Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO SEFERE ÇIKIYOR


SivasSpor.Com
18.11.2005, 00:57
Sivasspor deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün ilimizden ayrılacak.

Kırmızı - Beyazlı ekip Ankaraspor deplasmanına tek hedefi olan galibiyet için gidecek

Sivasspor, Ankaraspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayarak ilimizden ayrılacak.

Pazartesi günü yaptığı tek idmanla deplasmanda karşılaşacağı rakibinin hazırlıkları için antrenmanlarına başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip, bugün yapacağı tek idmanla çalışmalarını tamamlayacak.

Hafta başından buyana yaptığı antrenmanlarını dün yaptığı tek idmanla da devam ettiren Sivasspor, tüm hazırlıklarını üç puan üzerine kurdu.

Teknik direktör Werner Lorant nezaretinde yapılan idmanlarda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlenirken, Lorant futbolcularına yapılan idmanlar buyunca sürekli olarak uyarılarda bulundu.

Sivasspor takımı dün yaptığı tek idmanı basına açık olarak yaparken, Alman teknik adam futbolcularıyla idman öncesinde bir konuşma yaparak rakipleri hakkında bilgiler verdi. Ankaraspor’un çok iyi bir ekip olduğunu dikkat çeken Alman teknik adam, “Lig’deki yeri sizleri yanıltamasın. Son derece etkili bir futbol sergiliyorlar. Son zamanlarda yeni bir teknik adamla çalışmaya başladılar. Bu hava onların kendilerine gelmesine ve daha da güçlü olmalarına neden olacaktır. Bu nedenle dikkatlı olmalıyız. Oyun disiplininden asla kopmamalıyız. Sabırlı olup rakibimizin hata yapmasını beklemeliyiz ”dedi.

Futbolcular daha sonra ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Lorant ardından futbolculara taktik çalışmaları yaptırırken, kanat futbolcularıyla yakından ilgilenmesi dikkatleri çekti. Yapılan çift kale idmanda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları da gözden kaçmazken, yapılan idmanın ardından dinlenmeye çekildi. Sivasspor bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayarak, öğle saatlerinde ilimizden ayrılacak.

Serd@r
18.11.2005, 01:12
Allah yolunu açık etsin YİĞİDOm Dualarımız sizlerle.Haydi SİVASSPORum şu Ankarasporada futbol nasıl oynanırmış gösterin.

1967_DERNEK_10UR
18.11.2005, 20:33
HABELERE DE HASTAYIM HAFTA İÇİNDE AYNI AYARDA BİR SÜRÜ HABER SİTEDE YAYINLANIYOR..ARTIK YAZACAK BİR ŞEYDE BULAMIYOZ..SIRF HABER NİTELİĞİ OLSUN DİYE BU HABERLER BURAYA KONULUYOR??..

serhankaburcuk
18.11.2005, 22:21
Yolları ve bahtları açık olsun...Bizde onların peşine Cumartesi gece yola çıkıyoruz...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak HERYERDEYİZ...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

AMCA58
18.11.2005, 22:36
YOLLARI AÇIK,ŞANSLARI BOL,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ...
TABİİ 1967 NİNDE.

serhankaburcuk
18.11.2005, 22:40
YOLLARI AÇIK,ŞANSLARI BOL,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ...
TABİİ 1967 NİNDE.


Eyvallah kardeşim...Dualarınız bizimle beraber olsun...

1967 HERYERDE....

ofgurleyuk78
18.11.2005, 22:43
Yolunuz açik, futbol melekleri yanimizda olsun. Karabükten basarilar.

serhankaburcuk
18.11.2005, 22:46
Yolunuz açik, futbol melekleri yanimizda olsun. Karabükten basarilar.


Eyvallah gardaş....Dualarınız bizimle olsun...