Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya Şampiyonası’na Sivas’tan 2 isim


Rallim58
18.08.2012, 04:10
http://resimzade.com/Show.html?i=36652&token=15304 (http://resimzade.com/Show.html?i=36652&token=15304)


Bir dönem minderde Avrupa ve dünya şampiyonluğuna adını yazdırmasının ardından Yıldızlar Milli Takım Antrenörlüğü görevine getirilen Arif Kama ve Sivas'ın minderde gelecek vadeden isimleri arasında gösterilen Mustafa Ulucan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası 21-27 Ağustos tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek.

Serbest, grekoromen, bayanlar ve plaj güreşi dalında yapılacak şampiyonaya 40'a yakın ülkeden 800'den fazla sporcunun katılacağı bildirildi.

Yaklaşık 1 hafta sürecek şampiyonaya Sivas'tan bir antrenör ve 1 sporcu katılacak. Geçtiğimiz yıllarda serbest güreşte Avrupa, yıldızlarda ise Dünya Şampiyonluğuna adını yazdırmasının ardından Yıldızlar Milli Takım Antrenörlüğü görevine getirilen Arif Kama, Dünya Şampiyonası'nda antrenör olarak görev alacak.

Yıldızlar kategorisinde sergilediği performansla göz dolduran ve Sivas'ın gelecek vadeden güreşçileri arasında gösterilen Mustafa Ulucan ise Bakü'de 69 kilo serbest güreşte mindere çıkacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Güreş Kulübü adına mindere çıkacak genç sporcunun, müsabakalardan dereceyle dönmesi bekleniyor.

C.KAAN KARAGUŞ/Sivasın Sesi

AmiRaLL
18.08.2012, 09:09
simdiden herkese basarilar umarim en iyi dereceler bizimolur.tabiki birincide bizden cikar insallah.