Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. lig başlıyor
SivasSpor.Com 06.09.2012, 10:47 http://resimzade.com/Show.html?i=36951&token=56138
3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor; sezona, Batman Petrolsporu konuk ederek başlıyor.
54 takımın 3 grupta mücadle edeceği, 3. lig müsabakalarında temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, 2. grupta yer alıyor. 18 takımın yer aldığı grupta temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporun yaptığı transferler dikkat çekerken, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya "galibiyet" parolası ile çıkacağı belirtilyor.
09.09.2012 Pazar günü saat 16.00'da, 4 eylül Stadyumu dış sahada oyananacak karşılaşmaya, taraftarlar ve tüm futbolseverleri davet eden kulüp Başkanı Ahmet Polat, www.sivasspor.com sitemize yaptığı özel açıklamada "Sezonun ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircimiz desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz. Sezona 3 puanla başlamanın sevincini yaşamak istiyoruz. Sivaslı hemşehrilerimizin, pazar günü saat 16.00 da kimselere randevu vermeden tek randevu yerinin Stadyumda dış saha olmasını istiyoruz" dedi. Giriş ücretinin 1 TL gibi sembolik bir ücret olduğunu belirten Polat, "Tribünlerin tamamen dolu olmasını görmek, taraftar desteklerini almak için sembolik ücret belirledik. Tüm yiğidoları davet ediyoruz." şeklinde konuştu.
Yusuf Çevik 06.09.2012, 10:58 Başarılar 4 Eylül Belediyespor,Sivasspor`umuzla beraber sizide Süper Lig`de görmek isteriz.
Tokatspor macında ki 4-0 lik mağlubiyet önemli değil bence,daha önce oynan maclarda bld iyi sonuclar aldı,lige hazırlar bence basarilar
Rallim58 06.09.2012, 12:19 4 Eylül Belediyespor'a bu maratonda başarılar dilerim. Sezonda hedeflerinin ne olduğunu da belirtilse imiş daha güzel olurdu. Umarım hedefleri 2. lig olur.
Pazar günkü proğramlarımızı 4 Eylül Belediyesporun yapacağı karşılaşmaya göre ayarlamak lazım.
Başarılar diliyorum.
Sivasspor'da forma giyen genç futbolcu Muhammed Ali Atam'da kiralık olarak 4 Eylül Belediyespor'a transfer olmuş.
Hedef 2.lig olmalı diyor 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum.
ankastre 06.09.2012, 12:45 Sivasspor'da forma giyen genç futbolcu Muhammed Ali Atam'da kiralık olarak 4 Eylül Belediyespor'a transfer olmuş.
salim gardaş sivasta olsaydık el ele kolkola giderdik. nasip bir gün gideriz inşallah.
birde maç bir liraymış helal olsun ahmet polata seyirci çekmek için neler yapıyor valla
salim gardaş sivasta olsaydık el ele kolkola giderdik. nasip bir gün gideriz inşallah.
birde maç bir liraymış helal olsun ahmet polata seyirci çekmek için neler yapıyor valla
Siz Sivastaysanız Sivasa ilk geldiğimde hem Sivasspor'un hemde 4 Eylül Belediyespor'un maçlarına gideriz.Tek şartım,Biletler senden olursa.:)
Ferhat06 06.09.2012, 13:29 Siz Sivastaysanız Sivasa ilk geldiğimde hem Sivasspor'un hemde 4 Eylül Belediyespor'un maçlarına gideriz.Tek şartım,Biletler senden olursa.:)
Biletler 1 lira çok ucuz beni de alın yanınıza,aranıza bulunuyum.:D
Benim biletleri beleşe bi bağlayayım senin biletide ben alır senide aramıza alırız abi...
Sanada stadın önündeki dönerciden döner dürümünü yükledikmi gel keyfim gel.:D
Biliyonki ben aç karnına maç izleyemem abi.:)
Ferhat06 06.09.2012, 13:49 bizim gençliğimizde 3 tane bordo mavi tutardık 1.4 eylül 2.trabzon spor 3. barcelona.o zamanki 4 eylülde kimler yoktu ki sonradan sivasspora giden kayhan,mahmut,mehmet çimen kısaca tam bir yıldızlar topluluğu.ilhami hocama ve 4 eylüle başarılar dilerim.
Ricardo Pedriel 06.09.2012, 14:37 artık bu kez gelin 3.lige
4 eylül belediyeye başarılar
hanifi_2005 07.09.2012, 07:13 Bir sezon boyu dört eylül belediye spora başarılar diliyorum:)
Bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılır.
Sivas'ın bir takımının 3.ligde olması son derece önemlidir.
Bu şansımızı kaybetmemeli ve her türlü desteği vermeliyiz.
Özellikle seyirci desteğini önemle sağlamalıyız.
Başarılar takımımıza ...
59yigido58 07.09.2012, 09:02 2012-2013 4 eylül belediye spora başarılar dilerim inş bu sene başarırlar ve 2.lige çıkarlar
ahmet ali 07.09.2012, 12:29 Çayyurtspor,Sivasdemirspor,Div riğispor bu takımlarımız maalesef tutunamadılar ve kayboldular.Sivas 4 eylül Belediyespor hedefini büyütmeli ve 2 ligi istemeli.. takip ediyorum iki senedir son maçlara kadar iyi gidiyorlar,düşme tehlikesi tamamen yok olunca maçlara boş veriyorlar..bu olmamalı..ayrıca kendi sahamızda deplasmana göre daha kötü sonuçlar alıyorlar....hedefsizlik en büyük tehlikedir..ya bir hedef uğruna mücadele ederler ya da sonları yukarıda saydığım takımlarımız gibi olur...
Ricardo Pedriel 07.09.2012, 12:39 Çayyurtspor,Sivasdemirspor,Div riğispor bu takımlarımız maalesef tutunamadılar ve kayboldular.Sivas 4 eylül Belediyespor hedefini büyütmeli ve 2 ligi istemeli.. takip ediyorum iki senedir son maçlara kadar iyi gidiyorlar,düşme tehlikesi tamamen yok olunca maçlara boş veriyorlar..bu olmamalı..ayrıca kendi sahamızda deplasmana göre daha kötü sonuçlar alıyorlar....hedefsizlik en büyük tehlikedir..ya bir hedef uğruna mücadele ederler ya da sonları yukarıda saydığım takımlarımız gibi olur...
inşallah kalıcı olurlar süper lige gelirler
Rallim58 08.09.2012, 15:57 Siz Sivastaysanız Sivasa ilk geldiğimde hem Sivasspor'un hemde 4 Eylül Belediyespor'un maçlarına gideriz.Tek şartım,Biletler senden olursa.:)
Biletleriniz benden olsun dayı yeterki gelin :)
Gücücek olsaydın aramıza alırdık emme, maşaallahın var :)
artık bu kez gelin 3.lige
2. lige demek istedin galiba....
Sivas 4 Eylül Beldeiyespora canı gönülden başarılar diliyorum...
Ricardo Pedriel 08.09.2012, 16:16 2. lige demek istedin galiba....
yanlışlıkla 3.lig demişim zaten 3.ligdeler
Ricardo Pedriel 08.09.2012, 20:50 Sivasspor'da forma giyen genç futbolcu Muhammed Ali Atam'da kiralık olarak 4 Eylül Belediyespor'a transfer olmuş.
sumqayıt olmasın
Saat:16:00 4 EYLÜL DIŞ SAHA ,SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR-BATMAN PETROLSPOR,basarılar belediyespor
Spor toto 3.ligi bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor. Temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor bugün dış sahada Batman Petrolspor maçıyla yeni sezona başlayacak.
Önemli isimleri bünyesine katarak dahada güçlenen 4 Eylül Belediyespor bugün ligdeki ilk maçını kendi sahasında Batman Petrolspor'la oynayacak.
Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 4 Eylül Belediyespor bugünkü Batman maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör İlhami Başköy,lige galibiyetle başlamak istediklerini belirterek " Çok iyi hazırlık dönemi geçirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksi ve artılarımızı gördük ve buna göre hazırlandık. İnşallah Batman maçından 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapacağız. Pazar günü bütün Yiğidoları dış sahada saat 16.00'da başlayacak maça bekliyoruz"dedi.
Kulüp Başkanı Ahmet Polat'ta,Yiğidolara maddi bakımdan sıkıntı vermemek için maçın biletlerini sadece 1 TL. yaptıklarını hatırlatarak bütün Yiğidoları kendilerine destek vermeye çağırdı.
Bugün saat 16.00'da dış sahada oynanacak olan 4 Eylül Belediye-Batman maçını Bursa bölgesi hakemi Ahmet Aslan yönetecek.
sivas belediyespor'a basarilar dilerim insallah super ligd'e goruruz sizleri
YİGİDOKENTLİ 09.09.2012, 12:46 insallah 3 puanla baslariz cünkü cok kalite isimler aldindi bu takim istikrar yakalarsa kafaya oynar 2 lige cikar ölümüne sivasspor Sivas 4 Eylül Belediyespor Sivas il Özel idarespor Zarabelediyerpor Ölümüne
Maçın günü ve saati güzel,Biletlerde 1.TL Sivasta olanlar maça gidip 4 Eylül Belediyespor'a destek olmalı.
4 Eylül Belediyespor'a Batman Petrolspor karşısında başarılar dilerim,İnşaallah sahadan üç puanla ayrılırlar.
Ricardo Pedriel 09.09.2012, 13:09 inşallah bu kez olur
Bu sezon 9 transfer yaptık inşallah karşılığını alırız
FORZA 58 SİVAS 09.09.2012, 14:38 haydi sivasım al şu maçı gel 2.lige
HababamHa 09.09.2012, 14:47 4 Eylül Belediyespor lige üç puanla başlarsa çok güzel olur.
2 takımda Birer kırmızı kart gormuş
psychology58 09.09.2012, 16:58 2 takımında birer kırmızı kart gördüğü maçta 4 Eylül Belediyesporumuz Hüseyin Böyük ve Muhammed Ali Atam 'ın attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı sahadan. Tebrikler 4 Eylül...
http://pbs.twimg.com/media/A2W_CtnCUAIdyeP.jpg:large
2-0 lik net bir galibiyet aldık takim cok iyi
sivaslıadem 09.09.2012, 17:34 muhammed ali atamın gol atmasına sevindim
Başarılarınızı duymaya devam edelim
Maçı yerinde izledim. Takım olarak fena değildi. Ama Batman yerine daha güçlü bir takım olsaydı 3 puan zordu biraz...
Kaleci devamlı kaleyi boşaltıyor, Borjan gibi:D uyarılmalı...
http://215.email.mynet.com/a/215/720/edding58/1347204866.19410.webmail215.my net.com%3A1272754807fotoğraf.J PG?f=fotoğraf.JPGhttp://215.email.mynet.com/a/215/720/edding58/1347205089.24499.webmail215.my net.com%3A1605575434fotoğraf.J PG?f=fotoğraf.JPG KirmiZi-beyaz li yeni formalar güzel olmus,Muhammed'in gol atmasına sevindik kaleci biraz daha ciddi olsun stoper sanki kaleyi bırakıp gidiyor
ahmet ali 09.09.2012, 18:32 Batman Petrolspor'u şimdiye kadar hiç yenememiştik....
Tebrik ediyorum....
Ricardo Pedriel 09.09.2012, 18:55 petrolsporun forması sivassporun siyah formasının aynısıydı tek fark arma
Her sene böyle başlıyoruz da bakalım aynı şekilde gidecek mi takım?
PETKOVİC 09.09.2012, 19:48 bir zamanlar sivassporumuzun belalısı batman petrolü yenmek 4 eylüle kısmetmiş :)
Güzel başlangıç, tebrikler.
Bu sene en azından Play-Off oynamalıyız artık ...
Rallim58 10.09.2012, 08:27 Elzem bir proğrama katılmam nedeniyle, müsabakayı izleyemedim ama gelen bilgiye göre kalecinin tavırları dikkat çekici olmuş. İlhami hoca bu konuda gerekli uyarıyı yapar diye düşünüyorum.
Daha dikkatli ve tedbirli davranılırsa neden 2. lig olmasın.
Başarılar diliyorum...
simdideden belediyesporumuza basarilar diler en kisa zamanda 2. ve superlige gelmesi dilegiylebol sanslarrrrrr
sivasliapocan 10.09.2012, 09:29 Hadi bakalım 4 eylül bu sene şampiyon olursunuz inşallah
astaravisa 10.09.2012, 10:13 bu sene başaracağız
Ricardo Pedriel 10.09.2012, 22:15 2 ve 3.lig'in yayın haklarıda digitürkte parayla onlarıda izliyecez paralı maç yayını saçma
ankastre 11.09.2012, 12:14 belediyespora başarılar dilerim.,ilhmai hoca ile bu sene 2. lige çıkılmazsa seneye ilhmai hoca takımın başında zor olur diye söyleniyor
HababamHa 11.09.2012, 12:16 Belediyesporu tebrik ederim nasıl başlarsan öyle devam eder yolunuz açık olsun
|