadaşın biri yazmış yerel değil yerle bir kanallar diye çok doğru.
Spor proğramını sunanlara bakın allah aşkına izleyenlere saç baş yolduruyorlar.iki kelimeyi biraraya getiremeyenlere spor proğramı sunduuryorlar.yazıklar osun. Hepinize yazıklar olsun.
siz devam edin bilmem hangi köyün kavalını çalmaya,bilmem ne ilacı ile gençliğin geri geleceğini yalan söyleyen ahlaksız ilaç reklamlarınaa.
Tebrikler Kanal23, adamlar gakkoşlarını düşünüyorlar, yiğido kimin umurundaki
58MUAMMER58 12.08.2012, 05:15 sadece 1 örnek veriyim artık siz düşünün bu yerel medyamızın halini akşam tv 58 ana haberlerinden sonra sivasspor haberlerini verdi spiker penaltı atışlarıyla elazığı yenen gençlerbirliğinin rakip oldu dedi gençlerbirliğine 7-1 yenildiğimizi söylemedi 24 sat geriden gündemi takip ediyorlar maç skorunuda nasıl ekrana koydular srt ve tv 58 anlamadım heralde bizimkiler bayağı bi hatırlarını sordular utandıklarından koydular
kanka5885 12.08.2012, 08:41 Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi tarafından 46.’sı düzenlenen Turnuva’nın ilk maçını; Seri Penaltı Vuruşları sonunda 5-4’lük skorla kaybeden Bordo-Beyazlı Futbolcular, Sivasspor Maçı’nı Kanal 23’e özel olarak değerlendirdiler.
Sorularımızı cevaplandıran Elazığspor’lu Futbolcular Ahmet Görkem GÖRK, Göksu TÜRKDOĞAN ve Sivasspor’a karşı oyun alanına Kaptan kolluğuyla çıkan Murat KAYALI, maç eksikleri olmasına rağmen rakip takımla başa baş mücadele ettiklerini söylediler…
yener_sahin 12.08.2012, 12:45 Demekki kanallar yayınlamamakda haklıymış :) adam yayına 7 golü nasıl sığdırsın...
Rallim58 12.08.2012, 14:26 Valla şunu söyleyim, eğer biz gerçekten birlik olsak,tepkimizi iyi yapsak,bu yerel kanalları adam ederiz,ama her zamanki gibi yine bir kaç gün burada yazar,çizer içimizi dökeriz.yarın bir gün spor programları başlayınca yine üvgüler yaparız ne yazıkk böyleyiz. Sivasspor için "büyük taraftarı var" diyen bazılrının kulakları çınlasın
Çok haklısınız kardeş...
Sitem edip, isyan edip tepki gösteren, TV'lerin telefonlarını arayan kaç kişi olmuştur... Kocaman bir hiç diyebilirim...
Evlerde, bu YERLE BİR olan yerel tv'leri açamıyoruz, UTANIYORUZ, tiksiniyor, iğreniyoruz. Çoluğun çocuğun içerisinde karşına birden, AHLAKSIZCA anlatımların olduğu ilaç, krem bilmem ne reklamları geliyor.
Hangi konuda kitlesel olarak tepki koyup, hangi TV'den "toplum adabımıza aykırıdır" diye hangi reklamın veya proğramın kaldırılmasına vesile olduk. Yine kocaman bir hiç.
Sadece bu siteden örnekle bilgi vereyim. 100 bin üyesi olan sitemizin, sadece 2600 kişi bu konuyu okumuş ve en acısı sadece 40 kişi cevap veriyor, bunlarında birkaçı benim gibi 2-3 kez yorum yazarsa, bu sayı 25-30 kişiyi geçmiyor. Daha acısı ne mi? İşte Sivassporun takipcisi, takip edeni meraklısı, sevdalısı çok ama çok az denecek kadardır.
Parayı veren düdüğü çalar misali, yarın parayı versinler SİVAS'IN YERLE BİR OLAN KANALLARI neler yayınlamaz ki?
Ayıp ayıp ayıp, hatta inanmadığın malzemenin reklamını yapmak da en ayıp olanı olsa gerek
ressam58 12.08.2012, 19:27 Hedefsiz amaçsız taraftarlar....Umursuz Şuursuz yaşayan insanlar haline geldiğimizin herkes farkında.Daha ağır konuşurdum fakat burda yayınlanmaz belki.Bu şehre YAZIK....Akşamdan sabaha kuaförde karı gibi saç yapıp diken kotu kıçından düşen ağzı küfürlü GENÇLİK.....BU mu YİĞİDO BU MU??? İstasyon caddesinde it dolaştıran Kız kardeşi varken başkasına laf atan hatta şahitim karşı kaldırıma bağıran GENÇLİK!!! BUmu YİĞİDOLUK!!! TV napsın böyle şehri Sizin gibi Fener Galatasaray forması geçirip kendini inkar eden SİVAS!! Bu mu YİĞİDOLUK!!!! Yapacak bişey yok Ben ve biz sizden değiliz BİZ GERÇEK YİĞİDOYUZ!!! -40 ta maçtayız +40 da maçtayız Hem sırtımızda SİVASSPOR forması var hemde kalbimizde TEK SİVASSPOR!!!!!!
hemşiryiğido 12.08.2012, 22:47 sadece reklam amaçlı kurulmuş 3tane hiç bir işe yaramaz kanalımız var,elazığ 3G ile maç verebiliyorsa tek kamera ile bizimkilerin hayli hayli vermesi gerekir:mad::mad::mad:
izmiriyigidosu 12.08.2012, 23:01 yazılanların hepsine katılıyorum bende izmirde oturuyorum yerel kanallarmızda sivasla alakalı sivassporla alakalı canlı maç vermeyi bırakın doğru düzgün bi spor programı bile yapılmıyor yayınlar hep eski programlarla ve reklamla geçiyor kaliteyi arttırmaları lazım bence sivasımıza uygun sivasımızı sivassporumuzu tanıtacak yayın yapmaları lazım
sivaslıadem 13.08.2012, 00:29 bu kanalların hepsinin derdi para para para
sivasspor yönetimi bu kanallara para saymadıkça bunlar da maç yayınlamazlar
bir oyuncuya ne kadar az para veririm ucuz transfer yaparım onun hesabını yapan yönetim de para vermeyeceğine göre daha çok ekmek yememiz gerekecek:mad::mad:
aslinda maci yayinlasalar yayin esnasinda altta ustte sagda solda yapacaklari reklam geliri daha fazla olurdu bunlar iside bilmiyor akli basinda biri ciksada bunlara bu is nasil yapilir ogretse
Bari açında Bursaspor Tv yi izleyin Sivasın yerel kanalları. takıma nasıl destek çıkılır görün bakalım. Sonrada yüzünüz varsa utanın.
35gürün58 13.08.2012, 08:26 Gökhan Turna:
SRT kanalı uyduya geçtiğinde "en iyi anadolu kanalı olacağız" dedi. Ama bal reklamlarından öteye gidemedi.
İzmirli yiğido :
Gökhan'cım müsaadenle altına imzamı atıyorum. Ağzına sağlık !
-----------------------------------------------------------------------------------------
Değerli arkadaşlarım,
Konu Yerel TV lerimizin neden sivasspor ile ilgili yayın yapmadıkları iken
Burada Abdullah bey, bir diğer yazıda da Mustafa Ateş beye eleştiri ve suçlama var allah aşkına Abdullah bey TV ci değil , ancak çağrılı olursa gider yorum yapar, TV ci olmayınca Televizyonu olmayınca nasıl yayın yapacak ? kusura bakmayın ama sapla saman karıştırılmış,
Bakın bugün bile sivasspor la ilgili yerel kanalların bir program yapmadığını ifade ederken bu programlara ne kadar aç olduğumuzu belirtiyoruz,
Yani aslında Mustafa Ateş in spor aktif programlarını arıyoruz,, yapmayın Allah aşkına eleştiride vicdanla yapılmalı,
Mustafa Ateş de Abdullah Yiğit de TV sahipleri değiller arkadaşlar ,hele Abdullah Yiğit sadece gazeteci..
Burada eleştiri yapılacaksa TV yöneticilerine ve sahiplerine yapılmalıdır.doğrusuda budur..
Oysa sivassporla ilgili bir haber ,yazı okuyabilmek için her sabah Hürdoğan'ı açıp Abdullah Yiğit'i okuyoruz arkadaşlar yalan mı ? lütfen gereksiz ve mesnetsiz yorumlarla bu arkadaşları da rencide etmeyelim. dilin kemiği yok..
Sevgilerimle.
Mustafa Moroğlu
arkadaşlar dikkat ettiniz mi sipas tv nin logosu cnbc kanalının logosunun aynısı birtek renk sırası sondan başa geliyor taklitçi yereloğlu yerel bunlar
Rallim58 13.08.2012, 12:53 Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit'in televizyoncu olduklarını düşünenler var demekki.
Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Abdullah Yiğit'in yorumcu olarak katıldığı SPORAKTİF proğramını çoğu zaman MUMLA ARAR olduk. O proğramlar sayesinde CANLI YAYINDA, TARAFTARALARA DEPLASMAN OTOBÜSLERi tahsis edilirdi. O proğram sonrasında bir tane olsun deplasmana otobüs tahsis edilmediğine de şahitiz.
Gürünlü kardeşimizin dediği gibi yargılama alanlarını doğru seçelim mesnetsiz atış yapılması bizlere yakışmaz. Severiz, sevmeyiz başka bir olaydır, ama emeklere saygı duymak mecburiyetimiz olduğunu da unutmayalım.
Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit'in televizyoncu olduklarını düşünenler var demekki.
Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Abdullah Yiğit'in yorumcu olarak katıldığı SPORAKTİF proğramını çoğu zaman MUMLA ARAR olduk. O proğramlar sayesinde CANLI YAYINDA, TARAFTARALARA DEPLASMAN OTOBÜSLERi tahsis edilirdi. O proğram sonrasında bir tane olsun deplasmana otobüs tahsis edilmediğine de şahitiz.
Gürünlü kardeşimizin dediği gibi yargılama alanlarını doğru seçelim mesnetsiz atış yapılması bizlere yakışmaz. Severiz, sevmeyiz başka bir olaydır, ama emeklere saygı duymak mecburiyetimiz olduğunu da unutmayalım.
Önceleri Sporaktif proğramını sabırsızlıkla bekler, Sivasspordan en güncel haberleri alacağız diye gece saat 24:00 e kadar programı dikkatle takip ederdik.
Sporaktif programını izleyen taraftarlarımızın bazıları demekki tv58'i A.Yiğitin ve M.Ateşin zannettiler.
şampiyon71 13.08.2012, 14:20 7-1 'lik tarihi yenilgi ve farklı mağlubiyet biz taraftarları farklı tartışmaların içine taşıdı.Bir gerçekte böylece gün yüzüne çıkmış oldu.Sivas'ta Spor medyasında büyük bir boşluk var.Özellikle televizyon kuruluşlarının Spor'a bakışı değişti." BALIK BAŞTAN KOKAR." bu sözü bilmeyenimiz yoktur.Kurumların başında oturan ve yayıncılıktan anlamayan yöneticiler Sivas'ın tek markası Sivasspor ile aradaki mesafeyi açtı.Bağları koparttılar.
Sivas'a tekrar bu bağları sağlamlaştıracak yorumcular.televizyoncular lazım.
Geçmişte bu sektörde emek vermiş arkadaşlarımıza teşekkür edelim . YETER.
ELEŞTİRİ KOLAY.ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORDUR.ÇÜNKÜ , ÇÖZÜM ÜRETMEK AZ DA OLSA EMEK İSTER.
Çılgın Türk 13.08.2012, 14:37 Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit'in televizyoncu olduklarını düşünenler var demekki.
Abdullah Yigit'te yerel medyanin bir elemani. Ebette Tv'de macin yayinlanmamasindan kendisi sorumlu degil AMA kendisi acaba TSYD kupasini canli izelmis midir? ya da calistigi gazete herhangi bir muhaberini göndermis midir? HAYIR
Bunu neye dayanarak söylüyorum? Hürdogan da cikan fotografindan mac istatistigine kadar tamaman ajanslardan alinarak yapilan haberlere dayanarak söylüyorum...
Ricardo Pedriel 13.08.2012, 17:57 bir balın derdine düştüler nerdeyse şirketin %99'unu verecekler
psychology58 13.08.2012, 18:21 Sivasspor’u asalım mı,keselim mi?
Ya tamam,Gençlerbirliği maçında alınan sonuç tam bir rezalet! Hatta birazda onur kırıcı.Fakat maçtan sonra sanal alemde yapılan yorumlara ve maç akşamı Sivasspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin yaptıkları eleştirilere,çizdikleri karamsar tabloya hiçbir anlam veremedim.Öyleki,sanki Sivasspor ligde alt sıralarda ve son haftalara doğru bu sonucu almış!
Benim en çok canımı sıkanda,Sivasspor kötü bir sonuç aldığı zaman “ Ya bir daha maça gitmem” veya “ kombine aldım götürüp geri vereceğim” denmesi. Aslında bunu söyleyenin kombine aldığınıda sanmıyorum. Çünkü kombine bileti alacak kadar Sivassporlu olan birisi,hazırlık maçında kötü sonuç aldı diye bunları söylemez.
Geçen sezon Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemediği için maddi kayba uğradı diye bu takımın taraftarı sırf destek olsun diye para verip taraftar kartı alıyor,ama bizim taraftar,hazırlık maçında yenildi diye maça gelmeyeceğini söylüyor. Böyle düşünenlere ne denebilirki?
Şimdiden felaket senaryoları çizenler,ligin ilk maçında Sivasspor deplasmanda Gaziantep’i yenip Sivas’a gelirse acaba ne yapacaklar?
Bu işin bir tarafı,gelelim madalyonun diğer yüzüne .
Sivasspor,Avusturya kampında ve TSYD Ankara turnuvasında oynadığı hazırlık maçlarında beklenenin çok altında görüntü çizdi.Halbuki kamp öncesi ne deniyordu “ Sivasspor’da Eneramo’nun dışında kayıp yok”
Gerçektende bakıldığında Sivasspor geçen sezonki ,ayrıcada 7-8 tane yeni gelen isim var.
İster istemez insanın aklına şu sorular geliyor. Neden böyle oldu,ligde de aynı başarısızlık olur mu? Bu soruların cevabını Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kurmayları vermek zorunda.Çünkü alınan bütün futbolcular teknik heyetin isteği doğrultsunda alındı.
Sanıyorum, bizim buradan sorduğumuz soruları Sivasspor yönetimide teknik heyete soracaktır.
ŞAKA GİBİ!
TSYD Ankara futbol turnuvasının ilk gününde Sivaspor’un oynadığı ve penaltılarla 5-4 kazandığı maçı Elazığ’nın Kanal 23 televizyonundan izleyenler, Sivas televizyonlarına tepki göstermiş.İster inanın ister inanmayın ama Sivas’daki yerel televizyonlar maçı göstermedi diye beni eleştirenlerde olmuş. İlk duyduğumda inanmadım,ama sonra “Sivasspor.com” sitesinde “ Yayıncılık nasıl olur Sivas televizyonları görsün,özelliklede Abdullah Yiğit…” eleştirisini görünce şaşırdım kaldım! Daha büyük şaşkınlığım,hadi yazan yazmışta ,onu haklı bulan bir maç kişiye ne demeli. Burada şunuda söyleyeyim,bu konuda yazanların yüzde 90’ı sağolsun olmadığım bir platformda gereken cevabı vermişler,onlara teşekkür ediyorum.
Üzerine basa basa iddia ettiğim “ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” görüşüm bu olayla bir kez daha doğrulanmış oldu.Bu kafada olan birisinin sadece zekasından şüphe etmek lazım.Vallahi gözümle görmesem inanmazdım.
Ben bir dahaki maça giderken,kalemimim ucuna kamera takar öyle gider olayı çözerimde,sizin tedaviniz uzu sürer!
Abdullah YİĞİT
sivassporhersey 14.08.2012, 00:40 Cinsel Artırıcı İlaç Bok VVar Anasını Sataymm Neyse Bu :mad:
58_SEMİH_58 14.08.2012, 00:52 Sivasspor’u asalım mı,keselim mi?
Ya tamam,Gençlerbirliği maçında alınan sonuç tam bir rezalet! Hatta birazda onur kırıcı.Fakat maçtan sonra sanal alemde yapılan yorumlara ve maç akşamı Sivasspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin yaptıkları eleştirilere,çizdikleri karamsar tabloya hiçbir anlam veremedim.Öyleki,sanki Sivasspor ligde alt sıralarda ve son haftalara doğru bu sonucu almış!
Benim en çok canımı sıkanda,Sivasspor kötü bir sonuç aldığı zaman “ Ya bir daha maça gitmem” veya “ kombine aldım götürüp geri vereceğim” denmesi. Aslında bunu söyleyenin kombine aldığınıda sanmıyorum. Çünkü kombine bileti alacak kadar Sivassporlu olan birisi,hazırlık maçında kötü sonuç aldı diye bunları söylemez.
Geçen sezon Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemediği için maddi kayba uğradı diye bu takımın taraftarı sırf destek olsun diye para verip taraftar kartı alıyor,ama bizim taraftar,hazırlık maçında yenildi diye maça gelmeyeceğini söylüyor. Böyle düşünenlere ne denebilirki?
Şimdiden felaket senaryoları çizenler,ligin ilk maçında Sivasspor deplasmanda Gaziantep’i yenip Sivas’a gelirse acaba ne yapacaklar?
Bu işin bir tarafı,gelelim madalyonun diğer yüzüne .
Sivasspor,Avusturya kampında ve TSYD Ankara turnuvasında oynadığı hazırlık maçlarında beklenenin çok altında görüntü çizdi.Halbuki kamp öncesi ne deniyordu “ Sivasspor’da Eneramo’nun dışında kayıp yok”
Gerçektende bakıldığında Sivasspor geçen sezonki ,ayrıcada 7-8 tane yeni gelen isim var.
İster istemez insanın aklına şu sorular geliyor. Neden böyle oldu,ligde de aynı başarısızlık olur mu? Bu soruların cevabını Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kurmayları vermek zorunda.Çünkü alınan bütün futbolcular teknik heyetin isteği doğrultsunda alındı.
Sanıyorum, bizim buradan sorduğumuz soruları Sivasspor yönetimide teknik heyete soracaktır.
ŞAKA GİBİ!
TSYD Ankara futbol turnuvasının ilk gününde Sivaspor’un oynadığı ve penaltılarla 5-4 kazandığı maçı Elazığ’nın Kanal 23 televizyonundan izleyenler, Sivas televizyonlarına tepki göstermiş.İster inanın ister inanmayın ama Sivas’daki yerel televizyonlar maçı göstermedi diye beni eleştirenlerde olmuş. İlk duyduğumda inanmadım,ama sonra “Sivasspor.com” sitesinde “ Yayıncılık nasıl olur Sivas televizyonları görsün,özelliklede Abdullah Yiğit…” eleştirisini görünce şaşırdım kaldım! Daha büyük şaşkınlığım,hadi yazan yazmışta ,onu haklı bulan bir maç kişiye ne demeli. Burada şunuda söyleyeyim,bu konuda yazanların yüzde 90’ı sağolsun olmadığım bir platformda gereken cevabı vermişler,onlara teşekkür ediyorum.
Üzerine basa basa iddia ettiğim “ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” görüşüm bu olayla bir kez daha doğrulanmış oldu.Bu kafada olan birisinin sadece zekasından şüphe etmek lazım.Vallahi gözümle görmesem inanmazdım.
Ben bir dahaki maça giderken,kalemimim ucuna kamera takar öyle gider olayı çözerimde,sizin tedaviniz uzu sürer!
Abdullah YİĞİT
Abdullah yiğit tam beklediğim gibi bir yazı yazmış :D Geçenler de sitede yazdığım yorumun aynısı ilk paragrafta :D
GokhanTurna 14.08.2012, 01:40 Yazdığım yorumdan dolayı gerek Abdullah Yiğit, gerek diğer yiğidolarımızdan imalı olarak eleştirenler olmuş. Ben eleştirimi tvlerimizin yorumundan sonra yaptım. Benim eleştirim onların tvlere neden konuk olarak katıldığı değil. Olaya hakim olamadıkları ile ilgiliydi. Körü körüne düşünmeden okumak lazım bazı şeyleri. Eleştiri kabul edip olumlu davranmaya yönelmek lazım. Ben kendisini tebrik ederim taraftar nabzını ölçmek adına yorumumu okuyup cevaplamış.
“ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” demiş kendisi. Haklı Sivassporumuzun taraftar bilinci daha oluşmadı genel anlamda.
Bende Sivasda medya bilincinin tam oturmadığını düşünenlerdenim diyorum ve konuyu burda kapatıyorum. Sözlerimin arkasındayım :)
bende yayın olmadıgı için cok kızdım ama yayınlamaması cok daha hayırlı oldu 7 gol yediğimizi izlemeyemedim ve türkiyede de hickimsede rezil olduugumuzu izlemedi tek sevndici tarafı bu
Rallim58 14.08.2012, 06:31 bir balın derdine düştüler nerdeyse şirketin %99'unu verecekler
Şükür bal'ın bal olmadığı tescillendi de reklamları kaldırıldı. Şimdi de bu ilaç belasının ortadan kaldırılması lazım.
Tamam Abdullah Yiğit bize kızıyosun haklısında amenna ama şu yerel kanallara çık iki çift laf et keskin kaleminden birazda onlar nasibini alsın
Dün akşam Nail bey programda diyorki "ajanstan takip ettik maçı"
ya o kadarını Babamda takip eder beyefendiler lafa gelince taraftar gelmiyor derler Mustafa Ateş'i Zaraspordan almak lazım onca şeye ramen gerçekten en iyisi o
şampiyon71 14.08.2012, 09:34 Arkadaşlar , eleştirilerinizde çok haklısınız.Ama elimizde olan şu anki tek değer Abdullah Yiğit.Kötü Sivas Basınının en iyisi. Yiğit, Süper lige çıktıktan sonra yazar olmadı.En azından Sivassporun geçmişini biliyor.Diğerleri gibi SSüper lig sonrası spor muhabiri olmadı.Keza Mustafa Ateş yine öyle .Ben yıllardan bu yana takip ederim.3.ligde küme düşme surumlarından bu yana Sivassporu takip eden biri.Sivas'ta ilk dış stadlardan caanlı yayını yapanlardan biridir.Olaylı trabzon maçını yaşayan ve 5-6 saat Trabzonda Türkiye'ye ,dünyaya gelişmeleri o aktarmıştır.Bende orada bizzat bulundum.televizyonculukta maç öncesi ve maç sonrası canlı yayınları ilk yapan biri.Stad atmosferini evlerimize o arkadaş getirdi.Ben bir sohbette konuşmuştum.Neden bıraktın diye .Sivasspor Süper ligde , tv'ler , Gazeteler 3.ligde demişti.Çok haklı.daha fazla yapacak ortaam bulunmayınca ayrılma kararı aldığını söylemişti.Abdullaah Yiğit ile Mustafa Ateş'e canlı yayında bu siteden soru sorar, konuklarından cevap isterdik.Anında cevaplanırdı.Şimdi nerde.böyle imkanlar yok artık.Yine söylüyorum.Tv yönetimlerindeki zihniyet değişmeli.Bunu şu an sadece Sipas tv'de görüyorum.Diğerlerine göre en az 1 adım öndeler.İyiyi kutlamak gerekir.Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit ne olursa olsun mutlaka ekrana dönmeli.Çünkü onlar kötü Spor basınının en iyileri idi. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Ekranı canlı ve sıcak tutuyorlardı.
yigido sezgin 14.08.2012, 12:16 evet arkadaşlar bende sivas kanallarının hepsine bektım hiçbiri maçı tv lerin köşesinde bile yzmadılar.skor olarak.bu kadar duyarsızlar.günde 5 -10 kere aynı proğramları yapmaktan sıkılmadılarmı.ben sivas tvlerinde sivassporla alakalı hiç proğram göremiyorum.bunların amacı saçma sapan şu cinsel içerikli reklamları yapmaksa o zaman tv nin adını değiştirsinler yada gidip bo proğraqmları yapan kanallarda çalışsınlar.bu ne yaaaaa bir şehrin kanalı ancak bu kadar duyarsız olabilir.elazığ 3g yayını yapmış.bizimkiler 3g nin çıktığından haberleri varmı acaba merak ediyorum.galiba yok.hala taş devri zihniyeti var.sivassporun kıymetini en fazla bilmeyen yer sivas.ben bunu derim başkaq demem.elalemin takımı bank asyada ama statları full çekiyor.
|
|