Orijinalini görmek için tıklayınız : Başımız Sağolsun !....
ünisivas 01.10.2012, 07:48 http://resimzade.com/Show.html?i=37173&token=23994
Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayına basması sonucu şehit olan Musa Topaloğlu'nun Sivas'taki baba ocağına ateş düştü.
Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayına basması sonucu şehit olan Jandarma Er Musa Topaloğlu'nun Ulaş ilçesine bağlı Küpeli köyündeki baba ocağına ateş düştü. Oğlunun şehit haberini Tokat'ta çalışırken alan baba Fatih Topaloğlu da apar topar köye geldi. Topaloğlu'nun şehit haberini alan yakınları baba evine taziye ziyaretine gelirken, sağlık ve jandarma ekipleri de bahçede hazır bekletiliyor. Şehit Jandarma Er Topaloğlu'nun 1 ay önce izne geldiği ve terhisine 120 gün kaldığı öğrenildi.
Bekar olan Şehit Musa Topaloğlu'nun 5 kardeş olduğu ve babasının da Tokat'ta yol işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.
www.sivasspor.com olarak Topaloğlu ailesine Başsağlığı Diliyoruz. ALLAH RAHMET EYLESİN..
hukukçu58 01.10.2012, 08:06 Amin tüm şehidlerımızın ruhları şad olsun.Ayrıca dün barzaniyi ayakta alkislayanlar ve onu şeref konuğu olarak ankaraya davet edenler şehidimizin kanına girmiştir.bu böyle biline.
Yesil_Gozlu_17 01.10.2012, 08:07 BAsimiz Sagolsun Allah Geride kalanlarina uzun omur versin.!! Dun AKP kongresinde BARZANİ denen Serefsize TURKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye bagiran Serefsizleri Kiniyorum...!ALLAH hepinizin belasini versin
BAsimiz Sagolsun Allah Geride kalanlarina uzun omur versin.!! Dun AKP kongresinde BARZANİ denen Serefsize TURKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye bagiran Serefsizleri Kiniyorum...!ALLAH hepinizin belasini versin
kendi bölgesinde sevilmeyen, türkiye'ye gelince ayakta alkışlanıp 'türkiye seninle gurur duyuyor' diye tempo tutulan şahıs.
çok ilginç bir ülke türkiye, çok ilginç bir halk türk halkı.bu soysuz gurur duyulacak bir adam olmus
ünisivas 01.10.2012, 08:34 kendi bölgesinde sevilmeyen, türkiye'ye gelince ayakta alkışlanıp 'türkiye seninle gurur duyuyor' diye tempo tutulan şahıs.
çok ilginç bir ülke türkiye, çok ilginç bir halk türk halkı.bu soysuz gurur duyulacak bir adam olmus
Bu SOYSUZU buraya getirenler utansın. Bu SOYSUZU burada alkışlatanlar utansın .Bu SOYSUZA slogan attıranlar utansın..
Öncelikle Topaloglu ailesinin basi sagolsun Allah sehidimizin mekaanini cennet eylesin.
Daha düne kadar bölücü basiyla beraber boy boy poz verenler bugün ne hikmetse ankaranin seref konugu oluyor.
Ozaman neden yine malum partinin ve bölücülerin yandaslari dagdakilerinen sarmas dolas oluyor diye köpürüyorsunuz?
Ya oldunuz gibi gözükün yada göründünüz gibi olun.
Rallim58 01.10.2012, 08:57 Şehidimize Allah Rahmet Etsin mekanı Cennet olur inşaallah. Topaloğlu ailesinin başı sağolsun, Allah sabır versin, acılarını paylaşıyoruz...
Rabbim cümle evlatlarımızı korusun... Hainleri Allah karetsin...
ünisivas 01.10.2012, 13:26 Sehidimiz bugun Ulas Kupeli koyunda ikindi namazinda ugurlanacaktir.....
Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayına basması sonucu şehit olan Musa Topaloğlu'nun Sivas'taki baba ocağına ateş düştü.
Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayına basması sonucu şehit olan Jandarma Er Musa Topaloğlu'nun Ulaş ilçesine bağlı Küpeli köyündeki baba ocağına ateş düştü. Oğlunun şehit haberini Tokat'ta çalışırken alan baba Fatih Topaloğlu da apar topar köye geldi. Topaloğlu'nun şehit haberini alan yakınları baba evine taziye ziyaretine gelirken, sağlık ve jandarma ekipleri de bahçede hazır bekletiliyor. Şehit Jandarma Er Topaloğlu'nun 1 ay önce izne geldiği ve terhisine 120 gün kaldığı öğrenildi.
Bekar olan Şehit Musa Topaloğlu'nun 5 kardeş olduğu ve babasının da Tokat'ta yol işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.
www.sivasspor.com olarak Topaloğlu ailesine Başsağlığı Diliyoruz. ALLAH RAHMET EYLESİN..
----------------------------------------------------------------------------------
SEHITDIMIZE ALLAHDAN RAHMET AILESINE SABIRLAR DILIYORUM . TÜM HEMSERILERIMIZIN BASI SAGOLSUN
58sinan58 01.10.2012, 18:22 şehidimize Allahtan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum şu taziye mesejını yazmak için ellerim klavyeye varmıyor vallahi her seferinde sözün bittiği yerdeyiz bıçak kemiğe dayandı gibi klasikleşmiş laflarla milleti uyutuyorlar değişen hiçbişey yok yeter artık ya yokmu bu memlekette bu kanı bozuklara dur diyecek birisi
asabibaba 01.10.2012, 23:35 Allah gani gani rahmet eylesin:(
hukukçu58 02.10.2012, 00:13 şehidimize Allahtan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum şu taziye mesejını yazmak için ellerim klavyeye varmıyor vallahi her seferinde sözün bittiği yerdeyiz bıçak kemiğe dayandı gibi klasikleşmiş laflarla milleti uyutuyorlar değişen hiçbişey yok yeter artık ya yokmu bu memlekette bu kanı bozuklara dur diyecek birisi
dur diyecek baştakilerinde kanı bozuk çıktı
ahmetcelik 02.10.2012, 00:25 SEHIDIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET ETSIN.
ACILI AILESINE BAS SAGLIGI VE SABIRLAR DILERIM, ALLAH SABIRLAR IHSAN ETSIN, cok zor evladini topraga vermek bizler icin hic bilinmez bir aci allah bu acilardan TÜRK SOYUNU TÜRK EVLADINI korusun.
Beni üzen olaylardan biri aslinda calismalarinda bir cok yaptiklarini tasvip etdigim AKP iktidarinin Kongresindeki manzara, beni üzdü; bu ne hikmet Irakli Kurtlerin siyasi kanadi hepsi AKP kurultayinda idiler, bu beni ürpetdi, AKP Gaflet ve dalalet icinde kendine gel derim, yok sa gün gelir hesap döner bu millet sizden bunlarin hesabini sorar, nasilki Darbeciler yargilaniyor, sizide bu koltuklara oturtan halk öyle bir yargilarki gerekir ise sizleri VATAN HAINLIGI ile yargilar, bunun böyle olmadigini aksini isbat etmedikleri sürece bu benim gibi düsünen milyonlarca türkün kafasini karistirir oldu ya Sinir Ötesi temizlik baslar ve Ülke icinde bu itlerin soyunun sopunun sonu gelir ya yoksa sizi bu millet öyle bir yargilarki sizin o sevgili icin döktügügnüz gözyaslari bile sizden hesap sorar bunu unutmayin.
KÖPEK BARZANI NE ISIN VAR SENIN TÜRKIYEDE hani Ucaklarimizi düsürmek ile tehdit ediyordun bizi LAN ZÜPPE, TAYIBIN USAGI.
KENDINIZE GELIN BIZ SIVASLIYIZ biz Tarih Yazan ve Tarih belirleyen bir Milletin Torunlariyiz Sabrimizla oynamayin ASLA.
DERHAL TEMIZLIK OPERASYONU ISTIYORUM.
58ToPraK58 02.10.2012, 00:33 Ailesinin ve bütün Türk halkının başı sağolsun. Şehdimizin mekanı cennet olsun. Umarım bir daha böyle açılarla karşılaşmayız.
dogan5880 02.10.2012, 00:41 allah rahmet eylesın
tykinik58 02.10.2012, 07:43 Ailesine sabır şehidimize de ALLAH'tan rahmet diliyorum. Başın sağolsun TÜRKİYE'm. ALLAH başka acı yaşatmasın PKK'nın ALLAH belasını versin, lanet olsun.
fatih585858 02.10.2012, 10:38 Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
|