Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyaspor 4-2 SİVASSPOR

SivasSpor.Com
20.10.2012, 10:42
http://resimzade.com/Show.html?i=37364&token=43575 (http://resimzade.com/Show.html?i=37364&token=43575)

Son 3 haftada Kasımpaşa ve Beşiktaş'ı deviren, Bursaspor'a da yenilmeyen Sivasspor, son 2 maçında 6 puan çıkaran Antalyaspor'a konuk oluyor.

Yiğidolar'da kaleci Korcan'ın sakatlığı sürerken, cezalı olan Uğur, Kadir ve Ziya da bu zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakıyor.
Akdeniz ekibi ise tam kadro çıkacağı maçta rakibini puansız yollamanın hesaplarını yapıyor.

Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.

MP ANTALYASPOR - SİVASSPOR

STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEM: Tolga Özkalfa

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV 2

Muhtemel 11'ler

MP ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Emre, Deniz, Ziziç, Emrah, Uğur, Janda, Tita, Isaac, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

SİVASSPOR: Borjan, Erhan, Navratil, Rajnoch, Hayrettin, Aatif, Doğa, Adem, Grosicki, Erman, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

gürünlüyiğido58
20.10.2012, 10:50
Haydi YİĞİDOM bu maç bizim inşallah , bu maçı alıp ilk 3'e gireceğiz Allah'ın izniyle...:)

tavatir
20.10.2012, 10:54
Centilmence bir maç olsun. En az 1 puan olursa bizim için iyidir.

Salim58
20.10.2012, 10:58
100.Galibiyetimiz Akdenizden (mi?) Gelecek

Süper ligdeki 100.Galibiyetimizi Antalya'dan almak istiyor Sivassporu'ma başarılar diliyorum..

izmirliyigido
20.10.2012, 11:03
Yukarıda verilen muhtemel kadromuz çok çok iyi. İnşallah bu kadroyla çıkarız ve 100. galibiyetmiz gelir.

.

B.DUMANLI
20.10.2012, 11:34
Geri dörtlünün önünde bugün Faty,sag kanatdada Erhan oynadigi taktirde Sivasspor´un oynadigi futbola bugün doyum olmaz.Umarim bu sekilde sahaya cikarlar ve galibiyetle Sivas´a dönmüs olurlar.Tüm hazirlik macinda Faty gol atti ,bu macda neden olmasin.Adam kendini gösterip formayi kapmak istiyor.Kadir´in adam olabilmesi icin uzun süre yedek soyunmasi gerekliki adam olsun.Yoksa randiman veremiyor.

Respect58
20.10.2012, 12:47
SİVASSPOR: Borjan, Erhan, Navratil, Rajnoch, Hayrettin, Aatif, Doğa, Adem, Grosicki, Erman, Eneramo

Bende bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum.Stoperde Rajnoch yerine Murat'a şans verip önliberoda da Adem yerine Faty oynayabilir.Doğa ve Faty gibi iki sert oyuncu Antalyaspor ortasahasını alt edebilir :D

FORZA 58 SİVAS
20.10.2012, 14:24
haydi sivasım bu maç tam galibiyet maçı alırsak 2.yiz haydi bitirelim işi aatıf ve kamil birlikte oynamalı ve fatyede şans verilmeli bu maçta hayrettinden korkuyorum sadece

Casanova Rasit
20.10.2012, 15:27
Sivas kazanir...
haftaya da hisari yeneriz lideriz ;)

58YIGIDO58
20.10.2012, 15:29
Bumaci mutlaka kazanmaliyiz eger kazanirsak iyi bir seri yakalamis oluruz haftayada Akhisari yeneriz 5 maclik galibiyet serisi olur

dogan5880
20.10.2012, 16:49
2.0 sıvas yener

EneS ElmaS
20.10.2012, 20:00
Iste budur! Haydi Faty göster kendini ve kap artik Formani. Bu senin belkide birdaha bulamiyacagin firsat. Seni bundan böyle sürekli Ugur'un yerine görmek istiyorum...

infial§
20.10.2012, 20:01
Emmiler tribünde ki yerlerini almışlar takıma destek bekliyoruz,maç başladı başarılar Sivasspor

infial§
20.10.2012, 20:06
Gol sandım helal olsun borjan'a

sivaslıadem
20.10.2012, 20:17
yemişiz maalesef

infial§
20.10.2012, 20:18
10 dakika da 3 gol pozisyonu verdik,toplama oynama da Antalya %79 Sivasspor %21:mad::mad:

savaş2
20.10.2012, 20:20
***antalya 1-0 önde,rıza hocanın defansı kurtarıcıları faty ,hayretin ve kamile bırakmış ilğinc murat ve rajnoh varken

karamik
20.10.2012, 20:26
erken gol yedik kankalar ne umarım bu kötü takıma gol buluruz

Kasim58
20.10.2012, 20:32
Sivasspor nazarami geldi?üzerinde ölü toprağımı serpildi anlamadım rezillik yenilin ama adam gibi mücadele edin bu ne rezillik

Kasim58
20.10.2012, 20:34
Adamlar bize top bile vermiyorlar derslerine iyi çalışmışlar

cemahmety
20.10.2012, 20:37
Golü çok erken yedik bazı kısımlarını izleyebildim, Bursa maçının ilk yarısı gibi oynadık bu maçta oyuncular hala milli maç arasından çıkamamışlar, bunun nedeni ne acaba

Kasim58
20.10.2012, 20:37
Goooooooollllll

infial§
20.10.2012, 20:38
Gollllllll aslanım grosicki

Kasim58
20.10.2012, 20:39
Goooooolllllllll

shang
20.10.2012, 20:40
aralar bize yaramıyor berbat mücadelesiz futbol var sahada hiç umut vermiyoruz 2 pas yapamadık daha orta sahamız berbat bir şans golü bulduk şu oyunla altın değerinde

ahmet_200655305
20.10.2012, 20:41
beyler link verseniz duacınız olurum ya.....

shang
20.10.2012, 20:42
iyikide altın degerınde dedık gol süperlig takımı böyle goller yemez hikaye bu maç takımda hikaye bu maçta rıza hocam fatyin kanada neden hala müdahale etmez anlamak mumkun degil

infial§
20.10.2012, 20:44
Gol yemese geberir bu takım, antalyalı piçler grosickî yi niye yuhluyorlar

shang
20.10.2012, 20:46
yürüyerek top oynuyoruz dersem hiç abartıya kaçmam sağ kanat tren yolu bizim orta saha diye bi şey yok antalya az daha baskı yapsa tarihi fark olur o kadar berbat oynuyoruz şaşırdım kaldım

cemahmety
20.10.2012, 20:49
Ulan Antalya sen bizi yen diye mi biz senin ligden düşmekten kurtardık ?

sivasfutbol
20.10.2012, 20:56
sivasspor gazete satıyor maçta antalyada yemiş içmiş gezmişler bu nasıl takım ya yazıklar olsun doğa- adem faty hayrettin in bu takımda yeri yok

dogan5880
20.10.2012, 20:56
kısacası.sıvasın sıvastan başka sevenı dostu yok bunu bı daha duşunun kımseyı kardeş abı ılan etmeyın şu sıte de

58_SEMİH_58
20.10.2012, 21:04
Çok kötü oynuyoruz.Kanatlar pert.

sivasfutbol
20.10.2012, 21:04
rıza ikinci yarı m.nası pedrileli ve apdulkadiri al çift forvete dön de belki

infial§
20.10.2012, 21:06
Pedriel oyunda kurtarıcı geldi

infial§
20.10.2012, 21:07
Golllllllllll eneramooo

karamik
20.10.2012, 21:21
Hayrettin bitik arkadaşlar kılıçoğlun da oturmaktan idman yapamamış :)

karamik
20.10.2012, 21:23
mehmet nas girdi eyvah yenilmeye ramak kaldı demektir

infial§
20.10.2012, 21:24
Adem koçak beyler oyundan çıktı,63 dakika sahada n'aptı??hiç bir şey

karamik
20.10.2012, 21:35
Şu Antalya düşecekse yenilmeye razıyım arkadaş ama Samsun gitti malesef

asdera58
20.10.2012, 21:37
çok gol yiyoz ya böle olmaz ama

karamik
20.10.2012, 21:41
Bu nasıl maç arkadaşlar ya tadı yok tuzu yok

shang
20.10.2012, 21:53
maçta 6 gol olduguna sakın aldanmayın zerre zevk vermedi bank asyada bile daha kaliteli mücadeleler oluyor bize ne oluyor anlamıyorum bi tavan yapıyoruz bi yerin dibindeyiz faty oynıuyor raynok oturuyor sag bekte erhan guven stoperde raynok oynamıyor faty oynuyor zerre puan alacagımıza inanmadım zaten antalyada yiyip içip gezmişiz...

shang
20.10.2012, 21:54
abartmıyorum antalya idmanı daha zor geçmiştir şu maçtan

sefilix
20.10.2012, 21:59
son yılların en kötü performansıydı. 2 gole rağmen çok kötüydük. hava falan demesin kimse ki çok sıcakmış kaç gündür kamptalar. keşke kasımpaşayı yenmeselerdi de antalyadan puan alabilseydik.

sivasfutbol
20.10.2012, 22:00
sivasspor antalyada plajlarda gece külüplerindemi gezdiler acaba çok kötü bir yenilgi oldu yazıklar olsun

savaş2
20.10.2012, 22:03
***rıza hoca tatildeydi
***faty ve hayrettin süper oynadı,hayrettin az kalsın hakeme tokat atyrdu.
***takım son 5 mactır harika oyun cıkarıyor
***rıza hocanın mac sonrası yorumunu şimdiden tahmin ediyorum. ,gerçek ten takımım mükkembel oynadı ama golleri antalya attı der.

B.DUMANLI
20.10.2012, 22:05
Bir hafta Antalya´da hazirlanacaksin.Sonrada öyle goller yiyip yenileceksinki,bu hangi mantiga sigar.Resmen M.Özdilek Sivas´i kitledi.Takimda iyi olan futbolcumuz varmiydi ,yoktu.Borjan´in hastaligi gene tekerrür etti.Antalya´nin forveti ile ,Sivas´in forvetleri arasinda kalite farki cok büyük.Riza hoca bu yenilgiyi kart cezalisi oyuncularimizin olmayisina bagladi.El insaf.Yani bu takimi Ugur,Kadir ve Ziya´mi kuvvetli kiliyor.Hadi canim sende.

58_SEMİH_58
20.10.2012, 22:06
Karşımızda çok iyi hazırlanmış konsantre olmuş bir takım vardı.İlk 11'den 3 banko oyuncumuzda cezalı olunca sonuç kaçınılmaz oldu.

poolat58
20.10.2012, 22:17
bizim takımı sanki zorla tutmuş getirmişsin. bunun aslında eksiklerle de pek alakası yok. tamam hadi faty ve doğanın topçu olmadığını zaten biliyoruz. ya diğerleri. adamlar koşmadı bile ya. sanki zorla oynatıyosun :mad:

Murat ARICI
20.10.2012, 22:30
Kimse koşup yorulmak bile istemedi aatıf hariç..

etlidöktürek
20.10.2012, 22:40
faty ve doğa nın yaptığı en iyi iş , uğur ve kadirin popülaritesini artırmak oldu:)

münihliyigido58
20.10.2012, 23:56
bu macin sirf gollerine baksak, sirf sacmalik gercekten:

1-0 olunca Antalya'da Aissati nasil bu kadar bos dolasabilir? erhan topu kayipediyor, ama faty'de cekirdek yiyip seyrediyor.

1-1 grosicki'nin sik frikik golü ise gol cizgisini gecmedi. Yan hakem pozisyonu ters gördü.

2-1 antalya yeniden öne geciyor, ofsayti bozan erhan son mühadeleyi yapamiyor. golü atan isaac'le kimse ilgilenmiyor, kendisi yürüyerek golü atiyor nerdeyse.

2-2: yeniden beraberligi yakaliyoruz. birden bire karambol pozisyonu olusuyor, erman'in eneramoya gönderdigi toptan resmen kacan antalyali deniz, eneramoya cok büyük ikram yapiyor.

3-2: ve antalya diarra sayesinde bir kez daha öne geciyor. aatif'in sakatlandigi pozisyonu devam ettiren hakemin golde payi varmi tartisilir, ama faty ile erhan'in yeniden anlasamamasi, ayni yerde durmalari, diarra'nin basit calimi sonrasi yeniden golle cevrildi.

4-2: amatörce gol yemekte maci 3-1 önde götüren sivasspor, bu dalda galibiyeti bu sefer borjan'in cok erken kalesinden cikip diarra'dan calim yemesiyle, defansimizin yeniden disorganize olmasiyla birlikte 4-1'e getiriyor. sevinen taraf ama antalya oluyor.

6 gol, hepsi birbirinden ilginc, amatörce ve sacma. kaleci, defans, hakem, sansislik... hersey vardi. kimse hata yapmaktan kacmadi. kazanan ise sonucta galibiyeti daha cok isteyen degil, daha düzgün bir defans kurgusuna sahip olan antalyaspor oldu. kendilerini kutluyorum. sampiyonluk yollarinda basarilar diliyorum.

Morten58
21.10.2012, 00:31
bu macin sirf gollerine baksak, sirf sacmalik gercekten:

1-0 olunca Antalya'da Aissati nasil bu kadar bos dolasabilir? erhan topu kayipediyor, ama faty'de cekirdek yiyip seyrediyor.

1-1 grosicki'nin sik frikik golü ise gol cizgisini gecmedi. Yan hakem pozisyonu ters gördü.

2-1 antalya yeniden öne geciyor, ofsayti bozan erhan son mühadeleyi yapamiyor. golü atan isaac'le kimse ilgilenmiyor, kendisi yürüyerek golü atiyor nerdeyse.

2-2: yeniden beraberligi yakaliyoruz. birden bire karambol pozisyonu olusuyor, erman'in eneramoya gönderdigi toptan resmen kacan antalyali deniz, eneramoya cok büyük ikram yapiyor.

3-2: ve antalya diarra sayesinde bir kez daha öne geciyor. aatif'in sakatlandigi pozisyonu devam ettiren hakemin golde payi varmi tartisilir, ama faty ile erhan'in yeniden anlasamamasi, ayni yerde durmalari, diarra'nin basit calimi sonrasi yeniden golle cevrildi.

4-2: amatörce gol yemekte maci 3-1 önde götüren sivasspor, bu dalda galibiyeti bu sefer borjan'in cok erken kalesinden cikip diarra'dan calim yemesiyle, defansimizin yeniden disorganize olmasiyla birlikte 4-1'e getiriyor. sevinen taraf ama antalya oluyor.

6 gol, hepsi birbirinden ilginc, amatörce ve sacma. kaleci, defans, hakem, sansislik... hersey vardi. kimse hata yapmaktan kacmadi. kazanan ise sonucta galibiyeti daha cok isteyen degil, daha düzgün bir defans kurgusuna sahip olan antalyaspor oldu. kendilerini kutluyorum. sampiyonluk yollarinda basarilar diliyorum.

Hakli olmaya halisinda , yaliz hata olmazsa Gol nasil olacak???

H_Turan
21.10.2012, 00:43
Amatör Takım yemez böyle golleri yazık diyorum başka bir şey değil

ydurdag
21.10.2012, 00:51
çok çok geçmiş olsun yarın unuturlar ve de sırıtırlar sen kendini darmadagın et karekteri olmayanın umurundamı yazıklar olsun hedefi olmayan zatlara

Kasim58
21.10.2012, 01:05
Geride kalan sekiz haftalik periodda kayip edip yada berabere kaldimiz maclarda dahi bugün ki gibi rezil oldumuz mac hatirlamiyorum.ve yine geride kalan sekiz haftada Erman Kilic´i ben göremiyorum sahada göreniniz varmi?Riza hoca kulubeye cekmesi gerekiyor belki akli basina gelir.

Yukarda bir arkadasinda söyledigi gibi gelde arama Uguru,KAdiri benim kocum Ziya oynasa böylemi olurdu bu mac Hocam lütfen kendinize gelin adamgibi mücadele etirin su takimi bu oyun ne size nede bize yakismiyor inanin bunu üc puan kayip etimiz icin söylemiyorum ezildik ezildik Antalya spor hakli bir galibiyet almistir tebrikler.

münihliyigido58
21.10.2012, 01:31
Hakli olmaya halisinda , yaliz hata olmazsa Gol nasil olacak???

oyunun gidisatindan gol yersin. kaleci sansiz kalabilir, forvet beklenmedik hareket yapabilir, veya hata diyorsak en azindan ilginc bir hata, amatörce bir hata degil, hiz veya fiziksel acidan kisa kalinabilir. biz ise sirf hediye verdik.

babapiton
21.10.2012, 10:59
Çok kötü oynadık en son bu kadar kötü maçı trabzona 6-1 yenilince oynamıştık sebep açık net hayrettin ve faty'nin çok kötü oynaması
1.golde Erhan öne çıkıp topu almaya çalıştığında faty'nin erhanın bölgesine koşmayıp yanından geçen aissati'yi izlemesi nedeniyle yedik
2.golde Erhanın ofsaytı bozması,Hayrettinin önde basması,navratilin arkaya kaçan adamı takip etmemesi ve borjanın çaprazda gereksiz açılması nedeniyle yedik
3.golde Aatif yerde olmasına rağmen hakemin oyunu durdurmaması , bizim oyuncuların konsantrasyonunu kaybedip hakeme itiraz etmeleri sırasında gol yedik ama en büyük hatayı topa atlayan Erhan ve yanında mankenlik yapan Faty yüzünden yedik böyle çalım yenilmez
4.golde Borjanın gereksiz yere açılması nedeniyle yedik

Defansta bu kadar hata yaparsak yenmemiz mucize olurdu bizim attığımız gollere değinirsek 1 kez geldik 2 gol attık denilebilir 3.golü yemeyip 10 dk falan geçseydi belki beraberliği kurtarabilirdik olmadı.

Şanslıyızki haftaya Akhisarla yapacaz ama bu oyunu oynarsak akhisar karşısında bile zorlanırız ama gereken derslerin alındığını düşünüyorum akhisarı rahat geçer orduspor'unda namaglup üvnavınını alırız inşallah

Bazı arkadaşlar hemen felaket tellallığına başlamış 8 hafta oynandı trabzonspor maçıda dahil ilk defa kötü oynadık önemli değil önemli olan gereken derslerin çıkarılması rakiplerimizin puan kaybettiği hafta kazansak güzel olacaktı ama şuan pek bişey kaybetmiş sayılmayız liderle aramızda 3 puan fark var...

B.DUMANLI
21.10.2012, 11:35
Çok kötü oynadık en son bu kadar kötü maçı trabzona 6-1 yenilince oynamıştık sebep açık net hayrettin ve faty'nin çok kötü oynaması
1.golde Erhan öne çıkıp topu almaya çalıştığında faty'nin erhanın bölgesine koşmayıp yanından geçen aissati'yi izlemesi nedeniyle yedik
2.golde Erhanın ofsaytı bozması,Hayrettinin önde basması,navratilin arkaya kaçan adamı takip etmemesi ve borjanın çaprazda gereksiz açılması nedeniyle yedik
3.golde Aatif yerde olmasına rağmen hakemin oyunu durdurmaması , bizim oyuncuların konsantrasyonunu kaybedip hakeme itiraz etmeleri sırasında gol yedik ama en büyük hatayı topa atlayan Erhan ve yanında mankenlik yapan Faty yüzünden yedik böyle çalım yenilmez
4.golde Borjanın gereksiz yere açılması nedeniyle yedik

Defansta bu kadar hata yaparsak yenmemiz mucize olurdu bizim attığımız gollere değinirsek 1 kez geldik 2 gol attık denilebilir 3.golü yemeyip 10 dk falan geçseydi belki beraberliği kurtarabilirdik olmadı.

Şanslıyızki haftaya Akhisarla yapacaz ama bu oyunu oynarsak akhisar karşısında bile zorlanırız ama gereken derslerin alındığını düşünüyorum akhisarı rahat geçer orduspor'unda namaglup üvnavınını alırız inşallah

Bazı arkadaşlar hemen felaket tellallığına başlamış 8 hafta oynandı trabzonspor maçıda dahil ilk defa kötü oynadık önemli değil önemli olan gereken derslerin çıkarılması rakiplerimizin puan kaybettiği hafta kazansak güzel olacaktı ama şuan pek bişey kaybetmiş sayılmayız liderle aramızda 3 puan fark var...

Tespitlerin cok güzel yenildik bunuda anladim.Fakat biz ilk yari sahada yoktuk.M.Özdilek Sivasspor´u o kadar güzel etüd etmiski bize top yüzü bile göstermekle kalmadi takimin direncini kirdi.Takimdada o kadar isteksiz oyuncumuz vardiki,oda tuzu biberi oldu.Yazinda bir seye deginmissin,bu laf her yenilen takimin agzinda adeta sakiz olmus bir kelime.Diyorsinki;yenildik bu macdan dersler cikarip önümüzdeki maclara bakmamiz lazim.Bunu her kaybeden takim oyunculari söylüyor.Takimimizda o kadar yasli futbolcularimiz varki bunlar profosyonel futbolcular,yarin bugün futbolu birakacak kisiler daha neyin dersi?Kadro genc oyunculardan olusur ,tecrübesiz olur anlarim.Ama cogu süperlig deneyimi olan oyuncular.O zaman adama sorarlar Mersin,Bursa ve Trabzon maclarindan demekki ders cikaramadikki bu yenilgi kacinilmaz oldu.Yönetimin bazi futbolcularin dikkatini cekmesi lazim.Onlarin derse degil,ikaza ihtiyaci var.Sivasspor´daki oyuncularda vurdum duymazlik var.Iste sorun burada.Bunun sebepleri arastirilmali.Dünki Elazigspor´un uyanisini gördükten sonra bu lig cok seylere gebe olacak demektir.

nuri_58
21.10.2012, 12:13
Hayrettin kanadı sürekli boş bıraktı.Erhanında bikaç hatası var ama telafi edebiliriz.puan farkı açılmadan...

Morten58
21.10.2012, 12:34
oyunun gidisatindan gol yersin. kaleci sansiz kalabilir, forvet beklenmedik hareket yapabilir, veya hata diyorsak en azindan ilginc bir hata, amatörce bir hata degil, hiz veya fiziksel acidan kisa kalinabilir. biz ise sirf hediye verdik.

Katiliyorum , ir Gol ofsayt gerci Antalyanin , bizim de Grosicki'nin attigi cizgiye gecmedi , sonuc olarak kaybettik , insallah Ahkisar maciyla telafi ederiz.