Orijinalini görmek için tıklayınız : Gürün Şalspor

gurun_mardin
18.11.2005, 08:36
Bizim Gürün'ün takımı Şalspor 1997-1998 sezonunda 2.amatör kümede fırtınalar estirmişti.14 maçta 96 gol atarak şampiyon olmuştuk.Her hafta fark atıyorduk.En farklı galibiyeti TEDAŞ Spora karşı 22 - 0 ile almıştık.Ben bu takımın o seneki kalecisiydim.Fakat ertesi seneler oynamadım.Çünkü Gürün'den ayrıldım.7 senedir Gürün'den uzaktayım.Sadece yazları bir ay kadar bulunabiliyorum.Eğer şalsporun şimdi ne durumda olduğunu bilen varsa bildirebilirse sevinirim.Hatta şimdi Beşiktaşta olan İbrahim Toraman o zamanlar Sivas DSİ Spor'da oynuyordu.Ne günlerdi be...

4eylülcehennemi
20.11.2005, 22:43
GARDAŞ BENDE GÜRÜNLÜYÜM BENDE EYCE BİLİRİM ŞALSPORU HATTA SENDEN ÖNCEKİ ESKİ KALECİDE BENİM YAKIN AKRABAMDI SADIK TANINMI SONRA ONU SİVAS DEMİR SPORA ALDIK VE DAHA SONRA KIRIKKALESPORA FALAN GİTTİ AMA ŞİMDİ BIRAKTI ŞAL SPOR HAKKINDA ŞU ANBİLGİM YOK İNŞALLAH İYİ OLUR KENDİNE İYİ BAK......

hancer58
20.12.2005, 02:06
SLM BEYLER ŞALSPOR EN SON IKISENE ONCE Bİ DİSKALİFİYE OLDU YANLIS HATIRLAMIYOSAM MALUM KAVGA DOVUS PATIRTI
SUAN BILDIGIM KADARIYLA ALT YAPIDAN ADAM YETISTIRIYOLAR VE ŞALSPOR TAMAMEN GENC ARKADASLARDA GURUN MARDIN GARDAS SEN SABAN KAPTANIN ZAMANINDAN BAHSEDIYOSUN YANILMIYOSAM MEMET TOPTAS FALAN VARDI

gurun_mardin
28.12.2005, 09:14
SLM BEYLER ŞALSPOR EN SON IKISENE ONCE Bİ DİSKALİFİYE OLDU YANLIS HATIRLAMIYOSAM MALUM KAVGA DOVUS PATIRTI
SUAN BILDIGIM KADARIYLA ALT YAPIDAN ADAM YETISTIRIYOLAR VE ŞALSPOR TAMAMEN GENC ARKADASLARDA GURUN MARDIN GARDAS SEN SABAN KAPTANIN ZAMANINDAN BAHSEDIYOSUN YANILMIYOSAM MEMET TOPTAS FALAN VARDI

tam işte bu dönemden bahsediyorum.Eğer şu an cezalı değillerse kendilerine başarılar diliyorum

gurun_mardin
28.12.2005, 09:17
Sizlere yaşadığım şehir Mardin'in resimlerinden oluşan müzikli bir slayt gösteri gönderiyorum.İyi seyirler.

http://rapidshare.de/files/9850576/mardin-slayt.rar.html

Etem-Murat
28.12.2005, 09:21
mardinli kardaş belki cok güzeldir yanlız ben göremedim silay gösterisin, herkesin ili kendine güzeldir.Demi

gurun_mardin
28.12.2005, 10:16
bunu önce yüklemeniz lazım izlemeniz için.

YatodaSin
29.12.2005, 14:45
bunu önce yüklemeniz lazım izlemeniz için.

Yüklenilmio gardas

bulent58
29.12.2005, 14:57
ŞALSPOR ŞU AN NE DURUMDA BENDE BİLMİYORUM AMA 1991 -92- 93 YILLARINI İYİ HATIRLARIM KAPTAN ŞABAN VARDI RAMAZAN VARDI DİĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM SİVAS 1. VE 2. AMATÖRDE MÜCADELE ETTİ
1993 DE YİNE BİR DİSKALİFİYE OLAYI YAŞADI
ŞUAN HERALDE 2. AMATÖR KÜMEDEDİR
TABİ İNŞALLAH DİYORUM ÇÜNKÜ YAZIK OLUR ŞUAN BİR LİGEDE DEĞİLSE ZANNEDERSEM SİVASIN ESKİ VE KÖKLÜ AMATÖR KLUPLERİNDE BİRİSİ ŞALSPOR 1970 Lİ YILLARDA HÜSAMETTİN KARPUZ VE ARKADAŞLARINCA KURULMUŞ KÖKLÜ BİR KLUP YAZIK OLUR KAPANIRSA VEYA LİGLERDEN DİSKALİFİYE OLMUŞSA

gurun_mardin
30.12.2005, 09:03
Yüklenilmio gardas

arkadaşım flash get ile yüklemeye çalışıyorsan dosya inmez.Çünkü rapidshare sitesi flash get ile dosya indirmeyi yasakladı.Onun için rapidshare sayfası açılınca free kısmını açıyorsun.Sonra süre bitince üç haneli güvenlik kodunu giriyorsun start download diyorsun.Eğer flash get kullanıyorsan bu flash get açılınca iptal diyorsun.Farklı kaydet ekranı gelecek.Ancak bu şekilde indirebilirsin.

gurun_mardin
30.12.2005, 09:05
ŞALSPOR ŞU AN NE DURUMDA BENDE BİLMİYORUM AMA 1991 -92- 93 YILLARINI İYİ HATIRLARIM KAPTAN ŞABAN VARDI RAMAZAN VARDI DİĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM SİVAS 1. VE 2. AMATÖRDE MÜCADELE ETTİ
TABİ İNŞALLAH DİYORUM ÇÜNKÜ YAZIK OLUR ŞUAN BİR LİGEDE DEĞİLSE ZANNEDERSEM SİVASIN ESKİ VE KÖKLÜ AMATÖR KLUPLERİNDE BİRİSİ ŞALSPOR 1970 Lİ YILLARDA HÜSAMETTİN KARPUZ VE ARKADAŞLARINCA KURULMUŞ KÖKLÜ BİR KLUP YAZIK OLUR KAPANIRSA VEYA LİGLERDEN DİSKALİFİYE OLMUŞSA

evet şalspor köklü bir klüp.Ben 1998 yılında şalsporun paf takımında kalecilik yapmıştım.o zaman bütün takımlara fark atıyorduk.14 maçta 106 gol atmıştık.Ne günlerdi beeee.

Etem-Murat
30.12.2005, 09:51
YUKLENMİYOR GÜRÜNLÜ MARDİNLİ

usherboy_gurun
29.01.2007, 18:40
slm merak ediyosanız şalsporu şalspor genç takımı 1.amtör kümede a takımı ise2.amatör kümede bende şalsporda oynuyorum 91 dogumluyum şalspor gelecege çok iyi futbolcular yetiştiriyo

4eylülcehennemi
02.06.2007, 00:57
kaptanımız şaban abimiz sahalara dönmeye hazırlanıyor.bir gürünlü olarak bu müjdeyi sizlere veriyorum.hayırlı ola

albina58
02.06.2007, 04:05
Hayda namı diger ''ÇAKALOZ'' şaban abimiz mi?
Onun varlığı bile renk getirir,

ozgurakbulut
03.06.2007, 23:29
Gardaşlar ben de gürünlüyüm Şalsporun internet sitesi var mı?Bilen varsa verebilir mi?

albina58
03.06.2007, 23:42
Gardaşlar ben de gürünlüyüm Şalsporun internet sitesi var mı?Bilen varsa verebilir mi?

Gardaş şalspor'un internet sitesi yokdur.Ancak gürün belediye'sinin sitesine girersen,orda şalspor hakkında geniş açıklamaların olduğu bir sayfa bulabilirsin.

ertugrulss
04.06.2007, 04:41
Bende 96-97 yıllarında Selçuk Işıksporda oynadım:) şu İ.Toraman ozaman D.S.İ de oynardı üstelik şimdiki mevkide değil orta sahadan gole dönük:) Buarada Gürün Şalspora başarılar!!

ozgurakbulut
04.06.2007, 18:07
Gardaş şalspor'un internet sitesi yokdur.Ancak gürün belediye'sinin sitesine girersen,orda şalspor hakkında geniş açıklamaların olduğu bir sayfa bulabilirsin.

Yardım için teşekkürler.Yoksa eğer artık çok kolaylaştı sitemynet var blog olarak kurabilirler ya.

ozgurakbulut
04.06.2007, 18:08

Yardım için teşekkürler.Yoksa eğer artık çok kolaylaştı sitemynet var ya da blog olarak kurabilirler ya.

mermer yusuf
17.06.2007, 15:44
ABİ BUTÜR AMÖTÖR TAKIMLARIMIZI DUYMAK VE SİZLERİN BİZE TANITMASI BİZE EĞİTİMDİR.SAĞOLUN BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN.

ceza_tolga_rep
17.06.2007, 15:45
MARDİN ŞALVARSAPORDA VAR HERLADE..

nuri_58
01.12.2007, 20:13
Gürnşalspor hakeme kafa attığı için ceza aldı heralde ama artık cezası bitti sanırım
saygılar

58gürünlü35
05.01.2008, 14:25
Gardaslar Ben size şalspor un suankı durumunu soyleyım 2 3 senedir maclarda hakem dovuyorlar ve bir ustew cıkamıyorlar bide eskı futbolcularda basıları yoq saban abiyi yazın taksıcılık yaparken goruyorum suan numan abi felan vardı benım bilgim o kadar

nuri_58
13.01.2008, 12:23
Gardaslar Ben size şalspor un suankı durumunu soyleyım 2 3 senedir maclarda hakem dovuyorlar ve bir ustew cıkamıyorlar bide eskı futbolcularda basıları yoq saban abiyi yazın taksıcılık yaparken goruyorum suan numan abi felan vardı benım bilgim o kadar

bilgiler için saol.....;).....

akrep_18
21.01.2008, 20:45
Şaban abi bıraktı bu işleri artık ... Şu an takımın genel kaptanı...

58gürünlü35
05.04.2008, 21:47
Sivas Spor Şampiyon 0lursa Şal Spor Ve Bütün İlçe Takımları da Etkılenır Sanırım :)

altuntas58
05.04.2008, 22:26
Hey gidi şalspor hey 90 lı yıllarda sivas amatör kümede takımları sıraya düzerdi çok yakın arkadaşlarım bu takımda top koşturdu bunlardan bir taneside sitemizde bulunuyor albina58 arkadaşımız yeterli bilgiyi albina58 arkadaşımızdan alaabilirsiniz

antitoksidan
06.04.2008, 20:38
Vay bee 22-0 ha 14 maçta 96 gol inanmam valla:D

SUCU
10.11.2008, 23:44
Şaban abi bıraktı bu işleri artık ... Şu an takımın genel kaptanı...

slm arkadaşlar ya bu bahsettiğiniz şaban abi esmer bıraz uzun boylu birimi eğer oysa halısahada çok maç yaptım onlarla marketçi fırat abi falan

bu arada kendimi tanıtmadım kusura bakmayın 1998-2000 yılları arasında gmyo da okudum.emirganın arkasındakı yurtta kaldım.2 yıl gibi kımıne göre kısa kımıne göre de uzun bır zaman diliminde gürünü ve gürünlüleri sevdim.lastikçi halıs abi ensar market alagöz market kırtasiyeci erdal abi kamyoncu raif abi shell petroldeki çayocağını çalıştıran basri amca alagöz marketin sırasında restorantları olan memet eğer sucu kardeşlerini hatırlarlarsa hepsine selmalarımı gönderiyorum

EyüphanAydın
11.11.2008, 14:11
Herşey eskide kaldı,Keşke eskiler'i tekrar geriye getirebilsek.

midfielder7
26.11.2008, 00:03
bende gürünlüyüm ve sivasta oturuyorum burda amatör bi kulüpte oynuyorum şalsporla ilgili bi kaç bilgi veriyim şu an 1. amatörte eski adıyla 2. amatör ve 1. amatörün maçları mart sonu gibi başlıyo 2 grupta ilk 2 ye girenler süper amatöre çıkıyor şu an gençlerden oluşan bi kadro var benim abimlerde şalsporda oynadı ömer ve azmi şaban abi zamanında 85 li yıllarda galiba bütün gürünlülere selam

davulcu
01.01.2009, 14:48
hey gidi günler hey:D ne günlerdi. yazları güründe sıcaktan bunaldığımız zaman önce bisikletlerle şuğula gider kendimizi soğuk sulara bırakırdık.sonra şalsporun maçının olduğunu öğrendiğimiz zaman hemen güründe şantiye diye nitelendirilen statyuma giderdik:D büyük bir heyecanla bağırsakderede beklerdik:D rakip takım otobüsünü kim önce görcek diye:D takımlar kapalı spor salonundan çıkınca önce bizimkileri alkışlardık sonra rakip takımı yuhalarken bizim mütevazi kaptanımız şaban abi yapmayın beyler onlar bizim misafirimiz diye rakip takıma sahip çıkardı.hakemin ilk düdüğüyle büyük bi coşkuyla şalsporumuzun atakları başlardı.

bende bazı maçlarda kale arkasında durur auta giden topları toplardım,elektronik tabela olmadığı için atılan golleri teneke numaratörlerle yazardım:D birgün hiç unutmam bizim 9 numara forvetimiz engin abi maçın henüz ilk yarısı olmasına rağmen rakip takıma 3 gol atmıştı bende engin abi yeter artık daha atma boyum kısa numaratörlere yetişemiyorum dediğimde dur daha yeni başladım dedi ve 2. yarı 2 gol daha attı.7-0 kazandığımız maçın 5 golünü engin abi atmıştı.

o sene şalspor rekor üstüne rekor kırarak yükseliyordu taki sahada hakemi dövüp diskalifiye olana kadar:D

zaralı ulkucu
01.01.2009, 18:52
ıns ıı bır yerlere gelır .................+58

58gürünlü35
14.03.2009, 18:57
Yaa şal sporda hep hakem dövüyor... :)

hhapy
13.05.2009, 19:42
Klübün ismi Gürünümüzün eskiden ürettiği ve dünyaca tanınan Şal'dan gelmiştir.
Her sene Gürün'e gidiyorum.Bir zamanlar çok iyiymiş ama şimdi pek ismi duyulmuyor

ilteriş58
09.09.2009, 03:13
2009 yılı itibariyle şalspor hakkında bilgisi olan var mı?

ilteriş58
09.09.2009, 03:15
ha bir de bu sivas amatör maçlarının tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?

ilteriş58
09.09.2009, 03:18

gürün belediyesinin sitesinde de bulamadım ben bilgi.gerçi 2 sene geçmiş :D

delifik58
09.09.2009, 10:30
TABİ İNŞALLAH DİYORUM ÇÜNKÜ YAZIK OLUR ŞUAN BİR LİGEDE DEĞİLSE ZANNEDERSEM SİVASIN ESKİ VE KÖKLÜ AMATÖR KLUPLERİNDE BİRİSİ ŞALSPOR 1970 Lİ YILLARDA HÜSAMETTİN KARPUZ VE ARKADAŞLARINCA KURULMUŞ KÖKLÜ BİR KLUP YAZIK OLUR KAPANIRSA VEYA LİGLERDEN DİSKALİFİYE OLMUŞSAismim fikret 1971. yıllarında ortaokulda okurken şalsporuda oynuyordum o arkadaşlardan ismail özdamar erdinç diye bir arkadaş erdal yükselce süleymaman şu an isimlerini hatırlıyamıyorum hatta formaları kendimiz terziye yaptırmıştık eğer o arkadaşlardan birleri hayatta ise onlarla görüşmek isterim ben istanbulda yaşıyorum iyi bir sivasspor taraftarıyım sivassporumuz merak etmeyin yine çok başarılı olacak

svsliyiz
14.06.2010, 19:09
şal spor geçen sene süper amatöre yükselmişti ama şuan nedurumda bilmiyorum

ayhan58ayhan
14.06.2010, 20:48
gurunlu kardesim biraz ufak at 97/98 sezonunda sivas sampiyonu dsi-yolspor arasinda oynandi ve bu macta bende yolsporun liberosuydum toraman la cok mac oyandim,o sezon dsi saibeli mac sonucunda ofsaytten verilen gol sonrasinda yolsporun hocasi bulent hoca bizi sahadan cekti ve biz hukmen 3-0 malup sayildik.benim hatirlayamadigim gurun salspor 22 tane golu ne zaman atmis??30 yasindayim ve hala top kosturuyorum italyada 3.ligde seri c de oynuyorum...como da

subasi29
14.06.2010, 21:49
22 gol atmis ha vay be harbidende