Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıza hoca duy sesimizi !..

izmirliyigido
17.09.2012, 08:08
Birkez daha ümitle beklediğimiz, yüzümüzü artık ağartacağımız bir maçı daha kaybederek kabus dolu birgün yaşadık. Tamam futbolda hep kazanacaksın diye birşey yok ama bizimle dalga geçen Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve hatta İstanbul BBSK takımlarına karşı artık yenilmek istemiyoruz. Bunu tüm taraftarlar maç öncesinde senden ve futbolculardan istemiştik.

Biliyoruz bu akşam yerel tv'lerde canlı spor programları var. Orada soru soracak olan sunucu kardeşlerimize yardımcı olması adına alın size TARAFTARIN SORULARI.

Rıza hocam, biz bu senin kadro anlayışından, tercihinden, sisteminden hiçbir şey anlamıyoruz vede bıktık. Geçen sene (özellikle ben) Mehmet Nas'ın bu kadroda olmaması gerektiğini düşünüyorduk, Allah'a şükür bu sene o huyundan vaz geçtin.

**) Peki bu Uğur Kavuk'tan ve Pedriel'den ne zaman vaz geçeceksin? Ne buluyorsun bunların futbolunda? Taraftarı çıldıtmak için birebirler. Uğur 3 tane uzun taç atacak diye mi kadroda? Pedriel saha da kız gibi gezinsin diye mi kadroda?

**) Kadir en beğendiğimiz futbolcu. Onda ki düşüş neden? Eski formuna ne zaman kavuşacak?

**) Erhan Güven, neden ısrarla görev yeri olmayan Stoperde oynatılıyor?

**) Kamil ne zaman klasında oynayacak? Neden gerekenler yapılmıyor? 2 maçta oynasın diye tüm sezon onun umursamaz tavrını mı çekeceğiz?

**) Erman Kılıç neden daha verimli olmuyor? Bizim bildiğimiz Erman top çalan, uzaktan yakından farketmez şut çekenn bir futbolcuydu. Şimdi ortalıkta gezinmesi neden? Beşiktaş'a gidemedi diye mi?

**) Eneramo'ya birşey olursa forvetsiz mi oynamayı düşünüyorsun? Abdülkadir ile Bednar'ı iyileştirmek için mi transfer yaptık?

**) Doğa kötü deniliyordu, beğenilmiyordu? Ama çoğu maçta herkesi şaşırttı, fakat o da tek devrelik oynuyor. İkinci yarıya başlarken hemen yerine alternatifi ile başlamak daha doğru olmaz mı? İllaki 63. dakikayı beklemek mi gerekiyor?

**) Trabzonspor'u düzlüğe çıkartmak için yenmememiz gerektiği yönünde bir ayet mi indi? Yenebilecekken neden (özellikle 2. yarıda) anlamsız bir futbol sergiledik?

Bunları şimdiden soruyoruz neden? Takımın hali de aslında hiçte iyi değil. "Bardak kırılmadan şaplağı yapıştıracağın ki, oğlanın aklı başında olsun" derler bizim oralarda (bilmem duydunuz mu?). Uyarıyı biz şimdiden yapalım ki, sonra konuşunca takım iyiyken konuşmuyorsunuz deniliyor. Takım şu anda ne kadar iyiyse (!), takdir sizlerin.

Bu kadro aslında kafaya oynayacakken 4 maçın hepsinde de acayip bir görüntü çiziyoruz, hiç ilerisi için güven vermiyor. Tedbir alınsın. Yoksa yine bir elin oğlu (!) çıkar 5-6 atar adamın aklını alır.

.

teknik
17.09.2012, 08:30
Birkez daha ümitle beklediğimiz, yüzümüzü artık ağartacağımız bir maçı daha kaybederek kabus dolu birgün yaşadık. Tamam futbolda hep kazanacaksın diye birşey yok ama bizimle dalga geçen Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve hatta İstanbul BBSK takımlarına karşı artık yenilmek istemiyoruz. Bunu tüm taraftarlar maç öncesinde senden ve futbolculardan istemiştik.

Biliyoruz bu akşam yerel tv'lerde canlı spor programları var. Orada soru soracak olan sunucu kardeşlerimize yardımcı olması adına alın size TARAFTARIN SORULARI.

Rıza hocam, biz bu senin kadro anlayışından, tercihinden, sisteminden hiçbir şey anlamıyoruz vede bıktık. Geçen sene (özellikle ben) Mehmet Nas'ın bu kadroda olmaması gerektiğini düşünüyorduk, Allah'a şükür bu sene o huyundan vaz geçtin.

**) Peki bu Uğur Kavuk'tan ve Pedriel'den ne zaman vaz geçeceksin? Ne buluyorsun bunların futbolunda? Taraftarı çıldıtmak için birebirler. Uğur 3 tane uzun taç atacak diye mi kadroda? Pedriel saha da kız gibi gezinsin diye mi kadroda?

**) Kadir en beğendiğimiz futbolcu. Onda ki düşüş neden? Eski formuna ne zaman kavuşacak?

**) Kamil ne zaman klasında oynayacak? Neden gerekenler yapılmıyor? 2 maçta oynasın diye tüm sezon onun umursamaz tavrını mı çekeceğiz?

**) Erman Kılıç neden daha verimli olmuyor? Bizim bildiğimiz Erman top çalan, uzaktan yakından farketmez şut çekenn bir futbolcuydu. Şimdi ortalıkta gezinmesi neden? Beşiktaş'a gidemedi diye mi?

**) Eneramo'ya birşey olursa forvetsiz mi oynamayı düşünüyorsun? Abdülkadir ile Bednar'ı iyileştirmek için mi transfer yaptık?

**) Doğa kötü deniliyordu, beğenilmiyordu? Ama çoğu maçta herkesi şaşırttı, fakat o da tek devrelik oynuyor. İkinci yarıya başlarken hemen yerine alternatifi ile başlamak daha doğru olmaz mı? İllaki 63. dakikayı beklemek mi gerekiyor?

**) Trabzonspor'u düzlüğe çıkartmak için yenmememiz gerektiği yönünde bir ayet mi indi? Yenebilecekken neden (özellikle 2. yarıda) anlamsız bir futbol sergiledik?

Bunları şimdiden soruyoruz neden? Takımın hali de aslında hiçte iyi değil. "Bardak kırılmadan şaplağı yapıştıracağın ki, oğlanın aklı başında olsun" derler bizim oralarda (bilmem duydunuz mu?). Uyarıyı biz şimdiden yapalım ki, sonra konuşunca takım iyiyken konuşmuyorsunuz deniliyor. Takım şu anda ne kadar iyiyse (!), takdir sizlerin.

Bu kadro aslında kafaya oynayacakken 4 maçın hepsinde de acayip bir görüntü çiziyoruz, hiç ilerisi için güven vermiyor. Tedbir alınsın. Yoksa yine bir elin oğlu (!) çıkar 5-6 atar adamın aklını alır.

.
kusura bakmayın ama bu eleştirilerin hepsi yanlış denilebilir.Sırası ile
;
1-M.NAS OLSA DAHA İYİ OLUR.
2-pEDRİEL EN GÜZEL HUCUM KOŞOSO YAPAN OYUNCU.(tOPSUZ OYUN TEK DENE BİLİR)Uğurun alternatifi olabilir ama bence iyi oynadı.
3-Temposunu anca bula bilir.
4-Bence sadece çabukluğundan.Diğer stoperler dönüşlerde ve uzun mesafede ağırlar.
5-Hazırlanmayan oyuncuyu kendine bakmayan oyuncuya ne yapabilir hoca.Ceza olarak oynatmaz.Maç başına alacağı para kesilir.
6-Eman konusunda Atıfla değişerek oynadığından esksine göre daha az aktif.Ondan çyle hissediliyor.Yoksa bence eski erman.
7-Sakat oyunculara hacalar bişey yapamaz.Umudu iyileşsinler olur.Ayrıca pedriel,erman,atıf enaramo az hucumcu değil.
8-Doğa adam markajı düşünülerek oynatılan oyuncu.Orta saha özellikleri çok gelişmemeiş.Kıvanç değil yani.
9-????????
Şimdi esasa gelirsek bende hocanın hatalı olduüunu düşündüğüm koular var ama onlar futbol anlayışı ile ilgili.
Konuyu şöyle açarsak, orta saha kurgumuz iyi değil.Kadir ama iki yanına neden adem ve doğa(M.Nas) olmasın.Kontrol oyununu neden oynamayalım.Bu devirde adam kvalamak nedir?Alan savunması en kolay ve ekonomik olan değilmi?Yani 4-3-1-2 veya 4-3-3 oynaya bilir bu kadro.Ve hiç denenmedi.
Pedriel kanat olmadığı halde deneniyor.Cerny kanay o sakat olunca veya çok kötü olunca oynatalım.
Vel hasıl hocamızın futbol mantaliesi bu.Yapacak tek şey saygı duymak sanırım.

Salim58
17.09.2012, 08:30
Rıza hocamızdan iki isteğim var.

1.Pedrieli 70 ten sonra oyuna al o bölgede M.Cerny ile başla bi dene tutacak hocam.

2.Uğur biraz dinlensin belki tecrübeli uzun taç atıyor diye değerlendiriliyor ama dinlensin hocam uzun taç atıpta napıyoruz sanki her uzun taç ta kalede tehlikemi yaratıyoruz.

Geçen yıla göre alternatifimiz çok yedek kulübemiz zengin buna rağmen aksayan futbolcuları göremiyor oyuna zamanında müdahale edemiyorsan tek suçlu sensin hocam..

teknik
17.09.2012, 08:31
harf hataları için özür dilerim.

YigidoGenclik38
17.09.2012, 08:36
Çok yanlış düşünceler futbolcunun hataları bile Rıza Hocaya yüklenmiş.

yiğido5058
17.09.2012, 08:41
Ağzına sağlık kardeşim,bizim kulüpte basın sözcüsü yok,taraftarı bilgilendiren yok.Kendileri çalıyor kendileri söylüyor.

shang
17.09.2012, 08:44
uğur kavuk kesinlikle dinlenmeli erhan güven onun yerine kaydırılabilir böylece rajnockuda orta sahada oynatmak durumundan kurtuluruz mevkisinde oynar cherny sağ tarafta denenebilir pedrielin formsuzlugundan dolayı kadir çok silik bir görüntü veriyor bu yıl adem mehmet naz denenebilir bir rotasyona gıdıp neler olacagına bakılmalı bence ama kesinlikle uğurun bi müddet oynanaması gerekiyor

izmirliyigido
17.09.2012, 08:45
Çok yanlış düşünceler futbolcunun hataları bile Rıza Hocaya yüklenmiş.

Futbolcunun hataları tabi ki hocaya yüklenecek. Yoksa kardeşim kendi hatalarını bul, haftaya bir daha yapmamı deniliyor? Yoksa hoca her maç sonunda ve diğer haftanın taktiğini bildirirken bir öncwki maçı videodan izlettirip defans hatalarını durarak, tekrar tekrar gösterek bu hareketi bir dah böyle yapma, adamını kaçırma, o öne çıkınca sen dönüş yolunu kapat vs vs vs vs vs demesi gerekmiyor mu? Sağolsun hocamız ne diyor her hafta maç sonuncunda, "Böyle goller yememeliydik.... Bu hatayı nasıl yaptılar anlamadım.. Böyle bir gol yenilmez.." Yav onları bizde biliyoruz, bu cümleleri ezberledik. Bunu uygulamalı, kafaya çakmalı olarak futbolcular anlatması lazım.

Anlatıyorsa neden 500 maçtır aynı hatalar geliyor, neden bir çuval gol yiyoruz?

.

izmirliyigido
17.09.2012, 08:52
kusura bakmayın ama bu eleştirilerin hepsi yanlış denilebilir.Sırası ile
;
1-M.NAS OLSA DAHA İYİ OLUR.
2-pEDRİEL EN GÜZEL HUCUM KOŞOSO YAPAN OYUNCU.(tOPSUZ OYUN TEK DENE BİLİR)Uğurun alternatifi olabilir ama bence iyi oynadı.
3-Temposunu anca bula bilir.
4-Bence sadece çabukluğundan.Diğer stoperler dönüşlerde ve uzun mesafede ağırlar.
5-Hazırlanmayan oyuncuyu kendine bakmayan oyuncuya ne yapabilir hoca.Ceza olarak oynatmaz.Maç başına alacağı para kesilir.
6-Eman konusunda Atıfla değişerek oynadığından esksine göre daha az aktif.Ondan çyle hissediliyor.Yoksa bence eski erman.
7-Sakat oyunculara hacalar bişey yapamaz.Umudu iyileşsinler olur.Ayrıca pedriel,erman,atıf enaramo az hucumcu değil.
8-Doğa adam markajı düşünülerek oynatılan oyuncu.Orta saha özellikleri çok gelişmemeiş.Kıvanç değil yani.
9-????????
Şimdi esasa gelirsek bende hocanın hatalı olduüunu düşündüğüm koular var ama onlar futbol anlayışı ile ilgili.
Konuyu şöyle açarsak, orta saha kurgumuz iyi değil.Kadir ama iki yanına neden adem ve doğa(M.Nas) olmasın.Kontrol oyununu neden oynamayalım.Bu devirde adam kvalamak nedir?Alan savunması en kolay ve ekonomik olan değilmi?Yani 4-3-1-2 veya 4-3-3 oynaya bilir bu kadro.Ve hiç denenmedi.
Pedriel kanat olmadığı halde deneniyor.Cerny kanay o sakat olunca veya çok kötü olunca oynatalım.
Vel hasıl hocamızın futbol mantaliesi bu.Yapacak tek şey saygı duymak sanırım.

MEHMET NAS olsa neden daha iyi olsun? Adamın üretkenliği yok ki? Sen hangi maçta gördün, ara pas yaptığını, gol yoluna dikine ve derinlemesine pas attığını, gelen rakibi ilk karşılayan olduğunu, yan pas yapmadığını, oyunu soğutmadığını? Beğenmediğiniz Doğa bile dikine pas veren, rakibi ilk karşılayan ön libero görünümünde. Hatta pas bile atıyor..:D

PEDRİEL, hücum koşusu yapıyor öyle mi? Boş koştuktan sonra neye yarar ki? Çıtkırıldım Fadime... :D :D

HAZIRLANMAYAN oyuncuyu hazırlamak hocaların görevi. Kafasının rahat olmasını sağlamak, güçlenmesini sağlamak, kafa olarak hazırlamak, psikolojik olarak hazırlamak vs vs vs ...
.
.
.
.
Ya arkadaş, sen sırf savunma yapmak için yazmışsın bana da savunma yaptırıyorsun. Boş ver ya, görünen köy ortada. Bu şartlarda takım başarılı demeye getiriyorsun. Ama %80'imiz beğenmiyor. Sen o zaman %20lerde kal. Beni de yorma.

.

karahisarli
17.09.2012, 09:12
ts macinda ziya ile ugur perisan oldu orta sada o kadar ofansifki bütün yük defansa biniyor üstelik ilerdeki oyuncular da baski ve pas anlaminda uyum sorunu var ceny her mac ilk 11 de cikmali özellikle deplasman maclarinda kadir de düsüs var hep söylüyorum o bölgeye ve cok iyi transfer yapilmaliydi ve ugur o kadar yavaski hoca bunu görüyor ama hala israr ediyor....

anadolu5858
17.09.2012, 09:29
uğur kavuk superlig de oynayamaz..suarezden sağ açık olmaz.rıza niye ısrar eder aklım almıyor.sağ açık cerny solda kamil.atıf erman adem kadir ortada.navratil raynov ziya murat defans.

infial§
17.09.2012, 09:30
Takımda yalnış giden bişeyler varsa rıza hocanın suçudur,ilerleme yok hep geriliyoruz,her mac sonunda giden puanlara yaniyoruz

favori58
17.09.2012, 10:12
Tabi herkesin görüşüne saygılıym,ancak Pedriel olayına ksinlikle katılmıyorum,çünki pedriel topsuz koşuları yapan,gerektiğinde gelip defansa yardım eden,hava toplarına öyle veya böyle hamle yapan faydalı bir futbolcu.
Rıza hocanın yaptığı en büyük yanlış çok top kaptıran,hata üstüne hata yapan Kadir'i oyunda fazla tuttu,Milan çerniyi oyuna geç aldı.
bir konudada Rıza hocayı tebrik etmemiz lazım,çoğu maçta takımı 10 kişi oynatan grosickiyi 18 e almamakla iyi etti,umarım burnu sürtmüştür ve kendine gelir

teknik
17.09.2012, 11:02
MEHMET NAS olsa neden daha iyi olsun? Adamın üretkenliği yok ki? Sen hangi maçta gördün, ara pas yaptığını, gol yoluna dikine ve derinlemesine pas attığını, gelen rakibi ilk karşılayan olduğunu, yan pas yapmadığını, oyunu soğutmadığını? Beğenmediğiniz Doğa bile dikine pas veren, rakibi ilk karşılayan ön libero görünümünde. Hatta pas bile atıyor..:D

PEDRİEL, hücum koşusu yapıyor öyle mi? Boş koştuktan sonra neye yarar ki? Çıtkırıldım Fadime... :D :D

HAZIRLANMAYAN oyuncuyu hazırlamak hocaların görevi. Kafasının rahat olmasını sağlamak, güçlenmesini sağlamak, kafa olarak hazırlamak, psikolojik olarak hazırlamak vs vs vs ...
.
.
.
.
Ya arkadaş, sen sırf savunma yapmak için yazmışsın bana da savunma yaptırıyorsun. Boş ver ya, görünen köy ortada. Bu şartlarda takım başarılı demeye getiriyorsun. Ama %80'imiz beğenmiyor. Sen o zaman %20lerde kal. Beni de yorma.

.
Yanlış anlaşılmasın kimseyi yormak üzmek değil amacım.Eğer sıkıntı olduysa özür dilerim.Burda ki herkes gibi takımımın başarısını isterim.Ama önce karşımızda bulunan teknik adamı tanımalıyız.O zaman biz antrenörlük yapalım biz 11 çıkaralım.Onlara ne ihtiyaç var.Yoksa futbol benim için bir zevktir.Ben topla çok oynayan takım seviyorum ona göre yorum yapıyorum.Yani hocayı bende mantalite olarak beğenmiyorum.Ama hacamıza saygı duymak gerekmez mi? Bence gerekli.Çünkü en zor zamanımızda geldi ve güzel takım oluşturdu.2 Haftadır lig tv de kadro derinliği ve genişliğinden bahsediliyor sivassporumuz için.Bu onun başarısıdır.Biz mükemmeli ararız ama kimse kusursuz değidir.

Besyo_cu
17.09.2012, 11:06
Yalçın abi yorumunun büyük bir kısmına katılmamak imkansız.

Hoca'nın oyuncu değişikliği ve elimizde Eneramo harici forvet olmaması nedeniyle eleştirilerimi belirtsekte bugün ki tüm trabzonlu yazarlar ve trabzonun yerel gazetelerini okudum, hepsinin ortak fikri maçın yıldızı olarak Kaleci Onur'u göstermişler ayrıca sanki Sivas ev sahibide Trabzon deplasman takımı gibi oynadığını belirtip bizi övmüşler. Sadece Şansal Büyüka Sivasspor'u beğenmediğini belirtmiş..

Böyle bir trabzonu yenememenin üzüntüsü var olmasıda doğal ancak ilk mağlubiyetini ligin 4. haftasında oda trabzonda Trabzonspor'dan alan ve geçen sezon ki başarılı takıma önemli takviyeler yapan bir takımı çok da ayaklar altına almamak lazım.

58_SEMİH_58
17.09.2012, 11:09
Yalçın abi yorumunun büyük bir kısmına katılmamak imkansız.

Hoca'nın oyuncu değişikliği ve elimizde Eneramo harici forvet olmaması nedeniyle eleştirilerimi belirtsekte bugün ki tüm trabzonlu yazarlar ve trabzonun yerel gazetelerini okudum, hepsinin ortak fikri maçın yıldızı olarak Kaleci Onur'u göstermişler ayrıca sanki Sivas ev sahibide Trabzon deplasman takımı gibi oynadığını belirtip bizi övmüşler. Sadece Şansal Büyüka Sivasspor'u beğenmediğini belirtmiş..

Böyle bir trabzonu yenememenin üzüntüsü var olmasıda doğal ancak ilk mağlubiyetini ligin 4. haftasında oda trabzonda Trabzonspor'dan alan ve geçen sezon ki başarılı takıma önemli takviyeler yapan bir takımı çok da ayaklar altına almamak lazım.

Şansal Büyüka için Sivasspor ile ilgili şampiyon olsa dahi iyi yorum duymak imkansız.Böyle bir durumda Sivasspor şampiyonluk için iyi bir performans sergilemedi rakipler kötüydü diyebilir.

Örükcülü
17.09.2012, 11:19
Şansal Büyüka, SİVASSPOR şampiyon olsa başarısından dolayı değil, rakiplerin kötü olmasından dolayı şampiyon oldu diyecek kadar ş.refsiz bir alçak. Şunun adını anmayın yahu.

58temha
17.09.2012, 11:29
Al İşte Bu Futbolu Beğenmesseniz Daha Ne Diyeyim Arkadaş Sitede Maç Sırasında Herkes Muhteşemiz Formamız Süper Felan Deniliyordu Yenilince Hemen Döndü Takım Pas Yapamıyor Atağa Giremiyor vs. Erhan Güveni İse Bu Maçı Yenilinceye Kadar Stoperde Oynatılmasından Memnundu Ben Halen Memnunum Ama Yenildik Diye Hemen Neden Stoperde Diye Sorular Soruluyor Erhan Bence Dün Çok Soğukkanlıydı Pedriele Gelince Dün Çok Koştu Bence Çok da Yoruldu Hakkını Vermek Lazım Şuanda Geçen Senelerdeki Kadirin Mücadeleci Yapısını Pedriel Elinde Bulundurmakta Ben Takımdan Çok Memnunum Hep Böyle Gidersek İlk 5 Bence Garanti Kasımpaşa Maçına Gelince Onları 4 Eylülde Paşa Paşa Yeneceğiz Bakın Görürsünüz

Ferhat06
17.09.2012, 11:52
Şansal Büyüka, SİVASSPOR şampiyon olsa başarısından dolayı değil, rakiplerin kötü olmasından dolayı şampiyon oldu diyecek kadar ş.refsiz bir alçak. Şunun adını anmayın yahu.

İşin enterasan tarafı Sivaslı olduğu rivayet ediliyor.

cenk5821
17.09.2012, 12:10
erhan uğurun yerine artık geçse öyle denesek cerny ilk 11 de pedrielin yerine oynasa rajnoch yok grosicki yok forvetlerimiz yok anlamadım gitti bu nasıl kadro :(

Respect58
17.09.2012, 12:14
Benide soracağım bir soru var.Rıza hoca kendi egonu tatmin etmek için mi Grosicki'yi Trabzon'a götürmedin ?

Grosicki milli takımının ilk maçında ilk 11de maça başlarken ikinci maçtada yedekler arasındaydı.Madem bu adam sakattı neden milli takım kadrosuna aldılar.Zaten milli maçtan sonrada hemen buraya geldi.Uçaktamı sakatlandı bu adam?

Grosicki'yi kazanmak yerine iyice üzerine oynayıp bağları koparmayamı çalışılıyor.Eğer Grosicki'den faydalanmayacaksan Aatif transferinin hiçbir anlamı yok.Sadece Grosicki'nin yerini doldurmuş olusun.

Grosicki geç geldiği için kadroya alınmadı bundan eminim.Takım arkadaşları bile alkışlayarak ona moral vermeye çalışırken hocası olarak onu düştüğü yerden kaldırması gereken bir kişinin bu şekilde davranması çok vahim bir durumdur.

Sorunlu futbolculardan yararlandıkları için bazı teknik direktörlerden övgü ile bahsediliyor.Onlar iyi teknik direktör olduklarından bunu başarıyorlar sanırım.Senin bunu yapacak kapasiten yok mu yoksa Rıza hoca.

Ferhat06
17.09.2012, 12:16
Yanlış anlaşılmasın kimseyi yormak üzmek değil amacım.Eğer sıkıntı olduysa özür dilerim.Burda ki herkes gibi takımımın başarısını isterim.Ama önce karşımızda bulunan teknik adamı tanımalıyız.O zaman biz antrenörlük yapalım biz 11 çıkaralım.Onlara ne ihtiyaç var.Yoksa futbol benim için bir zevktir.Ben topla çok oynayan takım seviyorum ona göre yorum yapıyorum.Yani hocayı bende mantalite olarak beğenmiyorum.Ama hacamıza saygı duymak gerekmez mi? Bence gerekli.Çünkü en zor zamanımızda geldi ve güzel takım oluşturdu.2 Haftadır lig tv de kadro derinliği ve genişliğinden bahsediliyor sivassporumuz için.Bu onun başarısıdır.Biz mükemmeli ararız ama kimse kusursuz değidir.

Meşhur söz:Barika-i hakikat müsademe-i efkardan neşet eder.Yani ' Gerçeğin parıltısı fikirlerin çarpışmasından doğar'.
Böyle bir Trabzona yenilmek hepimizi çok üzdü ve lakin görüşlerimizi medenice söylüyoruz.
Bu maç tam Murat Akçanın maçıydı.Hoca maç giderken Rajnochu alıyor,Ademi alıyor.Adem sahada şaşkın şaşkın dolandı.

ramazan5842
17.09.2012, 12:58
erhan sağ bek oynamıyormuydu.al sağ beke erhanı ortaya rajnochu

58MUAMMER58
17.09.2012, 13:17
takımı ilk kez izleyebildim bana göre çok kötü değildik beklentimiz yüksek olduğundan bide bizimle alay geçen ts ye bu eksik haline yenilmemiz bizi üzdü maçın tamamına bakacak olursak galibiyeti hak eden taraf sivasspordu eğer maçın yıldızı onur seçiliyorsa 10 korner kullanıyorsak rakip 3 kullandı koca 90 dakkada tsnin direkten dönen 1 topu var 2 tane nette borjan kurtardı başka pozisyon yok sivassporun net 5 tane pozisyonu var golüde şansa yedik borjan ve doğa az dikkaTLİ olsa yemezdik çok eleştirdiğimiz defansımız öyle çok pozisyon vermedi oynadımız takım ne olursa olsun ts fb maçındada anca bu kadar oynanırdı öyle oynadık sorunumuz gol atamamak yoksa çok pozisyon vermiyoruz öyle karamsarlığa gerek yok bednar abdulkadir groseçki bu takıma girince bu sorunda ortadan kalkacaktır pedriele gelince bu çocuk sağ açıkta heba oluyor yeri forvetde eneramonun yanı kodroda revizyon olabilir bunuda rıza hoca yapacaktır uğurun kadirin ermanın biraz kendine gelmesi lazım groseçki de artık futbola dönmesi gerekiyor ben takıma güveniyorum belki şampiyonluğa oynamayız fakaT İLK 5 için mücadele edeceğimize inanıyorum son 3 yılın eniyi takımı diyebilirim

GokhanTurna
17.09.2012, 13:58
Takımda sağ kanatta oynayan 4 tane futbolcu(Cerny, Mehmet, Aatif, Grosicki) varken neden formsuz forvet adamı Pedriel ısrarla sağ kanatta oynatılıyor?

Rajnoch gibi defans oyuncusu neden ikinci yarı orta sahaya alınıyor?

Takımda ki en ciddi hatalar bunlar. Cerny gibi formda bir oyuncu neden oynatılmaz bir türlü anlamadık.

Respect58
17.09.2012, 14:03
Takımda sağ kanatta oynayan 4 tane futbolcu(Cerny, Mehmet, Aatif, Grosicki) varken neden formsuz forvet adamı Pedriel ısrarla sağ kanatta oynatılıyor?

Rajnoch gibi defans oyuncusu neden ikinci yarı orta sahaya alınıyor?

Rıza hocanın son demeçlerine baktığımızda "forvette sadece Eneramo'ya kaldık" diyor.Yani ona göre Suarez kanat oyuncusu.Top süremeyen,orta açamayan adam nasıl kanat oyuncusu oluyorsa artık.Size katılıyorum sağ kanata Grosicki veya Cerny yerleştirilmeli artık.Cerny futbolu unutacak neredeyse.Suarez'le sözleşme yapılırken her maç oynayacak diye bir madde mi koydurdu acaba ?

etzel1967
17.09.2012, 14:29
bir kanat oyuncusunun nasıl olması gerektiğini, beşiktaşta yıllarca orta sahanın sağında oynayan rıza hoca iyi bilir...iyi bilir de, pedriel gibi ağır, top tekniği sıfıra yakın, top süremeyen adam geçemeyen, orta yapamayan bir adamdan nasıl bir kanat oyuncusu yapmaya çalışıyor, işte bunu anlamak mümkün değil...dün cerny girdikten sonra sağ kanat toparlandı biraz...umarım pedrielden amrabat yaratma çabasından vaz geçer, bin kere denedi bininde de başarısız oldu...bir diğer olay, adem bu takım için ilaç gibi bir oyuncu oldu...orta sahaya dinamizm getirdi...bunu ilerde daha iyi göreceğiz...

sivaslıadem
17.09.2012, 14:53
grozni maçı iyi bir fırsattı alternatif bir kadro için ama iyi değerlendirilmedi
o maçta da as kadroda oynayan oyuncularımız oynadı çoğunlukla

bu sebepten ötürü diğer oyuncuların neler yapabileceğini göremeden diplomatik bi çeçenistan ziyaretinden öteye gidemedik

keko 58
17.09.2012, 15:09
Benide soracağım bir soru var.Rıza hoca kendi egonu tatmin etmek için mi Grosicki'yi Trabzon'a götürmedin ?

Grosicki milli takımının ilk maçında ilk 11de maça başlarken ikinci maçtada yedekler arasındaydı.Madem bu adam sakattı neden milli takım kadrosuna aldılar.Zaten milli maçtan sonrada hemen buraya geldi.Uçaktamı sakatlandı bu adam?

Grosicki'yi kazanmak yerine iyice üzerine oynayıp bağları koparmayamı çalışılıyor.Eğer Grosicki'den faydalanmayacaksan Aatif transferinin hiçbir anlamı yok.Sadece Grosicki'nin yerini doldurmuş olusun.

Grosicki geç geldiği için kadroya alınmadı bundan eminim.Takım arkadaşları bile alkışlayarak ona moral vermeye çalışırken hocası olarak onu düştüğü yerden kaldırması gereken bir kişinin bu şekilde davranması çok vahim bir durumdur.

Sorunlu futbolculardan yararlandıkları için bazı teknik direktörlerden övgü ile bahsediliyor.Onlar iyi teknik direktör olduklarından bunu başarıyorlar sanırım.Senin bunu yapacak kapasiten yok mu yoksa Rıza hoca.

Ellerine saglik Kardesim bunu ben de soracaktim,,,,,,,,

Hoca artik Grosicki oynat beee ne bu son 15dk Oynatiyorsun??? Bu Adam

90dk Oynabiyliyo ve 1dk bile oyun cecebilir!!!

Morten58
17.09.2012, 15:12

Aynen , üstelik bu cahsiyet Sivas'ta dünyaya gelmis!

Morten58
17.09.2012, 15:22
1. Ugur Kavuk en az 1.Sezon dinlendirilmeli!
2. Ricardo Suarez Pedriel son 20 dakika oynamali. (Cünkü 70 veya 90 dakika oynayacak kapasitesi yok) Belki Gaziantep Deplasmaninda gol atti , diyeceksiniz ama su bir gercek Pedriel ilk 11.de baslayacak ne Kapasitesi ne Fiziksel olarak Kondisyonu yok!

3.Kadir Bekmezci , Erman Kilic ve Eneramo gibi Oyuncular uyarilmali!

4. Sivasspor tek Forvet oynamamali! (Sakin Forvet yok demesin!)

5. Sivassporun kazandigi , berabere kaldigi ve maglub oldugu maclar herzaman analiz edilsin , eksikler ,
hatalar , ve neyin dogru ne yanlis yapildigi Teknik Heyet Futbolculara bildirsin!

57babasivas
17.09.2012, 16:03
18 kodroda hep aynı neden diyerleri neden giremiyor 18 ne yapdini çözmiyoz çıkan oyuncu ayni giren oyuncu ayni ne yapiyon anlayamadik atilla bu kodroda işi yok ne zaman sürekli 11 de oyamişki sivassporda oynasin zarar alt yapidaki kalecilerimiz daha iyidir kesin artik sagini soluna bak karar al gönder işe yaramayanlari

Ricardo Pedriel
17.09.2012, 16:11
illa eleştireksin uğurdan başka sağbek yok ve rıza hoca ne hikmetse o mevkiye transfer zahmetine girmiyor

Ricardo Pedriel
17.09.2012, 16:14
zamanında erman'a da aynı şekilde laf edenler şimdi nerdeler

savaş2
17.09.2012, 16:21
[QUOTE=izmirliyigido;806917]Birkez daha ümitle beklediğimiz, yüzümüzü artık ağartacağımız bir maçı daha kaybederek kabus dolu birgün yaşadık. Tamam futbolda hep kazanacaksın diye birşey yok ama bizimle dalga geçen Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve hatta İstanbul BBSK takımlarına karşı artık yenilmek istemiyoruz. Bunu tüm taraftarlar maç öncesinde senden ve futbolculardan istemiştik.

***yazdıkların çoğu doğru, ama hepsini gerçekleştirseydik hocamız o zaman istanbul mah. takımlarında birinde olurdu.

münihli_58
17.09.2012, 17:12
-Bencede Ugur dinlendirilmeli Erhan savunmanin sagina gecmeli
-Stoper olarak Navratil'in yanina Murat veya Rajnoch, formlarina bagli
-Kadir'de ciddi bir düsüs var insallah kendini toparlar
-Doga yorulunca Faty girmeli arkayi saglama aliriz & gerideysek Kadir daha ofansif oynar dönen toplari karsilar
-Pedriel'i ya cift forvet olarak Eneramo'nun yanina veya 2. yarida maca hareketlilik getirsin diye oyuna sürülmeli, uzun toplarla rakip ceza sahasina yikiliriz
-Cerny sag kanat'da oynasin Erhan'a yardima gelir cünkü uzun zamandir sag bek olarak oynamadi sikinti yasarsa en azindan Cerny'nin defans özelligine güvenebiliriz
-Sol tarafta Ziya yeterince hucümlara katiliyor zaten ama Grosicki kesinlikle tekrar düzenli forma giymeli, ismi yetiyor zaten, rakip özel önlem aliyor
-Aatif kanat oynayacak oyuncu degil Erman tarzinda serbest oynamayi seven bir oyuncu hangisi daha verimli olacaksa o ilk 11'de baslamali
-Eneramo'nun yanliz kaldigi cok belli oluyor, ya cift forvet (yanina hareketli Pedriel) veya son vuruslari mükemmel olan hazir hale gelen Abdülkadir
-Borjan'da baya gelisme var cok iyi oynuyor nazar degmesin, uzun bir aradan sonra Kaleci kaygimiz olmuyor artik

Bunlar olsun diye diretmiyorum ama benim tanidigim Sivas tarif ettigim Sivas, dün bos yere yenilen Sivas degil bunca senedir üyeyim benim düsüncem bu katilanada katilmayanada eyvallah..

Morten58
17.09.2012, 17:15
-Bencede Ugur dinlendirilmeli Erhan savunmanin sagina gecmeli
-Stoper olarak Navratil'in yanina Murat veya Rajnoch, formlarina bagli
-Kadir'de ciddi bir düsüs var insallah kendini toparlar
-Doga yorulunca Faty girmeli arkayi saglama aliriz & gerideysek Kadir daha ofansif oynar dönen toplari karsilar
-Pedriel'i ya cift forvet olarak Eneramo'nun yanina veya 2. yarida maca hareketlilik getirsin diye oyuna sürülmeli, uzun toplarla rakip ceza sahasina yikiliriz
-Cerny sag kanat'da oynasin Erhan'a yardima gelir cünkü uzun zamandir sag bek olarak oynamadi sikinti yasarsa en azindan Cerny'nin defans özelligine güvenebiliriz
-Sol tarafta Ziya yeterince hucümlara katiliyor zaten ama Grosicki kesinlikle tekrar düzenli forma giymeli, ismi yetiyor zaten, rakip özel önlem aliyor
-Aatif kanat oynayacak oyuncu degil Erman tarzinda serbest oynamayi seven bir oyuncu hangisi daha verimli olacaksa o ilk 11'de baslamali
-Eneramo'nun yanliz kaldigi cok belli oluyor, ya cift forvet (yanina hareketli Pedriel) veya son vuruslari mükemmel olan hazir hale gelen Abdülkadir
-Borjan'da baya gelisme var cok iyi oynuyor nazar degmesin, uzun bir aradan sonra Kaleci kaygimiz olmuyor artik

Bunlar olsun diye diretmiyorum ama benim tanidigim Sivas tarif ettigim Sivas, dün bos yere yenilen Sivas degil bunca senedir üyeyim benim düsüncem bu katilanada katilmayanada eyvallah..

Aynen!

imza: Morten58

karasarlıyiğido
17.09.2012, 17:26
Arkadaşlar sitemlerinizde ve eleştirilerinizde haklı taraflarınız var ama rıza hoca bizim evladımız ve değerimiz fazla yüklenmek doğru değil yönetim hangi malzemeyi veriyorsa oda onunla birşeyler yapıyor. Bende dün çok kızdım çerny ve adem değişikliği 60 dakikada olsa tek kale top oynayacaktik neyse bu saatten sonra desteği kesmeyelim çünkü yapacak başka birşey yok. Bütün yigidolara saygılar

Divriği58
18.09.2012, 03:20
Bu kadar iyi biliyorsanız maça çıkıp siz yönetın takımı. Okadar soru yağdırdıgınız Rıza takımı ipten alıp ilk 5'e oynatınca nerdeydi bu sorularınız?

Daha ligin başı ve şimdiden yönetime yüklenmemek gerek. Rıza hoca akıllı bir teknik adam ve Mecnun odyakmaz sistemli bir başkan. ne yapılması gerektiğini kimin oynayıp kimin oynamıcağını seçen insanlar.

Burdan laf atması sorular sorulması çok kolay gidin bide sahada yönetin bu takımı. Okadar kolay değil oyuncu kesmek, yada oyuncuyu hazır hale getirmek. Lig'e yeni başladık 3 hafta sonra belli olur ;
Kimin kanat oynayacağı, kimin yedek kalacağı, kimin ilk onbirde çıkacağı. Bu tarz konular takımda karabulutları yaratır sonra aydın karabulut gibi basit transferleri görmeye devam ederiz.

savaş2
18.09.2012, 11:55
***arkşlr aslında kimse yerinde oynamıyor,borjan bile bazen kalede cıkıp ön libero oynuyor.Gerçekten tüm oyuncularımız birer büyük yetenektir.coğu mevkisinde oynatılmıyor.takımımıza sadece bir sağbek alınmalı oda Türkiye'mizde bulamadılar sanırım .amacları uğuru oynatmaksa ilerde sağ acık pedrielin yerine oynatsınlar derim.mac sırasında oyuncu değişikliği zamanında ve yerinde yapılmıyor.rakip takım ne zaman öne geçtiyse hocamız o zaman uyanıyor.çünkü takımda ciddiyet ve disiplin yok gibi hocamızın yapacağı bu kadardır.yani ilk 8 gecemeyiz bu senede boşuna kendimizi ve arkdşlarımızı üzmeyelim derim.

*** borjan

cerny - navratil- marat akca -ziya
rajnoch
kadir -erman adem atıf
enaramo

yedek-mehmet nas
-doğa
-kamil
-faty

FORZA 58 SİVAS
18.09.2012, 20:16
rızadan torpilli oyuncuların başında uğur ve doğa geliyor eğer bunları hala oynatmaya devam ederse rıza efendi kendi sonunu hazırlar uğur bu takımda defolup gidecek !!

kara
19.09.2012, 00:00
Cerny kesinlikle pedrielin yerinde oynamalı uğur yerine erhan oynatılmalı erhanın stoper görevinide rajnoch a verilmeli yada murata doğada 2. yarıda yerini ademe bırakmalı pedriel ilerleyen dakikalarda duruma göre eneramonun yanına veya yerine alınmalı pedriel kanat oyuncusu değilki bu nasıl bir rotasyondur hocam süper bir kadromuz var ama oynatamıyoruz ilginç benzinli motoru mazotla çalıştırmaya kalkıyorsun.

bilgekagan58
19.09.2012, 01:26
cok süper yorumluyorsunuz arkadaslar biraz geriye dünüp bakmali hocamiz trabzon macini otursun seyretsin nerelerde hata yaptigini nihayet mersinn macindan ders cikarmis ki kaleye borjani aldi bu korcandan ne medet umuyorduki onu koyu kaleye mersinden 3 gol yedi o golleri amatör kaleci yemez ciplak gözle izledim adam 6pasa cikip top alamiyorya orasi sana ayit niye yapiyor bu hatayi gelelim trabzon macina hersey yerinda ama bir 7 numara vardiki sahanin heryerinde oynuyor bu adam nasil bir adam ya hoca hic görmedinmi önünde oynuyordu hic ikili mücadeleye girdimi hic defansa yardim ettimi hic hücuma fayda sagladimi iye bunu gönderimip de iyi bir yabanci almiyorsunuz sayin hocam lütfe oturun trabzon macini seyredin
insallah bu hafta kasimpasa karsisina böyle hata yapmazsiniz
tsk edrim

dogan5880
19.09.2012, 02:27
ne kadar teknıkdırektor varmış bızım sıvasta ya :rolleyes:

bassguitar
19.09.2012, 04:14
gunumuz futbolunda kanatta oynayan beklerin bile her mac 7-8 orta yapmasına sahit olurken pedriel in sag acık oynamasına karsı tek bir orta yapamaması ve ceza sahasına tek bir top tasıyamamasına tahammul etmek zor..süratli degil.teknik degil.mücadeleci ve guclu hic degil.son vurus becerısı yok.

alaattin 5858
19.09.2012, 09:54
-------------boryan---------------------------------------------------------erhan-navratil----raynoh-ziya------------------------------------------------------adem---------kadir-------------------------------------------------------cerny----------erman------------------------------------------------------------atıf-----enaramo------------------------------------------------------

tekdoktiri
19.09.2012, 09:55
ya hocam seni seven biriyim ama artık şu takıma biraz disiplin bune ya defans defans ya allah aşkına delirtmeyin insanı ugur da nevar ya anlamıyorum olmuyor olmuyor anla artık ya erhen olcak orda

Ricardo Pedriel
19.09.2012, 19:19
rıza hoca 3 hafta sonra farklı sivasspor olacak demişti demekki yandık

harbiyiğido
19.09.2012, 21:37
pedriel yerine grosiccki doga yerine adem oynatılmalı !!!!!!!!!!!