Orijinalini görmek için tıklayınız : Çifte bayram hesapları

SivasSpor.Com
24.10.2012, 06:48
http://resimzade.com/Show.html?i=37381&token=43086

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi edeceklerini ifade ederek, hafta sonu Akhisar Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak Sivas halkına çifte bayram sevinci yaşatmak istediklerini ifade etti.

Akhisar karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirerek Akhisar karşılaşmasının önemine ilişkin açıklamada bulundu.
Antalya deplasmanında takım halinde çok kötü bir performans sergilediklerini söyleyen Çalımbay; "Bizim Antalyaspor karşısında beklemediğimiz skor değil, sadece oyundu. Böyle bir oyuna böyle bir skor normal. Sen 2 tane gol atıyorsun, oyunun bütün üstünlüğü sana geçerken çok kötü bir gol daha yiyoruz. O golleri bugün tek tek seyrettik. Oyuncularımızın hatalarını tek tek yüzlerine söyledik. Bu gibi sorunların artık olmaması gerektiğini konuştuk.
Bizim takımımız bu değil. Defansımızın yapmaması gereken onlarca hata yapıldı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Yediğimiz gollerin hepsinde hatalarımız oldu. Bizim üzüldüğümüz konu, bir hafta boyunca bu takımın tehlikeli oyuncularını, oyun düzenini konuştuk. Tehlikeli oyuncularının hepside gol attı bize. Bizim üzüldüğümüz buydu" dedi.
Futbolun içerisinde böyle şeyler olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı açıklamalarına şu şekilde devam etti:
“Önemli olan yapılan bu hataları biran önce telafi etmek. Hem bireysel olarak, hem de takım olarak herkesin aklını başına alıp bu hataları telafi etmesi gerekiyor. Maçtan önce konuştuklarımızın hepsi soyunma odasında kaldı. Arkadaşlarımız maalesef beklediğimizin altında bir oyun sergilediler. Birkaç kişi kötü oynamış olsa telafi edersin ancak tüm takım kötü bir futbol sahaya yansıtınca telafi etmesi zor oluyor. Dediğimiz gibi kaybedilmiş bir maç var. Biz uzaydan gelen bir takım değiliz. Bizde mutlaka mağlup olacağız. Ancak böyle mağlubiyet iyi bir şey değil"

Hafta sonu oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak taraftara çifte bayram yaşatmak istediklerini ifade eden Çalımbay; “Şimdi iyi bir seri yapmamız lazım. Akhisar maçı oynayacağız. Rakibimiz çok disiplinli, oyundan kopmayan, iyi bir takım.
Bu maçta bizim için çok zor olacak. Eğer Antalyaspor karşısındaki kötü oyunumuzu devam ettirirsek, bizim için hiç iyi olmaz. Bu nedenle bu karşılaşmaya en iyi şekilde konsantre olup taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Ben şimdiden tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum" dedi.

Son olarak Güngörenspor ile oynanacak kupa randevusuna değinen tecrübeli teknik adam; “Kupa maçları zor maçlar. Hele 2. Lig takımı ile oynadığımız zaman. İyi konsantre olamazsak, hüsrana uğrayabiliriz. Bizim bulunduğumuz konum itibariyle, bizi en çok sıkan yolculuklar. Ben Sivasspor'a geldiğimden beri içeride hiç kupa maçı oynamadım. Yine deplasmanda oynayacağımız bir kura çektik. Onun için zor bir yolculuğumuz daha olacak" dedi.

Sivas'ın Sesi

ozsivasli58
24.10.2012, 07:09
Hayırlısı İnşallah İki Bayram birden yaparız.

final
24.10.2012, 08:17
inşallah bu maçı alacağız antalya maçını bizim için bir şoklama olarak görüyorum maçta yerimi alacam ve yanımda 5 kişiyi götürecem

35kağan58
24.10.2012, 09:32
Olması gereken ve Allah'ın izniyle olacak olan da bu.

HababamHa
24.10.2012, 10:01
Bu maçı alıp hem takım olarak hemde taraftar olarak çifte bayram yapalım.

58MUAMMER58
24.10.2012, 10:08
rıza hoca tüm hafta rakibin tehlikeli oyuncularını seyrettik yinede o oyuncuların hepside gol attı diyor haklıda bu ne ilk nede son fb ile oynuyoruz diyoruzki amanha kaleyi cepheden gören yerde faul maul yapmayın alex affetmez alexsi tutun fbden puan alırız korktuğumuz başımıza geliyor gereksiz faoull alex gol :mad:gs le oynuyoruz ardayı tutun selçuğu kilitleyin diyoruz o adamlar yıldız oluyor bursayla oynuyoruz batalla pinto ikilisinin bağını kopartırsanız kazanırız diyoruz adamlarpinto batalla sayesinde kadıköyde bizigırgır gecerek yeniyor ts le oynuyoruz burağı marke edersek puan alırız diyoruz burak yıldızlaşıyor gecen sezon iki maçtada buragın sayesinde yenildik bjk ile oynuyoruz fernandesi tutarsak bjk den puan alırız diyoruz ALLAHtan oyuncuyu tuttukda yendik demekki futbolcular ya anlamak istemiyor yada vurdumduymaz oynuyor akhisar maçının bahanesi olamaz stad tıklım tlklım dolmalı bu maçı alıp bayramı zehir etmeden haftayı zararsız kapatmak dileğimdir takıma başarılar diliyorum

FORZA 58 SİVAS
24.10.2012, 14:09
bu mac sans macimiz aliriz bu maci ama 4=5 tane atmaliyiz

ahmet ali
24.10.2012, 14:36
Forumda yazan yiğidolar beni affetsin ama Sn Çalımbay'a ve kendisini kayıtsız şartsız destekleyenlere tekrar soruyorum ve geçerli cevap alıncaya kadar sormaya devam edeceğim. Akhisar'la telafisi olmayan taraftardan özür maçı yapacağız.Bu konuda herkes aynı düşünüyor Sn. Çalımbay bile.....
Sorum şu... Bu telefisi olmayan özür maçından bir hafta önce Antalya'dan 4 yediğimiz maçtan bir gün sonra Akhisar'ın Antep maçı varken neden Sn Çalımbay bu maçı izlemedi de aynı gün ve saatte oynanan Beşiktaş Trabzon maçını izledi???????????????......... ...
Sorum kısaca bu....... Lütfen cevap........

58MUAMMER58
24.10.2012, 15:47
öncelikle ben rıza hocayı seven biriyim hataları olsada herzaman hatalarını yazan biri olarak geçen hafta yenilginin baş sorumlusudur kendisi :mad: tarihe bakarsak sivasspor üzerinde emeği olan çok hoca vardır onlara saygı sevgi duyduğum kadar rıza hocayada saygım sevgimvardır ister kayıtlı şartlı ister kayıtsız şartsız nasıl bilen bilirse murat özgen 3.lige çıkartmıştır ahmetertem 2.ligde şampiyon yapmıştır ismail kartal süperlige çıkartmıştır verner lorant ligde tutmuştur bülent uygun ligde tutmuştur şampiyonluğa oynatmıştır ilyas tüfekçi 2.ligde kalmamızı sağlamıştır mesut bakkal süperligde kalmamızı sağlamıştır rıza hoca ligde kalmamızı sağlamıştır görüldüğü üzere saygı duymamız gereken çok hoca vardır bjk -ts maçı izledi diye başka yerlere yormanın anlamı yoktur bjk ts maçı derbi maçıdır neredeyse tüm türkiye izlemiştir yıllarca futbolculuğunu azda olsa hocalığını yaptığı takımın maçını izlemesi kadar normal bişey yokdur akhisar antep maçının kaseti vardır ordan hem daha rahat tekrarını izleye izleye takım hakkında bilgi edinebilir canlı izlemekten daha iyidir umarım biraz olsun sorunuza cevap vermişimdir

infial§
24.10.2012, 16:34
Lig de zaten butun takımlar aksihar maçlarını telafi görüyor

üçyıldız58
24.10.2012, 17:02
bu memlekette neden bu memleketin yetişdirdiği kişiler sevilmez desteklenmez anlamış değilim
ne cabuk unuttuk küme düşmeyi kafamıza yer etmişken başımız önümüze eğilmişken
tüm kariyerini bir kenara atıp sivas benim memleketim memleketim zor durumdayken ben seyirci kalamam deyip bu memlekete rıza hocamızın sahip çıkmasını nasıl unuturuz
zamanında düşersekde rıza hocamızla düşelim diyenler şimdi rıza hocamıza sallıyor yakışmıyor beyler
rıza hocamıza sonuna kadar güvenelim o sivasın çocuğu

FirtinaK
24.10.2012, 17:05
bu memlekette neden bu memleketin yetişdirdiği kişiler sevilmez desteklenmez anlamış değilim
ne cabuk unuttuk küme düşmeyi kafamıza yer etmişken başımız önümüze eğilmişken
tüm kariyerini bir kenara atıp sivas benim memleketim memleketim zor durumdayken ben seyirci kalamam deyip bu memlekete rıza hocamızın sahip çıkmasını nasıl unuturuz
zamanında düşersekde rıza hocamızla düşelim diyenler şimdi rıza hocamıza sallıyor yakışmıyor beyler
rıza hocamıza sonuna kadar güvenelim o sivasın çocuğu

Kusura bakma ama sen sezon basinda neler olup bittiginden hic haberdar degilsin galiba.

ahmet ali
24.10.2012, 17:14
öncelikle ben rıza hocayı seven biriyim hataları olsada herzaman hatalarını yazan biri olarak geçen hafta yenilginin baş sorumlusudur kendisi :mad: tarihe bakarsak sivasspor üzerinde emeği olan çok hoca vardır onlara saygı sevgi duyduğum kadar rıza hocayada saygım sevgimvardır ister kayıtlı şartlı ister kayıtsız şartsız nasıl bilen bilirse murat özgen 3.lige çıkartmıştır ahmetertem 2.ligde şampiyon yapmıştır ismail kartal süperlige çıkartmıştır verner lorant ligde tutmuştur bülent uygun ligde tutmuştur şampiyonluğa oynatmıştır ilyas tüfekçi 2.ligde kalmamızı sağlamıştır mesut bakkal süperligde kalmamızı sağlamıştır rıza hoca ligde kalmamızı sağlamıştır görüldüğü üzere saygı duymamız gereken çok hoca vardır bjk -ts maçı izledi diye başka yerlere yormanın anlamı yoktur bjk ts maçı derbi maçıdır neredeyse tüm türkiye izlemiştir yıllarca futbolculuğunu azda olsa hocalığını yaptığı takımın maçını izlemesi kadar normal bişey yokdur akhisar antep maçının kaseti vardır ordan hem daha rahat tekrarını izleye izleye takım hakkında bilgi edinebilir canlı izlemekten daha iyidir umarım biraz olsun sorunuza cevap vermişimdir
Cevap için teşekkürler sayın arkadaşım....
Elbette katıldığım ve katılmadığım noktalar var cevabınızda..... Fikirlerinize büyük saygım var....
Tekrar teşekkürler.....

üçyıldız58
24.10.2012, 17:18
Kusura bakma ama sen sezon basinda neler olup bittiginden hic haberdar degilsin galiba.

açıklada bilelim bu sezon öncesi ne olmuş yani rıza hocaya takıntınız bu maçla ilgili değil sezon öncesi başladı veya daha öncesi

FirtinaK
24.10.2012, 17:54
açıklada bilelim bu sezon öncesi ne olmuş yani rıza hocaya takıntınız bu maçla ilgili değil sezon öncesi başladı veya daha öncesi

Hay hay aciklayayim. Valla Besiktas´la flört eden ben degildim. Besiktas isteseydi coktan gitmisti bizimki. Yani anlayacagin oda herkes gibi dogal olarak ekmek parasi pesinde, kim daha cok verirse oraya gider. Riza Calimbay´da babasinin hayrina hizmet etmiyor Sivasspor´a. Bütün bu yazdiklarim onun hakki ama kimse bana Riza Sivas´in cocugu falan filan demesin.

ledig
24.10.2012, 19:16
Rıza hoca hatalı goller yedik demiş, defansta çok hata yaptık demiş vs... Anlamadığım şu; ben kadroyu görünce çok gol yiyeceğimizi, defansta akıl almaz hatalar yapacağımızı hemen farkediyorum, Rıza hoca gerçekten bu kadroyu sahaya sürerken bu sonucun çıkacağını bilmiyor mu? Bilmiyorsa lütfen Sivasspor'a tarihi bir hezimet daha yaşatmadan bıraksın, bile bile bu kadroyu sahaya sürüyorsa nedenini açıklasın

cılgınsivas58
24.10.2012, 19:44
orta sahayı saglam tutalım yeter hocam şu doga kazmayı oynatma yeter

dogan5880
25.10.2012, 00:34
zor maçlar geçtı ınsallah kolay olanları daha kolay geçerız

Casanova Rasit
25.10.2012, 02:07
Bakaklim bizim bu macda da Hayalet gelecek mi?? :D

millet de hayaletler bile mac izliyor :D

.............................. ..........

hüso58
26.10.2012, 20:27
inşallah yeneriz yeterki bizim takımıımız yüreğiyle oynasın akhisar zor bir takım deil

H_Turan
27.10.2012, 09:54
Havada güzel Bize çifte bayram yaşat