Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazırım

babapiton
11.09.2012, 23:06
http://sivasinsesi.com/images/genel/rljpe112129918448240893125.JPG

Sivasspor'un birinci transfer ve tescil döneminin son gününde renklerine kattığı tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına hazır olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz hafta Bursaspor ile yollarını ayırmasının ardından, transfer döneminin son gününde Yiğidolar ile anlaşmaya varan ön libero, takımdaki son durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dün kırmızı-beyazlı kadro ile ikinci idmanına çıkan Koçak, Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek; “Sivasspor her zaman hedefi olan, üst sıralarda oynayan bir takım oldu. Geçtiğimiz yıllarda çok iyi kadrolar kurup çok iyi sonuçlar aldı. Bende inşallah biran önce takımıma adapte olurum ve Sivasspor'u geçtiğimiz yıllardan daha iyi bir konuma getiririz"dedi.

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasına hazır olduğunu söyleyen çiçeği burnunda transfer; "Kondisyondan yana hiçbir sıkıntım yok. İnşallah biran önce yeni takımıma, yeni sisteme uyum sağlayıp sahadaki yerimi almak istiyorum. Takımın bundan sonraki başarısında bende katkıda bulunmak isterim. İnşallah hem benim, hem de Sivasspor camiası için hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Son olarak Sivasspor'a transferinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın büyük fonksiyonu olduğunu vurgulayan Koçak; "2003-2004 yılında Ankaragücü'nde oynadığım dönemde birlikte çalışmıştık. O dönemde gerçekten bana futbol anlamında çok büyük deneyimler katmıştı. İnşallah bundan sonra birlikte çalışarak, takımımızla birlikte yeni başarılara yelken açarız. Öte yandan taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bu sezonda bize gereken desteği en iyi şekilde verir. Bizde bu şehri, takımı layık olduğu yerlere taşırız" dedi.

Sivasinsesi

babapiton
11.09.2012, 23:07
http://sivasinsesi.com/images/genel/15lypt1a129918448742602109.JPG

sivaslıadem
12.09.2012, 00:12
hazır olabilir ama bu maçta ilk 11de oynamasından yana değilim
Son 10 dk denenmeli bence şu an için
Kalitesini tartışmaya gerek yok ama uyum sorunu falan derken ilk maçlarda gereken verimi alamayabiliriz
Ama ilerleyen haftalarda daha hazır hale gelecektir diye ümid ediyorum

Yusuf Çevik
12.09.2012, 07:27
Adem takımla birlikte çok az antrenmana çıkmış,Rıza Hoca her ne kadar ilk 11 de başlatmasa bile 2. yarıda oyuna alabilir.

Kokomo
12.09.2012, 07:34
Doğa'yı kesebilecek kapasitede bir oyuncu.

Umarım yararlı olur ...

35kağan58
12.09.2012, 07:51
Maça Doğa ile başlayıp, daha sonra Adem'i almak mantıklı gözüküyor. Birkaç maç Doğa ile başlayıp, Adem'in kademeli olarak dakikası artırılarak 11'deki yerini almasında fayda var.

infial§
12.09.2012, 08:34
Su bednari da bı görseydik hayirlisiyla,ademe gelince 2.hayrettin devri

HaKaN
12.09.2012, 08:35
Sivasspor'a faydalı bir oyuncu olur İNŞALLAH ama trabzon macında oynayacagını pek sanmıyorum açıkcası çünkü takımla birlikte az antremana çıktı daha eksiklikleri muhtemelen vardır..Bakalım hayırlısı

Divriği58
12.09.2012, 08:40
Adem'in takıma katkısı çok olacaktır. Bednar ne alemde acaba?

alaattin 5858
12.09.2012, 12:03
adem hazır değilde doğa çokmu hazır adem bu hırsıyla doğadan daha iyi oynar. futbolun dili bir adem yurt dışından gelmedi türk futbolunun içinden biri bu hafta eğer rıza hoca ilk onbirde şans verirse adem defansı ve ortasahayı toparlar çokda başarılı olur

fatih585858
12.09.2012, 12:06
Adem şu an kadromuzda ki en kaliteli ön liberomuz. Adam 2-3 hafta önceki İ.b.b maçında oynadı zaten. Lige verilen arada da takımı biraz tanıma fırsatı olmuştur. Ts maçında oynamasını bekliyorum.

babapiton
12.09.2012, 12:28
Adem'in takıma katkısı çok olacaktır. Bednar ne alemde acaba?

Sipas tv'de söylediler Takımla çalışmalara başlamış fakat 15 gün zamana ihtiyacı var hazır olması için

58MUAMMER58
12.09.2012, 12:33
adem koçak kardeşimiz ortasahanın göbeğinde çalışkanlığıyla ayağında top tutmasıyla rakip ortasaha oyuncularını peşine takmasıyla bizim ortasaha oyuncularına çok boşluk yaratabilecek kapasitede oyuncu mevcut doğa ve mehmet nasdan daha iyi bence kadirle o bölgede çok iyi işler yapabilir ben başarılı olacağına inanıyorum hazırım diyorsa rıza hoca hiç değilse 1devre şans verebilir ihtiyacımız olan bölgeye iyi birtransfer kendisi

58CeZa58
12.09.2012, 14:21
bence en önemli olan sey takimdaki artan rekabet
ayni posisyonlarda oyniyabilecek cok iyi oyuncularimiz var
ve hepside takimda ilk tercich olmak icin
antremanlarda cok iyi performans göstererek
kendilerini gelisletir

Ricardo Pedriel
12.09.2012, 15:20
bir iki maç sonra katkı sağlayabilir

cemahmety
12.09.2012, 16:21
Birçok yiğido kardeşimizin dediği gibi geçen maç iyi oynamış olan bir Doğa ile başlamalıyız. Doğa zaten fazlasıyla koşan birisi yorulduğu dakikalarda Adem girer bizde bakarız nedir ne değildir diye

sivassporhersey
12.09.2012, 21:36
Adam yni gldi oynamasın yaa !

migroArmis
12.09.2012, 22:01
Doğa'yı kesebilecek kapasitede bir oyuncu.

Umarım yararlı olur ...

Adem Koçak ın bizdeyken performansının çok kötü olduğunu söylemiştik...Ama Doğayı kesebilecek bir oyuncu diye düşünmeyin Doğayı kesinlikle kesen bir oyuncu olarak düşünün...Adem hazır olduğunda playmaker kapasiteli bir oyuncudur ve iyidir..Doğa gibi futbolcular bu admın yedeğninin yedeği olurlar...
Adem Koçak küçümsenecek bir futbolcu değildir..Yeterki formunu yakalasın ...Hep beraber göreceğiz..

Casanova Rasit
13.09.2012, 05:00
iyi bir oyuncu, ilk defa iyibirini alabildik sonadogru yani :D

doga daan iki kat daha iyi, ofansif ve defansiv bu.

izmirliyigido
13.09.2012, 08:17
Adem'in Sivasspor'da başarılı olacağına inanlardanım. Yeter ki, taraftar tribünde destek versin, moralini toplaması için yardımcı olsun. Hatta takımda kaptan olacak düzeyde de tecrübeli.

.

FORZA 58 SİVAS
13.09.2012, 10:41
iyi futbolcu doğada çok iyi oynuyor orta saha direncimiz çok iyi

calipso
13.09.2012, 14:01
ben şu anda doğayı kesebileceğini sanmıyorum..trabzon maçında doğaya bakmak lazım sanki form tutmuş gibiydi son maçta..ademin birkaç maç daha kadroya gireceğini sanmıyorum