Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay oyundan memnun ama

SivasSpor.Com
16.09.2012, 21:34
http://resimzade.com/Show.html?i=37034&token=15503

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor karşısında kötü oynamadıklarını belirterek, "İyi oynadık. Ama yediğimiz gol, yemememiz gereken bir goldü. Kaçırdığımız pozisyonları da atmalıydık. Son vuruşlarda paslarda iyi değildik. Trabzon gibi bir deplasmanda bu kadar pozisyon bulan birtakım olarak bunları değerlendirmeliydik" dedi.

Takımının oyunundan memnun olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Ancak iki haftadır gol atamıyoruz. Bunu telafi edeceğiz. Bugünkü maç 3 ihtimalliydi. Ama her şeyden önce zevkli bir maçtı. Çünkü iki takım da kazanmak için oynadı. Sıkıntılarımızı aşarak tekrar istediğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

Sivassporlu Erhan ise, "Kazanmak ve 3 puan almak için gelmiştik. İyi de mücadele ettik ama bir türlü golü yapamadık. Bize yakışmayan bir gol yedik. İlerideki haftalarda daha iyi bir Sivasspor izleteceğiz ve üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz" dedi. Sivassporlu Ziya ise, "Trabzonspor lige istediği gibi başlamadığı için bizim maça farklı bir motivasyonla hazırlandılar. Maçın hakkı bence beraberlikti. İki takımın da pozisyonları var" diye konuştu.

cılgınsivas58
16.09.2012, 21:37
uguru kasımpaşa maçında oynatma hocam

cılgınsivas58
16.09.2012, 21:38
orta sahadaki oyuncuların degişmesi lazım kadir ile doga yerine mehmet ile adem olması daha iyi olur

Salim58
16.09.2012, 21:41
Deplasmanda oynadığımız oyundan bizde memnunuzda hocam bir türlü son vuruşları gole çeviremedik,Yediğimiz gol gerçekten yemememiz gereken bir goldü Borjan o topu çıkarabilirdi ama böyle bir topu belkide hiç beklemiyordu. Sağlık olsun diyelim önümüzdeki zorlu Kasımpaşa maçına bakalım..

gürünlüyiğido58
16.09.2012, 21:52
hocam özellikle ilk yarıda çok etkiliydik , herşeye rağmen teşekkürler hocam seni seviyoruz ve bu takımla başarılı olacağına inanıyoruz...

ahmet ali
16.09.2012, 21:57
Bu oyundan Rıza Çalımbay hariç memnun olan birisi olduğunu hiç zannetmiyorum...
ama varsa aynı oyuna devam edelim.... en fazla yeniliriz..bazılarının dediği gibi sonunda ölüm yok.....

Elbeyliliyiz
16.09.2012, 21:57
Böyle müthis bir mücadele edilmis bir oyunda böyle basit gol yememeliydik. Saglik olsun Tabiki Taraftar olarak buruk gönlümüz ama Futbolun icinde olacak seyler önümüze bakalim daha cok can yakacak bizim Takim. Bu kamilin gec gelmesi Kadroda olmayisi da enteresan insallah cabuk geri döner onun asistlerine cok ama cok ihtiyacimiz var, cok yetenekli ortasaha oyuncusu!!!!!

u2sivasspor
16.09.2012, 21:58
bu kadar güzel bir oyunun karşılığı bu olmamalı hocam.bu kadar kale önünde dönüp duran top nasıl olurda gol olmaz akıl alacak iş değil özellikle son dakikalarda ki baskımızın meyvesini almamız gerekirdi. biz de oyundan memnunuz ama iyi oynuyoruz diye bizi avrupaya göndermezler

fatihcan58
16.09.2012, 22:18
Hocam Şu Kaleci Antranörünü değiştirin artık... Kalecilerin yanlış çıkmalarından yanlış yer tutmalarından hangi topu tutup hangi topu yumruklayacaklarını öğreten bir antranör bulun. Bugun Borjan çok iyiydi ama Şu topu İnanın süper Ligddeki bir çok kaleci yemezdi. Volkan demirel geldi aklıma adama böyle bin tane top geldi hepsini çıkardı...

izmirliyigido
16.09.2012, 22:32
Sen memnun olabilirsin ama ben memnun değilim. Adeta takıma oynayın ama kale önünde vuruşlarınız gol olmasın diye öğüt verilmiş gibiydi. Hiç mi bir tanesi şut olmaz? Hiç mi biri gol olacak kadar tehlikeli olmaz. İkinci yarıda adeta yıkıldık.

Bu Pedriel'e daha ne kadar tahammül edeceksin? Bizim sabrımızı mı sınıyorsun? Ya Uğur'a? Bugün sağ kanadımız felçti? Ne top taşıyabildik, ne orta yapabildik. Uğur kendi kanadında ki pekçok topa müdahelede geç kaldı. Doğa ilk yarı var ikinci yarı sıfırdı. Neden bu kadar tahammül edildi? Erman'ın kulağı neden çekilmiyor? Erhan Güven'in esas yeri stoper olmadığı halde neden burada ısrarla oynatılıyor?

Arkadaşın birinin dediği gibi bu oyundan memnunsan hep böyle oynayalım hep yenilelim o halde. Eksik yakaladığımız Trabzonspor'a birkez daha pisi pisine yenilerek yüzümüzü güldürmediniz, Allah'ta ...

Nokta

.

astaravisa
16.09.2012, 22:38
''Ama yediğimiz gol, yemememiz gereken bir goldü. Kaçırdığımız pozisyonları da atmalıydık.''

Ne yorum yapmışsın be hocam. kemal Sunal'ı hatırladım.
Ama Rahmetli Kemal Sunal güldürmek amaçlı kurardı böyle cümleleri...

MaXiMuM
16.09.2012, 22:38
Rıza hoca, bu oynanan oyundan mutlu olan, memnun olan 1 kişi göstersene ?

34orhan58
16.09.2012, 22:42
hep aynı açıklamalar hoca farkında değil herhalde takım 3 maçtır kazanamıyor rakipin kim olduğu önemli değil yediğimiz gol içler acısı o adamı o kadar boş bırakırsan her türlü vurur o topa

infial§
16.09.2012, 22:47
Hoca sol bambayi izledin, öyle bir adam getiremedim Ugur,kadir gibi adamlarla mac mı kazanacaz???

FORZA 58 SİVAS
16.09.2012, 22:56
biz değiliz ama sonuç ne 0 sıfır olmuyo hoca uğurdan allah aşkına ne görüyosun bizim göremediğimiz pedrieli neden sağda oynatıyosun oranın adamı cerny varken olmuyo hoca kadirin yerine adem oynamalı artık

ahhguzum
16.09.2012, 22:57
pedriel dinlendirilmeli adem aherny mutlaka oynamalı mehmet nas küstürülmemeli

avare
16.09.2012, 23:00
bu takim bazi acimasiz elestirileri haketmiyor gayet iyi oynadik cok sansizdik halile oyle yuz top gelsin bitanesine vurabilir oda bize denk geldi

PETKOVİC
16.09.2012, 23:16
şu gol yollarındaki şanssızlığımızı kırarsak çok daha iyi yerlere geliriz

dülger58
16.09.2012, 23:19
İLK YARI TAKIM İYİYİDİ.İKİNCİ YARI TAKIM OYUN HAKİMİYETİ BİR ANDA BİTTİ.BENCE KONDÜSYON YERLİ DEGİL.DOKSAN DAKİKAYI ÇIKARTMIYORLAR.

TAKIM İDMANLARDA KALEYE ŞUT ÇALIŞMIYORLARMI ANLAMIŞ DEGİLİM.ENEROMANIN HARİCİNDE KALEYE DÜZGÜN ŞUT ÇEKEN YOK.

BİRDE AYAGA TOP OYNAMAYI ÖGRENMEMİZ LAZIM.UZUN TOP ZAYIF TAKIMLARIN İŞİ.TRABZON MAÇINDA GOL ÖNCESİ UZUN TOP ATIYORUZ ENARAMO ALAMIYOR.DÖNÜŞÜ GOL OLUYOR..

calipso
16.09.2012, 23:23
rıza hoca 3. haftadan sonra görün diyordu.evet gördük

izmirliyigido
16.09.2012, 23:24
Haftamızı kararttın Rıza hoca !...

.

Casanova Rasit
16.09.2012, 23:47
berbat oyun sifir puan....

.... bu haftanin özeti.......

yigido yakup
17.09.2012, 00:31
bir cümlenin sonunda ama o ama sözü öndeki cümlenin önemsizligi ifade eder.

ben bazi oyuncularin saskinligindan memnun degildim bir acizlikler bir saskilnliklar anlasilamaz gibiydi demekki takim mental olarak bu maca hazr degildi veyahut o kadar laz hatunu bir arada görüncü sasirdilar :)))oyun oynayamaz hale geldiler

dossena58
17.09.2012, 00:59
yav arkadaş ben bu takıma o kadar güveniyorum her iddaa yaptığımda sivasa banko atıyorum sivas napıyor 100 200 300 lira dinlemiyor yatırıyor taraftarın bu saf sevdası nasıl karşılıksız bırakılır son vuruş takımda sıfır her maç %100 pozisyon kaçmazsa zaten sivasspor olmuş olmuyor takım her hafta yıkıyor bizi iyide top oynamadık nesini beğendi acaba oyunun hocamız ne koyduk ortaya pozisyon mu var maçta

yener_sahin
17.09.2012, 01:28
Rıza ÇAlımbay artık bu takıma zarar veriyor.Bu kadro bu şekilde oynatılmaz.Sonradan oyuna aldığın Adem ve Rajnoch birer messi ve Ronaldo değil.Milan Cerny oyuna alındıktan sonra takımın oyun kontrolünü hep beraber izledik.Sen Abdulkadir'i Roman Bendnar'ı para ödemek için mi aldın ?Sivassporu tutuyorsan düşmana ne gerek var.Sivassporlu ol kahrından öl...

AmiRaLL
17.09.2012, 11:18
hocam napalim imkan olsa sana forma vercez ama olmuyo canin saolsunn...da su ugur sevdandan vazgecsen ii olurbi orta yapamio sadece uzuuuun tac oda rakibee yeter yaaaaa..

Örükcülü
17.09.2012, 11:21
Biz hiç memnun değiliz hocam. Uğur, Pedriel, Doğa, Kadir sahada 11'i tamamlasınlar diye oynuyorlarsa, onların yerine o formayı daha güzel taşıyacak Erhan, Cerny, Adem var. Kasımpaşa maçında da böyle oynarsak Kasımpaşa bizi dağıtır. Amman dikkat !

HALIL
17.09.2012, 14:49
saga erhan'i monte etme zamani geldi ugur kavuk ilk 11'de isi yok kazmanin stoper'e de rajnoch veya murat akça geçmeli

keko 58
17.09.2012, 15:15
Hoca sol bambayi izledin, öyle bir adam getiremedim Ugur,kadir gibi adamlarla mac mı kazanacaz???

:D:D:D:D:D

Hele bu adami Kaptan yaptilar anlamiyorum tek Güliyorum ne yapim.....

birde bu Kadir bana göre Ugur ve Kadir Süper Lig Oyncu deyil bunlari

hemen göndermemis lazim yoksa SIVASSPORun ISI ZOR!!!!!!!

bassguitar
17.09.2012, 17:33
pedriel oynuyosa 1 kişi eksigiz..kanatta oynayan beklerin bile günüzmüzde 7-8 orta yaparken sag acık oynayan pedrielin tek bir orta yapamaması ve ceza sahasına top tasıyamamasını gormezlikten gelmek olmadı...

58xtanerx09
17.09.2012, 23:20
sayın rıza hocam uğur kavukla kadir bekmezcinin olduğu sivasspor puan alırsa dua et o ikisi sivasspor hariç süper ligde hiçbir takımda oynayamaz oynatmazlar çünkü futbolculukla alakaları yok ve sen bunları görmüyorsun rıza hoca sanada helal olsun böyle devam et ptt 1.lige doğru

58MUAMMER58
18.09.2012, 00:18
ligin en büyük 4 takımından biriyle kendi evinde oynuyorsun rakibi sahasına hapsediyorsun taş çatlasa 2 3 pozisyon veriyorsun buna rağmen sayısız fırsatı değerendiremiyorsun rakip 3 korner kullanıyor sivasspor 10 korner tüm medya sivassporun çok can yakabilecek takım olduğunu yazıyor buna rağmen rıza hocaya takıma salllıyan sallıyana bana göre sıkıntı ne kalede ne orta sahada ne defansda sorun forvet hattında eneramo geçen seneki gibi değil pedrieli hoca ısrarla en verimsiz olduğu sağaçıkta oynatıyor bednar ve abdulkadir sakat groseçki ya sakat ya formsuz tek gol umudu eneramo oda dağru dürüst kafa şutu bile çekemiyor pedriel olsa o kafayı gol yapardı bu takım ve rıza hoca bukadar eleştiriyi haketmiyor diye düşünüyorum

karakral5858
18.09.2012, 23:13
sivas sporu çok seviyorum çok da iyi bir takımımız var. ancak rıza hocam pedriyel sağ acığın adamı değil ve olamazda o sağda oynadığı zaman bir kişi eksik oynuyoruz. cenriyi oynat hocam genc adam koşar ve iyide oynar.hocam ne düşündüğünüzü bilmiyorum ama trabzon macında yedeklere baktım bi tane forvet yok .lütfen daha dikkatli oynayalım başarılar diliyorum.