Orijinalini görmek için tıklayınız : Örnek alınacak Yiğido!

Salim58
29.08.2012, 07:12
http://resimzade.com/Show.html?i=36844&token=45143 (http://resimzade.com/Show.html?i=36844&token=45143)

Sivas'da yaşayan Sivaslı'lar takımlarına tam manasıyla sahip çıkmazken, 35 yıldır Sivas dışında yaşayan Hüseyin Yalçın ismindeki hemşerimiz 4 Eylül stadındaki maçları kaçırmıyor.

54 yaşındaki Hüseyin Yalçın 35 yıl önce Tokat'a yerleştiğini,ancak Sivas'la bağlarını hiç koparmadığını söylerken,Sivasspor'a ayrı bir özlem ve sevgi duyduğunu söylüyor.Sivasspor'un süper lige çıkmasından sonra Tokat'ta ayrı bir gurur yaşadığını söyleyen Yalçın " Tokat'ta bana hep Sivaslı diye hitap ederler,bundanda büyük keyif alıyorum. Her zaman evimde Kırmızı-Beyaz bayrağım hazırdır. Maçlarda Sivaslı'ların stadı doldurmadığını görünce üzülüyorum. Oysa Tokat başta olmak üzere çevre iller böyle bir takıma sahip olmanın hayalini kuruyor.Sivas'ta maç olduğu zaman mutlaka gelir belitemi alır maça giderim. Sivasspor galip geldiği zaman bana verdiği mutluluğu zevki hiç bir şey vermiyor. Başta Başkan Mecnun Otyakmaz olmak üzere Allah hepsinden razı olsun"dedi.

Fenerbahçe maçını izlemek içinr Sivas'a erken geldiğinide söyleyen Hüseyin Yalçın, Sivasspor'u Hürdoğan'dan takip ettiğini söyleyerek,spor sorumlumuz Abdullah Yiğit'e teşekkür etti.

Hürdoğan

infial§
29.08.2012, 08:15
Büyüksün hacemmi dualarını eksik etme

Rallim58
29.08.2012, 09:05
Hüseyin Yalçın kardeşimizin de belirttiği gibi, Tokat, Erzincan Erzurum, Malatya gibi çevre ve komşu büyük illerimiz, bizim takımın olduğu yerlerde olmayı çok arzu edip hayal kurarlarken, bizler de elimizde bulunan varlığımızın kıymetini bilmiyoruz. Sahip çıkmıyoruz, destek vermiyoruz.

Değerler kaybolunca kıymeti bilinir. Sivassporumuzun kıymetini de değerini de kaybetmeden bilelim. Yarın çok geç olabilir.

Rallim58
29.08.2012, 09:17
Az önce, bir konu için Abdullah kardeşimi aradım:

-Abdullahcığım neredesin?
-Telekoma geldim, internette problem var, form dolduruyorum...

Telekomda görevli bayanın sesi telefona yansıyor;
-Abdullah bey -yaşadığınız yer kısmına SİVASSPOR yazmışınız.

Abdullah Yiğit gülerek;
-Hanımefendi kusura bakma herşeyimiz Sivasspor olduğu için.

Canlı yaşanılan ve şahit olduğum bu olay, konu başlığına uygun olduğu için paylaşmak istedim.

favori58
29.08.2012, 09:57
Çok güldüm ya,helal olsun aptullah abi sana gerçek bir yiğidosun

favori58
29.08.2012, 09:58
Bu hacemmiyede helal olsun, Sivaslı olupta başka takımın kuş
unu kaldıran ********** okusunda utansın biraz,baştada Sivas olan FB derneğinin başkanı ergüder ve onun yalakaları

cılgınsivas58
29.08.2012, 10:49
ben bu adamı tokatta bir yerde gördüm

Ricardo Pedriel
29.08.2012, 11:34
sivas takımı tutmayan sivaslı değildir

HababamHa
29.08.2012, 13:20
Hüseyin amcamıza helal olsun Tokkattan her maç için Sivasa gelmek her babayiğidin harcı değil BİZİM GENÇLERDE ELEKTRİKLER KESİLMESİNE RAĞMEN MAÇ SAATİNDE MUM IŞIĞI İLE OKEY OYNAMAYA DEVAM EDİYORLAR.

favori58
29.08.2012, 13:28
Hüseyin amcamıza helal olsun Tokkattan her maç için Sivasa gelmek her babayiğidin harcı değil BİZİM GENÇLERDE ELEKTRİKLER KESİLMESİNE RAĞMEN MAÇ SAATİNDE MUM IŞIĞI İLE OKEY OYNAMAYA DEVAM EDİYORLAR.

Süper bir yorum,tebrikler Hedef58