Orijinalini görmek için tıklayınız : Hala forvetsiz çalışıyoruz
SivasSpor.Com 23.08.2012, 14:04 http://resimzade.com/Show.html?i=36757&token=15503
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bütün amaçlarının ligin 2. ve 3. haftasındaki Mersin İdmanyurdu ve Fenerbahçe maçlarını kayıpsız geçirmek olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Sivasspor, hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Çalımbay, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçının Gaziantepspor galibiyetinden sonra daha da anlam kazandığını ifade etti.
Zor bir maç olacağını vurgulayan Çalımbay, "Bizim takım 3. haftadan sonra oturmuş olacak. Çünkü daha, hazır olmayan arkadaşlarımız var. Hala forvetsiz çalışıyoruz. Sadece Eneramo ile antrenman yapabiliyoruz. O da zaten hazır değil. Pedriel, Abdulkadir ve Bednar da sakat" dedi.
Hiçbir takımın lige yüzde yüz hazır olmadığını, hala transferlerin yapıldığını belirten Çalımbay, şunları kaydetti:
"O yüzden lig, bana göre 4 ve 5. haftadan sonra oturur. Bizim ilk üç haftayı kayıpsız geçirmemiz gerekiyor. Üç haftanın iki haftasını kendi sahamızda oynayacağız. Mersin İdmanyurdu ve Fenerbahçe maçları var. Bütün amacımız iki maçı da kayıpsız, iyi bir şekilde geçirmek. Mersin takımı gerçekten iyi bir kadro kurdu. Onun için zor bir maç oynayacağız. Taraftarın desteği çok önemli. Tribünleri dolduracağımıza inanıyorum. İnşallah, onların desteğiyle kazanacağız."
Yusuf Çevik 23.08.2012, 14:15 inşALLAH Rıza hocamızında dediği gibi ilk 3 hafta ve diğer haftaları kayıpsız geçeriz.
Diğer forvetlerin sakatlanması çok kötü olmuş.Bakalım hayırlısı olsun diyorum.Taraftarında stadı doldurmasını bekliyorum..!
ozsivasli58 23.08.2012, 14:15 İnşallah taraftar tribünleri dolduraçak.Allah güç kuvvet ve kolaylık versin Sivas'ımıza Amin.
sivasfutbol 23.08.2012, 14:18 bednar sakattıda neden aldınız aldığı parayı bölüşüyormusunuz yoksa ondan sonrada çıkıp forvetlerimiz sakat diye acitasyon yapıyorsunuz bednar denen adam gençleri uefaya şikayet etmiş sözde alacakları için sivassporuda şikayet ederse şaşmam oynamadığı halde birde stada gelin maç seyredin diyorlar zor gelirim zor
ozsivasli58 23.08.2012, 14:23 bednar sakattıda neden aldınız aldığı parayı bölüşüyormusunuz yoksa ondan sonrada çıkıp forvetlerimiz sakat diye acitasyon yapıyorsunuz bednar denen adam gençleri uefaya şikayet etmiş sözde alacakları için sivassporuda şikayet ederse şaşmam oynamadığı halde birde stada gelin maç seyredin diyorlar zor gelirim zor
Gençleri değil Ankaragücünü şikayet etmiş.Öyle konuşmayın çamur at izi kalsın misali o senin dediğin Sivas'ta olmaz.
58g0kberk58 23.08.2012, 14:26 Anlarim pedriel sakat olabilirde ... Bednar ve abdulkadir ? Hangi ara sakatlandilar ben anlamiyorum
Sakat adam almasaydin kardesim (Bednar).
DoomsDay58 23.08.2012, 14:32 Kadro derinliği var ama o bile yetmiyor
Poyrazcan 23.08.2012, 14:47 bednar sakattıda neden aldınız aldığı parayı bölüşüyormusunuz yoksa ondan sonrada çıkıp forvetlerimiz sakat diye acitasyon yapıyorsunuz bednar denen adam gençleri uefaya şikayet etmiş sözde alacakları için sivassporuda şikayet ederse şaşmam oynamadığı halde birde stada gelin maç seyredin diyorlar zor gelirim zor
SEN SİVAS MAÇLARINA SAKINN GELME! SEN GELİRSEN BU TAKIM KÜME DÜŞER HEMŞERİM!
YORUM YAZARKEN ARAŞTIR DA YAZ EMİ!
SEN SİVAS MAÇLARINA SAKINN GELME! SEN GELİRSEN BU TAKIM KÜME DÜŞER HEMŞERİM!
BEDNAR İDMAN DA SAKATLANDI.ABDULKADİR KAMPTA SAKATLANDI.PEDRİELİN UFAK SORUNU VAR MAÇA YETİŞİR.HAZIR GELMEYEN OYUNCU(VEYA TATİLDE KENDİLERİNE BAKMAYANLAR) YÜKLEME YAPILIRKEN SAKATLANABİLİYOR.ELEŞTİRİRKEN VE KONUŞURKEN DUYGULARLA DEĞİL AKILLA YAZALIM.TEKNİK OLARAK ELEŞTİRİRİZ AMA TAKIMLA BİZ ÇALIŞMIYORUZ.
58akif34 23.08.2012, 15:28 biletlerimizi aldık geliyoruz hocam bizi boynu bükük göndermeyin geri
vahit5834 23.08.2012, 15:32 hepimizin temennisi galip gelmek ben bayramı bu kadar güzel geçirdiğimi hatırlamıyorum herkese teşekkürler ve başarılar
corner58 23.08.2012, 15:46 Alamadıgımız oyuncuları sakatta olsa alsaydık eleştiri yapan taraftarların o oyuncular içinde sesi çıjarmıydı acaba
SenSetik 23.08.2012, 15:49 yav elde olan parayla yapılabileceğin en iyisini yapıyorlar..daha ligin başında galibiyetle başlanmış bir sezonda bu kadar sert eleştiriler yapılıyor ise 2-3 maç kötü sonuç alındığı zaman yapılacak yorumları merak ediyorum...insaf be kardeşim bu takım bizim bi önce destek olalım..bu nedir sanki takım öldü bitti..ben Rıza Hoca'ya inanıyorum, güveniyorum...Allah'ın izniyle takım çok daha iyi olacak
sivasfutbol 23.08.2012, 16:14 SEN SİVAS MAÇLARINA SAKINN GELME! SEN GELİRSEN BU TAKIM KÜME DÜŞER HEMŞERİM!
gelmem merak etme kendi kendinize calın oynayın emi
alaattin 5858 23.08.2012, 16:28 rıza hoca bu kadar sabrettin bi 10 sene daha sabret sana ve sivas spora süper bir forvet yetiştiriyorum
Mersin maçına hazır olduklarını belirten Çalımbay, "Kim oynarsa oynasın takım olarak bu maça hazırız. Taraftarımızın desteği çok önemli. Kendi sahamızdaki İlk maçımızda, inşallah tribünleri dolduracağımıza inanıyorum. Taraftarımızın desteği ile kazanacağız maçı inşallah" dedi. Çalımbay, transfer çalışmaları hakkında ise belki bir transfer yapmayı daha düşündüklerini kaydetti.
58YIGIDO58 23.08.2012, 16:43 inşALLAH Rıza hocamızında dediği gibi ilk 3 hafta ve diğer haftaları kayıpsız geçeriz.
Diğer forvetlerin sakatlanması çok kötü olmuş.Bakalım hayırlısı olsun diyorum.Taraftarında stadı doldurmasını bekliyorum..!
Selam yusuf görüyorumda sivasspor a ilgin devam ediyor bana telefonda Sivasspor artik pek umrumda degil demistin :D
58sinan58 23.08.2012, 16:58 inşallah bu bednarla ikinci bir kerim zengin vakası yaşamayız sakatlığı hafiftir umarım
Ricardo Pedriel 23.08.2012, 17:14 şu sakatlıklardan nefret ediyorum
Respect58 23.08.2012, 17:59 Tamam anladık sakatlarda kaç gün,kaç hafta,kaç ay ? Bu kulüpte hiç mi açıklama özürlü olmayan insan yok ?
35gürün58 23.08.2012, 18:03 bednar sakattıda neden aldınız aldığı parayı bölüşüyormusunuz yoksa ondan sonrada çıkıp forvetlerimiz sakat diye acitasyon yapıyorsunuz bednar denen adam gençleri uefaya şikayet etmiş sözde alacakları için sivassporuda şikayet ederse şaşmam oynamadığı halde birde stada gelin maç seyredin diyorlar zor gelirim zor
Arkadaşım yazın çok ölçüsüz ve hakaret içeriyor, bir sivas'lıya yakışmaz elinde belgen, delilin varsa o başka ama yoksa insan onuruyla böyle oynanmaz ne demek ''Bölüşüyormusunuz yoksa'' çok ayıp araştırmadan salladığın çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ettiğinin bir bir delilide Gençlerbirliğinden alınan demişsin oysa Ankaragücü olacaktı.
Lütfen daha gerçekçi ve mantıklı yazılar yazalım. Bu ifaden de n dolayı Rıza Çalımbay dava açsa seni tazminata mahkum eder mahvolursun arkadaşım.
cemahmety 23.08.2012, 19:02 Pedriel de mi sakat yoksa haberde bir yanlışlık mı var ?
ozledımeskıyı 23.08.2012, 19:35 gelmem merak etme kendi kendinize calın oynayın emi
Başka taraftara kızıp maça gitmeyen taraftarı da ilk defa görüyorum bir de Bednar alındığın da değil antrenmanda sakatlandı Antep maçından sonra ortalıkta yoktun sen ya en ufak soruna kendini yırtarak çıkıyorsun.
Esrarenqiz 23.08.2012, 19:41 Hocam madem forvet yok al sana kadro.
----------------KORCAN------------------
UĞUR------ERHAN-----NAVRATIL------ZİYA
------------DOĞA-------KADİR------------
CERNY------AATİF----ERMAN-----GROSİCKİ
CERNY------AATİF----ERMAN-----GROSİCKİ
İSPANYA MİLLİ TAKIMI GİBİ FORVETSİZ. İLERİ DÖRTLÜ BİRLİKTE HÜCUMA CIKARLAR.
cılgınsivas58 23.08.2012, 20:09 bir forvet daha alalım hocam
cemahmety 23.08.2012, 20:25 Eneramo Eneramo Eneramo bizim karaboğamız var. Aatıf Cerny Grosicki Erman falaan zaten içeride oynayacağımız bir maç Kazanırız Allah'ın izniyle.
Ya hoca yaptığınız doğru bir is var mı?her sefer dert yanıyorsun
59yigido58 23.08.2012, 22:26 forvet aldık biri sakat biri hazır değil ne günlere kaldık sağlam adam bulamadık malesef o kadar aramamıza rağmen bize kala kala sakatlar kaldı bari onlara benzeyen dublörlerini bulalımda rakip anlamasın başka çaremiz yok
Pedriele ne olduda sakatlandı arkadaş, bu kadar şansız takım görmedim :) inşallah Eneramo canlanırda mersin maçında galip geliriz.
HababamHa 24.08.2012, 15:47 Bednarı beklersek işimiz zor eneramonun yanına bir forvet gerek
enaramo ve bednar varya hocam
57babasivas 25.08.2012, 01:42 elinde 4 forvet var 3 sakat sende bu hafta alt yapidan bi adam oynat ozaman biraz ceseret etmek lazim oynatsan hiç birşey kaybetmezsin kazanirsin atilla bu kodroda neden tutuluyor bunu açiklarmisin rıza hocam pazaertessi futbol analize mesaj atçam çok merek etmeye başladim bu adam senelerdir yedek bizde ne işe yarar
57babasivas 25.08.2012, 01:46 kim istemezki salam oyuncu bütçe olsa ama sende bu bütçeye göre en iyi kodroyu kuruyon yinede helel olsun başkasi olsa zaten ptt 1 ligdeydik çok düşük herherlde bizim bütçe 7 senedir süper ligdeyiz bi bütçe dogrulmadi gitti
bir seyçik olmaz borjan'i oynatiriz forvette hiç sorun kalmaz
Ricardo Pedriel 25.08.2012, 13:41 sakatlık süreleri ne kadar
57babasivas 25.08.2012, 14:29 yönetim acilen bi basin sözcüsü getirmesi lazim her hafta başi takımda sakatlıklari ve cezali oyuncularla ilgili bilgi vermesi lazim bu ne ben geçen hafta yazmişitim apdulkedir niye yok diye kodroda adam sakatmiş haberimiz yok hiç biyerde yazmiyor çok eksimiz var bu konularda
|