Orijinalini görmek için tıklayınız : FORMALAR İĞRENÇ

BLUEDREAM
01.10.2012, 22:46
Editörün notu: Lütfen küçük harf kullanınız.

chatlaq
01.10.2012, 22:48
ne özentisi Allahını seversen renkler gayet güzel ama formalarda tasarım yok. Turkuvaz rengi pontusun değil türklüğün rengidir.

tavatir
01.10.2012, 22:49
Formalar bence güzel. Daha önce de bu renklerde formamız olmuştu. 2. lig dönemlerini bilenler hatırlar. Süper Lig döneminde de oldu hatta. Mesajınız içerisinde centilmenlikten uzak yorumlar var ayrıca. Herkes her istediği konuda başlık açsa site allak bullak olur kanaatindeyim.

Morten58
01.10.2012, 22:50
BEN MAÇI SEYREDERKEN BİR ŞEYE KAFAMI TAKTIM. NEDEN KLASİK KIRMIZI BEYAZ FORMA YERİNE BORDO MAVİ FORMAYLA SAHAYA ÇIKTILAR. YOKSA trabzonspor'a BİR ÖZENTİMİ DUYULDU. UMARIM YANILIYORUMDUR. BİR-İKİ HAFTA ÖNCE YENİLDİĞİMİZ BİR TAKIMA ÖZENTİ DUYULUP SAHAYA O RENKLERLE ÇIKILIYORSA YAZIKLAR OLSUN. KIRMIZI BEYAZ RENKLER VARKEN Kİ BU RENKLER BAYRAĞIMIZDA DA VAR İĞRENÇ RENKLERLE ÇIKMAK NİYEDİR. BİRİ BUNUN AÇIKLAMASINI YAPAR MI? KALDI Kİ RUM PONTUS TAKIMININ RENKLERİNE İMRENEN BİR TAKIMI ASLA TUTMAM VE TUTMAKTANDA UTANÇ DUYARIM.

Senin icin igrenctir , lakin degisik Formalar giymek Futbol'un güzelligini ortaya koyar. Ayrica Trabzon Bordo mavi , bu Forma sade Mavi ve üzerinde Sivasspor Logosu ile Sponsorlarimiz var!

Bence gayet güzel bir Forma! Ayrica Deplasman Formamiz Mavi ile Beyaz Formalarimiz. Son olarak degisik Forma giydimiz zaman Kirmzi , Beyaz renklerimizi terk etmis olmuyoruz.

u2sivasspor
01.10.2012, 22:53
bence gayet güzel tamam biraz trabzonsporun formasını andırıyor ama sonuçta bizim şehrimizde de gök medrese denen bir yer var ve oranın rengide Türk rengi olan Turkuaz

Respect58
01.10.2012, 22:54
Saçmalardan seçmeler...Tamamiyle turkuaz renkteki bir formayı nasıl bordo mavi gördünüz merka ettim doğrusu.Hadi tukuazı maviye benzettinde bordo nerden çıktı ? Bence gayet hoş bir forma..

avare
01.10.2012, 22:55
ben cok guzel oldugunu dusunuyorum sivasa gidim ilk isim bu formadan satinalacam

münihliyigido58
01.10.2012, 23:07
lütfen göz doktoruna ugrayin, cünkü bu forma bordo-mavi degil. igrenc veya güzel bunu tartisiriz, ama en ilginc yani da burda:

sizin isminiz BLUEDREAM. yani mavi rüya... ben buna ne ekliyebilirim? yaziniza böyle ayri bir espri kattiniz. ;)

kara
01.10.2012, 23:09
olum bak git !

PRIMERA_58
01.10.2012, 23:10
Admin böyle geri zekalıca açılan konuları kapatın boş boş laf olsun diye. açıyorlar

poolat58
01.10.2012, 23:40
BEN MAÇI SEYREDERKEN BİR ŞEYE KAFAMI TAKTIM. NEDEN KLASİK KIRMIZI BEYAZ FORMA YERİNE BORDO MAVİ FORMAYLA SAHAYA ÇIKTILAR. YOKSA trabzonspor'a BİR ÖZENTİMİ DUYULDU. UMARIM YANILIYORUMDUR. BİR-İKİ HAFTA ÖNCE YENİLDİĞİMİZ BİR TAKIMA ÖZENTİ DUYULUP SAHAYA O RENKLERLE ÇIKILIYORSA YAZIKLAR OLSUN. KIRMIZI BEYAZ RENKLER VARKEN Kİ BU RENKLER BAYRAĞIMIZDA DA VAR İĞRENÇ RENKLERLE ÇIKMAK NİYEDİR. BİRİ BUNUN AÇIKLAMASINI YAPAR MI? KALDI Kİ RUM PONTUS TAKIMININ RENKLERİNE İMRENEN BİR TAKIMI ASLA TUTMAM VE TUTMAKTANDA UTANÇ DUYARIM.

ne yani ts nin renginde mavi var diye bize mavi forma giymek haram mı?? formalar gayet güzel bence. ayrıca her takım kendi renklerinin zıttı olarak forma çıkarmak zorunda bizim de siyah ve turkuaz olmak üzere iki aykırı renkli formamız var.bir forma rengi için takımını satacaksan tutma sivasspor için daha iyi.

Kasım Öktem
01.10.2012, 23:49
Trabzon'a gittik orada da aynı formayı giydik. Trabzon beyaz forma giymişti.
Hamit gol atınca takımları şaşırıp gole sevinmedin değil mi abi?

58ToPraK58
02.10.2012, 00:09
Takım forma için değil arma için tutulur. Bir ara Galatasaray'ın formasının rengini herkes biliyordu pembe gibi bir renkti. Ama sonradan kaldırıldı galiba o forma. Kaldı ki bizim takımın forması da kötü değil. Pontus takımının rengi lacivert, bizim takımınkiyle bir alakası yok. Burda herkes eleştiri yapabilir ve tartışabilir ama bu biraz mantık dışı bir konu gibi geliyor bana. Barcelona'nın turuncu formasını biliyoruz onların takımın rengiyle ne alakası var. Ama kullanıldı. Bir forma sadece takım için sahada giyilen bir şey değildir, taraftara da farklılıklar göstererek her kesime hitap ederek forma satışlarından kâr elde etmek amaçtır. Siz şimdi diyorsunuz ki o forma varsa bu takımı tutmam, neden o yönden bakıyorsun ki o formayı yok sayar kırmızı beyaz formayı göz önünde bulundurur ve takımına desteğe devam edersin. Sizinki takımı eleştirmek için bahaneden başka bir şey olmamış bence. Bir de yapılan bir işte herkesin kabulü varsa o işten şüphe edilmeli. Siz beğenmediniz de ben beğendim şimdi ne olacak? O forma ne sizin düşüncenize ne de benim düşünceme göre takıma giydirildi. Bu konuları boş verip bence Beşiktaş galibiyetini kutlamak bence çok daha mantıklı...

dogan5880
02.10.2012, 00:37
senın tv nın reklerı bozuk kardesım ne bordosu turkuaz mavısı super renkk

dogukan58
02.10.2012, 06:53
Laf olsun torba dolsun .....formada bi alternatif calisma olmus abartmanin ne geregi var

astaravisa
02.10.2012, 06:59

45 yaşına gelmişsin az aklı başında yorumlar yap . ayıptır ayıp. örnek ol gençlere. asıl sana yazıklar olsun konuyu nerelere getirmişsin.

hanifi_2005
02.10.2012, 07:18
sevgili arkadaşımız forma ile açıklama istiyorum ben şunu söylemek istiyorum sivassporun forması ne olursa olsun ben sivassporu sivasspor oldugu için çok seviyorum ayrıca şunuda söylüyeyim lütfen eleştirileri makul ve mantıklı bir ölçüde yapalım herkese saygılar EN BÜYÜK SİVASSPOR

engin2609
02.10.2012, 07:22
Formalar güzel ama sadece bizim göz aliskanligimiz yok bu formalar uzerinde elbet banada alisiriz

sibur
02.10.2012, 07:43

NE SAÇMALIYORSUN SEN YAA.takımın en guzel formalarından bı tanesı.yaa forma guzel olmasa ne olacak onemlı olan uzerındekı LOGO dur..Evet eleştiri güzeldir ama yapıcı eleştırı yapın..takıma 5 lira maddı fayda saglamayan ınsanlar bu gıbı degısıklıklere sadece bos laf uretıyorlar.bugun barcelona takımı bıle sarı kırmızı forma gıymıs.önemlı olan ıcındekı logodur.pontus takımı ıle SİVASSSPOR u kıyaslama.hangı bayraga hızmet edıyosan orada yorum yap..

Kokomo
02.10.2012, 07:56
Niye Turkuaz renk formayı eleştirenlere saldırılıyor anlamadım ?

Zevkler ve renkler herkesin kendi beğenisine göredir !

Ben de BLUEDREAM adlı arkadaşa katılıyorum.
Son derece iğrenç bir forma tasarımı !

Sivasspor KIRMIZI - BEYAZ - SİYAH dışında forma ile oynanamalı ...

mishka
02.10.2012, 07:59
Bir bardak suda fırtına koparıyoruz ben bu formayı beğendim ama beğenmeyen çıkacaktır bu da gayet doğal. Saygı sevgi çerçevesinde görüşlerimizi ifade edelim. Hepimiz Sivasspor için buradayız

ayna26
02.10.2012, 08:38
Turkuaz renkli formalar güzeldi, takımdaki forma renginden ziyade Bjk karşısında alınan galibiyetin ön planda tutulması gerekir.Bence bu maçta herşey çok güzeldi, göze hitap etti, iğrenç olan ise hakemin yanlı kararları ve özellikle İ.Toramanın yaptığı çirkinliklere karşı çok cömert davranması idi.

PETKOVİC
02.10.2012, 09:46
Valla çevremdeki Sivaslı olmayan herkes çok beğendi bence de çok güzel formamız var