Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-fenerbahçe Taraftar Düşünceleri
ygdgnçlk 28.08.2012, 20:13 Pazar günü oynayacağımız fenerbahçe maçı için Yiğido Gençlik olarak herzaman ki yerimizde Atatürk Püstü'nde saat 14.30 da toplanıp organize bir şekilde stada giderek Sivassporumuzu canı gönülden destekleyeceğiz.
Sivasspor tribünlerine giren hiç kimseyi, fenerbahçeyi izlemeye değil yada başka bir büyük takımı tutup sırf fenerbahçeye olan öfkesinden bu takıma küfür etmeye değil, Sivasspor aşkından dolayı takımına destek olması için maça bekliyoruz..!
Umuyorum ki bu maçta boş yer kalmayacak ve rakibimizi eli boş göndereceğiz.
Bu maça ile ilgili yorumlarınızı buraya yazabilirisiniz.
Hep beraber 4 Eylül stadını fenev'in basına yıkalım
tekdoktiri 28.08.2012, 20:44 dostca birmaç olacak eminim biz yeneriz biz daha iyiyiz
bu maç bizimdir İnşallah 2-1.....
favori58 29.08.2012, 10:55 Pazar günü oynayacağımız fenerbahçe maçı için Yiğido Gençlik olarak herzaman ki yerimizde Atatürk Püstü'nde saat 14.30 da toplanıp organize bir şekilde stada giderek Sivassporumuzu canı gönülden destekleyeceğiz.
Sivasspor tribünlerine giren hiç kimseyi, fenerbahçeyi izlemeye değil yada başka bir büyük takımı tutup sırf fenerbahçeye olan öfkesinden bu takıma küfür etmeye değil, Sivasspor aşkından dolayı takımına destek olması için maça bekliyoruz..!
Umuyorum ki bu maçta boş yer kalmayacak ve rakibimizi eli boş göndereceğiz.
Bu maça ile ilgili yorumlarınızı buraya yazabilirisiniz.
Çok güzel bir konu,ancak burada büyük bir hata yapılmış ve bu 3 istanbul takımından " 3 büyük" diye söz edilmiş. Tek büyük takım var o da SİVASSPOR hatırlatırım
FirtinaK 29.08.2012, 11:36 Sivas gewinnt 2:1 !!
Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var.
Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var.
yazan arkadaş almansa ne olacak :D
Ricardo Pedriel 29.08.2012, 12:37 Arkadasim lütfen Almanca yazmayalim, icimizde yabanci dil bilmeyenler var.
hotzi alman ve türkçe bilmiyor
yiğido gençlik olarak üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız inşallah..
hasanpolat44 29.08.2012, 17:34 sizlere güveniyoruz gençler bide yönetim sizlere destek olsa..
Esrarenqiz 29.08.2012, 18:06 Biz bu defansla 3 atsak 4 yeriz...
ezelşener 29.08.2012, 18:45 Arkadaşlar yenecegimize inanıyorumda...bize YUNUS YILDIRIMI vermişler hakem olarak.artık ne demek istediğimi varın anlayın.yunus yıldırım da üstelik fenerbahçeli.allh yardımcımız olsun..şimdiden ümidim kesildi..
ezelşener 29.08.2012, 18:48 Sivas gewinnt 2:1 !!
hoşgeldin aramıza hotzi
Sivas gewinnt 2:1 !!
Hadi bakalım Hotzi güzel temennilerin için teşekkürler. Uğur olsun...
Bugünkü maçın sonucu bizim maç için nasıl bir belirleyici faktör olacak bilinmez ama. Çok stresli ve zor bir maç akabinde Fenerle oynayacağız. Tur atlasada atlamasada bize karşı handikaplı çıkacaklar....
a-Galip gelip tur atlarlarsa bir rahatlama bir rehavet olabilir. Sonuç AVANTAJ
b-Tur atlayamazsa demoralize bir şekilde Sivasa gelirler ve lehimize faktörler oluşabilir. Sonuç AVANTAJ
Tabi varsayım bunlar ama arkadaşımızın birisi çok güzel söylemiş. Bu defansla 3 atsak 4 yeriz diye. Her ne kadar kötü bir temenni olsa da maalesef gerçek. Umarım 3 atar en çok 2 yeriz.
Maçın hakemi Yunus Yıldırım'mış. Şereften yoksun hakemlerden biri de bu. Inşallah önce hakemi sonra feneri yeneceğiz. 3 atar 2 yeriz diye düşünüyorum.
kanka5885 29.08.2012, 20:20 Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum
Maçın hakemi Yunus Yıldırım'mış. Şereften yoksun hakemlerden biri de bu. Inşallah önce hakemi sonra feneri yeneceğiz. 3 atar 2 yeriz diye düşünüyorum.
Cleyim papazı kafadan bulduk diyecektim sen benden çok yaşayacaksın... Bu adamı oldum olası sevmiyorum. Antalya maçı aklıma geliyorda deliriyorum yamuğun. :mad: :mad:
MEVLUTHOCAOGLU 29.08.2012, 20:56 hakkımızda hayırlısı inşallah yeneceğiz 3-2 olur diye ümit ediyorum tabiki başta hakemi yenmemiz lazım ve biz taraftarlara büyük iş düşüyor hakemi baskı altına alırsak bu işi bitiririz diye düşünüyorum lütfen stadı dolduralım ben sadece 10 kişi ile maratonda yerimizi alacağız umarım yeneriz ve yolumuza devam ederiz kayıpsız şekilde.
harbiyiğido 29.08.2012, 21:23 hernekadar dostca geçmesini istesemde sivasspor tarafına fenerli sokmayın sokturtmayın ... giren olursa tavrınızı gösterin dalın çekinmeyin görevinizi yerine getirmiş olursunuz ... birde sivaslı fenerbahçeliler pankartı felanda açtırmayın hakemden şüphen yok takım ve defans iyi olsun yeter
58CeZa58 29.08.2012, 22:25 mutlak bir galibiyet bekliyorum
ya 2-0 yada 4-1
umarim stadi sivassporlular doldurur
şuayip bütün 29.08.2012, 22:47 bu maca bizim iyy hazırlandımızı gecen senekı gıbı yenecemize kesn gözüyle bakıyorum.ama hakem faktöru var .inş kazanırız
oley oley yiğido gençler yiğido gençler....
4eylul58 31.08.2012, 18:29 gecen sene fenere ilk maglubiyetini biz tattirmistik. be senede oyle olacagini dusunuyorum. hakemli yada hakemsiz
cemahmety 31.08.2012, 18:59 Takımımız bu sezona çok iyi başladı, Antep deplasmanından puan aldık, Mersin ile içerde çok çok iyi oynadığımız bir maçta maalesef berabere kaldık ama yinede puan aldık bu beraberlik nazar boncuğumuz olsun ve Fenerbahçe maçımızı kazanırsak bu sene geçen seneden daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu arada aklıma gelmişken yazayım bu maç Aatıf Chahechouhe'nin maçı olacak.
58g0kberk58 31.08.2012, 19:29 Ankaradan 4 arkadaşla geliyoruz umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar başarılar yiğidolar !
Bu maçta SİVASSPORumuza inanılmaz güveniyorum duygusal değilde sezgisel sanırım İNŞALLAH yanılmayacağım...
ankastre 01.09.2012, 00:04 Ankaradan 4 arkadaşla geliyoruz umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar başarılar yiğidolar !
ankaradan sivasspor için geliyor olmanız sevindirici
34orhan58 01.09.2012, 00:28 fenerbahçe avrupadan elendiği ve çok tepki olduğu için bu maçta bayağı bir hırs yapcaklar bence genelde bu takımlar böyle durumlarda kazanıp rahatlamak için herşeyi yapıyor birde hakem vs. de yardım ederse tamam artık ama herşeyden önemlisi defans ve kalecimiz başarılı olursa bu maçı kaybetmeyz inş.
baris58sivas 01.09.2012, 01:25 kac bilet satildi????
şarkışla 58 01.09.2012, 01:25 mutlak bir galibiyet bekliyorum
ya 2-0 yada 4-1
umarim stadi sivassporlular doldurur
CEZA kaç günden beri 4-1 deyip duruyorsun inşallah kardeşim
Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Yakinda Tüm Türkiye'yi alakadar etcek fenerbahce moskova maci var Çünkü onlar dinimizi imanimiza laf attilar Bakin Kasimpaşaya Şampiyonlar Liginde Yolun Açik olsun Fenerbahçe pankartti acti onlara destek amacli sahada sari lacivert diye bagirirsak aramizdaki kötü hüsübetlerin kalkacagina dost olacagimiza inaniyorum
la bi get allah allah sarı lacivert diye bağıracakmışız ne kaldıracam fenevli futbolcuların .ötünü....
58g0kberk58 01.09.2012, 07:33 Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Son derece gereksiz bir düşünce biz avrupaya gittiğimizde fenevbahçe bize yaptı mı boyle birşey? kimsenın gozune girmek için boyle bir şey yapılmaz. sivasspor'un kimsenin varlıgına ihtiyacı yoktur tek başına var olmuştur tek başına var olacaktır.
59yigido58 01.09.2012, 08:54 iyi olan kazansın ama tabiki sivasım kazansın memleketim her zaman en önde gelirrr
ankastre 01.09.2012, 10:42 la bi get allah allah sarı lacivert diye bağıracakmışız ne kaldıracam fenevli futbolcuların .ötünü....
"oğlum bak git" aklıma geldi:):):)
58^SiVaS^58 01.09.2012, 11:43 Haydi Yigidolar Takimi destekleme zamani !
Mamadou Diallo 01.09.2012, 17:49 Kesinlikle bu maçta Erhan'ın stoper oynamaması lazım tamam çabuk bir oyuncu ama esas yeri sağ bek Uğur yada Erhan dan biri sahada olmalı Murat yada Rajnoch Navratilin partneri olmalı terihim Murat.
favori58 01.09.2012, 22:46 Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
La gardaş bırakın artık şu içinizdeki fener sevgisini,hala bir yanın fenerli. Zaten akşama kadar sivaslı olupta fenerin kuşunu kaldıranlardan iğrendim. sivaslı ve bir amatör takımda çalışıyor utanmadan fenerden " Bizim takım" diye bahsediyor. Sivaslı olup başka takım tutan şerefsizdir bu kadar açık ve net.
Arkadaşlar fenerbahçe ile aramizda kötü maç istemeyelim lütfen unutmayalimki her takım kardeştir taraftar düşmandir.
Gözlerim yasardi bu nasıl bir centilmenlik,istersen fenev'i tribünlere çağıralım baslarım boyle zihniyete
59yigido58 02.09.2012, 00:04 türkçesi şu sivas sivas sivas sivas tüyü yolunmuş kanaryayı evire çevire yenecek tüyünü tüsünü yolacak istanbula kargoyla gönderecek sonra nemi olacak bence ne aykut kalacak nede yönetim
citothehan58 02.09.2012, 00:13 Sivas gewinnt 2:1 !!
So is es ^^
Ich hoffe, dass wir mehr Tore erzielen und weniger kassieren.
Tr: Aynen öyle.
Insallah da fazla gol atariz ve daha az yeriz!
kanaryayı bugün Sivastan sapanla vurup göndermemiz dileğiyle
inşallah stad uyumaz tam destek verirde maçı alırız..
içimden 3-1 geçiyor insallah
ama bu hakem ile bu defans ile isimiz zor umarim yaniliriz
münihli_58 02.09.2012, 04:01 Sivas gewinnt 2:1 !!
Hoffen wir es doch hotzi, mein Tipp ist aber 3:2. Es werden mehr als 3 Tore fallen :)
dogan5880 02.09.2012, 04:20 saçma sapan gol yemeyelım yeter
SAKARYA750 02.09.2012, 07:52 Fener elendiği için 3 puan alamazsa işleri daha da zora girer. Son maçta feneri yenmiş olmamız birşeyi değiştirmez. Kısacası bu defansla fener bizi yener. İnşallah yanılırım da 5 atarız feneri oldum olası hiç sevmem
Ferhat06 02.09.2012, 09:43 Fener elendiği için 3 puan alamazsa işleri daha da zora girer. Son maçta feneri yenmiş olmamız birşeyi değiştirmez. Kısacası bu defansla fener bizi yener. İnşallah yanılırım da 5 atarız feneri oldum olası hiç sevmem
büyük maçların havası başkadır bugün defansta sıkıntı olacağını sanmıyorum.
kanka5885 02.09.2012, 16:51 Güzeldiniz bügün Güzel Şehrin Güzel insanlari
tekdoktiri 02.09.2012, 21:26 DOST TAKIM BİZİM F B TARAF TARIYLA BİR DERDİMİZ YIK,,, T,S ,KAYAERİ İTLERİYLE BİZİM İŞİMİZ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ÇAPULCULAR
DOST TAKIM BİZİM F B TARAF TARIYLA BİR DERDİMİZ YIK,,, T,S ,KAYAERİ İTLERİYLE BİZİM İŞİMİZ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ÇAPULCULAR
Dost takımımı kardes taraftar mı?hayirdir birader bu ne muhabbet
sivaslıadem 03.09.2012, 04:17 maç fotoğrafları var mı
Belki kendimizi görürüz
Zaten ayda yılda bir maç izleyebiliyoruz
belki fotoğraflarda kendimizi de görmüş oluruz
DOST TAKIM BİZİM F B TARAF TARIYLA BİR DERDİMİZ YIK,,, T,S ,KAYAERİ İTLERİYLE BİZİM İŞİMİZ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ÇAPULCULAR
hadi gardasim bide fener formasi alda tam olsun...
hasanpolat44 03.09.2012, 12:40 YİĞİDO GENÇLİK gerçekten harikaydınız stadı çok güzel organize ettiniz helal olsun size iyki varsınız..
ofozturk 03.09.2012, 18:22 çok küfür ediyor bu taraftar grupları. bayan taraftarlar vardı yani ben utandım. bayanlar olmasa bile küfür insanın agzına ve edebine yakışmıyor. taraftar olarak bu küfür olayını bıraksak nasıl olur.
ygdgnçlk 03.09.2012, 21:26 4 büyütülmüşün hiç biri bizim dostumuz olamaz...
ayrıca küfür konusunda biz grup olarak küfürü elimizden geldiğince önlemeye çalışıyoruz biz oraya egomuzu tatmin etmeye değil Sivasımız için ölmeye gidiyoruz..
|
|