Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayanlara ve Çocuklara Alkış

alemdarlar
02.10.2012, 10:47
Pazartesi(1 Ekim 2012) günü oynanan maçta Beşiktaşı deplasmanda 1-0 yendiğimiz maçta yaklaşık 75 kadar bayan yiğidolar Sivassporumuza destek verdi.Kendilerini alkışlıyor ve teşekkür ediyoruz.

Bilindiği gibi Beşiktaşın cezası nedeni ile maçı bayan ve çocuklar izlemişti.Yanlarında ufak kız çocuklarını ve erkek çocuklarınıda getiren bayanlar güzel görüntüler verdi.

Bu maçla ilgili fotoğrafları paylaşmayacağımızı belirtir ve ısrar etmemenizi rica ederiz.

TEŞEKKÜRLER BAYAN VE ÇOCUK YİĞİDOLAR!
SİZLERE KOCAMAN ALKIŞ!

kursad1981
02.10.2012, 11:02
lıg tv bayan taraftarlarımızı her gosterdıgınde benım gozlerım doldu hepsının yuregıne saglık işte sıvasspor sevgısı bu

Harput0658
02.10.2012, 12:36
Benim 2 ablam da çubuklu formalarıyla maçtaki yerlerini almışlardı.

GurbetciYigidom
02.10.2012, 13:26
helal olsun yigido bacilarimiza umarim dahada cogalirlar ,gurur duyduk

emin kara
02.10.2012, 13:33
YA gardaş maç üçretsiz olmasına ragmen yigido bacılarımızın bu kararcık olmalarına üzüldüm nerede istanbulda yaşayan yigido bacılarımızı maç gidip destek olan bacılarımıza teşekkürler sizleri yürekten tebrik ediyorum sag olun varolun sivasspora desteginizin devamını bekliyoruz

Kokomo
02.10.2012, 15:35
Helal olsun onlara !

Tek tek teşekkür ediyorum hepsine ...

FORZA 58 SİVAS
02.10.2012, 15:39
helal size bacılar :D

cemahmety
02.10.2012, 15:40
Bayan taraftarlarımız Erman 'ın frikiğinde gol sandılar bir ara ama tabiki onlarda haklı bir firiki kullanılıyorsa topun başında Erman varsa gol olma ihtimali çok yüksek onlarda gol oldu sandılar :)

poolat58
02.10.2012, 17:43
Benim dikkatimi bayan taraftarlarımız arasında bir tane de tranzonspor formalı bi kız vardı heralde yanlışlıkla girmiş dedim :D

citothehan58
02.10.2012, 17:56
Benim dikkatimi bayan taraftarlarımız arasında bir tane de tranzonspor formalı bi kız vardı heralde yanlışlıkla girmiş dedim :D

Bir Trabzonsporlu Bayan Sivassporlu Bayanlarla maci desteklemeye gelmis.
Anlayin bütün trabzonlular kötü degil demek istemis.
Ama bunu görmek güzel bi duyguydu. Önceden hangi takim olursa olsun beraber maclara giderlerdi beraber kutlarlardi gentilmenlikle ve kardeslikle.
Simdi nasil kalleslikle her mac ta olay cikiyor gecen bursa macinda vucak cektiler yani...

poolat58
02.10.2012, 18:13
Bir Trabzonsporlu Bayan Sivassporlu Bayanlarla maci desteklemeye gelmis.
Anlayin bütün trabzonlular kötü degil demek istemis.
Ama bunu görmek güzel bi duyguydu. Önceden hangi takim olursa olsun beraber maclara giderlerdi beraber kutlarlardi gentilmenlikle ve kardeslikle.
Simdi nasil kalleslikle her mac ta olay cikiyor gecen bursa macinda vucak cektiler yani...

espiri yapıyorum kardeşim. tabiki her trabzonlu, her kayserili düşman diye birşey yok.

citothehan58
02.10.2012, 18:45
espiri yapıyorum kardeşim. tabiki her trabzonlu, her kayserili düşman diye birşey yok.

Biliyorum kardesim. Unutmiyalim ki biz hepimiz yigidoyuz herkeze örnek olacagiz. Millet kardeslik yigitlik fedakarlik nedir görsün ;)

Ferhat06
02.10.2012, 18:51
Benim 2 ablam da çubuklu formalarıyla maçtaki yerlerini almışlardı.

Hepsiyle gurur duyduk keşke tüm Sivaslılar aynı duyarlılığı gösterse..

tekdoktiri
02.10.2012, 19:17
AZOLA BİLİRİZ AMA FARKIMIZ ANA DOLU OLMAMIZ OLSA GEREK ÖNEMİ YOK BU MİLLET TARİHTE ÇOK SAVAŞLAR GÖRDÜ BÖYLE AMA HEP MAZLUMUN YANIN DA OLDU ZALİMİN DEİL ALLAH ALLAH TEŞEKKÜRLER GÜZEL ANADOLU İNSANLARINA ALLAH RAZI OLSUN

infial§
02.10.2012, 20:08
O 70 bayan,Bjk İnönü Stadı'na Sivas maçlarına giden 70 erkek taraftarımızın temsilcileriydi.

58MUAMMER58
03.10.2012, 09:31
öncelikle stada gelen tüm hanımefendi kardeşlerime çok teşekkür ederim trabzon formalı kızımızada ayrıca teşekkür ederim sayımızın bukadar az olmasına üzüldüm istanbuldaki yiğidolar buişleri organize etmeliydi gerekirse maçı tvden seytetmeyip eşlerini yada çocuklarını kızkardeşlerini maça götürebilirlerdi enazından 2000 kişi olurduk organizasyon yok istanbulda yüzlerce köy derneği var sadece dernek başkanları 1 kişi götürse 1000 kişi olurdu hiçbiride adam değil yazıklar olsun diyorum :mad: