Orijinalini görmek için tıklayınız : İnönü'de kazanacağız
SivasSpor.Com 27.09.2012, 08:02 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/9/26/fft104mm1922250.jpg
Türkiye Kupası 2. Turu'nda bugün Trabzonspor Kanuni Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Sivasspor'da akıllar Beşiktaş'ta...
Takımın yıldız ismi Erman Kılıç kupadan galibiyetle ayrılıp İstanbul’a moralli gitmek istediklerini belirterek, “İnönü Stadı her takım için en zor deplasmanlardan biridir. Beşiktaş bu sezon Anadolu takımı gibi mücadele ediyor, çok koşuyor. Yıldız oyuncudan çok takım oyununa önem veriyorlar. Bizim de kazanmak için onlar kadar koşmamız, mücadele etmemiz gerekiyor. Kasımpaşa maçından sonra Beşiktaş karşısında da üç puanı alırsak, yolumuz açık diye düşünüyorum. Artık ilk 5’te yer almak için elimizden geleni yapmamız gerekecek. Sezon başında ismim Beşiktaş’la geçmişti. Ancak Gökhan Süzen gibi imza aşamasında sorun çıksaydı bu maça duygusal bakardım. Eneramo hazır olmadığı halde takıma büyük güç katıyor. Keşke sezon başı hazırlık kampında gelseydi. Şimdi 3 puan fazlamız olurdu. Taraftarlarımızın da her maçta desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
35kağan58 27.09.2012, 08:23 Herkes kendi seviyesinde oynarsa galibiyet çok da uzak değil...
58_babacan_58 27.09.2012, 10:43 Fernandesin ara paslarına,holoskonun defans arkası koşusuna,almeidanın kafa toplarına hakim olursak 3 puan cepte .
Harput0658 27.09.2012, 10:54 Kasımpaşa maçındaki kadar pozisyon verirsek işimiz zor.
sivaslıadem 27.09.2012, 11:37 Fernandesin ara paslarına,holoskonun defans arkası koşusuna,almeidanın kafa toplarına hakim olursak 3 puan cepte .
geriye ne kaldı
kasımpaşa maçında çok şanslıydık
borjandan yine ümitliyim
yine maçın adamı olacağına inancım var
orta sahayı adamlara dar etmeliyiz yoksa bu defansla işimiz kolay olmayacak
58_babacan_58 27.09.2012, 11:52 geriye ne kaldı
kasımpaşa maçında çok şanslıydık
borjandan yine ümitliyim
yine maçın adamı olacağına inancım var
orta sahayı adamlara dar etmeliyiz yoksa bu defansla işimiz kolay olmayacak
geriye çok şey kaldı,sen ben uyarmadıktan sonra beşiktaşın etkili silahları bunlar o zaman hiç bişeye dikkat etmiyek yenilek gelek hemi.
58MUAMMER58 27.09.2012, 13:38 bizamanlar bjk yi yenmeyi alışkanlık haline getirmiştik ondan sonraki yenildiğimiz maçlardada asla ezilmedik fark atacağımız maçlardan boynu bükük ayrıldık hakem ve beceriksizlik ve şanssızlık hiç bırakmadı yakamızı umarım bu maçta olmaz borjan navratil eneramo atıf erman oynarsa groseçki adam gibi oynasın yeter baktığımızda bjk nin sivasdan çok üstün yanı yok sivassporumun silahları daha fazla almeda ve fernandes kitlensin tmmdır bundan öncede hep ikaz ettik pinto batalla bağı kopmalı diye adamlar fark ettılar kadıköyde bizi hep alex yıktı fb maçlarında rıza hocanın böyle huyu var rakibin önemli silahlarına önlem almıyor eğer işi rus ruletine dökersek kasımpaşa maçı gibi beynimiz daılır dikkatli kontrollü sağlam kadroyla çıkıp bjk lilerden çok mücadele etmeliyiz ben beraberlik garantili galibiyet bekliyorum
Ferhat06 27.09.2012, 14:08 En kötü zamanımızda İnönüde zar zor 2-1 yenebildiler bizi.Son dakikada Cihan Yılmazın şutu direkten dönmüştü ve dönen topu M.Nas dağlara taşlara vurdu.Staddaydım ve çok üzülmüştüm.
astaravisa 27.09.2012, 15:46 bjk de kendini büyükten sayıyor ama bittiler haberleri yok. onları sahaya gömüp 3 puanı alalım. akılları başına gelsin.
astaravisa 27.09.2012, 15:46 En kötü zamanımızda İnönüde zar zor 2-1 yenebildiler bizi.Son dakikada Cihan Yılmazın şutu direkten dönmüştü ve dönen topu M.Nas dağlara taşlara vurdu.Staddaydım ve çok üzülmüştüm.
bjk büyütülecek bi takım değil. Sivassporun büyüklüğü yanında Kuş kadar kalıyorlar :D
gürünlüyiğido58 27.09.2012, 16:24 SİVASSPOR gibi oynarsak tabi ki kazanırız...
karasarlıyiğido 27.09.2012, 18:03 Bence defans birazda orta sahanın oyuna ağırlığını koyamadigindan çok pozisyon veriyor rıza hoca adem ve kadir ile başlarsa bu maç bizim doğa kardeşimiz bu takıma yarar sağlayamıyor.birde stoperde murat sağ açıktada erhan oynamalı ışte o zaman seyret yigidoyu
Ricardo Pedriel 27.09.2012, 19:52 Kasımpaşa maçındaki kadar pozisyon verirsek işimiz zor.
galiba trabzon demek istedin kasımpaşaya fazla pozisyon vermedik ama basit pozisyonları harcadık
FORZA 58 SİVAS 27.09.2012, 19:57 bu maçta kadir-adem oynamalı orta sahada adem fernandesi tutabilir erman kılıç duygusal olmicağını söylemişsin bunu söylemen dile getirmen bile saçma senin bjk ile ne geçmişin varda böyle saçma konusuyosun su oyununla seni bjk alır bitek zaten kendine gel
tekdoktirin 27.09.2012, 20:04 EMİNİM TEM POLU MAÇ OLACAK ADAM GİBİ OYNASIN LAR ALIRIZ BASİT TAKIN B J
şuayip bütün 27.09.2012, 21:48 adem kaliteli bir oyuncu sadece takıma bıraz daha alışması gerek. doga da iyy ama kadir beni korkutuyor bir tutukluk yaptımı devam edıp gıdıyor.bliyorum cok koşuyor cok çalışıyor ama saatlı bomba gıbı topu cok oyalıyor.inş kazanırız bu maçı
Ferhat06 27.09.2012, 22:23 adem kaliteli bir oyuncu sadece takıma bıraz daha alışması gerek. doga da iyy ama kadir beni korkutuyor bir tutukluk yaptımı devam edıp gıdıyor.bliyorum cok koşuyor cok çalışıyor ama saatlı bomba gıbı topu cok oyalıyor.inş kazanırız bu maçı
Kadir topu çok oyalıyor çünkü topun bizde kalmasını sağlıyor.Eğer Kadir gibi bir ortasaha oyuncumuz olmasa ne atak başlatabilir ne de oyunun kontrolünü sağlayabiliriz.Yani BEŞİKTAŞ takımında FERNANDES neyse bizde de Kadir odur.
migroArmis 27.09.2012, 23:08 Futbolda geçmişte alına galibiyetler veya mağlubiyetler kriter olamaz...Şimdiki duruma bakılması lazım...Sivasspor kötü bir takım değil..B.Jimnastikte çok büyük bir takım değil...Sıkıntıları oldukça fazla...Yanlız benim 2 yıldır söylediğim tek olgu şudur...Rıza Hoca nerede oynadığını unutup b.jimnastike nispet yapıp illa yeneceğim diye alır defansı orta sahaya kurarda saldırırsa hiç ummadığı farklı bir mağlubiyet alabilir...Yok aklıselim futbolla kişisel becerileri ön planda tutup defans güvenliğini sağlarsa kesinlikle b. jimnastike yenilmez hatta bu maçtan galip gelme olasılığı bile yüksek....
PETKOVİC 27.09.2012, 23:09 Göster kendini erman beşiktaşa gidebilirsin belki!!
migroArmis 27.09.2012, 23:13 Kadir topu çok oyalıyor çünkü topun bizde kalmasını sağlıyor.Eğer Kadir gibi bir ortasaha oyuncumuz olmasa ne atak başlatabilir ne de oyunun kontrolünü sağlayabiliriz.Yani BEŞİKTAŞ takımında FERNANDES neyse bizde de Kadir odur.
Adem Koçak formunu yakalarsa topu rakipten nasıl sakladığını göreceksiniz...Orta sahada topun Sivassporda kalmasını sağlayıcı en büyük unsur şu şartlarda bence Adem Koçaktır..Ama form grafiği uzun süredir oldukça düşük..Acil toparlanırsa Sivasspora çok faydalı olur...
hasanim58 28.09.2012, 00:01 zaten biz bi yenelim onlari ALLAH in izniyle daha da iflah olmazlar o duzen giderler
cemahmety 28.09.2012, 09:23 Beşiktaş Galatasaray maçındaki gibi güzel bir oyun oynamazsa ve Biz güzel performanslarımız sergileyebilirsek (TS,FB ve Mersin maçlarındaki gibi) ve bulduğumuz pozisyonları gole çevirirsek kesinlikle puan veya puanlar alırız.
HababamHa 28.09.2012, 10:00 kupa morali ile bu bjk yıda yeneriz erman önüne gelen her topu kaleyi nişanla vur o armut kaleci senin şutlarını çıkaramaz.
gecen maclardaki defans hatalarini tekrar lamazsak en az 1 puanla ayriliriz
tekdoktiri 28.09.2012, 20:03 E HADIBAKALIM MESSİ LİNİ GÖSTER ARTIK DA MAÇI ALINIM
|