Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Programlarına Sorular

izmirliyigido
15.10.2012, 11:20
15.10.2012 tarihli proğrama sorularınız

Bugünden itibaren, Sivas'ımızın seçkin 3 televizyon kanalının Pazartesi akşamları hazırlayıp canlı sunduğu SPOR PROGRAMLARI'na soru sorabilmek, onları canlı izlediğimizi TV58'den sayın Mustafa Ateş'e, SRT'den sayın Ali Yavuz'a ve SİPAS Tv'den sayın Nail Sertakan'a sorularımıza destek verebilmek amacıyla sorularımızı artık tek bir sayfadan soralım.

Biz Sivasspor sevdalıları olarak, tarafsız, her televizyona eşit mesafede durduğumuzu ve takımımızı her platformda desteklediğimizi göstermek için böyle bir uygulama başlattık.

Tüm üyelerden ve Yiğidolar'dan ricamız, kimseyi kırmadan, kötü üslup ve kelime kullanmadan, sataşmadan saygı ve sevgi çerçevesi içinde sorularımızı, önerilerimizi, beğenilerimizi ve eleştirilerimizi buradan soralım.

Kural çok basit. Adınızı-Soyadınızı, bulunduğunuz Şehiri ve soru sormak istediğiniz Programı aşağıda gösterildiği şekilde yazıp, paylaşın.

Adınız-Soyadınız:

(ve sorunuz-öneriniz) : .............................. .............................. ......

Örnek aşağıda ki gibi olacaktır;

Sivasspor'umuzu evlerimize kadar getirip bizleri gurbette mutlu eden sayın yayıncılarımıza ve emeği geçenlere sevgi ve teşekkürlerimizi iletiyor başarılar diliyoruz.

.

izmirliyigido
15.10.2012, 11:21
Yalçın KINIK-İzmir
Spor Aktif (Sayın Abdullah Yiğit'e)

Sayın Ateş öncelikle yayınız için teşekkür ediyor size ve ekibinize başarılar diliyorum. Benim sorum sayın Yiğit'e;

Her sene olduğu gibi bu sene de yıldızı parlayan futbolcularımıza İstanbul takımları kancayı takıyorlar. Bu sene de Aatıf'a böyle bir teklifin geldiği söyleniyor. Sizin duyumunuz nedir? Bahsi geçen takımın böyle bir girişimi var mı? Kulübe gelen resmi bir başvuru var mıdır?

Varsa öyle birşey, bize Kuyt'ı, Semih'i, Baroni'yi ve Gökhan Gönül'ü versinler alsınlar Aatıf'ı.

.

favori58
15.10.2012, 11:37
TV 58 Spor Aktif'e soruyorum; Mustafa abi,Abdullah abi,Sivasspor'un resmi sitesi ne zaman bize adam gibi zamanında haber verecek. 2.lig takımlarının bile sitesi bizden daha iyi

Salim58
15.10.2012, 11:42
Ankara'dan Salim.
Hayırlı akşamlar iyi yayınlar.

Benim sorum Sipas Tv, Proğramının yapım ve yönetimini sayın Nail Sertakan beye.

Her hafta yerel kanallarımızda Sivasspor ağırlıklı program yaparak sadece Sivasspor değil tüm spor branşlarında bizleri bilgilendirmeniz güzel birşey fakat bu programların aynı gün ve aynı saatlere denk gelmesi bizleri zor durumda bırakıyor. Bir programda güzel bi bilgi veriliyorsa onu takip ederken diyer tarafta farklı bir bilgiyi kaçırıyoruz..Çözüm bizleri bu koşuşturmadan kurtarmak ve sizlerin verdiği bilgileri daha iyi takip etmek için programların günlerinde veya saatlerinde bir ayarlama yaparsanız memnun oluruz diyor teşekkür ediyorum..

HababamHa
15.10.2012, 16:10
Malatyadan Abdurahman İnce.

TV 58 Spor Aktif'e soruyorum

Yeni formalar satışa çıktımı teşekkürler.

Cley
15.10.2012, 17:36
Yiğidolar izlemeyin Sivas'ın yerle bir kanallarını boykot edin. Sivasımızın bi tane bile hazırlık maçını yayınlamayan kanalların neyini izleyeceksiniz.

35gürün58
15.10.2012, 19:55
Roman Bednar'ın durumu nedir, takımdan ayrıldı mı ? ara transferde Bednar'ın yerine iyi bir santrafor düşünülüyormu izlenen futbolcu var mı ?

Sayın Ateş ve Sayın Abdullah Yiğit e programa katkılarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

Mustafa MOROĞLU
iZMİR

58_SEMİH_58
15.10.2012, 20:11
Benim sorum 3 kanal programcısına birden geliyor.

Bu kalitesiz yayınlarınıza daha ne kadar devam edeceksiniz ?

Morten58
15.10.2012, 20:27
Sivas Radyo Televizyon = SRT
Sivas SRT YAYIN 1. izlemek için TIKLAYIN... (http://www.sivassrt.com/canli-yayin.php)
Sivas SRT YAYIN 2. izlemek için TIKLAYIN... (http://www.canlitvizlehd.com/2012/07/sivas-srt-tv-canli-izle.html)

Sipas TV
Sivas Sipas TV. izlemek için TIKLAYIN... (http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2)

Sivas TV58
TV58'in internet üzerinden aktif yayini yoktur.

Morten58.....

Morten58
15.10.2012, 20:31
Almanya'dan Morten58

Benim sorum Sipas Tv, Proğramının yapım ve yönetimini sayın Nail Sertakan beye.

1.Soru: Roman Bednar'In durumu nedir, takimda , sakat mi , takimda degil mi ?

2.Soru: Sivassporumuz'un devre arasinda Transferler icin calismasi varmi? Var ise hangi bölgelere takviye yapilmasi düsünülüyor?

Tesekkürler, Saygilar Selamlar...

yigidolar06
15.10.2012, 21:15
Başkentten selamlar yorumcu olarak eski futbolcularımızın yorum yapmalarını konuk olarak her hafta yayınlarınızda görmek istiyorum iyi yayınlar

adres58
15.10.2012, 21:27

Malatyadan Abdurrahmana katılıyorum. Biz yeni forma satışlarını bekliyoruz. Hem kreasyonu profesyonel hemde tasarımı...

Atilla
Çatalzeytin\Kastamonu

sero58
15.10.2012, 22:15
merhaba iyi akşamlar benim sorum sipas tv Nail beye ve trübün liderklerine.
sivasspor trübüm liderleri neden eskisi gibi görsel şov ve sosyal etkinliklerden uzak.
Buna bir örnek olarak eneramonun annesi vefat etti gecen sene,hatta bursa macında attıgı gölü annesine armagan etti bizim taraftar grubu neden eneramo için bir yAzı yada pankart açamadı maçtan önce.
örnek olaran eneramonun annesinin resminin yanına sivasspor taraftarını koyup bizde seninleyiz acını paylaşıyoruz desek eneramoya daha iyi olmazmıydı..
Futbolcularımızın güzel ve kötü günlerini paylaşsak süper bir etkinlik olmazmı?Birde yeni stadyum için taraftar grubumuz ne düşünüyor.iyi akşamlar.
ŞERAFETTİN ÇİMEN GENÇ YİĞİDO

34orhan58
15.10.2012, 22:36
Hayırlı akşamlar sorum sipas tvye
ıstanbulda doğup büyüyen bir Sivas lı olarak imkanlarmz neticesinde ıstanbuldaki maçları kaçırmamaya çalışıyorz ama şundan eminimki taşın altına herkes elini soksa ıstanbulda bir numara oluruz oda zamanla olur inşallah
ıstanbul sultanbeyli den ORHAN KIRAÇ hayırlı yayınlar

HababamHa
15.10.2012, 22:49

Formalar ile ilgili bilgiyi aldık teşekkürler.

Abdullah beye bir sorum daha olacak İ.Toramanla konuştuğunu söylüyor 58 numarayı neden çıkarmış bi açılaması oldumu birde kendi taraftarı önünde kendi hırçınlığından dolayı sivasspora niye küfür ettirdi bunuda sordumu birde soruları neden atlıyorsunuz soru sormamız istenmiyorsa sormayalım saygılar

izmirliyigido
15.10.2012, 22:56
Futbol Analiz -

Yalçın KINIK - İzmir

İyi akşamlar Nail bey,

Şu an bir toplantımız olduğu için programları izleyemiyorum. Kızım ve bazı arkadaşlarımın telefonla bildirmesi sonucu programnızda benden ve İZMİRLİ YİGİDOLAR'dan bahsettiğinizi öğrendim. Durumum müsait olsaydı canlı bağlanmayı çok isterdim ama olmadı, orada bulunan Mehmet beye, Serhan ve Mesut kardeşlerime selamlar.

Nail bey kardeşim öncelikle güzel programınız için teşekkür ederim. Taraftar gruplarını yayına almanız gerçekten çok güzel. Müsait olmadığım için katılamadım, ama birgün mutlaka yayınıza canlı katılacağım ve güzel programınızın havasını beraber tadacağız. Size ve yayın ekibinize teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.

.

yigidolar06
15.10.2012, 23:12
Futbol Analiz -

Yalçın KINIK - İzmir

İyi akşamlar Nail bey,

Şu an bir toplantımız olduğu için programları izleyemiyorum. Kızım ve bazı arkadaşlarımın telefonla bildirmesi sonucu programnızda benden ve İZMİRLİ YİGİDOLAR'dan bahsettiğinizi öğrendim. Durumum müsait olsaydı canlı bağlanmayı çok isterdim ama olmadı, orada bulunan Mehmet beye, Serhan ve Mesut kardeşlerime selamlar.

Nail bey kardeşim öncelikle güzel programınız için teşekkür ederim. Taraftar gruplarını yayına almanız gerçekten çok güzel. Müsait olmadığım için katılamadım, ama birgün mutlaka yayınıza canlı katılacağım ve güzel programınızın havasını beraber tadacağız. Size ve yayın ekibinize teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.

.herkesten bahsettilerde Başkentten bahsedilmedi

asabibaba
15.10.2012, 23:16
İYİ GECELER
ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR İSE BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BİRLEŞİN KARDEŞİM BİRLEŞİN SAYGILARIMLA

Morten58
15.10.2012, 23:30
Sipas TV Futbol Analiz -

Morten58 - Almanya

İyi akşamlar Nail bey, ve Taraftar Liderleri, ilk sorum Taraftar Liderlerinie olacak: Sivassporumuzun Stadi dolmasi icin neler yapilmasi gerekiyor?

Ben Gurbetci bir Yigido Taraftari olarak Allahima cok sükür, Sivasspor 3-3 Mersin IY macina gidebildin , ve okadar heycanliydim ki anlatmak münkün degil.

Örükcülü
15.10.2012, 23:33
Nail bey ağzınıza sağlık. Vurun, vurun.. Serhan ile Mesut kardeşlerimiz sözde tribün lideri. Uçak karşılamaya gitmeyi düşünmüşler de. DÜŞÜNMÜŞLER sadece. İCRAAT YOK !..

Bedava bilet,
bedava otobüs,
bedava köfte ile liderlik yapıyorlar.
İş icraata gelince birşey yok.
Sonra da kalkıp sivasspor.com gibi taraftar sitelerine çamur atarak, Sivasspor üzerinden rant sağladığını, haksız kazanç sağladığını savunarak haksızlık yapıyorlar.

Bu iftiralarını hukuk önünde ispat etsinler.

Morten58
15.10.2012, 23:48
Vallahi ben hem Sipastv Futbol Analiz hemde SRT'de Spor Günlügünü istedim.

Ve bu iki yayindan da en cok SRT'den Spor Günlügü Programini beyendim, en azindan Muhsin Yazicioglu Stadyumu'nun uzun acilis görüntülerini , macin gollerini sonra 4.Eylül Belediyesporumuzun mac görüntülerini izlemek bana nasip oldu. Ayrica Yönetmen Ali Yavuzi ile Yeniülke Gazetesinden Kemal Caglayan yorumlari'da Renk katti.

dogan5880
15.10.2012, 23:53
benım tv gostermıyor

Morten58
15.10.2012, 23:55
benım tv gostermıyor

Sivas Radyo Televizyon = SRT
Sivas SRT YAYIN 1. izlemek için TIKLAYIN... (http://www.sivassrt.com/canli-yayin.php)
Sivas SRT YAYIN 2. izlemek için TIKLAYIN... (http://www.canlitvizlehd.com/2012/07/sivas-srt-tv-canli-izle.html)

Sipas TV
Sivas Sipas TV. izlemek için TIKLAYIN... (http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2)

Sivas TV58
TV58'in internet üzerinden aktif yayini yoktur.

Morten58.....

dogan5880
16.10.2012, 00:17
kardeş saol ama program bıtmış lıg tv var nasıl ızlerım lıg tv den sıvas kanallarını

Morten58
16.10.2012, 00:24
kardeş saol ama program bıtmış lıg tv var nasıl ızlerım lıg tv den sıvas kanallarını

Bu konuda sana yardimci olamiyacagim malesef.

Ligtv var derken evde Digitürk mü var demek istedin.

dogan5880
16.10.2012, 00:32
evt dıgıturk var sıvas kanalları yok

ankastre
16.10.2012, 08:57
Nail bey ağzınıza sağlık. Vurun, vurun.. Serhan ile Mesut kardeşlerimiz sözde tribün lideri. Uçak karşılamaya gitmeyi düşünmüşler de. DÜŞÜNMÜŞLER sadece. İCRAAT YOK !..

Bedava bilet, bedava otobüs, bedava köfte ile liderlik yapıyorlar. İş icraata gelince birşey yok. Sonra da kalkıp sivasspor.com gibi taraftar sitelerine çamur atarak, Sivasspor üzerinden rant sağladığını, haksız kazanç sağladığını savunarak haksızlık yapıyorlar. Bu iftiralarını hukuk önünde ispat etsinler.

bu soruyu sorduysa yorumuda okuduysa nail emmi sana helal olsun derim. çamur at izi kalsın yazık çok yazık. 100 bini aşan üyesi olan günlük takip ettiğimiz bir sitemiz var ona da b.. attınızya. gul hakkı nedir bilmeyenlernen tartışmak olmaz.

favori58
16.10.2012, 10:30
3 spor kanalanıdada zaman zaman baktım,ama srt'de kemal çıkınca değiştirdim söylediği hiç bir şey bana gerçekci ve beldiğinden gelmiyor,bu kadar futboldan,samimiyetten uzak adama neden proğram yaptırılıyor bilmiyorum.
Diğer kanallarıda izledim ama maalesef yine hazırlık maçından görüntü izleyemedim,

58SARKISLALI58
16.10.2012, 12:12
sivas kanallarina ne soru soracagim ki sivasin bi hazirlik macini vs herhangi bilgi vermiyorlar anca sacma sapan reklamlar kapansin daha iyi

dicanio
11.03.2013, 23:17
öncelikle iyi yayınlardiliyorum.ismim kenan imirhan 2.ve 3.ligde 11 sene profosyonel futbol oynadım.memleketim olan sivasa döndükten sonra kazanmış olduğum bu birikimi sivaslı genc arkadaşlarıma aktarmak için altyapılarda veya amatör kuluplerde görev almak istediğimi spor camiasından bağzı abilerime bildirdim.fakat hiçbirinden olumlu yanıt alamadım ve bu işi birçoğundanda daha iyi yapabileceğimi biliyorum.işkur vasıtasıyla belediyede calışıyordum ve 1 hafta önce cıkış verdiler suan işsizim demek istediğim spor camiası kendi öz evlatlarına sahip cıksın