Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk 3'e girecek gücümüz var

SivasSpor.Com
13.09.2012, 07:49
http://resimzade.com/Show.html?i=36993&token=27380

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,ligde geride kalan 3 haftayı değerlendirdi ve takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Geçen sezona oranla daha güçlü bir kadro kurduklarının altını çizen Otyakmaz “ Bu sezon ligde oynadığımız 3 maçıda kazanabilirdik,berabere kaldığımız Mersin ve Fenerbahçe maçlarında galibiyete yakın taraf biz olduk ama galip gelemedik,futbolda böyle şeyler oluyor. Geçen sezon başarılı maçlar oynayan kadronun tamamına yakını koruyup,önemli takviyeler yaptık.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Sivasspor geçen sezondan daha güçlü bir takım oldu ve bu takım ligde ilk 3’e girecek kadar güçlendi,bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz”dedi.
Bu haftasonu oynanacak olan Trabzon maçıyla ilgilide konuşan Başkan Otyakmaz “ Rakibimizin gücünü söylemeye gerek yok. Ama bizde iyi bir takımız,inaşallah Sivas’a üç puan alarak döneceğiz,futbolculara güveniyorum” şeklinde konuştu.

Hürdoğan

infial§
13.09.2012, 08:08
Başkanım futbol bilgin,yöneticilik vasfın üst düzeyde ne söylersen eyvallah,bu hakemler varken onumuz kesiliyor daha önce bunu yasadık

Rallim58
13.09.2012, 08:40
Takımda bulunan ve yeni alınan futbolcuları gözden geçirdiğinizde takımın kalitesi ortaya çıkar, teknik ve taktik hata olmadığı müddetçe Sivassporumuz bu sezon ses getirir.

En büyük kazancımız, malum sene yapmamız gerekeni bu sene yaptık ve iskelet kadroyu koruduk.

RsT4
13.09.2012, 08:52
şampiyon olacağımız sene aklıma geldi :( çok üzülüyorum yaw :( bizim bursadan neyimiz eksik (kadro bakımından)

35kağan58
13.09.2012, 09:25
Geçen sene alternatif oyuncumuz yokken bugün kulübede Cerny,Grosicki gibi oyuncular yedek bekliyor.
Geçen sene de ilk 4'e girecekken akıl almaz hakem hatalarından dolayı ilk 8'de kaldık. Bu sezon da engellenmediğimiz sürece önümüz açık.

58MUAMMER58
13.09.2012, 09:40
iddalı takım olmak güzel duygu fakat bu hakemler ve medya sivasspora karşı önyargılı ne yapıp edip istedikleri takımları zirvede tutuyorlar tıpkı geçen yıl sivassporun yolunu kestikleri gibi tüm türkiye gördü hakemler kasıtlı davranmasaydı sivasspor avrupadaydı bunu haketmiştik bu sezon takım hem daha geniş ve güçlü hemde taraftar artık avrupa istiyor bunu yapacak güçteyiz

Alişan
13.09.2012, 10:58
İnandıkça herşey yapılır şampiyonda olunur ilk üçede girilir ilk beşede girilir yeterki inansınlar yeterki destek bulsunlar

FORZA 58 SİVAS
13.09.2012, 11:36
sen büyük başkansın lidersin herşeysin bu açıklama bu sezon SİVASSPORUMUZUN zirve yarışında olacağının kanıtıdır
GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

yorumyapıyombenya
13.09.2012, 11:44
İyi bir Kaleci ve stoper transferi yapılsaydı işte o zaman ilk 3 için mücadele edebiliriz denilebilirdi, şuan ki defans hatalarıyla ve acaba nerde hata yapacak diye beklediğimiz Borjan varken ilk 6 iyidir.

58g0kberk58
13.09.2012, 12:03
İyi bir Kaleci ve stoper transferi yapılsaydı işte o zaman ilk 3 için mücadele edebiliriz denilebilirdi, şuan ki defans hatalarıyla ve acaba nerde hata yapacak diye beklediğimiz Borjan varken ilk 6 iyidir.

bence biraz erken davranmıssın kardesım bu yorum için borjan gayet iyi bir performans sergiliyor kendini cok gelıstırmis. ayrıca erhan guvende gayet ıyı maclar cıkardı bugune kadar bekledıgınızın aksıne(!)

AmiRaLL
13.09.2012, 12:46
Adam gibi baskan Mecnun baskan sen bizi birakma gerisi bos..tabiki Trabzonu en iyi zamamninda yenmistik kuddusu olmasa ama bu sene kuddusu yok vede YENECEGIZ:::

sivaslıadem
13.09.2012, 13:09
ilk 3u biraz zor görüyorum bu hakemler varken
Bu konuşmayı biraz erken buldum
Daha ilerleyen haftalarda böyle bir açıklama yapılmış olsa daha çok yankı bulacağına eminim
Basit defans hatalarını önlersek korkulan bir takım oluruz

Divriği58
13.09.2012, 13:14
"Geçen sezona oranla daha güçlü bir kadro kurduklarının altını çizen Otyakmaz "

Hocam ne zaman düzgün kalıtelı bır futbolcu alacaksın çok merak edıyorum.bir kayseri kadar bıle olamıyoruz..adem koçak ve aatıf harıc transfer yapmadık.seneye Erman grosıckı eneramo kadir vs. sözleşmesı bıtıyor ozaman ne yapacagız?

harbiyiğido
13.09.2012, 13:54
bu takımın bu gücünü görmemek elde değil
taraftar desteğiyle bu sene avrupaya gideceğiz inşallah birde hakemler önümüzü kesmese geçen sene giderdik

ahmet ali
13.09.2012, 15:12
Başkanımızın iddialı olması sevindirici... bir arkadaşın yazdığı gibi Borjan eski Borjan değil şu AN ümit VERİYOR.....Atıf'ta çok iyi bir transfer....eksiğimiz teknik adamımızın tüm çalıştığı yıllarda hiç bir zaman ilk sıralar veya şampiyonluk için takımlarını mücadele ettirememesi.... ikinci eksiğimiz ise takımımızın iç sahada bir türlü galibiyet alamaması.... bu sene iki maç yaptık..iki beraberliğimiz var..galibiyetimiz ise yok...
hakem meselesi aslında hakem meselesi değil..federasyonlar meselesi..iki sene şampiyonluğumuzu federasyon engelledi.... bu gerçeği en iyi başkanımız biliyor..buna eminim.. bu zinciri kırmak lobi olayı.... lobimiz çok iyi olmalı.... federasyon hatta hükümet üzerinde baskı yapabilmeli.....

ezelşener
13.09.2012, 16:57
sana sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz büyük başkan.adam gibi adamsın.senin tavrın ve duruşun diğer takım başkanlarına örnek olsun.Az adaletli ve delikanlı olsunlar.

Ricardo Pedriel
13.09.2012, 17:02
2.olduğumuz sezon şampiyon olurduk ama bülö yapmadı ve büyük kazık attı gitti.
geçen sezonda şampiyon olabilirdik süper finalde şampiyonluğumuzu 2-3 hafta önceden ilan edebilirdik ama hakemler hakkımızı yedi

ardich
13.09.2012, 17:17
Takımımıza güvenimiz tam ama daha bisey görmedik bi bekleyip görelim 7. haftaya kadar. İnşallah uyumlu istikrarlı bir takım oluruz. ademin gelmesi ortasahayı biraz daha dirileştirirse ve yediğimiz basit golleri de azaltırsak şu anki ligde çok iş yaparız

hasanim58
13.09.2012, 23:43
rakibin gucu ne olursa olsun sivassporumuzun gucunu ve istediginde neler yapacagini herkes biliyo baskanim biz buna inaniyoruz yeterki sizde futbolcularinizi inandirin yeter

şarkışla 58
13.09.2012, 23:52
Tabi ki var Başkan şüphemiz yok.

tekdoktiri
14.09.2012, 13:23
SIVAS IN EFESİ SEN KIRALSIN ADAMSIN İŞALLAH NEDE OLSA DOGANŞAR DERESİNDENSİN

karamik
14.09.2012, 14:44
defans sorununu çözmeden ilk üç zor ama başkanımızı çok seviyorum o ne diyosa o

Sultanşehir 58
15.09.2012, 09:35
Hakemler !!!.....

Salim58
15.09.2012, 09:47
Hakemler !!!.....

Maçlarımıza Trabzon bölgesi hakemleri verilmezse fazla bi sıkıntı olmaz.

Geçen yıl çok canımızı yaktılar hakkımızı yediler hakkımız haram olsun.

Başkanımız özellikle Trabzon bölgesi hakemlerini maçlarımıza vermeyin diye talebi olmuş inşaallah vermezler.

HALIL
15.09.2012, 12:20
mecnun baskan candir

eyupk
15.09.2012, 15:27
Başkanımız konuşunca daha bir rahatlıyorum, takımımıza sonuna kadar güveniyoruz, inşallah Mecnun başkanımız bu takımı şampiyon edicek yürekten inanıyorum buna.

kamışlı58
15.09.2012, 16:31
şampiyon olacağımız sene aklıma geldi :( çok üzülüyorum yaw :( bizim bursadan neyimiz eksik (kadro bakımından)

bizim bursadan hiç eksigimiz yok onlar yumuşak biz daha sertiz ondandıı kardeşim

kamışlı58
15.09.2012, 16:35
başkanımıza katılıyorum kadro olarak yönetim olarak teknik ekip olrak hiç sıkıntı olmaz sıkıntı birlik olamayışımızdan yoksa sivasspor bu ligde elini kolunu sallaya sallaya ilk üçe oynar

HababamHa
15.09.2012, 16:54
inanmak başarmanın yarısıdın hedefimiz şampiyonluk olmalı

cemahmety
16.09.2012, 16:47
Hakemler maçı en layıkıyla yönetsin biz geçensene zaten ilk 4'teydik. (Trabzon maçını Kuddusi katletmese yenip üstlerine çıkıyorduk) Yani bu hakemler maçı tarafsız ve doğru yönettiği takdirde bizimde futbolcularımız iyi performans ortaya koyduğu sürece bizim takımımızın kalitesi ilk 4 için ideal

Casanova Rasit
16.09.2012, 23:54
Evet cok dogru bir tespit....

SONDAN ilk 3´e girecek gücümüz var...

Ricardo Pedriel
17.09.2012, 00:29
lafla peynir gemisi yürümez başkan

infial§
17.09.2012, 13:04
Başkanım inanarak mı söylediniz yoksa ağzınızdan mı kacirdiniz

cenk5821
17.09.2012, 13:21
şu takımda direk kaleciyi suçlamak acizlikten başka birşey değildir. bütün takım iyi olur barcelona gibi gelir kalecini suçlarsın ama kusura bakmayın barcelona değiliz kaleciden önce defans hattımız kötü Halil'e öyle vurdurursan kaleciye suç bulmayacaksın.:mad::mad:

astaravisa
17.09.2012, 14:28
laf olsun diye söylenmiş işte. şu takımın neresi ilk 3 e girecek :confused:

keko 58
17.09.2012, 15:17
laf olsun diye söylenmiş işte. şu takımın neresi ilk 3 e girecek :confused:

:mad::mad:

Arkadasim böyle giderse ilk 10 bile ZOR!!!!!!