Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan net konuştu
SivasSpor.Com 15.09.2012, 07:41 http://resimzade.com/Show.html?i=37006&token=9409 (http://resimzade.com/Show.html?i=37006&token=9409)
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında sosyal medyada yer alan yorumların aksine herhangi bir sıkıntının olmayacağını dile getirdi.
Riga Boya ile yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sivasspor Başkanı Otyakmaz, "Sosyal medyada Trabzonspor ve Sivasspor taraftarları arasında olumsuz düşünceler yayıldığını gözlemliyoruz. İki kulübün arasında bir gerginlik ortamı varmış gibi yansıtılıyor. Yönetici arkadaşlarımız geçmiş dönemdeki yaşadığımız bütün süreçleri çok iyi biliyorlar. Kimin ne olduğunu ve neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Benim durumumu da en iyi Trabzonsporlu yöneticiler biliyorlar ve gerekli açıklamaları da yapacaklardır diye düşünüyorum. Onlar mutlaka gerçekleri anlatacak olan yayınlarla, bir takım problemleri ortadan kaldıracaklardır. Kendileri de bizi misafir edecekler ve en iyi şekilde her şey Trabzon'da bir kere daha gözden geçirilecek" dedi.
Bu hafta zorlu Trabzonspor deplasmanında gittiklerini puan ve puanlarla döneceklerini belirten Otyakmaz, "Önemli bir karşılaşma, elimiz boş dönmek istemiyoruz. İnşallah Trabzonlularda, Trabzonlu yönetici arkadaşlarımızda bizi en iyi bir şekilde misafir edecekler. Zorlu lig periyodunun ilk kısmı bizim için çok önemliydi. Deplasmanda galibiyetle başladık. Daha sonra Mersin İdman Yurdu ve Fenerbahçe beraberliği ile yolumuza devam ediyoruz. Sivasspor şuanda sahada da arzu ettiğimiz sonucu alacak durumda. İddialı Sivasspor'un tekrar geri dönmesini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.
Sivasspor'un ligdeki 8. yılı ve Spor Toto Süper Lig'in köklü bir kulübü olduğunu dile getiren Otyakmaz, "Önceki sezonlarda ligin üst sıralarında yer almayı başardık. Bir dönem şampiyonluk yarışının içindeki takım yine Sivasspor idi. Bu sene daha organize çalışıyoruz. Geçen sene kötü bir sezon geçirdik ama bu sene yaptığımız transferlerle ve yeni oluşumumuzla yine üst sıraları zorlucaz inşallah" ifadelerini kullandı.
tekdoktiri 15.09.2012, 07:48 ANADOLUNUN YİGİD ADAMI İŞALLAH YENERİZ
izmirliyigido 15.09.2012, 08:08 Aramızda sorun varmış gibi lanse eden Trabzonspor cephesi. Adamların niyeti belli. Kendilerini Anadolu'nun abisi sanıyorlar, bu ünvanı kimseye kaptırmamak gibi bir izleri var. Biz yıllar önce onları 3 büyüklere karşı, Avrupa'da ki rakiplerine karşı ölümüne destekledik. Ben çocukluğumda hatırlıyorum, pekçok esnafın dükkanında çerçeveletilmiş Trabzonspor posterleri yer alırdı. Cemil'li, Turgay'lı, Ali Kemal'li, Şenol'lü...
Ama yazık, hata yapmışız. Ben şahsen şimdi zerre kadar haz etmiyorum bu kendini bilmez ve sevmez takım taraftarlarından. Kendini dev aynasında sanan bu zavallılara orada vurup gelmek boynumuzun borcu. Yolunuz açık, gazanız mübarek, puanınız 3 olsun.. :) :)
.
Başkanım sen nekadar ılımlı yaklaşsanda onlar yaklaşmazlar.
Bende net konuşayım.Trabzon taraftarını sevmiyorum,hazetmiyorum,tiksin iyorum..
Yalçın abimin dediği gibi,Orada vurup gelmek boynumuzun borcu.:)
FORZA 58 SİVAS 15.09.2012, 10:30 bizim zaten öyle çapsız adamlarla sorunumuz olmaz kendileri kendi evlerinde artistlik yapıyolar yoksa trabzon bizim zara kadar bi yer onlarla ne sorunumuz olsun yalnızz haddini bilecek o trabzon !!
bizim tirnagimiz olamazlar ki
etzel1967 15.09.2012, 11:50 sorun bu arkadaşların küçük beyinlerinde...hayata dair tüm planlarını düşmanlık üzerine kuran küçük ve sığ bir zihniyet...devamlı geçmişte yaşarlar...akılları uzun bir süre 1996 da kaybettikleri şampiyonluktaydı...şimdi de bu sözde şike zırvalığına taktılar...bu da onlara 50 sene gider...demek oluyor ki 50 sene daha sürünecekler...aslında kendilerine yazık ediyorlar...oysa biz sivas olarak severdik trabzonsporu...şu an dünyadaki en antipatik en sevimsiz takım bir çoğumuz için...bunu yapan da kendileri...trabzon denen camiadan sağduyu beklemek imkansız, çünkü hiç olmayan bir şey...çakıp geliriz inşallah...
Arkadaşlar vur kaç taktiği uyguluyoruz bu maçta :) sivassporumuza o kadar inanıyorum ki eğer hakemide yenersek oradan puanlarla döneriz
Ozan5858585858 15.09.2012, 12:59 Her zaman yaptıkları gibi çirkeflik ve her türlü pisliği yapacaklardır.. Biz soğukkanlı olalım futbolumuzu oynayalım yeter.. Takımımıza güvenim tamdır.. İnşallah puan veya puanlar alırız..
58MUAMMER58 15.09.2012, 13:15 bu konuda bende net konuşacağım başkanımız hernekadar efendice demeç versede bunu anlamak için insan olmak yeterli ama nerdeee iki kulüp taraftarları arasındaki sosyal medyadaki düşmanca demeçlerin sorumlusu kesinlikle sivasspor taraftarı değildir çocukluğumuzda birçok yakınım ts ye sempati duyardı istanbulun zengin kuluplerine başkaldırı yapan üst üste şampiyon olan anadolunun gururu olan trabzon ve taraftarından eser yok şimdi siyasi ve medya desteğiyle 3 büyüklerle bir olup diğer anadolu takımlarını hor gören sömüren bu takım sadece sivassporla değil birçok takım taraftarıyla sorunlu bu husumetin sorumlusu kesinlikle ts tataftarı yöneticisi medyası ve pislik taraftarıdır onlarıda türkiye bilir sivasspor taraftarınıda bilir kıyaslanmamız bile hakaret olur belki takımlarını bizden çok sever destek olurlar sözüm yok fakat pislik üzerine rakipsizdirler belki bilmeyen vardır biraz sayyımda millet bilsin bunları sahaya girip rakip futbolcuları linç etmeye kalkmak ,rakip yöneticilereküfür saldırı rakip takım otobüsüne taş saldırısı rakip hocaya taş atmak ,sahaya bıçak taş don atlet ingiliz anahtarı atmak,rakip otobüsün tekerine siymek,gittikleri şehir tabelasına pislemek ,kendi hocasını ve futbolcusunu şehrin göbeğinde linç etmeye kalkmak, kendi futbolcularının evini soymak ,rakip takımlar hakkında küçültücü konuşmak iftira etmek kendilerinin yenemedikleri takımları sivasspor sahada perişan ettiği halde şikecilikle suçlamak,kendilerine hertürlü pisliklerine karşı iyidavranıldığı halde gidip tokatta konaklamak vs vs vs dahasıda varda bunlar bile nasıl kimseler olduklarını gösterir bu gerginliği çıkartanlar ortamıda isterseler düzeltir sorun kesinlikle sivasspor taraftarı değil bunu türkiye biliyor .maça gelince son maçlarımızı iyi irdelersek bariz hakem hatalarıyla ve şanssızlıkla kaybettiğimiz maçlar yoksa sahada ezilmedik hiç çok kötü günümüzde olduğumuz 6-1 lik maçı unutamıyorum o skorla yenersek o kadronun resimlerini çerçeveletip ömür boyu saklıyacağım berabere kalmakda kötü sonuç olmazda ben yeneceğimizi düşünüyorum hakemlerde elimizden alamaz artık
fatihcan58 15.09.2012, 14:00 Trabzon her zaman ki gibi çirkeflik yapmaya devam ediyor. Benim anlamadığım hala kendilerini büyük görmeleri... Ninelerimizde zamanın da çok güzeldi ama hepsi şimdi toprak altında.....
Başkana laf söyleyenler atıp tutanlar önce 5 lira veripte stada maça gitsinler....
PETKOVİC 15.09.2012, 14:12 Selamın Aleyküm Sevgili Dostlarımı ,Yiğido kardeşlerim;
Kalbimiz aynı duygularla çarpıyor evet bu Trabzonu Trabzonda kendi evinde yeneceğiz. Herkes biliyor ve bize özel önlem alıyorlar küçük büyük takım yok bizim için tüm takımların korkulu rüyası olduk.
Oynadığımız güzel futbol gösterdiğimiz büyük mücadele ile küçük büyük tüm futbol severlerin gönlünde taht kurduk.
Onurumuzla duruşumuzla biz herlese örnek olduk.
Pazar günü yine bir onur mücadelesine çıkıyoruz. inşallah Trabzonu evinde devirip geleceğiz hep birlikte yine tarih yazacağız.
Maç seyircisiz diyorlar ama değil Tüm yiğidoların Tüm dost ve arkadaşlarımızın biliyoruzki yürekleri bizimle ve hepsi Trabzonda bunu hissediyoruz.
Yine birlik ve beraberlik içerisinde dualarınıza desteğinize ihtiyacımız var,Şimdi sıra Trabzonda Rabbim utandırmasın yar ve yardımcımız olsun.
Herkes Sabırlı olsun Sırayla
En içten Selam ve Saygılarımla.
Faruk TAŞSETEN
Sivasspor As Bşkanı
sivaslıadem 15.09.2012, 14:24 ben de başkan gibi düşünmek istiyorum ama elde değil
bzim hakkımızda söyledikleri sözler hafızalarda tazeliğini koruyor
bütün bunların sebebi bizi çekememiş olmaları
bu da trabzonu halk nezdinde daha daküçük duruma düşürüyor
bunları görüp duyunca kazanıp gelmekten hem de madara etmekten başka çare kalmıyor
HababamHa 15.09.2012, 15:49 ayıdan post trabzondan dost olmaz!!!
Sıvasspor1991 15.09.2012, 15:57 yarın maca gıden varmı bıletler oraya varıncı daha alınabılırmı acaba
Ricardo Pedriel 15.09.2012, 16:00 yarın maca gıden varmı bıletler oraya varıncı daha alınabılırmı acaba
maça sadece kadınlar ve 12 yaşından küçük çocuklar gidebiliyor yani 12 yaşından büyük erkekler yok
başkanım onlar bizim kılımıza bile dokunamazlar hadlerinede kalmamış zaten.eger pislik ederlerse bunun sivasıda var buyursunlar hodri meydan.
28 SVS 58 15.09.2012, 17:52 başkanımz net konşmş evt yanlız oda biliyoki trabzondan dost olmaz her türlü çirkeflği yapar onlar bizden daha iyi biliyo galiba ortamı yumuşatmak için sölemiş bizmde birz başkan gibi yapmamz lazm lakin lazları ezdğimz takdirde yıkalım bütün sosyal siteleri;);)
Başkanımız konum itibarı ile ve ağırlığına nazaran bu demeçleri vermiştir. Bizler çok iyi biliyoruz ki o nedi hakkını helal etmiş ama Sivassporun hakkını helal etmemiştir. Bunun açılımı derin ve görünen bir durumdur. Bende naçizane bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. Onlara ne kadar şamar vursan ne kadar mağlubiyet yaşatsan da kendilerini o zirvenin hakimi sayar mazilerindeki tozlu sayfalardan örnek verir onun arkasına sığınırlar. Hayatta en sevmediğim taraftarlar Trabzonlulardır. Aralarında bir kaç seviyeli kişileri tenzih ediyorum. Ama nerde pisliklikler varsa nerde ukalalık varsa pişkinlik varsa onun altında Trabzonlular vardır. Ağlarlar mızıklarlar... Sonuç ne olursa olsun kuyrukları tava sapı gibi...
cılgınsivas58 15.09.2012, 20:06 trabzonspor taraftarını ve teknik direktörünü(sırf trabzonda diye sevmiyorum)
sevilecek bi yanları yok
istediğini elde edemediğinde gerçekte haksız olmasına rağmen bağırmaya, zırlamaya başlayan; o da yetmediğinde hakarete ve hatta kaba kuvvete başvurmayı mübah gören insan modeli bunlar başkanım...
Ricardo Pedriel 15.09.2012, 20:19 bizi sivasta 2-1 yenince kendilerini birşey zannetmeye başladılar yarın inşallah yenerizde havaları bozulur
Metal Gear 16.09.2012, 00:01 Olaylı ve hükmen galibiyletle biten maçla başlayan gerginlik, iki sene önceki 4-3'lük Fenerbahçe maçıyla taçlanmıştır.Bu iki kulüp taraftarı arasında artık iyi demeçler olmaz..Aynı antipatik durumu Fenebahçe ile de yaşarız umarım..
|