Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Kasımpaşa Maç Tahmini ve Yorumlarınız

Morten58
16.09.2012, 20:08
http://resimzade.com/Show.html?i=37033&token=22866

Tarih: 23.09.2012 Pazar
Saat: 17:00
Yer: Sivas 4 Eylül Stadyumu

Sivasspor'umuzun kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları !

Sivasspor.com

Morten58
16.09.2012, 20:15
Bu maçta bence bu ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!

-----------------------------Milan Borjan----------------------------------

Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal-----

-----------------------Kadir Bekmezci------J.Faty-------------------------

Atıf Şaşo--------------------------------------------------M.Cerny--------

------------------------------Erman Kılıç------------------------------
------------------------------------------------Eneramo------------------

Besyo_cu
16.09.2012, 20:15
Paşa'nın Antep'i dağıttığı maçı canlı izledim ve Paşa'ya hayran kaldım. Yeni bir takım olmasına rağmen uyumları harika. Kendimizi toplamazsak işimiz çok zor.

Ferhat06
16.09.2012, 20:24
Paşanın ortasahadaki yabancısı sakat 3 ay yok.Pek dirençli bir takım değil bence ittire kaktıra buraya geldi.

Morten58
16.09.2012, 20:26
Bu maç ya tamam ya devam Maçı!

YANI Maçı KAZANIRSAK iLK 5. için OYNARIZ!

Ferhat06
16.09.2012, 20:26
Ankete Paşa kazanır diye tıklayan kızgınlıkla tıklamıştır sanırım.Biz onlardan 1 gömlek daha kalite bir takımız.

babapiton
16.09.2012, 20:31

Sanki 30.hafta oynanıyor daha kaçıncı haftadayız ne bu maçı kazanırsak ilk 5 e oynarız nede kaybedersek küme düşmeye oynarız

58MUAMMER58
16.09.2012, 20:35
kasımpaşayı canlı izleyemedim şuanda puan olarak iyi durumdalar sivasspor taş gibi hernekadar bu ts maçında istediğimiz oyunu oynayamasakda kasımpaşayı geçebiliriz diye düşünüyorum

babapiton
16.09.2012, 20:35
Zor maç Kasımpaşa iyi takım ve yeni takım olmasına rağmen futbolcular birbiriyle uyumlu ama bu maçı mutlak suretle kazanmalıyız çünki ardından BJK ile yapacağız burdan alacağımız 3 puan BJK karşındada moralli çıkmamızı ve belkide ordanda 3 puan almamızı sağlayabilir...

Morten58
16.09.2012, 21:14
Sanki 30.hafta oynanıyor daha kaçıncı haftadayız ne bu maçı kazanırsak ilk 5 e oynarız nede kaybedersek küme düşmeye oynarız

:) küme düseriz demedim ki, sadece bu maci kazanmanin ne kadar önemli oldugunun altini cizdim, eger kaybedersek puan Farki cogalacak , o acidan dedim.

Ayrica bu mac 6 Puanlik bir mac!

savaş2
16.09.2012, 21:23
kasım pasa macına ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!

cerny-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal-----
m. nas

-----------------------Kadir Bekmezci------adem-------------------

Atıf Şaşo---------------------------------------------erman--------

-----------------------------Eneramo------------------

yedekler.

kamil
doğa
pedriel

Morten58
16.09.2012, 21:36
kasım pasa macına ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!

cerny-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal-----
m. nas

-----------------------Kadir Bekmezci------adem-------------------

Atıf Şaşo---------------------------------------------erman--------

-----------------------------Eneramo------------------

yedekler.

kamil
doğa
pedriel

TAKIMI SIMDIDEN 10.KiSi BIRAKTIN YA!!!

MaXiMuM
16.09.2012, 21:41
Gol atamıyoruz ve amatörce goller yiyoruz. Nasıl kazanırız, zor bir maç olacak...

34orhan58
16.09.2012, 22:01
ben açıkcası bu maçtan çok korkuyorum , eğer kasımpaşa ilk golü atarsa biz kesnlikle maçı çeviremeyz adamların kazandıkları maçlara bakıyorum öne geçtikten sonra rakip üstlerine gelince süper kontraatağa çıkıyorlar bu şekilde facia olur onun için mutlaka ilk golü biz atmalıyız ve çok kontrollü oynamalıyız mutlaka 3 puan lazım aksi halde iyi şeyler olmaz

FORZA 58 SİVAS
16.09.2012, 22:04
---------borjan------
erhan-----rajnoch------jakup-------ziya
------doğa----------adem----------
aatıf-----------erman------------grosicki(cerny)
----------------eneramo-------------

11 bu olursa maçı alırız

PETKOVİC
16.09.2012, 22:17
500.YORUMUM BÖYLE OLSUN :) Artık tecrübeli yiğido oldum :)

Casanova Rasit
16.09.2012, 22:57
Kasimpasa cok iyi bir takim olmus.

biz Trabzonspor macindaki gibi oynasak sonuc su sekil olur:

Sivasspor 0-3 Kasimpasa

Kasimpasa Trabzon dan cok iyi bir takim!

trabzon rezil forvetleri bile bize atalarsa, uche falan neyapar düsünün!

Casanova Rasit
16.09.2012, 22:59
500.YORUMUM BÖYLE OLSUN :) Artık tecrübeli yiğido oldum :)

tebrikler! ;)

Casanova Rasit
16.09.2012, 23:15
Yinede insallah S!vas kazanir :)

Arkadaslar bu benim 200cü mesajim ;)

Lütfen Tesekkür edin!!!!!! ;)

en az 30 tesekkür bekliyorum!

Ricardo Pedriel
16.09.2012, 23:16
kasımpaşa antepi yenince bir ara liderliğe yükseldi ancak gs antalyayı yenince 2.sırada kaldı
ts maçındaki gibi oynarsak fark yeriz

Ricardo Pedriel
16.09.2012, 23:19

sende yiğido oldun hayırlı olsun

fatih585858
17.09.2012, 00:32
İyi yada kötü alternatifli bir kadromuz var. Artık Uğur ve Kadir'in yedeğe çekilip, Adem ve Cerny'nin ilk 11'de yer alması lazım. Sadece koşuyor diye bir futbolcuya iyi futbolcu demek tamamen bir SAÇMALIKTIR! Koşmak yeterli olsaydı, Usain Bolt dünyanın en iyi futbolcusu olurdu. Ülkemizin futbolunun gelişmemesinin nedenlerinden birisi de bu bence. Artık futbol eski zamanlarda ki gibi durarak oynanmıyor. Hızlı düşünüp, hemen oyun içerisinde karar vereceksin. Orta saha oyuncuların hem defansif, hem de ofansif yönden, takımına katkıda bulunacak. Bu maçta Adem ve Abdülkadir'in ilk 11'de oynayıp takımımıza katkı sağlamalarını umut ediyorum. Artık kazanmamız şart....

shang
17.09.2012, 07:46
böyle goller yersek hangi takımın geldiği önemli değil

Kokomo
17.09.2012, 07:58
En zor maçımız diyebilirim !

GS, FB veya BJK maçlarından daha zor bir maç.

Kasımpaşa çok formda ve üstelik Kalu Uche karşısında Uğur Kavuk var !

Daha fazla yoruma gerek var mı ?

Salim58
17.09.2012, 07:59
Kasımpaşa gerçekten güzel futbol oynuyor belkide bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız en zor maçımız diyebilirim.Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanırsak maçı alabiliriz bu maçı alamasak bile bana göre bereberlik bile galibiyet kadar önemli bi sonuç derim.

Bu maça Pedriel ve Uğurla başlarsak maça 1-0 geriden başladık diyebilirim.
Yok hocamız aksayan futbolcuları yedeğe çeker güzel bi kadro ile başlarsa maçı alırız yoksa zor,Hele ilk golü atamazda yer geriye düşersek maçı çevirmemiz imkansız..

Örükcülü
17.09.2012, 10:14
Kasımpaşa çok iyi bir takım kurdu, inançlı ve kazandıkça da hırslanan bir ekip haline geldi. 4 yıl önceki Cvetkov'un 3'er 3'er atıpta 4-0, 4-0 yendiğimiz Kasımpaşa'yı kimse beklemesin. İşimiz gerçekten zor. Helede Trabzonspor maçında oynadığımız gibi oynarsak yandık. Kasımpaşa taktik ve futbolcu olarak Trabzospor'dan çok daha iyi durumda.

Dikkatli olmamız lazım..

vahit5834
17.09.2012, 10:52

------------------------------------------------Eneramo------------------

bence grosiçkiyi es geçmeyelim

sivaslıadem
17.09.2012, 11:59
maçların programı açıklandığı zaman ben trabzon maçından daha ziyade kasımpaşa maçını düşünüyordum

asıl sonucunu merak ettiğim maç geldi çattı
işimiz gerçekten zor
kötü trabzona karşı böyle çuvallayan takımımızın moralli bir kasımpaşa karşısında işinin zor olduğunu düşünüyorum

saha avantajımızı iyi kullanabilirsek kazanabiliriz

Morten58
17.09.2012, 14:26
bence grosiçkiyi es geçmeyelim

Eger sakat degilse ilk 11 de baslasin!

58g0kberk58
17.09.2012, 14:55
bir maç için gozunu sevınıyım su 11le cık ya.

borjan .
erhan navratil rajnoch ziya
kadir adem
grosicki(cerny) erman atııf
enaramo

yani demek istiyorum ki şu biricik ugurundan pedrielinden dogandan bi vazgecte su formayı daha cok hak eden adamlara bir şans ver olmazsa geri donersın mukemmel 11ine (!)

savaş2
17.09.2012, 14:58
TAKIMI SIMDIDEN 10.KiSi BIRAKTIN YA!!!

***takım kamil ve uğurdan dolayı 3 yıldır 10 kişi oynuyor,bir mac hic bir şey olmaz takımımıza.

Ricardo Pedriel
17.09.2012, 15:20
kasımpaşanın en büyük hatası arma değişikliği taraftar ayaklanmıştı

sivasfutbol
17.09.2012, 17:32
boşuna ümitlenmeyelim bu takım ve bu hoca ile paşa bize en az 3 atar gider

AmiRaLL
17.09.2012, 21:23
evet arkadaslar haklisiniz bu mac 6 puanlik mac ne olursa olsun adamlar ikinci siradalar transferi iyi ve uyumlular ..amam sivassporumuzda iyi oynuor akilli defansla bu aci zorda olsa aliriz..

eyupk
17.09.2012, 22:47
Kasimpasa macini baslangic maci olarak goruyorum, bu maci ne yapip edip galibiyet alicagimizq inaniyorum.

ydurdag
17.09.2012, 22:58
ben ne zaman oy kullanmışım her oylamaya katıldıgımda derhal siz oyu kullanmışsınız çıkıyor yoksa ben oy kullanmayımı bilmiyorum ama cahilde degilim vede üsnıversite okumuş bir insanım ben anlamıyorum siz anladıysanız ne olu

r banada bildirin teşekkürler cahil yüksek lisanslı insanım

Külhan
17.09.2012, 23:14

------------------------------------------------Eneramo------------------cok yerinde bir tahmin yapmis siniz bende katiliyorum

ahhguzum
17.09.2012, 23:15
faty oynamasın adem iyi bence erhan güven süper oynuyor sağda da oynar

Külhan
17.09.2012, 23:20
Artik sivasin bos gecmesi yok bu saatten sonra ati alan üsküdari geciyor takim alismadi yok oturmadi bahanesi yok herkes kendine düsen görevi en ictenlikle yapmali öyle kenardan güresmek yok artik trabzondaki oyun kurgusu cok hosuma gitti ama gol sesi cikaramadik ilerisi icin ben cok ümit varim insallah

Külhan
17.09.2012, 23:25
Arkadaslar pasayi fazla büyütmeyin onlarda türkiyenin takimi sivasin yen meyecegi takim yok yeterki biraz icten ve samimi oynayalim feneri elimizden kacirdik pasa ondan daha iyi degil herhaldeben inaniyorumki borjan bu sene kalede cok iyi olacak

ardich
17.09.2012, 23:57
Yeneceğimize inanıyorum oyunumuz iyiye gidiyor ınsallah paşayı eli boş göndericez

ahmetbaba
18.09.2012, 01:41
en az kasımpaşa kadar iyi kadromuz var yeneriz...

Divriği58
18.09.2012, 02:06
Zorlu bir maç olacak defans iyi olursa bu maçı kazanırız. taraftar ile bırlıkte üst düzey bır maç olacak sivas için.
pedriel'in formsuzluğu ve bednar'ın sakatlanışı eneramo'nun tek kalışı gol yolalrında sıkıntı yaşatıyor. Hep destek tam destek diyelım takımımızın yanında olup stadı dolduralım.

ivancrayz
18.09.2012, 02:50
Ben Bu Maçın Yüzde 80 İhtimali İle Berabere Biteceğini Savunuyor. En Kötü 1 Puan Alacağımızı Düşünüyorum.Şöyle Bir Değerlendirme Yapalım :

Sivasspor : 4 Haftada 5 Puan Ne Olduğunu Anlamadan G.antep'ten 3 Puan Aldı. Ortada Sadece Defans Oyunu Vardı. Sanki Geçen Seneki Sivasspor Değil Werner Lorant'lı TOY Sivasspor'du. Uzun Toplarla İleriye Çıktık Hep Ve Kaza Bela Bir Gol Attık.Sonra Geriye Çekilere Dakika Saydık.Maçı Böyle Bitirmeyi Başararak 3 Puanı Aldık.Bence Büyük Bir Başarıdır.!

2.Haftada İse 1.Yarı Süper Bir Sivasspor 3 Gol Bulan Ve Gol Yollarında Ne Kadar Etkili Olduğunu Gösteren Sivasspor. 2.Yarı Defans Hataları Olmasa Bence Bu Yılın En Zevkli En Çok Tat Veren Maçı Olmaya Adaydı. Yine'de İyidir Bir Puan ! Kazanamadıysak Kayıp'ta Etmedik.

3.Hafta İse Çok Durağan Bir Fenerbahçe Maçı Ben Anlamıyorum Maçı 90 Dk Seyrettim. Üstüne 2 Kere (TRT,LİG TV)'den Özetini İzledim Ortada Çok Durgun Bir Maç Var Millet İse Süper Bir Maç Diyor (Rıza Hoca , Aykut Hoca) Ne Fenerbahçe Oynuyor Ne Sivasspor Atıf'ın Atamadığı Gol Ve Mehmet Topal Füzesi. Sonuç Olarak Maç 0-0 Gerçekten Futbolumuz Kaos Yarattı Bende Ve Bu Şekilde Moral Aramaya Çalıştığımız Trabzon Maçına Çıktık.

Ben 1 Kere Bile Düşünmedim Sivasımızın Kazanacağını Maçtan Önce. Gelelim Maça Maçta Kadir , Erman , Ziya'nın Alışık Olmadığımız Performansına Rağmen Savaşcı Ve Güçlü Forvetimiz Eneramo, Alex Demem Atıfa Ayıp Olur (Kaç Kere Alex Depar Attı Ben Görmedim.) Topa Hakimiyeti Üst Düzey Atıf Ve Markaj'da Adam Bırakmayan Doğa'yla Trabzonspor'u Yeterince Zorladık. Kalemizde Gördüğümüz Gol Halil'in Çocuklarına Gösterebileceği Tek Jeneriklik Goldür. Almanya'da Yılın Bidon Adayı Golcüsü Halil Yedek Kalmaktan Bu Golle 3-5 Hafta Kurtulur. Sonuç Olarak 1-0 Kaybettik Ve Elimizden Gelenin Fazlasını Yaptık.

Gelelim Kasımpaşaya ;

Galatasaray Mağlubiyeti Ki Galatasaray O Maçı 90+'da Attığı Gol İle Kazandı. İki Takımda Hazır Olma Aşamasında Olduğunu Gösterdi. Vasat Üstü Bir Maçtı. Kimse Kasımpaşanın Galatasaray'ı Yeneceğini Zaten Düşünmemişti.

Ve Beklediğim Karşılaşmaları Karabükspor 2-1 İle Kazandılar. Hakkı Yenmez Temiz Bir Galibiyetti. Takım Oyunu Oynayacaklarını Gösterdiler Ve Yerli Futbolcularından Gelen Gollerle Maçı Kazandılar. Yine de Beklediğim Performans'ı Yakalayamadılar Derken.!!

Sanica Boru (Boru Gibiydi Hani ;) ) Elazığspor Maçı Süper Bir Diziliş Ve Harcanan Paranın Bedeli KALU UCHE ! Ben İsaksson Transferini Pek Büyütmedim Ama Yıllardır Menajer Oyunlarından İyi Tanıdığım Bir Oyuncudur Uche. Mükemmel Organizasyonlar. Sadece Yabancı Oyuncularda Değil Yerli Oyuncularda Bu Sene İsimlerinden Çok Söz Ettirecek Bence Sonuç 3-0 Kasımpaşa Galibiyeti. Tam Puan Alan Bir Takım Ve Artık Uyumsuzluk Söz Konusu Değil.

Ve Son Maç Gaziantep Maçı Uche'ye Pintos'un Harika Katkısıyla Tam Bir Hücum Dersi Verdiler. Antep Ne Yapacağını Şaşırdı. Özer Hurmacı Çabuk Alışmış Yeni Takımına. Ya Ernst Ben Hep Futbol Felsefemde Alman Oyunculara 0 Teknik Özelliği İle Bakarım. (Mesut Hariç) Ama En İyi Özellikleri Disiplindir. Ernst Disiplin Abidesi Kaleci İsaksson'a Yorum Yapamam Heralde Tek Kelime İle Profesyönelliğin Zirvesidir İsaksson. Ve 3 Gol Mükemmel Oyun 9 Puan.!

SİVASSPOR 2 - 2 Kasımpaşa Maç Sonucu Tahminimdir. Mağlubiyet Beni Çok Üzer.. Neden Bol Gollü Bir Tahmin Diyeceksiniz Biliyorum. Çünkü İki Takımdada Forvetler Mükemmel Organizasyon Yapıyorlar. Defanslar İse Çok Zorlanacak Umarım Sivasspor Galip Gelir Ama Objektif Olarak Baktığımda Bu Sonuçun Aşağı Yukarı Çıkacağını Düşünüyorum SAYGILAR SELAMLAR ! (Alıntı Değildir.)

FirtinaK
18.09.2012, 09:27
Zorlu bir maç olacak defans iyi olursa bu maçı kazanırız. taraftar ile bırlıkte üst düzey bır maç olacak sivas için.
pedriel'in formsuzluğu ve bednar'ın sakatlanışı eneramo'nun tek kalışı gol yolalrında sıkıntı yaşatıyor. Hep destek tam destek diyelım takımımızın yanında olup stadı dolduralım.

Her zaman ayni laflar "defans iyi olursa maci kazaniriz". Hayir efendim defansin iyi olmasi yeterli degil, maci kazanmak icin ileridede gol becerisi olan adamlar lazim. Eneramo haric böyle birisi yok su an kadroda. Bednari anladim sakat ama Abdulkadiri neden kadroya almadi Riza hoca cok merak ediyorum. Tamam sakatliktan yeni kurtuldu ama yedek kulübesinde bir tane forvet olmazmi be hocam?

karşıyakalı
18.09.2012, 15:13
bu oyun ile kasımpaşadan puan almamız çok zor.kasımpaşa paraya kıyıp çok güzel transferler yaptı bizde bedava olsun bonservis ödemeyelim diye sakat bir esrarkeş oyuncu aldık.en azından insan bi bakar sakatmı degilmi diye .bizim iş ucuz etin yahnisine benzedi.yani derdimiz büyük ama dinleyen kim ancak burada içimizi döküyoruz belki okurlar diye

FORZA 58 SİVAS
18.09.2012, 19:14
grosicki iyileştiyse grosicki-pedriel doğa-adem uğur-erhan erhan-rajnoch değişiklikleri artık olmalıdır grosicki sakatsa cerny oynamalıdır ancak bu şekilde alırız uğur oynarsa mutlaka kaybederiz hatta uğurda kırmızı görür

Casanova Rasit
19.09.2012, 05:26

Daha fazla tesekkür istiyorum ;)

lütfen bu mesaja tesekkür edin dostlar :)

dogan5880
19.09.2012, 05:42
sııvasımız dagıtır kasımpasayı merak etmeyın

35kağan58
19.09.2012, 08:13
Gol yollarında sıkıntı yaşamazsak kendi evimizde 3 puanı rahat alacağımız inancındayım.

Morten58
19.09.2012, 20:08
Benim moralim yerinde, eger Yigido Futbolcularimizinda morali en az benim kadar yerindeyse yüzde yüz kazaniriz. Ben okulda cok hirs'li ve arzu'luyum onlarda insallah sahada hirsli arzulu olurlar!

cılgınsivas58
19.09.2012, 22:59
berabere kalırık gibime geliyor ama ugur kazması oynarsa fark yerik ve bide doga ve kadir

migroArmis
19.09.2012, 23:10

Dur güzel kardeşim daha kaçıncı haftadayız tamam devam diyorsun:D

fatih585858
20.09.2012, 01:35
Doğa ve Kadir'in yerine Faty ve Adem ikilisinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Faty orta sahada ikili mücadelelerde, doğa'dan daha başarılı olur. Adem'de teknik olarak Kadir'den çok daha yetenekli bir oyuncu. K.paşa şu ana kadar iyi puan topladı. Lakin K.paşa'yı sahamızda mağlup edecek kapasitede olduğumuzu düşünüyorum. Yeter ki dinlenmesi gereken oyunculara, ısrarla 11'de yer verilmesin. Bence şu 11 'le pas yüzdemiz daha artar.Hücumda da daha etkili oluruz.
---------------------------Borjan-------------------------------

Erhan-----------------M.Akça----------Navratil--------------Ziya

-----------------------Adem--------Faty------------------------

Cerny----------------------Erman-----------------------Aatıf

----------------------------Eneramo-------------------------

Morten58
22.09.2012, 14:03
Dur güzel kardeşim daha kaçıncı haftadayız tamam devam diyorsun:D

Yazdima bin pisman ettiginiz vallahi :)

Ben iddamizi sürdürelim diye yazmistim; yoksa tabiki devam diyorum!

Ricardo Pedriel
22.09.2012, 16:54
Daha fazla tesekkür istiyorum ;)

lütfen bu mesaja tesekkür edin dostlar :)

banada ne olur teşekkür edin

Ricardo Pedriel
22.09.2012, 16:57

daha 5. hafta hadi kasımpaşayı yendik ya beşiktaşa ve sonraki rakiplere yenilrsek ne olacak

antik58
22.09.2012, 19:21
SİVASSPORumuzun kazanarak hepimizi rahatlatacağını umuyorum İNŞALLAH aksilik olmaz.

cemahmety
22.09.2012, 22:53
Bu maçı kazanıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah.

H_Turan
22.09.2012, 22:55
Bu maçı Kazanamazsak İşimiz zor alttaki rakiplerimiz puanlar aldı yoksa Düşmeye oynarız

sezayi58
22.09.2012, 23:15
YİĞİDO GÜCÜNÜ GÖSTERECETTİR .GURUPTA KOPMAMAK ADINA MAÇI ALMALIYIZ .. ATOM KARINCA FARKIN GÖSTERECEKTİR...BU TAKIMA GÜVENCİMİZ TAM BAŞARILAR.....

münihli_58
23.09.2012, 00:02
hic bu kadar emin olmamistim bu maci kazanacagiz gardass