Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta biletlere büyük ilgi var
SivasSpor.Com 28.08.2012, 14:17 http://resimzade.com/Show.html?i=36842&token=32038 (http://resimzade.com/Show.html?i=36842&token=32038)
Spor Toto Süper Lig'de, 2 Eylül Pazar günü oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu.
Karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor büfesinden satışa çıkarıldı. Bilet almak isteyen taraftarların büfe önünde kimi zaman uzun sıra oluşturdukları görüldü.
Bilet fiyatları, kale arkası tribünü 10, maraton tribünü 20 ve VİP tribün ise 30 TL olarak belirlendi.
FORZA 58 SİVAS 28.08.2012, 14:24 stad tıklım tıklım olmalı feneri boğmalıyız
cemahmety 28.08.2012, 14:33 Mersin maçına giden yiğidolar bu maça da giderler çünkü o maçtaki özellikle ilk yarıdaki oynadığımız oyun bağımlılık yaratacak cinstendi.
Aldık biletimizi maç gününü bekliyoruz. Haydi yiğidolar tribünler tıklım tıklım olmalı
Aldık biletimizi maç gününü bekliyoruz. Haydi yiğidolar tribünler tıklım tıklım olmalı
Maşallah hem STY'de hızlısın hemde bilet almada hızlısın.:)
Bu fiyatlara o stad dolmaz ise yazıklar olsun !
Yusuf Çevik 28.08.2012, 14:41 Biletler az miktar pahalanmış.O kadarda olsun başka takımlar daha pahalı satıyor.
Önemli olan Sivasspor`un galip gelmesi.
Maşallah hem STY'de hızlısın hemde bilet almada hızlısın.:)
Bu sezon böyle abi. Sivas'ın havası yaradı bana. Hem fiziki hem manevi olarak.
MİY macında ki taraftar yerini alır,araya 3-5 karaktersiz istanbul yalakası da karışırsa stad full çeker,basarılar Sivasspor
mdogan58 28.08.2012, 15:08 Allah verede fenerliler doldurmasa stadi...
sivaslıadem 28.08.2012, 15:15 yav şu maç cumartesi olsa ne olurdu allah aşkına
ne güzel rahat rahat izlerdim maçı
sivaslıadem 28.08.2012, 15:15 ama yine de okula bir gün geç gitme pahasına izleyeceğim
harbiyiğido 28.08.2012, 15:19 gardaşlarım istanbuldayım burda maçları 20 ye izliyoz sizde görevinizi yapın ve maça gidi son merisn maçı iyiydi taraftar birazda sesleri çıksa iyi olacak birde yalakalar varmış sivaslı fenerliler felan
Ricardo Pedriel 28.08.2012, 15:30 bilete %100 zam
tek istegim zarali fenrliler veya sarkislali genç fbliler yok yildizelili antu'cular falan tarzi atkilar gormemek istiyorum insallah da gormem
BekirBayrak 28.08.2012, 15:49 bilete %100 zam
Çok mu pahalı geldi.iki paket sigara parası yok ben sigara paramı SİVASSPOR için vermem diyorsan bir şey demiyorum:mad:
kursad1981 28.08.2012, 16:27 sivas fb macı bıletlerıne yogun ılgı var maraton bıletlerı tukenmek uzere
Ricardo Pedriel 28.08.2012, 16:32 Çok mu pahalı geldi.iki paket sigara parası yok ben sigara paramı SİVASSPOR için vermem diyorsan bir şey demiyorum:mad:
niye yanlış anlıyorsun altüstü %100 zam dedim
çok pahalı maça gitmem demedimki ve ben sigara ağzıma koymam
SİVASSPOR'uma canım feda
Ricardo Pedriel 28.08.2012, 16:37 sivas fb macı bıletlerıne yogun ılgı var maraton bıletlerı tukenmek uzere
bilet alanlar içinde yalakalrda var
2 nisan 2011'deki sivas 1-0 bjk maçı golude uzatmada cihan atmıştı
yıldırım demirören kalabalığı görünece bizim yıldızlarımızı görmeye geliyorlar demişti doğrusunu söylemek gerekierse bjknin yıldızlarını görmek istiyenler vardı
geçen sezon sahamızdaki en kalabalık maç gs maçıydı.o maçtaki kalabalığın bir ksımı gs'yi görmek için gelmişti.benim rakiplerde futbolcularıda umrumda değil benim tek umrumda olan şey SİVASSPOR
benim son sözüm
BJK,GS,FB YALAKALARI EĞER ONLAR İÇİN GELİYORSA MAÇA ONLARIN TRİBÜNLERİNDEN İZLESİNLER
ozledımeskıyı 28.08.2012, 16:50 yav şu maç cumartesi olsa ne olurdu allah aşkına
ne güzel rahat rahat izlerdim maçı
Fener in perşembe günü şl maçı olduğu için pazar oynanacak
HababamHa 28.08.2012, 17:33 Biletler tükenirde stad çevresindeki evlerin balkonlarına rağbet olurmu orası meçul
ahmetbaba 28.08.2012, 17:39 yönetimin fiyat politikası her sene aynı...
Bu fiyatlar az bu maça bende gelecem inş fenerbahçeyi yenecez umarım Moskova maçını alırlarda zafer sarhoşluyla uçan kanaryayı avlarız.
harbiyiğido 28.08.2012, 18:39 bilete %100 zam
dünyanın parası değil ya gidin bi zahmet maça
bugra5858 28.08.2012, 18:53 Biletimi aldım.İnşAllah alıcaz bu maçı.Savunmada basit hatalar yapmazsak ve hücum gücümüzü sahaya yansıtırsak alırız bu maçı.
asabibaba 28.08.2012, 19:17 BUGÜN YOKSAN HİÇ OLMA;)
bassguitar 28.08.2012, 19:25 biletimizi aldık insallah hayırlısıyla fenevi yenecegiz..
58_babacan_58 28.08.2012, 20:23 YIKIN İNLETİN O STADI SİVAS SİVAS DİYE DİYEEEEEEE
Aksam 7 de maraton tribün bileti aldım bir kaç kisi daha vardı bilet alan az çok maca gelenleri sima olarak tanırım bunlar mac seçen tipsizler di.cefakâr,vefakâr Sivasspor taraftarı bunlara Gereken cevabı verecek inşallah
Acaba Bilet alanlar Sivasspor taraftarimi yoka Fenerlimi mac gunü anliycaz.
kanka5885 28.08.2012, 21:19 Ya abi Sivasin Taraftari Cok Nerde ? Bilet 10 Tl veya 20 tl Adam Mantik yürütüyor 20 tl Sahada izliceme Kahveye Gider izlerim Çayim var okeyim var.
Sonra Adam İnternet Kafelerde Baziyerlerde Lig tv var Oralara qidiyor Hem kizla konusurum Hem izlerim :) Sonuçta Karli ciqiyorlar:D
buraks58 28.08.2012, 21:45 sivasspor taraftarından daha çok fb taraftarı biletlere hücum etti. en azında ben bilet alırken gördüğüm oydu. insan üzülüyor.ancak bunlarıda düzeltmemiz için küçük yaştan itibaren yiğidoları stada tribünlere alıştırmamız lazım.inşallah bunuda süper ligde var olduğumuz her sezon daha fazla gerçekleştirmiş oluruz.
ozledımeskıyı 28.08.2012, 22:26 Acaba Bilet alanlar Sivasspor taraftarimi yoka Fenerlimi mac gunü anliycaz.
Yanlış alanlar SİVASLI mı yoksa şerr^^ffsiz mi? olacaktı asıl soru
ozledımeskıyı 28.08.2012, 22:48 Aksam 7 de maraton tribün bileti aldım bir kaç kisi daha vardı bilet alan az çok maca gelenleri sima olarak tanırım bunlar mac seçen tipsizler di.cefakâr,vefakâr Sivasspor taraftarı bunlara Gereken cevabı verecek inşallah
İnfal senin o avatarı çözemedim ortaki atkıda ts arması mı var ne alaka?
Esrarenqiz 28.08.2012, 22:52 Ya bu ne abi ya. Öğrenci adamız biz. Kız arkadasımı getırecektim bu maca VIP almak ıstıyordum 15 erden 30 dıye hesaplıyordum şu işe bak. Size iyi seyirler !
babapiton 28.08.2012, 22:59 Arkadaşlar akşam bilet aldım kombinelerde satılaman yerlerden yani B-C blokta bilet kalmamış D bloktan çok az kalmıştı A blok hakkında bilgim yok oda azalmıştır heralde
DOGU_BEY 28.08.2012, 23:06 tabi ki biletlerimizi alıp maçta statta olacağız...
B.DUMANLI 28.08.2012, 23:07 Umarim bilet satisinda fenerliler fazla bilet almamistir.Bu durumu bir kez yönetimin onayiyla yasadik, ikinci kez Allah yazdiysa bozsun.Kirmizi beyaz renklere evet,diger renklere hayir.Diger renklere tahammül etmek demek ,insanda kisilik bozuklugu var demektir.
ressam58 28.08.2012, 23:10 Koşun sahte Sivassporlular.Koşun takımınız geliyor.Yanlız biraz erkek olun fener formasının üstüne bizim SİVASSPORUMUZUN atkısıını takmayın......
58CeZa58 28.08.2012, 23:24 millet maslarinizimi azaldi
yada 10 TL yi neden cok görüyorsunuz anlamis degilim yaa
sonucta fenerbahce macinda biletlerin fiyati yükselmesi gayet normal degilmi
ben almanyada oturdum köyün macina 10 TL ödüyorum
onlarda almanyanin 8.nci liginde oynuyor
yazik..
Sivasda yasayan Sivassporlularin kesinlikle kombinesi olmasi gereklidir bence
58CeZa58 28.08.2012, 23:26 bana banka hesap numaralarinizi verinde
benim icin stada gidin VIP e olsun ama!!!
asabibaba 29.08.2012, 00:00 biletler tamamdır sıra galibiyette:)
bozatli58 29.08.2012, 00:11 sadece f b maçında degil her zaman stat tıklım tıklım olmalıki hedefimize olaşalım hedef belli avrupa şanpiyonyonlugu abartmadım herhalde
bozatli58 29.08.2012, 00:13 seni seviyoruz sivsasspor sende bizi mutlu et yeter
bugra5858 29.08.2012, 02:39 İnfal senin o avatarı çözemedim ortaki atkıda ts arması mı var ne alaka?
Kardeş o atkıda bordo mavi giyenin anasını ..... yazıyor
Elbeyliliyiz 29.08.2012, 05:08 Tam yarim saat kuyruk bekledim insallah maci aliriz. Defans iyi antrenman yap! En ufak hata farkli maglubiyet getirebilir....
benim anlamadigim, su 10 lira icin oturup aglasaydiniz.... Sivasta yasayan fenevliler zenginmide stadi hep dolduruyorlar, aziz mi yardim ediyor... yapmayin yigidolar, cok gormeyin 10 lirayi, Sivassporumuzun kiymetini bilelim...
favori58 29.08.2012, 11:12 bilet alanlar içinde yalakalrda var
yıldırım demirören kalabalığı görünece bizim yıldızlarımızı görmeye geliyorlar demişti doğrusunu söylemek gerekierse bjknin yıldızlarını görmek istiyenler vardı
geçen sezon sahamızdaki en kalabalık maç gs maçıydı.o maçtaki kalabalığın bir ksımı gs'yi görmek için gelmişti.benim rakiplerde futbolcularıda umrumda değil benim tek umrumda olan şey SİVASSPOR
benim son sözüm
BJK,GS,FB YALAKALARI EĞER ONLAR İÇİN GELİYORSA MAÇA ONLARIN TRİBÜNLERİNDEN İZLESİNLER
Çok doğru söylmişin kardeşim. O içimizdki ******* bende görmek istemiyorum o yalakaları sivasdan def etmek lazım
akkara58 29.08.2012, 12:51 1 yiğido(ben) ve 5fener düşmanı sivas destekçisi 6 kişi maça gidiyoruz :D
***biletler bedava bence başka şehirlerde fb lilere bilet ücreti 250 tl aşağı değildir, tahmin ediyorum. olursada fena olmaz bir oyuncu alma ücreti cıkar.
badboysefaa 29.08.2012, 15:15 fener aşıkları almıştır o kadar bileti fenerin şampiyon olduğu ve alnımıza kara lekenin bulaştığı seneyi ömür boyu unutmayacağım kimse taraftarlık taslamasın(bende dahil) demekki yeterince sağlam sivassporlu değiliz.İnşallah bu sene farklı olur altında fener üstünde sivas forması olanlar bu maçta ait oldukları yerde yani rakip taraftarlar içinde olurlar umarım...
harbiyiğido 29.08.2012, 19:04 1 yiğido(ben) ve 5fener düşmanı sivas destekçisi 6 kişi maça gidiyoruz :D
götürme kardeş fenerlileri hata sende birde dalın diyoruz kime yaw ?
MEVLUTHOCAOGLU 29.08.2012, 20:57 bugun biletimizi aldık ama tam yarım saat kuyruk bekledim almak için umarım biletler tükenir ve 4 eylül mahşere döner
akkara58 29.08.2012, 21:30 götürme kardeş fenerlileri hata sende birde dalın diyoruz kime yaw ?
napıyım kardeşim okuldan sınıf arkadaşım sivası destekleyecekler ve fenerli değillerr hiç sevmezler . ben götürmesem kendileri bilet alıp yine gitcek benlik bişey yok ki :rolleyes:
KANGALakçakale 29.08.2012, 21:58 SİVASSPORUMUZUN süperliğde olmasının SİVASTAKİ bir çok esnafın hem yüzünü hemde cebini güldürüyor ama ne yazıkki hiç destek olmuyorlar en azından tüm deplasman maçlarımıza otobüs tutsalar kendilerine de faydası olacak takımızada şampiyonluğa oynadığımız seneyi hatırlayacak olursak o sene tüm oteller,restoran lokanta ve çarşı esnafındaki yoğunluk
SİVAS esnafı lütfen duyarlı olalım deplasmalara otobüs......!
ozledımeskıyı 29.08.2012, 22:30 götürme kardeş fenerlileri hata sende birde dalın diyoruz kime yaw ?
Fener düşmanı diyor adam sen götürme fenerlileri diyorsun :)
bozkurt187 30.08.2012, 16:48 Sivas ta FB maclarina her zaman baska bir ilgi oluyor.
ofozturk 31.08.2012, 00:19 bende işyerinden 5 arkdaşla birlikte gideceğiz. 2 tanesi fenerli. memleketleri sivas değil o yüzden birşey diyemiyorm:)
sivassporhersey 31.08.2012, 01:49 Maçta Fener Tribününden hariç sivasspor yerinde fener formalı atkılı biri görürseniz dalın beyler hiç affetmeyinn :mad:
Siz Dalın Felan Diyosunuz Ama Bu Zihniyetler Yüzünden Hep Maçı Cehenneme Çeviriyosunuz Kardeşim Dövünce Ne Olcak Milleti Millet Sivasspor Taraftarlarını Kötü Bilcek Zaten Basında Tetikde Yapmayın Etmeyin Yav Düzgünce Bi Maçımızı İzliyelim
alaattin 5858 31.08.2012, 12:28 maçı televizyon seyreder gibi seyretmeye gelenler gelmesin bu maçta coşkulu ateşli takımını doksan dakika destekleyen takımına sahip çıkan fanatik yiğidolara ihtiyaç var.
mdogan58 31.08.2012, 12:45 Yanlış alanlar SİVASLI mı yoksa şerr^^ffsiz mi? olacaktı asıl soru
ne adamsiniz yaw?? bu nebicim laf arkadas??? lafin nereye gittigini bil ondan sonra konus!!!!
Kasım Öktem 31.08.2012, 13:49 Siz Dalın Felan Diyosunuz Ama Bu Zihniyetler Yüzünden Hep Maçı Cehenneme Çeviriyosunuz Kardeşim Dövünce Ne Olcak Milleti Millet Sivasspor Taraftarlarını Kötü Bilcek Zaten Basında Tetikde Yapmayın Etmeyin Yav Düzgünce Bi Maçımızı İzliyelim
Maç cehenneme dönsün!
Sivasspor taraftarının fener yalakası olarak bilinmesindense kötü olarak bilinmesini yeğlerim.
Trabzonnspor taraftarı sokmuyor kim onlara kötü diyor? Biz bile sevmediğimiz halde şehirlerine sahip çıktıkları için takdir etmiyor muyuz?
Maç cehenneme dönsün!
Sivasspor taraftarının fener yalakası olarak bilinmesindense kötü olarak bilinmesini yeğlerim.
Trabzonnspor taraftarı sokmuyor kim onlara kötü diyor? Biz bile sevmediğimiz halde şehirlerine sahip çıktıkları için takdir etmiyor muyuz?
Tamam Sokmuyorlar Ama Bizim Oynadığımız Takım Hem Fenerbahçe Hemde Lanet Olası Basın İse Ne Yapsak Sivasspor'umuzu ve Taraftarlarını Kötülüyecek Durumda
Kasım Öktem 31.08.2012, 14:01 Tamam Sokmuyorlar Ama Bizim Oynadığımız Takım Hem Fenerbahçe Hemde Lanet Olası Basın İse Ne Yapsak Sivasspor'umuzu ve Taraftarlarını Kötülüyecek Durumda
Girmesinler arkadaş. Ne işleri var Sivas tribününde ?
Kolluk güçleri görevini yerine getirsin üzerinde Fb paçavrası olan İstanbul yalakalarını almasın Sivas tribününe. Çok mu zor?
Olay çıkarsa, Fb taraftarı dövülürse bunun suçlusu Sivasspor taraftarı değildir. Onu o tribüne sokan emniyet ve o tribüne giren FB taraftarıdır. Gitsin kendi tribününde izlesin maçı.
HababamHa 31.08.2012, 15:06 Biletler tamamen tükenmiş deniyor doğrumu acaba.?
poolat58 31.08.2012, 17:46 maçta bizim tarafımızda sarı lacivert bir renk görürsem dalarım ona göre. şuan yok kardeş takım falan diye böyle gelecek varsa şimdiden söyleyim. gören yiğidolar da tepkisini göstersin. gerekirse olay çıkarsın. yeterki şu fb yalakalığı damgasından kurtulalım. geçen seneki o mağlum maçtan dolayı çoğu taraftarın özellikle yeniçerilerin sivasspordan soğuduğu bir gerçek. o tribünler tamamen kırmızı beyaz olmalı.kimsenin ağzına sakız etmeyin bizi.
59yigido58 31.08.2012, 20:05 sakın fener taraftarına fazla bilet verilmesin prosedür neyse o kadar bilet fiyatlarınıda makul tutsunlarki stad ful dolsun taraftar maça gelsin itici güç her zaman stad ta yerini alsın boş tirübünlere oynamayalım
edipalperen58 31.08.2012, 20:13 yalaka taraftar istemiyoruz fener taraftarını aramızda gördüğüm yerde yumruğu geçirecem arkadaşlar kimse arasına almasın tepkisini göstersin
harbiyiğido 31.08.2012, 20:34 maçta bizim tarafımızda sarı lacivert bir renk görürsem dalarım ona göre. şuan yok kardeş takım falan diye böyle gelecek varsa şimdiden söyleyim. gören yiğidolar da tepkisini göstersin. gerekirse olay çıkarsın. yeterki şu fb yalakalığı damgasından kurtulalım. geçen seneki o mağlum maçtan dolayı çoğu taraftarın özellikle yeniçerilerin sivasspordan soğuduğu bir gerçek. o tribünler tamamen kırmızı beyaz olmalı.kimsenin ağzına sakız etmeyin bizi.
haklısın kardeşim dal hemen
cemahmety 31.08.2012, 21:20 Bu maç Aatıf Chahechouhe'mizin maçı olacak içimde böyle bir his var, Gerçi kazanalım da Hayrettinin maçı olsun hiç fark etmez.
harbiyiğido 31.08.2012, 21:42 size katılıyorum arkadaşlar fener yalakaları diyeceklerine kötü taraftar desinler iyidir fenerli görünce dalın görsünler ne olduğunu:mad:
ankastre 01.09.2012, 00:08 Sivas ta FB maclarina her zaman baska bir ilgi oluyor.
mustafa ateşe ilginç gelir belki ama teklif etsek de o kapıdan maç sonunda çıkanların görüntülerini yayınlasa gör bak sivasa sivaslıya küfür edenler arasında kimler çıkacak
hasantuan 01.09.2012, 13:38 Maça gidenlerin yaklaşık %40ı takımı desteklemeye değil....FENEVBAHÇŞEYİ seyretmeye gidiyor...YALAKALAR asıl diğer maçlara gelin her zaman stad dolsun...
Respect58 01.09.2012, 14:16 Fener yalakası olupta bizim tribüne giren karaktersizlere müsade edilmemeli.Önce görevlilere temizlik yapılması söylenmeli onlar görevini yerine getirmiyorsa taraftar halletmeli..
HababamHa 01.09.2012, 14:54 takımınız sat üçte özel uçakla havalanacakmış fb yalakaları koşun karşılayın koşarken uzun iple güzel ses çıkması için kemerlerinize kola kutusu bağlayın.;)
citothehan58 01.09.2012, 16:11 Vallah ben Sivasspordan baska takim tutmam.
Baska takim tutan sivaslilara yaziklar olsun.
Ibret alalim bursa trabzon gibiler baska seyirci sokmuyorlar aralarina.
Sivasspor da büyük ve iyi takim tabi 3 büyükler kadar büyümesine kac sene var ama yine de az transferlerle parayla yeniyoruz herkesi!!!!
baris58sivas 01.09.2012, 17:47 kac bilet satildi??
eyupkocak 01.09.2012, 20:18 bilet alanlar içinde yalakalrda var
benim son sözüm
yani bnce de bazıları çıkıp bazıları sivasspor için geliyorum derse ayıp eder
çünkü bu kişiler hala FB ' yi tutuyordur bakın maçta stat fuul çekecek !
maça giden adam için Rakip fark etmez tabii her zaman gelenlere lafımız yokk..
ozledımeskıyı 01.09.2012, 21:14 Miy maçında da vardık bu maçta da varız bizim rengimiz KIRZIMIZI BEYAZ
Yigid0o58 01.09.2012, 23:33 Ben bugun geldim Fransa'ya ama 2 tane maraton bilet aldim , baskasina hediye ettim
biletlerde son durum ne acaba ben hepsının satılacagını dusunmuyorum ama umarım bu macta ve dıger maclarda stadı doldururuz
kac bilet satildi??
Satışa çıkan biletlerin %95'i bitmiş,Kale arkalarında az bi bilet kalmış oda bugün biter..
kanka5885 02.09.2012, 16:46 BİLETLER BİTTİ :D
kanka5885 02.09.2012, 16:47 SABAH SAATLERDE MARATON BİLETLERİ 2.5 SAATTE BİTTİ ARDİNDAN KALE ARKALARİ BAŞLADİ ONLARDA BİTTİ
|