Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un gözü yükseklerde
SivasSpor.Com 12.10.2012, 08:12 http://resimzade.com/Show.html?i=37310&token=52807
Dünkü çalışmalarını Üniversite sahasında yapan Sivasspor Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Önceki sene gibi iyi bir hedef çizip ligi daha üst bir yerlerde bitirmek istiyoruz'' dedi.
Sivasspor ligin 8. haftasında deplasmanda MP Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor takımı, maçın hazırlıklarını Teknik Direktörü Rıza Çalımbay gözetiminde, Cumhuriyet Üniversitesi stadında yaptığı idmanla sürdürdü.
İdman öncesinde konuşan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ligde verilen milli maç arasını Antalya'da değerlendireceklerini kaydetti.
Cumartesi günü Antalya'ya gideceklerini hatırlatan Çalımbay, Pazar günü Kasımpaşa ile yapacakları hazırlık maçının ardından ligin 8. haftasında oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüreceklerini ifade etti.
Medical Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, ''Milli takıma giden ve izinli arkadaşlarımız da oraya gelecekler. İnşallah o maçı da iyi bir şekilde bitirip döneceğiz. Her maç önemli ama o maç bizim için önemli. O maçı iyi bir şekilde kapatabilirsek ligin gidişatı açısından çok iyi olacak. Lig çok uzun bir maraton. Bulunduğumuz konum iyi. Son oynadığımız maç da gayet iyi. İşte bunu devam ettirmek lazım, sonuna kadar bu havayla, iyi bir şekilde, oynadığımız oyunu da skora yansıtarak. Yaptığımız hatalar vardı bugüne kadar, bunları giderip lige iyi bir şekilde girmek istiyoruz'' diye konuştu.
Çalımbay, Kadir, Ziya ve Uğur'un kart cezalısı olduğu için oynayamayacağını hatırlatarak, ''Onların yerine de inşallah diğer arkadaşlarımız istediğimiz şekilde oynayacaklardır. Onlardan eminim. Yol çok uzun daha yolun başındayız. Önceki sene gibi iyi bir hedef çizip ligi daha üst bir yerlerde bitirmek istiyoruz'' dedi.
Hürdoğan
Sivassporumuzun adam akıllı bir tane daha forveti olsa gözünü uzaya bile diker :)
Enaramonun form tutmasını beklemek biraz yanlış gibi geliyor bana Abdulkadiri oynatmalı hoca artık.
Erman takımın liderliğini bırakmış gibi görünüyor muhtemelen gelecek sezon beşiktaş bonservissiz diye onu alacak, Atifi oyunun merkezine çekmeli rıza hoca.
Son olarak Ziya Erdal çok iyi işler yapıyor memlekette ki sol bek kıtlığını düşünürsek seneye 3 büyük takımın onun peşinde olacağını düşünüyorum. Umarım yerine aldıkları oyuncu (Şaban) daha fazla forma şansı bulurda Ziya'nın gitmesi durumunda onun boşluğunu doldurur.
Umarım takımımız ilk 3'e girer olmayacak bi şi değil bence
58g0kberk58 12.10.2012, 11:24 ermanın kesınlıkle yedek bekletılmesı gereken bır mac. erman takımdan kopmus durumda kendını gostermekten baska hıcbırsey yapmıyor. gecen mac kullandıgı o serbest vurus herkes ıcerdeyken sacma sapan sutlar. kendını on plana cıkarmaya calısıyor takıma zarar verıyor bu. arkadaşımızında dedıgı gıbı tek forvetle sene bitmez abdulkadiri takıma monte etmek gerekıyor. kalıtelı bır golcu abdulkadir hatta bitirici ozellikleri enaramodanda daha ustun bence. tabıı kı enaramonun katkısı tartısılamaz sıvasspor tarıhıne damga vurmus bır forvettır. ugurun cezalı olması ıyı oldu bu mac ıcın. erhanı deneyebılır rıza hoca sag bekte bu mac ıcın belkıde ıyı bır performans gosterırse bırakmaz formayı. ziyanın olmayışı olumsuz bu mac hayrettini oynatcaktır hoca. saatli bomba cok ıyıde oynayabılır macı antalyayada verebılır. kadirin cezalı olması ıse bızı etkılemıcektır zaten son haftalarda dususteydı umarım mıllı takım arası ona yarar kendıne gelır. takımın uzun perıyotta ona ıhtıyacı var.
HababamHa 12.10.2012, 13:32 çıtayı her geçen gün yükselterek güzel futbolla hedefimiz dahada yukarılar olmalı
vahit5834 12.10.2012, 13:45 Enaramonun form tutmasını beklemek biraz yanlış gibi geliyor bana Abdulkadiri oynatmalı hoca artık.
Erman takımın liderliğini bırakmış gibi görünüyor muhtemelen gelecek sezon beşiktaş bonservissiz diye onu alacak, Atifi oyunun merkezine çekmeli rıza hoca.
Son olarak Ziya Erdal çok iyi işler yapıyor memlekette ki sol bek kıtlığını düşünürsek seneye 3 büyük takımın onun peşinde olacağını düşünüyorum. Umarım yerine aldıkları oyuncu (Şaban) daha fazla forma şansı bulurda Ziya'nın gitmesi durumunda onun boşluğunu doldurur.
Umarım takımımız ilk 3'e girer olmayacak bi şi değil bence
aynen katılıyorum bu kadro ilk üçe girer
tekdoktiri 12.10.2012, 15:40 işi ciddi yapmaklazım ihmal yok ciddi olalım gerisi kolay emin olun yene meyecei miz takım yok bence
PETKOVİC 12.10.2012, 18:04 yeneriz allahın izniyle yeter ki istediğimiz futbolu sergileyebilelim
Ricardo Pedriel 12.10.2012, 18:20 haydi bakalım sivassporumuzu inşallah avrupada izleriz
hasanim58 12.10.2012, 18:59 riza hocam sen isini bilirsin Göz gez arpacik misali yapistir gitsin az cok anladin biliyosun ligin gidisatini ona gore tedbir alip bize deplasmanda nasil kazanilir gostereceksin umarim hocam sivassporumuzun yukselisini gormek istiyoruzzzzzzz sende bir yigidosun sivaslisin bu gururu bize yasatacaksin hocam insallah biz inaniyoruzzzzzzzz senin ALLAH ina kurban yigida calimbay
dogan5880 12.10.2012, 19:07 lıgın en kotu takımı antalya sansa gol atıyorlar sıvasla kıyaslamak ımkansız en rahat maçı olur sıvasın banko sıvass
hasanim58 12.10.2012, 19:11 kalbimiz sivassporumuzla atiyor biz sivasliyiz biz yigidoyuz biz sivasporluyuz evel ALLAH gozumuz yuksekte olacak tabi herkes haddini bilecek bu ligde yigido firtinasi esecek her daimmmm adin dillerden dusmeyecek sivassporummmmmmmmm benim biricik sevgilimmmmmmmmm
58MUAMMER58 12.10.2012, 19:13 şampiyonluk hedefiyle lige başlıyan fb yi elimizden kaçırdık tsyi yine elimizden kaçırdık tesadüf golle yenildik bjk yi istanbulda yendik diğer takımlarda bizden çok üstün değiller şampiyon olmamamız için neden yok hele butakıma hızlı bitirici golcü oyuncu alınırsa işimiz daha kolaylaşır sitresten uzak yerlerde daha iyi mücale ediyoruz ben geçen sezon hakettiğimiz hakemler yüzünden gidemediğimiz avrupaya gideceğimize inanıyorum hocamızın oyuncularımızın taraftarımızın gayretleriyle bursanın yaptığını yapabiliriz şampiyonluk hayal değil :D
Ricardo Pedriel 12.10.2012, 19:14 500.YORUMUM TECRÜBELİ YİĞİDO OLDUM ARTIK SİZDENDE 500.YORUMUMA BOL BOL TEŞEKKÜR BEKLİYORUM
58_SEMİH_58 12.10.2012, 19:16 500.YORUMUM TECRÜBELİ YİĞİDO OLDUM ARTIK SİZDENDE 500.YORUMUMA BOL BOL TEŞEKKÜR BEKLİYORUM
500 adet boş yorum.Tebrikler!
Ricardo Pedriel 12.10.2012, 19:22 500 adet boş yorum.Tebrikler!
benimle bir derdin varsa kendine sakla.
110 mesajıma teşekkür edildi teşekkür edildiğine göre demekki boş değil nasıl yorum yapacağımıda sanamı soracam.siteye ilk yorumlarımevet kabul ediyorum bir çoğu saçmaydı ama o 7-1lik hezimetin üzüntüsü ile yazmıştım
İnanmak istiyorum ama sahamızda iyi oynamıyoruz geçen sene milleti eze eze yeniyorduk gol manyağı yapıp postalıyorduk, bu sene çok istikratsiz gidiyoruz iç saha maçlarında
ressam58 12.10.2012, 20:46 hemen havaya girmek yanlış bence....Çok sevinçliyim Sivassporum çok iyi gidiyor ama Nazar değmesin demekten başka seçenek yok.... Bu tür açıklamalar beni hep korkutmuştur.
B.DUMANLI 13.10.2012, 05:31 Sivasspor´un gözü yükseklerde demekle olmuyor.Nereden bakilirsa bakilsin takimimiz yaslaniyor.Her yil bu mevcut kadroya ilk onbirde oynayacak oyuncular arastirilip takima katilmasi lazim.Bu islerle kimsenin ilgilendigini sanmiyorum.Su ana kadar alt yapidan bir zamanlar Hayrettin kesfedilmis ,birde Ziya bunun disinda Sivasspor´da baska oyuncunun olmamasi cok üzücü.Sivasspor basariyi yakalamak istiyorsa bu takimin icerisine daha fazla Sivasli sokmamiz lazim.Gerek Sivas´dan gerekse Türkiye genelinde Sivasspor´a gencler takviye edilmeli.Ama alinacak kisiler yedek olarak degil ilk onbirde oynamali. Sivasspor´un yarinlari bugünden hazirlanmali.Günü birlik alinan basarilar kalici olamaz.Bugünden 5-10 yil sonranin Sivasspor´u yaratilmali.Basariyi yakalamak isteniyorsa bu takim genclere yönelmeli en azindan bir iki genc bu takimda direk oynayabilmeli.Bunu sagladigimizda basariyi yakalamis oluruz.
mzahidsahin 13.10.2012, 09:46 valla antalya sezona çok iyi başladı.tamam aynı puandayız ama adamlar geçen sezon ligde kalmakmiçin oynuyorlardı,bu sezon çok daha iyi bir antalyaspor var.yine de yenebileceğimiz bir takım bence bir farklı galibiyet çok güzel olur.:)
migroArmis 13.10.2012, 18:11 Sezon başlarında kimin nerede olduğu çokta önemli değil...Puanlar birbirine çok yakın...3.ile 13.nün arasında 2 veya 3 puan farkı olabiliyor...Bu nedenle ilk haftalar bence sıralama çokta önemli değil...Bu yıl yapılan transferlere ve kuluplerin genel durumuna bakıyorum da ilk 3 için ne Sivasspordan neden Bursasporumdan çokta ümitli değilim doğrusu...Umarım ben yanılırım...
58Sivaslilar 13.10.2012, 19:57 Sivasspor takimi iyi bir takim herkesin elinden geleni yaparak gücünün farkina varmali vede yedigi basit goll hatalarinin farkina varmali o zaman sorun kalmaz istedigini koparir
58Sivaslilar 13.10.2012, 20:02 rakibi hafife almamali zaten gözümüze kestirdigimiz takimlar bize goll atiyor iyi takimlara karsi iyi konsantire olurken bagzi takimlari zayif diye hafife aliyoruz ondanda basit goll yiyoruz her takima konsantire ve dikkat
FirtinaK 13.10.2012, 20:11 Sivasspor takimi iyi bir takim herkesin elinden geleni yaparak gücünün farkina varmali vede yedigi basit goll hatalarinin farkina varmali o zaman sorun kalmaz istedigini koparir
Kardesim saka mi ya? Bizim sorunumuz be sezon gol yemek degil gol atamamak.
kamışlı58 13.10.2012, 21:09 sivassporun hedefi yukarılar degil liderlik olmalı çünkü bizden iyisi yok
bizim tek eksigimiz birlik beraberlik bu olunca yigit insanların yapamayacagı hiç bir şey olamaz
sivistar 14.10.2012, 03:38 SAMET GIDER RIZA KACAR BESTASA ERMANIDA GOTUR YALVARIRIM EN ACISI SENIN YERINE GELEBILECEK HOCA YOK VARDA GELMEZ LİCESCU Mıllet neden anlamıyorsunuz bız bessenedır hakemlerıde yenmek zorundayız yoksa kazanamayız bu hakemlerı elestırmeye bıle gerkyok taraflı sıvasspor dusmanları serefsızlerr bu takım 3 lıgden gelen ıskelet takımın preestıjıyle buralara geldı kagıt uzerınde sampıyonlugumuzu calanlar gorecekkı bırgun sampıyon olacagız bız hakettık alacagız Ancak bıze saglam bır hoca lazım yasın cakmagı oynatan gecmıs donem hocaları hoca fılan degıl adam bızı nerdeyse dusurtecektı lıgden denızlı sampıyonluga oynuyordu sıvastan oraya gıttı adamlar az kalsıb dusecektı hep aynı yerden bırsuru gol yedık bıze hoca dıyenler kasatlerı seyretse anlardı,enson rıza hoca geldı ermandan vazgecmıyor dk6o dan sonra gol yıyoruz okadar bencıl kı erman okadar sallama suta bende atarım yılda 3 4 tane gol takım eksıkoynuyor,halıyle ne forvete top gelıyor nede ortasahada guclu oluyoruzz BU TAKIM ERMANI CIFLIGI DEGIL
şampiyon sivasspor diyorum bu yıl inşaallah
insallah olur neden olmasin
ressam58 14.10.2012, 18:47 Kasımpaşayı hazırlık maçında 2-0 yenmişiz YİĞİDOLAR hayırlı olsun diyorum...
hadi bakalım hayırlısıyla alacaz bu maçıda...
Hedefimiz sampiyonluk olmali!
|