Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 0-0 Fenerbahçe

SivasSpor.Com
02.09.2012, 07:16
http://resimzade.com/Show.html?i=36900&token=72813 (http://resimzade.com/Show.html?i=36900&token=72813)

Sivasspor-Fenerbahçe Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz.

ÇALIMBAY ÇOK İDDİALI
Fenerbahçe karşılaşması öncesi ev sahibi ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, rakiplerinin zaaflarından yararlanmaya çalışarak sarı lacivertli ekibi Sivas'tan puansız göndermeyi hedeflediklerini söyledi.
Kırmızı beyazlı ekipte Bednar'ın ve Abdulkadir'in sakatlıklarının sürdüğü belirtildi.

FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK
Sezonun ilk iki haftasından 4 puan çıkaran Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybı yaşamak istemiyor.
Teknik direktör Aykut Kocaman, sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Krasic ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Bienvenu, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Özgür Çek'i 19 kişilik maç kadrosuna almazken orta sahasındaki etkili ismi Cristian Baroni'yi kadroya almaması ise dikkat çekti.

Tarih : 02.09.2012 Pazar

Saat: 18:00

Stad: Sivas 4 Eylül

Yayın: Lig TV

Maçın Hakemi: Yunus Yıldırım

Muhtemel 11'Ler

SİVASSPOR
Korcan
Uğur
Erhan
Navratil
Ziya
Pedriel
Doğa
Kadir
Erman
Aatif
Eneramo

FENERBAHÇE
Mert
Gökhan
Yobo
Egemen
Caner
Kuyt
M.Topuz
M.Topal
Stoch
Alex
Sow

-VE MAÇ-

Sivasspor: 0 - Fenerbahçe: 0

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Yunus Yıldırım (xx), Muhittin Gürses (xx), Serkan Akarca (xx)

Sivasspor: Milan Borjan (xx), Uğur (xx), Erhan (xxx), Navratil (xx), Ziya (xx), Doğa (xx)(Dk. 70 Rajnoch (x), Kadir (xx), Pedriel (x)(Dk. 72 Grosicki (xx), Erman Kılıç (xxx)(Dk. 89 Murat Akça (x), Aatıf (xxx), Eneramo (xxx)

Fenerbahçe: Mert Günok (xx), Gökhan Ünal (xxx), Egemen Korkmaz (xx), Yobo (xx), Hasan Ali (xx)(Dk. 85 Semih Şentürk (x), Mehmet Topal (xxx), Selçuk (x), Mehmet Topuz (xx)(Dk. 70 Caner (x), Alex (x)(Dk. 70 Stoch (xx), Kuyt (x), Sow (xx)

Sarı kartlar: Dk. 76 Rajnoch, Dk. 83 Aatıf (Sivasspor) Dk. 78 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

:: Maçtan dakikalar ::

3. dakikada soldan Hasan Ali'nin ceza sahasına ortasında penaltı noktası üzerinde topa iyi yükselen Alex'in kafa vuruşunda, kaleci meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

7. dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert şutunda, defanstan seken top, kornere çıktı.

13. dakikada Mehmet Topuz'un savunmanın arkasına gönderdiği topla Sow buluştu. Bu futbolcunun, kalesini tek eden kaleci Milan Borjan'ın üzerinden aşırttığı meşin yuvarlak auta gitti.

15. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında, ceza alanı üzerinde topla buluşan Kuyt'un etkisiz şutunda, meşin yuvarlak üstten farklı şekilde auta çıktı.

22. dakikada Sivasspor'un geliştirdiği kontraatakta, Erman Kılıç'ın pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Aatıf'ın vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.

26. dakikada kaleyi karşıdan gören pozisyonda topla buluşan Alex'in şutunda, top auta gitti.

28. dakikada Pedriel'in ceza alanına derinlemesine pasına hareketlenen Enaroma'nın vuruşunda, top kaleci Mert Günok'tan döndü. Dönen top Enaroma'ya çarparak auta çıktı.

36. dakikada ani gelişen Sivasspor atağında Enaramo, topu ceza alanına gönderdi. Gökhan Gönül'ün uzaklaştırmak istediği top, Aatıf'ta kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, defanstan seken meşin yuvarlak, direğin dibinden kornere çıktı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

47. dakikada Kuyt'ın ceza alanı dışından sert şutunda, top kalecide kaldı.

51. dakikada Eneramo'nun topuk pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Aatıf, müsait pozisyonda topa vurmakta gecikince, Fenerbahçe savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakikada Hasan Ali'nin soldan kullandığı uzun taç atışında defansın ceza alanı dışına gönderdiği top, Mehmet Topuz'un önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak üstten farklı şekilde auta gitti.

61. dakikada Selçuk'un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Gökhan Gönül'ün şutunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.

65. dakikada Erman Kılıç'ın ceza sahası sağ çaprazından sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

66. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Mehmet Topal'ın ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarparak, oyun alanına döndü. Sivasspor savunması, dönen topu uzaklaştırdı.

67. dakikada Erman Kılıç'ın ceza yayı üzerinden sert şutunda, kaleci Mert Günok topu güçlükle kornere çeldi.

86. dakikada sağdan ceza alanına giren Kuyt, topu kale önündeki Sow'a aktarmak istedi. Araya giren Sivasspor savunması topu kornere göndererek, tehlikeyi büyümeden önledi.

Karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

sivasfutbol
02.09.2012, 07:53
fener maçında sivassporun zayıf halkaları kaleci KORCAN hiç güven vermiyor bu kaleci ile liğde yine gol yeme kralı oluruz . Bir diger zayıf bölge veya oyuncularımız Antalyanın kovaladığı DOĞA ve Mersinden beleş diye alınan rızanın gözdesi 33 lik ERHAN bu oyuncularlamı ilk beşe girecegiz insanı güldürmeyin yöneticiler ve rıza sivassporu türkiyeye madara etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar yazıklar olsun . SİVASSPOR'UMUZUN miadı dolmuş dolmuş oln bu oyuncularla bir yerlere gelebilecegini sanmıyorum..

izmirliyigido
02.09.2012, 08:04
Umarım bu kadroyla sahaya çıkmayız. Yoksa 7 eksikli denilen Fener'in kadrosuna bakın; as kadrosu. Bu kadro bizi perişan eder. Doğa ile, Erhan ile, Uğur ile, Pedriel ile kesin yeniliriz. Hani Rajnoch? Hani Cerny?

.

59yigido58
02.09.2012, 08:08
rahat olun arkadaşlar geçen sene dahamı iyiydi kadro ama ilk beşi son haftalarda kaçırmadıkmı bu sene olacak inşallah ben ümitliyim

PETKOVİC
02.09.2012, 08:22
Avrupa yorgunu olarak gelen rakibimizden en azından 1 puanı cıkaracagımızı düşünüyorum

shang
02.09.2012, 08:33
zor maç bizim pas yapamama sorunumuz sürüyüor muhtemelen oyunun orta sahanın hakimi fenerbahçe olacaktır ama ümitliyim birazdaha motive olursak neden olmasın dogaya erhana ugura pedriele hep eleştiriler duyuyorum bu futbolcularla biz bu sezonu en azından ılk yarıyı tamamlıcaz bence artık arkalarında durulmalı doga ve erhan bayagı mucadele edıyor ellerınden geldıgı kadar pedriel bence takımın en iyilerinden ustelık mevkisi bile degıl oynadıgı yer bu futbolculara destek olmalıyız...

alaattin 5858
02.09.2012, 09:06
arkadaşlar takım maça iyi motive olursa fenere enaz iki gol atar maçı kazanırız defansta ve duran toplarda çok hata yapıyoruz bu hatalarımızı azaltmalıyız orta sahamız ileri geri çok koşmalı oyuncu değişikliklerini bi sakatlık olmazsa ikinci devreye iki orta saha oyuncusunu birden değiştirip iki tane dinlenik orta saha oyuncusu alarak orta sahanın yorulup oyundan düşmemesi lazım aksi halde 3 .0 bile olsa 5 dakikada maçı kaybedebiliriz

buraks58
02.09.2012, 09:07
zor maç olacak. ancak gün geçtikce kendini bulan eneramo ve aatıf'ın durumları beni umutlandırıyor. savunmada her zamanki basit hataları yapmaz ve o basit hatalardan goller yemezsek bu maçı kazanabiliriz. başarılar yiğidom.hayırlısıyla sevindir bizi bu akşam.

tavatir
02.09.2012, 09:34
Umarım Alex oynamaz. Umarım bizde de Kadir'in yanında Mehmet Nas falan oynar. 3 puan alırsak sezon konumumuz kendisini az çok belli eder.

DoomsDay58
02.09.2012, 09:42
Bu kadroyla çıkmamamız lazım, savunmanın nasıl S.O.S verdiğini gördük geçen hafta Rıza hocanın savunmanın ortasına Rajnoch ve Navratili koyması gerekiyor yoksa işimiz çok zor Erhan'la

badboysefaa
02.09.2012, 10:06
çok zor maç olacağı kesin eğer ortasahada topa basmayı diğer maçlardan fazla yaparsak bu hem defansı rahatlatacak hemde forvetlerimiz için gol şansını artıracaktır.eneramoyla egemen adam adama oynayacak fizik olsun,hava hakimiyeti olsun eneramo çok daha güçlü olacak ve tehlike yaratacaktır.fenerbahçe avrupanın hırsını bizden almaya çalışacaktır eğer akıllı oynarsak kontradanda olsa maçı koparacağımızı düşünüyorum

avare
02.09.2012, 10:10
cuma ve cumartesi oynanan maclarda ev sahibi ekipler kazanamadi bu gunku maclarda ev sahipleri galip gelir insallah

svsli585858
02.09.2012, 10:11
bence kadromuz şöyle olmalı
................korcan........ .....
uğur... rajnoch..navratil..ziya
......kadir... faty(m.nas).......
pedriel.........erman.......aa tıf
................eneramo....... .....

Sivas_SporLu58
02.09.2012, 11:05
hadi oğlum korcan bu sefer mini cooper değil Porche seni bekliyor
Sivasspor 0 Fener 4 kimse umutlanmasın bu yönetim başımızda oldukça fb den puanı unutun

Mamadou Diallo
02.09.2012, 11:12
Korcan
Erhan
Murat
Navratil
Hayrettin
Kadir
Erman
Aatif
Grosicki
Pedriel
Eneramo

Fazla ofansif bi kadro ama Doğa formda değil yerine bi oyuncu şart onun için en iyi tercih Erman olur Aatif defans yapamıyr

gürünlüyiğido58
02.09.2012, 11:17
Grosicki'yi göremedim kadroda :confused:

münihli_58
02.09.2012, 11:40
Icimde cok iyi bir his var uyuyamadim bile bu gece mac heyecanindan kazanacagiz Yigidolar sevinin...:)

Ferhat06
02.09.2012, 11:46
Icimde cok iyi bir his var uyuyamadim bile bu gece mac heyecanindan kazanacagiz Yigidolar sevinin...:)

Sivasspor takımının içerde bir takımı yenmesi normal bir sonuçtur,büyütülecek birşey değil.Önemli olan İstanbulda yenmek.

Kibrisli
02.09.2012, 12:15
fener maçında sivassporun zayıf halkaları kaleci KORCAN hiç güven vermiyor bu kaleci ile liğde yine gol yeme kralı oluruz . Bir diger zayıf bölge veya oyuncularımız Antalyanın kovaladığı DOĞA ve Mersinden beleş diye alınan rızanın gözdesi 33 lik ERHAN bu oyuncularlamı ilk beşe girecegiz insanı güldürmeyin yöneticiler ve rıza sivassporu türkiyeye madara etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar yazıklar olsun . SİVASSPOR'UMUZUN miadı dolmuş dolmuş oln bu oyuncularla bir yerlere gelebilecegini sanmıyorum..

Doğa KAYA 28 Erhan GÜVEN 30 yaşında ve daha 2 sezon önce Beşiktaş'taydı... O sene de Kupayı aldı Beşiktaş... Bence Habire eleştirmek yerine biraz destek verseniz. Baktın kötü gidiyor eleştir ama şimdiden takım iyi giderken ortada birşey yokken kendi kendine kızmak bağırmak çağırmak ve yanlış bilgiler vererek bunu yapmanın ne amacı olabilir ki? Taraftarlık mıdır bu?

58YIGIDO58
02.09.2012, 12:16
acikcasi kadroyu hic begenmedim cok kötü.
Su yamuk erhan , doga ugur oynadikca bu takim bugün fenerden 5 yer haberiniz olsun :mad::mad::mad::mad::mad:

ahmet ali
02.09.2012, 12:18
Bazı gerçekleri yazmak gerekirse, takımımız şampiyonluğu kıl payı ayak oyunları ile kaçırdığı iki sene boyunca bile pas trafiği yaparak oynamadı.. şimdi fazla pas trafiği yapmamız bence mümkün değil... hucum oynamalıyız bunun için orta sahada çok pas yapmamalıyız..beceremiyoruz ve kaptıracağımız her top çok tehlikeli olur...kalecisiz oynuyoruz.bunu bir türlü riza çalımbay kabullenmedi.. korcan çok yetersiz.....ama mert en az korcan kadar kötü..bu bize avantaj sağlayabilir...
geçen seneden beri hangi futbolcuyu defansta oynatırsak oynatalım yine fayda etmedi her maçta gol yedik yiyoruz... erhan oynamış başkası maalesef farketmiyor...

grosicki yi oynatmamak tek kelimeyle bir teknik adam faciasıdır..takımda ki tek yıldız..sevmiyeni çok ama her an tehlikeli.kenar akınları ile surati ile rakip defansı yıpratır ve yan toplarda çok zayıf olan kalecilerini çok zorlar...
üçüncü ve en acı gerçek fenerbahçe takımının geldiğinde gördüğü büyük destek....şayet bu karşılamayı yapanlar sivas'ta okuyan öğrenciler ise sözüm yok ama bunlar sivas''ın yerli halkından ise bu adamlar en hafif kelimeyle utanmalıdırlar...en azından bu yerli halktan olanlar bu forumda hatta isimleri verilerek en sert biçimde ama medeni bir şekilde eleştirilmelidirler.. ayıp yahu.....hangi şehirde görülüyor bu rezalet???
takımımıza başarılar diliyorum...

Respect58
02.09.2012, 12:37
Fener bu sezon 4-3-3 dizilişi ile oynuyor.İnşallah yine bu dizilişle çıkarlar.İleride Kuyt-Sow-Stoch(Caner) üçlüsünü durdurursak Erman,Eneramo,Aatıf,Suarez fişi çekerler.Ancak bizim defansın önce fenerin üçlüsünü durdurması lazım.

Eğer bugün Alex oynarsa fener sistemde değişiklik yaptı demektir.O zaman da Doğa'nın Alex'in hakkından gelmesi gerekir.Tabi bunu yaparken kırmızı kart görmemeyede dikkat etmeli.

İnşallah maçta öne geçeriz ve ikinci yari Grosicki'yi oyuna alarak kontralardan attığımız gollerle rahat bir galibiyet alırız.

dogan5880
02.09.2012, 12:39
kadro bozuk hep kırmızı kartcılar kadroda ınsallah yenerız tek istegım bu

cılgınsivas58
02.09.2012, 14:47
korcan erhan ve dogayla cıkarsak yeniliriz hiç kimse yeneriz demesin eger bu kadroyla cıkarsak

adres58
02.09.2012, 15:07
korcan erhan ve dogayla cıkarsak yeniliriz hiç kimse yeneriz demesin eger bu kadroyla cıkarsak

Hadi Korcan neysede ne... Çünkü Borjan ın oynama ihtimali düşük. Sebebi açık: Rojnoch, Navratil, Atıf, Eneramo, Pedriel Kamil toplam 6 yabancı ediyor. Ama Doğa ve Erhana katılıyorum. Özellikle Doğanın oynaması 1 noksan oynamamız demek. Yeterli değil bu oyuncu.

kanka5885
02.09.2012, 15:48
eminim acaz maci

GokhanTurna
02.09.2012, 16:04
Fenerbahçe maçı için Sivassporumuzun ilk 11'i: Borjan-Ziya-Erhan-Navratil-Uğur-Kadir-Doğa-Erman-Aatıf-Pedriel ve Eneramo

cemahmety
02.09.2012, 16:06
Kadro açıklandı tek değişiklik Borjan oynuyor Korcan yerine olabilir bir değişikliki bence Borjanla Korcanın çok farkı yok 2side hemen hemen aynı kapasitede

HALIL
02.09.2012, 16:08
kim oynarsa oynasin bu takima destek olmaliyiz haydi sivasim

sivasfutbol
02.09.2012, 16:10
doga ve erhanın bu takımda yeri yok ya gelde delirme bunun için maça gitmedim saçımı başımı yolmaya niyetim yok sivas bu maçta 10 kişi kalacak görecesiniz doga orta sahada çift dalacak pat kırmızı..

kanka5885
02.09.2012, 16:13
doga ve erhanın bu takımda yeri yok ya gelde delirme bunun için maça gitmedim saçımı başımı yolmaya niyetim yok sivas bu maçta 10 kişi kalacak görecesiniz doga orta sahada çift dalacak pat kırmızı..

Bu Futbol Kardeşim Sokak Kavgasi Deyil Faulsuz Maç Kiz Kavgasina Benzer :)

fatihcan58
02.09.2012, 16:21
sivas 2-1 galip gelecek

DoomsDay58
02.09.2012, 16:34
Rajnoch oynamıyor, Erhan oynuyor, Doğa oynuyor ve biz iyi sonuç bekliyoruz :confused: inşallah korktuğumuz başımıza gelmez

Mamadou Diallo
02.09.2012, 16:34
Borjan
Uğur
Erhan
Navratil
Ziya
Doğa
Kadir
Pedriel
Aatif
Erman
Eneramo

11 imiz bu arkadaşlar yine Erhan-Navratil olmaz böle Murat Akçe dururken elinde bu olmaz

Ferhat06
02.09.2012, 16:35
Aykut bey daha maç başlamadan ağlamaya başladı.Sivas sert oynuyor bizi yıldırıyor ,diyor.

GokhanTurna
02.09.2012, 16:39
Alex ve Kuyt'ı tutarsak yeneriz

NuriSahin
02.09.2012, 16:48
http://s1.directupload.net/file/d/3001/h84r6bb5_png.htm

calipso
02.09.2012, 16:56
yok böyle birşey ya..yine doğa yine erhan illa kendisi aldı diye rıza hoca oynatacak..hala görmüyormu yeterli değil adamlar..uğurla ziya vardı saatli bomba şimdi oldu 4 tane saatli bomba..fark yemiyelim rezil olmayalım yeter..inşallah yanılan ben olurum...

infial§
02.09.2012, 16:59
Maraton tribün A blok tayım bu kadar ruhsuz,karaktersiz bir taraftar daha görmedim takımı lehine tek bir tezahürat yapmıyorlar :mad:;)

savaş2
02.09.2012, 17:10
***biz bu hakemle zor yeneriz benim bildiğim en ş..... hakem dir ceyhuna atılan yumruğu vermemişti.

HALIL
02.09.2012, 17:11
yazik defans hiç guven vermiyor

savaş2
02.09.2012, 17:12
***kara murat varken erhan olmaması gerekir.defansda zor anlar bizi bekliyor.

HALIL
02.09.2012, 17:13
defans ve kale berbat :mad:

calipso
02.09.2012, 17:14
bu dafansla istediğin kadar iyi oyna top yap..golü yersin..yok böyle bir defans anlayışı ya..:mad:

HALIL
02.09.2012, 17:16
bakamiyacagim korkarak izleyemiyorum krorku filmi gibi neyse artik sonuça bakarim hiç guven vermiyor dafans

calipso
02.09.2012, 17:19
uğurun tarafı yol geçen hani bir tek fb kalecisi kaldı soldan gelmeyen

savaş2
02.09.2012, 17:23
*** rıza hoca bu nasıl defans,yine her hafta bir kaleci deniyoruz rekorlar kitabına girecegiz hocanın gayretiyle.

infial§
02.09.2012, 17:30
Tribünler büyük bir uyku icinde rahatça macını izliyor Dokunmayalım

slasher//z
02.09.2012, 17:41
ıkıncı yarı ruzgarı arkamıza alıcaz

slasher//z
02.09.2012, 17:44
atıfın pozisyonu

slasher//z
02.09.2012, 17:46
atıfın pozisyonu

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/539427_10151408205953378_50927 6951_n.jpg

ycicek2000
02.09.2012, 17:48
Bu maçı yayınlayan NTV SPOR'un edepsiz ve utanmaz spikerinden inciler

"İnşallah fenerbahçe ilk yarının sonuna kadar bir gol bulur".
"Fenerbahçenin bu gölü kaçırması şanssızlık".

Fenerbahçe yalakası ,Ahlaksız adam , sen bunun hesabını vereceksin...

HALIL
02.09.2012, 17:55
defans çok bolsuk veriyor bu sene de çozumunu bulamadilar eksi averajla bitircez yine bu szonu

Harput0658
02.09.2012, 17:56
Aatıf bugün çok etkisiz. Çok hata yaptı. Erman ortalarda yok. Kadir doğa iyiler. Sağ taraf baya aksadı. Fener hep Uğurun tarafından geldiler. Bakalım 2. yarı ne olacak.

Bu arada ben Digiturkweb tv aldım. 10mb internetim var görüntü hiç takılmıyor. Bilgisayarı da tv ye bağladım görüntü süper. 10TL taksitle 100TL 1 sezon.

HALIL
02.09.2012, 17:57
ugur'un yerine faty oynasa daha iyi vallaha

fatihcan58
02.09.2012, 18:42
Kardeşim bu kadar futboldan anlıyordunuz da neden teknik direktör olmadınız. Sen daha sahaya çıkmadan futbolcuya sen sahadaysan kesin yenildik dersen oyuncular ne yapsınn

Umarım bu kadroyla sahaya çıkmayız. Yoksa 7 eksikli denilen Fener'in kadrosuna bakın; as kadrosu. Bu kadro bizi perişan eder. Doğa ile, Erhan ile, Uğur ile, Pedriel ile kesin yeniliriz. Hani Rajnoch? Hani Cerny?

.

badboysefaa
02.09.2012, 19:00
çok zor maç olacağı kesin eğer ortasahada topa basmayı diğer maçlardan fazla yaparsak bu hem defansı rahatlatacak hemde forvetlerimiz için gol şansını artıracaktır.eneramoyla egemen adam adama oynayacak fizik olsun,hava hakimiyeti olsun eneramo çok daha güçlü olacak ve tehlike yaratacaktır.fenerbahçe avrupanın hırsını bizden almaya çalışacaktır eğer akıllı oynarsak kontradanda olsa maçı koparacağımızı düşünüyorum

maçtan önce böyle bir yorum yaptım ve aynen öyle oldu eneramoyu egemen marke etti bence genel itibarıyla iyiydik erman ve aatıf tam konsantre olsaydı şuan galibiyetten söz ediyorduk sağlık olsun bence iyi yoldayız

mühendisburak58
02.09.2012, 19:02
2 puan kaybettik.türkiyenin en iyi hücum yapan takımıyız.ama defansımız için aynı güzel sözleri sarfedemeyeceğim.

sivasfutbol
02.09.2012, 19:15
sivasspor bugün çok iyi idi tüm takımı tebrik ediyorum

savaş2
02.09.2012, 19:39
Tribünler büyük bir uyku icinde rahatça macını izliyor Dokunmayalım

***bence coğu fenerli ondandır.

Kokomo
02.09.2012, 19:45
İki takımda kötüydü, dolayısı ile 0-0 bitti.

Bizde sağ ve sol kanatlar çok açık verdi.

Uğur - Pedriel ile Ziya - Aatıf çok kötülerdi.

Defansın göbeği iyi mücadele verdi. Navratil - Erhan iyilerdi.

tekdoktiri
02.09.2012, 20:22
fark tan kurtuldular hadı bakalım

ozledımeskıyı
02.09.2012, 20:34
***bence coğu fenerli ondandır.

Hiç alakası yok kardeşim stadtaydım maratonda fb formasıyla gezmeye çalışan biri çıkmak zorunda kaldı ayrıca stadtan oluşan sesi tv den tamamen alamıyorsunuz lig tv sesi mi kısyor nedir 58. dakika ve pozisyon sonralarında stad yıkılıyordu.

ozledımeskıyı
02.09.2012, 20:35
Maçın başlarında fener hırslı ve atak başladı ama atamayınca oyun dengelendi ve 2. yarının belirli kısımlarında hakimiyet elimizdeydi o arada bir gol atsak 3 puan cepteydi fakat olmadı.

shang
02.09.2012, 22:12
2.yarı daha iyi oynadık ama şu ligde bizim kadar basit pas hatası yapan bi takım daha oldugunu sanmıyorum zaten pas yapamıoruzda yaptıgımızında yuzde 70i hatalı basit toplar atamıyoruz fenerbahcede fızıkı olarak dustu bızde dustuk maçın hakkı beraberlikti diyedebiliriz

mfegri
02.09.2012, 22:30
uğur abi kusura bakmasın sağ bekte çok etkisiz bu maç için değil her maçtasaatli bomba gibi geçen seneden kayseri maçı ankaragücü maçlarını örnek verebiliriz rıza hocanın yapacağı erhan güveni sağ beke çekip rajnoch u navratil ile stopere koysa daha çok verim alır dusuncesindeyim

sivasliapocan
02.09.2012, 22:43
Çok güzel oynadık ama aatif çok kötü goller kaçırdı bir de acil stoper lazım erhan güven navratik uyumlu değil veya bunun yerine rajnohla navratili oynatmalı

izmirliyigido
03.09.2012, 07:25
Hiç alakası yok kardeşim stadtaydım maratonda fb formasıyla gezmeye çalışan biri çıkmak zorunda kaldı ayrıca stadtan oluşan sesi tv den tamamen alamıyorsunuz lig tv sesi mi kısyor nedir 58. dakika ve pozisyon sonralarında stad yıkılıyordu.

Bunu kaç senedir söylüyorum. Lig Tv bu konuda haksızlık yapıyor. Tribünler önüne Yüksek Sesli Mikrofon koymuyorlar. Koyduklarının da sesini açmıyorlar.

Başka stadlarda ise tam tersi. Her tribüne 2'şer tane koyuyorlar ve sesi de sonuna kadar açıyorlar. Dün Gaziantepspor-Trabzonspor maçında bizim stadın 3'te 1'i kadar doluluk vardı Lig Tv'de taraftarın sesinden spikerin sesi duyulmuyordu. Bu çifte standartı kim dile getirecek? 2-3 sene önce Lig Tv'ye bu konuda 2 sefer mail atmama rağmen hiçbir netice almamam gayet doğal.

Bunu ancak yerel basınımız, ABDULLAH YİĞİT kardeşimiz ve Yerel Tv'lerimiz dile getirmeli. Belki o zaman ses getirir bu serzeniş.

.

Rallim58
03.09.2012, 07:48
Bu maçı yayınlayan NTV SPOR'un edepsiz ve utanmaz spikerinden inciler

"İnşallah fenerbahçe ilk yarının sonuna kadar bir gol bulur".
"Fenerbahçenin bu gölü kaçırması şanssızlık".

Fenerbahçe yalakası ,Ahlaksız adam , sen bunun hesabını vereceksin...

Varsa böyle bir durum (ki kimse hayali ses duyup yazmıyor) bu konu mutlaka hesapsız kalmamalıdır. Üzerine gidilmeli, dile getirilmelidir.

El insaf, ilk başta bizlerinde tepkisini çeken transferler olarak görüyorduk ama belki bu tepkilere inat elinden geleni yaparak bizleri şaşırtıyorlar diye düşünüyorum. Acımasız eleştirilerde bulunmak sadece Sivasspora zarar verir, unutmayalım.

izmirliyigido
03.09.2012, 08:24
Kardeşim bu kadar futboldan anlıyordunuz da neden teknik direktör olmadınız. Sen daha sahaya çıkmadan futbolcuya sen sahadaysan kesin yenildik dersen oyuncular ne yapsınn

Canım kardeşim futbolcular bizim yazdıklarımızla başarılı ya da başarısız oluyorsa biz buradan devamlı yazalım Sivasspor'umuzu açaık ara şampiyon yaparız. Ama görünen köy klavuz istemiyor. Sen saha da Pedriel'i görebildin mi? Doğa'nın faydasını gördün mü? Haa, birtek Erhan bizi yanılttı fena değildi.

Bundan sonra futbolculara "sen sahadaysan kesin 5-0 yeneriz" diyeyim de takım hep 5-0 kazansın. Aklın bildiğini, gözün gördüğünü tabi ki iyi yada kötü eleştireceğiz ki, farkımız olsun. Sevgilerimle..

.

Salim58
03.09.2012, 08:54
hadi oğlum korcan bu sefer mini cooper değil Porche seni bekliyor
Sivasspor 0 Fener 4 kimse umutlanmasın bu yönetim başımızda oldukça fb den puanı unutun

Fenerden geçen sezon üç puan aldığımız maçta bu yönetim yokmuydu.?
Fenerden bu maçta bir puan aldığımız maçta bu yönetim yokmuydu.?

Son iki maçta bu yönetimle Fenerden 4 puan aldık senin 4-0 Fener alır dediğin skora biz iki maçta 4 puan alarak cevap vermiş olduk.

Senin 4-0 Fener kazanır hayallerin hiçbirzaman gerçekleşmez.:rolleyes:

Ferhat06
03.09.2012, 09:07
Bunu kaç senedir söylüyorum. Lig Tv bu konuda haksızlık yapıyor. Tribünler önüne Yüksek Sesli Mikrofon koymuyorlar. Koyduklarının da sesini açmıyorlar.

Başka stadlarda ise tam tersi. Her tribüne 2'şer tane koyuyorlar ve sesi de sonuna kadar açıyorlar. Dün Gaziantepspor-Trabzonspor maçında bizim stadın 3'te 1'i kadar doluluk vardı Lig Tv'de taraftarın sesinden spikerin sesi duyulmuyordu. Bu çifte standartı kim dile getirecek? 2-3 sene önce Lig Tv'ye bu konuda 2 sefer mail atmama rağmen hiçbir netice almamam gayet doğal.

Bunu ancak yerel basınımız, ABDULLAH YİĞİT kardeşimiz ve Yerel Tv'lerimiz dile getirmeli. Belki o zaman ses getirir bu serzeniş.

.
GS BURSA maçında seyircinin öyle bir gürültüsü vardı ki sesi sonuna kadar kısmak zorunda kaldım.

citothehan58
03.09.2012, 14:39
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/GaleriHaber/2012/09/02/fft11_mf1890925.Jpeg

Dünki macta Sivaslilarin destegini cok ama cok begendim hep böyle olmasi lazim stad dolmasi lazim.. ve bu resimdeki sivaslilara yaziklar olsun ve onun gibilerine!!!!

badboysefaa
03.09.2012, 15:42
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/GaleriHaber/2012/09/02/fft11_mf1890925.Jpeg

Dünki macta Sivaslilarin destegini cok ama cok begendim hep böyle olmasi lazim stad dolmasi lazim.. ve bu resimdeki sivaslilara yaziklar olsun ve onun gibilerine!!!!

anaa soldakini tanıyorum yaww

HALIL
03.09.2012, 16:30
:mad:biliyordum boyle kareleri gorecegimi malesef butun anadoluda var buuu

keko 58
04.09.2012, 12:29
Grosicki'yi göremedim kadroda :confused:

:mad::mad::mad::mad:

maaalesef arkadasim ben de aradim ama Hocaaaaa bu mac da Kamile Oynatmiyooo anlamiyorum bunun isi:mad:

keko 58
04.09.2012, 12:35
grosicki yi oynatmamak tek kelimeyle bir teknik adam faciasıdır..takımda ki tek yıldız..sevmiyeni çok ama her an tehlikeli.kenar akınları ile surati ile rakip defansı yıpratır ve yan toplarda çok zayıf olan kalecilerini çok zorlar...
üçüncü ve en acı gerçek fenerbahçe takımının geldiğinde gördüğü büyük destek....şayet bu karşılamayı yapanlar sivas'ta okuyan öğrenciler ise sözüm yok ama bunlar sivas''ın yerli halkından ise bu adamlar en hafif kelimeyle utanmalıdırlar...en azından bu yerli halktan olanlar bu forumda hatta isimleri verilerek en sert biçimde ama medeni bir şekilde eleştirilmelidirler.. ayıp yahu.....hangi şehirde görülüyor bu rezalet???
takımımıza başarılar diliyorum...

Arkadasim sana sonuna Kadar Katiliyorum Kamile cooookkkk aradik bu mac da ellerine saglik ;)