Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkanın yüzü gülüyor

SivasSpor.Com
23.08.2012, 08:35
http://resimzade.com/Show.html?i=36741&token=31288

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın Gaziantep'ten üç puanla dönmesinin kendisi için süpriz olmadığını,ancak çok sevindiğini söyledi.

Sivasspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ve bu kadroya takviyelerde yapıldığını hatırlatan Otyakmaz " Sivasspor ne denli güçlü bir takım olduğunu geçtiğimiz sezon gösterdi. Biz o kadroyu bozmadık ve takıma faydalı olacağına inandığımız bütün futbolcuları tuttuk. Yeni sezonda önemli isimleride aldık. Takım her geçen hafta daha iyi olacak,bunu hep birlikte göreceğiz"dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Yiğidolarada seslenerek Mersin maçında tribünlerin doldurulmasını istedi.

Hürdoğan

Salim58
23.08.2012, 08:54
Ligin ilk haftasına üç puanla başlamamız ve Antebi kendi sahasında ilk defa yenmemiz,Başkanı mutlu ettiği kadar Sivasspor'a gönül veren tüm yiğidolarıda mutlu etmiştir.Bu mutluluğun devam etmesi için evimizde oynayacağımız Mersin ve Fener maçlarınıda kayıpsız geçmemiz gerek.

Başkan taraftara çağrı yaptığına göre taraftarlarımızda inşaallah bu çağrıya kulak verir ve stadı doldurur takıma gereken desteği verir.

58_babacan_58
23.08.2012, 08:55
Artık taraftarında yüzünün gülmesi gerekiyor,bu yapılmayan transferlerden dolayı..

favori58
23.08.2012, 10:01
Dosta düşmana ve 'içimizdeki irlandalılara karşı" başkanımızın gülmesi bizi daha çok mutlu etti.

Arkandayız Mecnun Başkan.

karamik
23.08.2012, 10:14
Adam gibi adam Mecnun ODYAKMAZ senin yüzün gülsün başka kimse umurumda değil

kaptann58
23.08.2012, 10:31
sayın başkanım bir galibiyet almayla takım çok iyi diyeemssiniz 2 kişi alınacaktı hani ne oldu hadi kazaran yenilseydik böylemi konuşacaktınız yoksa transferden vazmıgeçtiniz birönceki sezon galatasarayı evmizde yendik ve tamam bu sene kafaya oynarız dedik hatırlatırım takımımız yine diyorum yeterli değil bir ön libero ve enaramonun yanına aynı okalitede santrafor

kaptann58
23.08.2012, 10:32
başkanım tarnsfer sezonu kapnamdan yapın iki nokta transfer hem tribünlere tarfatar gelsin hem daah iyi takım olalım

B.DUMANLI
23.08.2012, 10:53
Baskanin yüzü gülüyor olabilir,fakat seyircinin yüzü gülmüyor.Cünki seyirci biliyorki ilk onbirde oynayan kadroda Ziya en genci.Antep deplasmaninda kapanan bir Sivasspor,Antep´in beceriksizligi ve cekilen sutlarin Korcan tarafindan kurtarilmasi.Her rakip Antep olmiyacak.Bu takim neden genclestirilmiyor.Hayrettin oynama sansi bulsun diye Saban Samsun´a kiraya veriliyor.Kaan gönderiliyor,Murat ortalarda yok,sonrada Baskan´in yüzü gülüyor deniyor.Grosicki denen bu sahsin bu takima gercekten faydasi varmi ?Yoksa takim onunla 10 kisimi kaliyor sahada.Ben Antep´e karsi oynadigi zaman sahada ne yaptigini cözemedim.Birakin orada Atif oynasin Grosicki yedek kulübesinde otursun.Haftayada Fenerbahce maci var,Sivasspor icindeki sempatizanlarina duyurulur.Baskanin o macda yüzü gülebilecekmi?

58temha
23.08.2012, 10:54
Başkanım Cumartesi Günü İnşallah Tribünler Dolup Taşacak :)

58akif34
23.08.2012, 11:45
cumartesı günü başkanın yüzü daha çok gülecek inşallah hem stat dolacak hem galibiyet gelecek

yigidolar06
23.08.2012, 11:54
Baskanin yüzü gülüyor olabilir,fakat seyircinin yüzü gülmüyor.Cünki seyirci biliyorki ilk onbirde oynayan kadroda Ziya en genci.Antep deplasmaninda kapanan bir Sivasspor,Antep´in beceriksizligi ve cekilen sutlarin Korcan tarafindan kurtarilmasi.Her rakip Antep olmiyacak.Bu takim neden genclestirilmiyor.Hayrettin oynama sansi bulsun diye Saban Samsun´a kiraya veriliyor.Kaan gönderiliyor,Murat ortalarda yok,sonrada Baskan´in yüzü gülüyor deniyor.Grosicki denen bu sahsin bu takima gercekten faydasi varmi ?Yoksa takim onunla 10 kisimi kaliyor sahada.Ben Antep´e karsi oynadigi zaman sahada ne yaptigini cözemedim.Birakin orada Atif oynasin Grosicki yedek kulübesinde otursun.Haftayada Fenerbahce maci var,Sivasspor icindeki sempatizanlarina duyurulur.Baskanin o macda yüzü gülebilecekmi?Biraz ağır olmuş tüm insanların yüzü gülsün gardaş

eyupk
23.08.2012, 12:12
Herzaman arkandayiz baskanim

eyupk
23.08.2012, 12:14
Bazilari daha ilk haftada elestirilerin dozunu kacirmis, 3 buyutulmus takimlar bile ilk haftalar bocaliyor, sabir gostermesini ogrenin biraz.

B.DUMANLI
23.08.2012, 12:15
Biraz ağır olmuş tüm insanların yüzü gülsün gardaş

Yasim 53 bu takimin genclestirilmesinden yanayim.Daha Sivasspor seyircisi Saban´i göremeden Samsun´a kiraya verildi.Bunu hazmedemiyorum.Madem kötü almiyacaksin iyi ise Ziya´nin yedegi olacak.Kaan oynadigi zamanlarda fena degildi.Iyi mücadele etti.Bazi cikislarinda zaman ayarlamasi yanlisti kartlar gördü.Hayrettin´e gelincede emeklerinden ötürü tesekkür edilip yollar ayrilacak bu kadar zormu.Ozaman Murat´ida sat cocugun istikbaliyle oynama ,onu köreltme.Onuda yapmiyor,oynatmiyorda.Sivasspo r´un bu elindeki kadro bu yil sonunda cogu futbolcuyla yol ayirimina gelecek,artik kadromuz yaslaniyor.Neden iki üc oyuncu bu yasli kadroya monte edilmiyor bunu anliyamiyorum.Bu takim bu kadroyla ligde 4.veya 5. olacagina,genclestirilmis bir kadroyla ,altdan 4. veya 5. olsun o benim dahada makbulüm.Genc oyuncu ilk yil sikinti ceker sonra takima uyum sagladiktan sonra diger sezonlar takima daha cok sey katar.Yasi ilerlemis futbolcunun basarisi devamlilik göstermez ve saman alevi gibidir,gelip gecici.

favori58
23.08.2012, 12:45
BAŞKANIM, Allah'ını seviyorsan Rıza hocaya söyle şu grosicki denen adamı ya oynatmasın,oynuyorsada adam gibi oynasın,maç boyunca saklanıyor,kendine verilen top olursada ezip bırakıyor,yeter artık! diğer futbolcuların emeklerine yazık oluyor.

ahmet ali
23.08.2012, 12:59
BAŞKANIM, Allah'ını seviyorsan Rıza hocaya söyle şu grosicki denen adamı ya oynatmasın,oynuyorsada adam gibi oynasın,maç boyunca saklanıyor,kendine verilen top olursada ezip bırakıyor,yeter artık! diğer futbolcuların emeklerine yazık oluyor.
Başkanımız aynı zamanda Rıza Çalımbay'a Grosisicki'yi çok çizgiye mahkum oynattığını bu durumda verimsiz isteksiz görünüp takıma faydalı olmadığını daha kötüsü taraftarın büyük tepki gösterdiğini,aslında Grosicki'nin bu takımın tek yıldız ve avrupa çapında futbolcusu olduğunu,polonya milli takımında yer alabildiğini de söylesin hatırlatsın,bu arada hayrettin gitsin murat nerede?yazan arkadaşlara ise geçen sene bu forumda özellikle hemen her maçta ya atılan ya da gol yememize neden olan murat için neler neler yazıldığı hatırlatmak isterim....
gençleştirme zamanla olmalı...italya da ingiltere de çoğu takım yaş ortalaması 30...frediel'in 41 yaşında olup ,Tothenam gibi bir üst düzey takımın as kalecisi olduğunu,terry,ferdinand,lampa rt ve callenger gibi yaşlı futbolcuların en üst düzey takımlarda sürekli yer aldıklarını hatırlatırım.yıllardır bu takım için ter dökmüş Hayrettin için linç kampanyası başlatmak ne kadar doğru olur?? takdirlerinize....

Ahwettt
23.08.2012, 14:01
başkanım tarnsfer sezonu kapnamdan yapın iki nokta transfer hem tribünlere tarfatar gelsin hem daah iyi takım olalım

Kardeş bu taraftara kimi alırsan al gelmez bu defada alınan oyuncuya bir kılıf uydurulur. Gelemk isteyen her maça gelir. Ben yıllardır alınan futbolcu için değil kırmızı beyaz forma için satada giderim.sen kaç bin kişi önünde oynuyorsunki futbolcuda taraftara özensin geldin

ozsivasli58
23.08.2012, 15:20
Allah Mecnun Otyakmaz başkanın yardımcısı olsun.Bazı arkadaşlar eleştirsede çok emek ve mesai harcıyor.Her şey göründüğü gibi kolay değil.

alaattin 5858
23.08.2012, 17:17
yeni sezon formaları gelsede artık çocuklarımızında yüzü gülse

ozledımeskıyı
23.08.2012, 20:47
Bir galibiyet aldık herkes orta saha transferini unuttu

59yigido58
23.08.2012, 23:30
antepi yendik ama öldük öldük dirildik kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar adamlar tek kale oynadı nerdeyse bu takıma defansa acil takfiye gerekliuğurun yerine çok iyi biri lazım erhen iyi ama devamlılığı olursa

kamışlı58
25.08.2012, 20:17
teşekkürler büyük başkan sivassporumuzun sana çok ihtiyacı var sivassporumuzu layık oldugu yere taşıyacagından şüphemiz yok

HALIL
25.08.2012, 21:42
bence bu 3-3 iyi oldu transferi tekrar hatirlarlar simdi insallah

B.DUMANLI
26.08.2012, 01:00
Bugün maci kazansaydik,6 puanla seyircininde yüzü gülecekti.Baskan artik bu ise el koymali bu takima transfer gerekli bunu kendiside türübünde görmüstür.

atabey58
26.08.2012, 22:34
başkanın heralde hiç umrunda değil gibime geliyor. eğer umrunda olsa transfer yapardı. kimi tranfer ettik aceba? bu arada otomossi halo yolda mı aceba. bir kaç kişi daha vardı yoldaydılar en son ama kağnıyla mı geliyorlar ne ediyorlar bir türlü sivas a gelemediler. ne gereği var 2.ligden 3.ligden beleş oyuncu bulduktan sonra kaliteli oyuncuyu neden alalım ki değil mi?

alaattin 5858
31.08.2012, 10:06
sayın başkanım sivas spora katkılarınız inkar edilemez rıza hocam sürekli transfer konusunda bütçeden bahsediyor.kulübümüzün iyi yönetildiğini futbolcularımızın gününde paralarını aldığını hep duyuyoruz fakat kulübümüzün gelirlerini artırma konusunda yeterli çalışmaların yapılmadığını düşünüyorum örneğin sivas store mağazamızda yeni sezon formamız bile yok büyük şehirlerimize sivas store ler açıp yıldız futbolcular transfer edip internet üzerinden forma satışı yaparak her sivaslıya bir forma kampanyası yapabiliriz hem gelir yönünden kulübümüze katkı sağlıyacağını hemde taraftar sayımızın artacağına inanıyor tüm sivaslıları desteğe bekliyorum.

58_SEMİH_58
31.08.2012, 10:12
sayın başkanım sivas spora katkılarınız inkar edilemez rıza hocam sürekli transfer konusunda bütçeden bahsediyor.kulübümüzün iyi yönetildiğini futbolcularımızın gününde paralarını aldığını hep duyuyoruz fakat kulübümüzün gelirlerini artırma konusunda yeterli çalışmaların yapılmadığını düşünüyorum örneğin sivas store mağazamızda yeni sezon formamız bile yok büyük şehirlerimize sivas store ler açıp yıldız futbolcular transfer edip internet üzerinden forma satışı yaparak her sivaslıya bir forma kampanyası yapabiliriz hem gelir yönünden kulübümüze katkı sağlıyacağını hemde taraftar sayımızın artacağına inanıyor tüm sivaslıları desteğe bekliyorum.

Yönetimin görevi geldiği günden bu yana en kötü şekilde yaptığı daha doğrusu yapamadığı tek sorunu ticaret.Harbiden ticaret yapmasını bilmiyoruz.Store 2 sene önce açılmasına rağmen hala aynı atkılar,formalar piyasaya çıkıyor.Para kazanma yollarını daha etkin kullandığımız takdirde kulübün kasasına girecek 1 liranın bile değeri daha iyi anlaşılacak.

infial§
31.08.2012, 11:07
Su orta saha ve defans hatti canımı sıkıyor aynı tas aynİ hamam,baskan nasıl mutlu anlamadım